Stringit

Utelikko

Nykyään on muodissa käyttää stingejä. Miehistä ne tuntuu olevan hieno juttu, mutta entä teistä, hyvät naiset? Käytättekö itse, käyttääkö kumppaninne, haluaisitteko että hän käyttää, vai toivotteko salaa että hän heittäisi mokomat langat roskiin?

64

35753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mukavuudenhaluinen

      Käytän stringejä mukavuussyistä. Käytin stringejä jo silloin, kun ne eivät olleet niin muotiakaan. En ole koskaan voinut sietää pikkuhousuja joiden kumppari osuu nivustaipeeseen, eli siis housuni ovat joko stringit tai "tait". Hipsterit olisivat hauskat, mutta niitä minun on em syystä turha yrittääkään, lahkeellisistakaan eli jonkin sortin boxereista en pidä (siis siitä miltä ne jalassa tuntuvat)...

      En osaa ajatella, että stringit olisivat sen seksikkäämmät, kuin mitkään muutkaan hyvin istuvat pikkuhousut. Lähinnä kysymys on mukavuudesta ja siitä, että stringejä käyttäessä lahkeiden rajat eivät piirry pitkien housujen läpi, mikä sekin on kuulemma joidenkin miesten mielestä seksikästä - siis niiden kumpparien näkyminen!!!.

      Minun stringini ovat "asialliset", en voisi kuvitellakaan laittavani joitain strassi-, ketju- ym virityksiä jalkaani. Mieluummin ei pitsiäkään eli alusvaatteet ovat mielestäni hyvät silloin, kun ne voi sekoittaa uimapukuun...

      Tarkemmin ajatellen hipsterit ovat mielestäni tosi seksikkäät, jos ne sopivat käyttäjälleen. Ilman muuta seksikkäämmät kuin stringit. Ja sitten joku kiva ei-pitsinen yläosa.

      Aika hassu juttu muuten tuo alusasun valinta. Monta kertaa yllättyy, kun huomaa jollakin naisella kovin pitsiset ja koristeelliset alusvaatteet, vaikka tyyppi päällepäin näyttää hyvinkin askeettiselta. Ehkä se kertoo jotain toiveista ja kätketystä naisellisuudesta jne. Ja tietysti myös toisin päin.

      Ajattelin vääntää tästä aiheesta oikein pitkän jutun ihan huvin vuoksi, mutta nyt ei taida aika riittää. Heittäisin teille samasta aiheesta uuden kysymyksen: Minkä värisistä alusvaatteista te pidätte? Pitseillä vai ilman? Ja mitä se teistä kertoo tai ei kerro! Itse tunnen oloni stringeissä kiusalliseksi, kun joudun pukeutumaan muiden naisten seurassa esim työpaikan pukukopilla. Miten muut?

      • kenguru

        minulla on paljon sellaisia seppälästä ostettuja kuviollisia värikkäitä alushousuja. muutenkin löytyy kaikkia värejä, ja myös mustia ja valkoisia. rintaliivini ovat aina sport-mallisia, tavalliset koen epämukaviksi.


      • kenguru
        kenguru kirjoitti:

        minulla on paljon sellaisia seppälästä ostettuja kuviollisia värikkäitä alushousuja. muutenkin löytyy kaikkia värejä, ja myös mustia ja valkoisia. rintaliivini ovat aina sport-mallisia, tavalliset koen epämukaviksi.

        ei missään nimessä pitsiä tai muitakaan hörhellyksiä.


      • Hups!

        niin minun ei tarvitse. Allekirjoitan kaiken viimeisen kappaleen tokavikaa lausetta myöten.


      • sonja siljanen

        mä tykkään käyttä todella stingejä


      • Joojooo1
        sonja siljanen kirjoitti:

        mä tykkään käyttä todella stingejä

        Opettele puhuu suomea urpo


    • kenguru

      tyttöystäväni käyttää ja se on ihan ok. itse pidän bokserimallisista (naisten)alushousuista tai tavallisista matalavyötäröisistä.

    • tiedoksi

      että stringit eivät todellakaan ole enää muodissa vaan hipsterssit ja hotpantsit. Ja molempia käytän, sillä haluan olla muodikas. Ja niinhän olenkin. :DD

    • oliivi_q

      tilanteen mukaan joskus käytän. Olisin silti ehkä vähän... hämmästynyt jos kaverilla olisi ne päällä. Minusta naisen takapuoli ei ole kovinkaan kaunis stringeissä. Ja sama vika mullakin kuin edellä, eli ujostuttaa välillä vaihdella vaatteita työpaikan pukkarissa kun on pienet alkkarit. Tuntuu että mihinkä päin sitä pitäisi pyllistää(tai kuinka muuttua näkymättömäksi). Silti vain niitä käytän, kun ne on välillä niin käytännölliset. Ja niin. Ilman pitsejä.

      • pumpuli

        yäk, eikö ne ole aika epähygieeniset kun se naru liikkuu siinä edestakas, siis oikeestikkin ,ollut juttua että lisää tulehduksia. Ei ole mun mielestä sexyt, ainoostaan vähän säälittävät, ja tulee mieleen että :toi haluaa miellyttää miestä..
        Mutta jos joku niistä itse oikeesti tykkää ja niissä viihtyy, niin ei siinä mitään. Voisin olla naru-kalsarin käyttäjän kanssa, jos sisälmys=tämä ihminen miellyttäisi ja synkkaisi,jne!Eli ei se suhde siihen lopahtaisi, jos muuten ok.


      • oliivi
        pumpuli kirjoitti:

        yäk, eikö ne ole aika epähygieeniset kun se naru liikkuu siinä edestakas, siis oikeestikkin ,ollut juttua että lisää tulehduksia. Ei ole mun mielestä sexyt, ainoostaan vähän säälittävät, ja tulee mieleen että :toi haluaa miellyttää miestä..
        Mutta jos joku niistä itse oikeesti tykkää ja niissä viihtyy, niin ei siinä mitään. Voisin olla naru-kalsarin käyttäjän kanssa, jos sisälmys=tämä ihminen miellyttäisi ja synkkaisi,jne!Eli ei se suhde siihen lopahtaisi, jos muuten ok.

        ei lopahtaisi! Ei mun ringit ainakaan liiku yhtään mihinkään, vaan on ankkuroituna tukevasti mun päälle. En ole kuullut tuollaisesta tulehdusjutusta... riippuu varmaan minkälaisista alkkareista on kyse. Jos käyttää kaikenmaailman naruja, siis Oikeasti naruja, niin kai ne seilaakin missä sattuu. Hyi hyi... Tässä sitä taas huomaa että ainakaan ei hae peilikuvaansa kaveriksi. Pienilahkeelliset alkkarit on parhaat(miksiköhän niitä sanotaan, bokserimalliset?) tai ihan normaalit. Semmottiset on kiwat :)


    • pretty_fly88

      Käytän melkein aina stringejä, koska tuntuvat mielestäni mukavemmilta kuin tavalliset alkkarit...

      • mämä

        Ne voivat tuntua hyvältä???? Menevät mokomat perskuruun ja sillee :D


      • Catsy_666

        Etenkin pyöräillessä eron huomaa. Ei halua mitään turhia saumoja sinne.


      • themetalgirl
        Catsy_666 kirjoitti:

        Etenkin pyöräillessä eron huomaa. Ei halua mitään turhia saumoja sinne.

        moneen vuoteen en oo mitään muita ku stringejä käyttäny. ne iski sydämeen heti, ja todellakin: kaikkein parhaimmat päällä. toki sellaselle, joka ei oo koskaan käyttäny, voi ne tuntua kuin laittaisi narut ympärilleen, mutta.. timmissä pepussa stringit näyttää niin loistavalle ;>

        ja jos on tiukemmat housut jalassa, näkyy hotpantsien ja muiden alareunasaumat inhottavasti läpi, mutta laitappa stringit: tsa-daa, ei näy enää :D

        eli ehdottomasti olen puolestapuhuja.


    • käytössä...

      Aina kun täytyy "edustaa", stringit. Etenkin sellaisten housujen ja hameiden kanssa, joiden alta tavallisten alkkareiden rajat näkyisivät. Tuntuvat ihan yhtä hyviltä jalassa kun tavalliset alkkarit.

      Muulloin tavalliset, hipstersit tai usein urheillessa bokserit (naisten).

      Hmm... Ja kaikenlaisia löytyy: peittävistä perusmalleista pitsiin, ja on "koruja", naruja ja läpinäkyvääkin. Olen jonkinasteinen esteetikko, ja nautin pukiessani ylleni kauniita (alus)vaatteita. Oma kultsi tykkää myös! :)

    • Mukavuudenhaluinen

      Minua muuten ärsyttää se, että naisten pukeutumisesta puhuttaessa yritetään aina löytää valintojen taustalta halu miellyttää miestä. Sekä miehet että naiset. Ärsyttää siinä määrin, että olen esim usein "ulos" lähtiessäni valinnut tahallani vaatteet, joiden en usko miellyttävän miehiä ja tietysti laittanut ne silmälasit enkä piilareita. Tämä mieltymys stringeihin on ehkä se kaikkein tyypillisin ilmiö, mitä yritetään aina selvittää halulla miellyttää miehiä. Höh.

      • asdasdasdasdasdasasd

        Ei kai kukaan lesbo nyt haluakkaan miellyttää miehiä? Itse ainakin yritän miellyttää itseäni ja naisia ;D


    • just me

      Olen joskus 18-kesäsenä muutamat stringit ostanut, mutta aikalailla käyttämättä on jäänyt. Nykyään suosin lahkeellisia (en muista mitä nimeä niistä käytetään), ovat kaikista mukavampia. Ei ole väliä minkälaisia pöksyjä esim. mahdollinen kumppani käyttäisi, mutta kovinkin suurehkoon ahteriin en kyllä stringejä suosittelisi. :D

    • Maitreya

      99,9% ihmisistä ei ole tarpeeksi hyvä pylly jotta kannattaisi käyttää stringejä...Yleensä stringipyllyt näyttää naurettavilta (yäk yäk) :)

      Mutta jos niitä joku pelkästään mukavuuden (häh?) takia käyttää, niin siitä vaan...

    • vaimoni..

      käyttää ja sopii hyvin kun on kroppa kunnossa. ;)
      Enkä kiellä ettenkö nauti katsella. :) Enkä todellakaan toivo että roskiin heittäisi.

    • Butch17

      hyi helvetti mitään stringejä!!!Noh jotkut tykkää ja jotkut ei ja minä kuulun ehdottomasti jälkimmäiseen joukkoon..

    • liihotus

      ...niitä stringejä,jotka ahdistaa ja puristaa ja on muutenkin ikävät päällä...Bokserit kunniaan...

      • nekin..

        puristaa jos ei kroppa ole kunnossa. :)


    • Miksu

      Stringejä!! :D mukavat päällä.Eikä mtn pitsiä yms hörhelöä :> Tosin menkkojen aikana käytän tavallisia alkkareita. Kai te muutki?

      Eikä väliä millaset mahdollisella kumppanilla olisi. Kunhan ei mitään mummopöksyjä xD

      • makde

        käytän stringejä kireitä


    • asd

      Oon poika ja käytän naisten stringejä... Ne on oikeesti aika mukavat!

      • mä vain :F

        Siis oikeesti??! :D


      • jee
        mä vain :F kirjoitti:

        Siis oikeesti??! :D

        on mukavat päällä, eikä niitä edes huomaa. Mummopöksyt tuntuu inhottavilta ja hiostaa ja ne tuntee kokoajan. Koko alusvaatevarasto koostuu pääasiassa stringeistä kaikissa väreissä ja pitsit ja paljetit ym. on aina plussaa :D


      • Stiigg

        Mitäh...?
        Eikös sieltä narun sivusta pullahda munat ulos?
        Naisen viivan ne kyllä jotenkuten peittää...jos ei kovin pitkä viiva ole...?


    • just the one

      Minusta olisi kiva kokeilla stringejä normaalien alushousujen sijaan mutta en ole vielä uskaltanut käydä ostamassa. Koska pelkään mitä äitini tai veljeni sanoisivat asiaan.
      Minulla on yhdet ihanat valkoiset housut joita olisi mukavaa käyttää koulussa ja kotona mutta en voi käyttää niitä koska niistä näkyy läpi kaikki alushousut. Näkyvätkö stringit läpi?

    • ^nani^

      mie käytän stringejä koska ne on mukavat ja rennot päällä. mitä vähemmän vaate peittää pintaa sitä rennompi olo ;) mielestäni stringit ovat vain naisille, vaikka miehellä olisi kuinka hyvä beba tahansa niin ei :S käyttäkää naiset stringejä ne on seksikkäitä!!! ;P

      • Matti Vanhanen

        Susan käytti joskus stringejä peittääkseen henkilökohtaiset alueensa.


      • mies___

        Olen mies ja käytän stringejä. ei oo naisten etuoikeus. tuntuu hyvältä. kesäkuumalla ei hikoilekkaan niin kun jos olis isot housut päällä. Stringit on oikein mukavat. harmi ettei niitä kehtaa pitää julkisesti. jos Täällä ei sitä katsottais pahalla, niin käyttäisin string uikkareita, mutta eihän täällä naisetkaan käytä suomessa kun ollaan niin rajoittuneita. menkääs kattoon espanjaan!

        Muutenki vituttaa ku naisten vaatteet on niin seksikkäitä mutta miehenä niitä ei voi pitää, tai luullaan transsukupuoliseks tms. mä oon ihan hetero!


      • ......
        mies___ kirjoitti:

        Olen mies ja käytän stringejä. ei oo naisten etuoikeus. tuntuu hyvältä. kesäkuumalla ei hikoilekkaan niin kun jos olis isot housut päällä. Stringit on oikein mukavat. harmi ettei niitä kehtaa pitää julkisesti. jos Täällä ei sitä katsottais pahalla, niin käyttäisin string uikkareita, mutta eihän täällä naisetkaan käytä suomessa kun ollaan niin rajoittuneita. menkääs kattoon espanjaan!

        Muutenki vituttaa ku naisten vaatteet on niin seksikkäitä mutta miehenä niitä ei voi pitää, tai luullaan transsukupuoliseks tms. mä oon ihan hetero!

        Se on kyllä ihan totta että jos mies käyttää jotain naisten "vaatteita" niin yleensä ihmiset sanoo heti homoks/transuks kun taasen jos naiset käyttää miesten vaatteita niin se ei herätä nykyään huomiota lainkaan.. Itse käytän joskus nukkuessa miesten boxereita kun ovat niin huomaamattomat eikä kiristä mistään kohti.


    • homo

      mää käytä vaa pitkii kalsareit ja nussi vaa naisii ja ne tukkää ja mä oo hetero

    • hänellä niin ihania, mut
    • käytä

      Itselläni on muutamat stringit, mutta käytän niitä harvoin. Naru persvaossa tuntuu epämukavalta, enkä pysty unohtamaan sen siellä oloa.

      • Pörröpää

        myös erittäin harvoin stringejä. Oikeastaan vain silloin, kun laitan esim. valkoiset housut (tai jotkut muut ohuet), joista näkyis ne tavallisten bögien rajat. Niin ja ei ne minulle edes sopisikkaan.. xD


      • jenzGa
        Pörröpää kirjoitti:

        myös erittäin harvoin stringejä. Oikeastaan vain silloin, kun laitan esim. valkoiset housut (tai jotkut muut ohuet), joista näkyis ne tavallisten bögien rajat. Niin ja ei ne minulle edes sopisikkaan.. xD

        Ootsä se Tampereen pörröpää?
        Oot söpö pakkaus! Nam;)


      • Pörröpää
        jenzGa kirjoitti:

        Ootsä se Tampereen pörröpää?
        Oot söpö pakkaus! Nam;)

        ...kyl mä kirjottelin aikasemminkin tänne tol Pörröpää-nimel, mut päätin sitten lopult varata ton nimimerkin iha omaks, kun kukaan muu ei ollu sitä ottanu...


    • ...

      stringit ja jo ihan mukavuussyistä; ne ei hankaa, on kevyet ja ilmavat (eli eivät haudo), mustat tai valkoiset, pitsillä tai ilman.

      Mikä olisikaan sen epäseksikkäämpää kuin naisilla jotkut tavisslogit tai mummoalkkarit puhumattakaan miesten boxereista. Sporttisetkin on vähän jo epämuodikkaat, eikä stringit mitenkään epämuodikkaat ole, jokaisesta muotikatalogista niitä löytyy.

    • ...

      stringit ja jo ihan mukavuussyistä; ne ei hankaa, on kevyet ja ilmavat (eli eivät haudo), mustat tai valkoiset, pitsillä tai ilman.

      Mikä olisikaan sen epäseksikkäämpää kuin naisilla jotkut tavisslogit tai mummoalkkarit puhumattakaan miesten boxereista. Sporttisetkin on vähän jo epämuodikkaat, eikä stringit mitenkään epämuodikkaat ole, jokaisesta muotikatalogista niitä löytyy.

      • tykkään

        mä tykkään käyttää stringejä kaikkien mini hameitten kanssa, tunnen oloni todella seksikkääksi, miehenikin kiihottuu aina!!


      • 12+16

        Mä käytän miesten boxereita. En vois kuvitella käyttävänikään muita. No olenkin "mies", siis transseksuaali semmonen.

        Stringit näyttää tytöillä (poikkeuksia lukuunottamatta) todella seksikkäältä. :)


    • nipukkaa_-

      Itse olen joskus ostanut stringit, (ei mitään naruhärdellejä vaan kunnon sringit) ja jäänyt niihin on niin mukavat ja olo on hyvin seksikäs niissä ja tietty poikaystävä pitää.....

    • jgfjsfdj

      Mä en ymmärrä, miten niin moni täällä kehuu stringejä mukaviksi päällä. Musta ne on tosi epämukavat, kun on se saakelin naru persvaossa.

    • 1+14

      öö eiks tää ollu lesbopalsta? että voitteko heterot vaikka tehdä oman alotteen!?

      itse suosin stringejä farkkujen yms kanssa.. löysempien housujen kanssa hipstersit ;p

    • lils

      Stringejä käytän edelleen, vaikka mennän jo toista vuosikymmentä. Etenkin urheillessa stringit on ihan parhaat, ei haudu eikä hankaudu nivuset rikki.
      Käytän tosin myös hipstereitä ja "taviksia".
      Kyllä useimpien naisten vartaloille stringit sopii, oli iso tai pieni. Kunhan on osattu ostaa oikean kokoiset ja malliset.

      Mitä mieltä muuten olette, onko alusvaatteiden "vilkkuminen" seksikästä? Esim, kauniin väristen hipstereiden yläreuna farkkujen alta, rintaliivien pitsien pilkistäminen topin reunuksesta?

    • Mitä vaan

      Olen sitä mieltä, että ne jotka eivät pidä stringeistä, eivät ole useinkaan osanneet ostaa itselleen sopivia, oikean kokoisia ja tarpeeksi laadukkaita sellaisia.

      Mulla löytyy kaapista alusvaatteita joka lähtöön, yleensä päällä on bokserit tai hipsterssit ja urheilutoppi. Vaan on mulla kaapissa myös lukuisia stringejä, pitsialusvaatteita ja sukkanauhatkin löytyy. :D Eli fiiliksen mukaan mennään.

    • ksjdffhu

      stringejä ei edes huomaa päällä, eikä ne hankaa. Jos ne ovat oikean kokoiset.

    • hipsterit

      minä en itse tykkää pitää stringejä koska ne ovat epämukavat vaikka olen yrittänyt pitää ja tottua niihin koska kaikki sanovat että tajkapuoleni näyttää paremmalta stringit jalassa :D

    • Roniiii

      Moi kaikki! Oon poika ja käytän aina nasiten stringejä! Ne ovat vaan niin ihania päällä! Eniten mulla on pinkkejä ja neon keltasia stringejä kappahlilta tai sitte h&m . Ne on yksinkertasesti parhaita. Onko tuo huono juttu teistä että 17-v poika käyttää naisten stringejä?

      • moigg

        moikka. kiva että jossain on samanlainen poika kun minä.


      • string
        moigg kirjoitti:

        moikka. kiva että jossain on samanlainen poika kun minä.

        Mäkin käytän yleensä stringejä.Ne on niin mukavat ja tosi seksikkäitä!Oon muuten poika.


    • zintti

      Minulla on stringit, mutta en mielelläni käytä niitä mukavuussyistä. Hipsterit on parhaita. Pidän värikkäistä alusasuista sekä klassisista ja pitsisistä sekä itselläni että tyttöystävälläni.

      Kumppani saa kyllä käyttää ihan omien mieltymystensä mukaisia alusasuja. Urheiluliivit ja muut vastaavat sopivat mielestäni parhaiten urheiluun, sillä ne eivät korosta vartaloa kauniisti eivätkä mielestäni ole seksikkäitä. Miesten alusasut olisi minulle turn-off, todella. Mutta en ole sellaisia seurustelukumppaneillani nähnytkään.

      • Pirkkaniksi

        Suosittelen hyvää ilmastointia sinne. Käyttämättömiksi jääviä alushousuja voi käyttää pölyrätteinä tai vaikka auton tuulilasin puhdistamiseen. Stringejä voi käyttää naruina, räteiksi niistä ei ole.


    • Max Martin

      Minä käytin 90-luvulla vielä stringejä, sillä ne olivat niin sitä sen ajan fitnessmuotia ja ihan arkenakin oli niitä mukava pitää jalassa. Mutta sitten kun Suomeen saatiin tämä Naton sota, niin yksi sen indikaatioista oli se, että minä olin käyttänyt stringejä. Siispä suostuin sen verran Naton neuvotteluissa myönnytyksiin eli liennytyksiin, että heitin stringit kaikki pois ja ihan jopa kaupat kuulivat tästä pikkuhousuongelmasta ja kauppoihin saatiin sitten enemmän sellaista pikkupojan kalsaria muistuttavaa mallia eli hipstersit. Nato tiedotti, että pikkupoikien kalsarit ovat ainoat soveliaat päällä maan, siispä minäkin vaihdoin melkein kokonaan hipsterseihin.

      Pikku vinkki muillekin, jos on psykiatrien kanssa ongelmissa. Niin hipstersit on suunniteltu yhteistyössä psykiatrian kanssa.

    • Max Martin

      Naisten boksereista eli hotpantseistäkin käytiin neuvottelua, mutta ne psykiatri totesi jonkinlaiseksi identiteettihäiriöksi, että onko ne sitten ehkä jo liian maskuliiniset. Se on se pikkupoika-look tätä päivää, sano se yksikin ketä mä jo ehdin luulla katolisen kirkon piispaksi. Heko, heko.

      Tavalliset on out ja stringit on kielletty. Että se siitä maailman laajimmasta pikkuhousumallistosta täällä Suomessa. Sanoinkin sitten, että nyt on Nato muuttanut täysin väärään maahan, mikäli pyrkii rajoittamaan naisten pikkuhousujen mallistoa, mutta siihen se vastasi, että onhan meillä omat eväätkin mukana letkuissa. Että piti olla vaan pikkupuhdistusreissu täällä Suomessa, mutta sotareissu Suomeen vaan pitkittyi, kun Amerikka tuhoutui siinä rytäkässä.

    • nirunarukakkapylly

      Mites te joilla on ongelmana joskus vaivaavat peräpukamat? Stringit ei oikein käy silloin, koska a) voi ärsyttää ja aiheuttaa verenvuotoa ja b) vessassa kakkosella käymisen jälkeen pahimmillaan tuhrii jonkin aikaa vaikka kuinka suihkuttelisi bidee-suihkulla että on puhdas... vaan ei olekaan vaan tulee esim. puoli tuntia myöhemmin ruskeaa p*skatuhrua paperiin. Jos olisi vielä stringit niin voisi kuvitella miten se naru olisi p*skassa. Ei olisi kiva itsellä eikä toisella. Kyseessä ei ole hygienian puute vaan se, että tuhrii kerta toisensa jälkeen vaikka suihkuttaa, maha toimii hyvin eikä ole ummetusta tai ripulia. Ulkoiset pukamat sen sijaan on.

      Tiedän että pukamat voi hoidattaa lääkärillä pois ja teenkin sen myöhemmin. Nämä tuli synnytyksestä mutta päätettiin kumppanin kanssa että synnytän vielä toisen kerran ennen kuin korjataan, koska uusisivat varmaan kuitenkin. Ei tästä siis hirveän kauan tarvitse enää kärsiä. Stringit ovat kuitenkin ihan no-no. En pidä niistä itsekään mutta kumppani pitäisi niistä kyllä minulla, jos vain voisin pitää niitä. Ennen synnytystä pidin joskus hänen mielikseen. Ja naisia ollaan molemmat :)

    • right???

      mitä väliä alushousuilla on? nehän otetaan kuitenkin pois :DD

    • MissImmortal

      Pitsihipsterit ym on niitä seksikkäimpiä muillakin ja läskiperse kun olen niin mielummin sen peitän jos täytyy ihmisten keskellä vähissä vaatteissa hyppiä. Yleensä kyllä stringejä käytän, koska paremmiltahan ne housut näyttää niiden kanssa.

    • diuviu

      Käytän stringejä ja hipstereitä sen mukaan mikä fiilis on. Stringit tuntuu vähemmän eli ei saa koko ajan repia ku hipsterit jotenki menee persvakoon ja kaikkee..mut siis silti niitäkin. Stringeis tykkään yksinkertaisista ja hyvin istuvista, hipsterit on värikkäitä ja on kiva jos niis on joku juju/teksti/kuva.. :) Mut olis sitä seksiäkin joskus ihan kiva saada.. :P

    • Anonyymi

      Olen 57 v Arto ja kesäisin pyöräilen ain stringit jalassa,saa upean Rusketuksen.Alapäänkarvat olen värjännyt punaisiksi ja kyrpä mulla on iso ja paksu,kiva kun se näkyy stringeistä puoliksi.045 6077221 Paneskelen vapaita ja varattuja naisia,olen kestävä nussija.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe