Raiskatun kertomus

Raiskattu nainen

Tällä palstalla on niin monta kirjoitusta, joihin voisin kirjoittaa kommentin, että tulin siihen tulokseen, että on parempi kirjoittaa oman kertomukseni erillisenä.

Olin ollut ravintolassa ja iloisen illan jälkeen odotin taksia tolpalla hieman puolenyön jälkeen. Siitä minut kättä selän taakse vääntämällä pakotettiin autoon. Ajettiin muutama kilometri ja ajaja sanoi yrittäessäni puhua järkeä hänelle: ”Sinähän voit vaikka huutaa, mutta minä voin myös tappaa sinut”. Joten pelosta en uskaltanut vastustaa ollenkaan. Minut raiskattiin siis väkivallalla uhaten autossa. Raiskauksen jälkeen minut jätettiin tielle. Sain lopulta pysäytettyä auton (moni ajoi ohi), jonka kuljettava kävi soittamassa poliisin paikalle.

Paikalle tuli kaksi poliisia ja poliisiaseman kautta menimme oikeustieteelliseen tutkimukseen. poliisit olivat nuoria ja heidän käyttäytymisensä oli ihan asiallista, tosin hieman olivat hämillään. Siellä minut tutkittiin, otettiin valokuvat jne. Promillemääräksi tuli 1,8. Poliisit ajoivat minut kotiin. Samana päivänä unettoman loppuyön jälkeen menin uudestaan poliisilaitokselle antamaan varsinaisen lausunnon. Minut vastaanotti miespoliisi, joka pyysi enteeksi, että oli mies. Naisia ei juuri tuolloin ollut vapaana, kysi minulta jopa, että käykö näin. Vastattuani myöntävästi hän hoiti tilanteen oikein mallikkaasti, vaikka itse olin tietenkin yhä shokissa ja jonkinasteisessa fyysisessä krapulassa, morkkiksesta puhumattakaan. Annoin tuntomerkit niin hyvin kuin pystyin, kerroin tapahtumat ja sain katseltavakseni valokuvia, joista yhden kohdalla epäröin.

Soittelin poliisilaitokselle ja sain kuulla, että juttua tutkitaan kyllä. Parin kuukauden kuluttua minut pyydettiin uuudestaan poliisilaitokselle katsomaan valokuvia uudelleen. Tällä kertaa tunnistin miehen kuvista (oli epäilemäni, mutta kuva oli vanha mustavalkoinen – uusi oli tuoreempi ja värikuva). Mies saatiin kiinni jonkin ajan kuluttua, jolloin raiskauksesta oli kulunut noin puoli vuotta. Kävin tunnistamassa miehen poliisilaitoksella, mies vangittiin ja tuli oikeudenkäynti. Oikeudenkäynnissä todettiin myös humalatilana tapahtumahetkellä, mutta myös, että olin kertonut saman kertomuksen 3 kertaa uskottavasti, joten promilleilla ei ollut vaikutusta kertomuksiini. Tuomio oli 2,4 vuotta ehdotonta vankeutta sekä rahalliset korvaukset. Siinä faktat.

Mutta tunnepuolella olikin sitten vaikeampaa. Onneksi minulla oli ystäviä, keiden kanssa puhua. Tosin meni melkein vuosi ennen kuin uskalsin yksin pimeällä liikkua, painajaisia, luottamus miessukupuoleen hävisi pitkäksi aikaa jne. Olin yksinhuoltajaäiti tuohon aikaan. Seksihalut hävisivät pitkäksi aikaa. Ne palasivat onneksi hyvän ja empaattisen kumppanin kanssa eli minulla oli onnea siinäkin suhteessa.

Summa summarum: Raiskaus on aina tuomittavaa olit kännissä tai et. Jos nainen sanoo: ”Ei”, hän myös tarkoittaa sitä. Raiskauksesta jää pahat arvet mieleen. Ne arvet eivät koskaan parane, tosin niitä voi häivyttää puhumalla. Mutta ne ovat siellä välillä enemmän, välillä vähemmän piilossa. En häpeä sitä, että minut raiskattu, vaikka en omalla nimelläni nyt kirjoitakaan. Se ei ollut minun vikani. Haluan tänä päivänä rohkaista ihmisiä tekemään ilmoituksen, sillä olen varma, että raiskaajani oli tehnyt sitä aikaisemminkin. Oikeudenkäyntini sain salaiseksi pyynnöstä, kun en halunnut paikalle kuulijoita ja näin kuulemma yleensä myönnetäänkin raiskauksissa.

51

10795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bambi men

      oli varmaan paha kokemus toivottavasti kertominen auttoi.voi mitä olet kokenut mutta olit rohkea kun kerroit jutun poliisille mutta pelottaako se mies päåäse vapaaksi onnellista elämää minkä ikänen lapsi sulla on

      • Raiskattu nainen

        Tapauksesta on jo jokunen vuosi.. ja mies on tuon tuomion istunut. Olen nähnyt hänet sattumalta kahdesti tuon jälkeen. Kummallakaan kerralla hän ei ilmeisesti huomannut minua. Luikin pakoon. Ensimmäisen kerran kerran jälkeen näin painajaisia jonkun kerran ja pelkotilat palasivat joksikin aikaa. Toisen kerran jälkeen en painajaisia nähnyt, mutta koin paniikintunteen ja pelkotiloja kunnes sain purettua ne annattiauttajalle. Lapseni oli tuolloin 10-vuotias, mutta en kertonut tapahtuneesta hänelle.


    • mies vain

      Joopa joo, siinä taas ämmä on kummminkin kännissä ollessaan käyttäytynyt kuin lutka ja sitten kun pää on nukuttu selväksi josain katuojassa niin sitten kehitetäänkin tuollainen itkutarina että voi voi kun jouduin raiskauksen uhriksi, säälikää mua. Ja mies joutuu vankilaan kun erehtyi luulemaan että nainen oli itsekin halukas siihen, paljonkohan näistä ns. "raiskauksista" on tällaisia "katumusraiskauksia" että nainen vaan haluaa järkätä ukon vankilaan tai on vaan rahaa nyhtämässä että jos et maksa niin tulee syyte raiskauksesta. Miestä ei usko kukaan kiitos vaan saatanan femakko emakot!

      • Raiskattu nainen

        Mies tuomittiin mm. lääketieteellisten näytteiden perusteella. Mm. ulko- ja sisäsynnyttimissä oli merkkejä väkivallasta. Yksityiskohdat jätän tarkoituksella selostamatta. Käsivarressa että ranteessa ruhjeet yöllisessä oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa todennettuina ja valokuvattuina todistamassa laittomasta vapaudenriistosta, kuten lakitieteellinen termi taitaa kuulua. Mies tuomittiin sekä kertomukseni että oikeuslääketieteellisen todistusaineiston perusteella.


      • Ari
        Raiskattu nainen kirjoitti:

        Mies tuomittiin mm. lääketieteellisten näytteiden perusteella. Mm. ulko- ja sisäsynnyttimissä oli merkkejä väkivallasta. Yksityiskohdat jätän tarkoituksella selostamatta. Käsivarressa että ranteessa ruhjeet yöllisessä oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa todennettuina ja valokuvattuina todistamassa laittomasta vapaudenriistosta, kuten lakitieteellinen termi taitaa kuulua. Mies tuomittiin sekä kertomukseni että oikeuslääketieteellisen todistusaineiston perusteella.

        Otan osaa, raiskattu nainen, ja olen hyvin pahoillani puolestasi! Jo se, mitä koit, oli ihan riittävän kamalaa ja ikävää, mutta ikävää on myös joutua vastaanottamaan tällä palstalla ja ehkä muuallakin täysin idioottien miesten yksinkertaisia yleistyksiä.

        Tottakai on tilanteita, joissa naisen tai miehenkin harkitsematon käytös voi antaa signaalin, jonka toinen osapuoli tulkitsee täysin väärin, mutta silloinkin pitäisi kummallakin olla oikeus sanoa selkeästi "ei".

        Itse olen sellainen mies, että saan naisilta aika suorasukaisiakin ehdotuksia välillä. Jos he olisivat minua fyysisesti voimakkaampia, ei olisi mitenkään mahdotonta, etteikö joku heistä olisi jo pakottanutkin minut seksiin. Mutta en käsittääkseni käytökselläni lupaa naisille mitään, vaan olen vain ystävällinen. Nähtävästi sekin ymmärretään, etenkin Suomessa, helposti väärin.

        Minä luulen, että raiskausten puolustelijat ovat luuserimiehiä, jotka eivät ole naista juuri koskaan saaneetkaan, ja joiden "miehisyydelle" on suunnaton loukkaus, jos tiedottomassa tilassa (yleensä heidän myötävaikutuksestaan) oleva nainenkin vielä rohkenee sanoa heidän suunnattoman miehekkyytensä edessä, että "ei".

        Miehille toivoisin lisää kunniantuntoa ja sen tajuamista, ettei väkisin saatu ole koskaan mitään vapaaehtosiesti annetun rinnalla. Ja naisilta toivoisin vähän enemmän harkintaa kuitenkin. Onhan se ihan vitsi, että naiset pukeutuvat paljastavasti "itseään varten". Ei pitäisi provosoida tarkoituksella, mutta totta kai jokaisella on silti oikeus sanoa "ei".


      • Nuori nainen

        Raiskaus on aina rikos, jota ei pidä vähätellä eikä puolustella. Jos oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa on todettu naisen joutuneen väkivallan uhriksi, ei hänen selostustaan ole pienintäkään syytä epäillä. 1,8 promillen humala ei merkitse sitä, ettei nainen tietäisi, mitä hänelle tapahtuu!


      • mies vain
        Nuori nainen kirjoitti:

        Raiskaus on aina rikos, jota ei pidä vähätellä eikä puolustella. Jos oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa on todettu naisen joutuneen väkivallan uhriksi, ei hänen selostustaan ole pienintäkään syytä epäillä. 1,8 promillen humala ei merkitse sitä, ettei nainen tietäisi, mitä hänelle tapahtuu!

        ei voisi vähempää kiinnostaa.


      • kissa

        VAIN MIES,

        "Siitä minut kättä selän taakse vääntämällä pakotettiin autoon."

        Odotas kun sinut joku satayhdeksänkymmentäkiloinen korsto, haiseva ja limainen, "kättä selän taakse vääntämällä pakottaa autoon", ajaa syrjäseudulle ja työntää kuivaan persiiseesi puoli vuotta pesemättä olleen kyrpänsä sekä ehkä vielä suuremmaksi iloksesi piiitkän ja terävän ruuvimeisselin, heittää tienposkeen ja ajaa räkäsesti nauraen pois.

        Selviät kokemuksesta ja menet poliisille, jotka suorittavat sinulle nöyryyttäviä tutkimuksia. Joudut mm. makaamaan haarat levällään tutkimuspöydällä, kun täysin vieras mies tarkastelee persettäsi ja häpeääsi.

        Sen jälkeen kirjoitat kokemuksestasi Suomi24.fi:n "seksuaalinen väkivalta" -palstalle ja minä vastaan näin:

        "Joopa joo, siinä on taas yks nuija kännissä vatkuttanut persettään taksipysäkillä, pukeutuneena stripparimiehen leobardikuvioisiin pikkupökiin ja kauttaaltaan tuhrinu ittensä pinkillä, 80 -luvun huulipunalla! Ja sitten kun sai, mitä pyysi, pää selvänä keksi itkutarinan, että voi voi kun jouduin raiskauksen uhriksi, säälikää mua. Ja se kunnon suomalainen mies joutuu vankilaan, kun otti tosissaan homohuoran pepunkeikutuksen. Kuinkakohan moni miesten raiskauksista on tällaisia "katumusraiskauksia" että halutaan vaan hommata kunnon urho vankilaan ja nyhtää siltä rahaa! Sitä kun ei usko kukaan, kiitos vaan, sovinistit!"

        Kuule, painu sinä suolle ja paina kuusi persiiseesi niin, että tulee takaraivosta lävitte!

        Minäkin olen laittanut vankilaan yhden pedofiilin.

        Vauvanako puin tahallani, kännissä päälleni turhan seksikkään vaipat ja vänkelehdin hoitopöydällä siihen malliin?

        kissa


      • mies vain
        kissa kirjoitti:

        VAIN MIES,

        "Siitä minut kättä selän taakse vääntämällä pakotettiin autoon."

        Odotas kun sinut joku satayhdeksänkymmentäkiloinen korsto, haiseva ja limainen, "kättä selän taakse vääntämällä pakottaa autoon", ajaa syrjäseudulle ja työntää kuivaan persiiseesi puoli vuotta pesemättä olleen kyrpänsä sekä ehkä vielä suuremmaksi iloksesi piiitkän ja terävän ruuvimeisselin, heittää tienposkeen ja ajaa räkäsesti nauraen pois.

        Selviät kokemuksesta ja menet poliisille, jotka suorittavat sinulle nöyryyttäviä tutkimuksia. Joudut mm. makaamaan haarat levällään tutkimuspöydällä, kun täysin vieras mies tarkastelee persettäsi ja häpeääsi.

        Sen jälkeen kirjoitat kokemuksestasi Suomi24.fi:n "seksuaalinen väkivalta" -palstalle ja minä vastaan näin:

        "Joopa joo, siinä on taas yks nuija kännissä vatkuttanut persettään taksipysäkillä, pukeutuneena stripparimiehen leobardikuvioisiin pikkupökiin ja kauttaaltaan tuhrinu ittensä pinkillä, 80 -luvun huulipunalla! Ja sitten kun sai, mitä pyysi, pää selvänä keksi itkutarinan, että voi voi kun jouduin raiskauksen uhriksi, säälikää mua. Ja se kunnon suomalainen mies joutuu vankilaan, kun otti tosissaan homohuoran pepunkeikutuksen. Kuinkakohan moni miesten raiskauksista on tällaisia "katumusraiskauksia" että halutaan vaan hommata kunnon urho vankilaan ja nyhtää siltä rahaa! Sitä kun ei usko kukaan, kiitos vaan, sovinistit!"

        Kuule, painu sinä suolle ja paina kuusi persiiseesi niin, että tulee takaraivosta lävitte!

        Minäkin olen laittanut vankilaan yhden pedofiilin.

        Vauvanako puin tahallani, kännissä päälleni turhan seksikkään vaipat ja vänkelehdin hoitopöydällä siihen malliin?

        kissa

        Koska feministikiihkoilijat ovat ruenneet polkemaan miesten oikeuksia maanrakoon ja ovat muokanneet yhteiskunnasta sellaisen että siinä mies on aina heikoilla, esimerkkinä vaikka luokaton lukio, pojat ei luontaisten ominaisuuksien vuoksi pärjää siellä samalla lailla kuin tytöt ja jyräävät miehiä muutenkin niin minulta ei paljoa sympatioita heru naikkosia kohtaan!
        Juuri kuvaamanlaiseni "tekoraiskaukset" ovat lisääntyneet, eli nainen on halukas ensin seksiin sitten jälkeenpäin väittää kyseessä olleen raiskauksen ja koska femakot ovat kyseenalaistaneet miesten uskottavuuden totaalisesti ei mies pysty puolustautumaan vaan joutuu syyttömänä vankilaan!

        Oikeusmurhista kostoksi minulta ei raiskatut ämmät sympatioita saa vaikken itse sellaiseen syyllistykään. Ihan oikein tuommoisille jyräfemakko vitunkantotelineille!
        Ja vielä koko asenteeni selkokielellä niin että naisenpuolikkaatkin sen ymmärtää:
        VIHAAN NAISIA!!


      • -dark @ngel-

        luuletsä et raiskauksen jälkeen vaikka olisikin kulunut aikaa on kiva kuunnella tollaista..mä uskon tota naista ja mix miestä pitäs uskoo jos on näyttöö et hän on raiskannu naisen..kuulus hirteen kaikki ketkä suunnittelee tai on jo raiskannu naisen..siinä itse tunto varmasti kolhiintuu..et mitä jo vaikka pyytäsitanteex tältä naiselta tai ees perusit sanas..älä kirjoittele kommentteja vakavaan asiaan!!!paitsi tietysti positiivista!


      • Mies vain
        -dark @ngel- kirjoitti:

        luuletsä et raiskauksen jälkeen vaikka olisikin kulunut aikaa on kiva kuunnella tollaista..mä uskon tota naista ja mix miestä pitäs uskoo jos on näyttöö et hän on raiskannu naisen..kuulus hirteen kaikki ketkä suunnittelee tai on jo raiskannu naisen..siinä itse tunto varmasti kolhiintuu..et mitä jo vaikka pyytäsitanteex tältä naiselta tai ees perusit sanas..älä kirjoittele kommentteja vakavaan asiaan!!!paitsi tietysti positiivista!

        ...in your fucking dreams!!!
        Not in million years!!!


      • ana
        mies vain kirjoitti:

        Koska feministikiihkoilijat ovat ruenneet polkemaan miesten oikeuksia maanrakoon ja ovat muokanneet yhteiskunnasta sellaisen että siinä mies on aina heikoilla, esimerkkinä vaikka luokaton lukio, pojat ei luontaisten ominaisuuksien vuoksi pärjää siellä samalla lailla kuin tytöt ja jyräävät miehiä muutenkin niin minulta ei paljoa sympatioita heru naikkosia kohtaan!
        Juuri kuvaamanlaiseni "tekoraiskaukset" ovat lisääntyneet, eli nainen on halukas ensin seksiin sitten jälkeenpäin väittää kyseessä olleen raiskauksen ja koska femakot ovat kyseenalaistaneet miesten uskottavuuden totaalisesti ei mies pysty puolustautumaan vaan joutuu syyttömänä vankilaan!

        Oikeusmurhista kostoksi minulta ei raiskatut ämmät sympatioita saa vaikken itse sellaiseen syyllistykään. Ihan oikein tuommoisille jyräfemakko vitunkantotelineille!
        Ja vielä koko asenteeni selkokielellä niin että naisenpuolikkaatkin sen ymmärtää:
        VIHAAN NAISIA!!

        sille voi, että maailmaan mahtuu tuollaisiakin kusipäitä kuin sinä. kävikö mielessä että kaikki naiset eivät ole samanlaisia?
        sun mielipiteesi on siis se että nainen kuuluu keittiöön, ei saa juhlia tai vetää kännejä. katsellaan vaan sitten kun herralla on kurkku tai dildo pyllyssä jonkun mukavan naisihmisen tekojen seurauksena. sellaisen ainakin ansaitsisit.


      • Lilith
        mies vain kirjoitti:

        ei voisi vähempää kiinnostaa.

        Eipä tunnu kiinnostavan juu. Muuten vain olet lukenut kaikki viestit läpi ja vastannut moneen. En kuitenkaan valita, säästät muiden vaivoja kun teet itse itsestäsi klovnin.


      • Lilith
        Mies vain kirjoitti:

        ...in your fucking dreams!!!
        Not in million years!!!

        Sopivissa olosuhteissa sinut kyllä saadaan sanomaan just mitä halutaan.


      • mies vain
        Lilith kirjoitti:

        Eipä tunnu kiinnostavan juu. Muuten vain olet lukenut kaikki viestit läpi ja vastannut moneen. En kuitenkaan valita, säästät muiden vaivoja kun teet itse itsestäsi klovnin.

        Vastaukseni oli tarkoitettu tuohon aiemman viestin kohtaan:
        "Raiskaus on aina rikos, jota ei pidä vähätellä eikä puolustella"

        Noh, olen minäkin joutunut kaikenmaailman paskaa sietämään ja alistumaan kaikenlaiseen nolaamiseen. Jos olen yrittänyt valittaa niin on vähätelty ja sanottu ettei ketään kiinnosta kuunnella.

        Miksi minunkaan pitäisi sitten "tukea" kenenkään toisen kärsimyksiä?
        Minua on vahingoitettu, siispä kostoksi minäkin vahingoitan muita. En kuitenkaan raiskaamalla vaan samalla lailla vähättelemällä ja nollaamalla muiden kärsimyksiä ja syyllistämällä kuin minuakin on kohdeltu! Vain fyysistä väkivaltaa en pysty kostamaan joutumatta vankilaan väkivaltaisesta toiminnasta joten kostoni ei ole koskaan valmis!


      • mies vain kirjoitti:

        Vastaukseni oli tarkoitettu tuohon aiemman viestin kohtaan:
        "Raiskaus on aina rikos, jota ei pidä vähätellä eikä puolustella"

        Noh, olen minäkin joutunut kaikenmaailman paskaa sietämään ja alistumaan kaikenlaiseen nolaamiseen. Jos olen yrittänyt valittaa niin on vähätelty ja sanottu ettei ketään kiinnosta kuunnella.

        Miksi minunkaan pitäisi sitten "tukea" kenenkään toisen kärsimyksiä?
        Minua on vahingoitettu, siispä kostoksi minäkin vahingoitan muita. En kuitenkaan raiskaamalla vaan samalla lailla vähättelemällä ja nollaamalla muiden kärsimyksiä ja syyllistämällä kuin minuakin on kohdeltu! Vain fyysistä väkivaltaa en pysty kostamaan joutumatta vankilaan väkivaltaisesta toiminnasta joten kostoni ei ole koskaan valmis!

        Oravanpyörä on valmis: jos kerta olet noin katkera, niin älä edes kuvittele, että sulle oltais myöhemminkään ystävällisiä, kun itse olet täysin mulkkumainen. Tee palvelus ja tapa ittes!


      • kissa kirjoitti:

        VAIN MIES,

        "Siitä minut kättä selän taakse vääntämällä pakotettiin autoon."

        Odotas kun sinut joku satayhdeksänkymmentäkiloinen korsto, haiseva ja limainen, "kättä selän taakse vääntämällä pakottaa autoon", ajaa syrjäseudulle ja työntää kuivaan persiiseesi puoli vuotta pesemättä olleen kyrpänsä sekä ehkä vielä suuremmaksi iloksesi piiitkän ja terävän ruuvimeisselin, heittää tienposkeen ja ajaa räkäsesti nauraen pois.

        Selviät kokemuksesta ja menet poliisille, jotka suorittavat sinulle nöyryyttäviä tutkimuksia. Joudut mm. makaamaan haarat levällään tutkimuspöydällä, kun täysin vieras mies tarkastelee persettäsi ja häpeääsi.

        Sen jälkeen kirjoitat kokemuksestasi Suomi24.fi:n "seksuaalinen väkivalta" -palstalle ja minä vastaan näin:

        "Joopa joo, siinä on taas yks nuija kännissä vatkuttanut persettään taksipysäkillä, pukeutuneena stripparimiehen leobardikuvioisiin pikkupökiin ja kauttaaltaan tuhrinu ittensä pinkillä, 80 -luvun huulipunalla! Ja sitten kun sai, mitä pyysi, pää selvänä keksi itkutarinan, että voi voi kun jouduin raiskauksen uhriksi, säälikää mua. Ja se kunnon suomalainen mies joutuu vankilaan, kun otti tosissaan homohuoran pepunkeikutuksen. Kuinkakohan moni miesten raiskauksista on tällaisia "katumusraiskauksia" että halutaan vaan hommata kunnon urho vankilaan ja nyhtää siltä rahaa! Sitä kun ei usko kukaan, kiitos vaan, sovinistit!"

        Kuule, painu sinä suolle ja paina kuusi persiiseesi niin, että tulee takaraivosta lävitte!

        Minäkin olen laittanut vankilaan yhden pedofiilin.

        Vauvanako puin tahallani, kännissä päälleni turhan seksikkään vaipat ja vänkelehdin hoitopöydällä siihen malliin?

        kissa

        Toi oli hyvin lohkastu tuolle ärsyttävälle mulkulle! Se on varmaan itse joku raiskaaja tai pedofiili.


      • Brunette
        mies vain kirjoitti:

        Koska feministikiihkoilijat ovat ruenneet polkemaan miesten oikeuksia maanrakoon ja ovat muokanneet yhteiskunnasta sellaisen että siinä mies on aina heikoilla, esimerkkinä vaikka luokaton lukio, pojat ei luontaisten ominaisuuksien vuoksi pärjää siellä samalla lailla kuin tytöt ja jyräävät miehiä muutenkin niin minulta ei paljoa sympatioita heru naikkosia kohtaan!
        Juuri kuvaamanlaiseni "tekoraiskaukset" ovat lisääntyneet, eli nainen on halukas ensin seksiin sitten jälkeenpäin väittää kyseessä olleen raiskauksen ja koska femakot ovat kyseenalaistaneet miesten uskottavuuden totaalisesti ei mies pysty puolustautumaan vaan joutuu syyttömänä vankilaan!

        Oikeusmurhista kostoksi minulta ei raiskatut ämmät sympatioita saa vaikken itse sellaiseen syyllistykään. Ihan oikein tuommoisille jyräfemakko vitunkantotelineille!
        Ja vielä koko asenteeni selkokielellä niin että naisenpuolikkaatkin sen ymmärtää:
        VIHAAN NAISIA!!

        mun mielestä sun ois jo aikakin mennä terapeutille ja purkaa tota ainaista vihaa naisia kohtaan. Mistä sää tiedät pitääkö toi paikkaansa... Mieti siltä kannalta että oisit nainen ja sut raiskais iso lihaksikas mies jota et vois vastustaa ja juosta pakoon. Ja se raiskais sut väkivaltaisesti ja pakolla. Ja lähtis ite helevettiin jättäis sut johonkin hiljaiselle tielle missä ei kovin usein mene liikennetta. Voisit ajatella ennenkuin kirjoitat tänne.


        t:Brunette


      • mies vain
        kirjoitti:

        Toi oli hyvin lohkastu tuolle ärsyttävälle mulkulle! Se on varmaan itse joku raiskaaja tai pedofiili.

        EN ole raiskaaja enkä varsinkaan pedofiili.
        Minua vaan vituttaa että jos naiselta suunnilleen katkeaa hius päästä niin se on jo niin kauheeta että joutuu terapiaan ja löpisemään siitä pitkin suomi24:n palstoja. Vain naisilla on oikeus valitella ja saada sympatioita sillä osakseen, naisille järjestyy terapiat ja tukea just like that!
        Jos mies ei jaksa valittelematta sietää kaikkea paskaa mitä elämä kaataa niskaan niin hänestä tulee "ongelma", kukaan ei jaksa kuunnella eikä ainakaan tukea, sanotaan vaan että pidä kipeänäsi, oma mokasi, "tee palvelus maailmalle ja tapa ittes", tms.

        mutta tänne kirjoitellessa on pahin vittuuntuminen kuoleentunut pois, lienette varmaan samaa mieltä siitä että on huonompiakin tapoja purkaa vittuuntumistaan kuin kirjoitella tänne...


      • mies vain kirjoitti:

        EN ole raiskaaja enkä varsinkaan pedofiili.
        Minua vaan vituttaa että jos naiselta suunnilleen katkeaa hius päästä niin se on jo niin kauheeta että joutuu terapiaan ja löpisemään siitä pitkin suomi24:n palstoja. Vain naisilla on oikeus valitella ja saada sympatioita sillä osakseen, naisille järjestyy terapiat ja tukea just like that!
        Jos mies ei jaksa valittelematta sietää kaikkea paskaa mitä elämä kaataa niskaan niin hänestä tulee "ongelma", kukaan ei jaksa kuunnella eikä ainakaan tukea, sanotaan vaan että pidä kipeänäsi, oma mokasi, "tee palvelus maailmalle ja tapa ittes", tms.

        mutta tänne kirjoitellessa on pahin vittuuntuminen kuoleentunut pois, lienette varmaan samaa mieltä siitä että on huonompiakin tapoja purkaa vittuuntumistaan kuin kirjoitella tänne...

        Nii-in, sulla varmaan onkin muita tapoja purkaa vitutusta esim. raiskata niitä sun vihaamia naisia ja tulevia naisia eli tyttölapsia! Psykiatri vois helpottaa oloasi, ei tarvis olla noin raivohullu näillä palstoilla. Ja ethän sä edes ole yrittänyt kertoa, mitä päälles on kaadettu, raivoat ja haukut vaan muita. Sä olet ongelma!


      • mies vain
        kirjoitti:

        Nii-in, sulla varmaan onkin muita tapoja purkaa vitutusta esim. raiskata niitä sun vihaamia naisia ja tulevia naisia eli tyttölapsia! Psykiatri vois helpottaa oloasi, ei tarvis olla noin raivohullu näillä palstoilla. Ja ethän sä edes ole yrittänyt kertoa, mitä päälles on kaadettu, raivoat ja haukut vaan muita. Sä olet ongelma!

        En raiskaa ketään, vaikka alkaa tuntua siltä että tuommoiselle ämmälle olisi ihan oikein joutuakin jonkun satakiloisen 2-metrisen raiskaajan kynsiin!

        Mulla ei ole mitään lapsia vastaan, lapsille en halua mitään pahaa tapahtuvan.

        Mistä helvetistä oikein vetäisit tällaisen syytöksen? Ettei vaan itselläsi olisi jotain kieroja ajatuksia lapsista, naisethan ovat syyllistyneet myös pedofiliaan.
        Toisaalta, femakothan ovat julmia, ja käyttävät lapsia aseena miestä vastaan armottomasti ja vailla mitään todellisuuspohjaa.

        Ja mitä tulee oman elämäni paskaan tarinaan niin turha mun on enää sitä kertoa, se vaan ammutaan takaisin minua vastaan kuten on käynyt aina ennenkin! En kuitenkaan VOI hyväksyä ajatusta että olisin itse syyllinen kaikkeen mitä olen joutunut kokemaan. Ihmisestä tulee sellainen jollaiseksi hän kasvaessaan muokkaantuu, jos ei ole hyviä eväitä kasvaessa niin en tiedä miten ihmisestä voisi sitten kasvaa muunlainen varsinkaan jos kukaan ei koskaan tue vaan kaikki aina nöyryyttää, polkee maanrakoon ja pyrkii vain nujertamaan esim. ruumiillisella- ja henkisellä väkivallalla myös. Kukapa ei tulisi ihmisvihaiseksi sellaisesta?


      • d
        mies vain kirjoitti:

        Vastaukseni oli tarkoitettu tuohon aiemman viestin kohtaan:
        "Raiskaus on aina rikos, jota ei pidä vähätellä eikä puolustella"

        Noh, olen minäkin joutunut kaikenmaailman paskaa sietämään ja alistumaan kaikenlaiseen nolaamiseen. Jos olen yrittänyt valittaa niin on vähätelty ja sanottu ettei ketään kiinnosta kuunnella.

        Miksi minunkaan pitäisi sitten "tukea" kenenkään toisen kärsimyksiä?
        Minua on vahingoitettu, siispä kostoksi minäkin vahingoitan muita. En kuitenkaan raiskaamalla vaan samalla lailla vähättelemällä ja nollaamalla muiden kärsimyksiä ja syyllistämällä kuin minuakin on kohdeltu! Vain fyysistä väkivaltaa en pysty kostamaan joutumatta vankilaan väkivaltaisesta toiminnasta joten kostoni ei ole koskaan valmis!

        joo olen huomannut saman asian että jos naiselle puhuu miehiin kohdistuvista nöyryytyksistä niin vähättelyä kohtaat heti ikään kuin nainen olisi ainut joka voi kokea häpäisyä olen päättänyt että minun myötätuntoa ette saa ennen kuin myönnetään meihin kohdistuvat nöyryytykset vääryydeksi


      • Nainen
        mies vain kirjoitti:

        En raiskaa ketään, vaikka alkaa tuntua siltä että tuommoiselle ämmälle olisi ihan oikein joutuakin jonkun satakiloisen 2-metrisen raiskaajan kynsiin!

        Mulla ei ole mitään lapsia vastaan, lapsille en halua mitään pahaa tapahtuvan.

        Mistä helvetistä oikein vetäisit tällaisen syytöksen? Ettei vaan itselläsi olisi jotain kieroja ajatuksia lapsista, naisethan ovat syyllistyneet myös pedofiliaan.
        Toisaalta, femakothan ovat julmia, ja käyttävät lapsia aseena miestä vastaan armottomasti ja vailla mitään todellisuuspohjaa.

        Ja mitä tulee oman elämäni paskaan tarinaan niin turha mun on enää sitä kertoa, se vaan ammutaan takaisin minua vastaan kuten on käynyt aina ennenkin! En kuitenkaan VOI hyväksyä ajatusta että olisin itse syyllinen kaikkeen mitä olen joutunut kokemaan. Ihmisestä tulee sellainen jollaiseksi hän kasvaessaan muokkaantuu, jos ei ole hyviä eväitä kasvaessa niin en tiedä miten ihmisestä voisi sitten kasvaa muunlainen varsinkaan jos kukaan ei koskaan tue vaan kaikki aina nöyryyttää, polkee maanrakoon ja pyrkii vain nujertamaan esim. ruumiillisella- ja henkisellä väkivallalla myös. Kukapa ei tulisi ihmisvihaiseksi sellaisesta?

        Nyt olet kertonut itsestäsi"loput voin lukea rivien välistä. Oliko äitisi niin paha sinulle että katkeroiduit syvästi et millään pysty hyväksymään Nais sukukuntaa? Onko sinulla ollut vastoin käymisiä Naisten suhteen, oletko aina saanut itsellesi väärän luonteisen nais ystävän joka myöhemmin on muuttunut pahaksi. Lapsuutesi oli varmaan jo hirveän raskas.
        Jos ikäsi on jo viisikymmentä ja yli niin ymmärrän ettet voi itseäsi enään muuttaa. Mutta jos olet nuorempi voit hyvin auttaa itseäsi ja ajatella kauniisti ihmisistä. Kyllä sinulla varmaan on hyviäkin päiviä ollut elämäsi varrella uskoisin. Koita jaksaa äläkä muistele minun sanojani pahalla vaikka nainen olenkin....."


      • kissa
        mies vain kirjoitti:

        En raiskaa ketään, vaikka alkaa tuntua siltä että tuommoiselle ämmälle olisi ihan oikein joutuakin jonkun satakiloisen 2-metrisen raiskaajan kynsiin!

        Mulla ei ole mitään lapsia vastaan, lapsille en halua mitään pahaa tapahtuvan.

        Mistä helvetistä oikein vetäisit tällaisen syytöksen? Ettei vaan itselläsi olisi jotain kieroja ajatuksia lapsista, naisethan ovat syyllistyneet myös pedofiliaan.
        Toisaalta, femakothan ovat julmia, ja käyttävät lapsia aseena miestä vastaan armottomasti ja vailla mitään todellisuuspohjaa.

        Ja mitä tulee oman elämäni paskaan tarinaan niin turha mun on enää sitä kertoa, se vaan ammutaan takaisin minua vastaan kuten on käynyt aina ennenkin! En kuitenkaan VOI hyväksyä ajatusta että olisin itse syyllinen kaikkeen mitä olen joutunut kokemaan. Ihmisestä tulee sellainen jollaiseksi hän kasvaessaan muokkaantuu, jos ei ole hyviä eväitä kasvaessa niin en tiedä miten ihmisestä voisi sitten kasvaa muunlainen varsinkaan jos kukaan ei koskaan tue vaan kaikki aina nöyryyttää, polkee maanrakoon ja pyrkii vain nujertamaan esim. ruumiillisella- ja henkisellä väkivallalla myös. Kukapa ei tulisi ihmisvihaiseksi sellaisesta?

        "Kukapa ei tulisi ihmisvihaiseksi sellaista?"

        Minä tunnen muutamia, jotka eivät ole tulleet ihmisvihaisiksi, vaikka heitä on kohdeltu aivan hirvittävällä tavalla, esim. raiskattu pienestä pitäen, poikia - väkivaltaisesti. Heistä ei ole tullut ihmisvihaajia, vaan ovat kunnioitettavia, toisia tukevia, ystävällisiä, rehellisiä persoonia.

        Jokaisella on viimekädessä valta valita, mihin suuntaan lähtee kasvamaan. On oma valinta, pistääkö "vahingon kiertämään" - sillä aikuisella ihmisellä on aina täysi vastuu teoistaan. Niitä tekoja ei voi selittää millään lapsuuden/aikuisiän traumalla tai päähänpotkinnalla.

        Oma tarinani: isän raiskaama 3 -v:stä eteenpäin, n. 300 kertaa 11-12 vuotiaaksi asti. Tarinani on keskivertoa verrattaessa muutamiin muihin, mitkä tunnen ja en voi kuin kunnioittaa heitä, jotka ovat selvinneet pahemmasta. Minulle otti tiukkaa jo tämäkin :(

        Uskon, ettet kerro meille tarinaasi, sillä sinulla tuskin on sellaista. Tai ehkä kyse on siitä, että olet pahoinpidellyt joko henkisesti/fyysisesti vaimoasi ja lapsiasi, koska sinua on muka "poljettu maanrakoon", ts. miehistä egoasi ei ole pönkitetty tarpeeksi, vaimo on ottanut eron ja huoltajuus on langennut hänelle. Sinä olet jäänyt surkeilemaan itseksesi ja potemaan "nöyryytetyn" ihmisvihaa.

        Pienenä, kun irvistin, äiti sanoi:

        "Varo, ettei tuuli käänny - jää pian ilme tuollaiseksi ikiajoiksi!"

        kissa


      • mies vain
        kissa kirjoitti:

        "Kukapa ei tulisi ihmisvihaiseksi sellaista?"

        Minä tunnen muutamia, jotka eivät ole tulleet ihmisvihaisiksi, vaikka heitä on kohdeltu aivan hirvittävällä tavalla, esim. raiskattu pienestä pitäen, poikia - väkivaltaisesti. Heistä ei ole tullut ihmisvihaajia, vaan ovat kunnioitettavia, toisia tukevia, ystävällisiä, rehellisiä persoonia.

        Jokaisella on viimekädessä valta valita, mihin suuntaan lähtee kasvamaan. On oma valinta, pistääkö "vahingon kiertämään" - sillä aikuisella ihmisellä on aina täysi vastuu teoistaan. Niitä tekoja ei voi selittää millään lapsuuden/aikuisiän traumalla tai päähänpotkinnalla.

        Oma tarinani: isän raiskaama 3 -v:stä eteenpäin, n. 300 kertaa 11-12 vuotiaaksi asti. Tarinani on keskivertoa verrattaessa muutamiin muihin, mitkä tunnen ja en voi kuin kunnioittaa heitä, jotka ovat selvinneet pahemmasta. Minulle otti tiukkaa jo tämäkin :(

        Uskon, ettet kerro meille tarinaasi, sillä sinulla tuskin on sellaista. Tai ehkä kyse on siitä, että olet pahoinpidellyt joko henkisesti/fyysisesti vaimoasi ja lapsiasi, koska sinua on muka "poljettu maanrakoon", ts. miehistä egoasi ei ole pönkitetty tarpeeksi, vaimo on ottanut eron ja huoltajuus on langennut hänelle. Sinä olet jäänyt surkeilemaan itseksesi ja potemaan "nöyryytetyn" ihmisvihaa.

        Pienenä, kun irvistin, äiti sanoi:

        "Varo, ettei tuuli käänny - jää pian ilme tuollaiseksi ikiajoiksi!"

        kissa

        Niillä ystävilläsi jotka ovat lapsuuden huonosta kohtelusta kasvaneet ihmisystävällisiksi on varmasti ollut jonkinlaista tukea, esim. hyviä ystäviä joten heidän elämässään on ollut jotain positiivistakin antamassa esimerkkiä hyväksi ihmiseksi kasvamiseen. Minulla ei ole ollut ystäviä, vain vihamiehiä.
        En edelleenkään voi sietää väitettä että olisin "valinnut" tällaisen elämän, tuo väite on osoitus ihmisten kylmyydestä ja urbanisoitumisesta. Eikö sillä ole muka mitään merkitystä miten toista kohdellaan suhteessa siihen millaiseksi hän muotoutuu elämänkokemuksensa perusteella?

        Tuokin on kyllä paha juttu mitä olet kokenut lapsena, tuollaista ei kyllä toivoisi kenellekään.

        Niin, ja minulla EI ole vaimoa eikä lapsia, tuskin koskaan onkaan. Eihän tällaisella tyypillä ole mitään mahdollisuuksia saada ketään ystäviä, siinäpä on se meikäläisen helvetin syöksykierre.
        Niin, ja ikää on 27vuotta.

        En ole koskaan kuitenkaan itse käyttäytynyt väkivaltaisesti, ainut mitä lapsena mm. koulukiusattuna yritin puolustautua myös väkivallalla mutta enhän minä yksin pärjännyt joukkiota vastaan.


      • -dark @ngel-
        Mies vain kirjoitti:

        ...in your fucking dreams!!!
        Not in million years!!!

        you facking gay!!!!!


      • Nuori nainen
        mies vain kirjoitti:

        Niillä ystävilläsi jotka ovat lapsuuden huonosta kohtelusta kasvaneet ihmisystävällisiksi on varmasti ollut jonkinlaista tukea, esim. hyviä ystäviä joten heidän elämässään on ollut jotain positiivistakin antamassa esimerkkiä hyväksi ihmiseksi kasvamiseen. Minulla ei ole ollut ystäviä, vain vihamiehiä.
        En edelleenkään voi sietää väitettä että olisin "valinnut" tällaisen elämän, tuo väite on osoitus ihmisten kylmyydestä ja urbanisoitumisesta. Eikö sillä ole muka mitään merkitystä miten toista kohdellaan suhteessa siihen millaiseksi hän muotoutuu elämänkokemuksensa perusteella?

        Tuokin on kyllä paha juttu mitä olet kokenut lapsena, tuollaista ei kyllä toivoisi kenellekään.

        Niin, ja minulla EI ole vaimoa eikä lapsia, tuskin koskaan onkaan. Eihän tällaisella tyypillä ole mitään mahdollisuuksia saada ketään ystäviä, siinäpä on se meikäläisen helvetin syöksykierre.
        Niin, ja ikää on 27vuotta.

        En ole koskaan kuitenkaan itse käyttäytynyt väkivaltaisesti, ainut mitä lapsena mm. koulukiusattuna yritin puolustautua myös väkivallalla mutta enhän minä yksin pärjännyt joukkiota vastaan.

        Sinun on todella täytynyt kokea poikkeuksellisen kovia, kun sinusta on kasvanut tuollainen ihmisvihaaja, vaikka olet minua vain kaksi vuotta vanhempi. Olen hyvin pahoillani puolestasi ja toivon, että saisit kokea elämässäsi myös positiivisia asioita.

        En edelleenkään hyväksy sitä, että raiskauksia vähätellään, mutta en myöskään vihaa sinua. En liioin ole niitä naisia, jotka syyttävät miehiä insestistä tai pedofiliasta ilman todisteita. Tiedän, että myös me naiset osaamme olla julmia. Kaikki sukupuoleni edustajat eivät kuitenkaan ansaitse vihaasi.

        Koeta jaksaa!


      • mies vain kirjoitti:

        En raiskaa ketään, vaikka alkaa tuntua siltä että tuommoiselle ämmälle olisi ihan oikein joutuakin jonkun satakiloisen 2-metrisen raiskaajan kynsiin!

        Mulla ei ole mitään lapsia vastaan, lapsille en halua mitään pahaa tapahtuvan.

        Mistä helvetistä oikein vetäisit tällaisen syytöksen? Ettei vaan itselläsi olisi jotain kieroja ajatuksia lapsista, naisethan ovat syyllistyneet myös pedofiliaan.
        Toisaalta, femakothan ovat julmia, ja käyttävät lapsia aseena miestä vastaan armottomasti ja vailla mitään todellisuuspohjaa.

        Ja mitä tulee oman elämäni paskaan tarinaan niin turha mun on enää sitä kertoa, se vaan ammutaan takaisin minua vastaan kuten on käynyt aina ennenkin! En kuitenkaan VOI hyväksyä ajatusta että olisin itse syyllinen kaikkeen mitä olen joutunut kokemaan. Ihmisestä tulee sellainen jollaiseksi hän kasvaessaan muokkaantuu, jos ei ole hyviä eväitä kasvaessa niin en tiedä miten ihmisestä voisi sitten kasvaa muunlainen varsinkaan jos kukaan ei koskaan tue vaan kaikki aina nöyryyttää, polkee maanrakoon ja pyrkii vain nujertamaan esim. ruumiillisella- ja henkisellä väkivallalla myös. Kukapa ei tulisi ihmisvihaiseksi sellaisesta?

        Olet siis joku satakiloinen kaksimetrinen köriläs, joka meinaa raiskata... Tai ainakin olet joku käteen smurffaaja pervo. Älä itsekkään sitten syyllistä naisia, että ne kerjää raiskausta, RAISKAAJA/PEDOFIILI!!!!


      • mies vain
        kirjoitti:

        Olet siis joku satakiloinen kaksimetrinen köriläs, joka meinaa raiskata... Tai ainakin olet joku käteen smurffaaja pervo. Älä itsekkään sitten syyllistä naisia, että ne kerjää raiskausta, RAISKAAJA/PEDOFIILI!!!!

        Toistan vielä kerran: minä en ole raiskaaja enkä pedo, en ole edes kaksimetrinen enkä satakiloinen!
        mutta turha kai tuollaisille on yrittää mitään selittää, minähän olen mies niin ei minua kukaan usko, se nähdään jälleen kerran tässäkin! Kun joku vitun idiootti on keksinyt heittää täysin perättömän väitteen että minä muka olen raiskaaja ja pedofiili ja ties mikä murhaaja niin jostakin syystä tuollainen perusteeton perätön väite halutaan uskoa paremmin kuin minun esittämä asian oikea laita.
        Siinä se taas nähdään miten voi olla epäoikeudenmukaisia ja kieroja ihmisiä!


      • mies vain
        Nuori nainen kirjoitti:

        Sinun on todella täytynyt kokea poikkeuksellisen kovia, kun sinusta on kasvanut tuollainen ihmisvihaaja, vaikka olet minua vain kaksi vuotta vanhempi. Olen hyvin pahoillani puolestasi ja toivon, että saisit kokea elämässäsi myös positiivisia asioita.

        En edelleenkään hyväksy sitä, että raiskauksia vähätellään, mutta en myöskään vihaa sinua. En liioin ole niitä naisia, jotka syyttävät miehiä insestistä tai pedofiliasta ilman todisteita. Tiedän, että myös me naiset osaamme olla julmia. Kaikki sukupuoleni edustajat eivät kuitenkaan ansaitse vihaasi.

        Koeta jaksaa!

        Tämäpä on harvinainen tapaus että saan myös positiivista palautetta, olisi hyvä jos sinunlaisiasi olisi enemmän.

        Hyvää kesää sinulle.


      • Mies
        mies vain kirjoitti:

        Koska feministikiihkoilijat ovat ruenneet polkemaan miesten oikeuksia maanrakoon ja ovat muokanneet yhteiskunnasta sellaisen että siinä mies on aina heikoilla, esimerkkinä vaikka luokaton lukio, pojat ei luontaisten ominaisuuksien vuoksi pärjää siellä samalla lailla kuin tytöt ja jyräävät miehiä muutenkin niin minulta ei paljoa sympatioita heru naikkosia kohtaan!
        Juuri kuvaamanlaiseni "tekoraiskaukset" ovat lisääntyneet, eli nainen on halukas ensin seksiin sitten jälkeenpäin väittää kyseessä olleen raiskauksen ja koska femakot ovat kyseenalaistaneet miesten uskottavuuden totaalisesti ei mies pysty puolustautumaan vaan joutuu syyttömänä vankilaan!

        Oikeusmurhista kostoksi minulta ei raiskatut ämmät sympatioita saa vaikken itse sellaiseen syyllistykään. Ihan oikein tuommoisille jyräfemakko vitunkantotelineille!
        Ja vielä koko asenteeni selkokielellä niin että naisenpuolikkaatkin sen ymmärtää:
        VIHAAN NAISIA!!

        Jokaisella on tietysti oikeus mielipiteeseensä.

        Haluaisin huomauttaa muille, että edellisen kirjoittajan mielipide on harvinainen. Ts. valtaosa miehistä on täysin eri mieltä.

        Kommenttini siksi, ettei ns. telaketjufeminismi saa tuulta purjeisiinsa kirjoituksesta.


      • ...........

        vittu sa olet kusi paa


      • Sam
        d kirjoitti:

        joo olen huomannut saman asian että jos naiselle puhuu miehiin kohdistuvista nöyryytyksistä niin vähättelyä kohtaat heti ikään kuin nainen olisi ainut joka voi kokea häpäisyä olen päättänyt että minun myötätuntoa ette saa ennen kuin myönnetään meihin kohdistuvat nöyryytykset vääryydeksi

        ...sitten olet kokenut? Minkälaista nöyryytystä ja vääryyttä?


      • ilkiö
        mies vain kirjoitti:

        Vastaukseni oli tarkoitettu tuohon aiemman viestin kohtaan:
        "Raiskaus on aina rikos, jota ei pidä vähätellä eikä puolustella"

        Noh, olen minäkin joutunut kaikenmaailman paskaa sietämään ja alistumaan kaikenlaiseen nolaamiseen. Jos olen yrittänyt valittaa niin on vähätelty ja sanottu ettei ketään kiinnosta kuunnella.

        Miksi minunkaan pitäisi sitten "tukea" kenenkään toisen kärsimyksiä?
        Minua on vahingoitettu, siispä kostoksi minäkin vahingoitan muita. En kuitenkaan raiskaamalla vaan samalla lailla vähättelemällä ja nollaamalla muiden kärsimyksiä ja syyllistämällä kuin minuakin on kohdeltu! Vain fyysistä väkivaltaa en pysty kostamaan joutumatta vankilaan väkivaltaisesta toiminnasta joten kostoni ei ole koskaan valmis!

        Se ei auta sinua mitenkään, että kostat viattomille. Jos kostaa haluat, kosta niille ketkä sen ovat ansainneet, älä syyttömille.

        Minä olen joutunut yhtä lailla sietämään kaikenlaista paskaa ja nolaamista, niin miesten kuin naistenkin kohdalta. Harvempi tästä elämästä on ilman kolhuja selvinnyt. Mutta se ei saa minua kostamaan viattomille, vaan päinvastoin, yritän parhaani, ettei minusta tulisi samanlaista kuin niistä, jotka ovat kohdelleet minua väärin.

        Sinä olet vajonnut yhtä alas kuin vähättelijäsi, jos alat käyttäytyä kuin he.


      • älä puhu paskaa

        tähän voisin sanoa että olet väärässä. minut raiskattiin jokunen vuosi sitten, enkä ollut edes humalassa kun en moista ainetta käytä. kaikki todisteet löyty miestä vastaan mutta kuikas kävikään. sitä ei syytetty. ei sitten niin mistään.


      • jepjepjep.
        mies vain kirjoitti:

        Koska feministikiihkoilijat ovat ruenneet polkemaan miesten oikeuksia maanrakoon ja ovat muokanneet yhteiskunnasta sellaisen että siinä mies on aina heikoilla, esimerkkinä vaikka luokaton lukio, pojat ei luontaisten ominaisuuksien vuoksi pärjää siellä samalla lailla kuin tytöt ja jyräävät miehiä muutenkin niin minulta ei paljoa sympatioita heru naikkosia kohtaan!
        Juuri kuvaamanlaiseni "tekoraiskaukset" ovat lisääntyneet, eli nainen on halukas ensin seksiin sitten jälkeenpäin väittää kyseessä olleen raiskauksen ja koska femakot ovat kyseenalaistaneet miesten uskottavuuden totaalisesti ei mies pysty puolustautumaan vaan joutuu syyttömänä vankilaan!

        Oikeusmurhista kostoksi minulta ei raiskatut ämmät sympatioita saa vaikken itse sellaiseen syyllistykään. Ihan oikein tuommoisille jyräfemakko vitunkantotelineille!
        Ja vielä koko asenteeni selkokielellä niin että naisenpuolikkaatkin sen ymmärtää:
        VIHAAN NAISIA!!

        Eihän tuon "mies vain" kirjoituksia voi ottaa edes vakavasti.
        Lähinnä säälittää, että voi noinkin heikkoja ihmisiä olla olemassa.

        Se on ikävää kun et maailmassa pärjää, ja onhan se ymmärrettävää että on pakko vaikka just naisia syyttää siitä ettet itse pärjää missään. Syyhän omalle kyvyttömyydelle sinun on jostain löydettävä...

        Ikävä kyllä, kaltaisiasi itkijä pullamössö miehiä on olemassa, onneksi kyllä vain muutama harva tapaus, jotka tulevat esiin vain näillä keskustelupalstoila.
        Onneksi oikeita ja hyviä miehiä on maailma väärällään. On varmaan aika vaikea katsella sieltä sohvannurkasta toisten elämää, onnistumisia ja nähdä onnellisia ihmisiä... Eipä ihme että olet noin katkeroitunut..

        Minutkin on aikanaan raiskattu, jäljet se jätti ja oman aikansa se otti, mutta en minä sentään surkeaksi ihmisraunioksi jäänyt.... Luojan kiitos!

        Voimia ap.lle!!!

        M.Servon sanoin sinulle "mies vain": Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnista...


    • ana

      herranjumala sentään!!

      miten mieht voivat olla tuollaisia fuckingf tunteettomia sikoja??
      katotaas vaan, miehen on niin helppo sanoa kun miehen raiskaaminen olisi aika vaikeaa, mutta katsotaan vain kuinka moni mies menisi poliisiasemalle kääntymään ja kertomaan että voi kun minut raiskattiin perseeseen?!
      miten miehillä voi olla tuollainen noin pahoin vääristynyt käsitys siitä että naiselle voi tehdä melkein mitä vaan?!

      ainakin herralle jóka humalatilaan viittasi, kenelläkään miehellä ei ole OIKEUTTA tehdä tuollaista vaikka nainen olisi kuinka kännissä. miehen on niin hyvä vaan vetää uhoilijaa turpaan.

      sinulle joka kirjoitit, en tiedä miten olet selviytynyt tuosta, mutta selvästikin hienosti. onnea sinulle jatkossa.

    • Raiskattu nainen

      Arvasin, että kirjoitukseeni tulisi kommentteja, etenkin sen vuoksi, että myönsin olleeni humalassa. Mutta että saisin näin paljon empatiaa, positiivista palautetta sekä kannustusta, oli ihana yllätys.

      Olen sinut asian kanssa, ainakin yleensä. Ehkä sen vuoksi pystyn myöskin siitä puhumaan. Yksi syy, miksi kirjoitin siitä, että kaikesta huolimatta raiskaus on yhä tabu, josta halutaan vaieta. Minusta tuntuu, että varsin yleisesti on vallalla käsitys, että raiskauksia ei paljoa tapahdu. Mutta niitä tapahtuu ja uhrina voi olla kuka tahansa. Ainoa keino vaikuttaa niihin tänä päivänä on saada tekijät kiinni ja sitä kautta ne vähenemään. Usein, ainakin tutkimusten mukaan, raiskaaja raiskaa useamman kerran. Teko ei ole kertaluonteinen. Tämän takia rikosilmoituksen teko ja sen vieminen oikeuteen on ainoa tapa saada raiskaukset vähenemään. Itselläni oli tapahtuman aikoihin jo sen verran kokemusta elämästä sekä tietoa faktoista, että uskalsin sen askeleen ottaa. Olen varma, että omalla kohdaallani myös ilmoituksen tekeminen sekä oikeudenkäynti lopputuloksineen oli yksi tärkeistä tekijöistä, jotka auttoivat toipumistani tapahtumasta.

      Se rikoksen uhrin henkinen puoli vaan tahtoo unohtua. Itselläni tuo väkivallan uhka raiskauksen aikana lamaannutti ja vaikeutti elämääni sen jälkeenkin. Pelkäsin luottaa kehenkään. Puhuminen asiasta auttoi, sai ikäänkuin purkaa pelon itsestään puhumalla sekä omat ajatukset jonkinlaiseen järjestykseen. Monet kyyneleet tuli itkettyä, monet painajaiset nähtyä ja monen monituiset taksimatkat maksettua, kun ei pimeällä uskaltanut liikkua.

      Tänä päivänä vieläkin saatan kokea hetkittäin ahtaan paikan kammoa, seksissä nk. flash-backejä ja pimeällä liikkuessani saatan välillä vilkuilla ympärilleni, mikä tuolla puskassa liikkuu. Mutta tänä päivänä osaan myös käsitellä noita asioita.

      Kiitos bambi men, Ari, Nuori nainen, kissa ja ana hienoista sanoistanne.

      • MillerinHenry

        Nautin kun nainen nauttii. Iloitsen kun Nainen kehrää. Tanssin kun tunnen naisen vartalon liikkeet. Nautin kun nainen viettelee minut. Naiminen on mukavaa, mutta onnelisinta rakkaan kanssa.
        Mutta raiskaamaan en pysty. Minulla ei edes seiso, jos en aisti naisen haluavan. En koskaan pysty ymmärtämään lajitoverita, jotka ovat niin kyvyttömiä, että eivät osaa rakastella, vaan raiskaavat. Surullista.
        Myötätuntoni raiskatuille,,,iloa silmään olette upeita Naisia.


      • -dark @ngel-

        ..sulle ja onneaelämässä..mut raiskattiin noin kuukaus sitte olin13 ja olen edelleen..en kertonu tapauksesta heti ja sen jälkeen oli vaikeaa..nyt se on mahdotnta..mut pärjäile ja elämäsi jatkuu..oo onnellinen et sul on ystäviä keille puhua mul ei niitä oo..ei sellaista kelle vois kerto kaiken..


      • Ari

        Ei kestä kiittää; Hyvää Kesää!!!

        Terveisin Ari


      • ana
        -dark @ngel- kirjoitti:

        ..sulle ja onneaelämässä..mut raiskattiin noin kuukaus sitte olin13 ja olen edelleen..en kertonu tapauksesta heti ja sen jälkeen oli vaikeaa..nyt se on mahdotnta..mut pärjäile ja elämäsi jatkuu..oo onnellinen et sul on ystäviä keille puhua mul ei niitä oo..ei sellaista kelle vois kerto kaiken..

        hei kuule nyt. jos sut on raiskattu, niin typerintä mitä voit tehdä on tuollainen itsesäälissä rypeminen.
        mene terveydenhoitajalle tai kerro äidillesi. herranjestas sentään, sulle tehtiin väärin, älä sen takia pilaa elämääsi.


      • Raiskattu nainen
        -dark @ngel- kirjoitti:

        ..sulle ja onneaelämässä..mut raiskattiin noin kuukaus sitte olin13 ja olen edelleen..en kertonu tapauksesta heti ja sen jälkeen oli vaikeaa..nyt se on mahdotnta..mut pärjäile ja elämäsi jatkuu..oo onnellinen et sul on ystäviä keille puhua mul ei niitä oo..ei sellaista kelle vois kerto kaiken..

        Kuten olet voinut lukea, minulle juuri puhuminen ja tapahtumien läpikäyminen oli kaikkein tärkeintä. Jos koet vaikeaksi puhumisen jollekin suoraan, käy katsomassa tiedot Tukinainen-palvelusta linkistä http://www.tukinainen.fi . Sieltä saat apua ilmaiseksi vaikka nimettömänä. Siellä on myös juridinen palvelu. Tarkista, josko voisit vaikka tehdäkin ilmoituksen hieman myöhässä. samoilta sivuilta löydät myös muutakin infoa asiaan liittyen.

        Älä jää yksin raiskauksen kanssa. Hae apua. Olin sinua vanhempi raiskauksen tapahtuessa, mutta osaan kyllä kuvitella miltä sinusta tuntuu, ainakin luulen niin. Et voi asiaa kieltää itseltäsi kuitenkaan ja sen hyväksymiseen menee aikaa joka tapauksessa. Toiselle puhuminen auttaa ja myös lyhentää sitä aikaa, antaa itselle voimaa ja auttaa pääsemään siitä ajatusten, inhon, pelkojen yms noidankehästä ("kasetti jää päälle pään sisään-ilmiö"). Sinä selviät kyllä, mutta hae apua.


    • Raiskattu nainen

      Jäin tässä miettimään miksi puhuminen oli minulle oli niin tärkeää juuri raiskauksen yhteydessä.

      Minulla oli paha olo ja vaikka puhuminenkin asiasta tuotti tuskaa, kuitenkaan en jaksanut olla yksin tuskani kanssa. Tiesin ystävien kokemuksista mitä puhumattomuus voi aiheuttaa muissa vaikeissa tilanteissa. Itselleni en halunnut samanlaista kohtaloa, olihan minulla tytär kasvatettavani.

      Olin kyllä joutunut puhumaan poliisille kuulusteluissa, mutta siinä puhumisessa käsiteltiin asioita, ei tunteita. Olin shokissa ja käsittelin asioita ikäänkuin ulkopuolisena, varmaankin shokista johtuvaa ja olihan minulla moraalinenkin krapula. Olinko kuitenkin itse syyllinen tapahtuneeseen... miksi juuri minä.. mitä pahaa olen tehnyt ansaitakseni tämän... Nuo olivat ajatuksia ensimmäisten päivien aikana ja itsesääli. Pelkotilat tulivat myös aika nopeasti. Mutta ensimmäisen kerran puhuin kai seuraavan viikonlopun aikana asiasta hieman sen ystävän kanssa, jonka kanssa olin kohtalokkaana iltaa viettänyt. Taisin siinä keskustelussa jopa syyttää häntäkin kohtalostani. Mutta hän oli jääräpäinen suomalainen nainen ja palasi kotiini seuraavana päivänä ja siitä se alkoi. Nainen on edelleen yksi parhaimmista ystävistäni.

      Ajatukset jäivät soimaan päähäni. Tapahtui nk. lumihiutaleesta-lumivyöryksi-ilmiö. Tunteiden, asioiden ja tapahtumien mittasuhteet vääristyivät, ajatukset pomppivat edestakaisin, keskittymiskyky harhateillä, pitkäjännitteisyys täysin hakoteillä jne.. Puhuminen auttoi noihin asioihin. Sain ikäänkuin puhuessa asioita järjestykseen päässäni, ajatukset kristallisoituivat kun jouduin sanomaan ne ääneen ja vielä sillä lailla, että toinen ymmärtäisi mitä tarkoitan.

      Tämä periodi kyllä kesti kauan..itse asiassa meni muutama vuosi, että pystyin raiskauksesta puhumaan kiihkottomasti ja ilman kyyneleitä. Ja kyllä niitä kyyneleitä vieläkin vuodatetaan sekä salaa että asiasta puhuessani.

      Olen kohdannut paljon ennakkoluuloja, mutta sitäkin enemmän empatiaa ihmisistä, kun olen asiasta puhunut. Samalla olen yllättynyt siitä hienosta vastaanotosta minkä olen saanut tällä palstalla miehiltä. Samaa on kohtelukin tuolla reaalimaailmassa. Usein kuulee keskusteluissa, että jos on humalassa tai ottanut, niin on naisen oma vika. Tuohon en yhdy. Naisten pukeutuminen - tuohon en voi ottaa kantaa, kun olen nainen. Itselläni oli tapahtumahetkellä pitkähkö hame ja paitapusero eli ihan tavallinen pukeutuminen. Tekijä oli minulle täysin tuntematon.

      Hieman ehkä sekavaa kirjoitusta, mutta haluan kuitenkin tuoda asioita esille, koska minusta tuntuu, että tätäkin palstaa lukevien joukossa naisia, jotka ovat läpikäyneet raiskauksen tai tulevat sen läpikäymään. Samoin mielestäni faktaa asiasta ei koskaan ole tarpeeksi. Onhan minullakin on ollut kausia, jolloin olen kironnut miehet maan alimpaan rakoon, halunnut kastroida kaikki raiskaajat jne. Mutta tänä päivänä elän täysipainoista elämää, ainakin melkein ja olen jokseenkin sinut asian kanssa.

      • mies vain

        Eli ennemmin tai myöhemmin raiskauksestakin selviää, tässä maailmassa on niin paljon muutakin pahaa jota voi tapahtua ja josta voi masentua. Enpä tiedä kannattaako sitten välittää mistään mitään kun mikä tahansa ikävä tapahtuma voi milloin tahansa särkeä "onnellisen" olotilan, kenties lopullisesti.

        Se mikä tapahtuu se tapahtuu eikä sille mitään mahda, jos juuttuu jokaiseen ikävään tapahtumaan jauhamaan siitä niin ei tule mitään. Miksikä se tapahtuma tulee sillä että sitä jauhaa vuosikausia mielessään, kaikille ihmisille, suomi24:n keskustelupalstoilla, jne jne. ei se ainakaan poista toteutunutta tapahtumaa. Se pitää vain niellä ja sietää niinkuin kaikki muukin paska mitä tässä maailmassa on, ei ole muuta vaihtoehtoa.


      • raiskattu

        Mutki on raiskattu se on hirveetä! Siit on nyt vuos olin 12v. Nyt mulla on sen raiskaajan lapsi.
        Mä en kertonu ennen ku huomasin et oon raskaana. Mulla on nyt 6kk. Ikänen tytär


    • Sanna

      olen kokenut aivan täysin saman jutun, tosin varmasti paljon nuorempana. Olin ekalla kerralla kymmenen vuotias ja toisella kerralla 13 vuotias, enkä ole todellakaan päässyt ylitse (nyt 16) kummastakaan, painajaiset ja kauhun hetket pyörivät vieläkin mielessäni. Eihän missään poliisilaitoksella kymmenen vuotiasta ensin uskottu mutta loppujen lopuksi mies jopa tunnusti tekosensa ja mies tuomittiin. Tiedän tasan tarkkaan miltä sinusta on tuntunut ja tuntuu varmasti edelleen.
      Toivottavasti jakselet, se on raskasta.

      • Raiskattu nainen

        Kyllä olin huomattavasti sinua vanhempi. Toivottavasti pääset ajan kanssa pääset painajaisistasi ja muista ikävistä muistoista. Ei niistä koskaan kokonaan pääse, kuten varmaan minun kokemuksistani luitkin, mutta ainakin haavat arpeutuvat ja arvet haalenevat hieman sekä aikaväli pitenee. Toivon sydämestäni, että sinulla on joku kenen kanssa voit puhua tunteistasi ja tapahtuneesta. Se pelko minkä tuntee niinä kauhun hetkinä on niin sormin kosketeltava, että kun sen kokee jälkeenpäin, niin siitä irtautuminen vie aikaa vuosien jälkeenkin. Samainen pelko valtaa mielen niin, että vaikuttaa koviin moniin asioihin. Siinä syitä miksi on äärettömän tärkeää puhua asiasta ja varmasti näin tulee olemaan minullakin pitkään, kuten myös sinullakin. Ymmärrän hyvin, koska olet noinkin nuori, Sanna, että sinulle nuo kokemukset ovat jättäneet omat arpensa ja varmasti syvät.

        Juuri tuon ikäsi takia sinun on ehkä vaikea löytää kuuntelijaa itsellesi ( ei se ollut helppoa minullekaan), mutta laitan tähän uudestaan tuon linkin, mistä saat tietoa ja yhteystiedot, mikäli haluat apua itsellesi. Apu on ilmaista ja sitä annetaan myös, mikäli haluat pysyä nimettömänä. Näille ihmisille voit kertoa kaikista peloista mitä tunnet ja oikeastaan ihan mistä vain. Itselläni yksi huomattava asia oli alkuaikoina, että jos joku tuntematon mies sattui vaikka vahingossa hipaisemaan minua, niin otin vaistomaisesti askeleen pois päin tai säikähdin todella pahasti, että jähmetyin paikalleni. Ja kesti jonkin aikaa aina ennenkuin toivuin tuosta tunteesta ja sain itseni toimimaan normaalisti. Siis Tukinainen on toiminnan nimi ja sen linkki on http://www.tukinainen.fi .

        Hyvää kesää sinulle, Sanna


      • Sanna
        Raiskattu nainen kirjoitti:

        Kyllä olin huomattavasti sinua vanhempi. Toivottavasti pääset ajan kanssa pääset painajaisistasi ja muista ikävistä muistoista. Ei niistä koskaan kokonaan pääse, kuten varmaan minun kokemuksistani luitkin, mutta ainakin haavat arpeutuvat ja arvet haalenevat hieman sekä aikaväli pitenee. Toivon sydämestäni, että sinulla on joku kenen kanssa voit puhua tunteistasi ja tapahtuneesta. Se pelko minkä tuntee niinä kauhun hetkinä on niin sormin kosketeltava, että kun sen kokee jälkeenpäin, niin siitä irtautuminen vie aikaa vuosien jälkeenkin. Samainen pelko valtaa mielen niin, että vaikuttaa koviin moniin asioihin. Siinä syitä miksi on äärettömän tärkeää puhua asiasta ja varmasti näin tulee olemaan minullakin pitkään, kuten myös sinullakin. Ymmärrän hyvin, koska olet noinkin nuori, Sanna, että sinulle nuo kokemukset ovat jättäneet omat arpensa ja varmasti syvät.

        Juuri tuon ikäsi takia sinun on ehkä vaikea löytää kuuntelijaa itsellesi ( ei se ollut helppoa minullekaan), mutta laitan tähän uudestaan tuon linkin, mistä saat tietoa ja yhteystiedot, mikäli haluat apua itsellesi. Apu on ilmaista ja sitä annetaan myös, mikäli haluat pysyä nimettömänä. Näille ihmisille voit kertoa kaikista peloista mitä tunnet ja oikeastaan ihan mistä vain. Itselläni yksi huomattava asia oli alkuaikoina, että jos joku tuntematon mies sattui vaikka vahingossa hipaisemaan minua, niin otin vaistomaisesti askeleen pois päin tai säikähdin todella pahasti, että jähmetyin paikalleni. Ja kesti jonkin aikaa aina ennenkuin toivuin tuosta tunteesta ja sain itseni toimimaan normaalisti. Siis Tukinainen on toiminnan nimi ja sen linkki on http://www.tukinainen.fi .

        Hyvää kesää sinulle, Sanna

        on hyvä että maailmassa (etenkin suomessa) on muitakin saman jutun kokeneita. Tosin eihän sitä ikinä kenellekään toivoisi. Minulla on muutama kaveri joiden kanssa olen jutellut, ja yksi niistä on kokenut saman. Tosin vain yhtenä kertana. Mutta on joku joka ymmärtää ja voi auttaa. En niin pahasti kärsi enää kuin muutama vuosi takaperin, sillä kaverit ovat auttaneet minut uuteen alkuun, vaikka vaikeaa se on. Sama juttu minulla yksikin tuntematon mies koskee niin heti pelkään. En edes kavereiden kanssa uskalla iltaisin kävellä ulkona eli teen kaiken mieluiten päivisin. Mutta hyvä että joku ymmärtää, kaikki kun ei...ymmärrä.
        Hyvät kesät sinullekin!


    • Raiskattu nainen

      Olen näiden päivien aikana lukenut kannanottojanne, kiitos erityisesti niistä positiivisista sekä kannustuksesta, mitä olen saanut sekä siitä empatiasta mitä olen kirjoituksista ollut ainakin lukevinani. On helppoa kirjoittaa anonymiteetin varjosta ja siksi ajattelinkin hieman valottaa lisää raiskauksen jälkeistä aikaa ja miten se minun käyttäytymiseeni vaikutti. Olen tietenkin näiden päivien aikana myös miettinyt kuinka itse selviydyin, tuntenut ne pelot uudelleen, kun asia on ollut pinnalla. Olen itkenyt, ollut vihainen, mutta kokonaisuudessaan tunnen tällä hetkellä eläväni rikasta elämää ja kuinka hienoa on saada tukenne tässä vaikeassa asiassa.

      Suoranaisesti raiskaus vaikutti elämääni, sitä en tuskin kaan ihmettelee. Minulle tuli tutuksi pelkotilat, frigiditeetti joksikin aikaa, paniikki, silmitön viha, luottamuksen menettäminen miltei kokonaan miessukupuoleen, määrätynlainen paranoia ja ehkä kaikkein merkittävin oli oman itseni, oman intimiteetin menettäminen ja sen löytäminen uudestaan.

      Apuna tuossa prosessissa, siis tuosta selviytymiseen ja oman itseni uudelleen löytämiseen tarvitsin ystäviä, saman kokeneiden tukea, kirjallisuutta ja ammattiapua ensimmäisen kerran elämässäni. Ensimmäiset kaksi kuukautta olin sairaslomalla, sitten elämääni astui uudelleen työ, mutta sosiaalinen elämä muutama ystävää lukuun ottamatta jäi, kunnes oikeudenkäynti oli ohitse. Ystävien kehoituksesta jo ennen oikeudenkäyntiä olin hakeutunut myös ammattiauttajan hoitoon. Nuo pelkotilat alkoivat vähitellen häipyä. Mutta todellakin vähitellen, yksin vapaaehtoisesti ulkona baarissa illalla olin muistaakseni reilun kahden vuoden kuluttua tapahtuneesta.

      Seksuaalisella puolella minusta tuli frigidi joksikin aikaa. Minua eivät kiinnostaneet mitkään asiat, ei seurustelu, ei seksi, ei päiväunet, ei kerta kaikkiaan mikään. Mutta sitten tapasin vajaan kahden ja puolen vuoden kuluttua miehen, jonka kanssa aloitin seurustelun, aluksi vain itseäni kokeillakseni, mutta löysinkin mukavan, empaattisen suomalaisen miehen, jolle saatoin kertoa myös raiskauksesta. Hän antoi minulle aikaa, vapauden edetä minun tahtiini seksuaalisella puolella ja keskusteli kanssani. Hän ei ollut terapeuttini, vaan ystäväni. Siitä yksi asia johti toiseen jne. ja tänä päivänä olemme edelleen ystäviä että onnellisesti naimisissa :). Hänellä onneksi riitti kärsivällisyyttä. Käyttäydyin kuin teini-ikäinen ja usein leikki jäi kesken, koska pelot ottivat vallan ja minulta pääsi itku. Tänä päivänä seksielämämme on rikasta, vaihtelevaa, jännittävää aivan kuten onnellisille ihmisille kuuluukin, samoin kuin muukin elämämme. Tosin välillä tulee seksin suhteen myös niitä flash-backejä aina silloin tällöin, mutta niistäkin olemme selviytyneet puhumalla.

      Tänä kuussa tulee raiskauksesta kuluneeksi 13 vuotta, mutta vieläkin asian johdosta joudun tekemään töitä itseni kanssa ajoittain.

      Ehkäpä juuri Sannan puheenvuoro sai minut ajattelemaan tuota aikajanaa selviytymiseen ja

      juuri sinulle, Sanna ja muut raiskatut, haluan sanoa :

      ”Puhukaa ja yrittäkää olla armeliaita itsellenne. Olette kokeneet kovia, mutta niistäkin selviytyy ajan myötä ja toipumisen myötä teistä tulee entistä hienompia, empatiaan kykeneviä ihmisiä, joille myös ystävyyden merkitys on erittäin tärkeää ja jota ominaisuutta ystävänne osaavat arvostaa”.

    • Kiitos, kun kerroit tarinasi! Itse jouduin raiskatuksi 7 vuotta sitten ja ei ne arvet todellakaan parane koskaan täysin. Mutta asia voi sulautua osaksi elämänhistoriaa ja sen kanssa pystyy elämään.seksuaalisena naisena ja yhteiskunnan jäsenenä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      132
      2407
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      291
      2312
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      75
      1790
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      119
      1462
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      130
      1309
    6. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1308
    7. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      72
      1040
    8. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      1030
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      47
      925
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      901
    Aihe