Lopunajat vs. Maailman loppu

einari3

Täällä kun nyt on taas äpöstelty tätä maailmanloppua, niin nyt olisi ehkä syytä kerrata taas miksi uskotaan ja mitä uskotaan:

Suurien luonnonkatastrofien määrähän on moninkertaistunut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Siihen kuuluvat maanjäristykset, tulvat, myrskyt, El ninoon liityen metsäpalot, kuivuus ja helteet, sekä sun muut tyrskyt. Poikkeuksellisia olosuhteita myös Suomessa: helleaaltoja, kylmimpiä ja sateisia kesiä ja lämpimiä talvia.

Jääkaudesta asti jäässä ollut Siperian ikirouta on alkanut sulaa. Jäiden alta paljasuvat suot päästelevät ilmoille metaania, mikä kasvihuonekaasuna on n. 20 kertaa voimakkaampi kuin hiilidioksidi. Tämän arvellaan vauhdittavan 10-25 % kasvihuoneilmiötä entisestään. Afrikassa Kenia-vuoren jäätikkö on menettänyt viimeisen sadan vuoden aikana 90 % massastaan ja samoin Kilimanjaro 73 %. Samoiten Napajäätiköt sulavat odotettua nopammin yhä kiihtyvällä tahdilla. Merivesien sulamisesta taas seuraa merenpinnan korkeuden nousu ja enemmän vesisateita, mikä taas aiheuttaa tulevaisuudessa ja jo nyt ihmisille ongelmia. Suurin osahan asustaa rannikolla tai sen lähistöllä.

Myrskyjen määrähän itsessäänhän ei ole lisääntynyt, vaan ne ovat voimistuneet New Orleansin kaltaisiksi ääri-ilmiöiksi. Epästabiilit merivedet sekoittavat myös golf-virran, mikä onkin heikentynyt ainakin 20 % muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana. Suurin syy on varmasti merivesien ja ilmaston lämpeneminen eli kasvihuoneilmiö. Se taas johtuu hiilidioksipitoisten kaasujen päästelystä taivaalle teollistumisen myötä, sillä on arveltu että tällaisen epätavallisen luonnonmullistelun kuuluminen normaaliin luonnon kiertokulkuun olisi n. 5 % todennäköisyydellä mahdollista.

Myös auringon aktiivisuus vaikuttaa ilmaston lämpenemiseen ja aurinkohan on aktiivisimmillaan nyt 8000 vuoteen.

Äskettäin eurooppalaiset tutkijat ilmoittivat Antarktiksen päällä olevan otsoniaukon suurentuneen jo euroopan kokoiseksi ja se jatkaa yhä kasvuaan. Amerikkalaisethan taas hetkeä aikaisemmin väittivät tuon reiän kasvun pysähtyneen.

Maapallon magneettikenttä on heikentynyt voimakkaasti viimeisen parin sadan vuoden aikana eli noin 5 %. Ja se on heikentynyt noin yleisesti ottaen jo muutenkin kaksi tuhatta vuotta. Tämä ja se että napavat ns. hakevat paikkaansa jatkuvasti enteilevät napaisuuden kääntymistä. Itse uskon navat vaihtavat paikkaansa keskenään tässä kohta puoliin. Magneettikenttä vaikuttaa myös sähkön kulkuun ja ihmisten mieleen. Aikaisemmin kirjoitin myös siitä kuinka epäilen auringon laittavan liikkeelle koko homman.

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=679&posting=22000000008539995

Tiesittekö että yksi kiinalainen käyttää keskimäärin vuodessa postimerkin kokoisen palasen paperia? Miettikää miten kävisi jos siellä tai Intiassa teollistuttaisiin samalla tavalla kuin esim. Amerikassa. Kuten hyvää vauhtia on tapahtumassakin. Ja me pyyhimme peppua tuolla arvokkaalla paperilla.

Joka päivä kuolee 25 000 ihmistä aliravitsemukseen. Siinä mielessä New Orleansin tuhot ovat yksi hyttysen uloste itämeressä. Ja muutenkin suurin osa ihmisistä elää epämääräisissä olosuhteissa. Tällaiset epätasaisuudet ja piittaamattomuus täytyy saada tasattua. Luonnonkatastrofien yksi tehtävä on herätellä meitä tajuamaan missä mennään ja yhdistää meitä auttamaan toisiamme, myös muutenkin kuin katastrofin sattuessa.

Tätä menoa todellakin tuhoamme itsemme ja silloin seuraisi se maailmanloppu ihmisille. Nyt on kuitenkin lopunajat meneillään, kuten moni jo tietääkin. Tämä on yhden ajanjakson loppu ja toisen (vesimiehen) ajanjakson alku. Sitä edeltää juuri nuo raamatulliset ennustukset, mitkä ovat nyt meneillään. Myös monella alkuperäiskansalla on samankaltaisia ennustuksia ja tunnetuin lienee Maya-kalenterin päättyminen 2012.

Emme kuitenkaan ole tuhoutumassa sanan varisnaisessa merkityksessä, vaan vaihtamassa tasoa. Aika nopeutuu mikä näkyy yhä hektisempänä elämänä ja asioita tapahtuu yhä kiihtyvällä tahdilla. Myös maapallon ja ihmisten värähtelyä nostellaan vähitellen sillä seuraava taso mihin olemme siirtymässä on värähtelyltään keskimääräisesti hienojakoisempaa tavaraa. Myös tietoisuudentaso kasvaa sitä mukaa kun etenemme kohti vuotta 2012 ja sieltä sitten plumpsahamme sinne 4. ulottuvuuteen. Jos ulottuvuuden vaihdosta ei tapahtuisi, tuhoiaisimme tämän planeetan loppuun saakka.

Ufoukkelit eivät puutu meidän toimiimme konkreettisesti, koska meillä on vapaa tahto toimia niinkuin parhaaksi katsomme. Ja me myös vastaamme itse teoistamme.

Meidän on siis tarkoitus oppia tästä jotain, ja ilmeisesti se tapahtuu kantapään kautta. Kyse ei siis ole maailmanlopusta vaan lopunajoista. Tätä on hyvä kerrata aina välillä kun siellä telkkarin turruttamissa aivoissa tuo katsontakanta ei välttämättä ole niin laaja.

5

1867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maapallon magneettikenttä on heikentynyt peräti 10 % viimeisen 200 v. aikana, eikä 5 % kuten äsken väitin.

    • taas sama

      Siis päädyin toiseln linkin kautta tuolle Nidlen sivuille. Nidlen sivuilla sanotaan tosiaan, että maa muuttuu halkaisijaltaan 4850 kilometriksi. Niin Nidle kuin suomentajakaan eivät ole huomanneet, että nidle sanoo ensin kyseisen matkan maileina eli 7000 mailia. Ei tarvitse olla kummoinen einstein, että tietää miten muutetaan mailit kilometreiksi. Eli KERTOMALLA luvulla 1,609. Nidle taas erehdyksessä oli taas jakanut. Eli toisin kuin viestin kirjoittaja sanoo, Nidlen mukaan maapallon halkaisija tulee olemaan 7800*1.609=12550 Mikä taas on huomattavan lähellä maapallon todellista halkaisijaa

      http://www.paoweb.com/sn090605.htm

      • Niin, siis minkä linkin kautta päädyit Nidleen?Ainakaan nuo antamani linkit eivät sinne johdata. Ei sekoiteta Nidleä tähän, kiitos.


      • mie taas
        einari3 kirjoitti:

        Niin, siis minkä linkin kautta päädyit Nidleen?Ainakaan nuo antamani linkit eivät sinne johdata. Ei sekoiteta Nidleä tähän, kiitos.

        vastasin väärään otsikkoon, suothan anteeksi :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2575
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1645
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      83
      1512
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      113
      1398
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe