Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tommi Evilän lausunnot

miten on mahdollista

Minkälaiseen ajatustoimintaan Evilä kykenee kun antaa sanomalehdissä lausuntoja "lähetetään ne siniristikenkä perseessä ontuen kotiinsa. Siis oikeasti potkitaan persiille". Uskomatonta. Tällainen on täysin rasistista. Kannattaisi vähän miettiä lausuntojaan.

12

3268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • highjump

      todellakin, mikä suomalaisia vaivaa?? Joku Evilä hyppää pronssia mm-kisoissa. Hyvä saavutus, mutta miksi siihen pitää liittää tälläista yltiöisänmaallista uhoa.Pieni vaatimattomuus on urheilussa aina kaunistanut.Yhdellä pronssila ruvetaan osoittelemaan suomen lippua ja uhoamaan ruotsalaisten persiile potkimisilla.Taitaa Iken porukat ola asialla.Mukava olisi saada isänmaallista henkeä kohoamaan ja unohtaa todelliset yleisurheilun ongelmat.Tällaise systeemin perseennuolijat kuten "evilät" ovat tähän tarkoitukseen sopivia.40 vuotta yleisurheilua seuranneena taidan lopettaa homman kannattamattomana.Voisin ennustaa;niin kauna kun suuntana on tallainen evilämäinen henkinen taso, yleisurheilun samoinkuin muunkin urheilun kansainvälisen tason nosto on turhaa puuhaa, nimittäin urheilun tason nosto täytyy lähteä urheilijoiden henkisten voimavarojen nostosta.Täkllä menolla taso tulee vain laskemaan

    • mutta

      sä kirjottelija oot per****tä.

      • hyppääjä, mutta

        pitäis turpansa kiinni jos ei osaa puhua. Aikuinen mies(tosin epäilen) ja päästelee uhossaan todella loukkaavia puheita.


    • .....

      Urheilussahan aina uhotaan enemmän tai vähemmän. Kieliposkessa tuonkin sanonut.

    • Kielitieteilijä

      Näyttää kirjoitettuna paljon rankemmalta kuin kisahuumassa pilke silmäkulmassa veisteltynä. Täytyyhän niiden tommivihaajien jostain repiä pökköä pesään, ihan ymmärrettävää siinä niiden tuskassa. Asioiden irroittaminen asiayhteydestään on hyväksi todettu vanha keino...

      Muhammad Ali -tyyppinen terve uho nyt vaan on niin uusi ja ihmeellinen asia suomen oloissa.

      • highjump

        Se siinä vain on, että suomalaisen pirtaan käypi edelleenkin tietty vaatimattomuus ja vastustajan kunnioitus, mitkä avut näytää nykyisin unohtuvan heti kun pikkuisen tulokset paranevat.Osalle nykyajan nuorille suomen huipuille se ei vain näytä sopivan.Ennen annettiin tulosten ja vain niiden puhua ja se riitti; myös medialle ym.Nyt tällä shoulla vain pyritään mediassa viemään keskustelua pois yleisurheilun ja laajemmin koko urheilun ongelmista.Ongelmista vähäisin ei ole suomen yleisurheilussakaan urheilijoiden henkinen taso.


      • highjump
        highjump kirjoitti:

        Se siinä vain on, että suomalaisen pirtaan käypi edelleenkin tietty vaatimattomuus ja vastustajan kunnioitus, mitkä avut näytää nykyisin unohtuvan heti kun pikkuisen tulokset paranevat.Osalle nykyajan nuorille suomen huipuille se ei vain näytä sopivan.Ennen annettiin tulosten ja vain niiden puhua ja se riitti; myös medialle ym.Nyt tällä shoulla vain pyritään mediassa viemään keskustelua pois yleisurheilun ja laajemmin koko urheilun ongelmista.Ongelmista vähäisin ei ole suomen yleisurheilussakaan urheilijoiden henkinen taso.

        Muhammad alin vetäminen Evilän rinnalle ei tee oikeutta Alille.Itse elin ja seurasin Alin uran nousun ja laskun ja sikäläisen yhteiskunnan vainon hänen vakaumuksensa takia.Evilä on saanut elää kissanpäiviä siihen verrattuna.Kunnioitukseni Alia kohtaan on aivan toisella tasolla Evilään verrattuna.


      • aikuiseksi

        ja sano sitten jotain.

        Tuommoiset alatyylin lausunnot eivät tule pilke silmäkulmassa. Tommin lausunnoilla ei ollut mitään asiayhteyttä mihinkään. Eikä kyse ole myöskään "Tommivihaajista" .

        Ja vertaus Muhammad Alin uhoon, älä lapsi viitsi. Tommin uhoa ei voi samalla planeetalla verrata aikamme suurimpaan nyrkkeilijään.


    • -marsku-

      Mä en nää tuossa mitään rasistista. Tommi on kiva tyyppi & kaiken lisäksi humoristinen. Tuo oli selvää huumoria (ainakin osittain).

    • Ansku

      Ensinnäkin Tommi oli sanonut jotai kun oli lehdistötilaisuus ja siellä oli mm. Mikaela, Carolina Kluft ja muitakin ruotsalaisia urheilijoita. Ja ne rupes nauramaan kun Evilä oli sanonu jotain tollasta persilleen potkimisesta... Eli kaikkee ei kannata ottaa ihan noi vakavissaa!!!! Ja evilä on nyt vaan tollane puhuu mitä sattuu mut pilke silmäkulmassa mun mielestä se on just sen takia NIIn TAJUTTOMAN HAUSKA!!!!

      • toinen ansku

        Siis sehän vaan sanoo mitä ajattelee, vaikkei ihan tosissaan oliskaan aina sitä mieltä mitä sanoo.
        On aina positiivinen asia, jos suomalaisista urheilijoista ja huom. miehistä vielä löytyy joku joka osaa puhua ääneen, eikä vingu ja mutise niinku joku Räikkönen (jonka aivot sattuu roikkumaan jalkovälissä). Mä ainakin olen Evilän fani, sillä on tervettä hullunkiiltoa silmissä!


    • esztelle

      Kyseinen henkilö tosissaan noita tarkoita. Pitää osata tulkita puheita hiukan eli "lukea rivien välistä".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe