Palkanmaksu siskon puolesta

Carpe

VAROITUS !!!

SEURAAVA TARINA SISÄLTÄÄ NELJÄN MIEHEN JA YHDEN PULLUKAN, IHANAN NAISEN RYHMÄSEKSIKOHTAUKSEN. TARINA ON TÄYSIN FIKTIIVINEN PAIKKOJA JA NIMIÄ MYÖTEN, VAILLA MINKÄÄLAISTA TOTUUSPOHJAA.

MIKÄLI KOET AIHEEN VASTEMIELISEKSI TAI JOPA MIELTÄSI LOUKKAAVAKSI NIIN ÄLÄ JATKA LUKEMISTA VAAN LOPETA TÄHÄN.
JOS TAAS TUNNET AIHEEN MIELENKIINTOISEKSI NIIN JATKA, OLE HYVÄ. TOIVOTTAVASTI NAUTIT TEKSTISTÄ.

[email protected]


Tämä on kertomus Sirpasta ja Juhasta, noin nelikymppisestä avioparista. Juha on tavallinen ruskeatukkainen, sinisilmäinen mies, juuri sellainen, joita mahtuu 13 tusinaan. Sirpa puolestaan myös sinisilmäinen, tummatukkainen, iso ja pyöreä nainen.

Sirpan sisko, Raija, oli pyytänyt heitä talonvahdiksi kun hän oli perheensä kanssa matkoilla. Raija perheineen asui hiukan kaupungin ulkopuolella, entisessä maalaistalossa. Talon vanhat piharakennukset oli jo purettu, lukuun ottamatta viimeistä vanhaa tallia. Juuri tänään oli urakoitsijan puhe tulla katkaisemaan sähköt ja vedet tallista, jotta sekin voitaisiin purkaa. Raija oli sanonut, että kolme miestä tulisi hoitamaan hommat, samat miehet, jotka olivat purkaneet muutkin rakennukset. Tämä olisikin miesten viimeinen keikka.

Heti aamupäivällä Sirpa huomasi kuinka pitkin pitkää, hiekkaista pihatietä tuli avolava pakettiauto ja kaarsi pihaan. Molemmat, sekä Sirpa että Juha menivät pihalle. Kolme asiallisiin työvaatteisiin pukeutunutta, korkeintaan kolmekymppistä miestä astui ulos autosta. he tervehtivät toisiaan, porukan pomo oli Arto ja toiset olivat Jonne ja Markku, eli Make. Miehille oli työmaa ihan selvä, ainoa mistä Arto kyseli, oli palkka. Sirpa ja Juha olivat ihmeissään, eivät he tienneet asiasta mitään, Raijan olisi pitänyt hoitaa moinen asia. Arto kertoi, että tänään kun työ saadaan loppuun, heidän pitäisi saada loput rahat. Itse asiassa heiltä oli palkkaa saamatta aika pitkältä ajalta. Sirpa yritti soittaa Raijalle, mutta puhelin oli ilmeisesti pois päältä. Lopuksi Arto vilkaisi toisia ja naurahti, että kyllä me tähän jotain keksitään. Miehet lähtivät talliin.

Sirpa ja Juha puuhailivat omiaan talossa, miehet purkivat tallin sähköjä ja vesiä, kuului pauketta ja kolinaa. Sirpa yritti välillä soittaa Raijalle mutta puhelin pysyi kiinni. Muutaman tunnin kuluttua Arto tuli sisälle ja pyysi Sirpaa ja Juhaa talliin, hän näyttäisi ja kertoisi mitä he ovat tehneet ja miten, jotta he puolestaan voisivat kertoa Raijalle. Hiukan ihmeissään Sirpa ja Juha lähtivät talliin.

Tallin isommassa osassa Arto kertoi, mitä he ovat purkaneet ja näytti, mitä he olivat löytäneet, vanhoja piirustuksia tai maalauksia sekä vaatteita, Arto pyysi, että Sirpa jäisi katsomaan niitä, olisiko niille tarvetta, hän itse voisi näyttää Juhalle tallin pienemmässä huoneessa, mistä sähköt on katkaistu.

Arto ja Juha astuivat pienempään huoneeseen, siellä kävi kovaäänisesti miesten kompressori. Hitaasti ja tarkoin Arto selosti mitä oli tehty aina välillä Juhaa katsoen. Katosta roikkui muutama irtolauta hankalasti päätä hipoen, Arto pyysi Juhaa nostamaan niitä ja hän naulaisi ne kiinni. Arto katseli Juhaa hiukan virnistäen kun tämä kurotti ylöspäin nostaen lautaa molemmilla käsillään. Samassa hänen ranteidensa ympärille kiedottiin takaapäin nopeasti paksua köyttä ja ranteet nykäistiin yhteen. Ennen kuin Juha toipui hämmästyksestä, sidottiin myös nilkat. Kädet tempaistiin alas ja sidottiin vielä kiinni vartaloon, Juha oli tiukassa paketissa eikä voinut liikkua, hän vilkaisi taaksepäin ja näki kuinka Jonne ja Make seisoivat hänen takanaan virnuillen.
-   Ei kannata huutaa, sanoi Arto Juhalle, ei kukaan kuule kuitenkaan ja sitä paitsi Sirpakin on sidottu, hän jatkoi.
-   Mitä helvettiä tämä on, Juha kysyi ääni käheänä.
-   Sen aika näyttää, Arto sanoi.

Jonne ja Make sitoivat uuden köyden Juhan nilkkojen väliin jättäen sen hiukan löysälle, jotta Juha voi kävellä, Make sammutti kompressorin.
-   Ei kannata hermostua, eikä huolestua, Arto sanoi, kyllä kaikki vielä selviää, ota ihan rennosti.
-   No mutta mitä sitten, kysyi Juha
-   Mennäänpäs nyt, Arto sanoi ja olkapäästä kiinni tarttuen hän lähti kävelyttämään Juha tallin isompaan huoneeseen.

Ovi aukaistiin ja Juha astui sisään, Sirpa seisoi jalat harallaan keskellä huonetta, sidottuna. Sirpan jalat oli sidottu nilkoista kiinni kattoa kannatteleviin pylväisiin, pylväisiin oli poikittain naulattu paksu lankku, hiukan Sirpan reisien puolivälin yläpuolelle. Suun edessä oli liina ja kädet oli sidottu ranteet yhteen ja kiinni kattoon, niin että kyynärpäät olivat hiukan kasvoja korkeammalla eteenpäin osoittaen. Juha näki kuinka Sirpan hengitys oli kiivas, raskaat rinnat kohoilivat kiivaasti, pelokkaat silmät tuijottivat Juhaa ja miehiä. Silmistä kuvastui järkytys kun hän näki Juhan sidottuna. Juha talutettiin noin kolmen metrin päähän Sirpasta, hiukan takaviistoon ja sidottiin vielä kiinni pylvääseen. Arto otti liinan pois Sirpan suun edestä, tämä parkaisi.
-   Mitä helvettiä te oikein teette? Mitä tämä on?, Sirpa huusi, nyt saatana päästätte meidät irti ja heti!
-   Rauhoitutaanpas nyt, sanoi Arto.
-   Rauhoitu itse!, huusi Sirpa, mutta päästä meidät irti, perkeleen hullu, irti ja heti!

Jonne ja Make nojasivat telinettä vasten ja virnuilivat, Arto hymyili myös. Sirpa oli luonteeltaan impulsiivinen, temperamenttinen ja sen miehet myös kuulivat, Sirpalta riitti sanoja joka lähtöön.
-   Kerro nyt perkele, mitä tämä tarkoittaa?, huusi Juha.
-   Niin, aloitti Arto, tässä on kyse palkanmaksusta tai oikeammin sen perinnästä.
-   Mistä helvetin palkasta, huusi Sirpa, ei meillä ole mitään tekemistä koko tämän paskan kanssa!
-   Ei palkanmaksu meille kuulu, huusi Juha.
-   No nyt kuuluu, vastasi Arto tiukasti, me peritään saamatta jääneet palkat nyt.
-   Kuinka suuresta summasta on kyse?, kysyi Juha
-   Tuollainen 8000 euroa, sanoi Arto
-   Ei helvetissä meillä sellaisia rahoja ole mukana, huusi Sirpa, päästä meidät irti heti, hän jatkoi.
-   Me arvattiin, ettei Raijalla sellaisia rahoja ole ja ajateltiin periä se häneltä mutta teillä sattuikin nyt huono tuuri kun satuitte olemaan täällä juuri nyt. Me joudutaankin perimään palkka, sinulta Sirpa, sanoi Arto ja katsoi virnuillen Sirpaa.
-   Miten niin minulta, kivahti Sirpa.
-   Siten niin, luonnossa, sanoi Arto. Talliin laskeutui kuoleman hiljaisuus, Sirpa nielaisi kuuluvasti, Juha tuijotti Artoa suu auki ja Jonne ja Make hymyilivät leveästi.
-   Miten niin luonnossa, sanoi Sirpa, hänen äänensä oli muuttunut käheäksi.
-   Ymmärrät kyllä, sanoi Arto rauhallisesti, me kolme perimme saamatta jääneet palkat luonnossa juuri sinulta, Sirpa-rakas, ihan luonnossa.
-   Saatanan hullut, menkää poimimaan marjoja jos luontoa haluatte mutta minuun ette koske, raivosi Sirpa.

Miehet naurahtivat ääneen Sirpalle ja Arto astui aivan Sirpan eteen, Sirpan kasvot valahtivat tulenpunaisiksi Arton asettaessa kätensä Sirpan poskelle. Hellästi hän silitti poskea ja puristi sitä kevyesti.
-   Kyllä se nyt on niin, että palkat maksat sinä, meille kaikille kolmelle ja ihan luonnossa, kuten sanoin, sanoi Arto, ainoa luonnon asia, joka nyt kiinnostaa on ripsipiirakka.
Toiset miehet naurahtivat kovaan ääneen.

-   Eikö tätä asiaa voi mitenkään muuten sopia, sanoi Juha, me hommataan jostain ne rahat.
-   Me päätettiin poikien kanssa, että nyt peritään ne palkat ja ne peritään myös, nyt ja luonnossa, sanoi Arto.
-   Voithan sinä periä ne myöhemmin Raijalta, luonnossa ja korkojen kanssa, sanoi Jonne.

Miehet nauroivat taas kovaan ääneen. Juha punastui ja Sirpa helotti myös punaisena. Arto käveli oven viereen ja sytytti valot, hämärään talliin tuli kirkkaus, valo hetkeksi jopa häikäisi.
-   Ei me kaikkia sähköjä vielä katkaistu, Arto sanoi kävellessään takaisin Sirpaa kohti.

Huolettomasti Arto heitti takkinsa pöydälle, kaivoi taskusta digitaalikameran ja sanoi Sirpalle.
-   Hymyile, on palkkapäivä, ja nappasi kuvan sidotusta Sirpasta.
-   Helvetti, päästä irti ja heti, huusi Sirpa kun Arto käveli hänen taakseen.

Jonne ja Make riisuivat myös takkinsa ja tulivat Sirpan eteen virnuilemaan. Sirpa rimpuili, rimpuili minkä voi, että pääsisi irti mutta köydet pitivät. Rinnat paidan alla heiluivat niin, että paita nousi pois verkkareista mutta ei auttanut, Sirpa pysyi sidottuna. Taas välähti salama.
-   Heitä se kameran perkele helvettiin ja päästä irti, minuun et koske, huusi Sirpa kasvot punaisina ja yhä riuhtoi. Arto, Sirpan takan seisoen, laski kätensä tämän niskalle ja silitti, hyväili.
-   Rauhoitu, kulta, rauhoitu, sanoi Arto ja hyväili Sirpan selkää tämän paidan läpi, hetkeksi sormet pysähtyivät leveiden rintsikoiden hakasten kohdalle jatkaen sitten matkaa alaspäin aina ristiselkään saakka ja sieltä takaisin ylös niskaan.
Make laittoi kätensä Sirpan poskelle, silitti sitä ja hymyili, Sirpan käsiä koski, hän totesi riuhtomisen hyödyttömäksi, köydet olivat tiukassa. Maken käsi siirtyi kaulalle, sormenpää piirsi viivaan paidan kaula-aukon kohdalle, käsi livahti paidan sisään olkapään kohdalla, sormet tunnustelivat hetken rintsikoiden leveää olkainta, joka oli painunut syvällä iho poimuun. Käsi palasi takaisin kaulalle, kaula-aukolle palaten jälleen paidan alle olkapäälle. Arto hyväili edelleen selkää ja Jonne painoi toisen kätensä vasten Sirpan vyötäröä. Jonne tunsi verkkareiden vyötärön yli pursuavan runsaan lihan, makkaran, sen yläpuolella uuma hiukan kapeni, vain hiukan leveten jälleen rintsikoiden kohdalla. Käsi siirtyi olkapäälle, tunnusteli paidan läpi leveää olkainta, siirtyi ylemmäs paksulle hauikselle ja puristeli sitä. Hauiksen alla roikkui runsas makkara. Käsi siirtyi takaisin olkapään kautta alemmas vyötärölle tunnustellen, hyväillen ja puristellen jokaisen kohdan.

Maken sormet hakivat paidan alta taas olkaimen, sormet tunkeutuivat sen alle, liikkuivat eteen aina kuppien kiinnityskohtaan, metallirenkaaseen saakka, sieltä vastaavasti taakse aina lapaluun kohdalle, koko ajan olkaimen alla. Välillä sormet nykivät olkainta ylös alas. Make painoi päänsä Sirpan kaulaa vasten, näykkäsi, puraisi kevyesti ohutta kaulan ihoa, suuteli sitä. Arto vei huulensa Sirpan korvalle, kieli nuolaisi korvaa ja hampaat näykkäsivät korvalehteä. Sirpan paidat hihat oli kääritty kyynärpäihin saakka, Jonne huomasi kuinka Sirpan iho meni kanalihalle kun toiset näykkivät kaulaa ja korvaa. Jonne vei kätensä Sirpan vyötärölle ja siitä paidan alle, sormet tunnustelivat paljasta, runsasta makkaraa, joka roikkui yli verkkareiden. Käsi lähti ylöspäin, pitkin paljasta ihoa tunnustellen hyväillen sitä kokoajan, saavutti rintsikat, kainalon, sileäksi ajellun kainalon palaten takaisin rintsikoiden kohdalle. Sormet liukuivat liivien alle, lähtivät kohti selkää, hakasten kohdalla Jonnen käsi lipui kokonaan liivien alle hyväillen paljasta, leveää selkää palaten takaisin kainalon alle. Maken käsi hyväili Sirpan kaulaa huulet yhä näykkien.
Arton käsi hakeutui paidan alle nousten pitkin selkärankaa ylöspäin saavuttaen neljässä rivissä olevat liivien hakaset nousten aina niskaan saakka. Arto hyväili paljasta selkää, näykki Sirpan korvaa ja kuiskasi.
-   Otan sun paidan pois.
-   Ei, ei, sopersi Sirpa, älkää, ei saa.
-   Joo, kuiskasi Make näykkien Sirpan kaulaa, riisutaan sulta paita.
-   Ei, ihan totta, sopersi Sirpa, ei paitaa, älkää riisuko.

Arto siirtyi hiukan kauemmas taaksepäin, samoin Jonne ja Make, jotka olivat Sirpan edessä, Sirpan paita oli taas alhaalla, Jonne hyväili Sirpan paljasta käsivartta, joka oli yhä kanalihalla. Miehet olivat suunnitelleet tapauksen hyvin, Artolla oli sakset käden ulottuvilla, hän tarttui kiinni Sirpan paidasta, venytti sen kireäksi. Sirpa värähti kuullessaan saksien leikkaavan äänen, hän tajusi paitaansa leikattavan.

-   Juha!, Sirpa parkaisi, se leikkaa mun paitaa, tee jotain!

Juha oli seurannut kauhuissaan, ihmeissään ja ällistyneenä miesten puuhia. Kaikki kolme olivat olleet yhtä aikaa hänen vaimonsa kimpussa, hyväilleet, puristelleet ja näykkineet hänen vaimoaan ja nyt yksi heistä leikkasi Sirpan paitaa takaa halki. Juha havahtui uuteen parkaisuun.

-   Juha, auta, tee jotain!, huusi Sirpa.

Juha yritti riuhtoa itseään irti kun sakset vain leikkasivat. Juha näki kuinka Sirpan leveää selkää paljastui yhä enemmän ja enemmän, suurten rintaliivien hakaset jo näkyivät ja lopulta sakset saavuttivat kauluksen. Viimeinen kirahdus saksista ja paita oli halki. Hymyillen Arto pisti sakset taskuunsa, vei sormensa paidan halkioon, Juha näki laajalti leveää, paljasta selkää, jota Arto hyväili. Kädet saavuttivat hartiat, puristelivat niitä ja laskeutuivat taas alas nousten jälleen ylös. Arto painautui vasten Sirpaa, näykkäsi kaulalta ja puraisi kevyesti korvalehteä paljastaen samalla Sirpan selän kokonaan. Jonne ja Makekin tulivat katsomaan paljasta selkää.
Sirpan runsas vyötärö valui yli verkkareiden niin sivuilta kuin takaakin, liivit olivat painuneet syvälle niin sivuilla kuin olkapäissäkin, sivuilta, rintsikoiden alta roikkui pienet makkarat, Sirpa huohotti. Jonne ja Make silittivät, hyväilivät ja puristelivat paljasta selkää, kädet kävivät välillä liivien alla, venyttivät liivejä takaapäin. Arto siirtyi Sirpan eteen, löysäsi köyttä katosta, siirsi sitä eteenpäin, jolloin Sirpan kädet oikenivat väkisin hiukan alaviistoon. Arto käveli Sirpan eteen ja tarttui paitaan olkapäiden kohdalta.

-   Juha, Juha, huusi Sirpa kääntäen katseensa Juhaan, se riisuu mun paidan!

Juha oli tiukasti sidottu eikä voinut muuta kuin katsella kuinka Arto veti Sirpan paidan aina ranteisiin saakka, Sirpan yläosaa suojasi enää suuret, beigenväriset rintaliivit. Arto leikkasi saksilla paidan rippeet pois, rikkinäinen paita tipahti lattialle. Jonne oli riisumisen aikana ottanut Sirpasta muutamia valokuvia, hän pisti kameran pöydälle ja meni Sirpan viereen, Make meni toiselle puolelle ja Arto Sirpan taakse.
Arto hyväili laajaa, paljasta selkää ylhäältä alas, siirteli sormiaan liivien alla ja puristeli makkaroita. Jonne hyväili toista olkapäätä ja käsivartta, puristeli ja heilutti hauiksen alla olevaa makkaraa, vei kätensä Sirpan kylkeä pitkin alas puristellen kokoajan, varsinkin vyötärön makkaroita. Make teki samaa työtä Sirpan toisella puolella. Jonne ja Make työnsivät sormensa olkaimien alle ja veti hymyssä suin olkaimet yli olkapäiden, Arto puristeli nyt paljaita hartioita, joissa näkyi selvät, punaiset olkaimien jäljet. Lopulta Arto nyökkäsi Jonnelle, joka löysäsi köyttä, siirsi sitä ja kiristi Sirpan kädet jälleen ylös, samaan paikkaan kuin aikaisemminkin.

Miehet katselivat Sirpaa joka puolelta, ottivat valokuvia kunnes Arto siirtyi taas Sirpan taakse. Sirpa värähti kun Arton laski kätensä vyötärölle, puristi makkaroita ja painautui vasten paljasta selkää. Arton kädet kiertyivät ympäri ison vatsan. Ensimmäinen vatsan makkara alkoi heti rintojen alta ja päättyi verkkareiden vyötärön kohdalle, tätä paljasta sileää vatsaa Arto hyväili. Huulet painautuivat niskaa vasten, puraisivat niin, että kylmät väreet kulkivat pitkin Sirpan ihoa, iho nousi kanalihalle, paksujen liivien läpi näkyi aavistus kovista nänneistä.
Make tuli Sirpan eteen, vei kätensä kaulalle ja hyväili, heiluttivat hetken kaksoisleukaa ja laskeutuivat alas, rinnoille. Maken sormet piirsivät rajaa rinnoilla paljaan ihon ja liivien välillä, syvä vako näkyi rintojen välissä, sormi kävi sielläkin siirtyen olkaimiin. Olkaimista vedellen Make ikään kuin punnitsi Sirpan raskaita rintoja, jotka hyllyivät kupeissaan. Rinta, joka pursui yli kuppien hyllyi kutsuvasti.

-   Sulla on isot rinnat, sanoi Make Sirpalle hyllytellen niitä, se on hyvä, hän sanoi vielä.

Arton sormet liikkuivat jo hiukan vyötärönauhan alla, hitaasti hän painoi sekä verkkarit että pikkuhousut alemmas. Paljoa niitä ei tarvinnut painaa sillä samalta kohdalta alkoi Sirpan toinen, isompi makkara. Samalla vyötärön kohdalla sijaitsi myös Sirpan napa, joka näkyi syvästä kuopastaan, kahden makkaran välistä. Hiukan kun Arto painoi housuja, makkara suorastaan ryöpsähti yli housujen painaen ne väkisin alaspäin. Sirpan iso, roikkuva vatsa makkaroineen oli kokonaan paljas, Jonne oli ikuistanut kaiken kameralla.
Estottomasti Arto puristeli Sirpan vatsaa ja sen makkaroita, hän puristeli, väänsi ja hyllytti niitä.
-   Sinä olet iso, pyöreä nainen, oikea nainen. Varmaan yhtä lihava kuin siskosikin, juuri sellainen josta me tykätään, Arto sanoi Sirpalle ja näykkäisi tämän korvalehteä.
-   Nyt riisutaan sun verkkarit, sanoi Arto vielä ja puraisi Sirpaa niskasta kuin varmistaen, että iho pysyy kanalihalla.
-   Voi helvetin helvetin helvetti, sopersi Sirpa kun Arto nosti verkkareiden lahkeet polviin. Samalla kun Jonne kosketteli ja piirsi Sirpan liivien yli pursuavia rintoja, Make kuvasi ja Arto leikkasi housujen lahkeet halki molemmilta puolilta aina vyötäröön saakka.

-   Voi Juha, Juha, parkaisi Sirpa, ne riisuu multa jo housutkin!

Samassa vyötärönauha katkesi ja verkkarit putosivat lattialle, Sirpalla oli päällään enää alusvaatteet.

Sirpan pikkuhousut olivat suuret, valkoiset ja suuret. Normaalisti ne olisivat edestä ylempänä mutta kun Arto oli painanut ne alas, niin suuri vatsan makkara roikkui pikkuhousujen päällä. Edestä pikkuhousujen läpi kuulsi selvästi pieni musta kolmio.
Sirpan sääret olivat muhkeat ja uhkeat, reidet paksut ja muodokkaat samoin pohkeet. Nyt näki selvästi kuinka muodokas oli Sirpan takapuoli. Sen lisäksi, että se oli leveä, sen sivuprofiili oli myös uhkea. Takapuoli kaartui kauniisti taaksepäin ja se oli iso.

Sirpa oli jälleen kuvattu monesta suunnasta ja Jonne puristeli jo Sirpan olkapäitä, hän liu´utti olkaimet mahdollisimman pitkiksi, suuret rinnat laskeutuivat alemmas ja Arto tarrautui niihin kovakouraisesti takaapäin. Hän tunnusteli liivien verhoamia rintoja kunnes löysi kovat nännit, tarrautui niihin ja puristi, Sirpa voihkaisi. Arto hieroi ja puristeli nännejä, Make hyväili Sirpan kaulaa molemmilla käsillä, tarttui häntä poskista, puristi huulet törrölleen ja suuteli. Jonne hyväili roikkuvaa vatsaa, se näytti ihan kolmiolta edestä katsottuna. Arto puristeli rintoja, näykki korvanlehteä, Make suuteli ja Jonne sanoi Sirpalle.

-   Nyt sitten riisutaan sun rintsikat ja paljastetaan rinnat.
-   Niin, sanoi Arto, ja katsotaan kuinka isot nämä oikein onkaan. Samalla hän pompotti rintoja vuorotellen ylös alas.

Sirpan alahuuli väpätti kun hän sanoi.

-   Ei, ei mun tissejä, please, hän sopersi.
-   Juha, sano noille, että ei riisu mun liivejä ja paljasta tissejä, sano Juha, sano.

Juha kakisteli kurkkuaan kun Arto nosti sormensa huulilleen näyttääkseen merkin olla ihan hiljaa, Juha vaikeni ennen kuin aloittikaan.

-   Ei, ei mun tissejä, ei tissejä, ei niitä saa paljastaa, Sirpa jatkoi.
-   Miksei muka?, kysyi Arto
-   Ei, ei liivejä pois, pyydän, ei tissiliivejä pois eikä tissejä paljaaksi, Sirpa sopersi yhä ja pää painui alaspäin..
-   Miksi ei?, Arto tivasi uudelleen. Sirpa vaikeni.
-   No sano sinä, Jonne sanoi Juhalle ja tuli ihan tämän eteen, sano miksi ei tissejä.

Juhakin vaikeni kunnes Jonne tarttui Juhaa korvasta ja väänsi, Juha parkaisi.

-   Okei, okei, Juha sanoi ja Jonne löysäsi otteensa.
-   No kun Sirpan mielestä sen tissit on liian isot ja rumat, Juha suorastaan parkaisi.

Miehet purskahtivat nauruun ja Make käveli Sirpan eteen, tarttui taas poskista niin, että huulet törröttivät ja suuteli tätä, suuteli lujaa ja pitkään. Arto kouraisi Sirpan tissit takaapäin vielä lujasti kouriinsa, pompotti niitä liiveissään ja samalla Jonne sanoi kovalla äänellä.

-   Eihän TISSIT ole koskaan liian isot. Paino oli oikein kova sanalla ”tissit”. Toiset nauroivat.
-   Ja kyllä me nyt ne TISSILIIVIT riisutaan ja paljastetaan ne isot TISSIT. Paino oli sanoilla ”tissiliivit” ja ”tissit”. Toiset nauroivat taas.
-   Aivan oikein, huudahti Arto, hölskytti oikein Sirpan rintoja ja jatkoi, ja sitä paitsi, nyt on meidän palkkapäivä!
-   Miksi ne muka rumat olisi?, kysyi Jonne Juhalta.
-   Kun ne roikkuu.
-   Totta kai tissit roikkuu, isot tissit roikkuu aina, ei me mitään teinirimpuloita haluta.

Make tarttui edestäpäin Sirpan rintoihin ja puristeli niitä, Arto kaivoi taskustaan sakset. Hän teki leikkaavia liikkeitä saksilla aivan Sirpan korvan juuressa ja ojensi sakset Makelle. Make hymyili Sirpalle, tarttui kiinni toisesta olkaimesta ja naps, olkain katkesi, rinta valahti alemmas. Sakset tarttuivat kiinni toisesta olkaimesta ja naps, toinenkin olkain katkesi, molemmat rinnat roikkuivat alempana. Make ojensi sakset Artolle, tämä painoi ne hakasten viereen, vilkaisi liivien lappua.

-   Näissä lukee 90DD, muhkeat bosat pimulla, hän sanoi, toiset nyökkäilivät.

Sakset leikkasivat liivejä kun Sirpa käänsi päänsä kohden Juhaa ja huudahti.

-   Voi saatanan pöljät! Juha, nyt se katkoo ja riisuu mun tissiliivit, tee jotain!

Samassa liivit katkesivat. Raskaat rinnat painoivat kuppeja niin paljon, että liivit eivät tippuneetkaan, katkenneet riekaleet roikkuivat kainaloiden alla, rinnat pysyivät piilossa. Arto tarttui kiinni toisesta riekaleesta ja leikkasi sen aivan kupin vierestä poikki, saman hän toisti toiselle puolelle, Sirpan rintoja suojasi enää pelkät kupit.
Jonnen kuvatessa, Make tarttui kiinni Sirpan käsiä pitelevään köyteen ja nykäisi. Sirpa nytkähti eteenpäin, rinnat heilahtivat ja kupit putosivat lattialle, Sirpan suuret rinnat heiluivat ihan paljaina!!

Sirpa käänsi nopeasti katseensa Juhaan, rinnat heilahtivat uudelleen ja Sirpa huudahti terävällä äänellä Juhalle.

-   No niin, nyt mun tissit roikkuu sitten ihan paljaina, ne on ihan paljaat!!
-   Eikö tämä jo riitä, hän jatkoi, lopettakaa jo, päästäkää minut irti, pyydän.

Miehet eivät puhuneet mitään, Jonne oli ottanut useita kuvia ja pisti nyt kameran pois astuen lähemmäs Sirpaa, jonka suuret rinnat roikkuivat vapaina. Miehet katselivat niitä, ne olivat niin raskaat, että kainaloihin muodostui syvät kuopat rintojen painuessa kohti lattiaa. Kainaloista lähtiessään painavat rinnat ensin ohenivat, kapenivat ja niihin muodostui hauskat poimut. Sitten ne laajenivat ja olivat kuin suuret pussit, joiden päässä oli laajat, tummat nännit. Jo kainaloista lähtien Sirpan rinnoissa näkyi raskausarpia, ja niitä oli paljon. Rintojen sivut olivat niitä täynnä ja niitä riitti myös rintojen päälle, vapaina roikkuessaan, arvet näkyivät hyvin selvästi, selvinä vaaleina juovina. Oman lisänsä antoi rintojen päällä näkyvät tummat verisuonet, joista osa oli ihan koholla. Nännipihat olivat laajat, rosoiset, tummat ja hiukan soikeat, halkaisija varmaan 10-12 senttiä, keskellä nännipihoja törrötti nänninpäät, niidenkin halkaisija oli 3 sentin paikkeilla ja melkein saman verran ne törröttivät ulospäin. Nännit osoittivat nyt etuviistoon.

Jonne tarttui kiinni toiseen rintaan, punnitsi sitä ja sanoi Sirpalle.

-   Ihanat tissit, upeat, isot.
-   ei ole, murahti Sirpa.

Make otti toisen rinnat kämmenelleen, se valui reilusti yli. Make hyllytti rintaa kevyesti, se hytkyi ja hyllyi kämmenellä. Jonne sormeile raskausarpia, ikään kuin nyppi niitä, tunnusteli sormillaan lukuisia juovia.

-   Nämä ovat kivoja, hän sanoi.
-   Ei ole, murahti Sirpa taas.

Make nuolaisi suurta nänniä, Sirpa katseli eteenpäin ja puri alahuultaan. Make puristi tissiä sen juuresta kaksinkäsin, nosti ylemmäs ja nuoli nänniä kokoajan. Jonne teki nyt samoin, molemmat miehet nuolivat ja näykkivät hitaasti Sirpan nännejä, jotka olivat jo kivikovat. Sillä aikaa Arto painautui kevyesti vasten Sirpan selkää ja hyväili tämän roikkuvaa vatsaa, sitten kylkiä, kainaloita, hauiksia ja paljasta selkää ja niskaa. Aina välillä hän puri niskaa ja näykkäisi korvalehteä, jotta Sirpan iho pysyisi kanalihalla. Useiden kymmenien minuuttien ajan miehet hyväilivät hellästi Sirpaa, he eivät missään vaiheessa tuottaneet kipua, päinvastoin. Vihdoin Jonne ja Make päästivät tisseistä irti, Arto kurotti takaapäin molemmat rinnat kouriinsa. Hän punnitsi, puristeli niitä, veteli hiukan nänneistä alaspäin. Hän nosti kädet Sirpan kaulalle laskien ne sieltä rinnoille ja veti rinnat erilleen, kainaloihin puristaen ne sitten toisiaan vasten. Hän lisäsi liikkeeseen vielä sen, että nosti molemmat tissit ylös, vasten Sirpan poskia, hieroi ja puristeli niitä siellä antaen sitten niiden vapaasti valahtaa alas. Jälleen tissit erilleen, kainaloihin, yhteen ja ylös. Tätä hän jatkoi kauan aikaa.

Kun Arto lopetti, hän alkoi jälleen hyväillä Sirpan ylävartaloa kuten aikaisemminkin. Make tarttui kiinni toiseen tissiin, veti sitä hiukan eteenpäin ja päästi irti, rinta läpsähti vasten vatsaa äänekkäästi, Make ja Jonne hymyilivät Sirpalle ja Jonne tarttui kiinni toiseen tissiin. Nyt vuorotahtiin rinnat läpsivät vasten Sirpan vatsaa, välillä Arto otti takaapäin ne vastaan ja ojensi ne sitten toisille. Lopuksi Artokin vielä nuoli, imi ja näykki pitkään Sirpan nännejä.
Miehet menivät kaikki Sirpan eteen, Jonne sormeili kevyesti raskausarpia.

-   Nämä on ihania, hän sanoi arvista ja vilkaisi Sirpaa.
-   Ei ole, vastasi Sirpa ääni väristen.

Make puristeli toista rintaa.

-   Nämä tissit on aivan upeat, ihanat ja mahtavat, hän sanoi.

Arto sormeili toista nänniä.

-   Kauniit rinnat, uhkeat, isot ja mahtavat, sanoisinko täydelliset tissit, hän sanoi.
-   Aivan mahtavat tissit, Make jatkoi, ei kauniimpia, upeampia tissejä ole.

Jonne tarttui kaksinkäsin kiinni Sirpan poskista ja käänsi tämän pään kohti itseään, he tuijottivat nyt toisiaan silmiin.

-   Sulla on taatusti upeimmat, kauneimmat tissit, mitkä olen koskaan nähnyt. Ne on isot, raskaat, kauniit, hyvännäköiset ja muotoiset. Ei sun tarvi niitä hävetä.

Arto tarttui nyt Sirpaa poskista ja käänsi tämän katseen itseensä, Jonne alkoi hyväillä pullottavia rintojen suonia.

-   Ei sun tarvi hävetä tissejäsi, ne täydelliset, Arto sanoi.
-   Voisit aivan hyvin liikkua ilman liivejä aina, niin upeat tissit nämä on, hän jatkoi.

Make tarttui vuorostaan Sirpan poskista, puristi huulet törrölle ja suuteli, suuteli pitkään, Arto punnitsi ja hölskytti toista rintaa.

-   Sanat ei riitä kertomaan, kuinka upeat tissit sulla on, Make sanoi.
-   Minä olen ihan oikeasti rakastunut sun tisseihisi, hän jatkoi ja vielä.
-   Sano ääneen, että sulla on mahtavan isot, raskaat ja kauniit tissit.
-   Mulla on mahtavan isot, raskaat ja kauniit tissit, toisti Sirpa ääni hiukan väristen.
-   Sano, että et enää ikinä koskaan häpeä paljaita isoja tissejäsi.
-   En enää ikinä koskaan häpeä paljaita isoja tissejäni, toisti Sirpa.
-   Sano, että et koskaan haluaisi käyttää tissiliivejä.
-   En enää koskaan haluaisi käyttää tissiliivejä, toisti taas Sirpa.
-   Ja että mieluiten olisit aina tissit ihan paljaina.
-   Ja mieluiten olisin aina tissit ihan paljaina.

Make ja Arto vaihtoivat paikkaa, Arton ei tarvinnut kääntää enää Sirpan katsetta, Sirpa katseli Artoa silmiin, hän hyväili Sirpan kaulaa ja rintojen yläosaa.
Sirpa vetäisi henkeä syvään, Make upotti hampaansa Sirpan paljaaseen niskaan ja puraisi, iho nousi kanalihalle, Jonne imi lujaa toista nänniä.
-   Tiedätkö mitä on vielä jäljellä?, kysyi Arto ja näytti saksia.
-   Joo, tiedän, sanoi Sirpa ja nielaisi kuuluvasti, mun pikkuhousut, hän jatkoi vaimeasti.


Arto hyväili Sirpan suurta takapuolta, sormet liukuivat kuminauhan alla ympäri vyötäröä.

-   Hei, ei älkää enää, voihkaisi Sirpa, älkää riisuko enempää.

Arto kuroi takana pikkuhousut kapeaksi nauhaksi ja upotti sen pyllynvakoon, pyllynposket olivat paljaina, Jonne räpsi kuvia. Arto leikkasi hitaasti nauhan poikki, pikkuhousut olivat vyötäröstä kiinni.
-   Juha, voi Juha, huusi Sirpa ja käänsi katseensa Juhaan, ne riisuu pikkuhousutkin ja sitten olen ihan alasti. Samassa Arto leikkasi, Sirpan pikkuhousut tai niiden rippeet putosivat lattialle.
-   Juha, olen ihan alaston, voi Juha minä olen aivan alasti !!!, huusi Sirpa.

Pikkuhousut olivat levällään lattialla, miehet vilkaisivat niitä, ne olivat haarojen kohdalta kosteat, läikkä näkyi selvästi. Sirpa oli sidottuna ja aivan alaston, hyvin vaalea iho oli sileä ja kaunis, valtava takapuoli kaareutui kauniisti, rinnat roikkuivat raskaina hieman heiluen. Arto ja Make hyväilivät paljasta takapuolta, puristelivat paljaita pakaroita Jonnen ottaessa kuvia.
Miehet siirtyivät Sirpan eteen ja katsoivat paljastettua pillua. Tumma, sangen pieni kolmio näkyi osittain roikkuvan vatsan alta. Karvoitus oli ihan musta mutta ei kovinkaan tiheä, vaaleaa ihoa paistoi läpi karvoituksen. Sirpa seisoi ihan suorassa, jalat levälleen sidottuna kun Arto meni selän taakse, kietoi kätensä roikkuvan alavatsan ympärille ja nosti. Pillu paljastui ihan kokonaan. Arton sormenpäät koskivat karvoitusta hänen nostaessaan vatsaa ja Jonne, joka kuvasi ja Make näkivät selvästi Sirpan häpyhuulet. Ne olivat paljaat, Sirpan häpyhuulet olivat paljaaksi ajellut.

-   No niin, huusi Sirpa, nyt ne katsovat jo sinne niin!
-   Arto hei, sanoi Make, alhaalla ei karvoja ollenkaan, ihan paljas.

Sirpa ei koskaan pitänyt karvoista häpyhuulten luona, hänen mielestään yksin hygieeniset syyt riittivät niiden ajeluun, toisaalta Juhastakin oli miellyttävämpää kun siellä ollut karvoja. Sirpan häpyhuulet olivat hieman ryppyiset ja toinen, oikea häpyhuuli vähän isompi kuin vasen ja niin ollen se roikkui hieman, siinä oli ikään kuin pieni uloke. Jonne ja Make näkivät selvästi kuinka häpyhuulet kiilsivät ja olivat turvonneet. Arto vei kätensä hieman alemmas karvoitukselle ja levitti, Sirpan pillu avautui.

-   Nyt se levittää sitä, Sirpa parahti kovaan ääneen, käänsi katseensa Juhaa ja jatkoi, se on nyt avoin!

Jonne ja Make näkivät hyvin kuinka märkä Sirpan pillu oli, ihan märkä. Häpyhuulet turvonneet ja kiiltävät, klitoris törrötti kovana ja märkänä. Arto vei kätensä häpyhuulille ja levitti yhä, klitoris pursui ulommas, Sirpan jalat levenivät, köydet nilkoissa löystyivät. Sirpan nilkat oli sidottu kiinni pylväisiin, köyttä oli kuitenkin melkein parikymmentä senttiä nilkkojen ja pylväiden välillä, nyt Sirpan jalkaterät olivat vasten pylväitä, leveämmälle ei tässä paikassa jalkoja voinut saada. Tuskin Sirpa tahallaan jalkojansa oli näin levittänyt.

-   Voih, kuului Sirpalta, se on nyt sitten ihan auki, hän parahti.

Jonne ja Make katselivat ja tietysti kuvasivat Sirpan avointa, märkää punertavaa pillua. Arto ja Make vaihtoivat paikkaa, Make vei kätensä Sirpan pillulle, levitti märkiä häpyhuulia, ote lipsahti ja Make tarttui tiukemmin kiinni häpyhuulista, uloke toisessa häpyhuulessa ei haitannut, pillu avautui. Arto painoi sormensa märälle, törröttävälle klitorikselle, pyöritti hetken ja vei kätensä alemmas. Sisemmät häpyhuulet olivat avoimet ja tietysti ihan märät, Arton sormi lipui pilluun.

-   Ei, ei, huusi Sirpa ja jatkoi, Juha, sen sormi on siellä niin!
-   Sano suoraan, että sormi on pillussa, kuiskasi Make Sirpan korvaan ja näykkäsi sitä.
-   Sormi on mun pillussa, etkö Juha saatana aio tehdä mitään!, parkaisi Sirpa.

Arto pyöräytti sormeaan Sirpan pillussa ja kun hän veti sen ulos, kaikkien korviin kuului selvä märkä litinä, kaikki arvasivat, että Sirpan pillu oli ihan märkä.
Tätä Juha oli pelännytkin ja nähdessään kaiken mitä miehet tekivät, hän oli osittain arvannutkin sen. Juha tunsi Sirpan läpikotaisin ja tiesi miten ja mistä Sirpa kiihottuu, ensinnäkin vaikka Sirpa häpesi suuria rintojaan, niin niiden hyväily, puristelu ja varsinkin nännien lipominen ja imeminen sai Sirpan kiihottumaan suunnattomasti. Toinen paikka oli takapuoli ja varsinkin pyllynreikä. Ja Juha pelkäsi, että mikäli miehet, ennen kuin panisivat häntä, jos nyt panevat lainkaan, sormeilisivat, tutkisivat ja laittaisivat sormiaan Sirpan pyllynreikään, hän kiihottuisi vielä kaksin verroin. Tämän jos miehet menevät tekemään niin tilanne saattaisi kääntyä aivan päälaelleen ja sitä Juha pelkäsi.

-   Lopettakaa jo, huusi Sirpa, eikö palkka ole jo nyt maksettu kaksinkertaisesti!
-   Ei, ei vielä alkuunkaan, sanoi Arto.
-   Helvetin hullut!, huusi Sirpa takaisin.

Jonne löysäsi Sirpan käsiä pitelevää köyttä ja veti sitä eteenpäin, Sirpan ylävartalo alkoi kallistua eteenpäin. Make ja Arto tukivat Sirpaa ja pian tämän ylävartalo, selkä oli vaakasuorassa, lankku reisien etupuolella piti huolen, että jalat pystysuorassa. Jonne meni Sirpan alle kameran kanssa ja otti kuvia alhaaltapäin Sirpan roikkuvista tisseistä ja kasvoista. Lopuksi miehet laskivat Sirpan ylävartaloa vielä alemmas, kasvot oli lähellä lattiaa kun Make laittoi pienen, matalan jakkaran Sirpan kasvojen alle, johon tämä voi laskea kasvonsa.
Takaviistosta Juha näki kaiken mitä tapahtui, Sirpan jalat olivat levällään ja kun pää hipoi lattiaa, koko jalkoväli avautui aivan täysin. Juha näki kosteat, turvonneet ja avonaiset häpyhuulet, koko pillu oli avoin ja märkä. Suuret, vaaleat pakarat olivat avautuneet, levällään ja pieni, vaaleanpunertava, paljas pyllynreikä katseli yksinäisellä silmällään pystyssä olevasta pyllystä.

-   Juha, auta, olen ihan levällään, alapää on ihan levällään, huusi Sirpa Juhalle, heidän katseensa kohtasivat.

Make ja Arto polvistuivat Sirpan viereen, kumpikin poimi käsiinsä Sirpan tissin ja aloittivat vielä nännien nuolemisen ja imemisen, Jonne meni Sirpan takapuolen taakse ja kuvasi avoimen, levitetyn alapään.
Make ja Arto nousivat, kädet liikkuivat pitkin Sirpan paljasta selkää kohti takapuolta kunnes saavuttivat sen ja kumpikin hyväili suuria perseposkia. Kuin yhdestä käskystä he levittivät vielä perseposkia, aivan äärimmilleen, Juha näki kuinka Sirpalla oli suuria vaikeuksia pitää pyllynreikä kiinni. Pieni pyllynreikä supisteli ja supisteli kunnes Sirpa ei enää jaksanut, pyllynreikä avautui hieman. Arton sormi liikkui pitkin Sirpan alaselkää kohti pyllynvakoa, saavutti sen ja jatkoi matkaa, hitaasti kunnes kosketti pyllynreikää, Sirpa värähti, pyllynreikä supistui. Make levitti pillunhuulet avoimiksi, aivan auki, pilluun näki nyt sisälle ja Arton sormi jatkoi matkaa saavuttaen märän, avoimen pillun. Sormi työntyi pilluun ja toinenkin sormi, kuului vain litinää. Sormet poistuivat pillusta ja yksinäinen sormi lähti jatkamaan matkaa, takaisinpäin. Märkä sormi saavutti uudelleen pyllynreiän, pyöri siinä ympärillä kunnes hyvin hitaasti työntyi sisään suoleen.

-   Juha, voi Juha, tee jotain, nyt on sormi jo mun pyllyssänikin!, huusi Sirpa.

Jonne tuli Makelle kaveriksi ja yhdessä he levittivät perseposkia ja Arton sormi liikkui edestakaisin peräsuolessa, toisen käden sormet pyörivät klitoriksen ympärillä. Tätä Juha oli juuri pelännytkin. Arton sormi lipui välillä pois suolesta upoten sinne pian takaisin, Juha näki selvästi kuinka kerta kerran jälkeen sormi upposi helpommin pyllyyn. Make ja Jonne irrottivat otteensa perseposkista ja siirtyivät hyväilemään Sirpan roikkuvia rintoja. He puristelivat niitä ja imaisivat nännejä, välillä he heiluttelivat tissejä laajassa kaaressa oikealta vasemmalle ja välillä edestakaisin, kuului kevyt läpsähdys kun tissit osuivat jakkaraan. Isompi läpsähdys kuului kun tissit osuivat vastakkain. Arto puuhaili kokoajan Sirpan pyllynreiällä.

Nyt Sirpa oikein voihkaisi ja huokaisi vielä syvempään, Arto työnsi toisenkin sormen peräsuoleen. Juha huomasi, että Sirpa ei enää jännittänyt pakaroitaan, ne olivat ihan rentoina ja Arto kaksi sormea liikkui suolessa.

Arto lopetti peräsuolen hyväilyn, Make ja Jonne lopettivat tissien hyväilyn ja siirtyivät Sirpan eteen. Sirpa ja samoin Juha katselivat kuinka miehet hitaasti avasivat housujaan, Maken housut tipahtivat lattialle ensimmäisenä, punapäinen seisova kyrpä jökötti pystyssä, Arton housut putosivat seuraavaksi, hänenkin muhkea kalu seisoi ja Sirpan silmät levähtivät avoimiksi kun Jonne paljasti kullinsa. Mahtavan iso ja paksu kyrpä roikkui silmien edessä. Kalu oli niin iso, että se ei jaksanut seisoa pystyssä lainkaan, terska oli kuin pieni tomaatti, tai ei kovinkaan pieni. Juhakin näki nuo kullit ja totesi mielessään, että hänellä oli pienempi kuin yksikään noista, kaksi kertaa pienempi kuin Jonnella.

-   Pitäisi periä palkka, naurahti Arto katsoen Sirpaa silmiin.

Miehet potkivat housunsa jaloistaan ja naureskelivat Sirpalle.
-   Ei, hei ihan tosi ei!, parahti Sirpa.

Arto hyväili Sirpan selkää, sormet lipuivat pyllynvakoon, Sirpa jännitti pakaransa mutta siitä huolimatta sormi lipui peräsuoleen, toisetkin miehet hyväilivät leveää selkää. Hetken Arton sormi runkkasi peräsuolessa ja Sirpan suuret, jännittyneet pakarat rentoutuivat veltoiksi. Make meni Sirpan taakse, sormeili märkää pillua.

-   Ei, ei saa. Juha, nämä panee minua, Juha!, huusi Sirpa.

Maken terska painautui vasten pillunhuulia.
-   Juha, saatanan ääliö, tee jotain, etkö näe mitä se tekee, se panee mua!, huusi Sirpa.
-   Mitä minä voin tehdä?, huusi Juha takaisin ja rimpuili köysissä.
-   No niin, sanoi Sirpa jo hieman periksi antaneella äänensävyllä. Arton sormi runkkasi yhä pyllyssä.
-   No niin, no katsele sitten kun minua pannaan, perkeleen tahvo, katsele kun minuun ahdetaan munaaaaaaa! Sirpa huusi Juhalle.

Viimeinen a venyi pitkäksi kun samalla hetkellä Maken kyrpä painautui hitaasti Sirpan litisevään pilluun. Kyrpä työntyi kokonaan sisälle pilluun, hitaasti Make liikutti kullia edestakaisin, hän käsillään levitti Sirpan pillun mahdollisimman avonaiseksi, pillunhuulet levälleen ja kulli liikkui edestakaisin.
Jonne laskeutui polvilleen Sirpan kasvojen viereen, silitti poskea ja poimi toiseen käteensä Sirpan roikkuvan tissin. Sormien välissä hän venytti ja puristeli kovaa, ryppyistä nänniä. Arto otti sormen pois perseestä ja otti kameran kuvatakseen. Make työnsi sormen vuorostaan pyllynreikään.
Sirpa hytkyi Maken nussiessa häntä, roikkuva vatsa makkaroineen hyllyi, samoin heilui toinen tissi, toista puristeli Jonne, joka sanoi kulliaan heiluttaen.


-   Maistapas tätä.

-   Juha, minun pitää nyt ottaa kyrpä jo suuhunkin!, parahti Sirpa.

Jonnen terska sopi juuri ja juuri Sirpan suuhun, Juha katseli, kuinka Sirpa imi posket lommolla mahtavaa kullia, Juha arvasi, että peli oli viimeistään nyt menetetty. Vain tovin Sirpa imi Jonnea, kun Make veti kalunsa ulos. Limainen kulli heiluen hän käveli Jonnen luo, joka otti kameran Artolta. Make painoi terskan Sirpan huulille, huulet avautuivat ja kulli painui Sirpan suuhun. Arto puolestaan painoi kullinsa pillunhuulille ja sanoi Sirpalle.

-   Sinä olet ihana nainen.. Mahtava nainen, sulla on upea pylly ja uskomattomat rinnat, aivan uskomattoman upeat rinnat, suuret, pyöreät, ihanat paljaat rinnat.

Sirpa imi posket lommolla, kiihkoissaan Maken kalua.

Juha oli oikeassa, peli oli nyt menetetty, Sirpa tekisi nyt ihan mitä vaan.

Arto painoi sormen persereiälle, se oli puolittain avoin ja sormi liukui kevyesti suoleen.

Juha katsoi kuinka Sirpan poski kiilsi kun Make oli läpsinyt sitä limaisella. Jonne asettui hajareisin Sirpan selän päälle ja kaivoi molempiin käsiinsä Sirpan tissit. Hän kouri, heilutti ja puristeli tissejä välillä nännejäkin puristellen. Make piteli nyt kaksin käsin kiinni Sirpan päästä, painoi kullin syvälle suuhun ja urahtaen laukesi. Kuuma spermalasti syöksyi Sirpan nieluun, Make urahteli ja voihki, Sirpa avasi suunsa, osa valui ulos mutta osan spermasta Sirpa myös nieli. Lauettuaan Make pyyhki kulliaan Sirpan poskeen ja samassa Sirpa alkoi tahdottomasti hytkyä, suusta purkautui ulina ja voihke, Sirpa sai orgasmin.
Iso, pyöreä vartalo hytkyi hallitsemattomasti, roikkuva vatsa hyllyi kun orgasmi sitä puisteli, Juha katseli voimattomana tilannetta.

Sirpan hytkyminen vaimeni, Make nousi seisomaan, veltostuva kulli kiilteli kirkkaassa valossa, Arto käveli Sirpan viereen kun Jonne läpsi Sirpan tissejä vastakkain niin että läiske kuului.
-   Pidätkö tästä?, Jonne kysyi
-   Joo, pidän, vastasi Sirpa yhä spermaa nieleskellen.
-   Entäs tästä?, kysyi Jonne. Hän veti tissit erilleen aina kainaloihin saakka ja päästi irti. Vapaasti heilahtaen tissit läsähtivät vastakkain.
-   Pidän, ihanaa, voihki Sirpa.

Arto polvistui Sirpan viereen, terska painautui huulille, Sirpan kieli lipoi hetken terskaa kunnes imaisi sen suuhunsa. Jonne nousi ylös ja meni pyllyn taakse, hän sormeili hetken turpeaa pillua kunnes painoi valtavan terskan sen huulille. Hitaasti mahtikulli porautui pilluun.
-   Ooh, huusi Sirpa Arton kulli suussaan kun suuri kyrpä levitti pillua.
-   Mikä on?, kysyi Arto nauraen.
-   Se on iso.
-   Mikä?
-   Kyrpä.
-   Mihin se menee?
-   Pilluun, mun pilluuni, parahti Sirpa kun Jonnen kulli painui pohjaan saakka.
-   Onpa ihanan tiukka pillu, sanoi Jonne ja liikutti kulliaan edestakaisin.

Arto painoi kullin suuhun, toisella kädellä painoa poskea niin että huulet olivat törröllään, suusta kuului litinä, samoin pillusta. Arto työnteli kulliaan hetken Sirpan suussa, työnsi sen syvälle ja laukesi voihkien, taas lensi spermalasti Sirpan nieluun. Sirpa yski ja köhi, spermaa valui suupielestä ja osan Sirpa nieli, Arto piti kyrpäänsä kauan Sirpan suussa kunnes pyyhki sen hänen poskeensa.
Jonne pumppasi Sirpaa takaapäin, Make meni puristelemaan Sirpan tissejä, jotka hytkyivät melkoisesti, samoin kuin roikkuva vatsa. Arto meni Juhan luo.
Juhan mieli oli melkoisessa ristiaallokossa, toisaalta tuntui pahalta kun vaimoa nussivat vieraat miehet, toisaalta taas ryhmäseksin näkeminen kiihotti mielettömästi ja kiihotusta lisäsi se kun Sirpakin oli kiihottunut, Sirpa oli siinä tilassa, että hän tekisi mitä vaan. Niinpä Juha tuijotti tilannetta silmät tapillaan, kiihottuneena. Lopputuloksena Juhalla seisoi ja lujaa.
-   Siinä sitä Sirpa-vaimoa nussitaan, Arto sanoi.
-   Joo, vastasi Juha.
-   Ja rinnatkin saa kyytiä.
-   Niin saa.
-   Pidätkö vaimosi rinnoista?
-   Totta kai.
-   Onko ne upeat?
-   On.
-   Häpeääkö hän niitä turhaan?
-   Kyllä.
-   No sanopa ne aikaisemmat sanat Sirpalle ääneen, hän varmaan pitäisi siitä ja varsinkin jos pyydät häntä vielä esittelemään rintojaan muillekin.

Juha kakisteli kurkkuaan, mietti hetken ja aloitti.

-   Sirpa, sulla on mahtavat, upeat, isot, tissit. Minä toivon, ettet enää koskaan käytä tissiliivejä vaan kuljet tissit paljaina. Voisit kyllä näytellä, vilautella paljaita tissejäsi muillekin. Äläkä enää häpeä tissejäsi vaan muista, paljaat tissit, aina paljaat tissit.

Tämän sanottuaan Juha huohotti, voi helvetti mitä tuli sanottua mutta tilanne on sairaan kiihottava. Sirpa katseli Juhaa koko puheen ajan ja voihkien sanoi.

-   Ihanko totta, Juha?
-   Joo, Juha vastasi ääni väristen.
-   Tissit paljaina?, kysyi Sirpa
-   Kyllä rakas, sinun tissit ihan paljaina, aina ihan paljaina.

Arto painoi kaksi sormeaan Sirpan pyllyyn, Sirpa voihki. Jonne tuli ulos pillusta, Arto runkkasi pyllyä ja Make heilutti tissejä. Jonne painoi mahtavan terskan Sirpan huulille, Sirpa avasi suunsa ammolleen ja hädin tuskin terska sopi suuhun, Sirpan kieli leikki terskalla. Sirpa ynisi ja voihki, imi kullia ja Jonne laukesi, laukesi Sirpan kasvoille. Silmä muurautui umpeen, sierain täyttyi spermasta samoin korva, hiuksillekin sitä lensi, lopuksi Jonne painoi terskan vasten huulia ja Sirpa imi viimeiset tipat suuhunsa. Juha tunsi purkautuvansa hetkenä minä hyvänsä. Jonne pyyhki spermat Sirpan silmästä, Make nousi pois Sirpan päältä, Arton sormet lipuivat ulos pyllystä.

Sirpa huohotti, huulet tärisivät, miehet auttoivat Sirpan taas seisovaan asentoon, kädet oli yhä sidottu ylös.

Arto vei kätensä Sirpan selälle, laski sen hitaasti pakaroille, Sirpa työnsi pakaroitaan mahdollisimman kauas taakse eikä jännittänyt lainkaan, pakarat olivat pehmeät. Arton toinen käsi, tai sen kämmen oli toisen heiluvan tissin edessä niin, että nänni hieroi kämmentä, nänni kovettui. Toisen käden sormi kosketti varovasti peräaukkoa.

-   Ei täällä, mennään sisälle, Arto totesi rauhallisesti.
-   Joo, mennään sisälle, sanoivat toiset miehet. Sirpa huokaisi syvään.

Juha pidettiin yhä tiukasti sidottuna ja Sirpalta sidottiin jalat löysästi kun he kaikki kävelivät sisälle taloon. Makuuhuone oli suuri, yhtenäisellä patjalla varustettu parisänky, kuin tilauksesta, huoneessa oli myös lattiasta kattoon yltävä pylväs, johon Juha sidottiin kiinni, nyt kasvot vasten pylvästä. Näkyvyys sänkyyn oli loistava.

Yllättäen Sirpa kääntyi kohti miehiä, risti sormensa niskan taakse, veti kyynärpäitään taaksepäin ja katsoi Artoa.

-   Ota kuva, tissit paljaina, ihan paljaina.

Arto naurahti, otti kameran, Sirpa hymyili kameralle ja Arto räpsi kuvia. Sirpa vei kätensä selän taakse ja kumartui eteenpäin niin, että rinnat roikkuivat vapaina, Arton kamera kävi.

Sirpa vilkaisi nauraen Juha, kumartui ja avasi nilkoista köyden, hän pörrötti hiuksiaan ja keikisteli Artolle, kääntyi lopulta selin ja vei kätensä pakaroille. Leveässä haara-asennossa seisoen Sirpa alkoi hitaasti taivuttaa yläruumistaan alaspäin pitäen mahtavista pakaroistaan kiinni. Isot pakarat levenivät ja pyllynvako avautui ja pieni punertava pyllynreikä paljastui kaikkien nähtäväksi, myös kameran, lopulta pyllynreikä oli osittain avoin.
Sirpa meni sängylle, ensin selälleen levittäen jalkansa ja näyttäen kaiken, jopa itse häpyhuuliaan levittäen, sitten vatsalleen levittäen pyllyn, siitä kontalleen ja pyörien sängyllä miten päin vain Arton ottaessa kuvia. Lopulta Arto pyysi Sirpaa menemään moniin eri asentoihin, joihin Sirpa tietysti meni ja Arto otti kuvia. Juha vilkaisi miehiä, kaikilla seisoi, niin seisoi Juhallakin.

Sirpa pyöri sängyllä ja tuli sattumalta sängyn vieressä seisovan Maken viereen, tämän seisova kulli oli ihan Sirpan vieressä ja hän vielä työnsi lantiotaan kohti Sirpaa. Sirpa siirtyi Maken viereen istuen sängyllä ja Make painoi kullinsa Sirpan huulille, joka avasi suunsa ja imaisi koko kalun suuhunsa kietoen vielä kätensä Maken takapuolen ympärille. Pitkään Sirpa imi Makea kunnes Make työnsi Sirpan selälleen sänkyyn. Sirpa siirtyi keskelle sänkyä, risti kätensä niskan taakse, hyllyen rinnat valahtivat kainaloihin, Sirpa avasi jalkansa. Juha katseli, kuinka hänen vaimonsa oli sängyssä jalat levällään, turpeat, kosteat häpyhuulet avoimina ja halukkaina. Make silitti Sirpan pillunkarvoitusta, Jonne siirtyi Sirpan viereen ja ohjasi paksun kullinsa Sirpan huulille, paksu terska upposi suuhun.

Juha oli vasten pylvästä, hänen alavartalo teki hierovia liikkeitä vasten sitä.

Make nosti Sirpan kantapäät kohti kattoa ja levitti jalat painaen kullinsa märkään pilluun, Sirpa urahti. Make nussi ja Sirpa imi Jonnea, hurja näky Juhalle. Make halusi vaihtaa asentoa, hän meni selälleen ja Sirpa istui Maken päälle ohjaten kullin pilluunsa, kädet vielä ristiin niskan taakse, että rinnat oikein työntyivät eteenpäin ja taivutti päätään taaksepäin, Arto ja Jonne seisoivat Sirpan vieressä sängyllä. Sirpa liikkui ylös alas Maken päällä, vatsan makkarat hyllyen, Make tisseihin vauhtia antaen. Vuorotellen Arto ja Jonne ohjasivat kalunsa Sirpan avonaiseen suuhun. Hetken päästä Arto ja Jonne siirtyivät pois ja Make veti Sirpan päälleen, Jonne levitti pakarat.

Jonne levitti Sirpan perseposket ja Arto painoi kullinsa peräaukolle, Juhan nytkytys kiihtyi. Sirpan silmät pullistuivat päässä kun Arto painoi hitaasti kyrpäänsä perseeseen, Sirpan suusta kuului ulinaa, peräaukko antoi periksi ja kyrpä upposi suoleen. Sirpa huohotti raskaasti, molemmat kullit olivat sisällä.
-   Nussivat minua molempiin reikiin, minä halkean, parahti Sirpa.

Hitaasti miehet aloittivat naimisen, vuorotahtiin kullit upposivat reikiin, Sirpa parahteli ja ynisi, Make alla leipoi tissejä. Jonne kuvasi hetken aikaa kunnes siirtyi Sirpan viereen, tarttui poskista kiinni, käänsi päätä ja painoi terskansa Sirpan huulille, terska painui suuhun.
-   Nyt nussivat kaikkiin reikiin, Sirpa älähti välillä.

Juhan nytkytys kiihtyi, samoin miesten vauhti, kuului hirvittävä litinä kullien nyt oikein jyystäessä Sirpan alapäätä, Sirpa parkui. Arto käytti välillä kullinsa pois suolesta, peräaukko jäi avoimeksi kuin pyytäen täytettä ja Arto sitä antoi, kulli upposi kokonaan suoleen.
Vauhti kiihtyi ja kiihtyi, myös Juhalla, joka purkautui housuihinsa. Juha tunsi lämpimän sperman valuvan alushousuihinsa, hän ähki hiljaa. Make survaisi kullinsa syvälle Sirpan pilluun ja äänekkäästi voihkien laukesi, spermaa roiskui pillun uumeniin. Sirpa laukesi heti perään, yhtä aikaa Arton kanssa. Sirpan iso vartalo hytkyi ja hyllyi taas tahdottomasti, suusta kuului yninää ja ulinaa, Jonnen terska pulpahti ulos suusta ja Sirpan suusta kuului huutoa. Arto työnsi kyrpänsä mahdollisimman syvälle suoleen, ähki ja roiskutti spermalastin suolen syvyyksiin. Jonne riensi levittämään Sirpan velttoja perseposkia, hän levitti ne äärimmilleen. Sirpa makasi jo velton raukeana Maken päällä, kun Arto survoi kaluaan vielä syvemmälle suoleen. Maken veltostuva kulli lipui ulos pillusta ja jokaisella Arton työnnöllä pillusta pulpahti spermaa.
Juha katseli irvokasta näkyä, inho ja viha miehiä kohtaan alkoi hiipiä mieleen, oma jännitys oli purkautumisen myötä mennyt ohi. Näky oli kuin omituinen hampurilainen, jossa pihvi on paksumpi kuin sämpylät. Make hoikkana poikana näytti pieneltä Sirpan alla, jonka tissit ja vatsan makkarat valuivat Maken päälle. Arto näytti sangen pieneltä kyykkiessään ison Sirpan päällä, Jonne levitti valtavaa takapuolta, pyllynvako näytti kuin repeäisi hetkenä minä hyvänsä. Vihdoin Arton kalu lipui ulos suolesta, peräaukko jäi auki, sieltäkin pulpahteli spermaa samoin kuin pillusta.

Arto ja Make siirtyivät pois Sirpan luota, Jonne asetteli Sirpan pyllistävään asentoon ja kuvasi valuvia reikiä, kyrpä pystyssä. Tuskin Sirpan huohotus oli lakannut kun Jonne asetteli mahtikullliaan pillunhuulille. Hitaasti paksu kyrpä painui pilluun, Sirpa voihki kovaan ääneen. Litinä oli hirmuinen kun Jonne nai märkää pillua, joka työnnöllä pillusta pulpahti spermaa, Artolla oli kamera käsissään. Jonne nai hyvän tovin, Sirpa nousi suorille käsille, iso maha roikkui alla hytkyen naimisen tahdissa, suuret tissit läpsivät vasten vatsaa, välillä vasten toisiaan. Make meni Sirpan viereen puristelemaan tissejä ja hyllyvää, isoa vatsaa, Sirpa puri alahuultaan ja voihki.
Jonne veti kalunsa ulos ja meni Sirpan viereen painaen kyrpänsä avonaiseen suuhun, toisella kädellä hän puristeli roikkuvaa tissiä, Make puristeli toista tissiä ja vatsaa. Sirpa imi limaista terskaa, Juha katseli jo inho silmissään. Sirpa imi hetken kunnes Jonne siirtyi takaisin Sirpan avonaisen pyllyn taakse, terska oli imetty kuivaksi. Jonne asettui ison pyllyn päälle ja terska painui peräaukolle, Sirpa värähti.
-   Ei, ei sinne, hän sanoi, ei se sovi!
-   Sopii se, Jonne naurahti ja painoi.
-   Perse repeää, parkui Sirpa.

Sirpa ulisi, huusi ja voihki kun valtava terska venytti pientä pyllynreikää, Arto kuvasi monesta kulmasta kun terska upposi suoleen. Terska oli jo suolessa, Sirpa voihki ja Jonne painoi kaluaan sisään. Sirpan hengitys pätki, posket välillä pullistelivat kun pitkä kullinvarsi painui nyt kokonaan suoleen. Make leipoi, puristeli tissejä, veteli nännejä. Juha katseli kauhuissaan ja mietti, miten tämä voi olla mahdollista, hänen vaimoaan nussitaan kolmen miehen voimin ja mitä hän oli itse tehnyt ja sanonut.
Jonne veti kullinsa ulos suolesta, pitkiä limariekaleita roikkui terskasta ja Arto kuvasi kuinka Jonne pakotti Sirpan ottamaan suuhunsa tuon äärettömän limaisen, ruskeaksi muuttuneen terskan. Sirpa nuoli ja imi terskan kuivaksi, Jonne nuoletti vielä kullinvartta kunnes palasi takaisin pyllyn luo, Juha näki kuinka suoli oli vielä avoin ja Jonne painoi kullinsa suoleen, Sirpa parkaisi.
Kulli upposi kokonaan suoleen ja Jonne aloitti rytmikkään naimisen, Sirpa vastasi siihen liikuttamalla omaan vartaloaan niin, että Makella oli vaikeuksia puristella tissejä, jotka vatkasivat edestakaisin.
Sirpa sai orgasmin, vartalo taas tutusti hytkyi ja heilui tahdottomasti Sirpan ulistessa kovaan ääneen. Jonne kiihdytti vauhtia ja Sirpan orgasmi vain jatkui, kyllä Juha vaimonsa tunsi, orgasmi jatkui. Arto venytti perseposket äärimmilleen, Jonne hiljensi vauhtia ja katseli kuinka pyllynvako oli levällään. Jonnen kiihdyttäessä taas vauhtia, Sirpa sai toisen orgasmin, kaikki huomasivat sen. Jonne vaihtoi asentoa niin, että voi painaa koko vartalon painolla kyrpäänsä Sirpan suoleen, Sirpa ähkäisi ja painoi päänsä patjaan, pylly suorastaan törrötti ylöspäin. Make vei kätensä Sirpan vatsan alta pillulle ja poimi sormiensa väliin klitoriksen. Jonne kiihdytti taas vauhtia ja kun Make puristeli klitorista, sai parkuva Sirpa kolmannen orgasmin. Jonne jaksoi pitkään, Make sormeili märkää pillua. Jonnen kyrpä paisui suolessa, vauhti kiihtyi yhä ja kun Jonne laukesi, sai myös Sirpa orgasmin, neljännen peräjälkeen. Spermaa ryöppysi suolen uumeniin, paksusta, pitkästä kullista ei näkynyt mitään, niin syvällä levitetyssä perseessä se oli, karvaiset pallit hakkasivat pillunhuulia.

Jonne nousi lopulta pois Sirpan päältä, pyllystä pääsi kuuluva kurluttava pieru kun kalu lipui ulos sieltä. Sirpa huohotti hikisenä ja hamusi kädellään Jonnen kättä. Sirpa veti Jonnen luokseen ja hamusi kyrpää.

-   Mahtava molo, Sirpa totesi.

Veltostuva, limainen kyrpä oli hieman kutistunut, Sirpan sormet eivät yltäneet kullin ympäri kun hän otti sen suuhunsa. Hitaasti, toisella kädellä kullinvarresta kiinni pitäen Sirpa nuoli ja imi koko kullin puhtaaksi, Juhaa etoi.
Arto kuvasi nuolemisen, valuvan alapään, käänsi Sirpan selälleen, levitti ja nosti jalat kuvaten taas.
Lopulta Sirpa makasi kyljellään sängyllä, Juha katsoi kuinka Sirpan rinnat olivat päällekkäin kuin kaksi suurta tyynyä, iso vatsa valui lakanalle.

Miehetkin huohottivat hetken aikaa kunnes Make haki miesten vaatteet tallista ja he pukeutuivat.
-   Sinä nyt jouduit maksamaan Raijan velat mutta sattuuhan sitä, Arto sanoi Sirpalle. Lakanoissa Sirpan alla oli valtava, märkä läiskä.
-   Älä ota tätä liian henkilökohtaisesti, Arto sanoi nyt Juhalle.
-   Itse asiassa kehottaisin sinua kyllä perimään lainan takaisin Raijalta korkojen kanssa, sanoi Make Juhalle.

Juha ei puhunut mitään, murjotti, Juhaa vitutti rankasti, jos hän olisi vapaa, hän pistäisi kyllä tappeluksi. Toisaalta, Juha vaikeni nyt, jotta miehet lähtisivät, kyllä poliisi heidät kiinni saa.
Miehet ottivat alastoman Sirpan mukaansa, pihalla sitoivat kädet löysästi ja jalat hieman tiukemmin.
-   No heippa sitten, anna näiden vain olla aina paljaina, sanoi Arto Sirpalle pihalla ja kosketti tämän toista rintaa.
-   Hei hei, esittele muillekin upeat rintasi, paljasta ne kaikille , sanoi Jonne puristaen toista rintaa.
-   Meillä ainakin oli kivaa, naurahti Make, toivottavasti sullakin oli, tissit paljaina vaan eteenpäin!.

Sirpa ei sanonut mitään, naurahti vain ja katseli kuinka miehet nousivat autoon ja ajoivat pois.
Hän irrottautui siteistä, vapautti jalkansa ja meni sisälle. Juha oli edelleen kiinni pylväässä, Sirpa vapautti hänetkin.
-   Joko soitit poliisille, Juha kysyi Sirpalta hieroen kipeitä ranteitaan.
-   En, enkä soita, totesi Sirpa.
-   No minä soitan nyt.
-   Etkä soita, sanoi Sirpa tiukasti.
-   Häh?
-   Et muuten soita, sanoi Sirpa uudelleen.
-   No johan nyt on perkele, mitä tämä on?, kysyi Juha.
-   Niin, että et soita mitään poliisia, tämä asia jää tähän.
-   No ei jää.
-   Kyllä jää.
-   Minä soitan poliisit.
-   Soita vain, sanoi Sirpa, mutta minä sano niille mitään, kiistän kaiken.
-   Mitä oikein tarkoitat?
-   Sinä et tehnyt elettäkään estääksesi miehiä, minusta tuntuu, että päinvastoin, kannustit heitä. Ja lopuksi, minä sain mahtavia orkkuja, eikä miehet satuttaneet minua lainkaan.
-   Saatana, minä olin sidottu!, murjaisi Juha.
-   No, miksi housusi ovat sitten märät?

Juha punastui.
-   Eli nautit sinäkin, jatkoi Sirpa.
-   Minä lähden nyt suihkuun, sanoi Sirpa, suosittelisin sinulle samaa. Sitä paitsi, minä tiedän noista miehistä tarpeeksi, ties vaikka otettais joskus uusiksi.

Sirpa kääntyi ja lähti kohti kylpyhuonetta, Juha jäi tuijottamaan perään ihmeissään.

Juha murjotti mutta ei soittanut poliisille, eikä Raijalle kerrottu mitään. Muutaman viikon päästä sekä Juha että Sirpa saivat työpaikalleen kirjepostia. CD-levyt täynnä Sirpasta otettuja kuvia sekä paperilappu, jossa oli kaksi nettiosoitetta. Molemmat olivat amatöörikuville tarkoitettuja sivuja. Toisella sivulla oli yksi kuva, Sirpan alaston ylävartalo, suuri, tarkka kuva Sirpan kasvoista ja paljaista rinnoista.
Toisella sivulla oli neljä kuvaa, jotka eivät jättäneet mitään arvailujen varaan, Sirpasta näkyi kaikki, aivan kaikki ja viimeinen kuva oli paras, Sirpan molemmat reiät täynnä munaa.

Liikkuessaan työpaikallaan, Sirpa huomasi sermien välistä kuinka neljä miestä, työkavereita, katselivat tietokoneen kuvaruutua. Miesten takana olevasta ikkunasta heijastui ruudulla oleva kuva, Sirpa valahti valkoiseksi, jalkoja heikotti. Ikkunasta loisti hänen kuvansa, siitä ensimmäisestä osoitteesta, ruudun täytti hänen alaston ylävartalonsa, kasvot ja suuret, arpiset rinnat ihan paljaina. Sirpa jäi odottelemaan mutta muita kuvia ei miehet katsoneet, vain tätä yhtä. Sirpa löysi kyseisen miehen roskakorista paperilapun, jossa oli vain tämä yksi osoite. Suuri helpotus valtasi Sirpan mielen vain hänen paljaat rintansa olivat ilmeisesti talon kaikkien miesten tietokoneilla. Se ei tuntunut miltään tai ei ainakaan pahalta.
Arton, Jonnen ja Maken myötävaikutuksesta Sirpa oli päässyt eroon traumastaan omia rintojaan kohtaan. Hän uskalsi pukeutua jo hieman paljastavammin ja, lupauksestaan huolimatta, käyttää seksikkäämpiä liivejä. Paljaiden rintojen näyttäminen ei tuntunut enää pahalta, aivan hyvin niitä voisi näytelläkin. Hyvää mieltä lisäsi työpaikan kirjepostilaatikkoon ilmestynyt paperilappu ”Voi juma, sä oot upeen näköinen!”, alla tuo kyseinen nettiosoite. Kenties…

18

18553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 90DD

      Sait minut tuntemaan itseni kauniiksi!

      • Carpe

        Jos olet vähänkään Sirpan kokoinen, olet kaunis!


      • 90DD
        Carpe kirjoitti:

        Jos olet vähänkään Sirpan kokoinen, olet kaunis!

        ..käyttäisi nimimerkkiä, joka minulla on!! Teitä tuntuu kyllä olevan hyvin vähän,jotka ovat mieltyneet näihin muotoihin. Livenä ei kukaan ole minulle ainakaan kehunut. Mutta kirjoituksesi oli hyvä. Ihana oikeastaan. Siis tietysti minun näkökulmastani katsoen...;)


      • Carpe
        90DD kirjoitti:

        ..käyttäisi nimimerkkiä, joka minulla on!! Teitä tuntuu kyllä olevan hyvin vähän,jotka ovat mieltyneet näihin muotoihin. Livenä ei kukaan ole minulle ainakaan kehunut. Mutta kirjoituksesi oli hyvä. Ihana oikeastaan. Siis tietysti minun näkökulmastani katsoen...;)

        nähdä sinut livenä! No, lisää juttuja on kuitenkin tulossa, kiva kun pidit tarinasta.


      • 90DD
        Carpe kirjoitti:

        nähdä sinut livenä! No, lisää juttuja on kuitenkin tulossa, kiva kun pidit tarinasta.

        ..ja ajatus siitä kihelmöi! Täällä odotan seuraavaa tarinaa. Hmmmmm,mietin jo, mistähän se kertoo.Älä anna odottaa pitkään, olen kärsimätön...


      • Carpe
        90DD kirjoitti:

        ..ja ajatus siitä kihelmöi! Täällä odotan seuraavaa tarinaa. Hmmmmm,mietin jo, mistähän se kertoo.Älä anna odottaa pitkään, olen kärsimätön...

        kihelmöimään täälläkin! Ja meni ihan pasmat sekaisin, täytyy aloittaa alusta. Kärsivällisyyttä


      • 85E, 29v

        Paras novelli mitä olen vuosiin lukenut! Kirjoittaja ymmärtää hyvin naiskauneuden päälle, mieheni piti myös paljon tarinasta. Toivottavasti tulee paljon lisää!!!

        Olisi kiva tietää minkä ikäinen kirjoittaja on? Ihanalta mieheltä kuitenkin vaikuttaa.


      • 90DD
        Carpe kirjoitti:

        kihelmöimään täälläkin! Ja meni ihan pasmat sekaisin, täytyy aloittaa alusta. Kärsivällisyyttä

        ..mikä pitää aloittaa alusta?? En kai sekoittanut ajatuksiasi? Hyvä jos niin tein, sillä sinä ainakin sekoitit minun. Kuten huomaat, ravaan täällä koko ajan,tarinan tai terveisen toivossa...Mulle kaikki heti tänne nyt! Kärsivällisyys ei ole hyveeni.....


      • Carpe
        90DD kirjoitti:

        ..mikä pitää aloittaa alusta?? En kai sekoittanut ajatuksiasi? Hyvä jos niin tein, sillä sinä ainakin sekoitit minun. Kuten huomaat, ravaan täällä koko ajan,tarinan tai terveisen toivossa...Mulle kaikki heti tänne nyt! Kärsivällisyys ei ole hyveeni.....

        vain ajatuksiani vaan koko pääni!! Ajatukset lentää ihan jossain muussa kuin tarinassa, arvaat varmaan missä...


      • 90DD
        Carpe kirjoitti:

        vain ajatuksiani vaan koko pääni!! Ajatukset lentää ihan jossain muussa kuin tarinassa, arvaat varmaan missä...

        ..samassa asiassa kuin minun!!! Mielikuvituksella on siivet. Huh! Kihelmöinti jatkuu...


      • Carpe
        85E, 29v kirjoitti:

        Paras novelli mitä olen vuosiin lukenut! Kirjoittaja ymmärtää hyvin naiskauneuden päälle, mieheni piti myös paljon tarinasta. Toivottavasti tulee paljon lisää!!!

        Olisi kiva tietää minkä ikäinen kirjoittaja on? Ihanalta mieheltä kuitenkin vaikuttaa.

        paljoakaan sinua vanhempi, ihan tavallinen suomalainen mies,en mikään pervo vaan satun tykkäämään yli kaiken pyöreistä, oikeista naisista ja haluan kirjoittaa fantasioita heistä. Sulaudun aivan täysin suomalaiseen katukuvaan.


      • Carpe
        90DD kirjoitti:

        ..samassa asiassa kuin minun!!! Mielikuvituksella on siivet. Huh! Kihelmöinti jatkuu...

        ja vie varmasti myös yöunetkin !!


      • 90DD
        Carpe kirjoitti:

        ja vie varmasti myös yöunetkin !!

        ..kait se sentään unia vie??!! Eikös unet ja ajatukset ole sukua, niissä voi tehdä vaikka mitä.. Tiedä mitä mukavaa unessa tapahtuu. Kohta taidan laittaa postia sinulle tuonne tarinan alussa mainitsemaasi osoitteeseen..Saan sitten tietää ensimmäisenä uudesta tarinasta....


      • Carpe
        90DD kirjoitti:

        ..kait se sentään unia vie??!! Eikös unet ja ajatukset ole sukua, niissä voi tehdä vaikka mitä.. Tiedä mitä mukavaa unessa tapahtuu. Kohta taidan laittaa postia sinulle tuonne tarinan alussa mainitsemaasi osoitteeseen..Saan sitten tietää ensimmäisenä uudesta tarinasta....

        se unet vie kun ajatukset lentää aivan muualla ja mieli miettii, mitä kaikkea haluaisi tehdä mielikuvituksissaaan. Laita ihmeessä postia tulemaan, ei ulkopuoliset pääse mielikuvituksen lentoon mukaan.


    • Jean d´Arsch

      Etkö osaa parempaa.

    • Minä

      Kerrankin joku kirjoittaa suomalaisista naisista!

    • NAINEN 95 F

      saamme nauttia uudesta ihastuttavasta tarinasta? Myös mieheni odottaa sitä kovasti...

    • Odotan vaan

      tarinoita isoista, suomalaisista naisista !!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe