Talviverkoilla

Jääkäri

Olin taas perinteiseen tapaan lähdössä kokemaan aikaisemmin pyyntiin laittamiani verkkoja läheiselle järvelle. Ajoin kotoa noin tunnin matkan järven rantaan ja laskin mukana olleen moottorikelkan peräkärristä penkalle. Vielä viimeiset tarkastukset ja kamppeet mukaan ja lähdin ajelemaan kohti ensimmäisiä verkkoja. Kylmä pakkasilma tuntui jäsenissä mutta onneksi olin varannut tarpeeksi vaatetta päälleni. Tarkoitukseni oli myöhemmin käydä lämmittelemässä ja syömässä kesämökilläni, joka sijaitsi vain muutaman kilometrin päässä. Sain kolme ensimmäistä verkkoa katsottua (niissä oli pari kuhaa ja hauki) ja käynnistin kelkkani ja lähdin ajelemaan kohti viimeistä verkkojataani

Matkaa viimeisille pyydöille oli noin 2 km ja päästelinkin oikein kunnolla vanhalla lynxilläni. Näin jotakin tummaa häämöttävän edessäni ja lopulta havaitsin että edessäni oli moottorikelkka ja hahmo keskellä järveä. Mielenkiinnosta koukkasin hiukan ja ajoin kelkkailijan viereen.

Vasta nyt huomasin että tämä kelkkailija oli nainen ja varsin simpsakka sellainen.
"Tervehdys",
sain sanottua.
"Moi"
vastasi hento naisääni. Keskustelimme ja selvisi että hän oli ollut menossa käymään tuttaviensa mökillä mutta kelkka oli hyytynyt keskelle ei mitään. Nainen, joka esitteli itsensä Tiinaksi, oli yrittänyt hädissään etsiä vikaa mutta ei ollut siinä onnistunut. Hän oli palelluttanut kätensä ja pyysinkin häntä ottamaan pilkkirukkaseni käteensä, silläaikaa kun katsoisin hänen kelkkaansa. Tiina siirtyikin sivummalle ja aloin tutkia kelkkaa tarkemmin.

Kelkasta oli variaattorin hihna katkennut ja kadonnut. Onneksi kelkassa oli varahihna ja vaihdoin sen paikalleen.

"Kiitoksia kovasti, Tiina sanoi. "On se mukava että ystävällisiä ihmisiäkin vielä löytyy"."Mitäs jos lähtisimme lämmittelemään mökilleni, totesin."Se on aivan tässä lähellä ja voisimme tehdä tulet kaminaan ja keitellä vaikka kahvit" "Mikäs siinä, mennään vain", vastasi Tiina.

Ajelimme hissukseen mökilleni ja aloin viritellä tulta kamiinaan. Vähitellen lämpö mokissä nousi ja vaatteita saattoi ottaa jo pois. Vasta tässä vaiheessa tutkailin Tiinaa tarkemmin ja huomasin hänen rintansa kohoavan urheilukerraston paidan alta. Muutenkin hän oli aika kaunis punaisine tukkineen.

Kahvi alkoi olla valmista ja huikkasin Tiinalle että hän voisi tulla ottamaan kuppiinsa kuumaa. Möhlin kaataessani kahvia ja osa kahvista roiskui Tiinan paidalle. Tiina hätkähti ymmärrettävästi. " No kylläpäs piti sattua" manailin ja etsin katseellani rättiä ja sellaisen löysinkin ja sen kummemmin ajattelematta aloin pyyhkiä Tiinan märkää paitaa. Tiina alkoi hymyillä oudosti ja minuakin rupesi hymyilyttämään. Tiina katsoi minua silmiin ja tarttui käteeni, jossa oli vielä kahvista märkä rätti. "Olen todella kiitollinen avustasi, et kai pane pahaksesi, jos haluan hyvittää sen sinulle? Ja minähän en todellakaan pistänyt pahakseni. Kuin yhdestä käskystä aloimme suutelemaan toisiamme intohimoisesti. Käteni vaelteli samalla levottomasti ja hakeutui urheilukerraston housujen alle. Edelleen jatkoin sormieni kuljettamista kohti pikkuhousuja, Tiinan millään tavalla estelemättä. Lopulta saavutin pikkuhousut ja sormeni totesivat hänen olevan jo todella märkä.
Kanttini ei enää kestänyt vaan kiskaisin Tiinan syliini ja kannoin hänet tuvan pöydälle ja heittäydyin hänen päällensä yhä ahnaasti suudellen tätä kaunista naista. Oma housuni etumus pullotti jo enteellisesti ja laskinkin omat housuni sen kummemmin arkailematta kinttuihin ja paljastin kovan seisokkini Tiinalle, joka katsoin kyrpääni lipoen huuliaan kiusoittelevasti.
Hän nousi pöydältä ja tarttui hennolla kädellään kyrpääni ja alkoi hieroa sitä. Ja miten hyvältä se tuntuikaan! Tätä ei kestäny varmaan kuin pari minuuttia kun Tiina muutti hieman asentoaan ja upotti hitaasti mulkkuni suuhunsa.Samalla hän katsoi minua hymyillen ja ynähteli aina, kun vaistonvaraisesti hieman annoin lantiollani vauhtia suihinotolle.
"Nyt taitaa olla minun vuoro", Tiina sanoi. Hän kääntyi selkä minuun päin ja nojasi pöytään jalat viekoittelevasti levällään.
Polvistuin ja laskin hänen kostuneet pikkuhousunsa lattialle. Aloitin hiljaa tämän ihanan mansikan nuolemisen. Samalla hieroin hänen ihania pikku rintojaan ja Tiina vaikersi hiljaa nautinnosta.
Imin hiljaa klitorista ja yhdellä sormellani koskettelin emätintä ja välillä työnsin pari sormeanikin sinne kokonaan.
"Nyt minä haluan sinun ihanaa kyrpääsi", Tiina kuiskasi yllättäen. Tiina levitti vieläkin jalkojaan ja nousin hänen taakseen ja ohjasin kullini suoraan hänen punaiselle ja kosteana odottavalle pimpalleen. Se upposikin kuin itsestään sisään ja Tiina värähti hiljaa. Vähitellen kiihdytin tahtia ja nautin hänen kosteista syvyyksistään. Tiinan huohotus voimistui koko ajan ja lopulta hän huusi "Miten ihanaa, pane vielä,vielä aahhh ei hyvä luoja" Tiinan pillu alkoi kouristella liukkaan kullini ympärillä ja tunsin omankin huipun jo lähestyvän. Tiina ilmeisesti vaistosi tämän ja sanoi "Minä haluan ne päälleni, jooko"? Vielä muutama ihana työntö ja tunsin lastin lähtevän. Vetäisin kullini pillusta ja nousin ja käänsin Tiinan oikein päin. Spermat ruiskusi paineella Tiinan rinnoille ja vatsalle. Viimeiset tipat hän nuolaisi terskan päästä."Toivottavasti kelkka temppuilee jatkossakin", Tiina tokaisi. "Tämä setä on ainakin aina valmis korjuuhommiin ja ehkä muuhunkin, totesin.... Ja katsoin kun Tiina lähti huristelemaan kelkallaan kohti jäälakeuksia.
Takaisin tulomatkalla katsoin viimeiset verkot ja siellä olikin komea kuha kotiinviemisiksi! Eipä huonompi reissu lainkaan!

1

9879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luettavaa...

      Ei paha juttu ollenkaan,mutta miten tämä Tiina niin nopeasti hurahti pois moottorikelkallaan,kun heti oli pantu ja kunnolla?...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe