Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tele Finland RUOTSALAINEN

Harski

Voiko nimi olla enää harhaanjohtavampi ? Finland eli Suomi...ja kuitenkin on kyse RUOTSALAISESTA yrityksestä. Tele Finlandinhan omistaa Sonera joka on RUOTSALAINEN yritys. Kuitenkin esim Tele Finlandin mainonnassa esiintyy Suomen lippu.Tällä ja nimellä yritetään harhaajohtaa suomalaisia kuluttajia uskomaan että on kyse kotimaisesta yrityksestä.

6

865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TeliaSonera FINLAND Oyj on ...

      Mitä väliä sillä on, että Sonera on nykyisin osaltaan ruotsalainen yhtiö?
      Ainakin minusta se on hyvä, ja se turvaa/takaa sen, ettei Soneralla enää koskaan alennuta telekuunteluihin, kuten nyt Sauna tekee parhaillaan, muttei ole "vielä" jäänyt siitä kiinni.

      Ja Saunalahti on ISLANTILAINEN yhtiö, ja Reykjavikista/Novatorin konttoreista Moskovassa, Luxembourgissa, taikka Lontoossa, ei ainakaan investoida, vaan halutaan ennemmin kerätä Lontoon kautta kaikki rahat omahyväisesti omiin taskuihin.
      Tuo on jo moneen kertaan perusteltu asia.

      Tiedän asioistakin paremmin kuin sinä, vaikka ei edes työskentele Soneralle, kuten sinä ehkä teet Saunalahdelle, Elisalle, taikka dna:lle...

    • Sepe

      Jos esim. sinä omistat jostain vaikkapa Saksalaisesta firmasta osan, niin tekeekö se siitä firmasta Suomalaisen, no ei tietenkään, no jos sun isä olis vaikka Kiinalainen ja äiti Suomalainen ja sä asuisit suomessa, sulla olis suomalainen hetu ja olisit muutenkin suomen kansalainen, niin olisitko sä sillon Kiinalainen, no et. Tele Finland on Suomeen perustettu Suomalaisille tarkoitettu Suomalaisella y-tunnuksella oleva operaattori, niin onko se sillon ruotsalainen, no ei. Vaikka taustalla kummittelee Soneran osittainen ruotsalaisomistus, niin ei se tee vielä Tele Finlandista ruotsalaista, hel...että jotkut ihmiset on typeriä!

      • tele-finlandilta...

        entäs sitten kun Pappa on svedu ja Mami on finski, ja olet syntynyt sveduissa ja sulla on sevudun kansalaisuus, kuitenkin olet saanut hetun finskeiltä, koska mami on finski ja asut finskeissä, mutta siis kansalaisuutesi onkin svedu! Mites sitten kun päätät siirtää omaisuutesi, jonka hankit finskeissä sveduun? No onnistuu tietenkin, koska SÄHÄN OOT SVEDUN KANSALAINEN!!

        Joten h....ti että jotkut ovat PÄSSEJÄ!


    • saín

      selville sen että teliaSONERA FINLAND OY on suomailen yhtiöm jota johdetaan suomessa, ja rahat jää suomeen, kun taas teliasonera oy on ruotsalainen yhtiö(itse en kyllä ymmärtä tota)Elikkäs suomessa toimii kaksi saman nimistä operaattoria.Tele finland taas ei liity soneran toimiin mitenkään, eikä myöskään ole palveluiltaan huippuluokkaa. Näin kertoi minulle eräs sonerainen.Elikkäs kumman operaattorin minä sitten valitsen??

    • OSOITTAA

      VAIN KUINKA PÄSSEJÄ VAIN SUOMALAISET VOIVAT OLLA!

      • että...

        omistavat ruotsalaisen telisoneraFINLANDIN liittymän... tyhmät suomalaiset menevät lankaan kuvitellessaan että ostavat suomalaisen liittymän... samoin eniro (joka muuten omistaa suomi24:n on ruotsalainen saas nähdä poistetaanko tämä viesti, esim MSN messengerissä oleva mainos enirosta oli suomen lipulla varustettu, monikohan suomalainen meni lankaan?)... onneksi on olemassa myös älykäitä suomalaisia (itse asiassa aika paljon) jotka eivät mene lankaan ja tilaavat jonkin aidosti suomalaisen liittymän, jonka tulot jäävät suomeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe