liian kalliit sohvat?

wondering....

Paikkakunnalleni tuli sohvakalustojen myyjä suoraan tehtaalta. Ostin sohvakaluston (3 1 1) ja se tuli maksamaan päälle 2000€. Jäin vaan miettimään että onkohan sohvat niin hyvälaatuisia kuin luvattiin. (Että kestäisivät ainakin 20 vuotta ja likaa hylkivä kangas) Onko kukaan muu ostanut kyseisenlaisia sohvia (Suomen kalustemyynti oy?) Ja jos on niin minkälaisia kokemuksia ja paljon maksoitte sohvista?

27

2659

  Vastaukset

  • katsella samoja kalusteita 20 vuotta? Mieluummin maksan vähemmän ja uusin kalusteita vaikkapa 10 vuoden välein, elleivät ole sitten ajattomia

  • Peru nyt ihmeessä kaupat jos tosiaankin olet epävarma siitä tuliko hyvät kaupat tehtyä. Ei tarvitse jälkeenpäin harmitella...

  • Ostoksesi oli halpa, sohva ja kaksi nojatuolia ja 2000 euroa. Halpa mikrokuitukangas, tosin likaa hylkivä, mutta jo kolmen vuoden päästä kyselet, että mistä saisi ostaa tai hankkia sohvan- ja nojatuolinpäälisiä, kun ovat nuhraantuneet eikä kiinteinä niitä voi huoltaa ja pesettää.
   Ja viiden vuoden päästä oletkin jo sohvaostoksilla, että sillai se menee noiden halpojen sohvien/nojatuolien kanssa.
   Myyjäthän noissa tehtaanmyyntipisteissä ovat myyjiä eivät sisustusneuvojia.
   Ja kiinnitä kankaaseen huomiota sehän siinä ensimmäisenä näkyy.

   • En itse kyllä ostaisi noin kalliita, mutta mikäs siinä jos on rahaa.
    Joku tuossa aiemmin jo mainitsikin että ei jaksaisi katsella samoja sohvia sitä 20vuotta, ja olen aivan samaa mieltä. Mutta kyllä aivan varmasti kestävät pidempään kuin viisi vuotta.. pesu varmaan onnistuu vaahdolla..?


  • Kaukaa tämä firma, paitsi jos todella tietää kaluston oikean arvon, voi saada rahoille vastinetta. esim nahka sohvat 3 2, hintalapussa 5000e. Myyjän mukaan kotimaiset Kajaanin tehtaalla tehty. Tarjoaa 2200e hintaan ja jos kävelee tarpeeksi hitaasti ulkoovea kohti, ovella hinta on 1500e. Moni siinä vaiheessa alkaa miettiin ostoa ja ennen kun nimi on paperissa kantavat autoon ja tuomassa kotio. Kotona tarkemman tarkastelun jälkeen huomaa vieläkin maksaneensa puolet liikaa.. ja pettymys on suuri ps:kokemusta on... tana

   • Kun ei mistään selviä missä värkätty, kuitissa joku söherrys Finlandiasta tai jotain.
    Ja muutenkin myyntitapa outoa, kauhea lähtöhinta ja pakkomyymisen makua koko hommassa.


  • Huijaukselta tuntuu nuiden touhu. Samaa kalustoa myyvät netissä 2000 euron hintaan ja kun tulevat esittelemään paikkakunnille sohviaan on tuon kaluston päällä hinta tarjous 3900 euroa ja kaveri selittää, että sitä on myyty aikaisemmin 8000 tuhannen euron hintaan. Sitten sanotaan, että saat tuohon hintaan yhden istuttavat sohvatuolit ilmaiseksi vaikka koko paketti heillä kyseisestä kalustosta netissä on tuon 2000 euroa.
   jos ei vieläkään innostu hinta putoaa aina muutamalla satasella. Itse menin halpaan ja maksoin tuosta kalustosta 500 euroa liikaa eli 2500e.

   • Nyt kauppaavat samaa sohvakalustoa yhteishintaan vähän yli 800 euroa seinäjoella. Saatanan huijarit!


  • Mä ostin divaanisohvan alle 500 euron hintaan Sotkasta. Perussohvana. Asko ja muut kauppaavat samaa, prikulleen samaa, saman nimistä ja merkkistä ja saman mallista sohvaa hintaan 1070 euroa, ylellisenä laatusohvana. Hölmö ei ole se joka pyytää, vaan se joka....

  • Itse olen katsellut 3-istuttavaa sohvaa,ja pointti on että 400e pitää saada.Pitää vaan kytätä tarjouksia,vielä se kohdalle sattuu...minusta nuo sohvamyynnit on entistä aikaa,ja kalliita.En itse ostaisi.

  • tämän firman hintoja en löydä netistä.Mutta vanha äitini meni ostamaa näiltä 2 ja 3 istuttavat sohvat ja maksoi tuhansia euroja liikaa,koska missään liikkeessä ei ole näin kallita .olen vertaillut muihin kalusteliikkeisiin ja ero on suuri. soitin ja kysyin niin sanottiin että tehtaalla laitetaan hintalaput päälle. ja myyjä vaan toivottelee jumalan siunausta kun sai puhuttua äitini pyörryksiin. täytyy antaa tämä asia kuluttaja-asiamiehelle.

   • Samainen huijari sai myytyä vanhemmilleni 3 ja 1 istuttavat nahkasohvat. Hinta yht 7000 e ja lupasi vanhasta 1000 e. Vanhemmille jäi siis 6000 e maksettavaa. Kahden kuukauden jälkeen nahka hilseilee ja nyt ollaan asiaa viemässä eteenpäin. Soitin tehtaanmyymälään joka kaluston valmistanut softness Oy ja ilmoitti kaluston hinnaksi 2500 e. On törkeä huijaamaan ikäihmisiä ja mainostaa myyvänsä suoraan tehtaan autosta.


   • Ostin tammikuussa 2017 nahkaisen kaluston 3+2 Tampereella Suomen kalustemyynti Oy:n myyntinäyttelystä. Kalusto on kotimainen. Hinta oli 8500€. Muualla samanlainen kalusto vertailukohtana pohjalta olisi maksanut 1500€ enemmän. Olen ollut erittäin tyytyväinen kalustoon ja sen laatuun. Kokemukseni pohjalta sanonta köyhällä ei kannata ostaa halpaa päätee tässäkin tapauksessa. Ulkomaalaisia sohvia saa halvemmalla, mutta laatu kokemusteni perusteella aivan erinlainen.


   • Tyytyväinenkalustoon = firman työntekijä


   • Tyytyväinenkalustoon kirjoitti:

    Ostin tammikuussa 2017 nahkaisen kaluston 3+2 Tampereella Suomen kalustemyynti Oy:n myyntinäyttelystä. Kalusto on kotimainen. Hinta oli 8500€. Muualla samanlainen kalusto vertailukohtana pohjalta olisi maksanut 1500€ enemmän. Olen ollut erittäin tyytyväinen kalustoon ja sen laatuun. Kokemukseni pohjalta sanonta köyhällä ei kannata ostaa halpaa päätee tässäkin tapauksessa. Ulkomaalaisia sohvia saa halvemmalla, mutta laatu kokemusteni perusteella aivan erinlainen.

    Sohvien hinnat eivät voi pitää paikkaansa, jos ensiksi hinta onkin 6500€ ja sen jälkeen 3500€ ja lopulta 2000€, kun tarpeeksi monasti alkaa ovelle päin kävelemään. Tähän pitäisi kuluttajaviraston puuttua. Hintojen tulee olla lähellä oikeaa myyntihintaa ja alennusten pitää olla todellisia. Sohvat olivat ainakin 200-300% ylihintaisia ja lopulta hinta alkaakin mukavasti tippua, mutta silti asiakas tulee maksaneeksi ylihintaa.

    Tuntuu kuin hinnat olisi jäänet markka-aikaan. Näillä todella huijataan vanhuksia. He tekevät varmasti mukavaa tiliä myös käytetyillä huonekaluilla. Kyllä tuollainen kaupparatsujen aika on auttamatta ohi.


   • Jahas, jokohan minua jymäytettiin tänään pahemman kerran. Ostin tänään vuodesohvan + nojatuolin. Hinta yli 6000 e . Kehuttiin hyväksi kotimaiseksi. Katsotaan nyt miten käy kun saan kalusteet. Vastaavatko kehuja. Elleivät, asia ei jää siihen. Inhottavan lipevä yksi myyjäkin oli, tuppas jo käymään käsiksi. Voisin tehdä valituksen seksuaalihäirinnästäkin....(voiko sellaista ees tehdä tuollaisista kauppiaista??)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jahas, jokohan minua jymäytettiin tänään pahemman kerran. Ostin tänään vuodesohvan + nojatuolin. Hinta yli 6000 e . Kehuttiin hyväksi kotimaiseksi. Katsotaan nyt miten käy kun saan kalusteet. Vastaavatko kehuja. Elleivät, asia ei jää siihen. Inhottavan lipevä yksi myyjäkin oli, tuppas jo käymään käsiksi. Voisin tehdä valituksen seksuaalihäirinnästäkin....(voiko sellaista ees tehdä tuollaisista kauppiaista??)

    Joo, tuota pakkomyynnin makua kovastikin, ulos kävelin ja perässä työntyy. Oikein epämiellyttävä tummatukkainen tyyppi, käsivarressa kiinni. On pokkaa.....
    nimim. tuore tapaus


  • Äitini 89v meni samaan höynäytykseen, maksoi Suomen kalustemyynnin pakkomyyntihuijareille 3900 halpahallitason 3+2 sohvakalusteista. Muistisairas eläkeläinen ja rentut on aika paha kaupantekoon.

  • Voi pyhät sylvit, mitä hintoja olette maksaneet. Piti oikein "tavata", että onko tottakaan. Samat sisuskalut niissä on halvoissa ja tuollaisissa törkyhintaisissa. Vaahtomuovia se vain on. Puurunko on halpaa pahvia ja vaneria venäjältä.

  • Ostin eilen Suomen Kalustemyynti Oy:ltä 3+2 istuttavan kankaisen sohvakaluston josta maksoin 1500 euroa en tiedä maksoinko liikaa? oli kovin agressiivinen myyjä ei auttanut muu kuin ostaa. Kehui kyllä sohvat kestävän 20 vuotta, tiedä häntä.
   Mummeli

  • Miun vanhemmat osti sohvaryhmän 8000 euroa. Hyvittivät kuulemma 2000 entisistä. Oikee hinta sohvaryhmälle muka 11000!!! ei PRKL!! Tehtaalta sanoivat vaan tekevänsä sohvat eivätkä voi vaikuttaa jälleenmyynti hintoihin AEWAN!! Miks tätä puljuu ei saada jo pysäytettyyyyyy

  • Huijareita ovat. Älkää vaan kukaan ostako näiltä mitään. Ihme kun saavat kaupata tuotteita ympäri Suomea. Täysin ylihinnoiteltuja tuotteita ja sikamaisia myyjiä.

   • Miksi kukaan ei tee asiasta julkisempaa kuin täällä keskustelupalstoille kirjoittelu? Tietääkö joku missä he milloinkin ovat myymässä? Menen heti kyselemään hintoja ja sohvien valmistajien yhteystietoja. Julkisuuteen pitäisi myös nostaa Softness Oy, jonka kalusteita kalustemyyjät myyvät, ainakin isolla mainoksessa lukee niin. Miten voivat tehdä yhteistyötä tuollaisten huijareiden kanssa eivätkä puutu maineensa pilaamiseen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi kukaan ei tee asiasta julkisempaa kuin täällä keskustelupalstoille kirjoittelu? Tietääkö joku missä he milloinkin ovat myymässä? Menen heti kyselemään hintoja ja sohvien valmistajien yhteystietoja. Julkisuuteen pitäisi myös nostaa Softness Oy, jonka kalusteita kalustemyyjät myyvät, ainakin isolla mainoksessa lukee niin. Miten voivat tehdä yhteistyötä tuollaisten huijareiden kanssa eivätkä puutu maineensa pilaamiseen?

    Minusta jokaisella paikkakunnalla pitäisi heistä ilmoittaa myyntitilan vuokraajalle ja paikallislehteen, jossa heillä on hulppeat mainokset myynnistä, että haluavatko olla osallisina tällaisessa touhussa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minusta jokaisella paikkakunnalla pitäisi heistä ilmoittaa myyntitilan vuokraajalle ja paikallislehteen, jossa heillä on hulppeat mainokset myynnistä, että haluavatko olla osallisina tällaisessa touhussa!

    Omalla paikkakunnallani ilmoitin myyjistä myyntitilan vuokraajille ja pyysin lukemaan heistä kirjoitettuja kokemuksia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi kukaan ei tee asiasta julkisempaa kuin täällä keskustelupalstoille kirjoittelu? Tietääkö joku missä he milloinkin ovat myymässä? Menen heti kyselemään hintoja ja sohvien valmistajien yhteystietoja. Julkisuuteen pitäisi myös nostaa Softness Oy, jonka kalusteita kalustemyyjät myyvät, ainakin isolla mainoksessa lukee niin. Miten voivat tehdä yhteistyötä tuollaisten huijareiden kanssa eivätkä puutu maineensa pilaamiseen?

    Minulla tuttu huonekalubisneksessä ja he tuntevat hyvin tämän Arvo-nimisen herran,joka
    on vuosikymmeniä huiputtanut ihmisiltä karmeita hintoja.Suomi-Soffan (konkurssiin menneen ) omistajan isä,
    joka kiertää paikkakunnalta toiselle ja saa aina hyväuskoisilta ihmisiltä kunnon "tilin"
    kun on niin hyvä puhumaan ja
    Suomen Kalustemyynti on puljun nimi


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minulla tuttu huonekalubisneksessä ja he tuntevat hyvin tämän Arvo-nimisen herran,joka
    on vuosikymmeniä huiputtanut ihmisiltä karmeita hintoja.Suomi-Soffan (konkurssiin menneen ) omistajan isä,
    joka kiertää paikkakunnalta toiselle ja saa aina hyväuskoisilta ihmisiltä kunnon "tilin"
    kun on niin hyvä puhumaan ja
    Suomen Kalustemyynti on puljun nimi

    Sänky-ja Soffavarasto jatkaa Suomi-Soffan ja
    Sänkytukun raunioilla samoilla mainoksilla näköjään


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   131
   7493
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   218
   6133
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   236
   1699
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   107
   1455