Naapurin kaksoiselämä - Osa XII

tomBond

NAAPURIN KAKSOISELÄMÄ - OSA XII

(jos tulit suoraan tähän artikkeliin, lue ensin NAAPURIN KAKSOISELÄMÄ-novellin kaikki edellisetkin osat päästäksesi juoneen mukaan :)

Kirsi tuli vaatehuoneesta silmät loistaen ja hymyili leveästi. Kädessään hänellä oli lateksiset tanssihousut, lateksibody ja samanlaiset pitkät saappaat, jotka hänellä oli ollut yllään tuotekuvaston kuvissa.

- ”Eiköhän näistä saada sinulle varsin upea asu koottua.”, Kirsi kujersi ja näytti hyvin innostuneelta. Minäkin olin innostunut ja jännitin kovasti tulevia tapahtumia.

- ”Riisu vaatteesi, niin aloitetaan.”, sanoi Kirsi katsoen minua silmiin.

Tein työtä käskettyä ja ehkäpä vielä hieman tavallista nopeammin. Kirsi otti tanssihousut ensimmäisenä käteensä. Hän tuli aivan viereeni ja kysyi hiljaa: - ”Jännittääkö?”. Vastasin että kyllä jännittää. – ”Rentoudu ja nauti käsittelystä, se on ihanaa, lupaan sen sinulle.”, hän jatkoi ja suuteli minua kevyesti.

Kirsi alkoi hyväillä olkapäitäni, selkääni siirtyen pikkuhiljaa alemmaksi kunnes hänen kätensä oli vyötärölläni. Värähdin tahtomattani hieman, sillä hänen kosketuksensa tuntui niin tavattoman kiihottavalta. Kirsi suuteli kaulaani hitaasti nautiskellen, välillä siirtäen huuliaan kaulan ja olkapään välimaastoon hellästi pyörittäen kieltään ihollani. Tuo alue on minulle hyvin herkkä, enkä voinut estää nautinnon huokauksen purkautumista huuliltani. – ”Aaahhh... olet niin hellä minulle...”, kuiskasin Kirsille silmät kiinni. – ”Nauti, kultaseni, nauti..”, Kirsi vastasi myös kuiskaten vaikka mitään syytä kuiskailemiseen ei ollut. Hänen kätensä siirtyivät hitaasti alavatsalleni ja sieltä kohti vakoani. Olin jo aivan märkä Kirsin taitavasta kiihotuksesta johtuen, osin ehkä pelkästä odotuksen täyttymisestäkin. Kirsi sormeili vakoani ja totesi tyytyväisenä olotilani. Hän kyykistyi ja siirtyi hyväilemään reisiäni ja sääriäni, välillä painaen suudelman milloin mihinkin, mutta silti ilmeisen tarkasti harkittuun paikkaan.

- ”Nosta toista jalkaasi ylös, niin alan pukea sinua.”, Kirsi sanoi.

Nostin jalkani ylös ja Kirsi pujotti jalkani tanssihousuista sisään. Sama tehtiin toisellekin jalalle. Hän alkoi varovasti vetää housuja ylöspäin kohti vakoani, mutta pysähtyi juuri ennen häpyhuuliani. Kirsi pusersi hieman liukuvoidetta kädelleen ja voiteli sillä peräaukkoon tarkoitetun keinopeniksen ja levitty samalla varovasti voidetta peräaukolleni. – ”Toinen ei näköjään voitelua tarvitsekaan.”, Kirsi sanoi hymyillen ja vinkkasi minulle silmää. Katselin jalkoväliini kuinka Kirsi tottuneesti asetteli housuissa olevat penikset aukkojeni huulille. En ollut koskaan edes kokeillut anaaliseksiä, mutta tässä sitä nyt seistiin ystävättäreni käsissä hankkimassa ensimmäistä kokemusta siitäkin, vaikka kyseessä ei oikea penis ollutkaan. Olin lukenut aiheesta kylläkin ja minua kiinnosti ja hieman pelottikin kokeilla sitä, mutta nyt ei ollut sijaa pelolle. Yritin muistella kuinka supistajalihas piti yrittää rentouttaa, jotta se ei tekisi kipeää. Kirsi aloitti housujen vetämisen ylemmäksi ja teki sen varovasti välillä tarkistaen, että penikset asettuivat oikein ja että ne liukuivat sisääni hyvin. Onnistuin rentouttamaan itseni mielestäni aika hyvin, koska housujen pukeminen ei tuottanut kipua lainkaan, vain pelkkää kiimaista mielihyvää. Kun Kirsi oli saanut tanssihousut puettua päälleni, hän siirtyi eteeni, katsoi minua silmiin ja kysyi: - ”Liiku hieman. Miltä ne tuntuvat?”. Liikahdin hiukan eteenpäin ja sanoinkuvaamattoman ihana tunne hulmahti lävitseni. – ”Ooohhoh! Tuntuu kyllä ihanalta!”, vastasin poskieni punottaessa kiihkoni takia. Liikahtelin hieman lisää, muutamia askeleita. Tunsin sisälläni olevien keinopenisten soutavan pienellä liikkellä sisälläni jokaisen liikkeeni tahdissa. Housut istuivat mainiosti päälläni eikä ulospäin näkynyt jälkeäkään siitä, että sisälläni oli kaksi melko suurta keinopenistä! – ”Loistavaa!!”, ajattelin itsekseni. Lämmin aalto kulki taas lävitseni ja vähältä piti, etten lauennut siinä liikehtiessäni. Koko ajan Kirsi oli katsellut minua ja varmasti hän oli huomannut kuinka kiihottunut olin.

Seuraavaksi Kirsi auttoi minua pukemaan lateksibodyn päälleni. Se sujui melko hyvin. Kun Kirsi veti bodyn vetoketjua selkäpuolelta kiinni, huomasin, että tanssihousut painautuivat entistä tiiviimmin alapäätäni vasten, mikä ei todellakaan ollut mikään huono asia! Body istui oikein hyvin päälläni ja Kirsi ihaili kättensä jälkiä samalla kun tasoiteli pois muutamia ryppyjä asusta. Hän liu’utti kättään pitkin lateksin peittämää ylävartaloani ja se tuntui äärettömän kiihottavalta ja ihanalta! Body puristi tiukasti mutta hellästi ja tuotti uskomattoman voimakkaita nautinnon väristyksiä aina varsinkin siellä missä Kirsin kädet milloinkin kulkivatkaan. Kirsi hyväili rintojani bodyn sileän pinnan läpi. – ”Oiihh..Kirsi...”, huokasin silkasta nautinnosta. Hän lopetti hyväilyn yhtäkkiä ja kumartui ottamaan tuomansa pitkät saappaat ja sanoi: - ”Nämä puuttuvat vielä.”.

- ”Tarkoitatko todella, että minä saan pukea nekin päälleni?”, kysyin silmät suurina, toivoen myönteistä vastausta. Ja se tuli...

- ”Kyllä, näillä viimeistellään upea asusi ja sitten lopuksi kaikki vielä kiillotetaan. Istu alas.”, Kirsi vastasi.

Istuin korkealle jakkaralle, jotta saappaiden pukeminen olisi helpompaa. Istuutuessani tunsin, kuinka sisälläni olevat keinopenikset painautuivat syvemmälle sisääni kiihottaen lisää. Olin pakahtua tähän ihanaan tunteeseen, joka sisälläni velloi. Kirsi levitti liukasteainetta jalloilleni ja puki minulle nuo uskomattoman upeat korkeakorkoiset saappaat jalkaan. Niiden varret puristivat tiukasti sääriäni ja reisiäni, mutta puristus oli silti ihanan hellä. Tuntui kuin saappaat olisivat olleet luonnollinen osa omia jalkojani, niin uskomattoman ihanilta ne tuntuivat jaloissa. – ”Nouse ylös ja kävele hieman.”, Kirsi käski. Nousin varovasti ylös jakkaralta, sillä minulla ei ole koskaan ollut lähellekään yhtä korkeita korkoja kuin nyt jaloissani olevissa saappaissa olevat ovat. Huomasin, että korkeista koroista huolimatta käveleminen näillä saappailla oli varsin helppoa, vaikkakin kävelytyyli muuttuikin hieman enemmän keinuvaksi kuin tavallisislla korkokengillä. Hymyilin hieman kun tajusin, miksi bodyni alla olevia housuja kutsuttiin tanssihousuiksi. Kävellessä esimerkiksi näillä saappailla lantion liikkeet aiheuttivat sen, että housut hieroivat ja kiihottivat alapäätäni lakkaamatta. Kirsi otti kiillotusaineen ja suihkutti sitä bodyni päälle ensin. Pyyhkiessään pehmeällä kankaalla rintojeni kohdalta, aloin vapista, sillä sanoinkuvaamattoman ihana tunne pyyhki pitkin rintojani. Nännini kovettuivat vielä lisää niin, että ne painuivat tiukasti bodyn lateksipintaa vasten, ikäänkuin kerjätäkseen lisää sivelyjä Kirsiltä.
Siirryttyään kiillottamaan bodyn alaosaa, Kirsi siveli kankaalla aika pitkään juuri haaroistani. Hänen kosketuksensa tuntui kuin miljoona volttia olisi kulkenut lävitseni. Kirsi selvästi leikitteli sisälläni olevilla peniksillä ja välillä hän siirtyi kiillottamaan klitorikseni kohdalta. Vapinani voimistui sitä mukaan kun laukeamiseni lähestyi.

Kirsi kiillotti saappaitani antaumuksella välillä suudellen ahneesti niiden jalkojani hyväilevää lateksipintaa. Nautin suunnattomasti myös tuosta käsittelystä. Kirsi ilmoitti kiillotuksen olevan nyt valmiin ja kysyi halusinko nähdä itseni peilistä. Kerroin palavani halusta nähdä. Kävelin hänen perässään suuren kokovartalopeilin luo ja ihastelin sanattomana peilikuvaani. Peilistä näkyi uskomattoman ihana olento pitkine saappaineen, tiukkoine bodyineen kiiltävään lateksiin pukeutuneena. Kirsi tuli viereeni ja otti minua vyötäröltä kiinni. Seisoimme rinnakkain peilin edessä toisiamme ahmien katseellamme. Kirsi rikkoi hiljaisuuden: - ”Kuule, Satu, näytät kyllä ihan taivaallisen hyvältä tuossa asussa!! Toivottavasti pidät siitä ja se tuntuu hyvältä päälläsi..”. – ”Taidat pilailla? En ole koskaan eläessäni tuntenut mitään lähellekään yhtä kiihottavaa tunnetta, kuin minkä sinun kosketuksesi tämän asun läpi saa aikaiseksi!! Tämä on NIIN IHANAA!”, vastasin Kirsin kysymykseen.

Kirsi katsoi minua hetken silmiin, jonka jälkeen hän suuteli minua ahneesti. Samalla hän siirsi kätensä jalkoväliini. Hänen muutama kevyt sipaisunsa klitorikseni päällä sai minut laukeamaan villisti vapisten! – ”Hmmmh...ooooooohhh...! Eiiih..”, sain soperrettua sekaisena himosta edelleen suudellen Kirsiä ahneemmin ja ahneemmin. Imin hänen huuliaan, kieltään, hän puri minua hellästi huulista käsiensä hyväillessäni rintojani asuni lävitse. Tärisin monta minuuttia huulet Kirsin huuliin painuneina ja tunsin kuinka sisälläni sykki ja tanssihousujen keinopenikset saivat puristusta osakseen sekä edessä että takana. Hymyilin Kirsille, sillä hän oli antanut minulle todella mahtavan orgasmin vaikkei hän omasta mielestään ollut vielä tehnyt juuri mitään asian eteen. Hän painoi minut rintaansa vasten ja saatoin tuntea, miten hänen rintansa painoivat minun rintojani, nännit hankasivat toisiaan vasten, ja välissä oli kummankin ihanan tiukat lateksibodyt.

( jatkuu huomenna :)

6

5373

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nimetön

   taas tuli....herkkua meille

  • sca

   Tähän jää koukkuun... varsinainen aamun aloitus tapahtuu tätä nykyä katsomalla, josko olisi tullut jatkoa kertomukselle. Kiitoksia! Jatkoa jo odotellaan.

  • Kimppa

   Miten naapurin elämä voikin olla niin mielenkiintoista? Toivottavasti muutaman tunnin kuluessa saamme kuulla lisää Kirsin ja Sadun ystävyydestä.

  • Jax79

   Viestit on aika vanhoja tässä ketjussa, mutta parempaa tarinaa saa hakea. Vuosien jälkeenkin tulee välillä nämä etsittyä ja fiilisteltyä uudelleen läpi. Mahtaako TomBond olla enää mukana lukemassa kommentteja? Jos nämä tavoittaa niin löytyisikö intoa kirjoittaa jatkoa tarinalle?

   • Hei. Kyllä on, vuosien tauon jälkeen! :D Täytyypä vähän suunnitella, että miten tarina jatkuisi...


   • tombond kirjoitti:

    Hei. Kyllä on, vuosien tauon jälkeen! :D Täytyypä vähän suunnitella, että miten tarina jatkuisi...

    Olen vasta ketjun alussa. Tosi hienoa tekstiä. Toivottavasti jatkat.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   279
   7298
  2. Vanhuksille kielitaidoton hoitaja. Purra: "Irvokasta"

   Kielitaidoton kotiavustaja on vanhuksen painajainen, "Pyysin päästä vessaan, hoitaja toi lasin vettä" Ruotsissa kielitaidottomat hoitajat ovat jo suu
   Maailman menoa
   382
   5458
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   4499
  4. Seiska: Onko Marja Hintikka seuraava TTK-juontaja? Näin suosikkijuontaja vastaa huhuihin

   Olisiko Hintikka mielestäsi hyvä valinta uudeksi TTK-juontajaksi? Jos ei, niin kuka olisi? Perustele vastauksesi. https://www.suomi24.fi/viihde/seiska
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1681
  5. Mistä se jäi kiinni

   Miksi et halunnut edetä pidemmälle kanssani? Johtuiko se mun ulkonäöstä, luonteesta vai onko sinulla joku elämässäsi? Olisiko se ollut väärin viettää
   Ikävä
   48
   1268
  6. Pikkarainen pääsi taas Seiskaan

   Heitettiin pihalle Helsinki liikkuu kampanjasta raiskaussyytteen takia. Voi voi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   1162
  7. Joskus olen ollut

   susta huolissaan. Pärjäilethän. En voi sanoa sen muuta kuin tänne.
   Ikävä
   33
   1052
  8. Niin se on

   Et ollut se jota etsin. Annoin vielä mahdollisuudenkin ja menit tyrimään senkin. Osoitit olevasi taakka ja ongelma, jota ei kukaan haluaisi. Onnekseni
   Ikävä
   77
   1000
  9. Rakastan sua mies

   Onhan kaikki hyvin?
   Ikävä
   82
   961
  Aihe