Voiko mistään nähdä sen että on estetty messengerissä?
Messenger
**olga**
193949
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 19
Vanhimmat
näät sen kohdasta yksityisyys nappi tarkastele.
Mesengerin työkalut > asetukset > yksityisyys > nappi tarkastele.
Tuo nappi ei näytä koko totuutta.
Olen kokeillut tuon hommelin.
Teimme kaverin kanssa niin että hän poisti messengerin tilin kokonaan sääntöjen mukaisesti, se poistui. Yhä silti kun minä avaan mesen siellä näkyy että kaveri on minut hyväksynyt.
joku on sut poistanut messengeristä niin se antaa poistaa. Silloin se ei tarjoa estämistä.
kaverisi olisi pitänyt poistaa sut yhteys tiedoista.
Sillä käskin muutaman poistamaan minut niiten messengeristä. Niin ei jäänyt kummitelemaan sinne.
Kun ne olivat poistaneet niin pystyin poistamaan myös ne jotka viskasin messegeristäni ulos.
Täytyy kyllä myöntää, että tämä msn messengerin poistamis juttu on kyllä erikoinen.
Näin tehtiin: ensin poistettiin messenger- tili, sitten koko messenger "oikeilla poisto-ohjeilla".
Mutta asiasta toiseen tämä ei muuta tuota kysyjän tilannetta.
No tällaisessa jutussa on ensimmäinen hommeli että poistaa
kaikki yhteystiedot, mutta todellisuudessa niitä ei voi poistaa.
Tiedot ovat jollain palvelimella ja siellä pysyvät.
Nyt ollaan yhteydessä skypellä, joka ei ainakaaan vielä ole
niin reikäinen kuin mese.
juu tuota mulla on kummatkin.
varana toinen jos toinen kaatuu.
Eikä ainakaan virukset pahemmin kiusanneet.
Tai troijan mustat pollet. :)))
Tämä löytyi, se oikaisuna minun tietoihin:
"Jos et kirjaudu sisään mihinkään MSN-palveluun 120 päivän kuluessa,
MSN Messengerin yhteystietoluettelo ja osoitteisto poistetaan."
"Voiko mistään nähdä sen että on estetty messengerissä?"
En tiedä voiko, mutta et varmaan saa silloin yhteyttä siihen
joka sinut on estänyt.
jonkun henkilön tai joku on torjunut sinut et näe sitä mistään. Torjuttuna sinä näet kyseisen henkilön vain aina offline tilassa.
http://help.msn.com/(cHJvamVjdD1tZXNzZW5nZXJ3MTAmbWFya2V0PWZpLUZJJmN1PSZ0bXQ9JmtjPSZmb3JtYXQ9JmZpbHRlcj1ESF9GUkVF)/Help.aspx?filter=DH_FREE&querytype=keyword&query=nogol&fs=1
ilman muistelemista kuinka se on
http://help.msn.com/(cHJvamVjdD1tZXNzZW5nZXJ3MTAmbWFya2V0PWZpLUZJJmN1PSZ0bXQ9JmtjPSZmb3JtYXQ9JmZpbHRlcj1ESF9GUkVF)/Help.aspx?filter=DH_FREE&querytype=keyword&query=nogol&fs=1
sinne minne en tarkoitanut uusi yritys.
http://help.msn.com/(cHJvamVjdD1tZXNzZW5nZXJ3MTAmbWFya2V0PWZpLUZJJmN1PSZ0bXQ9JmtjPSZmb3JtYXQ9JmZpbHRlcj1ESF9GUkVF)/Help.aspx?filter=DH_FREE&querytype=keyword&query=nogol&fs=1
msn ohje sivuistaan.
Voit nähdä vain ketä olet itse estänyt. Jos toinen on estänyt sinut, niin näet hänet aina offline-tilassa.
Juu, noin se on niin kun alussa oletinkin.
näin selviää asioita.
http://help.msn.com/(cHJvamVjdD1tZXNzZW5nZXJ3MTAmbWFya2V0PWZpLUZJJmN1PSZ0bXQ9JmtjPSZmb3JtYXQ9JmZpbHRlcj1ESF9GUkVF)/Help.aspx?filter=DH_FREE&querytype=keyword&query=nogol&fs=1
Kun poistat henkilön, henkilö poistetaan yhteystietoluettelostasi. Poistetut henkilöt näkevät edelleen tila (Ilmaisee, onko yhteystieto kirjautuneena MSN Messengeriin ja voiko hän vastaanottaa pikaviestejä. Tila näkyy sulkeissa näyttönimen vieressä.) si ja voivat lähettää sinulle viestejä.
* Torjutut henkilöt eivät tiedä, että heidät on torjuttu, vaan he näkevät sinut offline-tilassa.
* Kun poistat torjuttuja henkilöitä yhteystietoluettelostasi, he pysyvät torjuttuina.
* Torjutut henkilöt eivät voi ottaa sinuun yhteyttä suoraan. Sen sijaan joku muu voi kutsua sinut keskusteluun, johon osallistuu myös torjumasi henkilö.
* Torjumiesi henkilöiden sinulle lähettämiä viestejä ei toimiteta sinulle.
Tuossa nyt kopioitua msn ohjeista
Kiitos vastauksesta!!!