Uusi aika?

Energinen Ajatus

9

543

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jeshua Ha Mashiach

   Tähän ollaan menossa….. Tähän jopa muslimit on menossa… Kaikki harhautetaan… Monet eksyvät…Jopa Kristuksen omilla on hetkittäin (onneksi hetkittäin vain) vaikeaa nähdä…niin väkevä tuleva Petos on oleva. (Aika on periaatteessa loppu, aikaa on jäljellä enää noin 0,0333% syksyllä 2005. 6000 vuotta on pian takanapäin sekä 1000 vuotinen sapatin lepo/morsius seurakunnan häät/valtakunta ovat alkamassa…seitsemäntenä päivänä Hän lepäsi! )

   Maitreya eli buddhalaisten odottama viides buddha, muslimien mahdi ja hindujen krisna ( petettyjen juutalaisten valhemessias sekä nimikristittyjen antikristus)

   On aivan typerää myös väittää että aidot kristityt murhaavat tai sotivat! Kristityn nimeä kantavista on ehkäpä vain noin 10%:a ollut sellaisia mitä raamatun Sana tarkoittaa….Loput 90%:a ovat niitä ”nimikristittyjä” jotka myös sotivat (ristiretket), murhaavat…ovat julkijumalattomia, itsevalaistuneita, susia lammasten vaatteissa, katolilaisuuden hapattamia, kahdesti kuolleita sekä ovat kristitty sanan melkein vastakohdaksi, irvikuvaksi luoneet, tarkoituksellisesti mahdollisemman monia eksyyttääkseen! Perkeleen moninaisia juonia siis. Aito Jeshuan/Jeesuksen oma todella rakastaa lähimmäistä ja on aina rakastanut sekä tulee rakastamaan raamatun tarkoittamalla tavalla. Se on piskuinen lauma, joka jäljellä on maapallolla, Sanaan oikein uskoen ( 10%? Veikkaan että alle!) Sanoohan Jeesuskin että kun hän palaa; Löytäneeköhän hän enää uskoa palatessaan… (sovintovereen ja uuteenliittoon etc.)

   Mm. muslimit jauhavat valhetta kokoajan joka paikassa että aidot kristityt olisi miekkalähetyksiä tehneet etc…. jatkuvaa valhe propagandaa… sekä että Jeshua ei kuollut golgatan ristillä verensä syntiemme edestä vuodattaen. Ei omin teoin, yksin armosta ettei yksikään ”liha” = langennut ihminen voisi kerskata! Ruumimme lopullinen lunastus tapahtuu siinä hetkessä kun Herramme Jeshua takaisin saapuu. Silloin vapaudumme lopullisesti ”lihan pistimistä”.

   Tällainen 10% vähemmistöön kuuluva aito raamatun tarkoittama ”kristitty” ei todellakaan voi ketään surmata missään tilanteessa…ei edes itse puolustukseksi! Onkohan koko maapallolla edes 10%:tia ihmisiä enää jotka Aabrahamin, Jaakobin sekä Iisakin Jumalan ja hänen Poikansa Jeshuan Kristuksen Sanan mukaisesti eläisivät sekä sovintovereen uskon kautta turvautuisi.

   Maitreya eli buddhalaisten odottama viides buddha, muslimien mahdi ja hindujen krisna eikä mikään muukaan epäjumala pelasta, eikä myöskään itsevalaistuminen (Vapaamuurarit Ja Illuminaatit), humaanit valhe-uskomukset tai globaalinen katolilais ekumeeninen porttokirkko.
   http://www.free-webspace.biz/heavenlyjerusalem/antikristus.html
   http://www.free-webspace.biz/heavenlyjerusalem/66tunnistuskeinoa.htm

   järkyttävä löytö armonvuonna 2005 http://www.share.fi/includes/index.php

   Tässä linkissä on tehty jo paljon työtä Suomalaisia / aitoja Kristittyjä eksyttääkseen. Huh, huh sanon vaan. Kestäkää nyt vielä hetki, ainakin 2007 lopulle asti kaikkea valhetta vastaan.
   Maitrea on saatanallista eksytystä johon humaanit liberalistit ja omasta mielestään hyvinkin viisaat varsinkin ”sekoavat”!

   Kunnioittaen mm. muslimeita sekä kaikkia maailman ihmisiä! Antakaa Jeshuan/Jeesuksen Kristuksen pelastaa itsenne.

   • Energia

    Voihan näitä ennustuksia kirjoitella pahansuovat ihmisetkin.

    Ajatellaanpa, että hyvän tuleminen on ennustettu kauan aikaa sitten ja ikävät ihmiset ovat vittuillessaan muuttaneet nuo ennustukset ikäviksi ja näin tämä ennustettu hyvän tuleminen saakin teidän ikävän vastaanoton, koska te menette ja uskotte SOKEASTI joihinkin kenties ikävien ihmisten kehittämiin ikäviin ennustuksiin.


   • Anonyymi

    Shrila Bhaktivinod Thakur

    Durlabha mānava-janma

    durlabha manava-janma labhiya samsare
    krsna na bhajinu duhkha kahiba kahare? [1]

    (1) Ihmiselämä on harvinaisin tilaisuus saavuttaa henkinen täydellisyys. Mutta minulle on jäänyt vain suru, koska minä, jolle tämä suuri mahdollisuus on annettu, menetin sen, koska en koskaan palvonut Jumalaa, Krishnaa! Voi, kenelle kertoisin tämän epäonnen tarinan?

    'samsara' 'samsara' kari' michhe gela kala
    labha na ha-ila kichhu, ghatila janjala [2]

    (2) Elämä toisensa jälkeen on kulunut tässä aineellisessa maailmassa, kaikki aikani on mennyt hukkaan (materialistisen perhe-elämän orjuudessa). En ole saanut yhtään mitään ja olen kokenut vain ongelmia ja huolia.

    kisera samsara ei chhayabaji praya
    ihate mamata kari vrtha dina yaya [3]

    (3) Millainen maailma tämä on? Se on kuin taikurin illuusio (kuin taikalyhdyn esitys, jossa silmieni edessä leikkii lukuisia varjoja ja optisia illuusioita). Koska olen itsekkäästi kiintynyt tällaiseen kangastukseen, pidän tämän maailman ohimeneviä illuusioita ”minulle” ja ”minun” kuuluvina. Näin päivä toisensa jälkeen kuluu turhaan.

    e deha patana ha'le ki rabe amara?
    keha sukha nahi dibe putra paribara [4]

    (4) Mitä minulle jää jäljelle, kun tämä ruumis kaatuu kuolleena maahan? Silloin eivät poikani eivätkä rakkaimmat läheiseni pysty antamaan minulle minkäänlaista onnea.

    gardabhera mata ami kari parisrama
    kara lagi' eta kari, na ghuchi la bhrama [5]

    (5) Teen joka päivä kovasti töitä kuin aasi, ja silti ihmettelen, kenen vuoksi yritän niin kovasti? Olen edelleen niin monien illuusioiden vallassa!

    dina yaya michha kaje, nisa nidra-vase
    nahi bhavi marana nikate achhe vase [6]

    (6) Tuhlaan jokaisen päiväni turhiin ja merkityksettömiin asioihin, ja yöni kuluvat unen vallassa. Enkä ajattele hetkeäkään koko vuorokauden aikana, että kuolema on aina läsnä.

    bhala manda khai, heri, pari, chinta-hina
    nahi bhavi, e deha chhadiba kona dina [7]

    (7) Elän huoletonta elämää: syön, ulkoilen, pukeudun haluamallani tavalla, mutta en ajattele sitä, että jonain päivänä minun on luovuttava tästä kehosta.

    deha-geha-kalatradi-chinta avirata
    jagichhe hrdaye mora buddhi kari hata [8]

    (8) Sydänparkaani piinaavat jatkuvat huolet toimeentulostani ja huolet, jotka johtuvat kehostani, kodistani, vaimostani, sukulaisistani ja julkisista velvollisuuksistani. Nämä huolet aiheuttavat minulle kärsimystä ja tuhoavat järkeni.

    haya, haya! nahi bhavi—anitya e saba
    jivana vigate kotha rahibe vaibhava? [9]

    (9) Voi, voi! Miten valitettavassa tilanteessa olenkaan! Olen uppoutunut näihin ongelmiin ajattelematta, että ne ovat lyhytaikaisia ja katoavat pian unholaan. Mitä aineelliselle omaisuudelleni tapahtuu kuolemani jälkeen?

    smasane sarira mama padiya rahibe
    vihanga-patanga taya vihara karibe [10]

    (10) Kun ruumiini heitetään polttohautausmaalla olevaan kuoppaan, se vain makaa siellä liikkumattomana. Varikset, korppikotkat, muurahaiset ja madot kerääntyvät paikalle ja herkuttelevat sillä!

    kukkura srgala saba anandita ha'ye
    mahotsava karibe amara deha la'ye [11]

    (11) Kulkukoirat ja shakaalit iloitsevat, juhlivat ja herkuttelevat ruumiillani.

    ye dehera ei gati, tara anugata
    samsara-vaibhava ara bandhu-jana yata [12]

    (12) Katsokaa, tämä on tämän aineellisen ruumiin lopullinen kohtalo! Ja hämmästyttävää on, että kaikki maalliset saavutukseni, kotini, perheeni ja ystäväni tulevat kokemaan saman kohtalon!

    ataeva maya-moha chhadi buddhimana
    nitya-tattva krsna-bhakti karuna sandhana [13]

    (13) Siksi rukoilen jokaista järkevää ihmistä: hylätkää kaikki nämä māyān luomat kangastukset ja etsikää puhdasta omistautumista Jumala Krishnalle, sillä se on ainoa ikuinen totuus!

    kuh


  • Tavoitteeton

   kaikille mahdollisille palstoille? Johan se on käsitelty tuolla Evoluutio ja kreationismi -palstalla ja perustelemattomaksi huuhaaksi todettu. Lisäksi postitit Buddhalaisuus -palstalle (ja varmaan moneen muuhunkin paikkaan, mihin en vielä ole törmännyt).

   Fysiikka -palstalle, mihin tämä kuuluisi, et näemmä kuitenkaan uskalla mennä väitteitäsi esittämään.

   • Energia

    Olemmeko sananvapauden omaavassa maassa vai emmekö?

    Onko tämä keskustelupalsta vai mikä?

    Oletko sinä yksin Jumala, joka saa päättää kuka keskustelee ja kenen kanssa?


   • Tavoitteeton
    Energia kirjoitti:

    Olemmeko sananvapauden omaavassa maassa vai emmekö?

    Onko tämä keskustelupalsta vai mikä?

    Oletko sinä yksin Jumala, joka saa päättää kuka keskustelee ja kenen kanssa?

    tuolla Buddhalaisuus -palstalla jo vastasin, olemme maassa, jonka kansalaisilla on perustuslain turvaama sananvapaus, tietyin rajoituksin (sitä ei esim. saa luvallisesti käyttää rikolliseen toimintaan).

    Tämä ei muuta miksikään sitä tosiasiaa, että avauksesi ei liity buddhalaisuuteen, hindulaisuuteen, evoluution, kreationismiin, jne., vaan fysiikkaan. Jostain kumman syystä et kuitenkaan ole Fysiikka -palstalle kehdannut mennä tulemaan tyrmätyksi.


   • Energia
    Tavoitteeton kirjoitti:

    tuolla Buddhalaisuus -palstalla jo vastasin, olemme maassa, jonka kansalaisilla on perustuslain turvaama sananvapaus, tietyin rajoituksin (sitä ei esim. saa luvallisesti käyttää rikolliseen toimintaan).

    Tämä ei muuta miksikään sitä tosiasiaa, että avauksesi ei liity buddhalaisuuteen, hindulaisuuteen, evoluution, kreationismiin, jne., vaan fysiikkaan. Jostain kumman syystä et kuitenkaan ole Fysiikka -palstalle kehdannut mennä tulemaan tyrmätyksi.

    Sinun toimintasi ei vaikuta tavoitteettomalta.

    Tavoitteeton, miksi et anna minun etsiä itselleni keskustelukumppaneita rauhassa?

    Mikä sinun tavoitteesi on?


  • Madhava

   Alustapa vähän ajatustasi. Miksi tuo malli vaikuttaisi uskontojen välisiin suhteisiin millään tavalla?

   • Energia

    Ehkäpä ihmiset ovat syllästyneet sotiin ja odottavat jotakin mullistavaa ja uutta Ajatusta.

    Ajatellaanpa, että ajatukseni maailmankaikkeuden toimintatavasta todetaan toimivaksi ja ihmiset kuulevat, että kehitin sen siksi, että saisimme maapallolle rauhan aikaiseksi.

    Ajatuksestanihan selviää, että sen minkä teemme toisillemme, teemme itsellemme.

    Ehkäpä sittenkin...


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   458
   2411
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   135
   1324
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   285
   1189
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1106
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1046
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   966
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   863
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   847
  Aihe