Ihana setäni

Tosi tarina

Oli kesäkuun alkupäivien herkullinen helle. Olin jälleen kerran viettämässä kesäloman alkupäiviä setäni ja tätini luona maalla. Tuo oli viimeinen kesälomani heidän luonaan, mutta myös se unohtumattomin, sattuneesta syystä.

Olin juuri täyttänyt 19 ja omasta mielestäni täysi nainen. Nautin maatalouslomittajan pitkistä katseista ja sulloin pyöreät rintani kohottaviin liiveihin näyttääkseni vieläkin uhkeammalta. Keikuttelin takamustani ja kiersin kiharoita sormeni ympärille aina miehen kulkiessa ohi. Miehen kiimainen tuijotus sai pimppini lämpenemään ihanasti. Tietämättäni tämän huomasi myös eräs toinen kuin lomittaja.

Eräänä lämpöisenä iltana lämmitin rantasaunan ja puuhastelin saunan verannalla pelkkään pyyhkeeseen kääriytyneenä. Viileä tuuli puhalsi järveltä ja sai ihoni värisemään. Pujahdin pukuhuoneen puolelle ja kumarruin sipaisemaan vielä pikkuhousut jalastani ennen löylyä. Samassa joku tarrasi takaapäin lanteisiini. Setä!

En saanut sanaa suustani. Setä tuijotti minua ja hänen silmänsä hehkuivat kuin hiillos saunan uunissa. "Nyt tyttö saat sitä mitä olet ollut vailla!" setäni sähähti. "Istu siihen penkille! Jalat auki!" Olin lähes tolaltani järkytyksestä mutta tilanne myös kiihotti. En uskaltanut kuin istua ja levitin jalkani. Setäni oli nopeasti jalkojeni välissä ja levitti häpyhuuliani suurilla sormillaan. "Oletko päästänyt poikia tänne jo?" hän kysyi ääni paksuna. En voinut kuin nyökätä vastaukseksi ja setäni loi minuun lähes murhaavan katseen. Hän kiristi taitavasti häpyhuuliani ylöspäin, jolloin klitorikseni pullistui terhakkaasti näkyviin niiden välistä. Setäni kumartui jalkoväliini ja nuuhki sitä äänekkäästi. Sitten hän alkoi nuolla rakoani pitkin, rauhallisin vedoin. Sedän parta ja viikset kutittivat ihanasti ja hänen tavastaan nuolla huomasi, ettei hän ollut ensimmäistä kertaa pappia kyydissä! Pimppini valui kosteutta saunan penkille ja en voinut olla huohottamatta ääneen.

"No niin, käännyhän kontallasi!" setä komensi. Hieman ujostellen käännyin ja jäin polvilleni sedän eteen. "Pyllistä kunnolla!" setä sähähti. Laskin vatsani saunan penkille. Minua nolotti näyttää pyllyä sedälle. Sedän kädet tarttuivat pakaroihini ja levittivät niitä irtsaasti. Setä tarkasteli peppuvakoani hyvän tovin pakaroitani leipoen ja levitellen. Sitten hän otti pimpistäni kosteutta ja levitti sen pyllyreiälleni. Kukaan ei ollut koskaan koskenut minua sinne. Värähdin ja vaistomaisesti puristin pakarat yhteen. "Rentoudu!" setä komensi ja läpsäytti minua melko kipakasti toiselle pakaralla.

Setä kumartui pakaroitteni väliin ja alkoi lempeästi nuolla suppuista reikääni. Se tuntui hirveän tuhmalta ja samalla niin ihanalta! Sitten hän painoi paksun etusormensa pyllyreiälleni ja käski minun painaa vastaan! Ujosti ja vähän pelokkaasti painauduin sormea vasten ja sormi painui hitaasti kireään pyllyyni. "Oooohh.." huokaisin. Setä kannusti minua sanoin ja hyväili toisella kädellä pakaroitani ja selkääni. Kun sormi oli juurta myöten pyllyssä, setä alkoi varovasti runkata sillä peppuani. Sormi tuntui jännältä pyllyssä vaikka se vähän sattuikin ensin. Nautinnolisen hetken jälkeen setä veti sormensa pois ja kurottui ottamaan jotain saunan hyllyltä. Se oli aurinkovoidepullo.

Minun käskettiin jälleen kumartua ja setä levitti hellästi viileää voidetta peräaukolleni. Vetäsin kiihkeästi henkeä! Mitä setä oikein meinasi?!

"Nyt Annukka-kulta sinun pitää olla reipas ja rohkea ja pyllistää kunnolla. Setä panee sinua pyllyyn! Se voi nyt ensimmäisellä kerralla vähän sattua mutta sitten opit nauttimaan siitä."

Jännitin selkäni kaarelle enkä edes hengittänyt, kun sedän muhkea kullinpää asettui suppuiselle aukolleni. Setä hyväili rauhoittavasti pakaroitani ja levitti niitä saadakseen kunnollisen näkyvyyden.

Paine aukollani kasvoi ja tiesin, että sedän iso kalu voittaisi peppureikäni tiukkuuden ennen pitkää. "Painapa hiukan vastaan tyttöseni ja ponnista, niin kuin olisit kakalla! Reippaasti vaan, loppu menee sitten helposti!" setä neuvoi ja arasti työnsin pyllyäni setää vasten.

Äkkiä terska muljahti sulkilihaksen ohi suoleen! "Auuuhhh!" parkaisin ja puristin pakarani yhteen. Setä piti minut kuitenkin pakoillaan ja hyväili koko ajan pakaroitani. Pyllyssä kiristi valtavasti ja samalla tuntui, että se tunne olisi suurinta, mitä koskaan olin kokenut. Rentouduin hitaasti ja setä alkoi työntyä syvemmälle kireään pyllyyni tai itse asiassa hän veti minut lantiosta itseensä kiinni pitkin mahtavaa kyrvänvartta! "Minulta tulee kakka!" parahdin. "Eikä tule, se vaan tuntuu sille!" setä sanoi paksulla äänellä ja aloitti rauhallisen panoliikkeen pyllyyni. Samalla hän tyänsi kätensä mahani alta klitorikselleni, joka seisoi kuin pikkuinen kyrpä! Sedän taitava keskisormi pyöri klitorikseni ympärillä ja päässäni sumeni. Koko alapääni sykki ja lantioni vatkasi sedän lantiota vasten. Setä ruiskutti satsinsa pyllyyni, tunsin joka sykäyksen ja sitten hän vetäytyi minusta hellästi. Lysähdin vatsalleni saunanpenkkiä vasten ja huohotin.

"Menepäs nyt tyttö saunomaan!" setä sanoi ja käännähti ulos ovesta tyytyväinen ilme kasvoillaan.

Seuraavana päivänä pakkasin tavarani ja palasin kaupunkiin. Pylly tuntui aralta linja-auton kurvatessa pitkin mäkistä tietä. Se jäi viimeiseksi kerraksi sedän kanssa, mutta minusta tuli vankkumaton anaaliseksin ystävä.

5

17677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • holmes

      Oli senverran tökeröä tekstiä, että jätä hyvä setä nämä tarinat muille !

    • ouzo

      Periaatteessa ihan hyvä tarina. Dialogissa ja kuvauksessa oli oikeasti hyviä aineksia, mutta eniten tarinassa vaivasi sen epäuskottavuus ja lyhyys. Vaikka kyseessä olisikin ollut "tosi tarina", olisi sitä voinut värittää keksityillä aineksilla paremmiksi. Eli, jatko-osaa varten voisit petrata juonenpunontaa ja lisätä yksityiskohtia.

    • Elton

      Pidin novellistasi, vaikka ei se tositarinasta menekkään. Eniten viestissäsi otti silmiin sana "setä" joka toistui moneen kertaan.

    • Anonyymi

      Kuulin vahingossa äidin ja tädin puhetta, täti kertoi kuinka iso kyrpä sillä on kuulin kun sanoi sormet ei yllä ihan ympäri. Myöhemmin kokeili kaiken ympärille sormia ja nauroin itsekseen onpa iso. Meni aikaa ja äiti lähti tädin kanssa lomalle. Pakkasin heti tavarat ja soitin tädin miehelle voink tulla sanoi tulee vastaan linja-autolta.
      Sanoi heti saan olla vapaasti tein töitä Markuksen kanssa kun oli uimahousuissa pihamaalla halusin nähdä onko kalu iso, vähän humalluttuaan Markus katseli minua tarkemmin pyllyistelin vahingossa sen edessä kun ruohoin kukkapenkkiä. Kun käännyin näin tosi pitkän kalun pullottavan laittoi heti paidan päälle.
      Houuttelin uimaan, ja annoin opettaa minua, vatsallaan uinti oli kivaa yritti ensin pitää vatsan alta kiinni sitten takaa haarojen välistä levitin jalkoja kunnolla kun potkin jaloilla puristin jalkoja yhteen tunsin sormen hyvin pikku hiljaa sormi tuntui paremmin oli selvästi sisällä . Nousin ja menin saunaan katsoin ikkunasta kun nousi laittoi kalua housuun se oli pitkä ja paksu nousin alasti lauteille nakkasin löylyä, Markus tuli saunaan sanoin alasti sitten, Markus laski housut sanoin sun vika ja käveli tosi pitkä kalu heilui edessä.
      Markus tuli viereen sanoi tämän halusit nähdä ja laittoi käteni kalulle haluan sinun nuorta pillua ja työnsi sormet sisään nauroi sinä haluat nauroin sanoin haluan hulluna kysyin saanko olla tosi hutsu Markus nauroi olet kuin äitisi nauroi kaikki haluaan isoa.
      imin kalua ja nousin päälle nain hulluna kysyin halusiko äitikin näin sanoi ei halusi takaa kertoi että saa sen tuntumaan kun moni panisi sitä nousin pois Markus pani takaa pillu oli revetä oli niin iso Markus kertoi että tätisi pidätteli isääsi kun nain täällä saunassa äitisi kilui kahdesti ennen kuin laskin sisään, tunsin että tulen kiljuin lisää orgasmi oli valtava ja se sperman määrä oli huippua. Olin Markuksen huorana kolme päivää annoin naida milloin halusi en ole koskaan ollut niin halukas koko ajan kuin silloin. Kun äiti ja täti palasi lomalta lähtiessä täti kysyi oliko mukavaa sanoin oli täti sanoi olet niin naidun näköinen että huomaan , no Markus tarvi sitä.
      Kysyin äidiltä oletko monesti, äiti hämmästyi sanoin oletko nainut Markuksen kanssa monesti äiti vastas en monesti. Sanoin nain sillai kun sinä halusit oli ihanaa ja on sillä iso äiti nauroi valtava sitä vain on saatava. Sanoin kutsutaan se kylään, äiti katsoi menaatko että molemmat sanoin meinaan, soitin voiko tulla kylään,

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2489
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2204
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      197
      2188
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1722
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1222
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe