Gynekologilla serkun kanssa

Suvi

Olen Suvi, 18 vuotta, ja tässä tarinani.

Saavuimme vuotta vanhemman serkkupoikani Jussin kanssa lääkärikeskukseen ja ilmoittauduin naiselle, joka istui vastaanottotiskin takana. Esittäydyin hänelle ja kerroin, että olen tulossa gynekologin tarkastukseen. Hän tarkisti tietokoneelta, että aikani oli voimassa ja pyysi odottamaan muutaman minuutin. Istuuduimme alas ja aloimme odottamaan. Minua häiritsi, että Jussi oli tullut mukaan, mutta sille ei oikein voinut mitään. Tarvitsin kyydin, koska asun kaupungin ulkopuolella enkä saanut ketään muuta kaveriani heittämään minua kaupunkiin. Jussilla oli vapaapäivä ja niinpä saatoin vaivata häntä, vaikka en olisi halunnut.

Odotimme melkein kymmenen minuuttia, kunnes minut huudettiin yhteen tutkimushuoneeseen. Hämmästyksekseni serkkuni ei jäänytkään odottamaan käytävään, vaan marssi perässäni huoneeseen, jossa meitä odotti nuorehko naisgynekologi.

Tutkimushuoneessa haisi desinfiointiaine ja siellä tuntui viileältä. Istuuduin tuoliin pöydän viereen ja serkkuni sulki perässään huoneen oven ja jäi ovensuuhun seisomaan. Lääkäri ei tuntunut välittävän mitään serkustani eikä liioin pyytänyt tätä poistumaan huoneesta.

Lääkäri tarkisti taustatietojani tehden joukon henkilökohtaisia ja intiimejä kysymyksiä kuukausikierrostani ja seksuaalisesta elämästäni. Minua nolostutti vastata niihin serkkuni kuullen. En nähnyt hänen kasvojaan, mutta arvelisin hänen varmaankin myhäilleen kuunnellessaan lyhyitä vastauksiani.

Lääkäri pyysi minua riisuutumaan tutkimuksen ajaksi. Nousin ylös ja vilkaisin serkkupoikaani. Hän hymyili. Minua hermostutti. Olin lamaantunut enkä tehnyt aluksi mitään, kunnes lääkäri hoputti minua sanoen ettei tässä olisi koko päivää aikaa. Riisuin kengät, t-paidan, farkut ja nilkkasukat pois. Serkkupoikani seurasi toimitusta hiljaa. Näytin olevani valmiina.

”Suvi, lääkäri tarkoitti varmaan, että riisuudut kokonaan”, serkkuni huomautti ikään kuin vaivihkaa.

Paskiainen, hän nautti tästä!

Kurottauduin käsilläni selkäni taakse ja avasin rintsikat ja pudotin ne pois. Tartuin seuraavaksi pikkuhousuihini ja vedin ne alas ja lopulta kokonaan pois. Patsastelin alastomana lääkärin ja testosteronin hyrräämään serkkupoikani silmien edessä.

Lääkäri lähestyi minua ja pyysi seisomaan selkä suorana kädet sivuilla. Hän alkoi tunnustelemaan rintojani. Serkkupoikani vaihtoi paikkaa nähdäkseen paremmin kaiketi. Nänninpääni kovettuivat heti elleivät ne sitten olleet kovettuneet jo ennen tutkimusta. Lääkäri pyöritteli rintojani vuoron perään käsissään ja tunnusteli niitä joka puolelta. Hän kysyi, osasinko itse tutkia rintani. Vastasin kyllä, vaikken ollutkaan oikeasta tekniikasta aivan varma. Hän otti nänninpääni peukalonsa ja etusormensa väliin ja puristi kysyen samalla tunsinko kipua. En pystynyt puhumaan. Pudistin vain päätäni. Olin niin nolona tavasta, jolla hän kosketteli minua ja enkä todellakaan halunnut näyttää kiihottumistani serkkupoikani nähden.

Lääkäri siirtyi tutkimuspöydän viereen ja veti jalkatuet esiin. Hän käski minut pöydälle tutkimusasentoon ja asettamaan jalkani niille varattuihin tukiin. Oliko tämä noloa? Vain hullu vastaisi, ettei olisi.

Hän paljasti vaginani kiusallisen hitaasti. Serkkupoikani tarkkaili taustalla hyvissä asemissa. Hänen kätensä oli housuntaskussa. Lääkäri kehui alapäätäni hyvin hoidetuksi. Nykyään sellaisia näkee kuulemma aivan liian harvoin. Otin sen kohteliaisuutena.

Tunsin pian sormen työntyvän hitaasti emätinaukkooni. Se tunnusteli emättimeni seinämiä rauhallisin liikkein. Toinen sormi työntyi hetkeä myöhemmin sisälleni. Tämä alkoi käymään jo turhan jännittäväksi. Kokeneet sormet tekivät työtään sisälläni ja ne työntyivät koko ajan yhä syvemmälle. Tajusin, että saattaisin kostua millä hetkellä hyvänsä. Aloin hengittämään raskaammin ja mieleni teki liikehtiä. Lääkäri huomasi kaiketi reaktioni ja kysyi tunsinko jotain kipua. Pudistelin päätäni ja vakuutin kaiken olevan kunnossa. Ei kipua todellakaan.

Epäilin, uskoiko lääkäri minua, koska hän pyysi serkkupoikaani seisomaan pöydän viereen. Kirosin itsekseni. Pitikö hänetkin ottaa siihen tuijottamaan? Mutta lääkärillä oli hänelle tehtävä.

”Luulen, että Suvi tarvitsee hieman rentoutusta. Voisitko hetken hieroa sormellasi hänen klitoristaan?” pyysi lääkäri.

Serkkupoikani yllättyi silminnähden, mutta eihän hän tietenkään voinut moisesta kieltäytyä. Jessus sentään, pelkkä ajatuskin tuntuikin mahdottomalta. Jussi, hieromassa hänen klitoristaan ja kiihottamassa häntä. Tämä oli kuin unta. Pahinta painajaista. Serkkupoikani ryhtyi tuumasta toimeen. Hän aloitti varovasti, mutta painoi sormellaan sitten yhä enemmän häpykieltä ja kiihdytti sormenpäänsä liikettä. Mieleni teki kohta huutaa. Lääkärin sormet työskentelivät samaan aikaan emättimessäni ja minun piti tietenkin yrittää vaan rentoutua. Mahdoton yhtälö.

Vilkuilin ympärilleni ja havaitsin, että Jussin toinen käsi oli edelleen housuntaskussa. Ja mitä hän tekikään. Masturboi itseään ja samalla hieroi hänen klitoristaan muka rentouttaakseen häntä. Tämä meni jo yli.

Kysyin hädissäni, kestääkö tämä vielä kauan. Lääkäri nosti katsettaan ja kertoi olevansa pian valmis. Olin vastustellut lähenevää orgasmia jo hetken enkä tiennyt jaksaisinko enää kauaa.

Jatkuu…

12

25952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lissu

      Älä jatka enää... Kyllä tarinan pitäis olla edes jotenkin uskottava!

      • ...tuli mieleen

        Mikä tarina täällä ylipäätänsä on uskottava? Fantasiaa kaikki tyynni, mutta se ei tarkoita etteikö nämä olisi mukavia lukea.


      • bagani

        samaa tarinaa toistellaan jatkuvasti, ei jaksa kiinnostaa!


      • ..ihmisen ikävä toisen luo..
        bagani kirjoitti:

        samaa tarinaa toistellaan jatkuvasti, ei jaksa kiinnostaa!

        ...mun mielest on hyvä että on samanlaisia tarinoita, koska niihin tulee aina kirjoittajan mukaan jotain uutta ja uusia näkökulmia...


    • Mirella69

      Mielestäni tämä on hyvä. Jatka ihmeessä.

    • Laddis

      Jatka tätä ihmeessä...

      • :-)

        jooo,lisäääää.....


      • lisää
        :-) kirjoitti:

        jooo,lisäääää.....

        No jatka nyt ihmeessä. En malta odottaa miten hän hieroi hänen klitoristaan ja saiko hän häneltä mahtavan räjähtävän orgasmin.


    • parpapa

      Toi hän sekoilu sekotti hieman.Jossain vaiheessa luulin jo että se serkkupoika räpläs sen gynen klitorista,oli niin sekavasti kirjotettu.

      • jepulis

        "Masturboi itseään ja samalla hieroi hänen klitoristaan muka rentouttaakseen häntä."

        Niin, näitä kohtia oli muutama. Novelli on muutoin koko ajan minä-muodossa. Siksi olisi voinut kirjoittaa:
        "...ja samalla hieroi klitoristani muka rentouttaakseni minua."


    • babbi

      ...kenties milloin? Alku oli kyl ihan kiva...

    • yks lukija vaan

      Yllättävää, luin täällä novellin ensimmäisen kerran. Hyvin jaettu kappaleisiin ja oli siksi luettavissa, hienoa! Ja oli tuore idea!

      Ja vielä kun otat huomioon yhden oikeinkirjoitusseikan...

      Oikein on "alkoi tehdä". Huonoa kielenkäyttöä on "alkoi tekemään" vaikka se onkin koko ajan yleistymään päin. Kumma että yleensä kieltä lyhennetään, mutta nyt halutaan jostain syystä sanoa pidemmällä tavalla, joka on kaiken lisäksi väärin...

      "Hän alkoi tunnustelemaan rintojani."
      oikein: alkoi tunnustella

      "Tämä alkoi käymään jo turhan jännittäväksi."
      oikein: alkoi käydä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      138
      10080
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2924
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      188
      2727
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1546
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe