Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Numeronsiirto tökkii pahasti

Crankpin

Taitaa olla Telefinland melko syvältä. Avasin liittymän netissä 14.8, kortti tuli seuraavalla viikolla. Parin viikon päästä kortin saapumisen jälkeen sain tekstiviestin, että liittymä aukeaa 15.9.05 klo 8.45. Tuosta maagisesta hetkestä on jo pari tuntia, ja puhelin ilmoittaa virtoja kytkettäessä, että SIM-kortin rekisteröinti epäonnistui.

Soitin asiakaspalveluun, kuunneltuani musiikkia puolisen tuntia pääsin viimein läpi ja kerroin huoleni, sain vastauksen että liittymä on aukeamassa näillä hetkillä. Nyt puhelusta on kulunut jo puoli tuntia eikä liittymä vieläkään toimi.Saunalahti lakkasi kyllä toimimasta ja olenkin ilman toimivaa liittymää.

Pitäisiköhän unohtaa koko juttu ja vaihtaa taas operaattoria.

9

1731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pena

      vaihtaa, toi telefin. vaikutta vähän samanlaiselta tohelota kun Acn! olen ent telefin. käyttäjä....

    • PeeloVirtanen

      Kaikkihan tiedämme että Kolumbus on osa Elisaa. Ja Elisa on tällä hetkellä Suomen kasvavin operaattorintarjoaja. Tällä hetkellä Kolumbuksella on tarjota lähes täysin samanlaisia liittymiä kuin Telefinlandilla. Esimerkiksi Telefinlandin Pulina-liittymällä ja Kolumbuksen K1-liittymällä (kk 0,66 e, puh 0,069 e/min, txt 0,069/kpl) ei ole muuta eroa kuin se että Telefinland on Soneran verkossa ja Kolumbus Elisan. Mutta nuo verkkokysymyksethän ovat jokaisen makuasia! ;)

      Itse vaihdoin Sonerasta Kolumbus K1:seen ja laskut tippuivat jopa 50% (40e --> 20e) :) joten en voi muuta kuin suositella! :)

      Ps. mitään numeronsiirto-ongelmia ei todellakaan ollut eikä SIM-korttiakaan tarvinnut odottaa postissa kun myyjä antoi sen heti käteen. Kätevää kuin mikä, eikö?

      T. PeeloVirtanen

      • Jokke

        Mitä hyötyä vaihtaa,meillä ei kuulu Elisan verkko 100m 66 valtatien varrella.Pyytäkää kuuluvuusaluekartta ennenkuin vaihdatte Elisan verkkoon tai testatkaa tuttujen puhelimella jolla on Rätinälinja.Saunalahti ruuhkautti verkon ,joka ei ollut hyvä aikaisemminkaan.Katveita tuntuu olevan ympäri Suomea.


      • viiru
        Jokke kirjoitti:

        Mitä hyötyä vaihtaa,meillä ei kuulu Elisan verkko 100m 66 valtatien varrella.Pyytäkää kuuluvuusaluekartta ennenkuin vaihdatte Elisan verkkoon tai testatkaa tuttujen puhelimella jolla on Rätinälinja.Saunalahti ruuhkautti verkon ,joka ei ollut hyvä aikaisemminkaan.Katveita tuntuu olevan ympäri Suomea.

        ite asun kaupempana tuosta kantatie 66 varresta ja meillä tuo kuuluu ja samoin kun meen vaikka 1okm niin kuuluu eikä lakkaa edes välillä. Ootkos varma että puhelimessas ei ole vikaa?????


      • Jokke
        viiru kirjoitti:

        ite asun kaupempana tuosta kantatie 66 varresta ja meillä tuo kuuluu ja samoin kun meen vaikka 1okm niin kuuluu eikä lakkaa edes välillä. Ootkos varma että puhelimessas ei ole vikaa?????

        Olen täysin varma.2 liittymää sama ongelma Soneran verkossa ei vikaa tolpat täysiä.Lapset jotka asuu Tampereella käyneet ulkona puhumassa jo 10 vuotta.Katveita on myöa ulkona.


    • Crankpin

      mutta aika näyttää kannattiko. Luvatusta ajasta myöhästyttiin neljä ja puoli tuntia. Nyt liittymä kuitenkin toimii, toivottavasti laskutus ym. toimii paremmin kuin tämä liittymän avaus.

    • TF:n ja Sauniksen asiakas

      Kaverillani viivästyi liittymän avaus Saunalahdella vuorokauden. Tää on fakta enkä ole kummankaan "vihaaja". Asiakkaana olen ollut tyytyväinen sekä TF:ään että Saunikseen.

    • Viranomainen66

      Yleensä siirron tökkiminen johtuu puhtaasti seuraavista asioista:
      Asikas, joka tekee sopimuksen ei välttämättä omista liittymää eli ei mitään hajua siitä kenen nimellä eli kenen hetulla liittymä on auki toisella operaattorilla. Tämä on kaiken lähtökohta ja liittymäsopimus tulee olla voimassa luovuttavalla operaattorilla sekä numero tulee olla siirtokelpoinen.

      Toinen asia on se, että siirto kestää aina minimissään tuon 5 arkityöpäivää tai enemmän, koska operaattoreiden välillä oleva yhtiö pystyy siirtämään vain tietyn määrän numeroita kerrallaan.

      Homma hoituu parhaiten, kun on ajoissa liikenteessä ja ne ongelmat kasaantuvat jostakin syystä aina niille samoille ihmisille, jotka eivät ole omatoimisia ja joiden asiat muutenkin on aika tavalla solmussa.
      Yksi asia mihin voisitte kiinnittää huomiota on tutustua toimitusehtoihin, ja siihen kun allekirjotat sopimuksen operaattorin kanssa se on aivan sama kuin ostaisit talon ?? Luetko silloin mitä allekirjoitit ? On lähes mahdotonta natista sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut juridisesti pitävän asiakirjan !
      Lue, ota itsellesi edustajalta toimitusehdot ja pyydä kampanjaehdot, jos olet järkevä ja niin ne järkevät eivät kyllä tarvitse jatkuvasti olla soittamassa operaattorien asiakaspalveluihin, tehdäkseen jatkuvasti maksusopimuksia operaattorin kanssa, kun talous on kuralla.....menkää todella itseenne.

      Itsenäinen ja samalla operaattorilla, miksi vaihtaisin, valitsin halvimman ja valitsin itsepalvelun, en taritse soitella kenellekkään, kun maksan laskut ajallaan ja ymmärrän mikä on eräpäivä laskussa !!

    • tökkii

      Voi hyvä hölmö. Ei TF niitä numeroita siirrä. Eikä siirrä mikään muukaan operaattori. Sen tekee ihan ulkopuolinen kolmas osapuoli. Ja ihan kaikki numeronsiirrot tapahtuvat tuon osapuolen välityksellä. Jos tökkii, vika tuskin on operaattorin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe