millaisia kreikan miehet?

kokemuksia!

Oon nuori nainen lähdössä parin tutun kanssa reissulle Kreikkaan, Thessalonikiin siis...Ihan vaan tutustumaan paikkaan.

Minkälaisia kreikkalaiset miehet ovat yleensä? Jos on kokemuksia kreikkalaisista niin kuulisin mielelläni ;) Ainakin komeita kuvista päätellen :D

Onko Kreikka muuten "turvallinen" maa vai enemmän sellanen rikollinen...?

109

17835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttuni tyttö

      Oli kreikassa ja miehen kanssa rannalla. Käyttivät kumia ja puhki meni... Tauti tuli ja on vieläkin.

      • jljljoghh

        Seiväsmatkojen Salaisuus

        Juuri kun te luulitte, että seksiturismi on vain likaisten miesten yksinoikeus, tulee Walter de Campin hämmentävä selvitys naisten seiväsmatkoista.

        tässä ei ole puhe matkailusta Kreikan, Italian tai Espanjan huvittelukohteisiin, missä seksiä harrastetaan paljon ja missä naisten ei tarvitse maksaa miehistä.

        Bumsterit

        Leena Anttonen, olen polvillani edessäsi kiitollisuudesta sinua kohtaan, kun suostuit kertomaan minulle rehellisesti ja avoimesti naisten Gambia-kuvioista.

        http://www.city.fi/artikkeli/Seiv%E4smatkojen Salaisuus/1338/


      • Jesperi5

        Mikä tauti?


    • Vierestä

      Niin, jos ajattelee seurustella kreikkalaisen miehen kanssa - en tiedä onko tämä tavoitteena, tämmöisiä huomoita:

      Kannattaisi tutkia ensin miten paikalliset miehet kohtelevat paikallisia naisia ja minkä näköisiä nämä ovat, jos ero on omaan elämänpiiriisi verrattuna suuri, voit olla varma, et paikalliset miehet puhaltavat korvaasi ja ovat aivan kiihkeänä. Paikallisen tytön on pakko jarrutella ennen avioitumista, sillä kunnioitus menee eikä pääse perheenäidiksi jos sählää niissä asioissa.

      Etelässä hiplataan ja uidaan liiviin koko ajan, suomalaisesta tytöstä tämä voi tuntua kovin hellältä ja huomaavaiselta ja vähän tavallisemman näköisestä jopa imartelevalta, mutta ne tekevät samoin myös miesten kesken. Eli se hiplaus kun Suomessa pidetään heti seksuaalisena ahdisteluna eli koskettelu on täällä tabu, ei etelässä.

      Mitä etelämmäs mennään, sitä enemmän skandinaavisen naisen tyypillinen käyttäytyminen varsinkin etelänlomalla mielletään prostituutioksi (reipas alkoholinkäyttö, paljastava pukeutuminen, avoin flirttailu, yksin kulkeminen) , erona on vain se, että ei tarvitse maksaa. Ja tämän takia ei paikallinen mies vahingossakaan näytä halveksuntaansa, onhan kyseessä "free meal"

      Se kohteliaisuus mitä nimenomaan kreikkalaiset miehet kuulemma osaavat esittää on aika tekopyhää, naisen asema ei juuri kummoinen siinä maassa ole. Esimerkiksi kreikkalaisten naisten osuus maan parlamentissa on EU-maiden pienin. Naisten työssäkäyntiprosentti on alhaisin, hellan ja nyrkin väliin vaan. Palkkaerot ovat suuret. Naisesimiehiä löytyy tuskin ollenkaan. Eli lasikatto on Kreikassa EU-maiden paksuimpia.

      TV:stä tuli kerran ohjelma, jossa seurattiin muutaman kreikkalaisen nuoren miehen toimia ruotsalaisten (huom. monikko) tyttöystävien kanssa. Joka ikisellä lennolla tuli se "ainoa", monet tuli joka vuosi tai kolmekin kertaa vuodessa joo mennään naimisiin ja ikävä on liirun laarum... Kyllä syletti kun sitä katsoi.

      Mut jokainen tekee omia päätöksiään. Kai se kreikkalaisnaisenkin asema siitä vähitellen paranee kun suomalaisnaiset tuovat tasa-arvon tuulahduksen Kreikkaan seurustelemalla paikallisten kanssa. (Huom. sarkasmi)

      Olen muuten mies, naimisissa, en itse harrasta thaimaalaisia naisia ja kannatan naisten oikeutta koulutustasonsa mukaisiin työtehtäviin ja palkkoihin. Itselläni on kolme tytärtä, ja olen pyrkinyt kannustamaan siihen, että suomalaista tavismiestä voi myös kunnioittaa siitä syystä, että olemme ympäristössä, jossa mies ei voi enää olla ehdoton auktoriteetti kotona, ei tietenkään ole niin eroottisesti kiihottavaa ottaa miehekseen vaippoja vaihtava koti-isä, mut kaikkea ei voi saada. Macho vai nyhverö, on sitten valittava vaan jompi kumpi.

      Disclaimer: Nämä nyt sitten on aivan subjektiivisia mielipiteitä, jokainen tekee arvovalintansa itse. Mut voisit vaikka tutustua EU-tuomioistuimen rangaistuspäätökseen 28.10.1999 koskien miesten ja naisten samanpalkkaisuuden rikkomuksia ja Kreikan hallituksen kiistäviin perusteluihin mm. vedoten, että "yleisiä yhteiskunnan normeja" ei voi muuttaa perustuslaillakaan. Eli naiset sai huonompia ehtoja perheellisyytensä tms. vuoksi kuin miehet. Joo, on ne miehet komeita, mutta tulevat sitten vanhemmiten kovasti sovinisteiksi...

      • Anonyymi

        Aivan samanlailla tekisivät meillä miehet jos täällä olisi tuollaisia turisti kyliä
        Kun eletään turismista kuuluu tuo flirttailu ym kuvaan vahvasti
        Tuosta komeudesta ei ne kaikki ole edes hyvän näköisiä mutta kreikkalainen mies kyllä pitää kauneudesta ja miksei siittä nauttis
        Tuttavapiirissä muutama seurustelee vakavasti Kreikkalaisen kanssa täytyy sanoa että kohtelevat kyllä naisiaan hyvin
        Seksuaalisesti vaativia sekä taitavia
        Mutta nainen on se joka tekee kotityöt
        Lapsistaan he aidosti välittävät ja sen näyttävät
        Työssä ahkeria tietty ihmisiä on monenlaisia


    • kreik- tar-tar

      Olen ollut Kreikassa käymässä muutamiin kertoihin ja viimeeksi helmikuussa. Vanhemmat miehet ovat enemmän herrasmiehiä kuin tunkeilevat nuoret, ainakin päällisin puolin. Kyllä niitä gigoloita sieltä löytyy papparaisissakin.

      Tapasin sellaisen vanhan ukon rannalla kävelylenkillä. Tarjosi appelsiiniä ja halusi jutella. Ajattelin vähän nuorempana, että voinhan minä vanhan papan kanssa jutella vaikka sotajuttuja...näin se menee Suomessa.

      Ukko oli ensin ihan mukava, mutta alkoi sitten ehdottelemaan lopuksi, että jos tavattaisiin. Hän veisi illalla syömään ja drinkille. Voi että mua nauratti ja kieltäydyin kohteliaasti. Se kertoi ihan avoimesti, että hänellä on vaimo kotona ja se tekee kaikki kotihommat. On kuulemma tyytyväinen, kun ukko edes yöksi kotiin tulee. Äijä oli liikenteessä sellaisella maalaiskurmurilla, jossa lava appelsiinejä varten, jotka hän oli aamulla torille vienyt.

      Ukko kertoi, kun hän silloin 70- luvulla oli tavannut jonkun suomalaisen "pirkon," ja he olivat oikein rakastuneita. Missähän "pirkko" nyt on? Sanoin, että nyt pitää mennä hotellille, niin se vaan jäi kyttäämään ja huutelemaan perään...kääk....ukko oli lähemmäs 75 v kuin 50 v. No kun nuorena aloittaa, niin pakko on yrittää mahiksia vielä vanhempanakin.

      Muutenkin kun yksin liikkuu saa toistakymmentä ehdotusta päivittäin kaikilla keinoilla. Se on Kreikkaa ja siihen tulee tottua ottamatta siitä mitään paineita. Tärkeintä on, että tietää mitä itse lomaltaan haluaa.

    • löytyy

      Oma tyttöystäväni kävi lomamatkalla Kreikkassa. Palattuaan hän alkoi ehdottelemaan minulle, että voisimme kokeilla anaaliseksiä. Olin hämmästynyt. Tutkin asiaa tarkemmin internetin avulla. Peppuseksin yksi englannin kielinen nimitys on "Greek" eli kreikkalainen. Nyt ymmärrän.

      • kreik- tar-tar

        Joo, kreikkalaiset ovat mieltyneet anaaliseksiin. Varmaan miehet sitä harrastavat keskenään ennen avioliittoa naisen kanssa, samoin kuin Turkissa se on yleistä. Miehet vaan ovat siellä niin pirun komeita, että piilohomojakin siellä on pilvin pimein.
        Kyllä niitä piilohomoja Suomestakin löytyy esim. huorissa laukkaajat. On tehty tutkimus, jonka mukaan huorissakävijät olisivat myös taipuvaisia homouteen. Etsitään uusia jännitäviä kokemuksia, joita ei voi oman vaimon kanssa tehdä, muka mm. peppuunvetäminen.


      • Anonyymi
        kreik- tar-tar kirjoitti:

        Joo, kreikkalaiset ovat mieltyneet anaaliseksiin. Varmaan miehet sitä harrastavat keskenään ennen avioliittoa naisen kanssa, samoin kuin Turkissa se on yleistä. Miehet vaan ovat siellä niin pirun komeita, että piilohomojakin siellä on pilvin pimein.
        Kyllä niitä piilohomoja Suomestakin löytyy esim. huorissa laukkaajat. On tehty tutkimus, jonka mukaan huorissakävijät olisivat myös taipuvaisia homouteen. Etsitään uusia jännitäviä kokemuksia, joita ei voi oman vaimon kanssa tehdä, muka mm. peppuunvetäminen.

        Höpö höpö


    • ---mary---

      Tummissa miehissä on sitä jotain, vaikka kuinka kuvittelee lähtevänsä lomalle lomailemaan, eikä ihastumaan! Kreikassa, kuten muissakin pahimmissa turistikohteissa, on tummat miehet hulluina valkoisiin suomalaisneitoihin: Kannattaa pitää kuitenkin varansa, rakastua ei kannata ihan viikon aikana... Kreikka on turvallinen maa ja ihmiset ystävällisiä ja huolehtivia. Varmasti jokunen ystävä reissulta jää, siitä voin olla ihan varma!!!!!

      Nauti matkalla ihmisten välittämisestä, mutta mieti missä menee kaveruuden ja tunnemyrskyjen rajat! Kokeneena voin sanoa, että miehet siellä maassa tietää juuri, mistä narusta kannattaa vetää. Nainen huomioidaan täysin, mutta joillekin se merkkaa vaan "rantatouhujen" varmaa saantia! En yleistä, sieltä maasta on jäänyt monia hyviä kaverisuhteita elämään itellekin, eikä se tarkota, että kaikki miehet vaan sen yhen peräs siellä turistipaikois liikkuu!

      Hyvää matkaa ja nauti kaikesta uudesta ja ihanasta! Maa on aivan ihana ja varmasti rakastut MAAHAN (ehkä johonkin jorkkokseenkin) ja takas on pakko päästä uudelleen! Ota sydän kuitenkin mukaan, kun on paluun aika :)

      • niin...

        Taannoin tuli tv:stä dokkari, jossa kamakit kertoilivat naiskokemuksistaan. Suomalaiset naiset ovat kuulemma kaikkein helpoimpia. Brittien, saksalaisten tai ruotsalaisten naisten kanssa onnistumisprosentti oli kuulemma 50 %, suomalaisten naisten kanssa 90. Suomalainen naistoimittaja oikein närkästyneenä kysyi että onko muka noin, ja kolme kamakin sanoo painokkaasti että kyllä. :-D


      • Suomalainen Nainen
        niin... kirjoitti:

        Taannoin tuli tv:stä dokkari, jossa kamakit kertoilivat naiskokemuksistaan. Suomalaiset naiset ovat kuulemma kaikkein helpoimpia. Brittien, saksalaisten tai ruotsalaisten naisten kanssa onnistumisprosentti oli kuulemma 50 %, suomalaisten naisten kanssa 90. Suomalainen naistoimittaja oikein närkästyneenä kysyi että onko muka noin, ja kolme kamakin sanoo painokkaasti että kyllä. :-D

        Pitäskö jotenkin hävetä vai? Jos SITÄ menee etelästä hakemaan niin ei kai silloin kieltäydy kun mies ehdottaa? Tää kaksinaismoraali vaan menee täysin yli mun ymmärryksen...


      • so...
        Suomalainen Nainen kirjoitti:

        Pitäskö jotenkin hävetä vai? Jos SITÄ menee etelästä hakemaan niin ei kai silloin kieltäydy kun mies ehdottaa? Tää kaksinaismoraali vaan menee täysin yli mun ymmärryksen...

        Eihän siinä mitään, suomityttö nyt vaan on helppo. Mut älkää nyt herranjumala ihmetelkö, jos teille naureskellaan sekä Kreikassa että Suomessa. Jos ei ole itsekunnioitusta, ei sua muutkaan kunnioita.


      • Entäs sulle
        so... kirjoitti:

        Eihän siinä mitään, suomityttö nyt vaan on helppo. Mut älkää nyt herranjumala ihmetelkö, jos teille naureskellaan sekä Kreikassa että Suomessa. Jos ei ole itsekunnioitusta, ei sua muutkaan kunnioita.

        Luuletko ettei sulle naureskella kun istut tappiin asti Pattiksen rantabaarissa, tönkköenklantia sönkäten, kännissä kuin käki ja kuola valuen, varveista alennusta tingaten (lompakkokin katos jo ekana iltana)? Johan sulle nauraa aidan seipäätkin. Mulla on sentään sen verran itsekunnioitusta etten seksistä maksa. Ite olisit kuin helppo tahansa jos vaan joku huolis joskus ilmaseks.


      • Täh?
        Entäs sulle kirjoitti:

        Luuletko ettei sulle naureskella kun istut tappiin asti Pattiksen rantabaarissa, tönkköenklantia sönkäten, kännissä kuin käki ja kuola valuen, varveista alennusta tingaten (lompakkokin katos jo ekana iltana)? Johan sulle nauraa aidan seipäätkin. Mulla on sentään sen verran itsekunnioitusta etten seksistä maksa. Ite olisit kuin helppo tahansa jos vaan joku huolis joskus ilmaseks.

        No enpä ole koskaan "Pattiksella" käynyt. Ja kertoo jotain naisen tasosta, jos tämä ylpeilee "saavansa seksiä ilmaiseksi"... Mut hei, siinähän jaatte ympäri maailmaa, ei se multa ole pois.

        (enkuissa muuten oon asunut kaksi vuotta, ja enemmän tuli vastaan kännisiä tönkköenglantia solkkaavia suomityttöjä kuin -poikia.)


      • niin muuta
        Täh? kirjoitti:

        No enpä ole koskaan "Pattiksella" käynyt. Ja kertoo jotain naisen tasosta, jos tämä ylpeilee "saavansa seksiä ilmaiseksi"... Mut hei, siinähän jaatte ympäri maailmaa, ei se multa ole pois.

        (enkuissa muuten oon asunut kaksi vuotta, ja enemmän tuli vastaan kännisiä tönkköenglantia solkkaavia suomityttöjä kuin -poikia.)

        maasta, niin sun ei tarvitse niin hävetä suomalaista antautuvaisuutta.
        Ei ole mitään pahaa siinä, että tykkää seksistä. Eletään nääs 2000-lukua.


      • ei...
        niin muuta kirjoitti:

        maasta, niin sun ei tarvitse niin hävetä suomalaista antautuvaisuutta.
        Ei ole mitään pahaa siinä, että tykkää seksistä. Eletään nääs 2000-lukua.

        Ei seksissä mitään vikaa ole, mutta holtiton seksikäyttäytyminen ei saa multa plussapisteitä. Suomalaisten naisten harrastama kännääminen yhdistettynä suojattomaan seksiin Turkin baarimikkojen kanssa (joista jokainen on höylännyt satoja naisia), ei oikein vakuuta. Ja etköhän sinä itsekin tajua, että ns. normaalit naiset eivät jaa itseään aurinkorannoilla... Valitettavasti vain suomalaisista aika moni leidi kuuluu tähän ö-luokan kastiin.

        Mut edelleen, siitä vaan, ei se ole multa pois. On itse asiassa parempi että olette näin avoimia tässä asiassa, tietää pysyä kaukana naisesta jos tämä kertoo käyneensä Turkissa.


      • eräsvaan
        so... kirjoitti:

        Eihän siinä mitään, suomityttö nyt vaan on helppo. Mut älkää nyt herranjumala ihmetelkö, jos teille naureskellaan sekä Kreikassa että Suomessa. Jos ei ole itsekunnioitusta, ei sua muutkaan kunnioita.

        Eipä mennyt kauaa, kun monikulttiskeskustelupalstan juntti tuli tänne palstalle kertomaan kuinka asiat on. Tämä palsta ei ole teitä varten, vaan niin kuin keskustelun aloittanut, kyseleekin, että minkälaisia ovat kreikkalaiset miehet jne. Tuskin hän mitään helppoustilastoja haluaa kuulla, vaan faktaa minkälaisia miehet ovat siellä. Ja tuskin nämä typerät tilastoinnit pitävät paikkansa, sinä vaan olet niin helveltin tyhmä, että uskot kaiken minkä itse haluat uskoa. Painu hittoon siitä sekoilemasta.


      • Niinpä...
        eräsvaan kirjoitti:

        Eipä mennyt kauaa, kun monikulttiskeskustelupalstan juntti tuli tänne palstalle kertomaan kuinka asiat on. Tämä palsta ei ole teitä varten, vaan niin kuin keskustelun aloittanut, kyseleekin, että minkälaisia ovat kreikkalaiset miehet jne. Tuskin hän mitään helppoustilastoja haluaa kuulla, vaan faktaa minkälaisia miehet ovat siellä. Ja tuskin nämä typerät tilastoinnit pitävät paikkansa, sinä vaan olet niin helveltin tyhmä, että uskot kaiken minkä itse haluat uskoa. Painu hittoon siitä sekoilemasta.

        Siellä taas johonkin suomihutsuun kalikka kalahti...


      • "enkuissa asunut"
        Täh? kirjoitti:

        No enpä ole koskaan "Pattiksella" käynyt. Ja kertoo jotain naisen tasosta, jos tämä ylpeilee "saavansa seksiä ilmaiseksi"... Mut hei, siinähän jaatte ympäri maailmaa, ei se multa ole pois.

        (enkuissa muuten oon asunut kaksi vuotta, ja enemmän tuli vastaan kännisiä tönkköenglantia solkkaavia suomityttöjä kuin -poikia.)

        Vai oot asunut enkuissa..ihan totta..niin olen asunut minäkin ja moni muukin. Sitäpatsi enkuissa on enemmän suomalaisia aurpairtyttjä kuin poikia, tuskin on ollenkaan.


      • eräsvaan
        Niinpä... kirjoitti:

        Siellä taas johonkin suomihutsuun kalikka kalahti...

        Eipä kalahtanut enkä ole mikään hutsu. Kalahti vaan, että taas joutui törmäämään näihin ikijuntteihin tälläkin palstalla. Mistä niitä aina vaan löytyy? Onneksi ovat sukupuuttoon kuoleva laji!!


      • Niin no
        eräsvaan kirjoitti:

        Eipä kalahtanut enkä ole mikään hutsu. Kalahti vaan, että taas joutui törmäämään näihin ikijuntteihin tälläkin palstalla. Mistä niitä aina vaan löytyy? Onneksi ovat sukupuuttoon kuoleva laji!!

        Ei ole mitään, siis MITÄÄN, niin junttia kuin suomalainen blondi lähiöhutsu, joka vetää jossain turkkilaisessa tai kreikkalaisessa baarissa räkäkännit ja huutelee paikallisille miehille että tulkaa panemaan. Sori, ei siis mitään. Ja kuten tämäkin palsta osoittaa, teitä riittää.. Että valitettavasti me muut joudumme teitä juntteja vielä sietämään. :(


      • :-D
        "enkuissa asunut" kirjoitti:

        Vai oot asunut enkuissa..ihan totta..niin olen asunut minäkin ja moni muukin. Sitäpatsi enkuissa on enemmän suomalaisia aurpairtyttjä kuin poikia, tuskin on ollenkaan.

        Ootsävähänteini? Jaoitko paljon pebaa siellä briteissä, muuten? Siitähän nämä suomalaiset aupairit parhaiten maassa tunnetaan.


      • jakaa
        ei... kirjoitti:

        Ei seksissä mitään vikaa ole, mutta holtiton seksikäyttäytyminen ei saa multa plussapisteitä. Suomalaisten naisten harrastama kännääminen yhdistettynä suojattomaan seksiin Turkin baarimikkojen kanssa (joista jokainen on höylännyt satoja naisia), ei oikein vakuuta. Ja etköhän sinä itsekin tajua, että ns. normaalit naiset eivät jaa itseään aurinkorannoilla... Valitettavasti vain suomalaisista aika moni leidi kuuluu tähän ö-luokan kastiin.

        Mut edelleen, siitä vaan, ei se ole multa pois. On itse asiassa parempi että olette näin avoimia tässä asiassa, tietää pysyä kaukana naisesta jos tämä kertoo käyneensä Turkissa.

        naisia mihinkään kasteihin ja luokkiin. Ei ole mitään "lähiö-Ö-luokkaa". Kyllä jokainen täysjärkinen nainen valitsee komean kreikkalais/turkkilaisadoniksen teidän lökäpöksypallinaamojen sijaan. Ainakin jos pelkkää panoseuraa etsii. Eivät nimittäin koskaan ole yhtä räkäkännissä kuin suomimiehet, joten ei tarvi mihinkään velttoon tyytyä. Ja kuten joskus tulette huomaamaan, elämme 2000-lukua ja naiset saavat panna ketä haluavat. Tsori vaan.


      • ketään...
        jakaa kirjoitti:

        naisia mihinkään kasteihin ja luokkiin. Ei ole mitään "lähiö-Ö-luokkaa". Kyllä jokainen täysjärkinen nainen valitsee komean kreikkalais/turkkilaisadoniksen teidän lökäpöksypallinaamojen sijaan. Ainakin jos pelkkää panoseuraa etsii. Eivät nimittäin koskaan ole yhtä räkäkännissä kuin suomimiehet, joten ei tarvi mihinkään velttoon tyytyä. Ja kuten joskus tulette huomaamaan, elämme 2000-lukua ja naiset saavat panna ketä haluavat. Tsori vaan.

        ...vaan olette pantavana. Kysy vaikka seuraavan kerran Kreikassa ollessasi.

        Voit toki kertoa mitä naiset panevat ja mihin, eli mistä johtuu se, että naiset käyttävät sanontaa "minä panen". Tietysti jos kuulutte Kinky-klubiin ja käytätte strap-dildoa niin sitten, mutta tuosta on Jorgokselle enää äärimmäisen vaikea olla kateellinen....


      • Edellinen
        ketään... kirjoitti:

        ...vaan olette pantavana. Kysy vaikka seuraavan kerran Kreikassa ollessasi.

        Voit toki kertoa mitä naiset panevat ja mihin, eli mistä johtuu se, että naiset käyttävät sanontaa "minä panen". Tietysti jos kuulutte Kinky-klubiin ja käytätte strap-dildoa niin sitten, mutta tuosta on Jorgokselle enää äärimmäisen vaikea olla kateellinen....

        Panna/olla pantavana, big deal. Mutta kyllä mä kovasti nautin olla Jorgoksen pantavana, jos nyt sanotaan sitten noin. Ai sä oot kateellinen? Sille mä en juurikaan voi mitään. Mutta kyllä sullekkin varmasti oma Jorgos löytyy jos niin kovasti pantavaksi halajat.


      • Tasokas_
        jakaa kirjoitti:

        naisia mihinkään kasteihin ja luokkiin. Ei ole mitään "lähiö-Ö-luokkaa". Kyllä jokainen täysjärkinen nainen valitsee komean kreikkalais/turkkilaisadoniksen teidän lökäpöksypallinaamojen sijaan. Ainakin jos pelkkää panoseuraa etsii. Eivät nimittäin koskaan ole yhtä räkäkännissä kuin suomimiehet, joten ei tarvi mihinkään velttoon tyytyä. Ja kuten joskus tulette huomaamaan, elämme 2000-lukua ja naiset saavat panna ketä haluavat. Tsori vaan.

        Ymmärrän kyllä, että kaltaisesi luokaton lähiöpirkko valitsee mieluummin sohvalla makoilevan, kaljaa kittaavan ja pötkypalloa vahtaavan turkkilaisen, kuin sohvalla makoilevan, kaljaa kittaavan ja jääpallia vahtaavan suomalaisen.

        Miksi kaikki Suomessa asuvat "turkkilaiset adonikset" ovat täysin tyylittömiä, rumia, hikoilevia ja käyttävät suomalaisilta junteilta kaytettynä ostettuja tuulipukuja?


      • ole..
        Edellinen kirjoitti:

        Panna/olla pantavana, big deal. Mutta kyllä mä kovasti nautin olla Jorgoksen pantavana, jos nyt sanotaan sitten noin. Ai sä oot kateellinen? Sille mä en juurikaan voi mitään. Mutta kyllä sullekkin varmasti oma Jorgos löytyy jos niin kovasti pantavaksi halajat.

        ...kateellinen, johan sen sanoin ja syynkin kerroin. Sitäpaitsi arvostan kreikkalaisia ja heidän asennettaan;, kyllä on monta kertaa nauru raikunut kun lomakohteitten työntekijät ovat avautuneet kokemuksistaan.


      • nyppii?
        ole.. kirjoitti:

        ...kateellinen, johan sen sanoin ja syynkin kerroin. Sitäpaitsi arvostan kreikkalaisia ja heidän asennettaan;, kyllä on monta kertaa nauru raikunut kun lomakohteitten työntekijät ovat avautuneet kokemuksistaan.

        Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Love, peace and respect vaan.


      • se, että
        nyppii? kirjoitti:

        Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Love, peace and respect vaan.

        puhuit täysijärkisten valinnoista, ikään kuin sinulla olisi aiheesta omakohtaista kokemusta.


      • ja vähemmän
        se, että kirjoitti:

        puhuit täysijärkisten valinnoista, ikään kuin sinulla olisi aiheesta omakohtaista kokemusta.

        No kyllähän sen nyt kuka tahansa ymmärtää että jos on tarjolla velttoa ja kännistä suomalaista tai kaunis, selväpäinen adonis jolla seisoo kuin orhilla niin kummankohan sitä nainen valitsee?


      • no...
        ja vähemmän kirjoitti:

        No kyllähän sen nyt kuka tahansa ymmärtää että jos on tarjolla velttoa ja kännistä suomalaista tai kaunis, selväpäinen adonis jolla seisoo kuin orhilla niin kummankohan sitä nainen valitsee?

        Kivat fantasiamaailmat sulla. Tosielämässä et "kaunista, selväpäistä adonista jolla seisoo kuin orhilla" ole nähnyt niin Suomessa kuin Kreikassakaan. Tsori... ;)


      • lähiöblondi
        Niin no kirjoitti:

        Ei ole mitään, siis MITÄÄN, niin junttia kuin suomalainen blondi lähiöhutsu, joka vetää jossain turkkilaisessa tai kreikkalaisessa baarissa räkäkännit ja huutelee paikallisille miehille että tulkaa panemaan. Sori, ei siis mitään. Ja kuten tämäkin palsta osoittaa, teitä riittää.. Että valitettavasti me muut joudumme teitä juntteja vielä sietämään. :(

        Mikä sinua pohjimmiltaan riepoo? Sen pystyy kyllä rivien välistä lukemaan, että ei ole kaikki hyvin. Jonkinlainen viha ja kauna suomalaisia kohtaan sinulla.

        Minä olen tälläinen lähiöblondi, joka ei ole koskaan edes turkkilaista munaa nähnyt (enkä mitenkään ole edes sen perään haikaillut), mutta sen verran tiedän, ettei se suomalaisen naisen seksikäyttäytyminen ulkomailla ole yhtään sen kummallisempaa kuin muidenkaan länsimaisten.
        Jos koskaan olet katsonut Subtv:ltä ohjelmaa brittisinkkujen ulkomaanmatkoista, niin sinne tosiaan lähdetään vaan panemaan.
        Se on tätä nykyaikaa, valitettavasti.

        Tekeväthän suomalaiset miehetkin näitä seksimatkoja, tosin eri maihin kuin naiset.


      • edellinen
        no... kirjoitti:

        Kivat fantasiamaailmat sulla. Tosielämässä et "kaunista, selväpäistä adonista jolla seisoo kuin orhilla" ole nähnyt niin Suomessa kuin Kreikassakaan. Tsori... ;)

        No en Suomessa ainakaan. Tsori vaan ittelles.


      • orhin...
        no... kirjoitti:

        Kivat fantasiamaailmat sulla. Tosielämässä et "kaunista, selväpäistä adonista jolla seisoo kuin orhilla" ole nähnyt niin Suomessa kuin Kreikassakaan. Tsori... ;)

        ...seisokin on tuo "nainen" hevostallilla nähnyt ja siitä haaveilee.


      • tsori
        edellinen kirjoitti:

        No en Suomessa ainakaan. Tsori vaan ittelles.

        No et kuule missään. Ootkohan muuten edes mulkkua nähnytkään, sen verran utopistisilta nuo sun juttusi vaikuttavat.


      • tympii!!!!!!!
        niin... kirjoitti:

        Taannoin tuli tv:stä dokkari, jossa kamakit kertoilivat naiskokemuksistaan. Suomalaiset naiset ovat kuulemma kaikkein helpoimpia. Brittien, saksalaisten tai ruotsalaisten naisten kanssa onnistumisprosentti oli kuulemma 50 %, suomalaisten naisten kanssa 90. Suomalainen naistoimittaja oikein närkästyneenä kysyi että onko muka noin, ja kolme kamakin sanoo painokkaasti että kyllä. :-D

        Ottaa päähän tollaset tilastot!!!!!! Jokainen uskoo siihen mitä uskoo. Paikan päälle kattomaan, mitä siellä maassa tapahtuu, eikä tuijottaa tilastoja! Jokaisessa maassa tässä maailmassa asuu samanlaisia ihmisiä, raivostuttaa yleistykset jne....

        Ihania ihmisiä etelän maissa ja siitä ei pääse mihinkään! On monta epämiellyttävää yksilöökin tullu matkatessa vastaan, mutta tulee niitä vastaan suomessakin, voiko joku väittää vastaan!?!?! Ennakkoluuloja on suomalaisilla ihan liikaa ja toisten kulttuurien arvostus on tosi vähäistä! ...enkä ole puhunut mitään rakastumisesta tai "sen" perässä menemisestä tms... Miettikää hyvät ihmiset, mitä suustanne päästelette, jos ei o itellä kokemusta!!!!!!!!

        Ulkomailla tykätään Suomesta ja vieläpä arvostavat meitä, vaikka kylmiä ja tunteettomia ehkä ollaan perimältämme.. Turistit ryntää viinan kiilto silmissä lomareissuille ja haukkuu tullessaan paikalliset ihmiset ja kulttuurin, mutta viina oli hyvää!Jos asenne väärä, älkää tunkeko muille maille vaan pysykää asenteinenne täällä Suomen kamaralla. Älkää yleistäkö, se on kaikista kamalinta! Joskus toivois, että kaikilla olis laajempi katsantokanta asioihin... Mutta sitten maailma olis jo liian hyvä elää...


      • ---mary---
        ei... kirjoitti:

        Ei seksissä mitään vikaa ole, mutta holtiton seksikäyttäytyminen ei saa multa plussapisteitä. Suomalaisten naisten harrastama kännääminen yhdistettynä suojattomaan seksiin Turkin baarimikkojen kanssa (joista jokainen on höylännyt satoja naisia), ei oikein vakuuta. Ja etköhän sinä itsekin tajua, että ns. normaalit naiset eivät jaa itseään aurinkorannoilla... Valitettavasti vain suomalaisista aika moni leidi kuuluu tähän ö-luokan kastiin.

        Mut edelleen, siitä vaan, ei se ole multa pois. On itse asiassa parempi että olette näin avoimia tässä asiassa, tietää pysyä kaukana naisesta jos tämä kertoo käyneensä Turkissa.

        vaikkakin kirjoitin vastauksen kysymykseen kreikan miehistä ja maasta, en ymmärrä kuinka juttu aina liukuu seksiin!!!!! voi, voi... se nyt vaan on niin, että miehet ajattelee alapäällään ja huomataanhan se tästäkin! Niin se on kuule suomessakin!

        Ne on ihmiset erikseen, jotka lähtee hakemaan panoseuraa ulkomailta! Ystäviä ja kavereita, uusia suhteita voi luoda muutenkin ku makaamalla, jos sitä ei joku vielä ole ymmärtänyt!!!!Ihastuneenakaan ei tarvi sänkytouhuihin ryhtyä, jos on järki mukana!

        Ymmärrän sua kuitenkin ihan täysin, ei varmasti kiinnosta nainen, joka kehuskelee kokemuksillaan... Etoo itteäkin! Mutta kerroppa, miks jätkät aina ajattelee, että on sekstaillu jonkun ulkomaalaisen kanssa, jos kertoo käyneensä lomalla jossain päin maailmaa, tavannu mukavia ihmisiä (miehiä) ja saaneensa uusia tuttuja????

        Jos on järki mukana ja itsetunto kohdallaan, ei hae seksiä matkustelemalla... Rakastua voi, mutta sekin tapahtuu vasta pitkän ystävyyden jälkeen, kun tuntee toisen ja voi täysin luottaa... Se pätee ihan suomessakin!!!!

        Jo riittää... Mutta suomalaiset vois yleensäkin miettiä asenteitaan ja olla hiukka avarakatseisempia!!!! That´s my opinnion!!!!


      • niin...
        ---mary--- kirjoitti:

        vaikkakin kirjoitin vastauksen kysymykseen kreikan miehistä ja maasta, en ymmärrä kuinka juttu aina liukuu seksiin!!!!! voi, voi... se nyt vaan on niin, että miehet ajattelee alapäällään ja huomataanhan se tästäkin! Niin se on kuule suomessakin!

        Ne on ihmiset erikseen, jotka lähtee hakemaan panoseuraa ulkomailta! Ystäviä ja kavereita, uusia suhteita voi luoda muutenkin ku makaamalla, jos sitä ei joku vielä ole ymmärtänyt!!!!Ihastuneenakaan ei tarvi sänkytouhuihin ryhtyä, jos on järki mukana!

        Ymmärrän sua kuitenkin ihan täysin, ei varmasti kiinnosta nainen, joka kehuskelee kokemuksillaan... Etoo itteäkin! Mutta kerroppa, miks jätkät aina ajattelee, että on sekstaillu jonkun ulkomaalaisen kanssa, jos kertoo käyneensä lomalla jossain päin maailmaa, tavannu mukavia ihmisiä (miehiä) ja saaneensa uusia tuttuja????

        Jos on järki mukana ja itsetunto kohdallaan, ei hae seksiä matkustelemalla... Rakastua voi, mutta sekin tapahtuu vasta pitkän ystävyyden jälkeen, kun tuntee toisen ja voi täysin luottaa... Se pätee ihan suomessakin!!!!

        Jo riittää... Mutta suomalaiset vois yleensäkin miettiä asenteitaan ja olla hiukka avarakatseisempia!!!! That´s my opinnion!!!!

        Tän palstan naisista tosin harvempi EI harrasta seksiä etelän matkoilla.


      • Niin...
        tympii!!!!!!! kirjoitti:

        Ottaa päähän tollaset tilastot!!!!!! Jokainen uskoo siihen mitä uskoo. Paikan päälle kattomaan, mitä siellä maassa tapahtuu, eikä tuijottaa tilastoja! Jokaisessa maassa tässä maailmassa asuu samanlaisia ihmisiä, raivostuttaa yleistykset jne....

        Ihania ihmisiä etelän maissa ja siitä ei pääse mihinkään! On monta epämiellyttävää yksilöökin tullu matkatessa vastaan, mutta tulee niitä vastaan suomessakin, voiko joku väittää vastaan!?!?! Ennakkoluuloja on suomalaisilla ihan liikaa ja toisten kulttuurien arvostus on tosi vähäistä! ...enkä ole puhunut mitään rakastumisesta tai "sen" perässä menemisestä tms... Miettikää hyvät ihmiset, mitä suustanne päästelette, jos ei o itellä kokemusta!!!!!!!!

        Ulkomailla tykätään Suomesta ja vieläpä arvostavat meitä, vaikka kylmiä ja tunteettomia ehkä ollaan perimältämme.. Turistit ryntää viinan kiilto silmissä lomareissuille ja haukkuu tullessaan paikalliset ihmiset ja kulttuurin, mutta viina oli hyvää!Jos asenne väärä, älkää tunkeko muille maille vaan pysykää asenteinenne täällä Suomen kamaralla. Älkää yleistäkö, se on kaikista kamalinta! Joskus toivois, että kaikilla olis laajempi katsantokanta asioihin... Mutta sitten maailma olis jo liian hyvä elää...

        "Joskus toivois, että kaikilla olis laajempi katsantokanta asioihin..."

        Tarkoitat tällä, että kaikkien suomalaisten tulisi lähteä jakamaan persettään etelään ja palvomaan paikallisia?


      • suomitytto
        no... kirjoitti:

        Kivat fantasiamaailmat sulla. Tosielämässä et "kaunista, selväpäistä adonista jolla seisoo kuin orhilla" ole nähnyt niin Suomessa kuin Kreikassakaan. Tsori... ;)

        emmakaa nahny ku olin ite niin kannissa. kivasti kuulemma jopotti. Niin Jorgoksella ku Jussillaki.


      • jesperi5
        Entäs sulle kirjoitti:

        Luuletko ettei sulle naureskella kun istut tappiin asti Pattiksen rantabaarissa, tönkköenklantia sönkäten, kännissä kuin käki ja kuola valuen, varveista alennusta tingaten (lompakkokin katos jo ekana iltana)? Johan sulle nauraa aidan seipäätkin. Mulla on sentään sen verran itsekunnioitusta etten seksistä maksa. Ite olisit kuin helppo tahansa jos vaan joku huolis joskus ilmaseks.

        Ja naisetko ei sitten sönkkää tönkköenglantia?


      • Anonyymi

        Kreikassa miehet ei ole kovinkaan tummia


      • Anonyymi
        Entäs sulle kirjoitti:

        Luuletko ettei sulle naureskella kun istut tappiin asti Pattiksen rantabaarissa, tönkköenklantia sönkäten, kännissä kuin käki ja kuola valuen, varveista alennusta tingaten (lompakkokin katos jo ekana iltana)? Johan sulle nauraa aidan seipäätkin. Mulla on sentään sen verran itsekunnioitusta etten seksistä maksa. Ite olisit kuin helppo tahansa jos vaan joku huolis joskus ilmaseks.

        Siellä on muutakin elämää kun tuo käsite sexiturismista
        Valtavasti menoa ja tekemistä
        Paratiisi
        Sitä vaan moni ei vieläkään tiedä
        Tai ymmärrä , maksaa voi vaikka rovaniemellä ja harva lähtee panon takia kalliille matkalle
        Onhan niitäkin jotka siellä sikailee mut Suomesta saa naidta rahalla jos sitä haluaa
        Aina lomilla missäpäin tahansa ollaan pikku loma romanssit kuuluu kuvaan
        Niinhän meillä festareil ym tehään
        Ja kyl tuolla ulkomailla naiset muualtakin kuin suomesta antautuu ei sitä viikos tai kahes oikein voi vaikeaa esittää
        Mauttikaa ihmiset elämästä ! Älkääkä kateuttanne kitiskö


      • Anonyymi
        ketään... kirjoitti:

        ...vaan olette pantavana. Kysy vaikka seuraavan kerran Kreikassa ollessasi.

        Voit toki kertoa mitä naiset panevat ja mihin, eli mistä johtuu se, että naiset käyttävät sanontaa "minä panen". Tietysti jos kuulutte Kinky-klubiin ja käytätte strap-dildoa niin sitten, mutta tuosta on Jorgokselle enää äärimmäisen vaikea olla kateellinen....

        Se on mies joka panee ! Ei nainen
        Kreikkalainen tekee sen hyvin
        Ottaa naisen ja taitavasti
        I h a n a a


      • Anonyymi
        Tasokas_ kirjoitti:

        Ymmärrän kyllä, että kaltaisesi luokaton lähiöpirkko valitsee mieluummin sohvalla makoilevan, kaljaa kittaavan ja pötkypalloa vahtaavan turkkilaisen, kuin sohvalla makoilevan, kaljaa kittaavan ja jääpallia vahtaavan suomalaisen.

        Miksi kaikki Suomessa asuvat "turkkilaiset adonikset" ovat täysin tyylittömiä, rumia, hikoilevia ja käyttävät suomalaisilta junteilta kaytettynä ostettuja tuulipukuja?

        Yleisesti Turkkilainen mies ei ole silmänilo
        Mut sit kun on niin se onkin sitten jäätävän komea
        Eihän Suomessakaan suurin osa miehistä ole oikein minkään näköisiä


    • Enya

      Opiskelessani USAssa siellä oli kreikkalainen nainen joillakin samoilla kursseilla. Jossain illanvietossa isommalla porukalla tuli puhetta turismista, ja kreikatar kertoi koko porukalle, että Suomesta ja muista Pohjoismaista tulee naiset hakemaan seksiä Kreikasta, koska niiden omat miehet on aina niin kännissä, ettei niillä seiso. Tämä oli hänen mukaansa yleinen käsitys Kreikassa.

      • Tiina

        sehän pitää ihan paikkansa! Ei suomalaisesta baarista kannata yhdenillan panoa hakea; kaikki miehet niin kännisiä että kuka sellaista sänkyyn kaipaa. Tuo selitys kyllä osui NAULAN KANTAAN!


      • höpö...
        Tiina kirjoitti:

        sehän pitää ihan paikkansa! Ei suomalaisesta baarista kannata yhdenillan panoa hakea; kaikki miehet niin kännisiä että kuka sellaista sänkyyn kaipaa. Tuo selitys kyllä osui NAULAN KANTAAN!

        Juupa juu, kyllä on taas älyn jättiläisiä palsta pullollaan... :-D


      • :::

        "Suomalaiset naiset ovat rehellisiä, itsenäisiä, kylmiä ja estoisia".


      • Hih:)
        höpö... kirjoitti:

        Juupa juu, kyllä on taas älyn jättiläisiä palsta pullollaan... :-D

        ...suomimies voi sitä sulattaa, että syy naisten ulkomailla "huoraamiseen" löytyisi paikallisen tarjonnan velttoudesta.


      • juoppo_

        Ei kenelläkään miehellä seiso jouduttuaan tekemisiin suomalaisten maskuliinisten ja syljeskelevien jätkänaisten kanssa. Anneli Jäätteenmäki ja Tarja Halonenkin ovat oikein yhdessä edustaneet suomalaista naiskauneutta maailmalla.

        Voin sanoa, että englantilaisten ja bulgarialaisten jälkeen suomitantat ovat viimeisenä kreikkalaisten panolistalla.


      • Niin no...
        Hih:) kirjoitti:

        ...suomimies voi sitä sulattaa, että syy naisten ulkomailla "huoraamiseen" löytyisi paikallisen tarjonnan velttoudesta.

        Veikkaanpa kuitenkin, että jos suomityttö saa täältä vain "kännistä ja velttoa", niin syyt tähän saattavat löytyä peilistä. ;) Kreikassahan ne nyt panee vuohiakin, rumempikin blondi siis kelpaa.


      • Hih:)
        Niin no... kirjoitti:

        Veikkaanpa kuitenkin, että jos suomityttö saa täältä vain "kännistä ja velttoa", niin syyt tähän saattavat löytyä peilistä. ;) Kreikassahan ne nyt panee vuohiakin, rumempikin blondi siis kelpaa.

        ...ei suomimies kestä. Täytyy keksiä ihan mitä vaan, ettei syyttävä sormi osuisi velttoihin miehiin.


      • ketjun aloittaja
        juoppo_ kirjoitti:

        Ei kenelläkään miehellä seiso jouduttuaan tekemisiin suomalaisten maskuliinisten ja syljeskelevien jätkänaisten kanssa. Anneli Jäätteenmäki ja Tarja Halonenkin ovat oikein yhdessä edustaneet suomalaista naiskauneutta maailmalla.

        Voin sanoa, että englantilaisten ja bulgarialaisten jälkeen suomitantat ovat viimeisenä kreikkalaisten panolistalla.

        Taitaa keskustelu lipsua vähän väärään suuntaan...tai muistaakseni en ole kysellyt minkään maalaisten panotottumuksista tai suomalaistanttojen arvostamisesta maailmalla.

        Jospa menette nujakoimaan jonnekkin muulle palstalle...? Kiitoksia muuten teille joilta sain asiallisia vastauksia :)

        T: se parikymppinen syljeskelevä suomitantta...


      • Hiphei:)
        Hih:) kirjoitti:

        ...ei suomimies kestä. Täytyy keksiä ihan mitä vaan, ettei syyttävä sormi osuisi velttoihin miehiin.

        Pääsimme jo yksimielisyyteen siitä, että syynä ovat maskuliiniset, kylmät, estoiset, rumat ja mauttomat suomitytöt. Keskustelu voitaneen lopettaa näiltä osin. Hyvää päivänjatkoa.


      • noh...
        ketjun aloittaja kirjoitti:

        Taitaa keskustelu lipsua vähän väärään suuntaan...tai muistaakseni en ole kysellyt minkään maalaisten panotottumuksista tai suomalaistanttojen arvostamisesta maailmalla.

        Jospa menette nujakoimaan jonnekkin muulle palstalle...? Kiitoksia muuten teille joilta sain asiallisia vastauksia :)

        T: se parikymppinen syljeskelevä suomitantta...

        Hauskaa matkaa! Toivottavasti et tuo tuliaisena klamydiaa, sillä persettähän sinä siellä tulet jakamaan joka tapauksessa.


      • Hih:)
        Hiphei:) kirjoitti:

        Pääsimme jo yksimielisyyteen siitä, että syynä ovat maskuliiniset, kylmät, estoiset, rumat ja mauttomat suomitytöt. Keskustelu voitaneen lopettaa näiltä osin. Hyvää päivänjatkoa.

        Pääsimme siis yksimielisyyteen siitä, että syynä on suomimiesten veltto tarjonta. Hyvää päivänjatkoa myös:)


      • suhun tartu!
        noh... kirjoitti:

        Hauskaa matkaa! Toivottavasti et tuo tuliaisena klamydiaa, sillä persettähän sinä siellä tulet jakamaan joka tapauksessa.

        Sähän et koskisi syljeskelevään, läskiperseiseen suomitanttaan tikullakaan. Mitä toisten klamydiat ja perseenjakamiset sulle kuuluu? Niin, tietty jos itelle ei koskaan jaeta niin kai se vähän repii miestä.


      • noh.....
        suhun tartu! kirjoitti:

        Sähän et koskisi syljeskelevään, läskiperseiseen suomitanttaan tikullakaan. Mitä toisten klamydiat ja perseenjakamiset sulle kuuluu? Niin, tietty jos itelle ei koskaan jaeta niin kai se vähän repii miestä.

        Juu, ei se multa tosiaankaan ole mitään pois. Ajattelin vain tyttöstä varoittaa, että kondomia kannattaa käyttää. Peace!


      • jamo
        suhun tartu! kirjoitti:

        Sähän et koskisi syljeskelevään, läskiperseiseen suomitanttaan tikullakaan. Mitä toisten klamydiat ja perseenjakamiset sulle kuuluu? Niin, tietty jos itelle ei koskaan jaeta niin kai se vähän repii miestä.

        En kyllä ymmärrä miksi jotkut miehet vahtivat noita syljeskeleviä, ja läskiperseisiä tanttoja. Kai heilläkin on oikeus onneen?


      • OK...
        Hih:) kirjoitti:

        Pääsimme siis yksimielisyyteen siitä, että syynä on suomimiesten veltto tarjonta. Hyvää päivänjatkoa myös:)

        SuomiNAISTEN veltto tarjonta siis (olette muuten Euroopan lihavimpia naisia, syökää vähemmän roskaruokaa). Jorgoshan nyt panee mitä vain, lampaita ja vuohiakin, mutta täällä vapaamielisessä pohjoismaassa tarkkaillaan hieman tasoakin.


      • Hih:)
        OK... kirjoitti:

        SuomiNAISTEN veltto tarjonta siis (olette muuten Euroopan lihavimpia naisia, syökää vähemmän roskaruokaa). Jorgoshan nyt panee mitä vain, lampaita ja vuohiakin, mutta täällä vapaamielisessä pohjoismaassa tarkkaillaan hieman tasoakin.

        Tarkoitin viestissäni suomalaisia miehiä velttoudesta puhuessani.


      • aloittaja...
        jamo kirjoitti:

        En kyllä ymmärrä miksi jotkut miehet vahtivat noita syljeskeleviä, ja läskiperseisiä tanttoja. Kai heilläkin on oikeus onneen?

        Tuli nyt vaan mieleen että millaisia ne kreikkalaiset miehet ovat, en ole menossa sinne persettä jakamaan, itselleni riittää ihan suomalaiset. Toisaalta alkavat nuo kreikkalaiset kuulostaa aika houkuttelevalta vaihtoehdolta jos kaikki suomalaiset miehet on näin törkeitä kuin mitä näissä viesteissä antavat ymmärtää.

        Kyllä niitä katselijoita minulle parikymppiselle "tantalle" riittää ihan Suomessakin että sen puoleen...

        Saatiinpa kuitenkin taas kunnon tappelu aikaiseksi, kiitos vaan, en jaksa enää edes kommentoida :) Hymyilyttää lapselliset ihmiset


      • OK!
        Hih:) kirjoitti:

        Tarkoitin viestissäni suomalaisia miehiä velttoudesta puhuessani.

        Eli olemme samaa mieltä, veltot suomalaiset naiset syynä seksikatoon! ;)


      • huomannut?
        aloittaja... kirjoitti:

        Tuli nyt vaan mieleen että millaisia ne kreikkalaiset miehet ovat, en ole menossa sinne persettä jakamaan, itselleni riittää ihan suomalaiset. Toisaalta alkavat nuo kreikkalaiset kuulostaa aika houkuttelevalta vaihtoehdolta jos kaikki suomalaiset miehet on näin törkeitä kuin mitä näissä viesteissä antavat ymmärtää.

        Kyllä niitä katselijoita minulle parikymppiselle "tantalle" riittää ihan Suomessakin että sen puoleen...

        Saatiinpa kuitenkin taas kunnon tappelu aikaiseksi, kiitos vaan, en jaksa enää edes kommentoida :) Hymyilyttää lapselliset ihmiset

        Tämä on nimenomaan lapsellisten ja sivistymättömien ihmisten tappelupalsta? Täältä et ikinä voisi saada asiallista vastausta mihinkään.


      • Hih:)
        OK! kirjoitti:

        Eli olemme samaa mieltä, veltot suomalaiset naiset syynä seksikatoon! ;)

        ...ilmeisesti veltto alapää ja liian jäykkä yläpää.


      • Enya
        Hih:) kirjoitti:

        ...suomimies voi sitä sulattaa, että syy naisten ulkomailla "huoraamiseen" löytyisi paikallisen tarjonnan velttoudesta.

        Enhän minä mitään siitä sanonut, onko näin. Minä vain kirjoitin, mitä Kreikassa luullaan asiasta. Ne perustaa käsityksensä maassa turisteeraavien suomalaisnaisten ja -miesten tarkkailuun.


      • Hmmmm,
        Hiphei:) kirjoitti:

        Pääsimme jo yksimielisyyteen siitä, että syynä ovat maskuliiniset, kylmät, estoiset, rumat ja mauttomat suomitytöt. Keskustelu voitaneen lopettaa näiltä osin. Hyvää päivänjatkoa.

        Eli ensin kirjoitetaan, että kun suominainen antaa riemulla ja ilolla Kreikassa, ja sitten syytetään estoiseksi. Jotenkin ei oikein stemmaa...


      • Stondis
        Hih:) kirjoitti:

        ...ilmeisesti veltto alapää ja liian jäykkä yläpää.

        Hihittelijä ei ole koskaan nähnyt suomalaista tai muunkaan maalaista miestä seisokissa. Missäköhän syy? Ainoa yhteinen tekijä olet sinä. Hihhih:) Kannattaisi uskaltautua ulos sieltä lähiöräkälästä, niin näkisi joskus seisokkeja.


      • kuule Enya
        Enya kirjoitti:

        Enhän minä mitään siitä sanonut, onko näin. Minä vain kirjoitin, mitä Kreikassa luullaan asiasta. Ne perustaa käsityksensä maassa turisteeraavien suomalaisnaisten ja -miesten tarkkailuun.

        Jos tietäisit, mitä Kreikassa oikeasti ajatellaan suomalaisista turistinaisista, olisit aika hiljaa. :)


      • Hih:)
        Stondis kirjoitti:

        Hihittelijä ei ole koskaan nähnyt suomalaista tai muunkaan maalaista miestä seisokissa. Missäköhän syy? Ainoa yhteinen tekijä olet sinä. Hihhih:) Kannattaisi uskaltautua ulos sieltä lähiöräkälästä, niin näkisi joskus seisokkeja.

        ...sinä luulet:)


      • Jees
        Enya kirjoitti:

        Enhän minä mitään siitä sanonut, onko näin. Minä vain kirjoitin, mitä Kreikassa luullaan asiasta. Ne perustaa käsityksensä maassa turisteeraavien suomalaisnaisten ja -miesten tarkkailuun.

        Ja minä sanon, että suomalaiset naiset ovat kreikkalaisten mielestä samassa sarjassa venäläisten ja saksalaisten naisten kanssa.
        Ruotsalaiset ja tanskalaiset naiset ovat kyllä Kreikassa kovassa huudossa.

        Suomalaisilla naisilla on myös epämieluisa maine lastenkaappaajina, jotka lähtevät pohjolaan pillittämään ja valehtelemaan oikeuslaitokselle, jotta kreikkalaiset miehet eivät saisi tavata lapsiaan.

        Että tätä mieltä minun tuntemani kreikkalaiset.


      • hei...
        ketjun aloittaja kirjoitti:

        Taitaa keskustelu lipsua vähän väärään suuntaan...tai muistaakseni en ole kysellyt minkään maalaisten panotottumuksista tai suomalaistanttojen arvostamisesta maailmalla.

        Jospa menette nujakoimaan jonnekkin muulle palstalle...? Kiitoksia muuten teille joilta sain asiallisia vastauksia :)

        T: se parikymppinen syljeskelevä suomitantta...

        Jos joku suomibimbo tulee palstalla kyselemään, että minkälaisia kreikkalaiset miehet on, niin mitä luulet että sinun luullaan tarkoittavan? Ajattelit vaan heidän kanssaan Sartresta ja Wittgensteinista jutella ja vähän kädestä pitää?

        Nyt herätys...


      • asiaa...
        Hmmmm, kirjoitti:

        Eli ensin kirjoitetaan, että kun suominainen antaa riemulla ja ilolla Kreikassa, ja sitten syytetään estoiseksi. Jotenkin ei oikein stemmaa...

        ... siis seksi voi olla estoista, eli yhdyntä voi tapahtua useinkin, mutta laatu ei ole hyvää.


      • Enya
        kuule Enya kirjoitti:

        Jos tietäisit, mitä Kreikassa oikeasti ajatellaan suomalaisista turistinaisista, olisit aika hiljaa. :)

        Niin, tunnustan, että tiedän vain kreikkalaisnaisen mielipiteen, en miesten. Hän tuntui olevan jopa hieman ylpeä siitä, että hänen maansa miehillä riittää mieskuntoa.


      • VOI V*TTU
        hei... kirjoitti:

        Jos joku suomibimbo tulee palstalla kyselemään, että minkälaisia kreikkalaiset miehet on, niin mitä luulet että sinun luullaan tarkoittavan? Ajattelit vaan heidän kanssaan Sartresta ja Wittgensteinista jutella ja vähän kädestä pitää?

        Nyt herätys...

        Tässä näkyy miten älykästä kansaa käy matkailun keskustelupalstoilla! Painukaa tarhaan helvetin kakarat!

        Sai ainaki päivän naurut ku luki pienoisten väittelyä ja joidenkin tuhmeliinien "kovaa tekstiä"...

        Voi pellet, kasvakaahan ensin


      • niitä kreikkalaisia
        Jees kirjoitti:

        Ja minä sanon, että suomalaiset naiset ovat kreikkalaisten mielestä samassa sarjassa venäläisten ja saksalaisten naisten kanssa.
        Ruotsalaiset ja tanskalaiset naiset ovat kyllä Kreikassa kovassa huudossa.

        Suomalaisilla naisilla on myös epämieluisa maine lastenkaappaajina, jotka lähtevät pohjolaan pillittämään ja valehtelemaan oikeuslaitokselle, jotta kreikkalaiset miehet eivät saisi tavata lapsiaan.

        Että tätä mieltä minun tuntemani kreikkalaiset.

        varmaan tosi monta.


      • Opettele lukemaan
        VOI V*TTU kirjoitti:

        Tässä näkyy miten älykästä kansaa käy matkailun keskustelupalstoilla! Painukaa tarhaan helvetin kakarat!

        Sai ainaki päivän naurut ku luki pienoisten väittelyä ja joidenkin tuhmeliinien "kovaa tekstiä"...

        Voi pellet, kasvakaahan ensin

        Tämän palstan nimi on "lomaromanssit" ja kirjoitukset ovat pääasiassa suomalaisten lihavien blondien kyselyjä turkkilaisista ja kreikkalaisista miehistä.


      • Oho!
        Enya kirjoitti:

        Niin, tunnustan, että tiedän vain kreikkalaisnaisen mielipiteen, en miesten. Hän tuntui olevan jopa hieman ylpeä siitä, että hänen maansa miehillä riittää mieskuntoa.

        No se mahtoi tulla sulla aivan uutena kokemuksena, joku on ylpeä oman maansa miehistä! :-D Kiitollisena päätit tietenkin omalta osaltasi edesauttaa asiaa ja päätit seuraavalla lomallasi antaa pebaa 20 kamakille 10 sijaan. ;)

        Kreikkalaismiesten mielipide suomalaisista naisista lienee jotain helppojen hutsujen luokkaa. Vähän sama, mitä suomalaiset naiset ajattelevat venäläisistä naisista.


      • tietoa
        asiaa... kirjoitti:

        ... siis seksi voi olla estoista, eli yhdyntä voi tapahtua useinkin, mutta laatu ei ole hyvää.

        Tutkittiin tahaimaalaisten naisten ja suomalaisten miesten avioliittoja ja suurin ero suomalaisiin avioliittoihin verrattuna oli se, että thainaiset ovat paljon estoisempia kuin suomalaiset. Eli seksi thainaisen kanssa ainakin avioliitossa on miesten mielestä tylsää. Mutta tämähän on ihan oma ketjunsa.


      • heka
        tietoa kirjoitti:

        Tutkittiin tahaimaalaisten naisten ja suomalaisten miesten avioliittoja ja suurin ero suomalaisiin avioliittoihin verrattuna oli se, että thainaiset ovat paljon estoisempia kuin suomalaiset. Eli seksi thainaisen kanssa ainakin avioliitossa on miesten mielestä tylsää. Mutta tämähän on ihan oma ketjunsa.

        Niin, myytti estottomista idän naisista on syntynyt prostituoitu-kokemusten perusteella. Kyllä suomalainenkin ilotyttö on melkoisen estoton, kun sopiva summa rahaa lyödään pöytään. Koska noissa köyhemmissä maissa kuitenkin arvostetaan tavallisilla naisilla jos ei ihan neitsyyttä avioliittoon saakka, niin kuitenkin melko kokemattomuutta, ei voi liikoja odottaa.


      • Enya
        Oho! kirjoitti:

        No se mahtoi tulla sulla aivan uutena kokemuksena, joku on ylpeä oman maansa miehistä! :-D Kiitollisena päätit tietenkin omalta osaltasi edesauttaa asiaa ja päätit seuraavalla lomallasi antaa pebaa 20 kamakille 10 sijaan. ;)

        Kreikkalaismiesten mielipide suomalaisista naisista lienee jotain helppojen hutsujen luokkaa. Vähän sama, mitä suomalaiset naiset ajattelevat venäläisistä naisista.

        Enpä ole koskaan elämässäni Kreikassa käynyt, ja tavannutkin olen vain akateemisia kreikkalaisia. Tämänkin naisen tapasin amerikkalaisyliopiston campuksella. Mä oon enempi suuntautunut näihin jenkkimiehiin.


      • jeps
        Enya kirjoitti:

        Enpä ole koskaan elämässäni Kreikassa käynyt, ja tavannutkin olen vain akateemisia kreikkalaisia. Tämänkin naisen tapasin amerikkalaisyliopiston campuksella. Mä oon enempi suuntautunut näihin jenkkimiehiin.

        "Tämänkin naisen tapasin amerikkalaisyliopiston campuksella"

        Ja hällä oli tietenkin, "sattumalta", sopiva mielipide suomalaisista. ;)


      • blondien
        Opettele lukemaan kirjoitti:

        Tämän palstan nimi on "lomaromanssit" ja kirjoitukset ovat pääasiassa suomalaisten lihavien blondien kyselyjä turkkilaisista ja kreikkalaisista miehistä.

        syndrooma sulla oikein on?


      • Friikki
        niitä kreikkalaisia kirjoitti:

        varmaan tosi monta.

        Joo, analogisesti letkautuksesi mukaan en voisi sanoa jäätelön syötyäni, että "söin jäätelön" , koska en ole syönyt riittävän monta jäätelöä, jotta minulla olisi varaa kertoa omakohtaisesta havainnostani eli omasta jäätelönsyönnistäni.

        Eli yhden kreikkalaisen tavattuani en voi sanoa mitään Kreikasta, kymmenen jälkeen voin osallistua keskusteluun, mutta en kertoa omia mielipiteitäni ja tuhannen jälkeen on sitten "oikeaa kompetenssia" mielipiteeseenkin.

        Niin, tähän viestiketjuun tai aiheeseen en ota mitään kantaa, mut kommenttisi sijaan olisin ehkä kaivannut ihan omaa vasta-argumenttiasi. Vai eikö sellaista löytynyt ?


      • Enya
        jeps kirjoitti:

        "Tämänkin naisen tapasin amerikkalaisyliopiston campuksella"

        Ja hällä oli tietenkin, "sattumalta", sopiva mielipide suomalaisista. ;)

        No jaa, itse tavallaan aloitin sen keskustelun sanomalla, että meiltä Suomesta käydään tosi paljon Kreikassa lomalla.


      • Kaikkea pökkinyt

        Tutkitusti euroopan lyhimmät penikset löytyvät Kreikasta...helpompi se ouzo-päissään on sormustin pystyttää, kuin lipputanko.


      • Anonyymi

        Kreikassa niinkuin muuallakin naiset ei pidä kun miehet juoksee turisti naisten perässä


      • Anonyymi
        ::: kirjoitti:

        "Suomalaiset naiset ovat rehellisiä, itsenäisiä, kylmiä ja estoisia".

        Rumia suurin osa
        Luulevat olevansa muita parempia kun eivät itse saa ...


      • Anonyymi
        aloittaja... kirjoitti:

        Tuli nyt vaan mieleen että millaisia ne kreikkalaiset miehet ovat, en ole menossa sinne persettä jakamaan, itselleni riittää ihan suomalaiset. Toisaalta alkavat nuo kreikkalaiset kuulostaa aika houkuttelevalta vaihtoehdolta jos kaikki suomalaiset miehet on näin törkeitä kuin mitä näissä viesteissä antavat ymmärtää.

        Kyllä niitä katselijoita minulle parikymppiselle "tantalle" riittää ihan Suomessakin että sen puoleen...

        Saatiinpa kuitenkin taas kunnon tappelu aikaiseksi, kiitos vaan, en jaksa enää edes kommentoida :) Hymyilyttää lapselliset ihmiset

        Paree tutustua ihan itse


      • Anonyymi
        Jees kirjoitti:

        Ja minä sanon, että suomalaiset naiset ovat kreikkalaisten mielestä samassa sarjassa venäläisten ja saksalaisten naisten kanssa.
        Ruotsalaiset ja tanskalaiset naiset ovat kyllä Kreikassa kovassa huudossa.

        Suomalaisilla naisilla on myös epämieluisa maine lastenkaappaajina, jotka lähtevät pohjolaan pillittämään ja valehtelemaan oikeuslaitokselle, jotta kreikkalaiset miehet eivät saisi tavata lapsiaan.

        Että tätä mieltä minun tuntemani kreikkalaiset.

        Mul kamuna Kreikkalainen mies
        Kertonut kyllä et joka maasta löytyy helppoja
        Naiset on vapautuneet matkan varrella


      • Anonyymi
        Opettele lukemaan kirjoitti:

        Tämän palstan nimi on "lomaromanssit" ja kirjoitukset ovat pääasiassa suomalaisten lihavien blondien kyselyjä turkkilaisista ja kreikkalaisista miehistä.

        Älä unoha bruneja ja punapäitä
        Ennen vanhaan blondi oli kovasana


      • Anonyymi
        Kaikkea pökkinyt kirjoitti:

        Tutkitusti euroopan lyhimmät penikset löytyvät Kreikasta...helpompi se ouzo-päissään on sormustin pystyttää, kuin lipputanko.

        Kokemus kertookin että Suomesta


    • ...............

      kr. miehet on itsepäisiä, aina oikeassa, pinnallisia, lapsellisia, ystävällisiä, mukavia, huumorintajuisia (mutta kreikasta, kreikkalaisista ei saa sanoa vitsiä), ei kestä kritiikkiä, laiskoja. kr. miehelle tärkein on 1. äiti 2. jalkapallo 3. kahvila 4. lapset 5. vaimo. naisessa tärkein on ulkonäkö.

      • tyttö

        Toi sun listas oli kyl hyvä (1. äiti 2. jalkapallo 3. kahvila 4. lapset 5. vaimo).
        Ja aika paljon kyl varmasti pitää paikkansa ;)
        Itsellä kun on menossa juttu kreikkalaisen miehen kanssa niin kahvilassahan se on töissä ja "intohimona" on jalkapallo ;P
        Ja kun hänen tykönään olin niin sattupahan tuo äitikin kerran soittamaan pojalleen :DDD
        Joten oikeassa olet..


      • samokselle

        aivan varmaan naulankantaan on tuo arvio. Mulla kans menossa juttu kreikkalaisen kanssa ja kahvilassa käynti ja jalkapallo tuntuu täyttävän elämän!! :-). Ihan kiva siinä mielessä, että käy kahvilassa kahveella eikä lähiöpubissa kittaamassa kaljaa niin kuin moni mies Suomessa...tupakanpolton sais kyllä lopettaa, sitähän kreikkalaiset harrastaa joka paikassa..


      • muuten menossa
        samokselle kirjoitti:

        aivan varmaan naulankantaan on tuo arvio. Mulla kans menossa juttu kreikkalaisen kanssa ja kahvilassa käynti ja jalkapallo tuntuu täyttävän elämän!! :-). Ihan kiva siinä mielessä, että käy kahvilassa kahveella eikä lähiöpubissa kittaamassa kaljaa niin kuin moni mies Suomessa...tupakanpolton sais kyllä lopettaa, sitähän kreikkalaiset harrastaa joka paikassa..

        konkurssiin, joten kamakisi on varmaan pian tulossa luoksesi Suomeen.

        Tyhjäpääsuomilorttoa kun on hyvä käyttää hyväksi...


      • mojkukltd
        muuten menossa kirjoitti:

        konkurssiin, joten kamakisi on varmaan pian tulossa luoksesi Suomeen.

        Tyhjäpääsuomilorttoa kun on hyvä käyttää hyväksi...

        pöö.


      • samokselle
        muuten menossa kirjoitti:

        konkurssiin, joten kamakisi on varmaan pian tulossa luoksesi Suomeen.

        Tyhjäpääsuomilorttoa kun on hyvä käyttää hyväksi...

        kamakini tulee pian luokseni ja saan kokea päätähuimaavaa seksiä..


      • ****afrodite****
        samokselle kirjoitti:

        kamakini tulee pian luokseni ja saan kokea päätähuimaavaa seksiä..

        Täällä tapellaan kuten muissakin tällä aihealueella olevissa ketjuissa siitä ketä suomalainen nainen ja mies panee/saa panna.
        Eiköhän se ole jokaisen ihmisen oma asia kenen kanssa haluaa seksiä harrastaa!
        Kaikilla meillä on omat mieltymyksemme, miksi niitä pitää täällä arvostella? Jos miehet haluaa thaimaalaisia ja virolaisia naisia niin so what, he sitten haluavat niitä ja piste. Jos naiset haluaa kreikkalaista miestä, turkkilaista miestä, egyptiläistä miestä jne.. niin mitä sitten?
        Sitten on suomalaisia jotka haluaa vain suomalaista, antaa haluta vaan.
        Annetaan toisillemme vapaus haluta ja harrastaa seksiä juuri sellaisen ihmisen kanssa mitä itse kukin haluaa!!! Naurettavaa touhua kun aikuiset ihmiset tappelee siitä mikä olisi muka oikeanlainen seksikumppani itse kullekin!
        Kun ja jos joku haluaa seksiä lapsen tai eläimen kanssa niin se olisi oikea paikka alkaa tappelemaan!
        Tai jos olisi kysymyksessä insesti. Antakaamme toisillemme vapaus haluta seksiä juuri sellaisten miesten ja naisten kanssa joista pidämme, oli väri tai uskonto mikä tahansa!
        Lopuksi kerron että minua ei sytytä tippaakaan ikäiseni 40 miehet jotka ovat vielä suomalaisia. Olen hulluna kreikkalaisiin nuoriin miehiin ja sille ei voi mitään. Tämä on minun haluni eikä se siitä miksikään muutu minkäänlaisilla haukkumisilla.Piste.


      • luulet leenaseni
        ****afrodite**** kirjoitti:

        Täällä tapellaan kuten muissakin tällä aihealueella olevissa ketjuissa siitä ketä suomalainen nainen ja mies panee/saa panna.
        Eiköhän se ole jokaisen ihmisen oma asia kenen kanssa haluaa seksiä harrastaa!
        Kaikilla meillä on omat mieltymyksemme, miksi niitä pitää täällä arvostella? Jos miehet haluaa thaimaalaisia ja virolaisia naisia niin so what, he sitten haluavat niitä ja piste. Jos naiset haluaa kreikkalaista miestä, turkkilaista miestä, egyptiläistä miestä jne.. niin mitä sitten?
        Sitten on suomalaisia jotka haluaa vain suomalaista, antaa haluta vaan.
        Annetaan toisillemme vapaus haluta ja harrastaa seksiä juuri sellaisen ihmisen kanssa mitä itse kukin haluaa!!! Naurettavaa touhua kun aikuiset ihmiset tappelee siitä mikä olisi muka oikeanlainen seksikumppani itse kullekin!
        Kun ja jos joku haluaa seksiä lapsen tai eläimen kanssa niin se olisi oikea paikka alkaa tappelemaan!
        Tai jos olisi kysymyksessä insesti. Antakaamme toisillemme vapaus haluta seksiä juuri sellaisten miesten ja naisten kanssa joista pidämme, oli väri tai uskonto mikä tahansa!
        Lopuksi kerron että minua ei sytytä tippaakaan ikäiseni 40 miehet jotka ovat vielä suomalaisia. Olen hulluna kreikkalaisiin nuoriin miehiin ja sille ei voi mitään. Tämä on minun haluni eikä se siitä miksikään muutu minkäänlaisilla haukkumisilla.Piste.

        "Eiköhän se ole jokaisen ihmisen oma asia kenen kanssa haluaa seksiä harrastaa"

        paitsi musliminaisille tai naisille, jotka tulevat ultrashovinistisista kulttuureista kuten kreikkalainenkin.

        Suomalaiset, aivan turhan suvaitsevaiset miehet, joista et siis pidä,ovat syynä siihen, että saat jakaa yli-ikäistä persettäsi Kreikassa.


      • joopajoojoo
        luulet leenaseni kirjoitti:

        "Eiköhän se ole jokaisen ihmisen oma asia kenen kanssa haluaa seksiä harrastaa"

        paitsi musliminaisille tai naisille, jotka tulevat ultrashovinistisista kulttuureista kuten kreikkalainenkin.

        Suomalaiset, aivan turhan suvaitsevaiset miehet, joista et siis pidä,ovat syynä siihen, että saat jakaa yli-ikäistä persettäsi Kreikassa.

        kreikka ei ole mitenkään seksuaalinen maa vaan konservatiivinen ortodoksinen maa. vihaavat turkkilaisia. en ole koskaan lomalla nänyt että kukaan nainen panettaisi itseään. suurin osa miehistä ei ole komeita, vaan parransaänkisiä laiheliineja harvoilla hampailla. puolikehitysmaa.


      • sydämensä menettänyt
        joopajoojoo kirjoitti:

        kreikka ei ole mitenkään seksuaalinen maa vaan konservatiivinen ortodoksinen maa. vihaavat turkkilaisia. en ole koskaan lomalla nänyt että kukaan nainen panettaisi itseään. suurin osa miehistä ei ole komeita, vaan parransaänkisiä laiheliineja harvoilla hampailla. puolikehitysmaa.

        olet "joopajoojoo" käynyt kun et muunlaisia kreikkalaisia miehiä ole nähnyt kuin parransänkisiä laiheliineja joilla on harvat hampaat???!!!
        Minulla oli ainakin parikymppisenä todella komea mies eräällä saarella. Niin komea etten aluksi edes suostunut treffeille hänen kanssaan koska pelotti ja häkellytti tuollainen komeus. Mies luuli ettei kelvannut ja suuttui minulle silmittömästi. Lopulta suostuin ...ja rakastuin.
        Näin tuon miehen vuosia myöhemmin ja hän oli edelleen komea. Tosin hänellä oli ns. kultahampaita kuten siellä on tapana laitattaa huonojen hampaiden tilalle. Ei se hänen komeuttaan yhtään vähentänyt silti.


      • Anonyymi
        tyttö kirjoitti:

        Toi sun listas oli kyl hyvä (1. äiti 2. jalkapallo 3. kahvila 4. lapset 5. vaimo).
        Ja aika paljon kyl varmasti pitää paikkansa ;)
        Itsellä kun on menossa juttu kreikkalaisen miehen kanssa niin kahvilassahan se on töissä ja "intohimona" on jalkapallo ;P
        Ja kun hänen tykönään olin niin sattupahan tuo äitikin kerran soittamaan pojalleen :DDD
        Joten oikeassa olet..

        Suomessa se on viina,viina ja viina


    • samos love

      Olin vuosi sitten Kreikan Samoksella ja sain elämäni parasta seksiä, toisn tämä oli vasta kolmaskerta kun sitä ylipäätään harrastin. Mieheen tutustuin jo toisena päivänä ja yhdessä liikuttiin loput lomasta (3vko), ihastun,en rakastunut. Tiedän kun bussin perävalot häviää niin uusi lastillinen jo tulossa, mutta so what? Pidin hauskan loman, sain loistavaa seksiä ilman lupauksia. Muistat vaan ehkäisyn! Hauskaa matkaa

      • ovelat krekut

        Panevat suomihuoria ilman mitään velvoitteita ja ilmaiseksi ja arvatkaa ketkä idiootit sitten ottavat nämä hutsut tosissaan vielä senkin jälkeen. Suomalainen idiootti aisankannattajamies tietenkin.

        Ai niin, sitten krekut ottavat siitä suomihutsujen hoitelemisesta vielä 1700 000 000 euroa.

        Kyllä kansojen älykkyyksissä on eroja, mutta onhan kreikan kulttuuri ikiammoisen vanha ja pieni tyhmä katajainen huonon itsetunnon omaava luuserikansa kylmässä pohjolassa saakin luvan maksaa ja jakaa persettä.


      • tasa-arvoa kreikassa
        ovelat krekut kirjoitti:

        Panevat suomihuoria ilman mitään velvoitteita ja ilmaiseksi ja arvatkaa ketkä idiootit sitten ottavat nämä hutsut tosissaan vielä senkin jälkeen. Suomalainen idiootti aisankannattajamies tietenkin.

        Ai niin, sitten krekut ottavat siitä suomihutsujen hoitelemisesta vielä 1700 000 000 euroa.

        Kyllä kansojen älykkyyksissä on eroja, mutta onhan kreikan kulttuuri ikiammoisen vanha ja pieni tyhmä katajainen huonon itsetunnon omaava luuserikansa kylmässä pohjolassa saakin luvan maksaa ja jakaa persettä.

        Klikatkaa colossi of love googleen, niin ei tarvi arvailla mitään, tulee tämäkin asia kerralla selväksi.
        Naiset sanoisivat näin käyttäytyviä miehiä suomessa sioiksi. Kuvitelkaa siskoilla ei ollut mitään mahdollisuuksia lähteä ulos, samaan aikaan miehet iskevät turistinaisia sänkyyn.


      • Anonyymi

        Just näin !


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe