Tällaistakin näkee...

Ritu

Uskaltaisinkohan kirjoittaa tätä tänne. Sattui tällaiselle aikuiselle ihmiselle aika jännä juttu. Tämä kuitenkin on aika kesy juttu noihin muihin verrattuna….

Vielä on kesää ja illat ainakin täällä pääkaupunkiseudulla ovat olleet lämpimiä. Lähdimme sunnuntai-iltana mieheni kanssa tuonne jokirantaan iltakävelylle. Oli tosi kiva ilma. Jäimme siis tuonne rantaan istuskelemaan. Kaupunki kun on laittanut sinne noita penkkejä ja pöytiä.

No satuin olemaan ”sellaisella” tuulella, että menin hajareisin mieheni syliin istumaan. Aioin juuri ehdottaa, että mentäisi kotiin, Varsinkin kun miehelläni tuntui tekevän mieli. Siinä hänen sylissään istuessani, hän hyväili rintojani ja puristeli reisiäni. Sitä yleensä en kestä, kun hän niskaani suutelee… meinaa pikkuhousut kostua.(Asumme noin sadan metrin päässä kyseisestä paikasta), kun siihen lähelle tuli nuori pariskunta. Eivät varmasti olleet kumpikaan täysi-ikäisiä.

Istuimme ihan hiljaa, se meidän penkkimme oli vielä varjossa. Aika pimeääkin jo oli. Täysin tietämättä läsnäolostamme tuo nuori pariskunta alkoi suudella ja hyväillä toisiaan. Heillä oli huopa mukanaan, jonka he levittivät siihen nurmikolle. He alkoivat avata toistensa vaatteita, ja hyväillä toisiaan.

Olimme aivan äänettä ja tunsin, kun mieheni kiihottui. Sen ihana, paksu kalu tuntui paisuvan takamustani vasten.

Hän avasi takkini toisella kädellään, toisen hän työnsi farkkujeni sisään. Hän löysi taas sen ihanan paikan mistä tykkään sen koskettelevan. Toisen käden hän työnsi paitani alle ja alkoi varovasti kutittaa minua nännin päästä. Toisella kädellään hän hyväili minua sieltä oikein varovasti samalla niskaani huulillaan hyväillen.

Samalla siinä, lähes edessäni nuo nuoret suutelivat ja riisuivat toisiaan täysin avoimesti, tietämättä läsnäolostamme. Minua ujostutti ja kiihotti yhtä aikaa. Kun mieheni kiusasi minua, ja piti olla ihan liikkumatta. Purin kättäni, etten huutaisi ääneen. Olo oli ihan sietämätön.

Tytöllä oli paita makkaralla, rinnat näkyvissä. Poika hyväili niitä samalla kun tyttö availi hänen farkkujaan. Tyttö sai ne farkut riisuttua, laski pojan alushousut nilkkojen ympärille. He makasivat vierekkäin siinä huovalla ja kuiskailivat. Tyttö oikein varovasti alkoi asettaa kondomia pojan kalun päälle.

Hitaasti ja varovasti poika siirtyi tytönjalkojen väliin. En tietenkään nähnyt selän takaa tarkasti, mutta heidän liikkeistään pystyin kyllä kuvittelemaan, kuinka se kalu työntyi tytön sisälle. Tyttö oli kiertänyt kätensä tiukasti pojan ympärille.

Entäpä minä? Siinä sain vaan kättäni purra etten ääneen huutaisi. Samalla mieheni jatkoi sitä pirullisen ihanaa kutitteluaan. Tunsin jo toisen orgasmini lähestyvän, ja aloin varovasti takapuolellani hieroa mieheni kalua housujen läpi.

Ne laukesivat yhtä aikaa. Minusta tuntui, että orgasmin hetkellä se tyttö katsoi minua suoraan silmiin. Silloin minulla myös tuli. En ole sormettamalla saanut koskaan niin rajusti. Onneksi heillä tuli nopeasti. Tuntui, että itse en olisi kestänyt sitä tilannetta yhtään kauempaa.

Lähdimme siitä kotiin vähin äänin, että emme paljastuisi. Arvasin mieheni housujen pullotuksesta kyllä mikä minua siellä odottaisi. Hän varmaan ensin selättäisi minut sängylle ja saisin kunnos suuseksiä. Ja kauan.

Mutta sen jälkeen olikin minun vuoroni ”kostaa”.

Selätin sen ja kiusasin sitä rinnoillani ja suullani räjähtämispisteeseen, ennen kun armahdin sitä ja otin sen räjähtämäisillään olevan kalun sisälleni…

1

18439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saitteko?

      Saitte siis tirkistelystä paljon irti...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe