Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Galaktaalinen Lössi 28.9.2005

Spider

Tervehdys rakkaat Humppa Veikkoset!

Se se nyt on sillä viisii että se 21.12.2012 suunniteltu Rysähdys on sitten peruttu. Ajattelin tuotanoinnii että on parempi ilmootella jo tässä vaiheessa että ette sitten tee ittestänne pelleä ko. päivänä.

Mutta ootelkaas ennenkun suutahdatte että eikö pääsekään näistä piljoonista pässinpäistä eroon! Kyllä me vielä kunnon paukku saadaan aikaiseksi, semmonen missä lennähtää taivahan tantereille tommoset 95 % koko nutipääjoukosta. Että huokaskaatten helpootuksesta, kyllä te vielä pääsette iloottemaan siitä että suurin osa ihmiskunnasta kuolee ja mätänee pois!

Tälä kertaa me on vaan päätetty Keskikokoisessa Himmeenvihreessä Veljeskunnassa että me ei teille enää mitään päivämääriä anneta. Saattepa olla pelossa ja vavistuksessa niinkuun noi kirstitytkin. Ettepä tiedä millon tuloo lähtö! Nän nän nää!

Että eläkäätten niinku siat pellossa tai sitten elätte pelossa, ihan sama, meikäläiset tulee taivaallisilla purtiloilla sitten joskus hakemaan omansa pois jos sattuu huvittamaan. Ootte te niin rumia apinoita että ehkä me ei tulla. Saa nähä.

Koettakaas nyt vaikka sielä joutessanne siivota vähän sitä paskapaakkua nimeltä Maa, niin meikäläistenkin ois siellä helpompi hengittää ja pystytään ees tuleen sinne. Onhan se vähän korni juttu jos me Auttajat kuollaan yhteen visvaseen läjään heti kun me on sinne Valkosen Talon portahille päästy!

Että tommosta! Eläkäätten ihmisiksi!

- kanavana toimi Suomen perinnekeskuksen sekamurrejaoston yli-inttäjä Pentti Pietikäinen

3

726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karppa

      ...ajatella että tämä viesti on vitsi, mutta se ei eroa millään lailla normaaleista galaktisen jutskeli homman viesteistä :D

    • "Kyllä me vielä kunnon paukku saadaan aikaiseksi, semmonen missä lennähtää taivahan tantereille tommoset 95 % koko nutipääjoukosta."

      Siis kyllähän tuohon väestönkasvun hillintään on olemassa kehittyneempääkin tekniikkaa kuin lennättää nutipäät tantereille. Ilmeisesti ette ole vierailleet täällä vähään aikaan.

      "Ootte te niin rumia apinoita että ehkä me ei tulla."

      No hei älkää nyt olko noin ahdasmielisiä. Itsehän te meille peppujanne lainasitte kun halusitte naamamme remonttiin. (Tuo teidän sairas vitsi kulki aikanaan nimellä rotujalostus). Ettekö siis ymmärrä että olemme kaikki saman puun omenoita? Olemme osaksi teitä ja toisin päin. Eihän veljiä pidä jättää pulaan.

      Protestiksi tuosta teidän julmasta asenteesta en kyllä aio tehdä mitään. Istun vain kädet ristissä, juon kaakaota (olen kolmikätinen) ja katson kuinka maailma tuhoutuu. Sitäpaitsi maapallo mullistelee kokoajan niin rajusti että kuka tuollaista raivohärkää pystyisi ottamaan sarvista kiinni.

    • Lady_Nocturna

      Tää on ihan kurko!
      Piristi mukavasti sairaslomapäivää... XD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe