Opettajatar 2.

Qiima

Tuijotin opettajatartani lumoutuneena näkemästäni. Mitkä voimat! Mikä vartalo! Yritin pysytellä hiljaa verhojen takana, mutta asennon vaihtoni sai verhon liikahtamaan. Opettajattareni huomasi sen, laski painot käsistään, tuli verhojen luo ja riuhtaisi ne äkisti erilleen. Olin paljastunut!

Olin siinä polvillani hänen edessään, ja verkkarieni etumus pullotti kuin repeämäisillään. Opettajatar näytti ensin hiukan hämmästyneeltä, ja kumartui sitten alemmas, niin että täydelliset rinnat olivat kasvojeni edessä. Tuijotin punastuneena noita puolipalloja, joita niukka bikinin yläosa ei juuri peittänyt.

"Tiedätkö, että tuollainen tirkistely on vakava juttu?", hän sanoi mittaillen samalla vartaloani katseellaan. "Voisin ottaa asian huomenna esille rehtorin kanssa, tai... ehkä voimme hoitaa asian toisin...", hän jatkoi. "Ellet halua ikäviä seuraamuksia, ole hyvä ja tule perässäni".

Hän vei minut alas kierreportaita tyttöjen pukuhuoneeseen. "Tänne ei tähän aikaan tule enää ketään. Olemme kahden, vain sinä ja minä. Olet varmasti uneksinut niistä teinitytöistä, jotka täällä peseytyvät liikuntatuntien jälkeen, olet uneksinut siitä, miten rakastelisit heidän kanssaan täällä? No, pian saat kokea jotain sellaista, joka vie nuoret tytöt mielestäsi. Saat kokea tosinaisen halun, sen koko huumaavan, alistavan, ylitsesi vyöryvän voiman, ja tulet tuntemaan itsesi käsittelyssäni pieneksi, heikoksi ja avuttomaksi".

Sitten hän komensi minua riisumaan vaatteeni, ja pian seisoin pukuhuoneessa teinikyrpäni sojossa vatsaa vasten. Tunsin, miten elimeni oli paisuneempi kuin koskaan ennen - tuntui, ettei se enää mahdu esinahkani sisään, että pian esinahkani ratkeaa. Olin hulluna kiimasta, minun oli päästävä panemaan tuota täydellistä naista - ja pian!

Ja sitten: hän riisui bikininsä paljastaen kaiken. Edessäni oli täydellisin näkemäni nainen. Tumma, pitkä tukka, sensuellit kasvot ja silmät, joista hohti määrätietoisuus. Trimmattu, raa'an lihasvoiman täyttämä, kireä atleettivartalo, selkeästi erottuvat, isot lihakset kaikkialla. Rinnat kuin meloninpuolikkaat, niin suuret, niin uskomattoman kiinteät. Olin suunniltani himosta, ja ellen olisi tajunnut, ettei minusta ollut pienintäkään vastusta tuolle ylivoimaiselle vartalolle, olisin voinut vaikka raiskata hänet. Minun onnekseni pidin järjen päässäni ja tajusin, kumpi meistä siinä jäisi toiseksi. Samalla hän sanoi: "No niin, poju. Tuossa on tarpeeksi pitkä ja leveä penkki. Asetu siihen makaamaan selällesi. Käsittely alkaa".

-Viimeinen osa seuraa myöhemmin-

1

9542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä

      juttu!!jatkahan nopeasti kertomusta taas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2032
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1569
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      150
      1505
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      127
      1007
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      112
      988
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      818
    Aihe