Lunttaaja sovittaa tekonsa...

irstas_ukkomies

Olin opiskeluaikoina päätynyt muutaman sattuman kautta pariksi kuukaudeksi tekemään opettajan sijaisuutta erääseen silloiseen tekuun, mitä AMK-nimeä nekin nykyään sitten tottelevat. Asustelin koulun vierasasunnossa, ja vapaa-aikanani pääasiassa pitkästyin. Oppilaitokselta oli kuitenkin jonkinverran matkaa kaupungin keskustaan, ja viikolla sielläkään ei juuri tapahtunut mitään.
Opetin aineita, joiden alkeiskurssit olivat pakollisia lähes kaikille, ja kenties juuri sen takia ryhmissä oli yllättävänkin paljon motivaation puutteesta kärsiviä oppilaita. Tylsä opettaja oli tietysti toinen vaihtoehto puutumiseen ;)
Tämän alan varsinaiset opiskelijat olivat kuitenkin varsin innokkaita ja aktiivisia. Itsellänikään ei ikää ollut vielä edes 25v, joten jotkut oppilaista olivat minua vanhempiakin, mutta valtaosa kai siinä 19-22 vuoden paikkeilla. Eihän sillekään mitään voinut, että välillä ajatus lipsahti harhateillekin kun valvoi harjoitustöiden tekoa ja katseli nuoria naisia työn touhussa.
Lukukausi oli loppupuolellaan ja kokeita oli tiiviissä tahdissa. Erästä koetta valvoessani osui silmiini luokan laidassa istuva Mira, joka tosiaankin oli sitä kauniimpaa sarjaa. Hyvin istuvat farkut olivat osuneet silmiini kuluneiden viikkojen aikana useamminkin, eikä vartalossa muutenkaan näyttänyt olevan paljoakaan korjattavaa. Hiukset olivat puolipitkät, huolella leikatut ja hoidetut, ja näyttivät luonnollisen vaaleilta. Katseeni kiersi pitkin luokkaa, mutta Miraan se osui useammin kuin moneen muuhun. Kaiken lisäksi hän oli yksi ryhmän parhaista ja aktiivisimmista oppilaista. Kenties juuri tuosta syystä en ensin ollut uskoa silmiäni kun huomasin että Miran katseli säännöllisesti syliinsä, ikäänkuin olisi yrittänyt lukea sieltä jotain. Eihän tuolla tytöllä pitäisi olla mitään tarvetta lunttaamiseen.

Sama asia otti silmiini muutamaan kertaan, ja oli pakko ottaa selvää mitä todella tapahtui... Nousin ylös tuoliltani ja lähdin kävelemään ympäri luokkaa. Mira vilkaisi hieman pelästyneen näköisenä minuun päin, ja laittoi toisen käsivartensa syliinsä ikäänkuin nojatakseen siihen. Aloin olla varma asiastani, ja kävelin Miran viereen ja kuiskasin "Annatko sen paperin mulle, ja tulet kokeen jälkeen mun huoneeseeni niin katsotaan mitä tässä tehdään." Oikeastaan en ollut edes paperia nähnyt, mutta niin Mira vaan nosti kättään ja ojensi paperin kätensä alta. Olin aidosti hämmästynyt.
Tutkailin lunttilappua kokeen lopun aikana, ja eipä siitä olisi isoa hyötyä ollut. Miran arvaukset koekysymyksistä eivät olleet osuneet oikeaan kuin parissa kohdassa. Koe päättyi, Mira oli häipynyt jo vähän ennen kuin aika loppui. Kävelin huoneeseeni, tai oikeastaan siis varsinaisen opettajan huoneeseen jota sijaisena tietenkin käytin. Oven alta oli huoneeseen työnnetty lappu. Se oli Miralta. Oli kuulemma pakollista menoa, mutta toivoi että voisimme kuitenkin puhua ennenkuin kertoisin asiasta eteenpäin. Koululla oli tiukka kanta niin lunttaamiseen kuin plagiointiinkin. Jos niistä jäi kiinni, joutui suorittamaan kurssin kokonaisuudessaan uudestaan, ja vieläpä jonkinlaisin lisätöin varustettuna. Mira oli laittanut lappuun myös puhelinnumeronsa, ja kertoi olevansa puhelimen ääressä viimeistään kahdeksalta illalla. Tuolloin kun ei varsinkaan jokainen opiskelija kantanut kännykkää vakiovarusteena...
Illalla soitin Miralle, ja tyttö vastasi hieman jännittyneen oloisena. Kerroin että olisin mielelläni selvittänyt asian heti kokeen jälkeen, koska aamulla pitäisi kuitenkin tietää miten asian rehtorille esitän. Mielestäni asia oli myös sellainen että istuisin kasvotusten, koska silloin on helpompi arvioida puhuuko toinen totta. Mira valitteli että pienen kaupungin bussit lakkasivat kulkemasta niin aikaisin, että jos hän nyt lähtisi koululle olisi edessä pitkä kävely kotiin joulukuisessa räntäsateessa... Äkkiä hän kuitenkin ehdotti että jos minulla on auto, voisin kenties käydä hänen luonaan vielä nyt illalla. Ei minuakaan autoili ja mahdollinen harhailu vieraassa kaupungissa suuremmin houkuttanut mutta halusin tosiaan ymmärtää miksi nimenomaan tämä nuori nainen oli sortunut lunttamiseen. Lähdin siis suunnistamaan Miran ohjeiden mukaan.

Mira avasi oven, viehättävänä kuten aina, tällä kertaa kuitenkin selvästi huolestuneena. Hän toivotti minut tervetulleeksi ja kiitti vielä erikseen siitä että viitsin lähteä tähän aikaan illasta. Sanoin suoraan että monen muun kohdalla olisin voinut jotain tuollaista odottaakin ja viedä lapun suoraan rehtorinkansliaan, mutta nyt halusin ymmärtää miksi hän sortui moiseen. Mira oli keittänyt iltakahvit valmiiksi ja vieläpä käynyt leipomon kautta ostamassa pullaakin, joten istuimme alas kahvittelemaan ja puhumaan.
Mira sanoi, että hänen kunnianhimosa oli vienyt voiton. Heidän arvosteluasteikkonsa oli 1-5 ja saamalla 5 tästä kokeesta olis hän myös saanut saman yleisarvosanan. Se siis selitti sen miksi selvästi keskitasoa parempi oppilas lunttasi. Tai yritti. Miran lapusta näki kokemattomampikin opettaja että lunttauksen suhteen se oli harrastelijoiden puuhastelua. Mirakin sen myönsi, ja totesi saman kuin minäkin, eli sen ettei lapusta ollut juuri edes hyötynyt.
"Mun suurin ongelmani tässä tilanteessa on se, että suoraan sanottuna mun ei tekis mieli edes käräyttää sua tästä, mutta en mä haluaisi sulle tästä hyvästä vitostakaan kurssista antaa." sanoin Miralle, ja yhtä paljon siinä oli pohdiskelua itseni kanssa...
"Entäs jos sitten kuitenkin vaan annat mulle kolmosen tai nelosen etkä puhu tuosta luntista kenellekään?" Mira ehdotti, kun huomasi että voisi olla mahdollista luikerrella ulos pahemmista vaikeuksista.
"Sekään ei oikein onnistui, kun nuo koepaperit menee arkistoon ja sä voisit valittaa arvostelusta kun vastaukset näyttivät kuitenkin olevan oikein..." vastasin edelleen pohdiskellen ratkaisua, olin Miran vastaukset toki jo lukenut läpi.
"No mutta jos mä en valita?" Mira kysyi.
"En mä haluaisi ottaa sitä riskiä. Ja sitä paitsi joku voi muutenkin innostua katselemaan miten sijainen kokeita arvostelee" vastasin.
Mira otti kädestäni kiinni ja katsoi suoraan silmiin "Mä todella haluaisin sopia tän niin etten joudu tekemään kurssia uudelleen ensi vuonna lisätöineen."
"Olisko sulla sitten joku ehdotus miten tämä hoidetaan?" kysyin vähän yllättyneenä sillä Miran käytös vihjasi siihen että tuo ratkaisu voitaisiin löytää tässä ja nyt...
"Sä vaikutat ihan mukavalta nuorelta mieheltä, ja mä voisin pitää sua hyvänä jos se saisi sut muuttamaan mielesi..." Mira kehräsi.
"En mä oikein tiedä..." änkytin ja yritin pitää pokkani vaikka olinkin joskus luokkahuone fantasioissani miettinyt miten suhtautuisin jos joku silmää miellyttävistä naisoppilaistani tulisi ehdottamaan arvosanan korotusta vaikkapa suullisessa kuulustelussa... ;) Nythän olisi tilaisuus kokeilla...
"Mä olisin todella kiitollinen jos sä suostut" Mira jatkoi kehräämistään ja alkoi hieroa jalallaan mun säärtäni.
"Minkäslaista hyvää mulle olisi sitten tarjolla?" kysyin, enkä varmasti enää pystynyt peittelemään kiinnostustani.
"Ihan mitä sä vaan haluat... voidaan vaikka ensin katsoa mulle jotain muuta päälle ja sitten mä lupaan täyttää sun toiveesi" Mira jatkoi ja säesti katseella jota ei voinut vastustaa.
"No tehdään niin sitten..." vastasin teeskennellyn miettimistauon jälkeen. Mira nousi ylös, ja kehotti mua seuraamaan makuuhuoneen puolelle. Opiskelijaksi Mira asui mielestäni varsin mukavasti, kaksiossa ihan hyvällä sijainnillakin vielä.
"Haluaisitko sä että mä pukeudun niinkuin bailamaan mennessä? vai niinkuin virallisempiin juhliin mennessä? vai mistä sä pitäisit? ei mut ootas... jos sä haluat niin mä hankin yksiä naamiaisia varten koulutytön asun, sekin on tääl vielä tallessa..."
"Katsotaan mitä sieltä löytyy, aloitetaan alusvaatteista." yritin sanoa asiani mahdollisimman tiukasti, mutta nuorella miehellä oli tilanteessa vielä vähän sulattelemista. Mira kuitenkin veti auki laatikon suuresta lipastostaan ja sieltä paljastui varsin mukava kokoelma alusvaatteita. Tuohon aikaan eivät vielä stringitkään olleet vallanneet tilaa kaikilta muilta alushousumalleilta, mutta Miralla näytti olevan niitäkin ihan riittävästi. Lopulta poimin joukosta mustat, vähän lapikuultavat, punaisin kukkakuvioin koristellut stringit ja niihin sopivat rintaliivit.
"Kiva valinta..." sanoi Mira ja vinkkasi silmää. Mietin itsekseni oliko tyttö iltapäivästä asti miettinyt selviävänsä tilanteesta näin...
"Mitäs sitten? " Mira kysyi.
"Näytähän vähän vaihtoehtoja..." kehoitin osoittaen kaappien suuntaan.
Mira avasi kaapin ovia, ja minä tutkailin tankojen ja hyllyjen tarjontaa. Ei tätä tyttöä ainakaan huonosta mausta voinut syyttää. Olisin ollut ihan tyytyväinen siihenkin mitä Miralla oli ollut päällään kun saavuin, mutta tokihan tilaisuus asun vaihtoonkin piti hyödyntää. Tangossa roikkui jopa pari ihan laadukkaan näköistä iltapukua, mutta mielessäni oli jotain niukempaa... Katseeni osui skottiruutuiseen minihameeseen, ja otin sen käteeni ja vein Miran eteen, ikään kuin mittaillakseni sen pituutta.
"Toi olis just siitä koulutyttö asusta..." Mira kertoi.
"Näytähän mitä muuta siihen kuuluu."
Mira kumartui kaapin alaosaan, ja kaivoi sieltä kengät. Minä ihailin takapuolen muotoja etsinnän ajan. Sitten Mira otti valkoiset polvisukat, ja valkoisen kauluspaidan, sekä v-aukkoisen neuleen ja laski ne sängylle.
"Tuollaiset siinä oli..." hän sanoi levitellessään vaatteita näkyville.
"Vähän pornommaksi sitä pitäisi muuttaa... tuon neuleen voit ainakin unohtaa..." sanoin rohkaistuneena Miran estottomasta asenteesta tilanteeseen. "Olisko sulla jotain korkeampi korkoisia kenkiä? Ja noi polvisukat voisit korvata stay-upeilla. Valkoisilla mieluiten" jatkoin ohjeistusta.
"Löytyy molemmat" Mira vastasi, ja kaivoi toivomani muutokset esiin.
"Noi on hyvät, vaihda ne päällesi ja tule sitten takaisin olohuoneeseen." sanoin Miralle, joka jäi makuuhuoneeseen kun itse siirryin sohvalle ja avasin television. Hetken kuluttua Mira seurasi perässä. Näky oli todellakin varsin pornahtava.
"Pyörähdähän ympäri että mä näen sut kunnolla" tokaisin sohvalta. "Ja tuo mulle sitten toinen kuppi kahvia" Mira pyörähti eikä näyssä tosiaankaan ollut mitään vikaa. Hetken kulutta hän oli vieressäni pyytämäni kahvikupin kanssa.
"Etkö sä muuta halua kuin kahvia?" Mira kysäisi melkein loukkaantuneen oloisena.
Mä olin löytänyt itseluottamukseni uudelleen ja vastasin varmalla äänellä "tottakai halua, mutta mä ehdin hyvin juoda tän kahvin sillä aikaa kun sä laitat sopivaa musiikkia ja strippaat mulle. Kengät, sukat ja pikkuhousut jää sitten mun huolekseni. Ja ensimmäiseen viiteen minuuttiin ei sitten vaatteet vielä vähene. Senkun pyörittelet tuota herkkupeppua ja pyllistelet sopivasti. Sitten alat vähentämään vaatteita."
"En mä oo koskaan stripannut kellekään..." Mira sanoi arastellen.
"Kerta se on ensimmäinenkin... voin mä tietysti aamulla mennä rehtorinkin juttusille." Mira nousi vierestäni ja meni valitsemaan musiikkia. Yllätyksekseni soittimeen päätyi jotain klassista, joka vieläpä sopi tilanteeseen...
"Kuvittelet vaikka että olet baarin tanssilattialla ja yrität kiinnittää unelmiesi adoniksen huomion..." sanoin kun huomasin että Miralla oli yllättäen vaikeuksia sopeutua tilanteeseen.
Vaikeudet karisivat kuitenkin yllättäen ja tyttö oli selvästi tanssinut ennekin, ja keränny sillä miesten katseita. Tosin ehkä vaatteet eivät olleet silloin vähentyneet. Mira osasi liikkua todella kiihottavasti...
"Nyt voit alkaa vähentämään vaatetta, hitaasti" sanoin.
Katselin miten tuo kaunis vartalo paljastui vähitellen, rinnat olivat pienehköt, b-kuppia kuitenkin ja nännit ihanat ja kovat, vatsa litteä ja jalkojen ja käsivarsienkin kiinteys oli kunnossa.
"Hyväile rintojasi" ohjeistin Miraa, jolta oli jo hamekin lähtenyt. Pikkuhousujen läpi erottui niukasti siisti "kiitorata" vaaleaa karvoitusta. Miran kädet olivat rinnoilla, välillä puristivat ne kokonaan sisäänsä, välillä vain nännit olivat sormien välissä.
"Tulehan tänne mun syliini pyörittämään sitä pyllyäsi" sanoin, ja Mira istahti syliini ja pyöritteli peppuaan jo kovettunutta etumustani vasten ja mun käteni tutkivat neidon rintoja ja tiukkaa vatsaa... sileää reisien ihoa...
"Nouse ylös, ja laske noi pikkuhousutkin alas..." Mira seisoi edessäni, pakarat silmien korkeudella ja otti stringeistään kiinni ja kumartui, ja laski kiusoittelevan hitaasti nuo pienet kangaspalaset nilkkoihinsa.
"Käänny ympäri." Mira kääntyi. "Levitä jalkojasi" Mira siirsi toista jalkaansa parikymmentä senttiä. Ojensin käteni eteenpäin ja vein sen suoraan Miran jalkojen väliin, niin että etusormi ja nimetön liukuivat molemmin puolin Miran vakoa, ja keskisormi tunnusteli välittömästi kosteustilannetta...
"Sähän olet ihan märkä... kaivahan sitten mun kaluni esille ja tule takaisin syliin istumaan" sanoin Miralle virnuillen tyytyväisenä löytämästäni kosteudesta. Mira ei tarvinnut kehoittaa kahdesti, vaan hetkessä mun housuni olivat nilkoissa ja tyttö kiipeämässä syliin.
Vedin Miraa puoleeni ja autoin kaluni oikeaan kohtaan jotta laskeutuminen onnistuisi, samalla vedin Miraan selästä niin että sain rinnat suuni ulottuville. Toista puristelin kädellä ja toista kiusasin kielellä, ja lopulta imaisin nännin kunnolla suuhuni. Mira ratsasti ja tuntui nauttivan täysin siemauksin. Itselläni oli jo strippauksen katselu aiheuttanut paineita, varsin reilusti eikä mennyt montaakaan minuuttia ennenkuin laukesin murahdellen Miran sisään. Suutelin Miraa, hän vastasi tunkemalla kielensä suuhuni...
"Nouse ylös varovasti ettet sotke mun housujani" sanoin Miralle.
"Mä yritän..." Mira nousi hitaasti ja onnistui estämään sisältään valuvan sperman tippumisen housuilleni käsillään. Mira kiirehti kylppäriin, ja pesi spermat niin käsistään kuin myös pillustaan mahdollisimman huolella.
"Mitäs sitten?" Mira kysyi palatessaan pian huoneeseen.
"Nuole mut puhtaaksi... ja ota noi housut pois mun nilkoistani." Mira polvistui eteeni ja veti housut pois ja alkoi nuolla velttoa kaluani, otti sen välillä kokonaan suuhunsa ja tokaisi hetken kuluttua "Valmis" aivan kuin olisi jokapäiväisissä puuhissa. Vaikka mistäpä minä tiedän ettei ollutkin...
"Sitten laita tuo hame takaisin päällesi, ja siirrytään makuuhuoneeseen" Mira käveli edelläni, hame ei kunnolla peittänyt stay-uppien pitsiä, ja paljas selkä kruunasi näyn. Makuuhuoneen puolella heitin itsekin paidan päältäni.
"Annahan opettajalle suukko..." sanoin maatessani selälläni sängyllä. "ja sitten jatkat suusi kanssa hitaasti alaspäin."
Taas Mira oli nopeasti touhussa, hänen huulensa ja kielensä pyörivät ihanan taitavasti ja kiusoittelevasti varmaankin käyden läpi jokaisen neliösentin ihollani. Hän oli päässyt vasta vähän navan alapuolelle kun kaluni alkoi olla jo täydessä seisokissa. Vaikka tokihan Mira myös osasi käyttää alaspäin matkatessaan rintojaan innostamaan pikkuveljeäni...
"Alahan imemään jo..." hoputin Miraa, ja taas tyttö teki työtä käskettyä. Välillä kaluni upposi kokonaan Miran suuhun, välillä siellä oli vaan terska jolla kieli leikitteli... eivätkä pallitkaan jääneet osattomiksi.
"Käyhän nelinkontin poikittain sängylle." Mira kääntyi ja takaapäin katsottuna hame nousi mukavasti ylös, tarjoten esteettömän näkymään turvonneeseen ihanan punaiseen tiukkaan pilluun joka odotti taas täytettä. Meni kuitenkin Miran etupuolelle ja tarjosin kaluni takaisin hänen suuhunsa. Tuo ahnas imu olisi varmaan vienyt rautanaulat hirsiseinästä, mutta mikäpä minä olin valittamaan. Mun mielestäni kun mikään imu ei ole liian kovaa, kunhan ei aleta pureskelemaan. Tästäkin suunnasta näky oli houkutteleva. Kurotin kädelläni otteen Miran pakarasta samalla kun työntelin kivikovaa kaluani tuohon ihanaan suuhun.
"Nyt saat lisää kyrpää..." huohotin vetäytyessäni Miran suusta ja kiersin taas hänen taakseen. Mira levitti jo häpyään sormillaan, ja pyysi lisää...
"Nussi mua kovaa, mä oon ollut tuhma tyttö..."
Kukapa tuollaista toivetta ei olisi sijassani täyttänyt. Tungin kaluani Miran sisään, välillä lujempaa, välillä hitaammin, mutta aina pohjaan asti... Mira huohotti ja huusi, aneli lisää. Vein käteni Miran klitorikselle ja aloin hieroa sitä työntöjeni rytmissä... Se sai tytön hengityksen kiihtymään entisestään ja hetkenpäästä tuo minihameen osittain verhoama herkkuperse alkoi pyöriä villisti kun Mira laukesi huohottaen vaikka mitä rivouksia...
"Valitettavasti mä en sun opettajanasi voi hyväksyä tuollaista kielenkäyttöä..."
"Saanko mä nyt piiskaa? " Mira kysyi, ja näytti lähinnä toiveikkaalta.
"Ei hän se tuollaisia puheita estä. Mun täytyy tukkia sun suusi jollain..."
"Vaikka sun kullillas?" Mira kysyi taas innokkaana... Tämä tyttö ei tosiaankaan tuntunut kärsivän tästä sovittelu rangaistuksestaan.
"Ehkä mä keksin jotain muuta... tai sitten nuo molemmat..." sanoin, ja avasin samalla Miran lipaston alusvaatelaatikon. Otin sieltä parit pikkuhousut ja tungin ne tytön suuhun, ja paransin pitävyyttä kiepauttamalla samasta paikasta löytyneet sukkahousut siteeksi niskan takaa.
"Selällesi..." sanoin samalla kun puoliksi käänsin jo tyttöä alleni, ja nostin sääret olkapäilleni. Hieraisin kalullani Miran klitorista muutaman kerran ja painoin sen sisään. Tytön pää heittelehti puolelta toiselle kun aloin tikkaamaan kuin mummon vanha singeri... Olisin varmasti lauennut jo aiemmin ellei liukastusta olisi ollut jo hieman liikaakin. Nautin kuitenkin siitä kun Mira mumisi pikkuhousuihinsa ja kaulan ja kasvojen verisuonet pullistuivat.
"Taidat tuhmeliini laueta taas kohta..." ja Mirahan laukesi... tällä kertaa mahdolliset rivoudet jäivät muminan asteelle. Hellitin itsekin vähän tahtia, ja lopulta pysähdyin lepäämään. Vapautin Miran suun sukkahousujen siteestä ja otin pikkuhousutkin pois hänen suustaan. Käänsin tytön vatsalleen ja nappasin kädet selän taakse. Kiepautin sukkikset ranteiden ympärille ja niin oli tytön kädet sidottuna selän taakse.
"Täytyyhän mun sulle sitä piiskaakin antaa... sullahan oli ratsupiiska tuolla kaapissa eikös ollutkin?"
"joo... mut se sattuu..."
"Sä oot siis kokeillut? Mutta eikös sun pidä jonkinlainen rangaistuskin saada? Tähän saakkahan sä olet vaan nauttinut."
"En oo kokeillu mut mä tiedän?"
"No, kohta tiedät varmasti. Ja mä en sitten halua kuulla mitään valitusta tai huutoa. Jos et osaa olla hiljaa, niin mä rassaan vielä sun perseesikin jollain sopivan isolla lelulla jonka satun löytämään... Ymmärretty?"
"Joo... mut älä pliis kovaa..."
Nappasin piiskan kaapista ja aloin kevyin napautuksin... vähitellen lisäsin voimaa, ja Mira jännittyi joka kerta odottamaan uutta iskua. Tyttö oli sitkeästi hiljaa... kaikkia ynähdyksiä ei toki pystynyt estämään mutta annoin niiden mennä. Takapuoli punoitti ja ensimmäinen kyynel ilmestyi Silmäkulmaan, ja mä päätin että oli aika lopettaa.
"Sehän meni hyvin... nyt ylös sieltä" sanoin ja aloin tukea Miraa, sillä selän takana sidottuna olevat kädet eivät helpottaneet nousua...
"Ja sitten polvillesi. Mä annan sulle proteiinipirtelön samaan hintaan." Mira polvistui ja mä annoin tukea. Huulet hakeutuivat kaluni ympärille, ja sama halukas imu mitä olin jo aiemmin kokenut jatkui. Pidin tukevan otteen tytön päästä ja panin tuota ahnasta suuta.
"Suuhun vai roiskutanko päälle" kysyin Miralta ja vedin kaluni hetkeksi ulos noiden ihanien huulten välistä...
"Suuhun..." Mira huohotti ja niinpä jatkoin kaluni syöttämistä tuolle polvistuneelle tytölle. Autoin hieman omalla kädelläni, ja lopulta muutaman tiukan työnnön jälkeen laskin lastini tuon langenneen enkelin suuhun.
"Nielet sitten kaiken huolella..."
Mira mumisi kaluni suussaan vastaukseksi jotain, jonka mä tulkitsin ymmärtämisen merkiksi...

4

13788

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Juuras

   Hienoa! Jatkoa toivoisin... :)

  • Hyvä

   Vaihtelevan hyvä tarina

  • samppaliini

   luin ihanan tarinasi ja se sai minut kostumaan mukavasti ihanan märäksi.mieheni ei ole kotona juuri nyt mutta pano halut on suuret tämän jälkeen.missä päin asut?haluatko maistaa mehujani?olen valmis sinun käsittelyllesi!!

  • mutta ihana tarina! :)

   Ei ihan mun topunelmista, mutta kyllähän toi sai kostumaan.. Ja tykkäsin myös kielenkäytöstäsi!
   Lisää -> ja otapa vaikka joku nuorempi, kiva koulutyttö mukaan myös ;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kun katsoit mua silmiin

   Niin... Olin ihan rakastunut... Olisin halunnut kertoa sua rakastan.
   Ikävä
   153
   3015
  2. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   392
   2322
  3. Stefun tallilla helvetti irti

   kertoo Seven. Sähkölasku maksamatta ja hevoset kituu tallissa kylmissään. Juoma-automaatit ei toimi yms. Martina samaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   2292
  4. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   93
   1564
  5. Perusnatsi piti palopuheen Kiovassa

   Kremlissä oltiin tästäkin oikeassa; Ukraina on natsien hallussa.
   Maailman menoa
   275
   1401
  6. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   460
   1373
  7. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   52
   1087
  8. Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."

   Ohhoh! Tubettaja Pinja Sanaksenaho joutui lähtemään Selviytyjät Suomi -kisasta, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvost
   Tv-sarjat
   10
   1067
  9. Surullinen tarina kulissien takaa

   Palstallahan on kovasti lgbtq-agendoja puolusteltu ja vihalla vastattu kun on epäilty että lapsia ja nuoria houkutellaan
   Sinkut
   128
   1042
  10. Hyvää yötä halikaveri

   Meenpäs sittenkin vaan nukkumaan. Tai tuskin uni tulee mutta jotain. Halitaan huomenna tai joskus. Ehkä. 💞 T. Itku-i
   Ikävä
   177
   965
  Aihe