Totuus paljastui ruotsinlaivalla

Cuckold man

Lähdimme edellisenä kesänä vaimoni kanssa käymään Ruotsin puolella lyhyellä lomamatkalla. Lapset jätimme visusti hoitoon mummolaan, jotta ehtisimme edes joskus nauttia elämäniloista kahdestaan. Tulin Latviasta työmatkalta ja tarkoitus oli, että matkustaisin lentokoneella Helsingistä suoraan Tukholmaan. Vaimoni puolestaan tulisi Siljalla lahden yli Turusta Tukholmaan.

Kävi niin, että pääsin lähtemään Latviasta aikaisemmalla koneella ja saavuin Helsinkiin hyvissä ajoin. Ehtisin autolla vielä Turun satamaan ja siitä laivaan. Puhuin muutaman työpuhelun matkalla ja soitin vaimolleni vasta tuntia ennen laivan lähtöä. Puhelimesta vastasi kuitenkin anoppini, joka kertoi vaimoni unohtaneen kännykkänsä kotiin. Asialle ei paljoa voinut tehdä, tapaisin vaimoni vasta laivalla.

Loppujen lopuksi ehdin aivan viimeminuutilla laivaan läpi matkustajista jo tyhjenneen terminaalin. Minulla ei ollut aavistustakaan, missä vaimoni hytti sijaitsi. Laivan infoon kiemurteli pitkä jono ja kaaos vallitsi ahtailla käytävillä. Koetin löytää siippani ihmismerestä, mutta tehtävä tuntui toivottomalta.

Reilun puolen tunnin jonottamisen jälkeen pääsin asioimaan infotiskille ja selitin heille tilanteen. Aluksi ei isonenäiseltä rantaruotsalaiselta palvelualttiutta löytynyt, eikä vaimoni hytin numeroa suostuttu kertomaan. Työni puolesta tunsin erään Siljan laivojen kapteeneista, jolle soitettuani asiaa selviteltiin hetken aikaa, kunnes vaimoni nimellä varattu hytti löytyi kymppikerroksesta.

Raahauduin matkalaukkuineni hytille, mutta koputuksiin ei vastattu. Lopulta minun oli pakko jättää matkatavarani säilytykseen ja ryhtyä etsintöihin muualla laivassa. Aikani harhailtuani kävin syömässä à la cartessa. Vaimoa ei löytynyt mistään.

Siemailin yökerhon baaritiskillä juomaa, kun havaitsin ensimmäisen kerran vaimoni istumassa ravintolan seinustalla. Ilahduin asiasta ja nousin baarijakkaralta. En ehtinyt astella kuin muutaman askeleen, kun hän nousi pöydästä tumman ulkomaalaisen kanssa ja asteli tanssilattialle.

Hämmennyin niin, että vedin juomaa henkeeni. Vaimoni ei koskaan tietääkseni tanssinut tuntemattomien kanssa ja oli muutoinkin käytökseltään korrektin hillitty suomenruotsalainen. Nyt hänellä oli yllään vaatteet, joita en edes tiennyt hänen omistavan. Yhtäkkiä hillitty 35-vuotias businessnainen pukeutui kuin parikymppiset tytöt. Musta, niukka hame ylsi juuri ja juuri pakaroiden alapuolelle ja polveen ulottuvat korkeakantaiset nahkasaappaat loivat dominamaisen vivahduksen. Paita sentään oli valkoinen ylhäältä alas napitettava versio ja näytti kauempaa katsottuna ainoalta siveelliseltä asusteelta hänen päällään.

Istuuduin vapaalle paikalle pöytään, jossa juopunut ruotsalaisseurue vietti iltaa. Suomalaisena sain olla rauhassa seurueen jutuniskennältä ja toiseksi paikalta avautui suora näköyhteys vaimoni ja tätä hyysäävän manoliton pöytään. Vasta istuuduttuani huomasin kiihottuneeni. Luotin vaimooni täysin, enkä koskaan ollut osannut epäillä hänen vilpittömyyttään. Mustasukkaisuus jyskytti ohimoillani.

Vaimoni ja manolito askelsivat tavanomaisia paritansseja aikansa ja palasivat takaisin pöytään. Homma näytti viattomammalta kuin ehkä mielessäni sen kuvittelin olevan. Ilta jatkui ja jossakin vaiheessa vaimoni näytti lähtevän vessaan. Hän kulki ihan pöytämme vierestä. Yksi seurueen ruotsalaismiehistä vislasi ja huikkasi perään ruotsiksi: ”Mikä seksipommi!”.

Manolito lähti ostamaan baaritiskiltä drinkkejä. Nousin ylös ja kiirehdin tilaamaan itselleni juotavan. Seisoimme tiskillä vierekkäin. Manolito oli nuori ruotsalaismies, pitkä ja treenattuvartaloinen. Hänen lyhyt paitansa paljasti vastalihakset ja en tiedä kuvittelinko, mutta löysissä housuissa näytti heilahtelevan vapaana turpea, jättimäinen elin. Kaveri huikkasi vielä baarimikolle drinkit maksaessaan, että tänään onnistaa suomalaisen kanssa. Minua vitutti kuin pientä eläintä.

Kiirehdin takaisin tähystyspaikkaani vartioimaan mitä tuleman piti. Vaimoni saapui vessasta noin vartin kuluttua. Hän oli luonnollisesti kohentanut meikkiään, mutta mikä silmiinpistävintä, kauluspaidan napit oli avattu siten, että läpinäkyvissä pitsiliiveissä matkustavat rinnat avautuivat täysin ohikulkijoiden ihasteltavaksi hänen istuutuessaan paikalleen.

Vaimoni huoramainen olemus kavahdutti ja oksetti minua. Toisaalta oma veijarini oli seisonut yhtä mittaa jo parisen tuntia ja mulkkuun sattui kuin kuohitulla lampaalla.

Manolito oli huomannut vaimoni ”avauksen” ja hitaan kappaleen alkaessa pari lähti tanssilattialle. Mies talutti vaimoni tanssilattian sivuun siten, että paikasta ei juuri auennut näkyvyyttä ravintolaan, varsinkin kun paikalla pyörähteli lukuisia muita tanssijoita. Vaimoni kietoi kätensä manoliton kaulaan ja he painautuivat tiukasti toisiaan vasten. Muuta en juuri tähystyspaikastani pystynyt erottamaan. Tanssilattian sivussa, lähellä kohtaa, jossa vaimoni ja manolito nojailivat toisiinsa, kulki orkesterin lavalle johtava syvennys. Hiippailin varovasti orkesterisyvennykseen ja havaitsin näkeväni sieltä miltei vaimoni hameen alle.

Pari keinui hyvin hitaasti toisiaan vasten ja manolito silitti vaimoni takapuolta. Heidän vartaloidensa liike keskittyi lähinnä toisiaan vasten hinkkaaviin lantioihin. Manolito nosti hieman hameenhelmaa ja pujotti kätensä takaapäin jalkoväliin. Vaimoni pysähtyi hetkeksi ja nosti käden pois. Vähän aikaa keinuttuaan manolito työnsi sormensa uudestaan takaapäin jalkoväliin ja tällä kertaa vaimoni ei estellyt. Tanssilattia alempana olevasta vakoilupaikastani näin, kuinka vaimollani oli ainoastaan stayup –sukat jalassa, ei pikkupöksyjä ollenkaan. Manoliton sormi teki pyörivää tutkimusmatkaa pillussa ja vaimoni liikehdinnästä saattoi helposti päätellä, että hän nautti hommasta täysin siemauksin. Puuhailu näytti todella rivolta ja havaitsin ravintolan henkilökunnan jo kiinnittävän huomiota pariin.

Olin nöyryytetty ja aivan maassa. Lapsieni äiti, minun kaunis vaimoni, joka aina oli hillitty ja korrekti, antautui ruotsalaisen maahanmuuttajan käsiin koko ravintolan silmien alla.

Kun hidas kappale loppui, vaimoni ja manolito palasivat pöytään. Myös minä hiivin kulli tanassa takaisin tähystyspaikalleni, josta ruotsalainen seurue oli jo poistunut. Vaimoni istuutui aivan manoliton viereen ja he suutelivat kiihkeästi. Manoliton sormet eksyivät jälleen hameen alle ja tekivät ”ihanaa tutkimusmatkaansa” jalkovälissä. Touhu näytti niin hävyttömältä, että ravintolan tarjoilija tuli lopulta paikalle ja pyysi pariskuntaa poistumaan hyttiin jatkamaan illanviettoaan.

Vaimoni lähti manoliton kanssa käsikynkkää ja he katosivat ylimmälle kannelle vaimoni hyttiin. Seurasin heitä hytille saakka ja jäin hetkeksi kuuntelemaan käytävään. Erotin oven läpi vaimoni huokailevan haltioissaan. Kahinasta päätellen vaatteita riisuttiin kiihkeästi vartaloita hyväillen. En kuitenkaan voinut jäädä ovelle kovin pitkäksi aikaa, mutta onnekseni kansimatkustajien tuoleilla varustettu huone sijaitsi aivan vieressä. Huone oli tyhjä ja jäin penkeille odottamaan mitä tuleman piti.

Hytistä alkoi kuulua voihketta. Vaimoni sai kyrpää ja sormia tuutin täydeltä, niin ihanaa rakkaallani äänistä päätellen oli. En voinut hillitä itseäni, vaan hinkkasin pimeässä huoneessa housujeni läpi kiihotuksesta kipeää kulliani. Lopulta vaimoni kirkui nautinnosta hytissä ja manolito murahteli dobermannin tavoin pariskunnan saadessa yön ensimmäiset. Itse kaivon pienen kaluni vetoketjun välistä ja purkauduin edessä olevan tuolin selkänojaan. Otin takataskustani silmälasien pyyhintään tarkoitetun liinan ja kuivasin pahimmat jäljet siihen.

Kuulin hytin oven avautuvan käytävällä ja jähmetyin paikoilleni. Teeskentelin nukkuvaa. Joku tai jotkut tulivat odotushuoneeseen ja kuulin hiljaista kuiskintaa. Tulijat asettautuivat äänistä päätellen tuoleihin ja alkoivat suudella toisiaan. Raotin silmäni ja näin hämärässä rakkaan vaimoni, joka istui parimetrisen tummahipiäisen miehen sylissä alastomana ja suuteli tätä. Miehen kädet sivelivät vaimoni pillua ja takapuolta. Molemmat koettivat olla mahdollisimman hiljaa, mutta huokailuista päätelleen kiihottuneisuus alkoi ylittää kaikki estot.

Tumma mies kaivoi mulkkunsa esiin ja vaimoni ohjasi sen kädellään sisäänsä. Voi luoja se mela oli suuri ja käyrä! Mies kaivoi jostain esiin jättimäisen kondomin ja rullasi sen tottuneesti vehkeensä päälle. Kesti pitkän tovin ennekuin komeus upposi edes puoliksi vaimoni pilluun. Hitaasti liikehtien vaimoni aloitti ratsastuksen manoliton jättimelassa.

Nöyryytykseni oli täydellinen. Olin hyvä perheenisä ja luotettava aviomies, mutta pienikullinen ja ylipainoinen. En koskaan pystyisi kilpailemaan naismarkkinoilla tuon tummahipiäisen jättiläisen kanssa. En tiennyt mitä sanoisin tai tekisin, kun kohtaisimme vaimoni kanssa aamulla satamassa. Pari oli niin keskittynyt toisiinsa, ettei kumpikaan huomannut pientä liikehdintää kun kaivoin kamerapuhelimen esille ja nappasin heistä kuvan. Vaikka oli pimeää, käytävältä tuleva valo loisti sen verran, että kuvasta tunnisti hahmot.

Pariskunta nai aikansa toisiaan sylikkäin kun vaimoltani tuli taas. Hän ei pystynyt olemaan vaiti, vaan uikutti ja huokaili kiimasta manoliton upottaessa mahtimelansa tyveä myöten pillunuumeniin. Itse en muistanut, että vaimoni olisi juuri koskaan voihkinut rakastellessamme.

Pariskunta poistui hyttiin ja minä nukahdin kansimatkustajien tilaan. Kuuden aikaan aamulla heräsin siihen, kun hyttiemännät liikkuivat käytävällä. Eikä kulunut kuin vartti kun vaimoni hytistä kuului jälleen voihke ja litinä. Ihmettelin, että käsittämätön äijä tuo tummahipiäinen ruotsalainen.

Vaimoni poistui laivasta edelläni ihmisvilinässä. Hän käveli vaikeasti ja vaikutti krapulaiselta. Ilmeisesti morkkiskin alkoi tehdä tuloaan. Olisihan hänen määrä kohta tavata minut. Manolito oli sentään kadonnut.

Vaimoni jäi odottamaan terminaalin hissiä. Hän huokasi syvään ja pyyhkäisi tukkaansa. Kun muita ihmisiä ei näyttänyt tulevan, livahdin hänen perässään samaan hissiin. Kuinka hän säikähtikään minut nähdessään! - Miten sinä täällä, hän sopersi. En pystynyt sanomaan sanaakaan. Pysäytin hissin ja riisuin hänen pikkupöksynsä. Kyrpäni sojotti täydellä teholla ja tunkeuduin häneen valtaisan kiihkon vallassa. Vaimoni ymmärsi minun tietävän kaiken. Hän veti minua tiukasti itseään vasten ja kuiski, rakastan sinua. Tulin kymmenessä sekunnissa.

Matkustimme taksilla hotellille puhumatta sanaakaan. Hotellihuoneeseen päästyämme minun oli pakko kaataa vaimon sängylle ja naida häntä kiihkeästi kuin se ruotsalaismies edellisenä yönä. Henkeni oli salpautua mustasukkaisuudesta ja kiihotuksesta.

Lopulta koitti välienselvittelyn aika. Minulle avautui ihan uusi puoli vaimostani. Hän oli pettänyt minua koko yhdessäolomme ajan. Alusta saakka. Joukkoon kuului kaverini, työkaveri, vaimon työkaverin mies, naapuri, kuka milloinkin. En ollut koskaan ymmärtänyt vaimoni seksuaalisuutta. Tajusin hänen olevan nainen, jota miehet himoitsivat alati ja jonka ympärillä kävi kuhina aina ja kaikkialla.

Henkisesti pääsin itse yli vaimon syrjähypyistä emmekä eronneet. Nykyisin harrastamme parinvaihtoa ja ryhmäseksiä, joten molemmat saavat nauttia täysin siemauksin. Vaimoni harmittelee vieläkin, miksi hänellä ei ollut rohkeutta tunnustaa taipumustaan minulle aikaisemmin, vaan että kaikesta piti jäädä kiinni ennen kuin totuus paljastui. Toisaalta, minua asia ei kaivele sen enempää. Uudet seikkailut odottavat ja on tartuttava hetkeen ennen kuin se kiitää ohitse.

13

36966

  Vastaukset

  • Mitä tästä opimme... Kannattaa matkustaa lentäen. Hienoa kuitenkin, että sait jossakin itseäsi "purkaa".

  • ZZZZZZZZ...

  • miks te miehet aina pelkkä että me petämme teitä,
   ja kun me sen viimeinkin teemme niin te nautitte siitä.. voi..voi.. siksi me sen teemme että te olette onnellisia, kun me saadan vähän parempa

   • Ottiko oman itsetuntosi päälle ajatus moisesta :) Ihan jees juttua tuo oli...


   • Yks toinen kirjoitti:

    Ottiko oman itsetuntosi päälle ajatus moisesta :) Ihan jees juttua tuo oli...

    Sis piti olla tuolle jepelle tuo edellinen.


  • Taas yksi säälittävä runkkari, jolla itsetunto
   hukassa....

  • huora mikä huora.

  • cuckold,

   hyvä, ota yhteyttä niin jutellaan.

   Stefan

  • Hyvä juttu. Olisi hauska kuulla lisää. Nämä on näitä, voi kumpa oisit ollut mukana, juttuja.
   Kirjoittele

   • Monet vanhemmatkin pariskunnat ovat laivallla onnellisia, vaikka mies käy naimassa nuorta pojan pyllyä kun akka istuu kapakassa. Niitä on monia kun kiihottuvat vain enään pojista. Joskus monellekin antaneena tiedän.


  • Löytyykö "vaimonlainaus" sivustoa?

  • Hieno fantasia.

  • Munaton mies, sairasta on

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   72
   1587
  2. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

   Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
   124
   1135