Kiellettyä halua, jos

antaa periksi...

Tässä alla on kysymys lähinnä perheseksisä. Jos et pidä siitä, niin jatka muuallle...

Kielletty, tukahdettu halu

Kiellettyjä leikkejä


Istuin autossani kotimatkalla arkisen aherruksen jälkeen. Kaatosade piiskasi tuulilasia ja olin vielä auttamattomasti kiinni moottoritieruuhkassa. Oli perjantai ja olin ottanut puolipäivää vapaata. Aikomuksenani oli yllättää lapset, 17-vuotiaan poikani Nikon ja 15-vuotiaan tyttäreni Liisan. Olin ottanut vapaata heidän vuokseen, koska he niin usein valittivat, että äiti ei ole koskaan kotona. Kerrankin halusin viettää pidennetyn viikonlopun heidän kanssaan. Hei tiesivät, että äiti ei koskaan ole kotona ennen kello 18:00 ja silloinkin väsynyneenä ja ärtyneenä. Viime aikoina olin vielä kaiken lisäksi tehnyt paljon ylitöitäkin, mikä ei suinkaan parantanut suhteitamme. Tarkoituksenani oli näin hankkia hiukan lisää tulevan kesän lomabudjettiin, eikä silloin olisi niin tarkkaa säännöstelyä kulujen kanssa. Lopulta pääsin kääntymään pois moottoritieltä. Tulisi olemaan todella hauskaa yllättää lapseni. Aioin yllättää heidät oikein kunnolla suosikkiruoan kanssa. Niin, lapsethan olivat oikeastaan jo melkein aikuisia. Muutaman vuoden he olivat saaneet selvitä itse, sen jälkeen, kun erosin miehestäni. Sen jälkeen olin tehnyt työtä lähes "vuorotta" voidaksen pitää talon missä asuimme. Sen lisäksi olin saanut ylennyksen työmaallani ja olin nyt osastopäälikkö.

Ajoin ylös parkkiin tallin eteen ja katsoin taloon. Nousin ylös autosta, otin ruokakassit mukaani ja astelin ovea kohden. Työnsin avaimen lukkoon ja avasin oven. Kun tulin eteiseen, kuulin sellaisen tyttäreni iloisen huudahduksen yläkerrasta. Hämmästyneenä siitä, että tyttäreni oli jo kotona, jäykistyin paikalleni eteiseen. Juuri kun meinasin ilmoittaa, että olin kotona, kuulin taas iloisen "viserryksen". Epämääräistä muminaa, joka johtui selvästikin keskustelusta, mitä yläkerrassa käytiin. Minun on sanottava, että tulin erittäin uteliaaksi siitä, että tyttärelläni ilmeisestikin oli poikaystävä huoneessaan. Hän ei ollut koskaan kertonut minulle, että hän oli tavannut jonkun pojan. Tyttäreni sanoi taas jotain kovaäänisesti selvästikin ihastuneena johonkin asiaan. Vastaus oli epäselvä matala pojan ääni. Kovia kengän koron ääniä kuului yläkerrasta. Tiesin, että tyttäreni oli silloin tällöin lainannut korkeakantaisia kenkiäni, sillä meillä on sama jalan koko. Ääni kuulosti ihan siltä, että se tuli juuri korkkareista. Hän ei ollut kuitenkaan käyttänyt niitä minun katsoessani. Askeläänet menivät edes takaisin. Siirryin hiljaa keittiöön ja jätin ruokakassit lattialle.

Tyttäreni sanoi jotain, mutta en oikein saanut selvää siitä. Uteliaisuudesta hiivin hiljaa rappusille, mitkä johtavat yläkertaan. Otin hiljaa ja varoen muutaman askeleen ylöspäin ja pysähdyin välillä kuuntelemaan. Yhtäkkiä, yllättäen tyttäreni makuuhuoneen ovi aukeaa. Ulos tulee tyttäreni täydellä vauhdilla. Kun näen hänet, saan pienen shokin. Hänellä on yllään ainoastaan seksikkäimmät alusasuni ja korkeakantaiset kenkäni. Hän on aivan selvästi erittäin kiihottuneessa tilassa. Sitten hän kääntyy elegantisti, korostetuin liikkein takaisin oviaukkoon. Minä jäykistyn näystä ja pystyn ainoastaan tuijottamaan häntä. Hän ei ole vieläkään nähnyt minua rapussa. Ajatella, oma, ainoastaan 15-vuotias tyttäreni Liisa, näyttää todella upealta seksikkäältä, sensuellilta enkeliltä oviaukossa, missä hän seisoo. Hänellä on minun upeat, valkoiset erittäin elegantit korkkarit jalassaan. Valkoiset kiiltävät stay-upit pitkissä solakoissa ja kauniissa säärissään. Sukat on kiinnitetty luunvalkoisen korsettini sukkanauhoilla. Korsetti myötäilee upeasti hänen nuoren kehoaan. Asun täydentää siihen kuuluvat pitsistringit. Olin aikoinaan huolellinen kun valitsin tuon asukokonaisuuden. Stringit olivat painuneet näkymättömiin hänen pienten pakaroittensa väliin. Korsetin ohuen kankaan läpi pystyin näkemään hänen tiukan vatsansa. Hänen tummanpunaiseksi maalatut huulensa ja aaistikas make-up teki hänen vielä kauniimmaksi. Edessäni oli kokonaisuus, millainen itse olisin halunnut olla hänen iässään. Hän suorastaan huokuu kauneutta ja seksikkyyttä, mitä en aikaisemmin ollut huomannut hänessä. Pienessä yläkerran aulassa aika tuntuu pysähtyvän, kun hän liikkuu.

Hän vetää pienillä sormillaan kiusoittavasti ruskeiden kihariensa lävitse ja heittää päätään taaksepäin, kuin elokuvissa olin naisten joskus nähnyt tekevän ja ymmärsin nyt, että edessäni ei enää ollutkaan lapsi, vaan kaunis, elämän tietoinen nuori nainen. Hänen vaaleaksi maaltut kyntensä loistavat kuin valo hänen hiuksissaan. Hiukset putoavat jälleen hänen harteilleen. Hän liikkui oviaukossa edes takaisin kauniisti ja joustavasti korkeissa, 10 cm korkeissa koroissaan nauraen helakasti ihastuksesta. Hänen pienet rintansa eivät ihan täysin täyttäneet pitsikorsettini kuppeja. Hän hyväili itseään jalkojensa välistä näyttäen selvästi esiintyvän jollekin huoneessa olevalle. Hänestä hohti sekä iloa, että käsin kosketeltavaa seksikkyyttä, joten se pieni yläkerran aula suorastaan värisi eroottisia tunteita.

Sekunnit kuluvat, minä vain seison siinä ja tuijotan, samanaikaisesti, kun ihailen omaa tytärtäni. Minun oli pakko huitaista pois ajatukset, mitkä täyttivät mieleni. Silloin kuulin pehmeän tussahduksen Liisan huoneesta, aivan kuin joku olisi heittänyt vaatteitaan pois pitkin lattiaa. Eroottisen kuumuuden aiheuttama jännitys lisääntyi aulassa. Sydämeni löi sekä jännityksestä, että hermostuneisuudesta. Liisa ei ollut vieläkään nähnyt minua. Hän oli uskomattoman kaunis ja seksikäs. Olin aavistuksen kateellinen siitä hänelle. Siitä oli jo kauan, kun minulla viimeksi olin saanut oikean miehen vuoteeseeni ja sen johdosta tunsi valtavaa kiihkoa edessä tapahtuvan "näytelmän" johdosta.

Liisa käännähtää nopeasti ja astelee lantio huojuen korkkareissaan minun makuhuoneeseen. Hänellä näyttää olevan kokemusta siitä, kuinka niillä kävellään, ajattelin, kun seurasin häntä katseellani.
- Nyt tulen ja otan sinut, sanoo poika Liisan makuuhuoneesta. Liisa huutaa ihastuksesta ja kiihotuksesta. Silloin vasta tajuan, että tunnen äänen, minkä kuulin. Ulos hänen huoneestaan tulee poikani ainoastaan boxerikalsareissaan. Shokki täyttää mieleni jälleen. Yritän saada henkeä, sillä jotain paksua tuntuu täyttävän kurkkuni. Minua heikottaa ja otan tukea seinästä. He eivät ole vieläkään nähneet minua. Minun on ehdottomasti keskeytettävä heidät, ajattelen mielessäni.

Sekunnit vierivät, enkä voi vieläkään liikkua. Olen kuin halvaantunut paikalleni.
- Koeta..! jos pystyt…, vastaa Liisa ihastus äänessään.
- Haaaaa…., huutaa poikani Niko voittajan kerska äänessään.
Niko astelee nopeasti aulan läpi ja häviää makuuhuoneeseeni. Kuulen, kuinka Niko saa otteen pikkusiskostaan. Liisa ulisee kiimaisesta ihastuksesta.
- Sinä olet superupea…, kuulen Nikon antavan sisarelleen kehuja.
- Oooo… sinä olet niin kiltti…, vastaa Liisa kiitollisena.
Hän on oikeassa, ajattelen itse. En kuitenkaan saanut antaa tämän eroottisen ja kielletyn leikin vaikuttaa itseeni. Taistelin työntääkseni pois pahat ajatukset, samanaikaisesti, kun tunsin värinää alapäässäni. En ymmärtänyt kuinka voimakkaasti lapseni juuri nyt vaikuttivatkaan minuun. Sisimmässäni pulppuili halu seksiin ja minun oli taisteltava lujasti, ettei tuo tunne ottaisi yliotetta minusta. Olin äkäinen itselleni ja pakotin itseni ylös portaita. Raskain askelin siirryin ylös. Kuulin ääniä , että lasteni jännittävä eroottinen leikki jatkui makuuhuoneessani. Hiljaisia suutelun ääniä, kiimaista huohotusta. Polveni tuntuivat antavan periksi allani, mutta vapisevin askelin jatkoin ylös. Minun on keskeytettävä heidät, ajattelin vielä uudelleen. Rappu tuntui olevan vaikka kuinka pitlkä. Ilman loppua. .
- Rakastan sinua, kun sinulla on äidin seksikkäät alusasut ylläsi, kuulin Nikon sanovan.
- Rakastan pitää niitä, Liisa kuiskasi takaisin.
- Sinä… olet… niiin seeksikääääs…, kuulen Nikon puuroutuneella äänellä sanovan.
- Oikeesti?... Oletko sitä mieltä?…, Liisa vastaa matalalla seksikkäällä äänellä.


Lopulta olen yläkerran hallissa. Ihana parfyymin ja erotiikan tuoksu lyö minua vastaan. Sydämeni lyö ylikierroksilla. Hiljaa otan askeleen lähemmäksi makuuhuonettani ja katson sisään puoliavoimesta ovesta. Poikani Niko oli polvillaan sisarensa levitettyjen jalkojen välissä. Hän suuteli ja nuoli sisarensa seksikkäitten reisien sisäpintaa. Omat kiimaiset tunteeni hyökyivät jälleen ylitseni. Polvet vapisivat ja vapisten otin oven pielestä kiinni, missä seurasin edessäni tapahtuvaa syntistä näkyä.
- Ooo… kuinka rakastankaan, kun … nuolet…, vikisee Liisa kiimaisena.
- Saanko…? Kysyi Niko erittäin kiihottuneella äänellä. .
- Kyllä… haluan tuntea… sinut minussa…. vastasi Liisa huohottaen.
Nyt ymmärsin kauhukseni, että tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun he olivat rakastelleet toistensa kanssa. Heillä oli ollut kaikki aika maailmassa toistensa kanssa leikkimiseen. Olin tehnyt työtä niin paljon, että olin menettänyt kontrollin lasteni intiimeihin asioihin. Minun on pysäytettävä heidät, ajattelin, mutta joku asia pysäytti minut! Mykkänä seisoin ovella ja tuijotin. Minun ON PYSÄYTETTÄVÄ HEIDÄT! Sisimpäni huusi, mutta kehoni ei totellut minua, samanaikaisesti, kun tulin itse enemmän ja enemmän kiihottuneeseen tilaan ja tunsin housujeni jo kostuvan katsellessani rakkaitteni leikkiä.

Lisa auttoi Nioa riisumaan nopeasti boxerinsa pois lattialle, samanaikaisesti, kun Liisa varoen otti pikkukäteensä veljensä paksun kyrvän. Minä ja katseeni jäätyivät. Sydämeni teki vapaavoltteja. Hitaasti, mutta varmasti, tottunein käsin Liisa alkoi runkkaamaan hänen kulliaan.
Hänen kätensä vetää tasaisesti ja rytmikkäästi kullia.
- Pidätkö siitä kun runkkaan sinua? Liisa kysyi kiihottuneena..
- Jooooo…., pidän, vastaa Niko nyökäten ja katsoo kiimaista sisartaan.

Lyhyen hetken he katsoivat toisiaan silmiin. Niko veti kädellään Liisan pitkien ja pehmeiden tummanriuskeitten hiusten läpi, siirtäen niitä pois kauniitden kasvojen edestä. Liisa puolestaan ihaili veljensä paksua ja ihanaa elintä.
- Sinä pidät kyrvästäni… vai...? kysyy Niko ylpeänä.
- Joo…, niin pidän, vastaa Liisa ja kumartuu veljensä ylle ja suutelee tuota verenpunaista, kiiltävää terskaa.
Eroottinen ja kiimainen aalto iskee minuun, kuin tuhotulva ja tunnen orgasmin aaltojen töyttävän alapäätäni, vaikka en ole edes koskenut omaan pilluuni. Se oli jotain, mitä en koskaan ennen ollut kokenut. Kiimainen tärinä täytti kehoni. Näen kuinka tyttäreni kieli leikki veljensä paisuneella kyrvällä. Niko ääntelee kiihtyneenä käsittelyn alaisena. He katsovat toisiaan ja kohtaavat pitkään ja märkään suudelmaan. Liisa asettuu leveälle vuoteelleni selin. Niko hyväilee pitkin sisarensa stay-up verhoiltuja sääriä kohti stringien peittämää kolmiota. Liisa nostaa pyllyään ja Niko vetää hellästi pois stringit Liisan jalasta. Hän nuuhkaisee niitä haarakolmiosta ja katsoo häntä. Liisa levittää stay-uppien peittämiä sääriään, samalla kun Niko jatkaa hyväilyjään. Nyt näen suoraan tyttäreni avoimeen pilluun, siihen heikkoon karvoitukseen, mitä hänellä vasta on.
- Minä niin himoitsen…kaipaan sinua…, kuiskaa Niko samalla kun hän vielä haistelee stringejä.
- Ja minä sinua…, kuiskaa Liisa vastaukseksi.

En enää tiennyt mitä tekisin. Koko kehoni tärisee kiimasta, mitä vastaan niin kovasti taistelin. Ei, Nyt tämä saa riittää, ajattelin. He eivät saa harrastaa seksiä keskenään. Koskaan aikaisemmin ei sydämeni ollut lyönyt niin lujaa, kuin nyt. Vielä toinen kiiman aalto iskee ylitseni, kun tuijotan oman poikani ylpeyteen . Kiima ja kiihtymys virtasi koko tulikuumassa kehossani. sen vuoksi oli outoa kun kylmä hiki nousi pintaan ja muuttui eroottiseksi värinäksi, mikä tärisytti minua valtavasti. Lasteni aiheuttama eroottinen lataus oli ny tarttunut myös minuun. Oma kiimaisuuteni oli ottanut vallan minussa ja aisteissani. Ihana kiiman väristys tärisytti minua uudelleen ja uudelleen. Hengitin raskaasti ja tuijotin sisään makuuhuoneeseen.
Silmäni seurasi jokaista sensuellia pehmeitä hyväilyjä mitä poikani teki sisarensa kanssa. Nyt henmgitin voimakkaammin ja voimakkaammin. Tnsin itseni täysin märäksi alapäästä Varoen aloin nyt hyväilemään itseäni, vaikka oli jo pari orgasmia kokenut siinä ovella. Näen suoraan tyttäreni avoimeen pilluun ja poika suuren kyrvän. Rintani alkavat kovettumaan kiimaisista tunteistan, mitkä lapseni olivat nostattaneet. Kiima kiehui sisälläni, niin etten uskonut sen olevan totta. Se oli kuin olisin katsonut ihanaa seksifilmiä.

Liisa nosti ylös vasemman jalkansa ja asetti sen Nikon hartioille. Niko alkoi jälleen hyväilemään jalkaa aina seksikkääseen korkkariin asti. Huomasin, kuinka hellästi ja kokeneesti Niko käsitteli sisartaan ja aloin ymmärtämään, miksi he olivat niin toisissaan kiinni. Näin kuinka tyttäreni nautti suunnattomasti veljensä käsittelystä. Halusin vain kiihkeästi seurata, mitä tulemaan pitää…

Jos löytyy halukkaita, niin voisin jatkaa loppuun saakka…Palautetta kiitos…

20

24559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      mene vaan hoitoon

      • poika

        jatkoa lisää


      • Meneppä itse kakara.


    • "erikoinen"

      JATKOA,Please!!!PS."tytöthän" menee saunaan,tytär pesee itseään..äiti katsoo,saunasta.. Kerro lisää ??

      • ...

        Olisi mahtavaa lukea lisää samasta aiheesta, ehkäpä äiti voisi osallistua leikkeihin... Äiti voisi opettaa lapsille peppupanon...


      • sikuri
        ... kirjoitti:

        Olisi mahtavaa lukea lisää samasta aiheesta, ehkäpä äiti voisi osallistua leikkeihin... Äiti voisi opettaa lapsille peppupanon...

        Yhdyn edelliseen puhujaan täysin!

        Kuvaus oli paikoin ehkä hieman liian "maalailevaa", seuraavaan osaan voisi lisätä vähän toimintaa...

        Ja tietysti on aina hienoa lukea tekstiä uusilta kirjoittajilta, kun vanhat hyytyvät...


      • sikuri
        sikuri kirjoitti:

        Yhdyn edelliseen puhujaan täysin!

        Kuvaus oli paikoin ehkä hieman liian "maalailevaa", seuraavaan osaan voisi lisätä vähän toimintaa...

        Ja tietysti on aina hienoa lukea tekstiä uusilta kirjoittajilta, kun vanhat hyytyvät...

        Muutamat kirjoitusvirheet voisit kanssa tarkistaa, lopussa niitä oli muutama.


    • japa

      Kirjoita pian lisää tuonlaisia juttuja ovat todella hyviä ja kerronta johdonmukaista odottaa pian seuraavaa juttua

    • korjattuna

      Hei,

      Kiitos vatauksista. Tässä koko tarinani. Minulla on jotain lisää, mutta saa nähdä saanko aikaiseksi tuoda ne tääne sivuille.

      Ehkä tämä on liian pitkä, mutta olisi jäänyt katkonaiseksi liikaa lyhentämällä.

      Olkaa hyvät.

      Kielletty, tukahdettu halu

      Kiellettyjä leikkejä


      Istuin autossani kotimatkalla arkisen aherruksen jälkeen. Kaatosade piiskasi tuulilasia ja olin vielä auttamattomasti kiinni moottoritieruuhkassa. Oli perjantai ja olin ottanut puolipäivää vapaata. Aikomuksenani oli yllättää lapset, 17-vuotiaan poikani Nikon ja 15-vuotiaan tyttäreni Liisan. Olin ottanut vapaata heidän vuokseen, koska he niin usein valittivat, että äiti ei ole koskaan kotona. Kerrankin halusin viettää pidennetyn viikonlopun heidän kanssaan. Hei tiesivät, että äiti ei koskaan ole kotona ennen kello 18:00 ja silloinkin väsyneenä ja ärtyneenä. Viime aikoina olin vielä kaiken lisäksi tehnyt paljon ylitöitäkin, mikä ei suinkaan parantanut suhteitamme. Tarkoituksenani oli näin hankkia hiukan lisää tulevan kesän lomabudjettiin, eikä silloin olisi niin tarkkaa säännöstelyä kulujen kanssa. Lopulta pääsin kääntymään pois moottoritieltä. Tulisi olemaan todella hauskaa yllättää lapseni. Aioin yllättää heidät oikein kunnolla suosikkiruoan kanssa. Niin, lapsethan olivat oikeastaan jo melkein aikuisia. Muutaman vuoden he olivat saaneet selvitä itse, sen jälkeen, kun erosin miehestäni. Sen jälkeen olin tehnyt työtä lähes "vuorotta" voidaksen pitää talon missä asuimme. Sen lisäksi olin saanut ylennyksen työmaallani ja olin nyt osastopäälikkö.

      Ajoin ylös parkkiin tallin eteen ja katsoin taloon. Nousin ylös autosta, otin ruokakassit mukaani ja astelin ovea kohden. Työnsin avaimen lukkoon ja avasin oven. Kun tulin eteiseen, kuulin sellaisen tyttäreni iloisen huudahduksen yläkerrasta. Hämmästyneenä siitä, että tyttäreni oli jo kotona, jäykistyin paikalleni eteiseen. Juuri kun meinasin ilmoittaa, että olin kotona, kuulin taas iloisen "viserryksen". Epämääräistä muminaa, joka johtui selvästikin keskustelusta, mitä yläkerrassa käytiin. Minun on sanottava, että tulin erittäin uteliaaksi siitä, että tyttärelläni ilmeisestikin oli poikaystävä huoneessaan. Hän ei ollut koskaan kertonut minulle, että hän oli tavannut jonkun pojan. Tyttäreni sanoi taas jotain kovaäänisesti selvästikin ihastuneena johonkin asiaan. Vastaus oli epäselvä matala pojan ääni. Kovia kengän koron ääniä kuului yläkerrasta. Tiesin, että tyttäreni oli silloin tällöin lainannut korkeakantaisia kenkiäni, sillä meillä on sama jalan koko. Ääni kuulosti ihan siltä, että se tuli juuri korkkareista. Hän ei ollut kuitenkaan käyttänyt niitä minun katsoessani. Askeläänet menivät edes takaisin. Siirryin hiljaa keittiöön ja jätin ruokakassit lattialle.

      Tyttäreni sanoi jotain, mutta en oikein saanut selvää siitä. Uteliaisuudesta hiivin hiljaa rappusille, mitkä johtavat yläkertaan. Otin hiljaa ja varoen muutaman askeleen ylöspäin ja pysähdyin välillä kuuntelemaan. Yhtäkkiä, yllättäen tyttäreni makuuhuoneen ovi aukeaa. Ulos tulee tyttäreni täydellä vauhdilla. Kun näen hänet, saan pienen shokin. Hänellä on yllään ainoastaan seksikkäimmät alusasuni ja korkeakantaiset kenkäni. Hän on aivan selvästi erittäin kiihottuneessa tilassa. Sitten hän kääntyy elegantisti, korostetuin liikkein takaisin oviaukkoon. Minä jäykistyn näystä ja pystyn ainoastaan tuijottamaan häntä. Hän ei ole vieläkään nähnyt minua rapussa. Ajatella, oma, ainoastaan 15-vuotias tyttäreni Liisa, näyttää todella upealta seksikkäältä, sensuellilta enkeliltä oviaukossa, missä hän seisoo. Hänellä on minun upeat, valkoiset erittäin elegantit korkkarit jalassaan. Valkoiset kiiltävät stay-upit pitkissä solakoissa ja kauniissa säärissään. Sukat on kiinnitetty luunvalkoisen korsettini sukkanauhoilla. Korsetti myötäilee upeasti hänen nuoren kehoaan. Asun täydentää siihen kuuluvat pitsistringit. Olin aikoinaan huolellinen kun valitsin tuon asukokonaisuuden. Stringit olivat painuneet näkymättömiin hänen pienten pakaroittensa väliin. Korsetin ohuen kankaan läpi pystyin näkemään hänen tiukan vatsansa. Hänen tummanpunaiseksi maalatut huulensa ja aaistikas make-up teki hänen vielä kauniimmaksi. Edessäni oli kokonaisuus, millainen itse olisin halunnut olla hänen iässään. Hän suorastaan huokuu kauneutta ja seksikkyyttä, mitä en aikaisemmin ollut huomannut hänessä. Pienessä yläkerran aulassa aika tuntuu pysähtyvän, kun hän liikkuu.

      Hän vetää pienillä sormillaan kuin kiusoittaen ruskeiden kihariensa lävitse ja heittää päätään taaksepäin, kuin elokuvissa olin naisten joskus nähnyt tekevän ja ymmärsin nyt, että edessäni ei enää ollutkaan lapsi, vaan kaunis, elämän tietoinen nuori nainen. Hänen vaaleaksi maalatut kyntensä loistavat kuin valo hänen hiuksissaan. Hiukset putoavat jälleen hänen harteilleen. Hän liikkui oviaukossa edes takaisin kauniisti ja joustavasti korkeissa, 10 cm korkeissa koroissaan nauraen helakasti ihastuksesta. Hänen pienet rintansa eivät ihan täysin täyttäneet pitsikorsettini kuppeja. Hän hyväili itseään jalkojensa välistä näyttäen selvästi esiintyvän jollekin huoneessa olevalle. Hänestä hohti sekä iloa, että käsin kosketeltavaa seksikkyyttä, joten se pieni yläkerran aula suorastaan värisi eroottisia tunteita.

      Sekunnit kuluvat, minä vain seison siinä ja tuijotan, samanaikaisesti, kun ihailen omaa tytärtäni. Minun oli pakko huitaista pois ajatukset, mitkä täyttivät mieleni. Silloin kuulin pehmeän tussahduksen Liisan huoneesta, aivan kuin joku olisi heittänyt vaatteitaan pois pitkin lattiaa. Eroottisen latauksen aiheuttama jännitys lisääntyi aulassa. Sydämeni löi sekä jännityksestä, että hermostuneisuudesta. Liisa ei ollut vieläkään nähnyt minua. Hän oli uskomattoman kaunis ja seksikäs. Olin aavistuksen kateellinen siitä hänelle. Olihan siitä oli jo kauan, kun minä viimeksi olin saanut oikean miehen vuoteeseeni ja sen johdosta tunsin valtavaa kiihkoa edessä tapahtuvan "näytelmän" johdosta.

      Liisa käännähtää nopeasti ja astelee lantio keinuen korkkareissaan minun makuhuoneeseen. Hänellä näyttää olevan kokemusta siitä, kuinka niillä kävellään, ajattelin, kun seurasin häntä katseellani.
      - Nyt tulen ja otan sinut, sanoo poika Liisan makuuhuoneesta. Liisa huutaa ihastuksesta ja kiihotuksesta. Silloin vasta tajuan, että tunnen äänen, minkä kuulin. Ulos hänen huoneestaan tulee poikani. Hänellä on yllään ainoastaan Black Horsen mustat, elastiset boxerikalsarit, jotka olin ostanut hänelle ainoastaan muutamaan päivää aikaisemmin. Shokki täyttää mieleni jälleen. Yritän saada henkeä, sillä jotain paksua tuntuu täyttävän kurkkuni. Minua heikottaa ja otan tukea seinästä. He eivät ole vieläkään nähneet minua. Minun on ehdottomasti keskeytettävä heidät, ajattelen mielessäni.

      Sekunnit vierivät, enkä voi vieläkään liikkua. Olen kuin halvaantunut paikalleni.
      - Koeta..! jos pystyt…, vastaa Liisa ihastus äänessään.
      - Haaaaa…., huutaa poikani Niko voittajan kerska äänessään.
      Niko astelee nopeasti aulan läpi ja häviää makuuhuoneeseeni. Kuulen, kuinka Niko saa otteen pikkusiskostaan. Liisa ulisee kiimaisesta ihastuksesta.
      - Sinä olet superupea…, kuulen Nikon antavan sisarelleen kehuja.
      - Oooo… sinä olet niin kiltti…, vastaa Liisa kiitollisena.

      Hän on oikeassa, ajattelen itse. En kuitenkaan saanut antaa tämän eroottisen ja kielletyn leikin vaikuttaa itseeni. Taistelin työntääkseni pois pahat ajatukset, samanaikaisesti, kun tunsin värinää alapäässäni. En ymmärtänyt kuinka voimakkaasti lasteni touhut juuri nyt vaikuttivatkaan minuun. Sisimmässäni pulppuili halu seksiin ja minun oli taisteltava lujasti, ettei tuo tunne ottaisi yliotetta minusta. Olin äkäinen itselleni ja pakotin itseni ylös portaita. Raskain askelin siirryin ylös. Kuulin ääniä, joista ymmärsin lasteni jännittävän eroottinen leikin jatkuvan makuuhuoneessani. Hiljaisia suutelun ääniä, kiimaista huohotusta. Polveni tuntuivat antavan periksi allani, mutta vapisevin askelin jatkoin ylös. Minun on keskeytettävä heidät, ajattelin vielä uudelleen. Rappu tuntui olevan vaikka kuinka pitkä. Ilman loppua...

      - Rakastan sinua, kun sinulla on äidin seksikkäät alusasut ylläsi, kuulin Nikon sanovan.
      - Minusta on ihanaa pitää niitä, Liisa kuiskasi takaisin.
      - Sinä… olet… niiin seeksikääääs…, kuulen Nikon puuroutuneella äänellä sanovan.
      - Oikeesti?... Oletko sitä mieltä?…, Liisa vastaa matalalla seksikkäällä äänellä.


      Lopulta olen yläkerran hallissa. Ihana parfyymin ja erotiikan tuoksu lyö minua vastaan. Sydämeni lyö ylikierroksilla. Hiljaa otan askeleen lähemmäksi makuuhuonettani ja katson sisään puoliavoimesta ovesta. Poikani Niko oli polvillaan sisarensa levitettyjen jalkojen välissä. Hän suuteli ja nuoli sisarensa seksikkäitten reisien sisäpintaa. Omat kiimaiset tunteeni vyöryivät jälleen ylitseni. Polvet vapisivat ja vapisten otin oven pielestä kiinni, missä seurasin edessäni tapahtuvaa syntistä näkyä.
      - Oooh… kuinka rakastankaan, kun … nuolet…, vikisee Liisa kiimaisena.
      - Saanko…? Kysyi Niko erittäin kiihottuneella äänellä. .
      - Kyllä… haluan tuntea… sinut minussa…. vastasi Liisa huohottaen.
      Nyt ymmärsin kauhukseni, että tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun he olivat rakastelleet toistensa kanssa. Heillä oli ollut kaikki aika maailmassa toistensa kanssa leikkimiseen. Olin tehnyt työtä niin paljon, että olin menettänyt kontrollin lasteni intiimeihin asioihin. Minun on pysäytettävä heidät, ajattelin, mutta joku asia alitajunnassani pysäytti minut! Mykkänä seisoin ovella ja tuijotin. MINUN ON PYSÄYTETTÄVÄ HEIDÄT! Sisimpäni huusi, mutta kehoni ei totellut minua, samanaikaisesti, kun tulin itse enemmän ja enemmän kiihottuneeseen tilaan ja tunsin pikkuhousujeni jo kostuvan katsellessani rakkaitteni leikkiä.

      Liisa auttoi Nikoa riisumaan nopeasti boxerinsa pois lattialle, samanaikaisesti, kun Liisa varoen otti pikkukäteensä veljensä paksun kyrvän. Minä ja katseeni jäätyivät. Sydämeni teki vapaavoltteja. Hitaasti, mutta varmasti, tottunein käsin Liisa alkoi runkkaamaan hänen kulliaan.
      Hänen kätensä vetää tasaisesti ja rytmikkäästi kullia.
      - Pidätkö siitä kun runkkaan sinua? Liisa kysyi kiihottuneena..
      - Jooooo…., pidän, vastaa Niko nyökäten ja katsoo kiimaista sisartaan.

      Lyhyen hetken he katsoivat toisiaan silmiin. Niko veti kädellään Liisan pitkien ja pehmeiden tummanriuskeitten hiusten läpi, siirtäen niitä pois kauniitten kasvojen edestä. Liisa puolestaan ihaili veljensä paksua ja ihanaa elintä.
      - Sinä pidät kyrvästäni… vai...? kysyy Niko ylpeänä.
      - Joo…, niin pidän, vastaa Liisa ja kumartuu veljensä ylle ja suutelee tuota verenpunaista, kiiltävää terskaa.
      Eroottinen ja kiimainen aalto iskee minuun, kuin tuhotulva ja tunnen orgasmin aaltojen täyttävän alapäätäni, vaikka en ole edes koskenut omaan pilluuni. Se oli jotain, mitä en koskaan ennen ollut kokenut. Hyväilen itseäni hameen päältä. Kiimainen tärinä täytti kehoni. Näen kuinka tyttäreni kieli leikki veljensä paisuneella kyrvällä. Niko ääntelee kiihtyneenä käsittelyn alaisena. He katsovat toisiaan ja kohtaavat pitkään ja märkään suudelmaan. Liisa asettuu leveälle vuoteelleni selin. Niko hyväilee pitkin sisarensa stay-up verhoiltuja sääriä kohti stringien peittämää kolmiota. Liisa nostaa pyllyään ja Niko vetää hellästi pois stringit Liisan jalasta. Hän nuuhkaisee niitä haarakolmiosta ja katsoo häntä. Liisa levittää sukkien peittämiä sääriään, samalla kun Niko jatkaa hyväilyjään. Nyt näen suoraan tyttäreni avoimeen pilluun, siihen heikkoon karvoitukseen, mitä hänellä vasta on.
      - Minä niiiin himoitsen…kaipaan sinua…, kuiskaa Niko samalla kun hän vielä haistelee stringejä.
      - Ja minä sinua…, kuiskaa Liisa vastaukseksi.

      En enää tiennyt mitä tekisin. Koko kehoni tärisee kiimasta, mitä vastaan niin kovasti taistelin. Ei, nyt tämä saa riittää, ajattelin. He eivät saa harrastaa seksiä keskenään. Koskaan aikaisemmin ei sydämeni ollut lyönyt niin lujaa, kuin nyt. Vielä toinen kiiman aalto iskee ylitseni, kun tuijotan oman poikani ylpeyteen .
      Kiima ja kiihtymys virtasi koko tulikuumassa kehossani. sen vuoksi oli outoa kun kylmä hiki nousi pintaan ja muuttui eroottiseksi värinäksi, mikä tärisytti minua valtavasti. Lasteni aiheuttama eroottinen lataus oli nyt tarttunut myös minuun. Oma kiimaisuuteni oli ottanut vallan minussa ja aisteissani. Ihana kiiman väristys tärisytti minua uudelleen ja uudelleen. Hengitin raskaasti ja tuijotin sisään makuuhuoneeseen.
      Silmäni seurasi noita sensuelleja pehmeitä hyväilyjä mitä poikani teki sisarensa kanssa. Nyt hengitin voimakkaammin ja voimakkaammin. Tunsin itseni täysin märäksi alapäästä Varoen aloin nyt hyväilemään itseäni, mutta edelleenkin hameen päältä, vaikka oli jo pari orgasmia kokenut siinä ovella. Näen suoraan tyttäreni avoimeen pilluun ja poikani suuren kyrvän. Rintani alkavat kovettumaan kiimaisista tunteistani, mitkä lapseni olivat nostattaneet. Kiima kiehui sisälläni, niin etten uskonut sen olevan totta. Se oli kuin olisin katsonut ihanaa seksifilmiä.

      Liisa nosti ylös vasemman jalkansa ja asetti sen Nikon hartioille. Niko alkoi jälleen hyväilemään jalkaa aina seksikkääseen korkkariin asti. Huomasin, kuinka hellästi ja kokeneesti Niko käsitteli sisartaan ja aloin ymmärtämään, miksi he olivat niin toisissaan kiinni. Halusin vain kiihkeästi seurata, mitä tulemaan pitää…


      Näin, kuinka tyttäreni nautti todella valtavasti veljensä käsittelyssä.
      - Pidätkö, kun pidän äidin stay-uppeja? Kysyi Liisa veljensä hyväilyjen lomassa.
      -Kyllä, sääresi ovat niin ihanan sileät ja seksikkäät..vastasi Niko kuiskaten.
      Niko antoi sisarensa seksikkään jalan liukua alas olkapäältään. Pienellä liikkeellä Liisa levitti jalkojaan ja avasi itsensä veljelleen. Hän vikisi hiljaa hänen allaan ja Niko aloitti kumartumalla eteenpäin ottaen samalla kiinni kullistaan ja ohjasi sen sisarensa odottavaan märkään vittuun.

      Vatsanpohjaani supisteli. Hermostuneena seurasin hyvin treenatun poikani kehoa ja tuota paksua elintä. Tiesin, että minun olisi pitänyt pysäyttää heidät, mutta olin itse niin kiimainen kaikesta näkemästäni, että se ajatus ei enää ollut niin voimakas, kuten aikaisemmin. Sitä paitsi, olin itse jo niin märkä, että en olisi halunnut menettää mitään siitä mitä edessäni tapahtui. Rintani olivat ihan kovana. Pikkarini tuntuivat ottavan vastaan erotiikkasuihkun… Kateus mielessäni seurasin edelleen lasteni touhuja. Siitä oli vaikka kuinka kauan, kun itse olin saanut seksiä. Sydämeni ja vittuni suorastaan huusivat sisälläni kun katsoin heitä.

      Hellästi ja varoen poikani vei terskan pään Liisan vaalean punaisille häpyhuulille. Nikon paisunut sinipunainen terska rasvaantui heti Liisan vuotavista mehuista. Sitten hän työntyy sisarensa sisään.
      .
      - Tuntuuko tämä hyvältä…, änkyttää Niko, kun hän painuu pohjaan asti.
      - Joo o…., läähättää Liisa yhteenpuristettujen hampaittensa lomasta.
      Molemmat nauttivat siitä, mitä he tekevät. Liisa otti vielä kiinni Nikon kivikovan kyrvän juuresta antaen veljelleen lisänautintoa yhdyntään. Sydämeni sykytti niin kovaa, että luulin saavani sydärin. Näen, kuinka Liisan vittu sulkeutuu veljensä suuren kalun ympärille ja hän kietoo jalkansa Nikon selkään ristiin nostellen pakaroitaan naimisen tahdissa. Kaikesta näkyy, että nämä kaksi olivat tehneet sitä monta kertaa aikaisemminkin. Liisa huohottaa, Niko ähkii ja suutelee välillä sisartaan. Liisa sulkee silmänsä ja haukkoo henkeään välillä, kun naimisen tahti kiihtyy. Makuuhuone täyttyy valtavan latauksen purkautumisesta.


      Tunnen kuinka vittuni krampinomaisesti supistuu ja oma vittuni huutaa kyrvän perään niin, että sydämeni on pakahtua. Ilma on täynnä seksuaalisia tunteita ja kuohuja. Sydämeni tärisee kovasti ja huokaisen ilman perään. Polveni ovat kuin velliä ja haluaisin vaipua siihen lattialle ja antaa periksi. Näen kuinka oma tyttäreni ja poikani rakastelevat edessäni ja molemmat nauttivat siitä. Seuraan edelleen kuinka poikani paksu kyrpä sujuu edes takaisin tyttäreni Liisan vitussa.
      - Ooooo..., olet ihana…, vikisee Liisa veljensä alla.
      - Mmmmm…., vastaa Niko epäselvästi. .

      Tuntuu ihan pohjattomalta seurata heitä. Suussani välillä kuivaa ja tuntuu, että en saa ilmaa, alapäässäni pyörivät tuhannet ampiaiset ja kiimamehut vitussani valuvat jo ennestään märkiin pikkareiheni. Krampinomaiset supistukset tulevat yhä nopeammassa tahdissa. Tärisen erootiisesta kiihtymyksestä ja kaipaan saada miestä. Vedä varoen alas jakkupukuni hameen ja alushameen. Työnnän käteni sukkahousujen ja pikkareiden vyötärönauhan alle vittuuni ja alan hyväilemään itseäni rivosti siinä ovella. Mustat sukkahousuni ja märät pikkarini valuvat puolitiehen hyväillessä itseäni. Tuijotan samalla poikani suurta kyrpää, mikä painuu edes takaisin sisarensa märkään vittuun.

      Välillä Niko ottaa kyrpänsä ulos, ja kiusaa sisartaan hakaten terskalla häpyhuulia. Kulli on märkä ja liukas Liisan mehuista. Liisa värisee, kuin haavanlehti veljensä alla. Yhdessä he haluavat samanaikaiseen orgasmiin ja katsellessani heitä, tiedän yhteispelin toimivan loppuun asti. Ssitten nään kuinka Liisa saa aivan kuin kramppeja. Hänen jalkansa puristuvat veljensä selkään ja hän alkaa vikisemään ja huutamaan, huohottamaan ja siinä vaiheessa minulla on jo neljä sormea omassa vitussani.
      Kuulen kuinka he kuiskivat keskenään…..
      - Yes, yes, oiiii, iiih!… Kuiskaa Liisa veljelleen.
      - Sää…ä oot niiiin upee…urisee Niko takaisin…
      Hänen kova kyrpänsä nytkii ja painuu viimeistä kertaa Liisan vittuun. Näen kuinka hänen pakaransa Liisan päällä tärisevät ja hetken ajattelen: Herra Jumala, se laskee sisään….Liisa huutaa orgasminsa veljensä syliin ja he kietoutuvat toisiinsa läähättäen ja väristen, vielä hieman nytkähtäen. vaipuen raukeana vuoteelle. Samalla kun saan itse tärisyttävän orgasmin.

      Niko ja Liisa huokailevat vielä toisiaan halaten vuoteella ja itse vetäydyn piiloon oven taakse. Käytävässä huohotan ja ähkyn, menetän ajan ja paikan tajun, tai oikeammin huudan liian kovaa, niin, että lopulta paljastun heille.
      Nuoret katsovat toisiaan pelästyksissään.
      .
      - ÄITIII! Kirkuu tyttäreni kauhuissaan.
      - Mitä hel… helvettiä…! Yskii shokissa oleva poikani.
      Niko suorastaan heittäytyy sisarensa päältä, joka päästää veljensä lupsahtaneen kullin kädestään. Molemmat ovat tulipunaisia kasvoiltaan ja yrittävät nopeasti vetää täkkiä päälleen suojatakseen alastomia kehojaan. Sekunnit kuluvat ja tuijotamme toisamme hetken. En tiedä kauanko katsoimme toisiamme, mutta lopulta astun makuuhuoneeseen pienessä shokissa, sydän pamppaillen. Jos se oli vaikeaa heille, oli se vielä vaikeampaa minulle. Sydämeni löi lujaa, enkä tiennyt mitä sanoisin.

      .
      - Hei… niin, mi… mitä tämä tarkoittaa? kysyin epävarmalla äänellä. .
      Koetin kuulostaa äkäiseltä, mutta he vain katsoivat minua halvaantuneina. .
      - Mi…minä… epäilen, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun rakastelitte, ähkäisin esiin.
      - Ei ollut, kuiskaavat nuoret kuin yhdestä suusta pudistaen päätään samalla.
      Istuin raskaasti ja väsyneenä sängyn laidalle ja katsoin heitä kiihtynyt ilme kasvoillani.
      Liisa veti täkkiä vielä enemmän ylleen peittääkseen mitä hänellä oli päällään. Niko teki epätoivoisia yrityksiä peittääkseen oman puolikovan kalunsa.
      Katseeni meni Liisan valkoisiin Stay-up peitettyihin sääriin.
      Kasvoni kuumenivat.
      - Niin … niin…, sanoin ja yritin saada heitä puhumaan.
      - Just niin… tämä ei ole ensimmäinen kerta, sai Liisa puristettua esiin ja katsoi samalla varovasti veljeään. .
      - Ajattele nyt…ajattele. Jos Niko tekee sinut raskaaksi kun rakastelette toistenne kanssa, sähähdin heille.
      He katsoivat toisiaan uudelleen. Ymmärsin, että ei auttanut yhtään, jos yritin ahdistaa heitä. He ehkä näkivät lävitseni. Rauhoituin ja vedin henkeä..
      - Kuinka…kuinka kauna tätä on jatkunut? kysyin ja katsoin heitä silmiin.
      Molemmat liikkuivat hermostuneesti, kuten itsekin tein.

      - Siinä puolisen vuotta! Sanoi Niko ja mursi hiljaisuuden.
      Hämmästyneenä katsoin heitä molempia. Niin, heillä oli kaikki aika maailmassa tutkiakseen toisiaan ilman pelkoa jäädä kiinni. Niko katsoi Liisaa ja nyökkösi…

      - Se on paras, jos kerrotaan, kaikki, koska äiti tajuaa, että mitä me on tehty useamman kerran, sanoo Niko minulle ja Liisalle.

      - Kaikki alkoi siitä, kun aloitimme puhumaan seksistä. Oikeastaan se olit sinä äiti kun aloit kertomaan siitä meille, sanoi Niko. Ymmärsimme niiden keskustelujen aikana, että olimme vielä neitsyitä, joilla on elämä vasta edessä, jatkoi hän ja hiljeni katsoen Liisaa.
      Vatsassani kihelmöi, kun hän alkoi kertomaan. Katsoin häntä nyökäten ja hän jatkoi:

      - Niin, eräänä päivänä osuin kylppäriin, kun Liisa oli siellä. Siitä oli seurauksena, että olimme suihkussa yhdessä. Saippuoimme toisemme, enkä voinut peittää kiihtymystäni. Sain silloin täyden seisokin ja kaikki estot katosivat. En uskonut, että minä voisin kiihottua sisarestani. Mutta kun Liisa otti kullistani kiinni, se tuntui taivaalliselta. Emme nähneet itseämme sisarena ja veljenä silloin. Jollain tapaa hyväilimme toisamme siellä suihkussa. Kiihko välillämme oli suuri. Sitten teimme sen muutamia kertoja. En muista kuka teki aloitteen, mutta lopulta ajauduimme sänkyyni, missä rakastelimme. Lopun hän sanoi ylpeys äänessään.
      .
      - Niin…, se oli ihana, satumainen hetki. Pelkäsin tilannetta, missä joutuisin ehkä sänkyyn jonkun koulukaverini kanssa ja minua kutsuttaisiin aina sen jälkeen huoraksi, sanoi Liisa.
      Katselemme hiljaisuuden vallitessa toisiamme.
      - Sen jälkeen olemme tehneet sen lähes joka päivä. Kun Liisa sitten huomasi, kuinka seksikkäitä alusasuja sinulla on, halusi hän kokeille niitä. asut Liisan yllä sytyttivät minut vielä voimakkaammin, sanoi Niko pienoinen häpeän ilme kasvoillaan.
      - Jospa tietäisit, kuinka fantastisen ihanaa meillä on ollut. Okay, nyt tiedät. Alota vaan haukkumaan nyt! Ethän sinä voisi ymmärtää, miltä tuntuu olla räjähtämiseen asti kiimassa, se on kai liikaa pyydetty, sanoi Liisa ja hänen silmänsä leiskuivat uhmaa ja halua.

      Pahin shokki oli jo laskenut.
      - Joo…, tiedän kyllä, miltä se tuntuu. Älkää luulko, että minulla on ollut helppoa näiden yksinäisten vuosien aikana, kun isänne ei ole ollut mukana. Minua loukkaa, että ette usko ettenkö minäkin kaipaa sitä iltaisin yksin ollessani. Minullakin on omat haluni. Joskus olen ollut niin kiimainen, että olen itkenyt itseni uneen. Pienessä shokissa kuuntelen itseäni. Mitä puhunkaan! En oikein tiedä mikä minuun oikein iski. Sanat vaan liukuivat suustani ja tunsin, kuinka tulin nyt itse ihan punaiseksi kasvoiltani häpeästä.


      Eikä siinä vielä kaikki, en edes ollut yrittänyt estää lapsiani viemästä yhdyntää loppuun, vaikka minun olisi kaiken järjen mukaan kuulunut tehdä se, vaan olin vain katsellut vierestä kiimaisena heidän esitystään. Minun oli tunnustettava nyt oman sydämeni halu ja kaipaus. Liisa nousee istumaan vuoteeseen ja katsoo minua palavin ja kiimaisin silmin. Hän nostaa kätensä ja silittää pehmeästi poskeani. Hänen himonsa ja kiihtymyksensä lämmittävät poskea. Hän katselee minua suurilla, kosteilla ja kauniilla silmillään suoraan silmiini.
      - Äiti…, kuule. sinä ja Niko voisitte nussia… ta..tarkoitan rakastella toistenne kanssa, niin sinäkin saisit tyydytyksen, sanoo Liisa vähän hengästyneenä innoissaan.
      Katson häntä yllättyneenä ehdotuksesta. Katseeni siirtyy kohti poikani kyrpää ja hänen hyvin treenattua kehoaan ja katseemme kohtaavat. Riistän katseeni pois Nikosta
      - OLETKO… oletko täysin hullu tyttö pieni? On tarpeeksi pahoin, että te kaksi olette rakastelleet. Toisaalta, toivon, että olen tehnyt teille selväksi, että en halua tämän toistuvan. Sanoin äkäisenä ja hämmentyneenä.

      Tunsin itseni vaikeaksi. Liisasta tarttunut kiimaisuus tuntui leviävän sänkyyn. Hän siirtyi lähemmäksi minua ja hänen pikkukätensä hyväili kättäni. Samanaikaisesti tunnen suunnatonsa voimattomuutta taistella omaa haluani vastaa, mikä tuntui kasvavan sisimmässäni. Taistelin, etten joutuisi halujeni valtaan ja Nikokin liikkui silloin hiukan.
      - Eiii…, me emme voi…. Äänestäni oli jäljellä enää voimaton kuiskaus.
      Tunsi tuoksun Liisan hienosta parfyymista ja huoneen ilma oli latausta täynnä. Koko makuuhuone suorastaan värisi halusta ja kiimasta. Kuin hypnoosissa katseeni vei jälleen Nikon kulliin, mikä jo nyt alkoi jälleen paisumaan mittaansa. Katseemme kohtasivat ja tunsin syvän kaipauksen rakastella jonkun kanssa.
      - Eii… ei…, mumisin itsekseni.

      Tunteeni pelottivat minua hiukan. Niko laittoi lämpimän ja pehmeän kätensä polvelleni, sävähdin hiukan. Se tuntui, kuin olisin saanut kiimaisen sähköiskun kehoni lävitse, kun tunsin hänen kätensä. Hyvin varovasti hän alkoi hyväilemään minua polvesta ja sitten reiden sisäpintaa pitkin hameeni sisään. Hengitin nopeasti. Nielin kovasti ja tuijotin Nikon kättä. Hitaasti, mutta varmasti siirtyi Niko lähemmäksi minua. Sydämeni löi yhä tiheämpään. Hermostuneena katsoin ylös Nikon kasvoja. Hän hymyili minulle hellästi, samanaikaisesti, kun hänen kätensä hyväilivät reiteni sisäpuolella ylemmäksi ja ylemmäksi hameen alla. Oli valtavan hienoa ja kiihottavaa tuntea hänen kätensä, vaikka tiesin, että se oli väärin ja kiellettyä.

      Samanaikaisesti Liisa alkoi avamaan valkoisen puseroni nappeja. Huolimatta heikoista vastalauseistani ja ilman estelyjä, hän sain napit auki. Silkinvalkoiset rintsikkani tulevat näkyviin ja Liisa heittää puseron sivuun. Hän istuu aika tiukkaan takanani. Tunnen hänen pienten käsiensä liukuvan harteillani ja käsivarsillani. Hitaasti hän vie käsiään lyhyeksi leikattujen tummanruskeiden hiuksieni läpi pörröttäen niitä. Hänen kätensä liukuvat alas jäykille hartioilleni ja alkavat varoen hieromaan niitä. Olin kuin jännitetty jousi.

      Niko katsoo suurin silmin ja ihastuksissaan suuria, aika kiinteitä rintojani.
      - WOW…! Sanoi hän ihastuksissaan.
      Hänen silmiensä palo kertoi minulle enemmän, kuin tuhat sanaa. Tunsin itseni ylpeäksi, siitä että hän piti rinnoistani niin paljon, siitäkin huolimatta, että hän oli oma poikani. Tunne, mikä täytti minut oli sellaista kiiman ja onnen sekoitusta.
      - Katso, hän pitää ihanista rinnoistasi, kuiskasi Liisa takaa korvaani.
      Niko istuutuu aivan lähelleni, mutta käsi edelleen hameeni alla. Hitaasti hän vie toisen kätensä toiselle rinnalleni hameen ja vatsan yli. Liisa hyväilee selkääni rintsikoiden hakasiin asti. Hän vapauttaa rintani niistä samanaikaisesti, kun Niko löytää kohteensa
      Hänen kätensä liukuu ylös rinnalleni ja hän hyväilee sitä hellien. Kiimasta johtuva väristys, kuin kylmät väreet, mutta, oiiih, niin polttavat, kulkevat kehoni läpi odottaen….

      Tunnen hänen kosteiden huuliensa ottavan nännini imevään syleilyynsä. Tunne on todella ihana ja samalla pelokas. Kun tunsin Nikon käden liukuvan syvemmälle mustan hameeni alla, en tehnyt enää minkäänlaista liikettä estääkseni hänet. Olin aivan liian kiimainen ja kiihottunut, oli kuin kaikki voima olisi jättänyt minut. Tunne siitä, että hänen lämmin kätensä liukui lähemmäksi kaikkein pyhintäni, teki minut lähes tajuttomaksi.
      Niko ymmärtäisi heti, kuinka kiimainen olin, kun hän koskettaisi märkiä pikkareitani ja sukkahousujani.
      Hitaasti, mutta varmasti hän sai minut selin vuoteelle. Liisa siirtyi syrjään. Käsi hiveli märkiä asujani. Katsoimme toisiamme hiljaisuuden vallitessa. Värisin hiukan. Häpeillen ymmärsin nyt, että Niko todella tajusi, kuinka kauhean halukas olinkaan. Liisa istui vieressäni ja seurasi meitä kiimaisena hiljaa. Oli ihanan rietas tunne kokea oman pojan käsi hameen alla. Hyväillen hän jatkoi työtään ja siirsi hameeni ylös vyötärölle. Hän otti jalastani puolikorkoiset kengät pois. ja vei käsiään sukkahousujen liukasta pintaa myöten ylöspäin. Hän nuoli ja suuteli jalkaani. Kiimani orjuuttamana nostin tahdottomasti pakaroitani, kun Niko alkoi ärsyttävän kiihottavasti riisumaan pois sukkahousujani. Hän hyväili paljaita jalkojani. Yhtä tahdottomasti nostin jälleen lantioitani, niin että hän sai vedettyä helposti mustat pitsipikkarini paljastaen häpyni suoraan hänelle.

      Olin nyt siinä aivan alasti lasteni edessä. Niko halaili hellästi minua ja alkoi levittämään jalkojani. Ilman ongelmia hän siirtää jalkojani levälleen samalla, kun hänen kielensä tekee kiihottava ihanaa työtään reiteni sisäpinnoilla. Tunsin, kuinka kasvojani alkoi kuumottamaan ujoudesta, mutta myös valtavasta kiimasta, mikä johtui siitä, kun katsoin hänen tuijottavan avointa vittuani.

      Omatuntoni alkoi saamaan minua kiinni. Mitä minä olinkaan tekemässä? Nyt olin kuitenkin alasti siinä antaisinko tosiaan poikani naida itseäni.
      - Ei… ei… Niko, … me emme voi nussia… ajattele, että olen äitisi! Kuiskasin hädin tuskin kuuluvasti maaten selin hänen edessään.
      Samanaikaisesti yritin sulkea tien ylös jalkojeni väliin. Silloin tunsin Liisan käsien hyväilevän käsivarsiani.
      - Kyllä, äiti, … koeta häntä! Läähättää hän vieressäni.
      Seuraa muutaman sekunnin hiljaisuus. Niko kohottaa katseensa ylös minuun.

      - Minä kaipaan sinua äiti…, vastaa hän hiljaisella kuiskauksella ja hänen silmänsä palaa kiihkoa.
      Hänen kiimainen katseensa saa minut sulamaan. Molemmat olimme niin kiimaisia ja kiihkossa. Sillä ei enää ollut väliä, että hän oli poikani ja olin valmis nussimaan hänen kanssaan. Katsoimme toisiamme ja nyt levitin itse jalkani, Niko otti ihanasti kädellään jalkojani myöten ylös märkään lihaani. Värisin odotuksesta, olin hermostunut jännityksestä ja ennen tuntemattomasta kiihkosta. Hitaasti, kuin kiusaten hänen sormensa löysivät kostean vakoni. Ne leikkivät vain hiljaa häpyhuulillani, kunnes yksi sormi painuu hiukan sisään, juuri kitan päälle. Hän tietää, mistä tekee todella hyvää! Katson häntä ja näen hänen suuren kivikovan kyrpänsä pystyssä hänen jalkojensa välissä. Terska kiilsi sinipunaisena huoneen hämärässä valossa. Alapäätäni särki odotuksen paine. Siitä oli niiiin kauan!!

      Hän nousee päälleni. Nostaa minua pieneen istuma-asentoon.Suutelee minua ahnaasti. Huulemme liimautuvat yhteen ja kielemme leikkivät toistensa kanssa. Hitaasti vaivun taas takaisin selälleni. Ohut syljen tekemä rihma viruu huuliltamme, mikä katkeaa, kun erkanemme kauemmaksi. Niko painautuu ylleni riippuen käsiensä varassa. Hyväilen hänen vatsaansa ja voimakkaita vatsalihaksiaan. Varoen ja hitaasti hyväilen häntä lähestyen hänen ylpeyttään.
      Hän sulkee silmänsä ja nauttii käsittelystäni. Hän hengittää jo raskaasti ja molempien kädet kohtaavat hänen ihanan kyrpänsä ympärillä. Saan kuin sähköiskun, kun kosketan tuota elintä. Huokaisen ja katson jalkojeni väliin ja näen sen kalun muutaman sentin päästä vitustani. Kaipaava katseeni kohtaa Nikon kuuman katseen. Hymyilemme hiukan vaivautuneesti. tämä on ensimmäinen kerta useampaan vuoteen, kun minun käteni saa koskea oikeaa miehen elintä. Tunnen hänen pehmeiden sormiensa hyväilevän karvoitustani hellin, pyörittävin kosketuksi. Haukkaan ilmaa. Tunnen että en voi hengittää, kun hän hiljaa vie kullinsa vittuni huulille. Värähdän sen kosketuksesta!

      Niko ohjaa kovaa kulliaan odottavaan ja nälkäiseen vakooni. Vikisen hänen allaan tiedostamatta sitä. Hän vie tuon sinipunaisen terskansa häpyhuulteni väliin. Minusta tuntuu, että menetän järkeni tuosta valtavasta ja täyttävästä tunteesta. Hän työntää kyrpäänsä vittuuni suorastaan rikollisen ihanasti. Se tuntui lähes kidutukselta, mutta hienolta kidutukselta. Polttava ja suonenvetomainen tunne tulee kuin huutaen vitustani ja koko kehoni väriseen nautinnosta. Nautinnosta, jonka kaltaista en ollut koskaan ennen kokenut. Yksi käteni takertuu Nikon käsivarteen, toinen lakanaan allamme. Kramppi tuntuu menevän aina sormenpäihin asti. Pitkät, hyvin maalatut kynteni kaivautuvat Nikon käsivarteen ja vaikerran kiihkosta hänen satumaisen rakastelunsa alaisena. Terskan pää on aivan mehujeni sotkema. Ilma tuntuu lähtevän keuhkoistani ja läähättäen haukon henkeä. En voi käsittää, että oman poikani upea terska saa alapääni sellaiseen ryöpytykseen. Lisäää, lisäää, ajattelen.


      - Nussi minua nyt! Nussi äitiäsi…, läähätän hänen ihanan kyrpänsä syleilyssä.
      - Hal… haluatko jatkaa äiti? Oletko varma sammaltaa Niko.
      - Joo, oo… kyllä, kyllä…, vastaan rukoillen.
      Samanaikaisesti otan tuon ihanan kullin juuresta kiinni, sillä halusin tuntea sen, kun se kulki syvyyksissäni. Häntä kiihottaa, kun kosketan hänen kyrpäänsä. Keho väristen kiimasta tuntien mieletöntä halua, puristelen välillä hänen pakaroitaan ja painan häntä itseäni vasten. Välillä kiedon jalkani ristiin hänen selkänsä ympärille. Oma poikani on juuri antamassa minulle elämäni voimakkaimman orgasmin. Väillä suutelemme ja hyväilemme toisiamme. Välillä hän kiihdyttää tahtiaan, väliin hitaasti, kuin kiusaten. Niko tiesi antavansa minulle sensuellin kokemuksen, mitä ei voi verrata mihinkään muuhun. Oli ihanaa tuntea uudestaan ja uudestaan tuon valtavan aseen työntyvän minuun! Sydämeni löi volttia ja Nikokin alkoi taas kiihdyttämään hengitystään ja tahtiaan ja arvasin, että pian saan hänen mehunsa sisääni. Halusin saada orgasmini, jos mahdollista samaan aikaan hänen kanssaan.

      Hänen silmänsä salamoivat ja tunnen hänen kiihtyvän vielä enemmän. Minun on purtava huuliani,että en olisi kirkunut.
      - Oooh… ota minut…täytä minut, annan minun tuntea itseni oikeaksi naiseksi… kuiskaan sammaltaen hänelle.
      - Mmmm… Äitiiii….,ooooh…. Vastasi Niko epäselvästi.
      Nainti jatkui vieläkin ja tunsin, että kuolen, jos se ei pian lopu.
      - Oooh…. Mmmm….. , ähkyn minä..
      Niko ääntelee samalla, kun kyrpänsä täyttää alapäätäni. Liukuen edes takaisin nyt jo litisevässä vitussani. Hän ei suinkaan ollut mikään ensikertalainen sängyssä.
      - Iiiih… tämä…. ei ole totta…, sinä olet…. niiiiiin… ihana, sokeltelin, kun kyrpä antoi minulle väristyksiään syvällä vitussani.

      Oli uskomaton tunne. Käteni liukuivat joka puolella poikani kehoa ja hänen kyrpänsä tikitti kovaa tahtia. Välillä hän pysähtyi muutamaksi sekunniksi, jatkaen taas nopeaan.
      Puristelin hänen pakaroitaan. .
      - Noin, joo… noin…, ähkyin.
      - Aaaarr…, tuli poikani suusta. .
      Alastomia kehojamme ei olisi voinut mikään eroittaa. Oli käsittämätöntä, että poikani tuntui olevan täysikasvuinen mies!

      Sitten hän alkaa kiihdyttämään ja tunnen, että tämä on viimeinen tahti. Kiemurtelen onnesta hänen allaan ja yhtäkkiä hän alkaa tärisemään, nytkymään ja kun minä huudan orgasmini ulos, niin, että vieressämme olevan Liisan silmät kostuvat onnesta nähdessään äitinsä kiihkon.
      Iiiiih…, oooh!… eiiiiiiiih huudan järkyttyneenä.
      Koko kehoni tärisee. Huudan ja ulisen. Puristan Nikoa itseäni vasten ja tunnen hänen nytkyvän kullinsa antavan kaiken. Väristen vaivumme toisiimme kietoutuneen hiestä aivan märille lakanoille. Tämä oli paras seksikokemukseni ja sen oli antanut minulle oman poikani!

      Tunsin Nikon kullin löystyvän sisälläni ja kietouduimme syvään suudelmaan. Ja puristin häntä lujaa itseäni vasten, aivankuin pelkäsin menettäväni hänet. .
      - Si.. sinä teet… minut niin onnelliseksi, kuiskasin hänen korvaansa.
      - Niin ja sinä minut…, vastaa poikani.

      Hetkemme oli ollut täynnä tunteita ja onnea, mitä mikään ei voinut korvata. Huokasin syvään ja sanoin:
      - Kiitos Niko, Kiitos Liisa. Oli ihanaa nussia.
      Liisa joka istui koko ajan vierellämme onanoi lähes koko ajan samalla kun me rakastelimme.
      Hän katsoi suurin silmin veljeään ja rakastajaansa , joka nussi äitinsä kanssa kuumaa kiellettyä leikkiä. Näen Liisan jalat levallaan käsi hyväillen vittuaan. Hän hengitti nopeammin ja nopeammin ja katseemme kohtasivat.
      - Niin, eikö hän olekin ihana…, Liisa läähättäen kuiskaa.
      Minä vaan katson häntä. silloin Liisa nousee ja tulee vuoteeseen hänkin. Asettuu viereeni ja alan heti suoraan hyväilemään häntä klitoriksen päältä. Liisa ottaa kaksin käsin päästäni kiinni ja painaa sen lähelle sulojaan. Tunnen voimakkaan kiimaisen tuoksun ja asetun hänen jalkojensa väliin ja hetkeäkään epäilemättä työnnän kieleni tuohon kauniiseen tiukkaan vakoon. Liisa nostelee pakaroitaan nuolemiseni tahdissa, eikä mene kuin hetken, kun hänen selkänsä kaartuu luokille ja saan näin antaa orgasmin myös tyttärellenikin. Niko huudahtelee ihastuksesta vieressämme.

      - Iiih…,Ihanaa, voi Äiti…,aaah, kiitos sinulle…rakastan sinuaaaaaah! hän huutaa ja saa tärisevän orgasmin ja pian olemme kaikki kolme toisissamme vuoteella. Olemme hiljaa ja nautimme ainoastaan siitä hetkestä. Olin saanut tyydyttää molemmat lapseni ja myös minut oli totisesti tyydytetty…
      Keskustelimme sitten hiljaa tapahtuneesta ja totesimme, että ei se niin paha ollutkaan. Lupasimme siinä pyhästi, että kaikki tämä jää näiden seinien sisäpuolelle Nousin raukeana ja Niko lupasi laittaa saunan päälle. Laitoin jo nyt lämpimät ruokaostokset jääkaappiin.
      Kävimme yhdessä saunassa ja siitä päivästä tuli alku upealle suhteellemme, jota harrastimme usein siihen asti kun lapseni muuttivat pois ja perustivat oman kodin. Minäkin löysin lopulta uuden miehen lasteni rohkaisun auttamana. Kuitenkin joskus, kun mieheni on poissa, saattaa Niko, tai Liisa pistäytyä luonani verestämässä muistoja.

      Tiedän, että hyvin monelle nämä asiat ovat täysin tabuja, mutta älä tuomitse, meidän kaltaisia on kuitenkin aika paljon, se ei vaan näy aina julkisissa tilastoissa.

      Onnellinen äiti.

      • sikuri

        Kerronta ontuu jotenkin. Pistäkkö postia [email protected], niin voin ehdottaa muutamaa korjausta. Voin lähettää vastaisuudeksi pari kirjoittamaani tarinaa(samantyylisiä...), joita ei ole vielä ehditty julkaista missään...


      • japa
        sikuri kirjoitti:

        Kerronta ontuu jotenkin. Pistäkkö postia [email protected], niin voin ehdottaa muutamaa korjausta. Voin lähettää vastaisuudeksi pari kirjoittamaani tarinaa(samantyylisiä...), joita ei ole vielä ehditty julkaista missään...

        Oli todellakin hyvä kertomus jos mahdollista voisitko kirjoittaa näitä lisää se oli jotakin ihanan kiellettyä mutta niin kiihottavaa jään odottamaan seuraavaa juttuasi terveisin japa


      • annamari

      • Tykkäsin todellakin tarinasta, kuin suoraan omasta nuoruudesta, mulla on isosisko muuten sama asetelma.
        Jatka ihmeessä kirjoittamista jollet tänne kirjoita niin ilmoittele missä tarinoitasi voi lukea.


      • Anonyymi

        Rupesin lukeen niin täyty heti rueta runkkaan kiimasta kyrpää. Oon niin häkeltyny ja kiimassa. Vau mitä tekstiä. Ei menny kun hetki kun sain luettua ja kyrpä sykki spermaa mun kasvoille asti vouhh.


      • Anonyymi

        Upea tarina...ihan huippu. Kiitos...kiihotuin mmm


    • Anonyymi

      Hyvä tarina. Mahtavasti kirjoitettu. Kirjoita toki lisää.

    • Anonyymi

      Jatketaan

    • Anonyymi

      Yäk

    • Anonyymi

      Tarinan punaista lankaa ohjaa uskollisesti normipokesta kopioitu linja, ei tosin siitä rankemmasta päästä blowjobeineen ja lesboilukin oli onneksi jätetty ehkä sitten enstaihin (toivottavasti ei tule).

      Kuvailu oli eloisaa ja vähän omaperäistäkin, erotiikkaa olisi voinut olla enemmänkin ollakseen hyvä tarina. Ei kovinkaan uskottava johtuen näkyvästä pornon läsnäolosta, ja kun asettaisin tämän tarinan lämpömittarin asteikolle, niin ehkä 10 - 15 astetta lämpimän puolelle, normipoke olisi -10 astetta, hardcore -40, BDSM -60 , bukkake -80 ja Gay sekä lesbian porno -100 Celsiusta.

      Tämän asteikon olen valinnut koska porno on hyvin naisvihamielistä, nöyryyttävää, alistavaa ja maahan polkevaa sekä miestä korottavaa ja sen kyrpää jumaloivaa "seksiä" rituaaleineen johon liian monet naisetkin riemulla ja nautinnolla yhtyvät vaikka se on myrkkyä heidän itsetunnolleen ja parisuhteelleen ja jota he sitten mt. palveluilla, terapioilla, joogilla, loitsuillaan, mantroillaan ja lääkkeillä yrittävät hoitaa lopulta.

      Jos tarinan tarkoitus oli olla pehmo pornoa niin varmastikin löytyisi ehkä tuottajakin ja varmaankin kysyntää olisi.

      -m56

      • Anonyymi

        Sinä et ole tainnut pornoon paljon tutustuakaan kun tuot esiin täyttä hevonpaskaa pursuavat uskonnollisten järjestöjen levittämät mielipiteet pornon "naisvihamielisyydestä".

        Ensinnäkin. Yhdestä kohtauksesta voi nainen saada 2000 dollarin palkkion kun mies ei saa kuin pari sataa. Ja jos mies ei onnistu ejakuloimaan ja tilalla joudutaan käyttämään stunttia tai feikkispermaa, niin hän ei saa mitään! Että sellaista naisvihamielisyyttä rakenteissa.

        Toiseksi. Jokainen esiintyjä joutuu allekirjoittamaan sopimuksen jossa eritellään mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Ja suuremmat yhtiöt pitävät agentteja, jotka taas pitävät kirjaa esiintyjistään. Heitä valitaan sieltä jonka jälkeen esiintyjä päättää haluaako elokuvaan vai ei.

        Kolmanneksi. Usko tai älä, suurin osa nykuajan pornotähdistä ja esiintyjistä eivät ole mitään orjia vaan heillä on erittäin hyvä itsetunto ja he ovat joko korkeasti koulutettuja tai kouluttautuvat hyviin ammatteihin.

        Neljänneksi. Jopa feministiset järjestöt ovat pornomyönteisiä ja usko tai älä, mutta nykymaailmassa tehdään naisten ohjaamaa ja tuottamaa pornoa, sekä feminististä pornoa ja ne menestyvät erittäin hyvin.

        Sinun tekstistäsi taas paljastuu täydellinen tietämättömyys ja kuvitelmat, jotka eivät perustu totuuteen vaan uskonnollisten järjestöjen valheisiin jotka on kumottu jo valovuosia sitten!

        Muutenkin olet täydellinen idiootti jonka kannattaisi pysyä pois täältä jos kerran seksi on noin epämiellyttävää ja kaikki muut harrastavat sitä väärin ja sinä omistat muka sen ainoan oikean mielipiteen asioista!


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe