"Tiukka" mutta antelias opettaja

Riku

-Hrr.. Mulla palelee. Ois pitäny laittaa sitä vaatetta pikkasen niinku enemmän.
-Jos palelee niin sun pitää mennä nuita ykkösiä panemaan. Sitte tulee lämmin.

Käyn siis lukiota, viimestä luokkaa. Kerran viikossa käyn punttiksella ja muutenkin käyn lenkillä ainakin neljä kertaa viikossa. Viikonloppu sitten onkin tarkotettu hieman muuhun. Meillä on koulussa nyt kohta ollut jo viikonpäivät sijainen joka on nainen. Aivan mahtavan näkönen pimu! Hänen tuntinsa on aina parhaimpia kun saa tuntea alhaalla vähän voimakkaampaa tunnetta. Maisalla on yleensä tiukat farkut jalassa ja aivan tavallinen paita päällä, kauniit vaaleat hiukset korostavat hänen pyöreitä rintojansa mukavasti. Tänään tunnilla kaikki sanat meni minulta ohi korvien, tuijotin vain Maisaa. Hän taisi hoksata katseeni kun iski silmää, minä iskin takaisin. Maisa keinutteli peppuaan niin kauniisti että oli pakko hyväillä kalua. Pian vauhtini kiihtyi aivan huomaamattani. Päästin itseltäni pientä huohotusta, mutta näin parhaakseni olla aivan hiljaa. Maisa varmaan hoksasi liikkeeni housujeni sisällä, en välittänyt. Laukesin.
-Voi v**tu! sanoin itsekseni. Oli epämukava olo kun housut olivat märät mutta ei muuta kun lähdin kotiin.
-Mä käyn kotona, hoksasin just että vedin aamulla jalkaani rikkinäiset housut.
-Et voi lähteä kesken koulupäivän. Matkassa menee paljon aikaa. Maisa sanoi lempeällä äänellään.
-No ei matkassa mee ku pari minsaa, asun ihan lähellä koulua.
-Selvä homma.

Vaihdoin housut pikasesti ja menin takas koululle. Välitunti oli juuri alkanut. Menin luokkaan tekemään tehtävät loppuun. Pian Maisa käveli hiljaa ja hitaasti luokseni. Hän sulki oven.
-Tarvitko sä tukiopetusta?
-Tarvitsen ja paljon. Siis en tosiaankaan ymmärr...
-Shh.. Hän kuiskasi ja suuteli minua. Nakkasin kirjat lattialle. Suutelimme yhä kiihkeämmin. Hänen pehmeät huulensa olivat niin ihanat. Riisuimme vaatteitamme, kuin kilpaa. Maisan ihanat rinnat pompahtivat paidan alta. Aloin hyväillä niitä. Pyörittelin kieltä nännien ympärillä. Maisa huokaili. Riisuin hänen housunsa, Maisa riisui minun. Siististi ajeltu pillu oli mahtava näky. Annoin pusun häpykummulle.
-Ooh.. Maisa tarttui valtavaan kaluuni ja puristeli sitä hellästi. Hän otti sen suuhunsa ja imi kovasti. Oli mahtavaa. Sanoin hänelle että keskeyttäisi. Minä vuorostaan nuolin Maisaa, kauaapa ei Maisa mun antanu nuolla ku hällä oli kiire saaha kalu sisäänsä. Nostin hänen opettajan pöydälle istumaan, otin jalat olalleni ja työnnyin sisälle.
-Sun kalu on ihana, Sami. Mä oon aika tiukka tiesitkö sen?
-Siltä tuntuu.
Aloitin rauhalliset työnnöt. Hetken työntelin keskinopeaa kunnes Maisa kirkui:
-NAI MUA LUJEMPAA, LUJEMPAA! Näytä mihin "pikku" poika pystyy!
Nopeutin hetkessä ja Maisa oli taivaassa. Hän huokaili ja sopersi kaikenlaista.. Minä kans aloin tulla joten nopeampaakin pääsin. Enää en jaksanut. Laukesin voimalla Maisan sisälle.
-Kiitti Maisa, sä oot elämäni pano!
-Kiitti vaan itelles saat tästä lähtien olla varovainen mun tunneilla, jätän pienestäkin jälkkäriin. Hän iski silmää ja puki.
Maisa anto mulle loppu päivän vapaata. Sanoi muille oppilaille että mulla oli tosi huono olo.

5

19864

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sex

   älä kirjoita paskaa.

   • JUO KUSTASI HOMO

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH VITTU.


   • OGA
    JUO KUSTASI HOMO kirjoitti:

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH VITTU.

    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH AH VITTU..................................................................................................................................................................


  • GrandMasterPimp

   hyvähän tuo oli vaikka aikaisemmat runkut nyt mitä paskaa puhuivatkaan mutta jatka samaan malliin :)

  • PikkuPrisca

   MEillä oli joskus lukiossa sijaisena blondi naisopettaja nimeltä Maisa, johon kaikki pojat olivat ihastuneet. Mikä yhteensattuma :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   102
   1770
  2. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   88
   1566
  3. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1128
  4. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   59
   1088
  5. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   254
   966
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   72
   917
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   56
   816
  8. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   58
   789
  9. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   36
   780
  10. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   60
   710
  Aihe