Totuus paljastui ruotsinlaivalla

Cuckold man

Lähdimme edellisenä kesänä vaimoni kanssa käymään Ruotsin puolella lyhyellä lomamatkalla. Lapset jätimme visusti hoitoon mummolaan, jotta ehtisimme edes joskus nauttia elämäniloista kahdestaan. Tulin Latviasta työmatkalta ja tarkoitus oli, että matkustaisin lentokoneella Helsingistä suoraan Tukholmaan. Vaimoni puolestaan tulisi Siljalla lahden yli Turusta Tukholmaan.

Kävi niin, että pääsin lähtemään Latviasta aikaisemmalla koneella ja saavuin Helsinkiin hyvissä ajoin. Ehtisin autolla vielä Turun satamaan ja siitä laivaan. Puhuin muutaman työpuhelun matkalla ja soitin vaimolleni vasta tuntia ennen laivan lähtöä. Puhelimesta vastasi kuitenkin anoppini, joka kertoi vaimoni unohtaneen kännykkänsä kotiin. Asialle ei paljoa voinut tehdä, tapaisin vaimoni vasta laivalla.

Loppujen lopuksi ehdin aivan viimeminuutilla laivaan läpi matkustajista jo tyhjenneen terminaalin. Minulla ei ollut aavistustakaan, missä vaimoni hytti sijaitsi. Laivan infoon kiemurteli pitkä jono ja kaaos vallitsi ahtailla käytävillä. Koetin löytää siippani ihmismerestä, mutta tehtävä tuntui toivottomalta.

Reilun puolen tunnin jonottamisen jälkeen pääsin asioimaan infotiskille ja selitin heille tilanteen. Aluksi ei isonenäiseltä rantaruotsalaiselta palvelualttiutta löytynyt, eikä vaimoni hytin numeroa suostuttu kertomaan. Työni puolesta tunsin erään Siljan laivojen kapteeneista, jolle soitettuani asiaa selviteltiin hetken aikaa, kunnes vaimoni nimellä varattu hytti löytyi kymppikerroksesta.

Raahauduin matkalaukkuineni hytille, mutta koputuksiin ei vastattu. Lopulta minun oli pakko jättää matkatavarani säilytykseen ja ryhtyä etsintöihin muualla laivassa. Aikani harhailtuani kävin syömässä à la cartessa. Vaimoa ei löytynyt mistään.

Siemailin yökerhon baaritiskillä juomaa, kun havaitsin ensimmäisen kerran vaimoni istumassa ravintolan seinustalla. Ilahduin asiasta ja nousin baarijakkaralta. En ehtinyt astella kuin muutaman askeleen, kun hän nousi pöydästä tumman ulkomaalaisen kanssa ja asteli tanssilattialle.

Hämmennyin niin, että vedin juomaa henkeeni. Vaimoni ei koskaan tietääkseni tanssinut tuntemattomien kanssa ja oli muutoinkin käytökseltään korrektin hillitty suomenruotsalainen. Nyt hänellä oli yllään vaatteet, joita en edes tiennyt hänen omistavan. Yhtäkkiä hillitty 35-vuotias businessnainen pukeutui kuin parikymppiset tytöt. Musta, niukka hame ylsi juuri ja juuri pakaroiden alapuolelle ja polveen ulottuvat korkeakantaiset nahkasaappaat loivat dominamaisen vivahduksen. Paita sentään oli valkoinen ylhäältä alas napitettava versio ja näytti kauempaa katsottuna ainoalta siveelliseltä asusteelta hänen päällään.

Istuuduin vapaalle paikalle pöytään, jossa juopunut ruotsalaisseurue vietti iltaa. Suomalaisena sain olla rauhassa seurueen jutuniskennältä ja toiseksi paikalta avautui suora näköyhteys vaimoni ja tätä hyysäävän manoliton pöytään. Vasta istuuduttuani huomasin kiihottuneeni. Luotin vaimooni täysin, enkä koskaan ollut osannut epäillä hänen vilpittömyyttään. Mustasukkaisuus jyskytti ohimoillani.

Vaimoni ja manolito askelsivat tavanomaisia paritansseja aikansa ja palasivat takaisin pöytään. Homma näytti viattomammalta kuin ehkä mielessäni sen kuvittelin olevan. Ilta jatkui ja jossakin vaiheessa vaimoni näytti lähtevän vessaan. Hän kulki ihan pöytämme vierestä. Yksi seurueen ruotsalaismiehistä vislasi ja huikkasi perään ruotsiksi: ”Mikä seksipommi!”.

Manolito lähti ostamaan baaritiskiltä drinkkejä. Nousin ylös ja kiirehdin tilaamaan itselleni juotavan. Seisoimme tiskillä vierekkäin. Manolito oli nuori ruotsalaismies, pitkä ja treenattuvartaloinen. Hänen lyhyt paitansa paljasti vastalihakset ja en tiedä kuvittelinko, mutta löysissä housuissa näytti heilahtelevan vapaana turpea, jättimäinen elin. Kaveri huikkasi vielä baarimikolle drinkit maksaessaan, että tänään onnistaa suomalaisen kanssa. Minua vitutti kuin pientä eläintä.

Kiirehdin takaisin tähystyspaikkaani vartioimaan mitä tuleman piti. Vaimoni saapui vessasta noin vartin kuluttua. Hän oli luonnollisesti kohentanut meikkiään, mutta mikä silmiinpistävintä, kauluspaidan napit oli avattu siten, että läpinäkyvissä pitsiliiveissä matkustavat rinnat avautuivat täysin ohikulkijoiden ihasteltavaksi hänen istuutuessaan paikalleen.

Vaimoni huoramainen olemus kavahdutti ja oksetti minua. Toisaalta oma veijarini oli seisonut yhtä mittaa jo parisen tuntia ja mulkkuun sattui kuin kuohitulla lampaalla.

Manolito oli huomannut vaimoni ”avauksen” ja hitaan kappaleen alkaessa pari lähti tanssilattialle. Mies talutti vaimoni tanssilattian sivuun siten, että paikasta ei juuri auennut näkyvyyttä ravintolaan, varsinkin kun paikalla pyörähteli lukuisia muita tanssijoita. Vaimoni kietoi kätensä manoliton kaulaan ja he painautuivat tiukasti toisiaan vasten. Muuta en juuri tähystyspaikastani pystynyt erottamaan. Tanssilattian sivussa, lähellä kohtaa, jossa vaimoni ja manolito nojailivat toisiinsa, kulki orkesterin lavalle johtava syvennys. Hiippailin varovasti orkesterisyvennykseen ja havaitsin näkeväni sieltä miltei vaimoni hameen alle.

Pari keinui hyvin hitaasti toisiaan vasten ja manolito silitti vaimoni takapuolta. Heidän vartaloidensa liike keskittyi lähinnä toisiaan vasten hinkkaaviin lantioihin. Manolito nosti hieman hameenhelmaa ja pujotti kätensä takaapäin jalkoväliin. Vaimoni pysähtyi hetkeksi ja nosti käden pois. Vähän aikaa keinuttuaan manolito työnsi sormensa uudestaan takaapäin jalkoväliin ja tällä kertaa vaimoni ei estellyt. Tanssilattia alempana olevasta vakoilupaikastani näin, kuinka vaimollani oli ainoastaan stayup –sukat jalassa, ei pikkupöksyjä ollenkaan. Manoliton sormi teki pyörivää tutkimusmatkaa pillussa ja vaimoni liikehdinnästä saattoi helposti päätellä, että hän nautti hommasta täysin siemauksin. Puuhailu näytti todella rivolta ja havaitsin ravintolan henkilökunnan jo kiinnittävän huomiota pariin.

Olin nöyryytetty ja aivan maassa. Lapsieni äiti, minun kaunis vaimoni, joka aina oli hillitty ja korrekti, antautui ruotsalaisen maahanmuuttajan käsiin koko ravintolan silmien alla.

Kun hidas kappale loppui, vaimoni ja manolito palasivat pöytään. Myös minä hiivin kulli tanassa takaisin tähystyspaikalleni, josta ruotsalainen seurue oli jo poistunut. Vaimoni istuutui aivan manoliton viereen ja he suutelivat kiihkeästi. Manoliton sormet eksyivät jälleen hameen alle ja tekivät ”ihanaa tutkimusmatkaansa” jalkovälissä. Touhu näytti niin hävyttömältä, että ravintolan tarjoilija tuli lopulta paikalle ja pyysi pariskuntaa poistumaan hyttiin jatkamaan illanviettoaan.

Vaimoni lähti manoliton kanssa käsikynkkää ja he katosivat ylimmälle kannelle vaimoni hyttiin. Seurasin heitä hytille saakka ja jäin hetkeksi kuuntelemaan käytävään. Erotin oven läpi vaimoni huokailevan haltioissaan. Kahinasta päätellen vaatteita riisuttiin kiihkeästi vartaloita hyväillen. En kuitenkaan voinut jäädä ovelle kovin pitkäksi aikaa, mutta onnekseni kansimatkustajien tuoleilla varustettu huone sijaitsi aivan vieressä. Huone oli tyhjä ja jäin penkeille odottamaan mitä tuleman piti.

Hytistä alkoi kuulua voihketta. Vaimoni sai kyrpää ja sormia tuutin täydeltä, niin ihanaa rakkaallani äänistä päätellen oli. En voinut hillitä itseäni, vaan hinkkasin pimeässä huoneessa housujeni läpi kiihotuksesta kipeää kulliani. Lopulta vaimoni kirkui nautinnosta hytissä ja manolito murahteli dobermannin tavoin pariskunnan saadessa yön ensimmäiset. Itse kaivon pienen kaluni vetoketjun välistä ja purkauduin edessä olevan tuolin selkänojaan. Otin takataskustani silmälasien pyyhintään tarkoitetun liinan ja kuivasin pahimmat jäljet siihen.

Kuulin hytin oven avautuvan käytävällä ja jähmetyin paikoilleni. Teeskentelin nukkuvaa. Joku tai jotkut tulivat odotushuoneeseen ja kuulin hiljaista kuiskintaa. Tulijat asettautuivat äänistä päätellen tuoleihin ja alkoivat suudella toisiaan. Raotin silmäni ja näin hämärässä rakkaan vaimoni, joka istui parimetrisen tummahipiäisen miehen sylissä alastomana ja suuteli tätä. Miehen kädet sivelivät vaimoni pillua ja takapuolta. Molemmat koettivat olla mahdollisimman hiljaa, mutta huokailuista päätelleen kiihottuneisuus alkoi ylittää kaikki estot.

Tumma mies kaivoi mulkkunsa esiin ja vaimoni ohjasi sen kädellään sisäänsä. Voi luoja se mela oli suuri ja käyrä! Mies kaivoi jostain esiin jättimäisen kondomin ja rullasi sen tottuneesti vehkeensä päälle. Kesti pitkän tovin ennekuin komeus upposi edes puoliksi vaimoni pilluun. Hitaasti liikehtien vaimoni aloitti ratsastuksen manoliton jättimelassa.

Nöyryytykseni oli täydellinen. Olin hyvä perheenisä ja luotettava aviomies, mutta pienikullinen ja ylipainoinen. En koskaan pystyisi kilpailemaan naismarkkinoilla tuon tummahipiäisen jättiläisen kanssa. En tiennyt mitä sanoisin tai tekisin, kun kohtaisimme vaimoni kanssa aamulla satamassa. Pari oli niin keskittynyt toisiinsa, ettei kumpikaan huomannut pientä liikehdintää kun kaivoin kamerapuhelimen esille ja nappasin heistä kuvan. Vaikka oli pimeää, käytävältä tuleva valo loisti sen verran, että kuvasta tunnisti hahmot.

Pariskunta nai aikansa toisiaan sylikkäin kun vaimoltani tuli taas. Hän ei pystynyt olemaan vaiti, vaan uikutti ja huokaili kiimasta manoliton upottaessa mahtimelansa tyveä myöten pillunuumeniin. Itse en muistanut, että vaimoni olisi juuri koskaan voihkinut rakastellessamme.

Pariskunta poistui hyttiin ja minä nukahdin kansimatkustajien tilaan. Kuuden aikaan aamulla heräsin siihen, kun hyttiemännät liikkuivat käytävällä. Eikä kulunut kuin vartti kun vaimoni hytistä kuului jälleen voihke ja litinä. Ihmettelin, että käsittämätön äijä tuo tummahipiäinen ruotsalainen.

Vaimoni poistui laivasta edelläni ihmisvilinässä. Hän käveli vaikeasti ja vaikutti krapulaiselta. Ilmeisesti morkkiskin alkoi tehdä tuloaan. Olisihan hänen määrä kohta tavata minut. Manolito oli sentään kadonnut.

Vaimoni jäi odottamaan terminaalin hissiä. Hän huokasi syvään ja pyyhkäisi tukkaansa. Kun muita ihmisiä ei näyttänyt tulevan, livahdin hänen perässään samaan hissiin. Kuinka hän säikähtikään minut nähdessään! - Miten sinä täällä, hän sopersi. En pystynyt sanomaan sanaakaan. Pysäytin hissin ja riisuin hänen pikkupöksynsä. Kyrpäni sojotti täydellä teholla ja tunkeuduin häneen valtaisan kiihkon vallassa. Vaimoni ymmärsi minun tietävän kaiken. Hän veti minua tiukasti itseään vasten ja kuiski, rakastan sinua. Tulin kymmenessä sekunnissa.

Matkustimme taksilla hotellille puhumatta sanaakaan. Hotellihuoneeseen päästyämme minun oli pakko kaataa vaimon sängylle ja naida häntä kiihkeästi kuin se ruotsalaismies edellisenä yönä. Henkeni oli salpautua mustasukkaisuudesta ja kiihotuksesta.

Lopulta koitti välienselvittelyn aika. Minulle avautui ihan uusi puoli vaimostani. Hän oli pettänyt minua koko yhdessäolomme ajan. Alusta saakka. Joukkoon kuului kaverini, työkaveri, vaimon työkaverin mies, naapuri, kuka milloinkin. En ollut koskaan ymmärtänyt vaimoni seksuaalisuutta. Tajusin hänen olevan nainen, jota miehet himoitsivat alati ja jonka ympärillä kävi kuhina aina ja kaikkialla.

Henkisesti pääsin itse yli vaimon syrjähypyistä emmekä eronneet. Nykyisin harrastamme parinvaihtoa ja ryhmäseksiä, joten molemmat saavat nauttia täysin siemauksin. Vaimoni harmittelee vieläkin, miksi hänellä ei ollut rohkeutta tunnustaa taipumustaan minulle aikaisemmin, vaan että kaikesta piti jäädä kiinni ennen kuin totuus paljastui. Toisaalta, minua asia ei kaivele sen enempää. Uudet seikkailut odottavat ja on tartuttava hetkeen ennen kuin se kiitää ohitse.

19

45663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lentäen parempi

      Mitä tästä opimme... Kannattaa matkustaa lentäen. Hienoa kuitenkin, että sait jossakin itseäsi "purkaa".

    • Hoijaa

      ZZZZZZZZ...

    • tytsy vaan

      miks te miehet aina pelkkä että me petämme teitä,
      ja kun me sen viimeinkin teemme niin te nautitte siitä.. voi..voi.. siksi me sen teemme että te olette onnellisia, kun me saadan vähän parempa

      • Yks toinen

        Ottiko oman itsetuntosi päälle ajatus moisesta :) Ihan jees juttua tuo oli...


      • ... tuolle...
        Yks toinen kirjoitti:

        Ottiko oman itsetuntosi päälle ajatus moisesta :) Ihan jees juttua tuo oli...

        Sis piti olla tuolle jepelle tuo edellinen.


      • Anonyymi

        Kyllä pikkuisen huorahtava vaimo on paljon parempi. Kun että elää koko ajan puutteessa.
        T: Jaakko


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä pikkuisen huorahtava vaimo on paljon parempi. Kun että elää koko ajan puutteessa.
        T: Jaakko

        Totta! Eksä pihtasi ja ei käynyt vieraissa. Nykyiseltä vaimolta saa hyvää seksiä aina kun haluaa. Silloin tällöin hyvää seksiä saavat häneltä muutkin miehet eikä soutuhommiin tarvita edes ruotsin laivaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta! Eksä pihtasi ja ei käynyt vieraissa. Nykyiseltä vaimolta saa hyvää seksiä aina kun haluaa. Silloin tällöin hyvää seksiä saavat häneltä muutkin miehet eikä soutuhommiin tarvita edes ruotsin laivaa.

        Kun vaimo jäi kiinni pettämisestä sanoin että oma on tavaransa ei ole minun asia jos tykkää nussia toisten kanssa. Ei se ole minulta pois kun kotona riittää seksiä. Vaimo sanoi ettei ole minulta pois. Vieraissa käynti lisää mielenkiintoa. Hän oli oikeassa vieraissa käynnin jälkeen seksiä on enemmän kuin tarpeeksi.


    • jeppe

      Taas yksi säälittävä runkkari, jolla itsetunto
      hukassa....

    • mies

      huora mikä huora.

    • cuckold,

      hyvä, ota yhteyttä niin jutellaan.

      Stefan

    • Rehellisesti

      Hyvä juttu. Olisi hauska kuulla lisää. Nämä on näitä, voi kumpa oisit ollut mukana, juttuja.
      Kirjoittele

      • Pepaa.

        Monet vanhemmatkin pariskunnat ovat laivallla onnellisia, vaikka mies käy naimassa nuorta pojan pyllyä kun akka istuu kapakassa. Niitä on monia kun kiihottuvat vain enään pojista. Joskus monellekin antaneena tiedän.


    • Halukas lainaaja

      Löytyykö "vaimonlainaus" sivustoa?

    • Kukko63

      Hieno fantasia.

    • Anonyymi

      Munaton mies, sairasta on

    • Anonyymi

      en ymmärrä vastaavia miehiä, jos on on vaara et vaimo pettää silloin miehen on ehdittävä ensin eikä olla tollanen tossunalunen.

    • Anonyymi

      Joo kuvaus laivalta kansimatkustajien huoneineen suoraan 1960-1980 luvulta. Ja sit muka kamerapuhelin 2000 luvulta. Sit nää äänien kuulumiset, no ehkä käytävään juuri ja juuri naimisvoihketta, mut ei mihinkään kansimatkustajien tiloihin hytistä, sen varran ääntä ja tärinää botskissa.
      Mut ihan kiva fantasiatarina kuiteskin, vaikka olenkin kyllä itsekin nähnyt vikingin botskin tanssilattialla lyhytmekkoisen naisen, jolla näkyi sukat, sukkanauhat ja miehen tanssittaessa paljas peffa ja myös parina hetkenä paljas pillu.

      Kivan kiihottaviahan nämä tällaiset tarinat ovat.

    • Anonyymi

      Tapa itsesi homo

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3560
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2962
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2850
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2738
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2634
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2435
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      244
      2075
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1867
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      43
      1783
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      169
      1740
    Aihe