PARAS MAHDOLLINEN KOSTO?

hmmmmmmmm

Mikä on teidän mielestänne paras mahdollinen kosto kiusaajalle. Ei sillä, että siihen pitäisi jotenkin tietoisesti välttämättä panostaa, mutta kun on joutunut kauan sietämään jotain nälvimistä ja viimein päässyt siitä eroon, niin huomaa, että pitäisikö tässä yt vain esittää tekopyhää ja rukoilla kiusaajan puolesta. No anna kun mietin; EI. Miten olisi parasta kostaa, jos vihasta ei pääse muuten eroon? Tämähän on lapsellista, mutta kaikilla on oikeus olla lapsi tai nuori. Jo tämän on menettänyt kiusaajan ansiosta, niin pakkohan se on jotenkin saada takaisin. Elämä on liian hyvin kiusaajien säälimiseen ja hyysäämiseen.

89

6735

  Vastaukset

  • Jos olet päässyt kiusaajistasi eroon, niin miksi ihmeessä enää muistelet sitä ja vielä haudot kostoa? Etkö tajua että kostamalla vain sinä jatkat kiusaamista ja nekin varmasti jatkaa? Niin kauan kuin sinä et ole tehnyt mitään, olet kiusaajiasi parempi!
   Ei, ei se toinen vaihtoehto ole sääliminen, hyysääminen ja päähän taputtelu. Olet vihainen, ymmärrän, mutta kostaminen pahentaa asiaa, varsinkin jos kiusaaminen on loppunut. On myös vaihtoehtona antaa olla. Jatka elämääsi. Olet vahvempi kuin kiusaajasi, miksi enää uhraisit ajatustakaan moisten paskiaisten takia?

   • puer86! Ai miksi muistelet sitä ja haudot kostoa? Hei kaikilla ei ole niin helppo lapsuus ja mahdollisuuksia unohtaa kiusaamista. Joo, jos mua oltais lyöty kerran ehkä jättäisin sen sikseen. Mutta kerronpa sen verran myös kokeneena että mä otin ala-asteella joka ikinen päivä turpaani kaks kertaa isommilta luokkalaisilta ja opettaja nauroi vieressä. Mut on myös koulun alueella yritetty hukuttaa, tiputtaa puusta, kiipeilytelineestä, suljettu vessaan, pyöritelty koiran********, revitty vaatteita ja hiuksia ynnä muuta ihanaa. Kaikki nämä ovat tapahtuneet opettajan/opettajien tai rehtorin silmien alla! Usko tai älä.
    Äidin monista soitoista ja huomautuksista koululle huolimatta tätä jatkui 6:n luokkaan asti.
    Ylä-asteen kävinkin sitte mielisairaalan tiloissa, koska olin masentunut kiusaamisen takia. Elin siellä masennukseni pois, mutta se ei tod ollut mitään herkkua. Pahat arvet silti jääny. Sainpahan käytyä peruskoulun loppuun ja jopa ammattikoulunki sen jälkeen. Oon ylpee siitä, mutta en mä silti pysty unohtamaan sitä kaikkea tuskaa ja kipua mitkä ne julmat lapset mulle aiheutti. En ikinä. Joskus haudon minäkin kostoa, tosin nyt oon jo 26 enkä oo ees tekemisissä kenenkään niiden kanssa saatikka nähnyt vuosiin ja asun nykypäivänä ihan eri puolella suomea kun varmastikaan suurin osa heistä.
    Mutta: jos joskus saan tilaisuuden, kostan varmasti. En lyömällä tai muullakaan väkivaltaisella tavalla, vaan vielä pahemmin; henkisesti. Odotan sitä hetkeä innolla. Ja se ei haittaa vaikka siihen menis vuosia, onhan mulla vielä ehkäpä jopa yli puolet elämästäni elettävänä.


  • Jos menet pieksämään kiusaajasi niin hän tulee illalla pesäpallojoukkueen kanssa pelaamaan kanssasi.

  • ...Siinä on sulle vastaus: Menestys on paras kosto!

   Eli elät vaan omaa elämääsi, teet niitä asioita joista tykkäät, panostat niihin asioihin joissa oot hyvä ja otat sellaisen myönteisen asenteen elämää kohtaan. Jos joku entinen kiusaaja tulee sulle mussuttamaan jotain niin voit sanoa takaisin jotain pätevää. Jos se kiusaaja taas alkaa "kaveeraamaan" niin voit olla vaan viileän cool niitä kohtaan. Älä kaivele menneitä, elä tässä ja nyt, ole vahva, ole voittaja!

  • Minua oli kiusattu vuosia...Kunnes kerran otin kiusaajaa hermostuksissani kauluksesta kiinni ja löin päin naamaa...näin tapahtui monta kertaa..kiusaaminen loppui...

  • Niin kuin tuossa jos sanottiin; menneisyyttään ei voi muuttaa. Olet ollut kiusattu, mutta et onneksi enään. Jos ajattelet kostoa, niin tehokkainta se olisi varmasti silloin kun olet vielä kiusattu, koska kostamalla kunnolla silloin kun kiusaamista tapahtuu voisit kenties saada kiusaamisen loppumaan. Nyt on kuitenkin tilanne se, että tuo aika oli ja meni. Olisi hiukan kornia ruveta vuosien takaa jälkikäteen kovistelemaan kiusaajia, jotka eivät tuskin edes ihan heti tuntisi sinua. Eli mennyt on mennyttä, sille ei enää mahda mitään. Ainut mitä voi ja pitää tehdä on panostaa tulevaisuuteen. No kyllä sen ymmärtää ja tiedän itsekin miltä tuntuu olla katkera niille kusipäille edelleenkin. Tosiasia vain on se, että katkeruus ei muuta menneitä asioita miksikään. Jos olit nössö silloin kun olisi pitänyt vetää kiusaajia turpaan, niin tuskin se enää vuosien jälkeen auttaa mennä kostamaan. Kosto pitää tehdä silloin kun se voi auttaa kiusaamisen loppumisessa. Tällä hetkellä ei muuta kuin keskittyy omaan elämään.

   • Tuli mieleen että ne kiusaajat saattavat hyvinkin tällä hetkellä katua kiusaamistaan. Monet ovat jälkikäteen tajunneet että kiusaaminen oli tyhmää ja nyt miettivät että mikähän siinäkin oli että piti yleensä kiusata... Tällaisessä tapauksessa varsinkin kostaminen olisi aika idioottimaista.


   • puer86 kirjoitti:

    Tuli mieleen että ne kiusaajat saattavat hyvinkin tällä hetkellä katua kiusaamistaan. Monet ovat jälkikäteen tajunneet että kiusaaminen oli tyhmää ja nyt miettivät että mikähän siinäkin oli että piti yleensä kiusata... Tällaisessä tapauksessa varsinkin kostaminen olisi aika idioottimaista.

    Mitä sillä on väliä katuuko kiusaajat tekojaan? Kyllä sitä saa silti kostaa kun kiusaaja on pilannut monta vuotta elämästä ja etenkin lapsuudesta. Minusta paras kosto olisi mahdollisimman ilkeä, koska hän on ansainnut sen. Ei se kiusaajien katuminen paljon lohduta.


  • Paras mahdollinen kosto on olla välittämättä kiusaajasta.
   Eläkää omaa elämää, ihan sama jos joku kiusaa. Asettakaa itsenne etusijaan. Olkaa pomoja

  • Siinäpä oiva kosto.

   • Helppoo sanoo ku ei oo itteä ehkä kiusattu. Muo on ja voin kertoo et viha, raivo ja kaikki on niin sietämättömiä et välil ei oikeesti vaaa KESTÄ. Itse en ole kostanut. Jollain lailla myös pelkään koska ämmällä ois varmaan armeija mukana seuraavan kerran, et en tiiä oisko kosto niin hyvä. Se et toimen teki jotain ja se on " hyväksyttyä eikä puututa" on niin raivostuttavaa koska kukaan ei silloin kuunellu kun tarvi apuu. En ota kantaa pitäiskö kostaa vai ei. Mut voi saatana sanoo et ainaki paremmalta tuntuisi jos näkis sen toisen kärsivän edes vähän. Toivoin ainakin niin.


  • Älä kosta. Osoita siten ettei kiusaajan vaivannäkö ollut penninkään väärti ja että se oli kuin ilmaa. Paras kosto on nauttia elämästään.

   • Puunhalaajalle:

    Miten voi nauttia, jos jo etukäteen koulu pelottaa kiusaajan takia.

    Miten nautit ollessasi kiusattu????


  • ei mitään kostoja.. koska sitte kiusaaminen vaan jatkuu.. ei kannata välittää yhtään.. kyllä ne sitte lopettaa ajan myötä..

  • No riko kiusaajan kodin ikkunat, kuse postilaatikkoon ja työnnä ulko-oven lukkoon kaikkea pikku tavaraa, että kukaan ei saa avainta lukkoon. Siinä oli muutamia, mutta niitähän voit itsekkin pohtia.

  • MEE POLTTAA SEN POSTILAATIKKO KUUULWE

  • Hyvä juttu oli rakentaa pommi reppuun. Sen voi sitten räjäyttää vaikka joulujuhlassa tms.

  • ... Älä kosta. Yritä unohtaa sitä vähitellen, mitä sinulle on tehty. Se on hankalaa, mutta kuitenkin tiedän mistä puhun. Minuakin kiusattiin kun olin 11. Janosin heille kostoa, mutta en janoa enää. Siitä kun minua kiusattiin, on nyt kaheksan vuotta. En tarkoita että pitäisi silitellä kiusaajien päitä, tai mitään sellaista vaan yrittää unohtaa vanhat ja keskittyä tähän ja nyt. Hanki joku poika- tai tyttöystävä, jolle voit kertoa mitä on tapahtunut. Se auttoi minuakin. Tsemppiä sinulle.
   P.S. Jos oikein tekee mieli kostaa, niin mene haukkumaan heidät. En suosittele, mutta jos niin paljon mieli telee-

   • NOoh, mun kiusaaja levitti mun piikaystävälle juoruja. (Poikapuolisrn kaverinsa kanssa) että olisin pojalle flirttaillut tms. Näin hän sai poikaystäväni itsrlleen


  • oikeasti TÄYSIN sama mitä he ajattelevat vajaiden aivojensa sisällä. Mikäli pystyvät ajatella siis ylipäätänsä mitään...
   Jätä heidät rauhaan, kun heistä ei ole sinulle enää harmia.

   Mutta jos haluat tietää, miten voisit vihaa itseksesi purkaa, tässä on siihen muutama ehdotus:

   -Joka kerta kun käyt vessassa paskalla, niin kuvittele että kiusaajasi naama olisi sinun allasi ja sitten vain paskoisit suoraan hänen naamallensa!

   -Kun syöt jotain lihaa, esim. vaikkapa kanan koipea, kuvittele että murkskaisit hänen lihaansa siinä toimintakyvyttömäksi. Ja sitten kun pistäisit kyseistä ruokaa suuhun, kuvittele että hän samalla huutaisi tuskasta vieressäsi (ja purisit leuoillasi ruokaa vain entistä kovempaa)

   -Kun olet kävelemässä ulkona, kuvittele että jokaikisellä askeleella painaisit hänen keuhkojansa lyttyyn

   -Aina kun olet hiukan allapäin, muista että kiusaajallasi menee vielä huonommin! Se on totta, sillä siksihän ihmiset kiusaavat: äärimmäisen huonosta olosta.

   Siinä neljä ohjetta. Kokeile niitä ja kerro sitten, kuinka kävi :)

  • Hävitä kiusaajasi mielestäsi sitä ei ole koskaan ollutkaan ja jos tulee joskus vasta niin se on sulle näkymätön törmäyksiä myöten

   • kiusaaja alkaa kiusata uudestaan, kun siihen konkreettisesti törmää?


   • jos... kirjoitti:

    kiusaaja alkaa kiusata uudestaan, kun siihen konkreettisesti törmää?

    Eihän sitä ihmistä ole olemassakaan


   • WolWo kirjoitti:

    Eihän sitä ihmistä ole olemassakaan

    niin kauaan olemassa kun se antaa olla sun rauhassa. ELi pitää tehdä kaikkensa, että se antaisi. Mutta jos sitä tönäisee esim. kadulla, saattaa olla hyvinkin mahdollista että tuollainen mielipuoli alkaa uudestaan vainota ja oikein kunnolla! Eihän niistä sekopää-kiusaajista koskaan tiedä...


  • Olen kostanut kiusaajan lapsille.
   Kun kostaa kiusaajan lapsille niin se sattuu paljon enemmän kuin kostaisi itse kiusaajalle.
   Minun olen saanut silloisen koulukiusaajan elämän aivan sekaisin, hoidossa koko porukka.

   • Jos sä oikeasti oot tehny noin niin kyl oot aika seko iteki...


   • tavallaan väärin, koska kiusaajasi lapset eivät ole aiheuttaneet sinulle sitä tuskaa. Aivan kuten sinäkään et ollut aiheuttanut kiusaajallesi sitä tuskaa, jonka hän purki sinuun. Kostaminen ei ole väärin.. kostomisessahan tapahtuu oikeudenmukaisuus vihdoin ja viimein. Mutta kostamisen kohde tulisi valita huolella, että se olisi VAIN JA AINOASTAAN SE SAMA IHMINEN.


   • ... kirjoitti:

    tavallaan väärin, koska kiusaajasi lapset eivät ole aiheuttaneet sinulle sitä tuskaa. Aivan kuten sinäkään et ollut aiheuttanut kiusaajallesi sitä tuskaa, jonka hän purki sinuun. Kostaminen ei ole väärin.. kostomisessahan tapahtuu oikeudenmukaisuus vihdoin ja viimein. Mutta kostamisen kohde tulisi valita huolella, että se olisi VAIN JA AINOASTAAN SE SAMA IHMINEN.

    kuinka pahasti tuo henkilö kiusasi sinua kouluaikoina. Mutta nyt tuolla omalla toiminnallasi varmistat ainakin sen, että hänen lapsistaan tulee takuulla koulukiusaajia! Elleivät sitten ole riistäneet itseltään henkeään sitä ennen...

    Ja ellei tämä koko juttu ole pelkkä vitsi? ;)


   • just. kirjoitti:

    Jos sä oikeasti oot tehny noin niin kyl oot aika seko iteki...

    Sanotaan, ettei haukku haavaa tee. Mutta vaikka kuinka haukkuisit häntä jälkeenpäin, et saa tilannetta tekemättömäksi.


   • täysin samaa. Mikä olisi pahempaa kuin nähdä lapsensa kärsivän.


   • just. kirjoitti:

    Jos sä oikeasti oot tehny noin niin kyl oot aika seko iteki...

    Mutta kiusaajan olisi kannattanut miettiä asiaa, ennenkuin aloitti kiusaamisen. Kiusaaminen todella sekoittaa pään ja aiheuttaa mielenterveyden ongelmia. Kun elämä on perseellään, niin on paljon aikaa harkita kostoa ja lopulta kostaa. Tuskin se aiheuttaa lisää mielenterveyden ongelmia ainakaan itselle.


   • Voi VITTU!! ei kiusatut ees pysty kostaa :D ei niil oo kavereit ei muijjaa ei harrastusta ei mitää.. milläs kostat 10 kiusaajalle ku ei oo ittellää yhtää kaverii .. kiusatut kuuluu yhteiskunnan alimpaa kastiin et se siitä :D nii ja on turha vedota kiusaajan kotioloihin ei se kiusaaminen siitä lähde!


   • Itsekin olin tosi pahasti koulukiusattu ja vaikka nyt olen menestyvä, akateeminen kolmekymppinen, mietin joskus samaa. Ehkä sen joskus toteutankin.

    Kaikkien neuvo on antaa olla, yrittää olla parempi kuin kiusaajat jne. minä ainakin olen niin itsekäs, etten siihen pysty tai edes halua. Mielestäni jonkun pitää näyttää kiusaamisen seuraukset konkreettisesti välillä, pelätköön hekin yhtä monta vuotta kuin minä silloin, eli melkein kymmenen:)


   • jonttu kirjoitti:

    Voi VITTU!! ei kiusatut ees pysty kostaa :D ei niil oo kavereit ei muijjaa ei harrastusta ei mitää.. milläs kostat 10 kiusaajalle ku ei oo ittellää yhtää kaverii .. kiusatut kuuluu yhteiskunnan alimpaa kastiin et se siitä :D nii ja on turha vedota kiusaajan kotioloihin ei se kiusaaminen siitä lähde!

    hbahahh....
    Mua kiusttiin joskus 3 lk ja sitte taklasin sen kiusaajan seinään niin jo loppu :D


   • Oikein! Ne voi sitten miettiä miltä meidän vanhemmista on tuntunut kun opettajat / rehtorit / kiusaajien vanhemmat eivät ole tehneet asialle mitään.
    kannatan.


  • Olen selittänyt pojalleni joka on joskus tuonut esiin että joku on kiusannut että tarkkaile tilannetta ja jos se menee sietämättömäksi ja varsinkin fyysiseksi niin anna takaisin mutta anna niin paljon että tarvitaan ambulanssia ja teho-osastoa. On AIVAN VARMA että siltä osin kiusaaminen loppuu.
   Olen kehoittanut että kun vetää oikealla jalalla tuuppijaa, kiusaajaa, ehkä lyöjää sivupotkun tuohon vasempaan reiteen just polven yläpuolelle oikein napakasti niin se taittuu sitten ohimoista kiinni ja erittäin rajusti nenä polveen niin että sieraimien väli repeää. Siitä ei tule pysyvää ruumiinvammaa mutta verta tulee niin saatanasti että koko koulu joutuu kriisiapuun.
   Sitten kun se putoaa siihen niin potkaise kerran vielä päin naamaa mutta ei täysillä, vain sen verran että se on maassa. Kysy sitten että jatkuuko yksityisen kansalaisen vapaudenriisto, fyysinen ahdistelu.... j.n.e toiminta johon on ainanaan saatava stoppi.
   Kiusaamisasioissa täytyy aina lähteä siitä ruohonjuuritasolta eli katsoa onko kiusatulla mitään mahdollisuutta itse vaikuttaa siihen että kiusaaminen loppuisi. Jonkun täytyy valaa uskoa siihen että kun kerran saattaa kiusaajan teholle niin on hyvin todennäköistä että toista kiusaajaa ei enää tule. Paha mielihän tästä nyt tuli kaikille mutta vastatkaa VAIN NE JOTKA ON KANSSANI SAMAA MIELTÄ JA NÄKEE TÄSSÄ AINOAN TOTUUDEN.

   • Teholle hakkaaminen on hyvä idea, mutta ongelmia aiheuttaa se, että sulle tulee kaikenmaailman vahingonkorvaukset ja tuomiot.

    Kiusaajat saavat tuhota itseluottamuksesi, opiskelusi, elämäsi, rakkaussuhteesi, tunteesi, ajaa sut henkisesti helvettiin, töniä, lyödä, nöyryyttää, aiheuttaa pysyviä henkisiä vammoja, jotka pilaavat elämäsi ja kaikkea muuta paskaa.
    Kiusaaja ei saa mitään rangaistusta. Sä et saa korvauksia.

    MUTTA jos näpäytät kiusaajaa noin miten kerroit, eli puolustat itseäsi ja pelastat itsesi, kenties muut kiusatut myös, aiheutat kiusaajallesi kärsimystä, joka on ruumiillista, eikä läheskään niin vakavaa, mitä kiusaajasi on sulle henkisesti aiheuttanut (Kiusaajan sinulle aiheuttama kärsimys on pysyvää, mutta sinun kiusaajalle aiheuttamat vammat eivät ole pysyviä).
    Jos teet näin niin saat tuomiot ja vahingonkorvaukset.

    Tämä yhteiskunta on niin läpimätä, että kiusaaja saa tehdä mitä vain ja sä et saa puolustaa itseäsi, et saa tehdä mitään. Jos teet jotain niin sua rangaistaan. Kiusaajalla on oikeus ja sulla ei. Kiusaajaa ei voida rangaista eikä tuomita, sut voi.
    Ole siis kiltisti ja hyväksy kohtalosi. Et saa nousta takajaloillesi. tämä on yhteiskunnan viesti.

    ON SE NIIN VÄÄRIN!!!

    Lue viestiketju OIKEUTUS. se on tätä ketjua ylempänä. Siellä on mielenkiintoisia argumentteja asiasta.
    Minun kantani on:
    -kiusaajat tulisi tuomita.
    -kiusaajia ei pidä paapoa.
    -heidän tekojaan ei pidä vähätellä.
    -heidän tekonsa on julmempaa, kuin väkivalta. Silti vain väkivalta tuomitaan.
    -vielä joku rankaisee kiusaajia rankemman kautta ja vasta silloin yhteiskunta havahtuu ja tekee jotain koulukiusaamisen estämiseksi.


  • Osta pilailukaupasta semmosia hajupommeja pistä reppuun ja astu sen päälle. Haisee mädälle kananmunalle :D

  • Mua kiusattiin koko ala-aste. Hakattiin, haukuttiin ja juoruiltiin selän takana. Menetin itsetuntoni, luulin, että kun oman luokkani pojat pitivät minua läskinä ja täystollona, olisin kaikkien kakslahkeisten mielestä sellainen. No, nyt lukiossa vajaat kaksi kuukautta seurustelleena en ajattele enää noin :) Mutta kostona paras on katkeruus. Se pieni "ihana" asia kuin muisti. Mä ainakin muistan kaikki haukkumanimet, suurimman osan hakkaamistilanteista yms. Ne saavat minut paiskimaan koulussa töitä. Äitini sanoi mulle joskus, että eräillä hänen entisillä luokkakavereillaan on sellainen tilanne, että kiusattu on kiusaajan työnantaja. ei ole kovin kiva tilanne, varsinkaan kun kiusaaja ei ole vieläkään juuri muuttunut. Pari kuukautta sitten tuo kiusaaja sai potkut työpaikkakiusaamisen vuoksi. Haluan joskus nähdä, kuinka joku entisistä kiusaajistani tulee työhaastatteluun, tunnistaa minut ja menee vaikeaksi. SE on paras kosto, kun HÄN joutuu katsomaan MINUA ylöspäin. Mahtaa olla vaikeaa.

  • Terve oon 13 vuotias mua kiusattiin puol vuotta kunnes yks alkoi lyömään mua heitin sen maahan, löin 3 kertaa silmään ja poskeen kerran poskeen huuleenkin osuin. Sen jälkeen meni itkien kotiin (: Tunnustan! tärisin sen jälkeen lähdin itsekin kotiin JA ÄKKIÄ!

  • TUU SUOSITUKS

   sit voit ihan vapaasti mälviä niille :)

  • HERRANJUMALA! JOS SINÄ HYVÄ IHMINEN TIEDÄT MILTÄ KIUSAAMINEN TUNTUU, MIKSI ET KESKITTYISI SIIHEN, ETTÄ SE LOPPUU, EIKÄ SIIHEN ETTÄ SAAT KOSTETTUA! en ymmärrä.. Kiusaaminen ei ole ikinä oikein! mutta kostonhimoiset ihmiset ällöttävät. Kiusaajat eivät ymmärrä, heilläkin on oikeasti todella huono itsetunto, jota vain peittävät näin. ÄLKÄÄ KÄSITTÄKÖ VÄÄRIN. en hyväksy kiusaamista missään muodossa, joten tässä tapauksessa kosto menisi myös kiusaamisen puolelle. Minuakin kiusattiin nuorempana, hyväksyin asian, että olen oksettava, ällö paskiaine, mutta vuosia myöhemmin olen vasta alkanut ymmärtää, etten ole. Itsetunto on heikko, josta johtuen saapui masokistisuus. Halu rangaista itseään, koska on näin huono ihminen. JOTEN TURHA VÄITTÄÄ, ETTEN TIEDÄ KIUSAAMISEN SEURAUKSIA.

  • Kostaminen on oikein, koska kiusaaja saa tietää miltä kiusattuna oleminen tuntuu ja tällöin kiusaaja hyvin todennäköisesti lopettaa kiusaamisen.

  • ei ne kiusaajat tuu takasi hakkaamaan porukalla ku tappaa ne kaikki .

   Metallia -kill'em all! \m/

   ja poliisit elkee tulko ovelle ,he he xD tää on vitsi tajuutteko VITSI! :D

  • Otat vain repusta AK-47 ja ammut ne ja sitten saat tarpeeksi tappoja AC-130 ja ammut loputkin sillä.
   Sitten saat nuken ja peli päättyy.

   En tiedä oikeastaan juuri paskaakaan MW:stä

  • Koulukiusaus on aina ollu tosi säälittävää ja siihe kannattaa puuttuu mahdollisimma aikasi, mut täs on kaikil koulukiusatuille video joka kaikkien kuuluis nähdä: http://www.youtube.com/watch?v=iDAwa13fheo

  • Karhunrauta on kuulemma hyvä tapa kostaa

  • Käännä toinen poski. Se tehoaa aina.

  • Nosiis, itsehän voisin tällähetkellä vaikka ampua kiusaajani.. Ehkä en kuitenkaan.

   Mutta mielestäni paras kosto on se, että kiusaajat katuvat aikuisina mitä he tekivät sinulle Duudsoni Jukka opetti tämän minulle, oltuaan itse kiusaaja.. vaipui oikein kyyneliin kertoessaan sen. Toisaalta ihminen janoaa kostoa, jotkut jopa liikaa ja oikeasti ampuvat koulukiusaajansa.

   Mulla se on käynyt mielessä, mutta onneksi tuo ajatus, että he katuvat sitä pitää minut hengissä.

  • Tervehdys!

   Elämä on liian lyhyt kaunaan, anteeksi antamattomuuteen ja koston hautomiseen. On myös itseä vahingoittavaa, jos kantaa kostoa sisällää. Se kuluttaa ja vie voimat. Itselle on hyvä olla rehellinen siinä, mitä tuntee, myöntää se ja lähteä vaikka lenkille. Vihan käsittelyyn on monia tapoja, etsi ja löydä omasi!

   Tekopyhää ei kannata esittää, ole rehellinen. Rehellisyys on kaunista ja se, että voi ymmärtää toisen tilannetta. Kiusaajasi ovat varmasti olleet tosi huonossa tilanteessa, että ovat joutuneet turvautumaan niin alhaiseen keinoon kuin toisen alistamiseen, eikä se edes ole säälimistä. Kellään ei ole oikeutta kiusata. Uskomme siihen, että ajan kanssa olet valmis antamaan anteeksi. Se on suositeltava tie ennen kaikkea sinun itsesi kannalta!

   Olet oikeassa, ettei nälvimistä pidä ottaa vastaan, jos se vahingoittaa. Joitain juttuja voi harjoitella ottamaan huumorin kannalta -auttaa monessa tilanteessa!

   Kaikkea hyvää sulle toivoen ja myötätuntoisin terkuin,
   Rosa ja Heidi

   • USKOKAA TAI ÄLKÄÄ KYLLÄ JUMALA KOSTAA. RAAMATUSSA LUKEE, ÄLKÄÄ ITSE KOSTAKO RAKKAANI, SILLÄ MINUN ON KOSTO SANOO HERRA


  • Jesse Kaikuranta on ollut koulukiusattu ja hän on julkituonut tämän.Miltähän nyt tuntuu kiusaajista kun Jesse on menestynyt niin hyvin laulajana.Hyvä Jesse olet todella hyvä.Kuuntele laulu Vie minut kotiin.

  • Oivallinen kosto olisi sellainen ettei esim kiinitä huomiota ainakaan viikkoon siihen kiusaajaan niin se tajuaa lopettaa =)

  • Näytä miten vatun hyvin sulla menee.

  • Mun elämä ja itsetunto on pilattu ku jouduin koulus kiusatuks. Lisäks mul oli vakava kuolemanvakava sairaus (elinsiirto) ja selvisin kaikesta. En jaksa alkaa tappelee enkä vittuilee kiusaajille, koska tiiän että ainaki pari katuu tekojaan. Ja jos ite alkaisin "kiusaa" niitä niin sittenhän mä tekisin tavallaan sitä mitä halveksisin. Eli kuten joku sanoi niin paras kosto on menestyminen ja olla että ei oo huomaavinaan. Tai sit jos näkee niitä ni sanoo "moi, pilasitte mun nuoruuden". Kyl sitä kuka tahansa taukki tajuaa mitä noi sanat tarkottaa.

   Jaksamisia ex-kiusaamisen uhrit :)

   • Niin ja samaa mieltä ku idoli, että Jesse Kaikuranta on ihana laulaja.


  • Sun täytyy leipoa se verille ni ei enää kiusata, se on todettu.

  • Mä menin haukkumaan mun kiusaajiani homoiksi. Ny ne kiusaa kahta kauheammin. En jaksanu kattella sitä joten leivon lättyyn päähomoa. Ei se on lopettanu viekään. En vain kiinnitä huomiota asiaan enää, ku niiton 20 muo vastaan. Oon ottanu jo tarpeeksi turpiin ala-asteella.

  • Minua kiusattiin yläasteella 2 vuotta, mutta itsetunnon murskaamisesta seurannut masennus kesti 10. Nyt elän upeampaa elämää kuin olisin silloin uskaltanut haaveilla edes päiväunissa, ja väitän että se on juuri kiusaamisen ansiota. Suosittelen kanavoimaan kostonhimon oikein, se on valtavan suuri voimavara oikein käytettynä!

   Unohtakaa kiusaajan vihaaminen, se on negativinen tunne joka kuluttaa vain sinua itseäsi, ja sitähän kiusaaja juuri toivoo, sinun kärsimystäsi. Itse päätin kostaa... mietin mikä olisi paras tapa, ja päätin että haluan kiusaajan olevan minulle kateellinen, tuntisi olevansa minua alempana, ja että hän toivoisi vielä kuuluvansa MINUN ystäväpiiriini... ja että minä olisin onnellinen! Kostonhimon antaman päättäväisyyden lisäksi minua on auttanut tieto siitä, että olen käynyt helvetissä ja selvinnyt hengissä, selviän siis mistä tahansa... Siksi uskalsin ottaa riskejä ja tavoitella unelmiani.

   Nykyisin olen menestynyt jokaisella elämänalueella, elän elämääni vapaana niinkuin haluan maailmaa kiertäen, kun taas kiusaajani on jäänyt kouluttamattomaksi kotiäidiksi ja asuu edelleen tuppukylässä vanhempiensa naapurissa, muodottomaksi lihoneena (oli olevinaan suurikin kaunotar kouluaikoina).

   Miettikääpä itse, miten suuri osa esimerkiksi näyttelijöistä, muusikoista ja taiteilijoista on ollut muoruudessaan kiusattuja ja syrjittyjä! Taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus...

  • eiks paras tapa kostaa o olla jättä kostamatta niin ne kiusaajat tajuu sen ite ja voi tulla pyytää jopa anteeks:)

  • Täsää tulee parasta kostoa. laita sen kenkä täyteen ongenkoukkuja ja sitte (kalastele sen jalkaa) sitte käytä sen koulu tarvikkeita sun korvassas ja niistä sen penaaliin,sylkäse reppuun,piilota kengät,räkäse sen liikka vaatteisiin no siinä oli hyviä juttuja ps KIVES POTKU AUTTAA AINA

  • Jos koulussa ei opettajat tai kukaan ota mitään kantaa tai yritä pysäyttää kiusaamista niin kiusaa takaisin. Meitä on kiusattu kaks vuotta ja vihdoinkin löytyi ratkaisu. Kiusaa takaisin. Ne ei oikeesti oo niin koviksia kun laittaa samalla mitalla takaisin. Naureskelee ohi mennen. Näyttää keskaria sopivissa tilanteissa, huutelee jotakin takaisin. Ne huomaa ettei anneta periks ni sillon saattaa niitä alkaa pelottaa. siinä tulee hyvälle tuulelle

  • Jos ne on jo jättäny sut rauhaan, niin sun ei tosiaankaa kannata jatkaa sitä. Kyllä muaki lapsena kiusattiin, mutta kun niille suorat sanat, ja kerroin opettajalleni, kiusaaminen loppui. Minulla ei ole ikinä käynyt mielessäkään kostaa niille. ÄLÄ SINÄKÄÄN.

  • Laita laksatiivia kiusaajien kouluateriaan/vedä kunnolla turpaan.

  • Jos kostat kiusaajille niin ajat samaa periaatetta takaa jonka varjolla kiusaajasikin toimivat. Tällähän se kiusaaminen saadaankin kitkettyä! Bravo.

   Niin ja turha tulla sanomaan minulle, että en tiedä miltä kiusatuista tuntuu. Kyllä minä vaan tiedän nimimerkillä 9 vuotta kiusattuna. Mutta enpä ole kostanut missään välissä.

  • Kannattaa kostaa. Se kiusaajille oikein. Kiusaajien pitää kärsiä saman verran kuin kiusattujen. Paras tapa on kiusata takaisin jos ei kukaan puutu kiusaamiseen. Minua heitettiin kumeilla ja kuivalla pesusienellä ja minä heitin takaisin ja se helpotti oloa ja myöhemmin opettaja antoi niille hirveät rangaistukset ja minä en saanut mitään rangaistusta, koska opettajan mielestä kostaminen on oikein. Myös monet sukulaiset ajattelee näin. Kiusaajia haukuttiin kotona, kun heidän kotiväki kuuli mitä ne tekivät. En ole mielestäni kiusaaja, koska en koskaan tee pahaa viattomille vaan aina kostan oikeille syyllisille.

  • vedä turpaan tai hanki niiden puhelinnumero ja laita se jollekin pedosivuille esim suomi24 chatti ja sano, että oon 14-v mulle saa lähettää seksyviestei :D eiköhän toi olis aika hauska. Hanki niistä nolo kuva ja jaa se teidän koulun/uunipaikan fb-sivuilla.

   • Onko S24 sun mielestä pedosivusto? :0


  • mua kiusattiin 12 vuotta kaikin mahgollisen tavoin ja kun näin yhden kiusaajistini tässä yksi ilta humalassa. niin tunnistin hänet ja hän minut, hän tuli aukomaan päätään minulle kuten lähes kaikki humalaiset. kun ene ollut huomaavinani häntä niin hän päätti siten lyödä. se on VIRHE! olin saanut koulutuksia kapailu lajeihin ja erinäisiin voimankäyttöihin. otin lyönnin helposti kiinni ja vedin noin 195cm jätkän maahan ja pidin siinä kaveri tuli linja-auto aseman kahviosta jossa oli ollut lainasin häneltä käsi rautoja ettei olisi tarvinnut istua koko aikaa hänen päällään. kaverini sillä aikaa soitti poliisia. poliisin tultua kaverini sai käsirautansa ja minä illan viettoani.
   se ei ollut kosto vaan hätävarjelua koska ex-kiusaajani kävikimpuun ilman syytä. tai niin kuin rikoslain 4. luvun 4§ sanoo aloitettu välittömästi vaaran uhatessa, oikeuttamattoman hyökäysen torjumiseksi.
   Ps. olisin voinut väistääkin sen lyönnin mutta niitä olis tullu lisää. koska halusin koittaa kuinka luja luonti todella oli, ja kuinka nopeasti saisisin hänet maahan.

  • Kosda sille bebbu raisgaamalla.

   • kävin eilen puhkomassa kiusaajani mopoauton kumit, rikkomassa ikkunat, ja kaadoin 10litraa erikeeperiä mauton sisälle ja naarmutin kivellä maalipinnan kyljistä ja konepellistä. Juuri kun olin lähtemässä näin kun hän oli tulossa mautolleen ja näki kaiken. Hän alkoi itkeä ja kuvasin kaiken kamerallani ja laitan huomenna sen fb ;) se korvaa kaiken mitä hän teki minulle. xoxoxoxoxo


  • Heitä torakoit sen kaappiin

  • Minua kiusattiin yläasteella.

   Kymmenen vuotta kului ja 30kg lisää lihasta tuli kroppaan. Sama entinen koulukiusaaja tuli vastaan baarissa ja alkoi aukomaan päätään. Käskin painua vittuun jollei halua turpaansa. Nappasi kiinni ja alkoi herjaamaan oikein kunnolla. Meikällä napsahti päässä, vetäisin tyyppiä turpaan pari kertaa ja vippasin tiskin toiselle puolen. Pahoinpitelysyytehän siitä tuli mutta aika nöyrää poikaa oli tuo juppi sen jälkeen eikä ole samoihin kapakoihin astunut jos mut siellä nähnyt. Vittuakaan sillä rikosrekisterillä, pääsipähän eroon kymmenen vuotta jatkuneesta henkisestä piinasta.

   Väkivalta ei ole järkevää, mutta valitettavasti jotkut ei vaan opi.

  • Säälittävä aloitus. No kysyt, että mikä mielestäni olisi "paras kosto nettikiusantekijöille": minusta se, että jos joku on tuomittu ja oikein todistein todistettu rikolliseksi esimerkiksi systemaattisesta yksityiselämää koskevan loukkaavan tiedon levittämisestä, webbikamerakaappauksista, tietoteknisestä häiriköinnistä tai ylipäätään joukolla yksittäisen tai yksittäisiin kohdistuneesta julkisesta joukkokiusaamiskäytöksestä internetissä, että kaikki sellaiset pakotettaisiin lain uhalla vaikkapa jonnekin A- Studion kaltaiseen ohjelmaan kertomaan OMILLA NAAMOILLAAN ja nimillään, että miksi saavat iloa kyseisenlaisesta häiriköintikäytöksestä. Se oli aikoinaan mielestäni väärin siinä Susan Ruusus- jutussakin minusta, että ne herjaajat saivat esiintyä telkkarissa siten, ettei niiden naamat ja nimet näkyneet. Internetissä tapahtuva kiusaaminen on vielä monin verroin mielestäni pahempaa, kuin vaikkapa loukkaavan kirjoituksen kirjoittaminen painettuun lehteen, koska internetissä valitettavasti kuka tahansa voi jakaa ja levittää joko tarkoituksella tai tarkoittamatta, minkälaista tahansa kirjallista sisältöä.

   Kiusaamisessa mitä internetiin tulee, on varmaan kyse siitä, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Vanha suomalainen sananparsi. Linnaan kuuluvat ne, jotka ihan nimiä käyttäen esiintyy muiden nimissä internetissä. Enkä usko, että kiusatut koskaan haluavat olla niiden kanssa tekemisissä, jotka ovat kiusanneet.

   Se sitten taas on yksinkertaisesti ainoastaan säälittävää, että jos joku - kukaan- on niin utelias, että menee intrnetiin toisen nimissä vaikka Facebookiin. Täällä Suomi24:ssa kun tunnutaan levittelevän esimerkiksi ihmisten sukulaisuussuhteita, levitettävän väärää tietoa asioista ja niin poispäin, niin kyllä minusta myös foorumin ylläpito on syyllinen. Jos on tän kokoluokan foorumi jolla on niin monta palstaa, ei kertakaikkiaan voi jättää keskustelupalstojen keskusteluita valvomatta tai antaa moderaattorin oikeuksia kenelle vaan edes identiteettiä varmistamatta ja kerätä vaan mainostuloja yrittäjiltä.

   Se mikä ei ole kiusaamista, on eriävät poliittiset mielipiteet. Suomessa on sananvapaus, eli jos joku kannattaa poliittisesti vaikka vasemmistoliittoa, tai keskustaa tai mitä vaan laillista puoluetta, niin ei sellaisista syistä johtuen saa alkaa ihmisiä herjata internetissä - sananvapauteen ei kuulu muiden sananvapauden tarkoituksellinen sabotointi.

   Ja pikkupennut pois Suomi24:sta, ne ei kuulu kirjoittelemaan palstoilla, jotka on näin huonosti valvottuja.

  • kostominen on luonnollista ja osa paranemis prosessia. kiusaajasia tulee vielä varmasti itse katumaan tekojaa ja se on paras kosto... mutta jos jotain aioit yehdä ota asioista selvää kaikista näkökulmista mahdottomista ja mahdollisista. lueseuraava kirja ensin "Sodankäynnin taito (Sunzi Bing fa) on kiinalaisen Sunzin (孫子) kirjoittama sodankäyntiä käsittelevä teos." uskon sen auttavan monelle eri tavalla ja tasolla loppulämäsi..
   tieto on todellista rikkautta ja raha aikaa..

   • Mua on kiusattu kohta kolme vuotta. Piilotin liikuntatunnin lopussa lähtiessäni
    hänen kenkänsä wcpöntön taakse. Sai ettiä melkein koko tunnin ajan. Sit juonin
    sille jälki-istuntoa. Ei oo vieläkään lopettanu. Oon 6.luokalla. Joskus kiusaajani
    on mulle ihan kiva.


  • Miksi väkivaltaa, kun voi sanoa takaisin samalla tavalla. jos väkivaltaan mennään ajattele, että se toinen voi vammautua loppu-iäkseen ja saattaa pyörätuolissa istua koko loppuelämän me ihmiset pitäisi elellä mieluiten sovussa ja aina voi ottaa koulukuraattorille apua jos on kiusattu. ei kiusaaminen ole kiusatulle missään muodossa oikein ja tämä yhteiskunta pitäisi keksiä keinoja jolla tämä kostonkierre saisi lopetettua ja toki itsekin ajattelen välillä kostamista , vaikka olenkin aikuinenmies , mutta aina on vaihtoehtoja ja jos aina ajatellaan, että turpiin vaan kyllä se siitä tokeentuu, tokeentuuhan se uhri jos jää maahan makaamaan ja voi olla että henki menee. ollaanko me suomalaiset noin tyhmiä ja väkivaltaisia että vain kovat pärjää tässä maassa. antaisiko tämä ajattelemisen aihetta. nim oikku4

   • Hyvä juttu, jos eläisivätkin pyörätuolissa. :-))


  • Selvität osoitteen. Pistät kiusaajan katsomaan ku raiskaat sen vaimon ,revit lapsilta silmät päästä ja lopuks viillät kaikilta kurkun auki. Ja ei muuta ku seuraavan kiusaajan ovelle.

  • mullanalta

   22.1.2016 23:07

   Oletteko tälläiseen törmänneet? maksetaanko Suomessa oikeasti ihmisille, että tuhlaavat elämänsä nettipalstoilla menemällä mukaan aivopesun kaltaiseen toimintaan, jonka jälkeen heillä ei varmaan enää normaalia kykyä aivotoimintaan ole, omituista. Ei ihme, että ihmiset vaikuttavat omituisilta, kuin fiktiot ja faktat aivan sekaisin, elävät lavastettujen draamojen mukaisesti.

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/13049841/gang-stalking--tietoisuus-kaataa-suomimafian

   zxcadegstyu

   14.8.2015 10:06

   kiusaaja käsittelee omia traumojaan katamalla ne kohteen niskaan.GS ("gans stalking") antaa myös tunteen yhteisöllisyydestä,kun porukalla vainoaa ja kiusaa.Sosiaalipornon tarpeen he tyydyttävät ruotimalla valitun uhrin puuteellisuksia.Näin voi sitten kuvitella olevansa suuri ja mahtava,hieno ihminen.Netissä onkuulemma sivusto johon voi liittyä haukkumaan ja solvaamaan tiettyä ihmistä/perhettä.Siitä myös saa jonkinlaista korvausta.

  • Ap, kiusaa takas niin kauan kuin se elää. Keksit kyllä keinot aina tilanteen mukaan.

  • Mua on kiusattu ala-asteella joskus on tehny mieleni tappaa ne ja vielä tulee enemmän murhanhimoa ja kostonhimoa koska samat kiusaajat ovat samassa rippikoulussa

  • Ite ajattelin et toisin aseen kouluu ja tappaisin ne ketkä on kusipäitä

  • Ammu sitä ilmakiväärillä polveen

  • Ymmärrän ja ampuisin mikä on parempi kosto kun ottaa joltain elämä kuka on pilannut sinun elämäsi hän ansaitsee sen

  • tappakaa kiusaajanne tai palkatkaa joku muu tekemään se sillä välin kun olet ulko mailla

  • Henkinen/psykologinen sortaminen/ahdistaminen on nice kosto. jäjestä tyypille asiat päin vittua mahd. paljon. Palkkamurhaajat kehiin tai omat kätöset veriseks ja kiusaajan rakkaimmat ja läheisimmät pois päiviltä. Alotat jostain kevyemmästä esim. BFF ja siitä eteenpäin kunnes jompi kumpi vanhemmista on päiviltä. Tee sen olo turvattomaksi kotona: koputtele ikkunoihin yms., jätä mukavia viestejä ikkunaan kiinni. Stalkkaaminen niin että olet näkymättömissä, mutta annat kusipään tietää läsnäolostasi (äänet, kivat puhelut/viestit jos tiiät yhteystiatoa)

  • sulata paljon suolaa veteen, todella paljon, ja sitten imaise sitä suolavettä pieneen injektioruiskuun ja tökkää koko lasti kaverin pakaralihakseen. tulehdusvaaraa ei ole kun suola tappaa bakteerit, mutta yritä varoa ilmakuplia.

  • en uskalla tehdä mitään kostoa kavereille ketkä mua kiusaa olen yrittänyt kerran tehdä kavereille hyvää kostoa ja sain sen koulussa tehtyä mutta sitten kävi niin että kaverit kosti mulle takaisin ja sain turpaan meidän yhden luokan pojalta mutta olen yrittänyt puhua open kanssa mutta se ei ole auttanut opettaja on vaan sanonut sun on pakko nyt vaan yrittää mutta en ole pystynyt AUTTAKAA MUA miten pääsen mun kiusaajasta eroon mikä lyö vetää turpaan ja haukkuu tarvitsen apua

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   372
   10986
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   199
   8261
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   374
   3310