Hääleikki vinkkejä tartteis kipeesti!!!!

Ideaköyhä bestman

Terppa!
Olisiko sinulla mielessä jokin hääleikki vinkki tai vaikka pari?
Olen kaverini bestman heinäkuun lopulla pidettävissä häissä. Joudun kuiteskin työmatkalle koko heinäkuuksi
ja pääsen takaisin Suomeen vasta häiden aattona. Joten aikaa leikkien kehittelyyn on enää vajaa pari viikkoa!
Joten nyt auttakaa miestä mäessä ja mietitään porukalla hyviä uusia ja vanhoja hääleikkejä, jookos, ja näin edesautetaan nuoren parin suurimman
juhlapäivän onnistumisessa!! SUURI KIITOS ja kumarrus jo etukäteen!!! Aurinkoista kesän jatkoa kaikille tasapuolisesti!
T: 23 v. "the worstman"

8

14769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joku vaan

      totuusleikki, jokainen paljastaa hääparista jonkin tietämänsä häpeällisen asian ja se on voittaja jonka paljastuksella ko. pari eroaa sillä sekunnilla. Plussaa saa jos nainen lyö miestä käsilaukulla päähän.

    • Taavi

      .Mikä voi olla häissä typerämpää kuin jotkut älyttömämpääkin älyttömämmät ja väkisin keksityt hääleikit? Käyttäkää se aika ennemmin vaikka syömiseen. -Kunnon pitopöydässä istuu vaikka 8 tuntia (tai miksei pitempäänkin)!

    • MP

      Terppa! Meidän häissä oli seuraavia leikkejä, ja olivat meistä ainakin ihan mukavia:

      * Omenaan oli isketty 20 nuppineulaa. Leikin aluksi hääpari pyydettiin lavalle ja kerrottiin, että rakkauden ruusutarhaan oli etsiytynyt käärme ja sen pystyi häätämään -mutta vain, jos pystyi keksimään 10 hellittelynimeä toiselle. Eli sekä sulhanen että morsian joutuivat keksimään 10 hellittelynimeä toiselle, tyyliin rakas, pupu, kultaseni, armaani... Nuppineulojen määrä kannattaa miettiä hääparin perusteella, eli jos he eivät ole mitään verbaalikkoja tai ovat ujoja tunnustamaan tunteitaan muiden edessä, on 10 per naama hiukan liikaa.. Kun kaikki hellittelynimet on vuorotellen sanottu (morsian aloitti), hääväelle ilmoitetaan, että nyt tämä rakkaus on pelastettu ja käärme karkoitettu. Sitä hauskempaa, mitä vapautuneempi ja huumorintajuisempi hääpari; muutamat nimet voivat olla sangen outoja..

      * Perinteinen sulhasen tunnistus rivistä silmät sidottuna. Huom! Useimmilla morsiamilla on kunnon meikki, joten sidothan liinan höllästi. Ei ole kiva, jos ripsarit leviää silmien alle tiukan hikisen liinan puristuksessa! Meillä tunnistus tapahtui miesten polvista. Eli rivissä oli 6 tai 7 miestä, ja kaaso ohjasi morsiamen tunnustelemaan heidän polviaan. Joukossa oli hämäyksen vuoksi myös yksi hyvin kaitaluinen nainen. Yksi uhreista oli nostanut lahkeensa polvien yläpuolelle ja morsian kopeloi karvaisia koipia. Haukinta tietysti ovat morsiamen kommentit, jos hän niitä koetellessaan laukoo.

      * Morsiuskimpun heitto voidaan suorittaa myös toisella tavalla. Meillä morsian oli silmät suljettuina naimattomien naisten muodostaman piirin keskellä. Bändiä oli pyydetty soittamaan jotain kappaletta ja tämän aikana naiset kiersivät käsikädessä morsiamen ympäri. Bändi lopetti kappaleen yhtäkkiä, jolloin morsian ojensi kimpun sille, joka sattui olemaan suoraan hänen edessään. Näin vältettiin hirmuinen juoksukilpailu ja heittokimpun takertuminen kattotuulettimeen.

      * Sulhanen kaivaa sukkanauhan morsiaman helman alta ilman käsiä, eli siis hampaillaan. Meillä hän myös heitti sen perinteisesti naimattomien miesten joukkoon. Ystävämme häissä oli hauska sivujuoni; sulhanen ilmaantui ensin mekon alta jokin räikeän keltainen kangaspala hampaissaan. Hän ryhtyi levittelemään sitä ja ne olivat piskuiset string-pöksyt. Hääväellä oli hauskaa!

      * Meillä sukkanauhan heiton jälkeen lavalle pyydettiin yllättäen kaikki naimisissa olevat miehet. Lattiaan vedettiin maalarinteipillä noin puolimetrinen linja ja miehiä käskettiin nyt näyttämään naimattomille poikamiehille, miten syrjähyppy tehdään! Miehet asettuivat vuorotellen sivuttain viivan vasemmalle puolelle ja hyppäsivät vauhditta mahdollisimman suuren sivuloikan viivan yli. Hauskaa oli, kun syntyi todellinen kilpailu pisimmästä hypystä ja melkoiset venytykset ja syöksymiset alastuloissa.

      * Meillä oli myös morsiamen ryöstö. Bestman pyysi kaikessa rauhassa morsiamen mukaansa eteisestä, ilman että morsian edes hoksasi tulleensa ryöstetyksi. Morsian vietiin juhlapaikan yläkertaan ja hänelle annettiin silkkinauha. Siihen piti 60 sekunnin aikana tehdä mahdollisimman monta solmua. Samaan aikaan alakerrassa armeijan maastokuvioiseen sadeviittaan ja naamioon sonnustautunut ryöstäjä kävi nakkaamassa Pringles-purkista tehdyn viestipurtilon sulhasen jalkoihin ja huusi: "Morsian on ryöstetty!" Sulhasen avatessa purkin, sieltä paljastuu lehdistä leikatuista kirjaimista koottu vieti. Viestissä sanotaan, että morsian on ryöstetty ja sulhanen voi lunastaa hänet takaisin itselleen tekemällä oheiseen silkkinauhaan mahdollisimman monta solmua 60 sekunnin aikana. No, sulhanen vääntää hiki päässä solmuja ja saa niitä kasaan 8. Tämän jälkeen hänelle annetaan paperi ja kynä ja kerrotaan, että koska solmuja oli 8, pitää hänen keksiä nyt 8 syytä, miksi on valinnut juuri tuoreen vaimonsa puolisokseen. Morsian suorittaa samaa tehtävää yläkerrassa. Kun kumpikin on saanut tehtävänsä tehdyksi, tuodaan morsian paikalle ja hääpari seisotetaan lavalle. Nyt heitä pyydetään lukemaan vuorotellen syynsä. Tämän jälkeen bestman toteaa tehtävän hyväksytysti suoritetuksi ja ilmoittaa, että morsian on jälleen vapaa.

      Tälläisiä leikkejä oli meidän häissä. Näiden lisäksi tulee mieleen ainakin:

      * Hääpari pannaan viikkaamaan lakana silmät sidottuina. Hauskaa aiheessa on, jos sulhanen ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä ja morsian koittaa neuvoa häntä ja samalla laskea kummalla kädellä sulhasen kuuluu tehdä mitäkin.

      * Vaipanvaihto. Hääpari ja kumpikin (tai vain toinen) anoppi-appi -pari kutsutaan lavalle. Jokaiselta avioparilta sidotaan toiset kädet yhteen. Sitten heidän on vaihdettava vauvanukelle yhdessä vaippa, toisen käyttäessä vain oikeaa ja toisen vain vasenta kättään. Hiukan hankalaa! Ja huvittavaa taistelua. Tässä kilpaillaan siitä, onko tuore aviopari parempi vauvanhoidossa kuin vanhat parit. Jos anopit ja apet eivät ole leikkiväisiä, voidaan hääpari panna myös ainoana parina vaihtamaan vaippa: yhtä hankalaa ja hauskaa se on silti.

      Toivottavasti näistä on edes jotain apua! :o)

      • Ideaköyhä bestman

        Joo, tosiaan ISO kiitos MP:lle vaivannäöstä! Eiköhän
        noista vinkeistä jotain jo pysty alkuun juonimaan...
        Kyl teil on varmaan ollu melko hauskoja häitä ja niistä jääneitä muistoja.
        Toisin kuin joillakin muilla, näköjään. Tosiaan unohdin sen tosiasian,
        että täällä on myös liikkeellä näitä "viksuja"ihmisiä joilla ei vissiin
        ole parempaa duunaamista, kuin keksiä "mukavia" viestejä näille keskustelu
        palstoille. Heidän häissään on vissiin ihan yhtä hilpeä tunnelma kuin hautajaisissa.
        Paitsi että tuskinpa kyseiset ihmiset naimisiin koskaan pääseekään...


      • MP
        Ideaköyhä bestman kirjoitti:

        Joo, tosiaan ISO kiitos MP:lle vaivannäöstä! Eiköhän
        noista vinkeistä jotain jo pysty alkuun juonimaan...
        Kyl teil on varmaan ollu melko hauskoja häitä ja niistä jääneitä muistoja.
        Toisin kuin joillakin muilla, näköjään. Tosiaan unohdin sen tosiasian,
        että täällä on myös liikkeellä näitä "viksuja"ihmisiä joilla ei vissiin
        ole parempaa duunaamista, kuin keksiä "mukavia" viestejä näille keskustelu
        palstoille. Heidän häissään on vissiin ihan yhtä hilpeä tunnelma kuin hautajaisissa.
        Paitsi että tuskinpa kyseiset ihmiset naimisiin koskaan pääseekään...

        Ol hyv! Pitäähän miestä mäessä auttaa. :o)


    • viime talven morsian

      minä taasen suosittelen lämpimästi kaikille kirja nimeltä "Hääleikkien helmiä" kirjoittanut Kirsti Koivula. Siellä on vinkit häihin ja polttareihinkin!

      Meillä yksi hauskimmista oli se kun seremoniamestari pyysi sulhasta sanelemaan adjektiiveja ja täydensi niillä sitten valmiiksi kirjoittaman puheen, jonka sulhanen sai sitten morsiammelle kaikkien kuullen pitää...
      Kyllä riitti hupia "märästä ensitapaamisesta" "laiskaan anoppiin"... :)

    • Tylsimys

      Hääleikit on poikkeuksetta tylsää, puuduttavaa mukahauskaa ajanhaaskuuta. Vieraat odottaa naamat tekohymyyn vääntyneinä että joko pian loppuu ja päästään jatkamaan juhlanviettoa.
      Lyhyt puhe tai 2 riittää kyllä leikiksi, kunhan hyvää ruokaa ja juomaa on tarjolla. Ja vaikka orkesteri ja tanssimusiikkia.

    • amannnnda

      Kiitti ideoista :) suunnittelen ite kans ohjelmaa/leikkejä omiin häihini ens kesäks :) kannattaa käydä kattoo alla olevasta linkistä lisää ideoita, jos haluaa leikkejä/ohjelmaa häihinsä:)

      http://haaleikit.blogspot.com/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2150
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1260
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe