Kuvitelmia

tyttönen

Heräsin hätkähtäen unestani. Makasin hetken paikoillani ennen kuin oikeastaan tajusin mistään yhtään mitään. Olin omassa huoneessani, omassa sängyssäni ja talossa vallitsi hiljaisuus. Porukat olivat lähteneet mökille, tajusin hetken kuluttua. Loikoilin sängyssäni miettien, mikä minut oli oikeastaan herättänyt. Siinä samassa uneni palasi mieleeni niin eläväisenä ja selvänä, että melkein punastuin. Kertasin untani mielessäni ja tunsin kutituksen vatsanpohjassani. Liu'utin käteni pikkuhousujeni päälle ja tunsin olevani kostunut. Olin nähnyt todella märkää unta. Jostain syystä olin viime aikoina nähnyt toistuvasti eroottisia unia. Asia joka hämmensi minua eniten, oli se, että niissä kaikissa esiintyi nainen, tumma kaunotar, joka sai aikaan kuohunnan sisälläni. Ajattelin suihkun olevan paikallaan, joten nousin sängystäni ja suuntasin askeleeni kohti alakertaa, jossa meillä oli sauna-, pesu- ja pukeutumistilat.

Pukuhuoneessa vedin yöpaitani pois päältäni ja jäin katselemaan itseäni peilistä. Pikkuhousut, ei rintaliivejä. Uneni oli vielä niin elävästi mielessäni, että vein kuin huomaamatta käteni rinnoilleni. Puristin hellästi pehmeitä rintojani ja pyöritin sormenpäitäni nänneilläni. Huokaisin. Kai minun täytyisi korvata tumman kaunottaren kosketus omallani. Silitin vatsaani ja annoin käsieni liukua alemmas. Värähdin kun sormeni hipaisivat häpyäni housujen päältä. Otin housut hitaasti pois. Katselin alastonta peilikuvaani ja suljin silmäni. Kuljetin käsiäni vartalollani ja kuvittelin mielessäni kuinka tumma kaunottareni tulisi taakseni ja painaisi alastoman vartalonsa omaani vasten. Hänen kätensä löytäisivät rintani niin kuin omani nyt ja liukuisivat sitten kiusoittelevan hitaasti alemmas. Painoin sormeni hellästi vakooni ja toivoin sen olevan jonkun muun sormi. Avasin taas silmäni ja päätin siirtyä hieman mukavampaan asentoon.

Istahdin hämärän ja viileän saunan ylälauteelle. Kävin puoli-istuvaan asentoon, selkä seinää vasten ja jalat lauteilla. Koukistin jalkani ja sallin sormeni seikkailevan hävylläni. Kostutin sen ensin nesteissäni ja sivelin sitten hiljaa kauniin punaisia häpyhuuliani. Huokaisin ja pyöräytin sormeani klitoriksellani. Se sai väreet kulkemaan vartaloani pitkin. Palasin taas mielessäni uneeni, jossa hyväilin toisen naisen vartaloa. Täydellisiä huulia, pehmeitä rintoja ja kosteaa vaginaa. Hänen kosketuksensa oli polttava ja huumaava. Lipaisin hänen häpyhuuliaan ja sain hänet voihkimaan. Hieroin hänen klitoristaan ja vein hänet taivaisiin. Muistellessani untani työnsin toisen käteni sormen sisälleni. Aloitin rauhallisen edestakaisin liikkeen ja hengitykseni kiihtyi. Toinen käteni hyväili klitoristani. Unessani tuo nainen oli hyväillyt minua näin omilla sormillaan. Halusin tuntea hänen kuuman kielensä painautuvan klitorikselleni ja pyörittävän sitä. Halusin häntä niin paljon. Liikkeeni kiihtyivät ja sauna täyttyi kosteasta litinästä. Hieroin klitoristani kiihtyvällä vauhdilla kun kaksi sormea työntyi aina uudestaan ja uudestaan tiukkaan vakooni. Huuliltani pakeni aina uusia voihkaisuja ja huokaisuja kun painoin klitoristani kovemmin. Halusin päästä siihen paikkaan johon unieni tumma kaunotar oli minut vienyt. Vartaloni vääntelehti kun mielihyvän aallot alkoivat velloa ylitseni. Vaginani alkoi supistella kun klitoriksen hierominen viimein saattoi minut rajan yli ja huudahdin orgasmin voimasta.

Makasin vielä hetken paikoillani ja hyväilin vielä hellästi häpyäni. Tälläisin hetkiin minun olisi tyytyminen ennen kuin löytäisin oman tumman kaunottareni. Sellaisen, joka tyydyttäisi minut myös unieni ulkopuolella.

2

5756

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mirella69

      Aivan ihana. Kostuin tästä tarinasta.

    • seyksivaan

      aika hyvä tääkin :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe