vierasta luvalla

Mia

Olin aviomieheni kanssa viikonloppuna risteilyllä ja tapahtui
aika hauska juttu.
Yökerhoon mentäessä mieheni pyysi pukeutumaan avonaiseen puseroon.
Häntä kiihotti isot rintani ja kuulemma tykkäsi, kun muut miehet
katsoivat minua.
Näin nelikymppisenä ajattelin paidan liian seksikkääksi.
Tanssin yökerhossa muutamien miesten kanssa ja yksi komistus
osoitti kiinnostusta. Mieheni ei ollut moksiskaan, vaan itseasiassa
yllytti flirttailemaan kaverille.
Lopulta päädyimme kolmistaan hyttiimme jatkoille.
Jokseenkin huppelissa innostuin suutelemaan miestä
ja samalla mieheni ehdotti, että näytäppäs kulta kuinka
miestä hoidellaan.
Siitähän homma lähti sitten etenemään.
Touhusin vieraan miehen kanssa hytin sängyllä ja sainkin
aikamoiset kyydit kun oma rakas aviomieheni
katsoi innoissaan vierestä.

14

50349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elikkäs,

      kirjoitit, että touhusit vieraan miehen kanssa hytin sängyllä, ja saitkin aikamoiset kyydit, kun oma miehesi katsoi innoissaan vierestä;
      -kiihottiko sinua se, että miehesi vain katseli, kun sinua nussittiin, vai se, että sait vierasta, paksumpaa kyrpää, etkä sitä tavanomaista vanhaa tuttua kalua?
      -Mitähän sivuja miehesi onkaan lukenut, tietsikalla ollessaan...:)
      Meilaa...-samoja ajatuksia mulla.

      [email protected]


      -Utelias mies-

      • Mia

        -utelias mies- tässä vastauksia kysymyksiisi:
        Kyllä se kiihotti.
        Kun oma mies tuoliltaan katsoi, kun minua nussittiin. Mieheni kertoi, että häntäkin kiihotti katsoa ilmeitäni sekä kun pyysin miestä nussimaan kovempaa:-)
        Hän on aikaisemminkin kertonut haluavansa kokea jotain tälläistä itseasiassa taivutellut
        jo vuosia. Ehkä tapahtuma olikin siksi mahdollista puoleltani.
        Täytyy myöntää, että kyllä itse homma kokonaisuudessaan oli kiihottava, myös se vieras isompi kalu;-)
        Matkan jälkeen kotona oli aika peuhastelua mieheni kanssa.
        Jos joskus sattuisi samanlainen mahdollisuus, niin olisi mukava kokeilla että rakas mieheni olisi mukana hommissa, mutta jos mieheni haluaa katsella niin käy sekin.
        Mia


      • tuo oikeastaan
        Mia kirjoitti:

        -utelias mies- tässä vastauksia kysymyksiisi:
        Kyllä se kiihotti.
        Kun oma mies tuoliltaan katsoi, kun minua nussittiin. Mieheni kertoi, että häntäkin kiihotti katsoa ilmeitäni sekä kun pyysin miestä nussimaan kovempaa:-)
        Hän on aikaisemminkin kertonut haluavansa kokea jotain tälläistä itseasiassa taivutellut
        jo vuosia. Ehkä tapahtuma olikin siksi mahdollista puoleltani.
        Täytyy myöntää, että kyllä itse homma kokonaisuudessaan oli kiihottava, myös se vieras isompi kalu;-)
        Matkan jälkeen kotona oli aika peuhastelua mieheni kanssa.
        Jos joskus sattuisi samanlainen mahdollisuus, niin olisi mukava kokeilla että rakas mieheni olisi mukana hommissa, mutta jos mieheni haluaa katsella niin käy sekin.
        Mia

        Eihän tuo oikeastaan ole syrjähyppy ...
        Vaan luvallinen vieraissa käynti.


    • Masa

      Meille kävi samalla tavalla Tallinnan keikalla, mutta toisinpäin; vaimoni kertoi baarissa haluavansa nähdä kuinka hoitelen ilotytön. Hetken kakisteltuani huomasin vaimoni olevan tosissaan, joten siirryimme yökerhon puolelle minulle huoraa pokaamaan.

      Oli aivan ihana yö, ensin meikä hoiteli irinaa vaimon katsellessa vierestä, jonka jälkeen rakastelimme vaimon kanssa aivan koko yön, katselu oli kuulemma kiihoittanut vaimoani hurjasti.

    • vaeltamassa

      Olin vaimoni ja kahden muun miehen kanssa muutama viikko sitten vaeltamassa Kuusamossa upeissa maisemissa. Vaelluksella ei tapahtunut mitään mutta kun vaelluksen jälkeen yövyimme yhden yön mökillä sain katsella kun nämä kaverukset hoitelivat vaimoa oikein kunnolla. Itse istuskelin nojatuolissa ja runkkailin mutta loppuyöstä pääsin itsekkin liukkaille. Kiihottavaa katsoa kun yksi mies nussii vaimoa takaapäin ja toinen työntelee kyrpää suuhun samaan aikaan.

      • pena

        Ihan kiihottava juttu jos totta
        mut jos viä ois fritsuja kaulassa ois nautittavaa
        katseltavaa ku ite nais.


    • Ylpeä vaimostani

      Myös me olemme harrastaneet tällaista "vieraissa luvalla" toimintaa. Vaimoni on käynyt monet kerrat risteilemässä kavereittensa kanssa ja joka kerta on löytynyt joku sopiva mies jonka kanssa hän on viettänyt kiihkeän yön. Kotiin tultuaan hän on "raportoinut" tapahtumista ja voi sitä naimisen jyskettä jonka hänen ennestään hellänä oleva pillu on saanut ottaa vastaan.

      Lasten vuoksi emme ole päässeet kovin usein risteilemään yhdessä, mutta joskus on näinkin käynyt ja tällaiselta reissulta on peräisin yksi ikimuistoisimmista illoista.

      Olimme siis kahden liikkeellä ja vaimoni sanoi jo alkuillasta ruokailun aikana että eräs mies hieman katseli häntä siihen malliin. Myöhemmin baarissa törmäsimme erääseen vaimoni liiketuttavaan joka oli joskus ehdotellut hänelle lähempää kanssakäymistä. Oli kuulemma kehunut että hänellä on melkoinen kalu. Juttelimme niitä näitä ja ennen kuin huomasin, vaimoni ja hänen tuttavansa puhuivat seksistä melko avoimesti. Olemme harjoittaneet myös kimppakivaa vaimoni kanssa ja keskustelu kävi siihen malliin että tulisimme hoitelemaan vaimoani hänen tuttavansa kanssa kahden.

      Siirryimme tanssiravintolan puolelle jossa bändi aloitteli soittamista. Yhtäkkiä huomasin olevani polttariporukan ympäröimänä, n. 10 naista pyysi minua hieman tanssittamaan tulevaa morsianta. Mikäs siinä, tanssitin tyttöä parin kappaleen ajan ja saatoin hänet takaisin ystäviensä luokse. Porukasta kuitenkin eräs nainen iski silmänsä minuun ja huomasin pian tanssittavani häntä oikein tosissani. Nätti tyttö minihame päällä, vartalo juuri sellainen josta pidin, oli rintaa, reittä ja takamusta sekä ohut vyötärö. Aika kului ja en tanssittamiseltani ehtinyt oikein vaimoni ja hänen tuttavansa seuraan. Kun olin taas kerran palaamassa takaisin lattialta, vaimoni oli menossa tanssimaan uuden minulle tuntemattoman miehen kanssa, jolloin hän huikkasi minulle: "minä kävin jo" ja hymyili hävytöntä hymyä. Hänen liiketuttavansa oli aivan toisten naisten seurassa ja ihmettelin että mitä oli tapahtunut, kenen kanssa ja kuinka?

      Huomasin äkkiä että tämä uusi tanssittaja pyöri vaimoni ympärillä valloittamistarkoituksissa. Noin 30-vuotias, ihan komea mies. Olimme vaimon kanssa hieman puhuneet että olisimme "omillamme" ja hankkisimme hyvät irtopanot itsellemme ja tulisimme sitten omaan hyttiin nukkumaan. Emme tehneet mitään sopimusta näin, oli vain puhetta. Siksi en mennyt häiritsemään tämän uuden Adoniksen soidin tanssia, seurasin vain sivusilmällä.

      Oma tanssiparini oli taas siirtynyt ystäviensä seuraan juhlittamaan juhlakalua ja minulla oli hieman vapaammat oltavat. Tarkkailin tilannetta vaimoni suhteen ja n. yhden aikaan yöllä vaimoni ja tämä uusi mies lähtivät liikkeelle. Seurasin heitä etäältä ja totesin heidän menevän hytteihin, siis miehen hyttiin.

      Minulla oli hervoton seisokki päällä kun ajattelin että vaimoni saa kohta munaa. Samalla mietiskelin että kenen kanssa hän oli muka aiemmin käynyt naimassa, tämän saman miehen kanssa? Menin takaisin tanssiravintolaan ja siellä vaimoni liiketuttava oli nyt seisoskelemassa yksin. Menin juttelemaan hänen kanssa ja sanoin että vaimoni tuntui olevan nyt aika villillä päällä ja että meillä voi olla kohta tiukkakin sessio edessä. Hän ei virkkonut asiaan paljoakaan. Samassa tanssityttöni taas lähestyi minua ja arvasin että kohta minua taas viedään lattialle. Tanssia riitti taas ja jossain vaiheessa tyttö palasi taas ystäviensä luokse.

      Joskus kolmen aikaan kävin katsomassa hytissä että onko vaimoni paikalla, ei merkkiäkään. Takaisin ravintolaan josta tanssityttöni oli nyt kadonnut kokonaan, samoin vaimoni tuttava. Pyörin ympäri laivaa ajatuksella jos vaimoni, hänen tuttavansa tai tanssityttö ilmestyyisi jostain, mutta ei ketään. Neljän aikaan väki alkoi vähenemään, mutta vaimoani ei vain näkynyt. Puoli viideltä menin jo itse hyttiin ja vaimoani ei näkynyt. Olin ehtinyt melkein nukahtaa kun hytin ovi kävi ja vaimoni astui sisään, posket hehkuen.

      Hän sitten raportoi minulle että tanssiessani hänen liiketuttava oli ehdottanut että he kävisivät ottamassa alkuerät. Miehellä oli kuulemma myös ollut melkoinen kalu jota vaimoni oli imenyt pitkään ja hartaasti. Sitten mies oli pannut häntä edestä ja takaa oikein kunnolla roiskaisten lopulta melkoisen sperma-annoksen vaimon sisään. Sitä oli kuulemma valunut pitkin iltaa niin että vaimoni oli joutunut käymään vessassa pyyhkimässä ylimääräisiä pois. Tapahtuma oli kuitenkin ollut sellainen alle kolmen vartin pikapano, ajatuksella jatkaa myöhemmin.

      Uusi kosija oli sitten sotkenut hieman kuvioita siten että vaimoni oli kiinnostuntu hänestä. Kyseessä oli kuulemma juuri se mies joka oli katsellut häntä jo aiemmin. He olivat menneet miehen hyttiin jossa ryhtyivät välittömästi kiihkeään suuteluun. Mihellä oli kuulemma ollut ns. normaalikokoinen kalu ja hän oli ollut todella kyltymätön, siinä neljän tunnin aikana hän oli tullut vaimooni kolme kertaa ampuen spermat sisään. Vaimoni tietää että "liukkaat" kiihottavat minua erityisesti ja siksi hän oli antanut spermojen jäädä sinne.

      Nyt hän oli alasti edessäni, rinnoissa pieniä fritsuja ja pillu aivan punaisena ja turvoksissa kaikesta naimisesta. Työnsin kasvoni pillua vasten, haistelin sitä naimisen tuoksua, hyvin naitua pillua ja ryhdyin nuolemaan valuvaa spermaa. Aikani nuoltuani työnsin raudanlujana seisovan kaluni todella liukkaaseen pilluun (sperma tekee liukkaudesta erityisen pehmeätä) ja vaimo raukka parahti hellää pilluaan. Kolmas mies puolen vuorokauden aikana ja viidettä kertaa mulkku souti hänen pillussaan. Nain häntä todella lujaa ja hän vaikersi. Kun vihdoin olin ampunut vielä oman lastini sisään, vaimo oli ikionnellinen että se loppui, koska hän ei olisi kuulemma kestänyt enää. Tapojensa mukaisesti hän vielä nuoli mulkkuni puhtaaksi ja kysyin että oliko hän nuollut myös toisten sankarien mulkut johon hän sanoi "tottakai".

      Minun oli saatava vielä aamulla uudestaan hyvät panot ja vaimo vaikersi taas alla. Hän oli kuulemma sopinut tämän uuden tuttavuuden kanssa että olisivat ottaneet vielä aamulla uusiksi, mutta olimme heränneet niin myöhään etteivät he enää ehtineet. Mutta kolme miestä ja kuusi kertaa oli melkoinen saavutus vaimoltani. olin suorastaan ylpeä hänestä.

      • näitä

        Tällaisia lisää ja ehdottomasti. Me muut vaan haaveilemme, kun toiset toteuttaa...


      • Vitun paskaa

        Vittu nää mitään tosia ovat! Murrosikäisten kakaroiden kirjoittamia paskajuttuja!


      • Ylpeä vaimostani
        Vitun paskaa kirjoitti:

        Vittu nää mitään tosia ovat! Murrosikäisten kakaroiden kirjoittamia paskajuttuja!

        Hyvä Vitun paskaa,

        ymmärrän että suhtaudut kirjoitukseeni noin, kun et itse saa edes pillua. Tuntuu se silloin varmaan uskomattomalta että toiset voivat ilakoida kuten me. Mutta totta joka sana jonka kirjoitin.

        P.S. Melko huonosti valittu nimimerkki sinulla. Siihen ei ole kovinkaan mukava samaistua. Ellet ole sitten kiinnostunut pissa kakka-leikeistä.


      • ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
        Ylpeä vaimostani kirjoitti:

        Hyvä Vitun paskaa,

        ymmärrän että suhtaudut kirjoitukseeni noin, kun et itse saa edes pillua. Tuntuu se silloin varmaan uskomattomalta että toiset voivat ilakoida kuten me. Mutta totta joka sana jonka kirjoitin.

        P.S. Melko huonosti valittu nimimerkki sinulla. Siihen ei ole kovinkaan mukava samaistua. Ellet ole sitten kiinnostunut pissa kakka-leikeistä.

        VITUN HUORAPASKALENKKIILJAKE!!!!!!!!!!!!


      • Eikövituta?
        Ylpeä vaimostani kirjoitti:

        Hyvä Vitun paskaa,

        ymmärrän että suhtaudut kirjoitukseeni noin, kun et itse saa edes pillua. Tuntuu se silloin varmaan uskomattomalta että toiset voivat ilakoida kuten me. Mutta totta joka sana jonka kirjoitin.

        P.S. Melko huonosti valittu nimimerkki sinulla. Siihen ei ole kovinkaan mukava samaistua. Ellet ole sitten kiinnostunut pissa kakka-leikeistä.

        Voi pientä aisankanattajahomoa....voi vittu jos minulla olis tommonen akka, niin ysimillistä Buranaa tulis j aika nopeasti. Mutta mitäpä sinä, mies, joka ei olekaan mies näistä tiedät. Kuule, mene jojoon.


      • olekaan!
        Eikövituta? kirjoitti:

        Voi pientä aisankanattajahomoa....voi vittu jos minulla olis tommonen akka, niin ysimillistä Buranaa tulis j aika nopeasti. Mutta mitäpä sinä, mies, joka ei olekaan mies näistä tiedät. Kuule, mene jojoon.

        Olet pelkkä nettirunkkari. Ja jos onkin, niin mistä tiedät milloin se panee kenenkin kans? Voit olla vielä pahemmassa tilassa kuin viestin kirjoittata - aisuri tietämättäsi :))


    • Anonyymi

      Houkuttelin vaimon vaellukselle, kerroin että siellä voi tapahtua mitä vain. Kerroin että nukutaan teltassa tai jos hyvä tuuri autio majalla. Virve on normaali kotiäiti 47v ei paljon ulkoile mutta on aivan hyvässä kunnossa. Vaellettiin kolme päivää sopivin matkoin ja nukuttiin teltassa, teltassa alkoi jo olla tunnelmaa iltaisin. Neljäntenä päivänä tultiin tuvalle, vaimo siisti sitä pölystä ja oli vain bikinit päällä näin kaukaa että kaksi miestä tulossa en puhunut mitään miehet tuli ja tervehti.
      Vaimo tuli ulos huudellen minua, katsoi miehiä esittelin Virven miehille.
      Miehet riisui kamppeet ja juoksi uimaan, vaimo sanoi olisit varottanut kysyin mistä, no noista minä bikinit päällä. Miehet nousi joesta alasti huomasin vaimon vilkuilevan useasti siihen suuntaan. Istuttiin kaikki miehet boksereissa huomasin vaimon nännit tiukkojen liivien alla ja koko ajan nännit näkyi upeasti. Kamina oli lämmittänyt yötä varten mökin kuumaksi ehkä liian kuumaksi. Juotiin viinaa ruokaa tehdessä Virve paisteli Mikan kanssa ulkona ruokaa huomasin että Mika istui aika lähellä Virveä ja se ei häntä haitannut vilkuili vain sisälle välillä istui tummuneen ikkunan takana. Marko meni kans ulos hakemaan ruokaa huomasin että tarjoavat suoraan pullosta Virvelle joka nauroi jo vapaammin.
      Nukkumaan alettaessa laitettiin makuupussit valmiiksi Virve kysyi mikä järjestys sanoin nukut poikain välissä kun ovat olleet pitkään kahdestaan niin kiva nukkua naisen vieressä. Otettiin vielä yömyssyjä ja kömmittiin pedille.
      Virve laittoi makuupussin peitoksi itselleen pojat puhutti Virveä olin nukkuvinaan huomasin että Virve siirtelee käsiä pois tiesin että kädet koskettelee koko ajan. Virve nousi istumaan ja katsoi minuun päin Mika oli selin minuun, Nyökkäsin Virvelle ja näytin että nukun.
      Kuulin kun kuiskasi miehille nukkuu humalaansa. Miehet paljasti Virven rinnat ja kumpikin imi nännejä Virve katsoi minua silmiin, näytin merkkiä että jatkakaa Virvellä oli polvet koukussa haarat leviällä molempien sormet hyväili pillua Virve nousi hämärässä mökissä Mikan päälle naimaan Marko hyväili rintoja vieressä välillä Marko nousi ja katsoi minua Virve nopeutti naintia ja piti käsiä tukassaan kuulin kun Marko huokasi ja puristi lantiosta. Virve siirtyi Markon päälle ja meno jatkui pitempään. Virve haki paperia ja pyyhki poikien kalut ja nakkasi paperit kaminaan. Kuulin kun kuiskasi menen mieheni viereen.
      Virve tuki kainaloon ja laittoi peitettä hyväili vatsaa ja imi minun nännejä. Kun molemmat nukkui kuorsaten kiuskasi miksi annoit, kuiskasin erämaassa voi käydä näin, Virve kääntyi selin ja ohjasi kalun märkään limaiseen pilluun halusi hitaasti painellen pakaroista kokilin nännejä ne oli kivi kovat Virve alkoi tärisemään ja pillu supisteli voimakkaasti ja nukahti siihen.
      Aamulla nousin aikaisin kuiskasin Virvellesaat vielä lahjan lähden kalalle, Virve oli selin työnsi käteni pilluun se oli ihan märkä.
      Virve kertoi että kun olin lähtenyt pojat katsoi mihin menen ja heti oli alkanut kunnon orgasmit molemmat oli halunnut nuolla kun oli uhranneet yhden pyyhkeen ja kuivannut ensin oli saanut imeä kummankin isoa kyrpää ja saanut kahdesti kummaltakin välillä edestä ja takaa.
      Pojat oli kalalla kun tulin Virve oli pakannut kaikki ja lähdettiin jatkamaan matkaa.
      Virve nauroi että on hyvä kävellä kun on voiteet oikeassa paikassa, Levähdettiin aurinkoisessa rinteessä Virve oli rinkkaa vasten makuulla, nousin ja otin kalun esille Virvellä oli heti alaosa paljaana kun työntelin niin pohjaan kun voi kiljahteli ja nauroi ihanaa saada kunnolla, aamulla jäi syke vielä pilluun työntele voi että mä rakastan tätä. Meni pitkään kotona että pysy himot suurwna, suosittelen jotain tämmöistä jos on puutunut yhdessä olo. Kun vihjaan vähän tapahtuneeseen vaimosta tulee tosi rietas sängyssä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe