Jatkotarina

Mithril

Tässä olisi tämmöinen tarnan alku, jota voi jatkaa. Rakentava palaute olisi myös mukavaa. Tarinaa voit jatkaa aivan miten lystäät.
______________________________________________

Khakiasuinen mies juoksi trooppisessa metsämaisemassa kovasti huohottaen ja vasenta jalkaansa nilkuttaen. Hän puristi tiukasti toisella kädellään asevyötä, jossa keikkui tyhjä pistoolikotelo. Mies oli ruumiinrakenteeltaan lyhyehkö ja hintelä, mutta täynnä adrenaliinisotavoimaa. Ihonväriltään hän oli ruskea.

Äkkiä mies lysähti maahan polvilleen huohottamaan, hän ei jaksanut enää juosta. Kylkeä pisti ja suu oli täynnä limaa. Mies huomasi parinmetrin päässä suuren suorarunkoisenpuun ja konttasi kömpelösti sen viereen ja nojasi selkänsä sitä vasten. Hän istui hetken huohottaen ja muisti sitten vasemman jalan pohkeessa olevan viiltohaavan. Hän nosti likaisen ja haisevan kämmenen ja puristi sillä haavaa saadakseen verenvuodon tyrehtymään. Väsymyksestä verestävin silmin hän katseli ympärilleen. Hänellä ei ollut aavistustakaan missä oli. Maisema oli saman laista kuin kolme kilometriä taaempana, siis mikäli hän juoksi suoraan eikä kiertänyt kehää. Maa oli kivikkoista ja paksun sammalen ja aluskasvillisuuden peitossa. Korkealle kurottuvat paksut rungosta sammaltuneet puut peittivät valtavat horisontissa siintävät vuoret osittain näkyvistä. Ilma oli utuista ja pieni tihkusadekuuro kostutti maata. Taustalla kuului lintujen ja muiden pienten eläinten vaimeaa ääntelyä. Joskus ollessaan nuori mies olisi pystynyt tunnistamaan suurenosan eläimistä äänten perusteella, mutta nyt taustaääni oli vain käsittämätöntä lirkutusta ja surinaa.
Hetken istuskeltuaan hän kuuli kasvillisuudessa rasahduksen ja näki muutaman pensaskerroksen kasvin heilahtavan. Pitkään oli hiljaista, kunnes ääni kuului taas tällä kertaa hänen takaa. He olivat hänen kannoillaan. Muutamat olivat havainneet hänet, mutta he osasivat toimia vain ryhmässä. Hän lannistui lopullisesti tajutessaan, että kaiken tekemänsä jälkeen kaikki olisi turhaa. He olivat saavuttaneet hänet, eikä hän voisi tehdä mitään. Hitaasti, hetken mielijohteesta hän kurotti kätensä kohti lahoa limaisen sammaleen peittämää puun oksaa, joka hajosi hänen kätensä puristuessa sen ympärille. Ehkä niin olikin hyvä, sillä vastarinta vain pahentaisi tilannetta.

»Olen aseeton» hän sanoi pikemmin itsekseen.

Hetken oli hiljaista, kunnes pensaista nousi esiin neljä maastopukuista gurkha- sotilasta. Heillä oli ruskeat baskerit päässä ja hitsauslaseilta näyttävät lasit silmillä. Kolme heistä tähtäsi häntä kevyellä, myrkynvihreäksi maalatulla konetuliaseella. Neljäs mies oli ilmiselvästi johtaja, hänellä oli roteva ruumiinrakenne ja tiukka ilme. Hän asteli jämäköin askelin avuttomana puuhun nojaavan miehen eteen, sanoi jotain muille ja he laskivat aseensa. Johtaja oli ruskettunut valkoihoinen, jonka tuuheat kulmakarvat muodostivat pirunsillan tarkkana tuijottavien pienten silmien päälle. Hän kyykistyi ja kumartui naama melkein kiinni miehen kasvoissa ja vetäisi käyräteräisen kukrin tupesta tuoden sen miehen kasvojen eteen.

»Näetkö nyt Bahadur» hän sanoi ivallisesti tuoden kukrin yhä lähemmäksi miehen kasvoja. »Minne ikinä menetkin, niin saamme me tavoitamme sinut aina.»

»Niinpä parahin Moanz, mutta tuskin muut ovat päässeet edes aidan taakse asti» Bahadur koetti sanoa karskisti, mutta ääni sortui ja kuului surkeana falsettina.

»Gorkhnath!» Moanz kirosi. »Se on totta. Olet kaikista sinnikkäin ja itsepäisin.» Hän jatkoi jaksamatta irvailla Bahadurin puheesta. »Kuten varmasti huomasit vedin kuitenkin kukrini esiin ja se janoaa verta.»

1

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • W.B

      ... Ja yhdellä nopealla sivalluksella Moanz viilsi Bahadurin kurkun auki, lähes irroittaen miesparan pään. Veren lentäessä siistissä kaaressa värittäen aluskasvillisuutta, Moanz ei kyennyt enää hallitsemaan itseään. Alaistensa seuratessa kammottavaa surmatyötä kun Moanz upotti teräaseensa yhä uudelleen ja uudelleen jo kuolleen miehen kehoon, joukko lukemattomia erilaisia viidakon lintuja kahahti lentoon puiden oksilta. Lintujen äänekäs kirkuminen vaikutti hetken kuuluvan Bahadurin irtileikatun pään ammottavasta suusta. Tämän jälkeen viidakon valtasi lähes painajaismainen hiljaisuus.

      "Kirottu tämä Intian kuumuus", Moanz vaikeroi kädet ja kasvot verisenä. Mies kaivoi taskustaan kookkaan liinan jolla puhdisti kasvonsa veren ja hien sekoituksesta. Kukrinsa hän pyyhki kuolleen vankikarkurin vaatteisiin. "Sir, entäs se britti? Jos hän jäi eloon jokipartion jäljeltä, hänellä on pakko olla rutkasti etumatkaa meihin nähtynä. Pitäisikö meidän etsiä ruumis...", mutta yksi Moanzin kätyreistä ei ehtinyt lausua kysymystään loppuun. Heidän johtajansa, tuon julman meksikaanon ilme kertoi kaiken. Hän ei ollut vielä lopettanut ajojahtiaan...

      "Jatketaan Tharphesin rajapisteelle. Kenties Nepalilaiset ystävämme ovat saaneet jotain vihiä mister Jonesista". Näillä sanoin Moanzin ryhmä katosi takaisin viidakkoon, yhtä hiljaisesti kuin olivat sieltä metsästäneet saaliinsakin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4853
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1161
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1136
    Aihe