Winchester 1300 Black Shadow (+ muut pumput)

Winsu

Onko kellään kokemuksia kyseisestä aseesta? Pumppuhaulikon osto olisi edessä ja tuo on tällähetkellä ostolistan kärjessä. Olisko kellään linkkiä johonkin pumppuhaulikkotestiin tai tietoa esim. missä lehdessä on jotain testejä ollu?

Haulikon pitäisi nimenomaan olla varmatoiminen ja kestävä, sillä se tulee kovaan metsästyskäyttöön. Myös muitakin pumppuja saa ehdotella jos osaa jotenkin perustella mikä haulikko olisi hyvä ja mikä huono. Kommentit tyyliin: "Mun kaverin mutsin miesystävällä on semmonen tykki että sillä osuu joka paukulla ja elukkaa putoo ainaki sadasta metristä!11!!", voi jättää väliin sillä ne ei mua kiinnosta. Eikä pahemminkaan yksittäiset omat kokemuksenne, jotka koskevat vain yhtä ainoata asetta, sillä se ei kerro vielä mitään varmaa aseesta.

Ja nyt on kyse siis VAIN ja AINOASTAAN PUMPPUHAULIKOISTA, joten kommentit koskien muita haulikkotyyppejä voi niin ikään pitää sisällään.


Winchesteri BS sen takia listan kärjessä koska on malliltaan parhaiten itselleni sopiva. Winsun Defender oli jotenkin tynkämallinen eikä tuntunut hyvältä. Remington 870 vaikutti muuten ihan hyvältä mutta oli selvästi tuota Black shadowta painavampi ja jotenkin kömpelömmän oloinen. Lisäksi hypistelin liikkeessä vielä jotain pumppua joka taas tuntui aivan liian pitkäperäiseltä(tottumiskysymys). Jos oikein muistan niin myyjä sanoi haulikon olevan joku Tikan valmistama pumppu? Tarkempaa mallia en muista.

Eli muita pumppuja saa ehdottaa, mutta nuo mainitsemani mallit olen sulkenut pois, lukuunottamatta siis black shadowta jonka tähän tietoon olen ostamassa. Hinnan pitäisi pysyä alle 500 euron eli Benelli Nova sun muut kalliimmat pumput on myös pois laskuista pelkästään hintansa takia.



Kiitoksia jo etukäteen vastauksista.

5

6018

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rahvajello

      Tällä palstalla näytetään kehuvan paljolti Benellin Nova-merkkistä/mallista pumppua. No, asiasta jonkin verran kiinnostuneena kokeilin "kuivana" ko. mallia ja totesin sen kehujen arvoiseksi. Ase on suunniteltu ns. kovaan käyttöön ja jos toimintavarmuus on samaa luokkaa kuin ko. tehtaan itselataavilla (mikä on varsin todennäköistä), niin henkilökohtaisesti en juuri muita merkkejä katselisi! Tietysti edellinen on vain oma mielipiteeni!!!!

      • Hunter

        Mulla on kolmoshaulikkona tämä Black Shadow 22" piipulla ja kyllä se ihan käypänen peli on virittelyn jälkeen. Virittely koski peräkulmaa ja pituutta. Olen 190cm pitkä ja perä oli lyhyt ja kulmaltaan sellainen että ampui yli pirusti. Nyt on kohillaan ja tänäänkin oli metsällä kiväärin ohessa tämä lyhytpiippuinen winsu ja sorti 2laukauksella 2riekkoa nevaan. Ihan ok haulenheitin. jos olet pitkä kaveri niin BENELLIN NOVA saattaisi olla käypänen .


    • peter

      itselläni on kyseinen wincherteri ja on HYVÄ ase omasta mielestä kannattaa ostaa

      • on kyllä

        erittäin käypäinen peli. ja jos nimenomaan haluat hauliruiskun ns. kovaan käyttöön niin juuri siihen sopiva. mielestäni vahvaksi haastajaksi voisi nostaa mossbergin pumput, myös tehty kovaan käyttöön. remingtonit jättäisin ite pois listoilta heppoisina...


    • MiniMosse

      Itselläni on Mossbergin (12/89) pumppu ollut jonkin aikaa ja se on ollut luotettava ja edullinen perustyökalu - kun: 185 cm pitkänä (käsien mitta?) laitoin pienen jatkoperän, n. 4-5 cm ja aiempi omistaja oli töräytellyt sellaiset 1000 latinkia aika innokkaasti läpi, makasiinin vapaustyskynnet olivat kuluneet. Olen tutkinut myös muita pumppuja, ja saman tyyppinen ilmiö on lähes kaikissa - jos pumppua hullun raivolla paukuttaa niin joskus kynnet kuluvat loppuun.... mutta maksoi n. 25 euroa ja jos sen joutuu tekemään vaikkapa 5 vuoden välein niin eipä haittaa.
      Pumpulla kun oppii päästelmään niin kyllä kelpaa, vielä kun laittaa jatkolippaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe