Täti poisti paineet

kartsako

Kuuma kesä vuonna 1973. Nuoren miehen ensimmäinen kesätyöpaikka leikkamassa kaupungin nurmikoita. Paahtavia päiviä, ruskettuneita ihmisiä puistoissa ja hietikoilla. Ajatukset - ja katseet- harhailivat naisten vartaloilla, kiima poltteli nivusissa ja työ edistyi nihkeästi kuin etanan eteneminen Saharassa.

Elämänjano sykki housuissa, jatkuva erektio nolotti ja sai kulkemaan kumarassa vanhuksen lailla. Ruokatunneilla ja illalla yksi harrastus ylitti muut: käteenveto nuorista naisista unelmoiden antoi hetkellisen rauhan sperman roiskuessa pitkään. Mutta syke ei sammunut...

Viikon päätteeksi suuntasin vanhempieni mökille yksin tarkoituksenani saunoa ja rentoutua seksilehtiä selaillen. Vanhempani jäivät kaupunkiin säilömään kesän marjasatoa ja olivat hyvillään, kun joku kastelisi mökin kuivuudessa kituuttavia puutarhakasveja.

Poikuuteni oli yhä tallella, sillä ujous iski aina tyttöjen lähettyvillä, eikä takeltelusta ollut tulla loppua poskien kuumottaessa puolukan värisinä. Rohkeus petti aina kesken uhosta huolimatta. No, sama koski siihen aikaan useimpia ikäisiäni kavereita, vaikka jutut muuta väittivätkin. Kaatoja oli jokaisella kuin polkupyörällä ajoa opetellessa!

Lämmittelin saunaa mökkisaaren rauhassa ja siemailin isän pullosta vajutettua votkatilkkaa. Äkkiä vastarannalta kuului huutoa ja menin rantaan katsomaan kuka siellä huhuilee. Rannalla vilkutteli äitini muutamaa vuotta nuorempi sisko, joka oli tulossa marjastamaan. Soutelin kitisevin airoin hakemaan tätiäni, joka kuumissaan huiteli itikoita kauemmas iholtaan. Siihen aikaanhan ei ollut kännyköitä eikä juuri mökkipuhelimiakaan, joten kylään tultiin miten sattuu.

Tätini istui keulassa hame tuskin polvien peittona ruskettuneen nuoren miehen soutaessa uikkarit jalassaan meitä takaisin saareen ja alkoi kehua kasvaneita lihaksiani, jotka pullistelivat soudun tahtiin. Kehut ja naukut isän pullosta lämmittivät mieltäni ja uskaltauduin aika rohkeasti vilkuilemaan tätini solakoita sääriä. Täti huomasi mukamas salaiset silmäykseni ja väläytti mietteliään hymyn.

Rantaan päästyä vetäisin venettä vähän ylemmäs ja tarjouduin auttamaan tätiäni pois veneestä. Ojensin herrasmiehenä käsivarteni, josta tukea ottaen tätini hyppäsi rannalle. Tunsin naisen reiden kevyen kosketuksen omaani vasten ja reaktio oli välitön - housuissani värähti. Silmäys tädin kasvoihin paljasti hänenkin huomanneen kohouman, mutta ilmeenkään muuttumatta tätini kiipesi rantapolkua ylös mökillemme.

Mökin kuistilla tätini alkoi ihastella kesäillan kauneutta ja potkaisi kengät pöydän alle. Hetken emmittyään hän kiskaisi puseronsakin pois.
- Täytyy vähän tuulettaa, kun tuli niin kuuma matkalla, tätini virkkoi. Minullehan se sopi, uhkea nainen rintaliiveissään parin metrin näköetäisyydellä ei ollut ihan jokapäiväistä.

-Taidanpa keittää meille kahvit, tätini ilmoitti ja käveli keinuvin lantein sisälle. Samassa muistin sisälle pöydälle unohtamani lehdet ja ryntäsin piilottamaan niitä ennen kuin tätini näkee niitä. Mutta se oli jo myöhäistä. Tätini oli pysähtynyt niille sijoilleen huomattuaan lehdet. -Ne, ne on var- varmaan jääneet isältä, sönkkäsin epätoivoisena. -Niin varmaan, tätini virkkoi hymyillen. -Mitäpä, jos katsottaisiin niitä yhdessä, poikakulta.

Kuin unessa kävelin kohti viekoittelevasti hymyilevää tätiäni, joka oli istahtanut pehmeälle sohvalle. Huumaantuneena lysähdin tätini viereen, joka aukaisi päällimmäisen lehden. Minua poltteli ja pisteli joka puolelta, mitä täti oikein haluaa? Ei kai vaan? Uikkareissani oli jo sellainen pullistuma, ettei se jäänyt tädiltä huomaamatta. Käsi sipaisi kuin vahingossa heppini päätä ja huuliltani pääsi uikahdus.

Polte kasvoi ja rohkaistuneena kiedoin käsivarteni tädin ympärille. Tätini nojautui puoleeni ja hiveli reisiäni kevein sormin. Tunsin huulet korvillani ja lämmin henkäily sai himon kiihtymään. Käänsin kasvoni ja suutelin tätiäni kiihkein huulin. Sydämeni moukaroi rintaani ja avasin epätoivoisesti rintaliivien hakasia. Siis yritin avata, muttei siitä tullut mitään. Lopulta täti itse riisui liivit yltään pudottaen samalla hameensakin lattialle. Siinä hän nyt sitten seisoi. Yllään mustat, pitsiset pikkuhousut. Muistan sen vieläkin kuin eilisen päivän. Uljas nainen koko komeudessaan, vieno puna poskillaan, kiilto silmissä. Siis täynnä himoa, jota en silloin vielä ymmärtänyt.

Tätini vetäisi minutkin seisomaan ja kiinni itseensä. Kaluani pakotti sen sykkiessä ahtaissa uimahousuissa. -Mitäs, jos otettaisiin nämäkin pois, tätini kehräsi tummalla äänellään. Käsi tempaisi housut alas ja potkaisin ne jaloistani. -Oho, mikäs se siellä jököttää! Annas kun katson lähempää. Täti kumartui alemmas huulten lähetessä sykkivää elintäni. Tunsin pehmeän kosketuksen elimelläni. Vinkaisin nautinnosta, nyt se lopulta tapahtuu. Märkä suu imaisi kaluni hellään käsittelyyn ja silmissäni alkoi välkkyä mustia pisteitä.

Äkkiä tätini nousi takaisin ylös ja kumosi minut sohvalle. Kädestäni otettiin määrätietoisesti kiinni ja se ohjattiin määrätietoisesti kosteutta tihkuvaan pimppiin. Sitäkään en ollut koskaan ennen saanut kokea, uskomaton tunne. Lämmin kostea onkalo tihkui nesteitä, jotka minä olin saanut valumaan. Ylpeys vilahti hetkisen mielessäni, kunnes uppouduin naisen kiehtovaan elimeen. Tätini näytti miten liikutan sormeani ja ynisi hiljaa. Kaluni sojotti jäykkänä, mutta keskityin kiehtovaan uuteen maailmaan. Hieroin siitä, mihin sormeni laitettiin ja yninä voimistui ja voimistui. Lopulta tätini kiljaisi pitkän huudon ja säikähdin tehneeni jotain väärää. Sumeat silmät kääntyivät puoleeni ja nautinnosta väräjävä ääni kuiskasi kiitokset. Tätini oli saanut orgasmin, sitäkään minä ressukka en silloin ymmärtänyt.

Tätini kipusi istumaan päälleni, tarttui elimeeni ja ohjasi sen syvälle lämpimään onkaloon. -Nyt se on pesässä, annetaan sille mitä se haluaa, tätini kuiskaili.
Lämmin, märkä, pehmeä kosketus ympäröi kaluni ja tätini alkoi ratsastaa minulla. En tajunnut mitä minulle tapahtui, nautinto tuntui selkärangassa ja varpaissa asti. Tuntui mielettömän hyvälle ja purkaus alkoi tehdä tuloaan. Tätini aavisti etten kestä pitkään ja lipaisi korvaani ja sanoi - anna tulla , anna tulla!

Liekki lävisti elimeni, purkaus yllätti rajuudellaan. Varmaan huusin kuin susi, en tajunnut maailmasta mitään. Pulppusin pitkään ja ravistukset tärisyttivät nuorta kehoani. Olin saanut, poikuus oli mennyt!

Sellainen oli eka kertani. Upea nautinto, jota tuskin olisin saanut ikäisiltäni. Kokenut tätini osasi opastaa minut rakastelun alkeisiin ja opiskelu jatkui viikonlopun aikaan vielä monta kertaa, eikä se jäänyt vain siihen viikonloppuun.

Haluaisitteko lukea lisää tätini ja minun "harjoituksista"?

6

40266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joopajoo

      Oli todella hyvä! Lisää vaan ja anna tulla paljo. Ainoa miinus oli lyhyys :)

    • iippo

      ..en.

    • I_LIKE

      mahtava tarina mutta voisit kirjoittaa vähän todenmukaisempia juttuja! :)

      • hehehe

        todenmukaset jutut olis tod näk aika tylsiä ;)

        "muija makaa sängyllä, työnnyn sisään, minuutti, vihellys" ja homma päättyi siihen


    • lukea

      ehdottomasti

    • AAAAh.

      ...HALUTAAN.
      TODELLA IHANA,MIKSEI TUO MUKA VOISI TOSI OLLA? ;D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe