Annen kanssa jazzeilla

Jazzman

Heti alkuun pahoitteluni, Anne … lupasin saada tämän aikaiseksi jo aikoja sitten, mutta jotenkin homma on vain jäänyt. Parannan nyt tapani muutaman vauhtia-antavan sähköpostin saattelemana. Tunnustan, olen paha ihminen ja huono kaveri. Toivottavasti kelpaa ; ) Ensi vuonna nähdään, viimeistään!


Kuten jo parina aikaisempanakin vuonna, vanha koulukaverini Anne joka nyttemmin asuu Turussa ja joka lienee tällä saitilla paremmin tuttu nickillään Anne95Dee, soitteli jo hyvissä ajoin ja kinui itselleen lippuja jazz-konserttiin. Lupasin alustavasti hänen haluamaansa kahta lippua, ja onneksi en luvannut enempiä, koska määrä olikin yllättäen tänä vuonna rajoitettu. Anne ilmoittelikin tulevansa serkkunsa kanssa Lauryn Hilliä katsomaan, ja festivaalin alkua odotellessa suunnittelimmekin yhteistä illanviettoa.
Kävi niin onnekkaasti, että vanhempani pakenivat jazz-turisteja etelänmatkalle, ja sainkin koko jazz-viikoksi käyttööni mitä parhaimmalla paikalla sijaitsevan siirtolapuutarhamökkimme aivan uuden konserttiareenan vierestä. Tietty aikaisempien vuosien rypeminen täytyi jättää vähemmälle, töitä kun piti vapaalippujensa eteen tehdä, mutta mukavastihan se meni koko viikko konserttiin asti. Parin muun tuttuni kanssa sitten konserttipäivänä olimme jo hyvissä ajoin valmiina, ja ikuiselta tuntuvan jonotuksen jälkeen pääsimme mäennyppylälle etsimään hyvää paikkaa levittäytyä. Saatuamme piknik-huovat leviteltyä ja kylmälaukut painoiksi kulmille iski ensimmäinen sadekuuro, ja salamana kaiveltiin sadeviittoja, -takkeja sekä roskasäkkejä suojaksi. Väkeä alkoi jo olla melko lailla, ja aloin jo huolestua että miten Anne serkkunsa kanssa löytäisi meidät ihmismäärän keskeltä. Onneksi aivan lähellämme istui ryhmä joilla oli kaikilla vaaleanpunainen DNA:n ilmaissadeviitta, joten kun Anne sitten soitteli ja tiedusteli mistä meidät löytää, piti neuvoa vain etsimään viisi vaaleanpunaista tattia mäenrinteestä ja katsomaan tarkasti oikealle. Aurinkokin alkoi taas kurkistella, ja näytti siltä, että konsertti onnistuisi kaikesta ennakkoodotuksista huolimatta. Anne ja hänen serkkunsa Pia näyttivät olevan hiukan heikommin varustautuneet kuin me. Ainakin molemmat olivat läpimärkiä osuttuaan sillalle jonottamaan juuri pahimman kuuron ajaksi. Kumpaakaan ei tuntunut liikoja haittaavan, ja äänenkäytöstä kuuli hyvin molempien ottaneen hiukan lämmikettä tullessaan. Märkinä ja juopuneinakin naistuttavuuteni olivat kuitenkin aika hemaiseva näky.

Anne kulki paljain jaloin, ja yllään hänellä oli polvipituiset vihreät, reisitaskulliset clamdigger-shortsit joiden lahkeensuista roikkui lukuisia naruja, sekä valkoinen kireä t-paita joka oli kai ostettu portin lähistöllä olevasta jazz-myymälästä. Valkoisen, klarinettikuvioisen paidan läpi tummat rintsikat näkyivät selvästi, varsinkin kun se oli märkä. Päässä oli kirkkaanpunainen kesäpipo (myös samaisesta kojusta) ja olalla vanha armeijan ylijäämälaukku joka pullisteli eväslastissaan. Tupakka kärysi jo valmiina huulilla, ja vaaleat pitkät hiukset olivat märkinä takkuina harteilla pipon alta pursuen. Anne oli nilkkoja myöten kurassa talsittuaan koko ruohokumpareen yli meidän luoksemme, mutta riemua riitti silti. Halasimme jälleennäkemisen kunniaksi, ja on tunnustettava että puntissa alkoi olla eloa kun nuo sateesta märät suuret pallot painuivat vasten rintaani.
Pia puolestaan oli minulle uusi tuttavuus. Tummat, lyhyet hiukset ja sporttinen, tiukka kroppa. Oletin hänen olevan siinä kaksissakymmenissä. Hänellä oli yllään samaisesta jazz-shopista ostettu punainen mekko, joka ei juuri jättänyt arvailujen varaan mitä sen alta löytyisi. Pyöreät pakarat ja rinnat korostuivat märän mekon liimautuessa ihoon kiinni. Olkaimia en nähnyt, ja oletin näkeväni nännit märän kankaan läpi. Pia halasi minua myös ja vaahtosi suureen ääneen miten ikuisen kiitollinen hän lipuistaan oli. Myönnettäköön, ettei minua ainakaan olisi saanut lippua ostamaan, niin törkeän hintaiselta meno tänä päivänä tuntui. Pian kysyessä mitä hän oli velkaa lipustaan, huitaisin ilmaa, eihän se minullekaan mitään maksanut. Pari rahaa sinne tai tänne. Anne kuiskasi jotain Pian korvaan, ja vaikka luulen, että minun ei ollut tarkoitus sitä kuulla, voi olla että luulen väärin. Joka tapauksessa Anne sanoi että maksu hoidettaisiin sitten luonnossa jälkeenpäin. Pia karahti tulipunaiseksi ja alkoi imeä siideripulloaan katse varpaissaan. Jalassa hänellä oli kalliin näköiset nyörisandaalit, joita hiukan säälien arvioin menetetyksi tapaukseksi jos vielä lisää sataisi. Anne puolestaan räjähti nauramaan ja kesti kauan ennen kuin hän rauhoittui.

Tytöt istuivat seuraamme ja levittivät eväänsä huovalle omiemme joukkoon. Molemmilla oli melkoisesti tavaraa mukanaan, patongeista alkaen. Erilaisia maustejuustoja ja sensellaista löytyi myös Porvoon mitalla. Pialla oli muutama siideripullo, mutta Anne tavoilleen uskollisena (olen tuntenut sitten lukiosta) oli juomapuolellakin hyvin varusteltu, kuten rinnuksistaankin. Laukusta löytyi muutama puolen litran Karhutölkki sekä leka viskiä. Tosin vain puolikas sekin. Aika kului siis hyvässä seurassa, hyvin syöden sekä juoden. Oli paljon puhuttavaa, sillä edellisen kesän jälkeen ei juuri ollut yhteyttä pidetty. Sade tosin haittasi ja itseäni suorastaan vitutti jo, mutta tytöillä tuntui olevan meno päällä.
Anne, joka otti hiukan raskaammin kuin serkkunsa löydettiin jossakin kohtaa iltaa sammuneena huovan reunalta, mutta sinnikkään elvytyksen tuloksena neiti Rajamäki saatiin pystyyn ennen varsinaisen konsertin (eli Lauryn Hillin) alkua. Onneksi oli taas myöhässä. Ilmeisesti viina kuitenkin pitää lämpimänä, koska kumpikaan tytöistä ei osoittanut palelemisen merkkejä auringon mennessä mailleen Hillin vihdoin viimein aloittaessa. Kumpikin jaksoi heilua loppuun asti, ja kuraisella huovallamme nähtiinkin melkoisia tanssi- ja tasapainoesityksiä kun tytöt esittivät olevansa jameissa mukana. Tyttöjen meininkiä oli ilo katsella kumpaisenkin vääntelehtiessä märissä vaatteissaan musiikin tahtiin. Annen ylös alas hyllyviä rintoja näkyi silmäilevän muutama muukin lähistöllä oleva mieshenkilö. Itselläni alkoi olla jo hiukan viileä olo, ja muut kaverini siirtyivät jo jatkoille lämpimään pubiin kaupungin puolelle, kun Anne ja Pia vielä keräilivät tavaroitaan ja tanssivat ympäri leiriämme.
-   Minnekäs te menette täältä? Tiedustelin siinä eväiden jämiä kerätessäni.
-   Ei mitään suunnitelmia … mitä täällä on auki tai olemassa enää? Anne kysyi.
-   No, onhan noita paikkoja tuolla keskustassa …
-   En mä kyllä lähde paljain jaloin mihinkään pubiin …
-   No tulkaa mun luo tohon luotoon … pidetään jatkot ja vaikka saunotaan tai jotain?
Tytöt miettivät hetken, ja kun vastaväitteitä ei kuulunut, lähdettiin tarpomaan kohti minun käyttööni ystävällisesti jätettyä mökkiä. Pakko myöntää, että omassa mielessä ei ollut kuin puntissa pakotus ja ajatus siitä että olisko Anne puhunut tosissaan, pääsisinkö panemaan tyttöjä vielä tänään.

Mökille päästyä tytöt asettuivat taloksi ja painuin saunanlämmityspuuhiin. Kesäilmoilla onneksi puusaunakaan ei kauaa lämpiä. Keräilimme kaapeista naposteltavaa, ja otimme muutaman oluen. Pialla lienee tosin ollut hiukan tylsää, kun Annen ja minun jutut keskittyivät lähinnä vanhoihin tuttuihin ja mitä heille nykyään kuului. Aika kului kuin siivillä, ja Piakin pikkuhiljaa alkoi olla enemmän kotonaan saatuaan ensin pari kaljaa. Annen tupakalla ollessa tutustuinkin hänen serkkutyttöönsä enemmän, ja vaikka nuorempi tyttö olikin, oli Pia oikein mukava tapaus ikäisekseen. Tosin kuullessani hänen olevan 19 alkoi puntissa pakottaa oikein urakalla, niin nuorta en ollut saanutkaan kun sitten saman ikäisenä.
Anne poltti edelleenkin kuin korsteeni, ja Pian humaltuessa yhä enemmän alkoi juttukin luistaa. Sitten, katse tiukasti Annen selässä joka oli ulkona portailla käryttämässä, Pia kumartui lähemmäs ja kuiskasi:
-   Anne meinaa panna sua.
Kalja meni väärään kurkkuun, ja köhein hetken. Tämähän meni paremmin kuin odotinkaan.
-   Anteeks hä?
-   Ihan totta … se sanoi maksavansa lippunsa tällä kertaa kun viimeksi jäi vaan puheeksi.
-   No en kai mä nyt tosissani … saahan sitä aina puhua.
-   No niin se sano …
Sitten hän otti tukevan ryypyn, ja lisäsi hiukan arempana:
-   Onks se totta mitä se sano?
-   Ai mikä?
-   Etsullaontosiisokyrpä?
Se tuli yhteen pötköön josta oli hankala saada enää selvää. Pia punoitti kasvoistaan ja selvästi häpesi, huultaan purren.
-   Jaa-a … en mä tiedä. En mä kenenkään kans vertaillut ole. Kai se sitten on.
Onneksi Anne tuli sisään, ja vaati saada tietää koska sinne saunaan oikein pääsisi. Hiukan toisaalta harmitti, sillä Pia alkoi olla siinä kunnossa, että kohta olisi aika päästä toimiin, jos koskaan. Sauna kuitenkin alkoi olla jo melkoisen lämmin, joten omin ensimmäisen saunavuoron sillä verukkeella että kokkaisin vielä jotain kunnon iltapalaa sillä aikaa kun he olisivat saunassa. Saunaan päästyäni istuin pitkän tovin vetämässä henkeä. Kalu seisoi niin että pakotti, jo ajatuksestakin että kunhan täältä pääsisi niin pääsisi panemaan. Olihan edellisestä kerrasta jo tovi.

Suihkussa ollessani huikkasin tytöille että laittautuisivat valmiiksi ja että olin kohta valmis. Olin lopettelemassa peseytymistäni kun ovi aukesi ja molemmat marssivat peräkanaa sisään saunaan. Kyrpäni hyppäsi jos mahdollista enemmän tanaan kun katselin heitä. Annen valtavat rinnat, punertava kiitorata osoittamassa pillulle ja Pian kiinteä kroppa kokonaan ajeltuine pilluineen. Anne näytti laihtuneen melkolailla viimenäkemästä, vaikken alasti häntä ollutkaan nähnyt. Kummallakin oli avattu kaljapullo kourassaan kun he katosivat lauteille. Pia tuntui syrjäsilmällä vilkuilevan haaroihini, ja koetin seisokkiani peitellä miten taisin. Mielessäni painoin jo molempia armotta joka reikään. Kikattaen keskenään tytöt siirtyivät löylyyn, ja minä ripeästi kylmään suihkuun. Hyvä etten siihen lauennut.
Rauhoituin keittiössä kattaen pöytään vanhempien evääksi jättämät sienisalaatit ja kaikki löytämäni voileipätarpeet. Katettuani pöydän valmiiksi puin ylleni ja istahdin katsomaan TV:tä. Tunnin verran tytöt jaksoivat saunoa, kunnes palasivat tuvan puolelle. Anne painui saman tien ulos tupakalle pyyhe ympärillään, ja Pia lysähti naamalleen sohvaan. Annen palatessa totesimme Pian olevan umpiunessa, sammuneen onnellisia unia nähden. Herätysyritykset epäonnistuivat tyystin. Anne nosti sormensa huulilleen, ja hivutti varovasti pyyheen Pian yltä.
-   Shh … laitetaan pikku-Pia poseeraamaan meille …

Sitten, silmää iskien ja huuliaan nuolaisten hän varovasti, hiukan kerrallaan siirsi Pian todella hävyttömään asentoon sohvalle. Pia ynisi unissaan, ja liikautti pari kertaa kättään kuin pyyhkiäkseen jotain kasvoiltaan. Lopulta hän retkotti alasti sohvassa selällään, toinen jalka lattialla ja toinen sohvan selkänojalla, ajeltu pillu kaikkien nähtävillä. Pieni noro kuolaa valui Pian suupielestä ja hän maiskutti hiljaa unissaan. Vaati kaiken itsehillintäni etten nauranut ääneen, vaikka toisaalta kulli alkoi taas seistä niin että ajattelin sen jo tulevan housuista läpi.
Anne katsahti minuun.
-   Kai meidän pitää tehdä tälle jotain, hän sanoi ja tarttui kaluuni hieroen sitä housujen läpi.
Nyökkäsin. Suuta kuivasi.
Anne pudotti pyyheen yltään, ja avasi housuni jotka valahtivat myös lattialle. Astuin housuistani ulos ja Anne konttasi perässäni kova kyrpäni kädessään. Hän työnsi minut istumaan nojatuoliin sohvaa vastapäätä ja kumartui haaroihini. Hiukset kutittivat, mutta pian tunsin kuuman ja märän kielen terskallani. Toisella kädellään Anne haroi rintakarvojani ja mumisi puoliääneen.
-   Ihanan karvainen …
Anne puristi kalun juuresta, ja kullini seisoi pystyssä kuin pylväs, terska syvän tumman punaisena. Anne nuoli kaluani kuin tikkaria, enkä voinut muuta kuin ähkäistä ääneen joka kerta kun kieli painautui vasten kyrpääni. Kaluani pakotti, ja veri kohisi päässäni. Anne kietaisi nopealla liikkeellä hiuslenkin kyrpäni juureen, ja hetkellisen kivun tuntemuksen jälkeen kyrpäni sykki kuin viimeistä päivää veren pakkautuessa siihen. Suonet pullistuivat ja paisunut luumunvärinen terska tuntui kuin se kohta räjähtäisi. Terska kiilteli Annen syljestä ja kiimatipoista, ja kiusoittelevan hitaasti Anne otti sen huuliensa väliin ja pyöritti kieltään sen ympäri. Yritin antaa hänelle vauhtia niskasta painamalla, mutta hän työnsi käteni pois. Ikuisuudelta tuntuneen kiusauksen jälkeen hän upotti koko kaluni hitaasti suuhunsa. Murahdin kun tunsin hänen haukkaavan viimeiset sentit ja huulet osuivat karvoihini. En kestänyt enää.
Tartuin Anneen ja vedin hänet päälleni lattialle. Kieräytin hänet ympäri ja tartuin pakaroihin ja upotin kieleni hänen pilluunsa. Anne kiljaisi kun etsin klitoriksen huulieni väliin ja imin. Kosteus levisi pitkin leukaani. Työnsin Annea niskasta alaspäin minkä yletin, ja kun kyrpäni liukui hänen suuhunsa aloin nussia minkä kykenin. Pitelin Annea lanteista lujasti ja nuolin vittua kuin hengenhädässä. Silloin tällöin lopetin ja pakaroita levittäen nuolin hänen tiukan ryppyreikänsäkin, ja kun sitten upotin kieleni tuohon kireään koloon, narttuni ulvaisi ja painoi itsensä kasvoihini kiinni upottaen kyrpäni taas kurkkuunsa.
-   Nussi mua kielellä … ime sitääääähhhhhhh!!!!!!
Anne kiihdytti imutustaan ja minä porauduin kielelläni hänen märkään vakoonsa. Klitoris tuntui kovana kieleni alla, ja Anne sävähti kun keskityin siihen. Viimein tartuin lujasti hänen lanteisiinsa ja painoin pillun vasten suutani. Näykein klitorista ja nain häntä kielelläni kunnes tunsin hänen reisiensä jännittyvän ja sitten lanteet värähtivät ja haaroistani kuului tukahtunut naukaisu. Lisää märkyyttä levisi leualleni, ja huohotuksesta päättelin että narttuni sai.
Anne runkkasi kyrpääni samalla kun kieli lipoi terskaani, ja olin jo miltei antamassa periksi ja roiskimassa lastini siinä ja silloin, kun hän lopetti. Huohotin lattialla Annen noustessa ylös. Hän oli todella riettaan näköinen leuka kuolassa, naama punaisena huohottaen raskaat rinnat kohoillen ja reidet märkinä pillusta levinneistä nesteistä.

Anne tarttui ojennettuun käteeni ja ylös päästyäni painoin hänet selälleen sohvapöydälle. Nostin molemmat jalat harteilleni ja painoin vasten Annen olkapäitä. Anne inahti ja perse nousi kutsuvasti koholle. Reisien välissä pullea, märkä pillu kutsui sisäänsä, enkä voinut kuin ohjata kaluni maaliin. Maiskahdus, ja Annen selkä kaareutui entisestään ja käheä huuto kuului hänen kurkustaan kun työnsin kyrpäni syvälle tiukkaan vittuun. Asento kiristi vielä entisestään, ja Anne tuntui treenanneen alapäänsä lihaksia ennenkin. Aloitin hitaalla keinuvalla liikkeellä johon Anne kohta pääsi mukaan. Hän tarttui minua kyynärpäistä ja puri alahuultaan. Annen suusta kuului raskaan hengityksen seassa pieniä haukahduksia kun kyrpäni työntyi pohjaan asti ja hän työnsi lanteillaan vastaan. Vetelin pitkin, lujin työnnöin, ja jonkin ajan kuluttua tahtini kiihtyi, ja Annen pää alkoi heittelehtiä puolelta toiselle.
-   Anna …. Anna Annen pillulle kunnolla …
-   Näinkö?
-   Syvemmälle … lujempaa … aih … kohta … aih …
-   Saatko toisen jo?
-   Joo … aih .. pian .. hhhh …
Nojasin eteenpäin koko painollani ja naulitsin Annen vasten pöytää. Hän haukkoi henkeä suu auki kun äkkinäinen liikkeeni painoi ilmat hänen keuhkoistaan. Nopeutin tahtia ja pian hän puristi silmänsä kiinni ja nyrkit takoivat pöytää. Kurkusta kuului kovia vingahduksia ja painoin kättäni hänen suulleen ettei Pia heräisi kun ihan vieressä makasi. Tunsin miten pillu haukkasi kuin kiinni kyrpääni ja lanteet kouristuen Anne laukesi rajusti ja upotti hampaansa kämmeneeni.
-   Vielä …
Anne kuiskasi korvaani antaessani hänen palautua ja kootessani voimia itsekin. En toki halunnut vielä lopettaa, vaikka paine kasseissani olikin jo hälyttävän korkea. Tiesin Annen syövän pillereitä koska olin nähnyt hänen sellaisen ottavan aiemmin illalla, joten en pelännyt vaikka laukeaisin arvaamatta sisäänkin.

-   Mennään pihalle .. kuistille … kaidetta vasten …Anne kähisi ja yritti punnertaa ylös.
Päästin hänet pystyyn ja talutin ovesta ulos. Kaikki estot olivat jo kadonneet omastakin päästäni, ja siinä kuistin portailla painoin Annen vasten kaidetta niin että nuo suuret tissit roikkuivat kaiteen yli, ja levitin hänen jalkojaan valmiina työntymään tuohon kuumaan onkaloon. Lupia kyselemättä työnsin itseni syvään sisään, ja muutaman edestakaisen työnnön jälkeen pakotin sormeni Annen suuhun. Anne oli heti mukana ja kieli pyöri sormieni ympäri ja pian koko käteni oli kuolasta märkä. Vedin sormeni ulos lutkan suusta ja työnsin sitten ensin yhden, sitten kaksi sormea sisään lutkan kireään perseeseen. Anne parahti, ja vaati lisää. Tuumasta toimeen, ajattelin, ja vedin kyrpäni ulos liukkaasta pillusta.
-   älä lopeta … anna lisää … vielääää!!!!!!
-   Oles nyt paikallasi!
Tartuin lujasti pakaroihin ja painoin kyrpäni vasten Annen peräreikää. Kaluni muljahti sisään kuolaiseen anukseen, ja Anne kiljaisi niin että naapurikin kuuli ihan varmasti.
-   Työnnä kyrpä perseeseen!!!!!!!
Panoin hitaasti perille kunnes suoli rentoutui ja koko komeus upposi sisään. Anne valitti ja vääntelehti, sormeillen samalla pilluaan. Tunsin sormet välilhan läpi kyrvälläni, ja työnneltyäni useamman tovin en enää kestänyt.
-   Anne, kohta saat …
-   Jooo …. Kestä vielä … mulle ensin …. Vielä … yksi …HHHHHHH
Purin hammasta ja nussin Annen kireää persettä minkä jaksoin. Varpaita kipristellen kestin kunnes Anne valahti veltoksi ja tärisi otteessani. Huutoa ei onneksi tullut, vain matalaa vinkuvaa yninää.
-   Anne sai … Anne sai … nyt saat …… tule mulle …
-   Otatko suuhun?
-   Joo …
Anne polvistui eteeni ja kaluni oli jo menossa syvälle suuhun kun hän yhtäkkiä lopettikin.
-   Eikun tuu ….
Kyrvästä taluttaen hän vei minut sisälle takaisin. Sohvan vieressä hän sitten runkkasi kaluani ja nuoli sitä, mutta ei ottanut suuhunsa. Huohotin kuin veturi, ja kyrpäni helotti punaisena hänen otteessaan. Kun Anne sitten vielä hyväili varovasti Pian paljasta pillua ja näin miten Pian häpyhuulet tummuivat ja raottuivat, miten klitoris jäykistyi ja pieni noro liemiä valahti ulos Pian vain ynistessä unissaan, laukesin karjahtaen. Aikomukseni oli roiskia kaikki paineeni Annen suuhun, mutta Annepa väistikin ja ohjasi kaiken säästämäni vasten Pian nukkuvia kasvoja. Sperma ryöppysi kyrvästäni voimakkaina sykäyksinä ja laukeaminen tuntui polvissa asti.
Hengitykseni tasaantuessa Anne nuoli kyrpääni puhdistaen sitä, ja samalla katseli toisella silmällä Piaan ja välillä minuun. Pia ynähti, liikahti hiukan ja hänen nenänsä nyrpistyi. Otsa kurtistui, ja edelleen heräämättä hän hieraisi kasvojaan ja sperma levisi pitkin poskia ja huulia. Heräämättä hän vaihtoi asentoa ja huokaisten jatkoi uniaan autuaan tietämättömänä kaikesta.

Hetken spermaista Piaa katseltuamme päätimme Annen kanssa mennä vielä uudemman kerran saunaan, joka oli oikeastaan ihan mukavan lämpöinen hiukan jo jäähdyttyään. Annen piti kuitenkin päästä ensin vessaan, ja hänen sielläollessaan toteutin vielä yhden riettaan mielihaluni ja nappasin sohvassa rötköttävästä Piasta pari kuvaa kännykkääni. Annen palattua suutelimme vielä intohimoisesti, ja jätimme Pian tuhisemaan yksikseen. Kävimme perusteellisessa suihkussa, missä annoin Annelle kunnon kokovartalohieronnan levittäessäni saippuaa hänen alastomalle vartalolleen. Varsinkin nuo suuret pallot kovana nöpöttävine nänneineen saivat melko lailla huomiota. Tissit tuntuivat ihanan raskailta käsissä ja saippuasta liukkaina vieläkin herkullisemmilta. Kyrpäni nytkähti tahtomattanikin ja tunsin sen alkavan hiljalleen paisua, vaikka koko vehjettä pakottikin vielä edellisen rupeaman jäljiltä. Päästessämme lauteille se seisoi jälleen juhlakunnossa, punoittaen mutta kovana kuin lippusalko.
Anne asettui lauteiden nurkkaan ja nojasi vasten seinää. Sitten hän nosti jalat levälleen, toisen lauteille ja toisen kaiteelle.
-   Näytä mulle kun sä runkkaat … hän sanoi, kosketellen omaa jalkoväliään.
Hetken epäröin, mutta sitten ajattelin että mikäettei. Keskityin ainoastaan edessäni löhöilevään Anneen, joka katseli omaa toimitustani silmä kovana samalla kun tarjosi vastavuoroisesti minulle silmänruokaa. Hidastelin tahallani, sillä halusin nähdä vielä miten tuo kiimainen narttuni kiemurtelisi orkkunsa kourissa, ja pian minut palkittiinkin: toisen käden rutistaessa suurta hikistä rintaa lutkani laukesi kaksi sormea syvällä pillussaan. Kiihdytin tahtia, ja tiesin laukeavani pian itsekin.
-   Anne, anna mä tulen sun suuhun ….
Anne kumartui puoleeni ja otti kaluni huulilleen. Hitaasti hän antoi sen mennä syvemmälle suuhunsa imien samalla lujasti. Kulli osui kitalakeen, ja luiskahti alas kurkkuun, ja samassa laukesin rajusti. Nivusissa oikein vihlaisi kun aristava kaluni roiskaisi vielä toisen lastin siementä ahneen narttuni himokkaaseen suuhun. Anne ynisi ja nieleskeli kuuluvasti. Hän pysytteli puoleeni kumartuneena ja lutkutti kyrpääni kunnes se veltostui, ja päästi sen sitten ulos suustaan. Huuliaan nuolaisten hän kääntyi selin minuun ja nojasi vasten rintaani.
-   Eiköhän tässä ole sulle niistä lipuista.
-   Eiköhän! Vaan Pialta jäi maksamatta.
En voinut mitään, vaan oli pakko riskeerata ja heittää tuokin kommentti.
-   Eihän sitä tiedä vaikka se tuosta huomenna tokenisi ja maksaisi … nyt kun on jo saanut maistiaisiakin, Anne nauroi, ja puristi kiveksiäni kädessään.
-   Kunhan täytät nämä vaan siihen mennessä …

2

17221

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tere,

   Tässä oli sitä jotain, tosi hyvä mun mielestä!

   t. kaima

  • koikkalainen

   aivan mahtava tarina,juuri sopivan pituinen :)
   jatka samaan malliin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   139
   6226
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2574
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2459
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   174
   1841
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   25
   1642
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1610
  7. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1097
  8. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1072
  9. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1066
  10. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1064
  Aihe