Talmacsi&KTM=IDIOOTTEJA

Turo-Inkeri

minulla ei ole yhtään mitään sitä vastaan, että paras kuljettaja voittaa kisan. Ja jos se vielä tapahtuu tilanteessa, jossa kisan voittaneella kuljettajalla olisi ollut selkeä tilaisuus auttaa tallikaveriaan MM-taistelussa (omien mahdollisuuksiensa ollessa enää teoreettiset, jos sitäkään), mutta hän ei näin tee, se todistaa että laji on "puhdas", ainakin mitä tallimääräyksiin tulee, ja paras voittaa ja piste.

Mutta SITÄ en sulata, että Talmacsi (joka oli silminnähden Mikaa nopeampi alusta asti), tuuditti tallikaverinsa (ja tallin) siihen uskoon, että hän puhaltaa yhteiseen hiileen, JA sitten muutti mielensä viimeisen mutkan jälkeen. Selitys, että varikkotaulu näytti vielä yhden kierroksen olevan ajamatta, on lievästi sanottuna laimea. Olisi sitten karannut Mikalta, jos kerran siihen olisi pystynyt (siltä ainakin vaikutti), jolloin Mikallakin olisi ollut tilaisuus vastata siihen, ja ainakin hän olisi edes tiennyt, että Talmacsi aikoo ajaa voitosta. Nyt ei varmasti voinut sitä tajuta.

Nyt Talmacsi todellakin "puijasi" voiton Mikalta viime metreillä, Mika, sen enempää kuin tallikaan, ei voinut aavistaa tuollaista liikettä, joka soti sitä vastaan, miten hän oli koko muun kisan ajanut. Veikkaan, että se apina päätti haluta voittaa vasta maalisuoralla. Myös tallihenkilökunnan ilmeet olivat näkemisen arvoisia.

Voi v---u mikä idiootti, "king for a day, fool for a lifetime!" Jos MM-taisto nyt ratkeaa Luthin eduksi alle 5 pisteellä, Talmacsi sopii viedä saunan taakse. Jos minulta kysytään, niin vaikka heti.

No, eipä voita Kallio maailmanmestaruuttaan ainakaan ns.talli"kavereiden" avulla, se on varma! FORZA Mika, minä uskon että pokaali tulee hänen takanreunustalleen, vaikka tallissaan näköjään ajaakin henkisesti vajavainen yksilö.

26

3418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3243424324324223423423

      Talmacia on periaatteessa turha syyttää koska hän ei hyödy kallion mahdollisesta mastaruudesta mitenkään vaan päin vastoin siitä on hänelle haittaa jos samallaisella kalustolla kilpaileva voittaa mestaruuden ja hän ei niin silloin jatkossa huomioidaan se ettei hän ollutkaan paras samallaisella pyörällä ajanut.

      ja sitten Talmachille on hyödyllistä saada mahdollisimman paljon voittoja jotta pystyy saamaan parempia talli paikkoja jos vaikka nousee 250 kuutioisiin jne...

      KTMää voi tietysti siinä mielessä pitää idioottina ettei hoitanut asiaa siten että kallio olis tullut ekana maaliin ja saanut ne 5 lisä pistettä koska jos nyt kauden loputta kallio jää 5 Luthin taakse viiden pisteen sisällä niin silloin KTM ei voi syyttää kuin itseään kun kuljettajien mestaruutta ei saavutettu. mutta KTM ei kai halua antaa tallimääräyksiä koska se huonontaa henkeä tallin sisällä tai sitten ovat niin reilun pelin puolesta.

      jos kallio voittaa mestaruuden niin on ainakin turha selitellä että hänelle olisi passailtu mestaruus.

      vaikeeksihan tää mestaruusjahti on menny ehkä jos kallio ei puristais ja jännittäis niin paljon niin olis helpompi keskittyä kilpailuun. huonoa tuuria kalliolla on ollut enemmän kuin luthilla mutta kallion ktm on luultavasti hieman parempi pyörä kuin honda mutta kallio ei varmaan saa tallin puolesta yhtä hyvää palvelua(säätämistä ja hänen ehdoillaan pyörän kehitystä) kuin luthi.

      • Turo-Inkeri

        ...että Talmacsi halusi voittaa ja voitti, vaan sitä, miten hän sen teki.

        Kun otetaan huomioon, miten Talmacsi ajoi koko kisan, JA katsotaan asioita hieman laajemmin, on päivänselvää ettei ainakaan Kalliolla voinut olla aavistustakaan mitä Talmacsi hautoi mielessään (tai sitten muutti mielensä maalisuoralla, whatever...)

        Tuo ei ollut se tapa, millä tallikaverin tulee tällaisessa tilanteessa ottaa voitto. Oikea tapa olisi ollut mennä ohi heti kun pystyy, eikä tuudittaa tallikaveriaan siihen uskoon, että toimii yhteistyössä / auttaa tallikaveriaan.


      • watt
        Turo-Inkeri kirjoitti:

        ...että Talmacsi halusi voittaa ja voitti, vaan sitä, miten hän sen teki.

        Kun otetaan huomioon, miten Talmacsi ajoi koko kisan, JA katsotaan asioita hieman laajemmin, on päivänselvää ettei ainakaan Kalliolla voinut olla aavistustakaan mitä Talmacsi hautoi mielessään (tai sitten muutti mielensä maalisuoralla, whatever...)

        Tuo ei ollut se tapa, millä tallikaverin tulee tällaisessa tilanteessa ottaa voitto. Oikea tapa olisi ollut mennä ohi heti kun pystyy, eikä tuudittaa tallikaveriaan siihen uskoon, että toimii yhteistyössä / auttaa tallikaveriaan.

        Suomalaisajajien tallit ovat aina olleet liikkeellä "puhtain asein" ilman tallimääräyksiä ja mikä on ollut tulos !?
        Muistetaan vaikka McLarenin töpeksintää Häkkisen aikaan !!


      • Pappa
        watt kirjoitti:

        Suomalaisajajien tallit ovat aina olleet liikkeellä "puhtain asein" ilman tallimääräyksiä ja mikä on ollut tulos !?
        Muistetaan vaikka McLarenin töpeksintää Häkkisen aikaan !!

        Mistä ihmeestä voisi käydä lukemassa tämän luupään kommentteja. Olisi kiva kuulla mitä ko. henkilö itse sanoi ajatelleensa ohituksen tehtyään. Aika arsesta toi teko kyllä tuolta turkkilaiselta oli.


    • törkysesti
      • Lauri

        ei tunnu aukeavan. Olisikohan jo täynnä kommentteja sankarin ajosta?


    • Lauri

      No ei ainakaan voi sanoa, että sarja olisi väritön. Kun Luthi oli todella kesy tällä kertaa, piti Talman heittää hiekkaa rattaisiin. Tässä vaiheessa kun on kuultu, mitä Mika kertoi tilanteesta voi vain todeta, että jos hän mestaruuden ottaa, se on hänen ihan ikioma mestaruutensa. Ja minä muuten uskon, että Valenciassa kruunataan mestariksi Mika Kallio.
      Vielä sananen eilisestä. Katsoin kauhulla Gaborin ajoa, ihan alusta alkaen. Se ei ollut kaukana, ettei hän kilkannut molempia ulos. On todella erikoista, ettei talli pystynyt rauhoittamaan tilannetta kaksoisjohdon vakiinnuttua. No tulevissa aika-ajoissa Mikan on vielä pidettävä huoli, ettei tämä selkään puukottaja ainakaan hänen imussaan saa hyvää aikaa!
      Kaikki mikä ei tapa vahvistaa, Mika tulee olemaan nopea myös jäljellä olevissa kisoissa.
      MIKA THE POLEKING RULES!

      • Turo-Inkeri

        nyt kun on ehtinyt jo kiukku hieman laantua, olen silti vakaasti sitä mieltä, että Talmacsi puijasi Kalliota, ettei hän aio voittaa.

        En suinkaan halua mitään F-1 tyylisiä "sopupelejä", mutta justiinsa sen verran tallikaveruus todellakin painaa tämmöisessä MM-pistetilanteessa, että hänen olisi vähintään pitänyt tehdä ohituksensa reilusti aikaisemmin, jolloin Mika olisi tiennyt mikä on pelin henki, ja saanut myös mahdollisuuden vastata.

        Minusta vaikutti, että Talmacsi oli päivän nopein kuski ja ansaitsi sinänsä voittaa.. teki sen vain aika typerästi ja väärällä tavalla. Toivottavasti Kallio ajattaa hänet ulos radalta seuraavassa kisassa, on sen vähintään ansainnut!

        Minäkin uskon, että Mika kaikesta huolimatta klaaraa homman -- ja kuten sanoit, se on sitten ilman mitään apuja otettu mestaruus!


    • taitavampi

      Paremminhan se näin meni kuin siinä tapauksessa, että pojat olisivat ajaneet tosissaan kilpaa. Silloin olisi ollut vaara, että kumpikaan ei olisi saanut muuta kuin rupia persiiseensä.

      Kun ottaa huomioon Talman ja Kallion koko-/paino -eron niin näyttäisi siltä, että Kallio on taidoiltaan altavastaaja.

      Konnuudessa unkarilaisella on vielä paljon opittavaa Kalliolta. Törkeämpää temppua kuin minkä Kallio teki Ajon-tiimille ei löydy suomalaisesta moottoriurheiluhistoriasta.

      • Turo-Inkeri

        ...perisuomalaisesta alemmuuden tunteesta ja heikosta kansallisesta itsetunnosta! "Emme me voi millään pärjätä maailman parhaita vastaan", BULLSHIT!!!

        Ja mikähän sinulle nyt näyttäisi kertovan, että Talmacsi on TAIDOILTAAN Kalliota parempi??? Okei, hän oli Qatarissa se nopeampi kuljettaja, tai sitten hänellä oli paremmin osunut rengasvalinta tai paremmin säätöihin saatu pyörä -- siinäkin kohti on olemassa aika kasa muuttujia! Lisäksi hän on Kalliota viitisenkymmentä pointsia, pari osakilpailuvoittoa jäljessä, eikä hänellä ole lähellekään 8:aa paalupaikkaa plakkarissaan tälle kaudelle. Ja muuten vielä lisäisin, että Talmacsi näytti tosiaan olevan nopeampi, mutta varsinkin piikeissä tuo onkin verrattain helppoa peesata toisen imussa.

        Ja lisäksi: Mika ei käyttänyt kaikkea nopeuttaan vaan kontrolloi johtoasemaansa, Talmacsin veto ruutulipulla oli kaikille paitsi hänelle itselleen yllätys. Juuri siksi T:n temppu olikin niin persuksista.

        Äläkä ala raahaamaan tähän jotain tallisopparijuttuja kahden vuoden takaa!! Tuumi myös hetkinen hiljaa itseksesi, olisiko Mika nyt ajamassa tosissaan maailmanmestaruudesta, jos ei olisi siirtynyt tehdaskuljettajaksi, vaan jatkanut Ajon privaattitiimissä (joka sinänsä on minunkin mielestäni hemmetin hyvä tiimi, muttei silti kovin korkealla HRC:n nokkimajärjestyksessä, tosin ensi vuonna voi olla tulossa tehdaspelejä niihinkin nurkkiin, mutta se on vasta huhua). KTM:llä voi suomalaisella passilla varustettu kuljettajakin päästä ykköskuskin asemaan, HRC:llä se on jokseenkin mahdotonta.

        ps. Mika hoitaa MAAILMANMESTARUUDEN SUOMEEN, ja sitten piletetään kaikki yhdessä:)!!!!


      • ei voita
        Turo-Inkeri kirjoitti:

        ...perisuomalaisesta alemmuuden tunteesta ja heikosta kansallisesta itsetunnosta! "Emme me voi millään pärjätä maailman parhaita vastaan", BULLSHIT!!!

        Ja mikähän sinulle nyt näyttäisi kertovan, että Talmacsi on TAIDOILTAAN Kalliota parempi??? Okei, hän oli Qatarissa se nopeampi kuljettaja, tai sitten hänellä oli paremmin osunut rengasvalinta tai paremmin säätöihin saatu pyörä -- siinäkin kohti on olemassa aika kasa muuttujia! Lisäksi hän on Kalliota viitisenkymmentä pointsia, pari osakilpailuvoittoa jäljessä, eikä hänellä ole lähellekään 8:aa paalupaikkaa plakkarissaan tälle kaudelle. Ja muuten vielä lisäisin, että Talmacsi näytti tosiaan olevan nopeampi, mutta varsinkin piikeissä tuo onkin verrattain helppoa peesata toisen imussa.

        Ja lisäksi: Mika ei käyttänyt kaikkea nopeuttaan vaan kontrolloi johtoasemaansa, Talmacsin veto ruutulipulla oli kaikille paitsi hänelle itselleen yllätys. Juuri siksi T:n temppu olikin niin persuksista.

        Äläkä ala raahaamaan tähän jotain tallisopparijuttuja kahden vuoden takaa!! Tuumi myös hetkinen hiljaa itseksesi, olisiko Mika nyt ajamassa tosissaan maailmanmestaruudesta, jos ei olisi siirtynyt tehdaskuljettajaksi, vaan jatkanut Ajon privaattitiimissä (joka sinänsä on minunkin mielestäni hemmetin hyvä tiimi, muttei silti kovin korkealla HRC:n nokkimajärjestyksessä, tosin ensi vuonna voi olla tulossa tehdaspelejä niihinkin nurkkiin, mutta se on vasta huhua). KTM:llä voi suomalaisella passilla varustettu kuljettajakin päästä ykköskuskin asemaan, HRC:llä se on jokseenkin mahdotonta.

        ps. Mika hoitaa MAAILMANMESTARUUDEN SUOMEEN, ja sitten piletetään kaikki yhdessä:)!!!!

        Kallio ei voita mestaruutta. Hän on liian pehmeä jätkä kovissa tilanteissa. Katsokaapa vaan, että viimeisessä kisassa ratkaitaan mestaruus Kallion ja Luthin välillä. Huonohermoinen Kallio ajaa ulos jossain vaiheessa. Näin siinä vaan tulee tapahtumaan. Kallio voi voittaa hyvissä olosuhteissa kisan tai kaksi mutta se kovuus maailmanmestariksi puuttuu.


      • Lauri

        mutta vain kusettamisessa. Jos hän olisi todella ollut nopeampi hän olisi ohittanut Mikan ja näyttänyt, että on nopeampi ja ajaa voitosta. Herra B:hän ohjeisti: jos olette Mikan takana tukekaa häntä, jos olette edessä menkää menojanne. Mitä teki Talma, otti imut aina viimeiseen kurvaan ja otti lipun. Jos Mika olisi aavistanut Gaborin kataluuden olisi hän varmasti kääntänyt loppuasetelman toisinpäin ja hyökännyt Gaborin imusta.
        Mutta turha tässä on enempää pelihousuja repiä, vielä on kolme kisaa jäljellä ja kaikki järjestyy. Nyt Mikakin tietää missä mennään eikä häntä toistakertaa yllätetä kuten nyt.
        Mika on jo kauden paalukuningas ja marraskuussa mestari!!!


      • Turo-Inkeri
        ei voita kirjoitti:

        Kallio ei voita mestaruutta. Hän on liian pehmeä jätkä kovissa tilanteissa. Katsokaapa vaan, että viimeisessä kisassa ratkaitaan mestaruus Kallion ja Luthin välillä. Huonohermoinen Kallio ajaa ulos jossain vaiheessa. Näin siinä vaan tulee tapahtumaan. Kallio voi voittaa hyvissä olosuhteissa kisan tai kaksi mutta se kovuus maailmanmestariksi puuttuu.

        Luthi on kova vastustaja ja todella nopea kuljettaja, sitä ei voi kukaan kieltää.

        Minä kuitenkin uskon Mikaan ja myös hänen mahdollisuuksiinsa, ja pidän sormet ja varpaat ristissä, että hän on se, joka pytyn vie. Ja arvaas mitä, kuljettajan suorituksiin voi, varsinkin tiukoissa paikassa, jollaisia Mikalla epäilemättä vielä on mestaruutensa tiellä, vaikuttaa tieto, että häneen uskotaan.

        Joten painu sinä alistuja vaan ostamaan isoin hattu minkä löydät, minä lupaan toimittaa sen täyteen jotain poskeen pisteltävää sitten, kun meillä on uusi suomalainen RR-maailmanmestari.


      • säheltäjä.
        ei voita kirjoitti:

        Kallio ei voita mestaruutta. Hän on liian pehmeä jätkä kovissa tilanteissa. Katsokaapa vaan, että viimeisessä kisassa ratkaitaan mestaruus Kallion ja Luthin välillä. Huonohermoinen Kallio ajaa ulos jossain vaiheessa. Näin siinä vaan tulee tapahtumaan. Kallio voi voittaa hyvissä olosuhteissa kisan tai kaksi mutta se kovuus maailmanmestariksi puuttuu.

        Jos Kallio mestaruuden voittaa niin se tapahtuu ennemmin vastuksen heikkouden/kaluston paremmuuden ansiosta kuin Mikan ajotaitojen ansiosta. Kyllä todelliset mestarit on veistetty hieman erilaisesta puusta, jos rehellisiä ollaan.

        Kun sataa niin on liukasta, kun on kuivaa niin saisi sataa jne... Kyllä Mikalla selitystä piisaa. Onhan niitä ongelmia muillakin ja olosuhteet ovat samat.

        Tietenkin on toivottava ja hieno asia jos Mika mestaruuden vie mutta enpä jaksa hänestä innostua ajajana ja vielä vähemmän ihmisenä.


      • Turo-Inkeri
        säheltäjä. kirjoitti:

        Jos Kallio mestaruuden voittaa niin se tapahtuu ennemmin vastuksen heikkouden/kaluston paremmuuden ansiosta kuin Mikan ajotaitojen ansiosta. Kyllä todelliset mestarit on veistetty hieman erilaisesta puusta, jos rehellisiä ollaan.

        Kun sataa niin on liukasta, kun on kuivaa niin saisi sataa jne... Kyllä Mikalla selitystä piisaa. Onhan niitä ongelmia muillakin ja olosuhteet ovat samat.

        Tietenkin on toivottava ja hieno asia jos Mika mestaruuden vie mutta enpä jaksa hänestä innostua ajajana ja vielä vähemmän ihmisenä.

        ...kehnoa tuuriakin matkansa varrella tällä kaudella.

        Esimerkiksi, kun Kallio vetäisi huolellisesti turvalleen vikassa mutkassa Mugellossa (ja HUOM. ei tyytynyt kakkossijaan, vaan ohitti tuolloin voittaakseen, ja kaatui), tulos oli 0 pointsia, ja kun pahin kilpakumppani Luthi teki aivan vastaavat manööverit Motegissa, hupsistakekkaa, tilille turahti silti kakkossija ja 20 pistettä. Tämä ei toki ollut Luthin vika, vaan sääntö-"kummajainen" joka toivon mukaan poistetaan tämän tapauksen virittämän keskustelun seurauksena.

        En ehkä vielä väittäisi Kalliotakaan miksikään epäonnen kuljettajaksi, mutta kyllä näistä kahdesta Luthi on tähän saakka ollut mr. Hannu Hanhi.

        ps. mestaruuden voittaa se, jolla on kauden lopussa eniten pisteitä, ja jos ei vastus ole kunnollista, ei se ole ainakaan hänen vikansa. Voidaanhan peistä taittaa loputtomiin esim. siitä, kun Criville voitti 500-kuutioisissa v.1999, eli että Doohan oli juuri lopettanut, ja Rossi vasta tulossa isoon luokkaan. Mutta historiankirjoihin Criville jää silti yhtenä maailmanmestareista, ja minun mielestäni aivan täysin ansaitusti. Kukaan muu ei saanut kasaan yhtä montaa pistettä sillä kaudella, ja kaikki muu on rekvisiittaa.


      • vielä käy
        ei voita kirjoitti:

        Kallio ei voita mestaruutta. Hän on liian pehmeä jätkä kovissa tilanteissa. Katsokaapa vaan, että viimeisessä kisassa ratkaitaan mestaruus Kallion ja Luthin välillä. Huonohermoinen Kallio ajaa ulos jossain vaiheessa. Näin siinä vaan tulee tapahtumaan. Kallio voi voittaa hyvissä olosuhteissa kisan tai kaksi mutta se kovuus maailmanmestariksi puuttuu.

        Olen hieman samoilla linjoilla kanssasi. Esim. jos sattuu olemaan sadekeli tai vain kosteaa niin mikan peli on pelattu. Nuo saamatta jääneet pisteet vielä kirvelevät pahasti. Mutta eipä ktm olekaan sarjassa mestaruuden takia. Ktm:ämmän mottohan on: tärkeintä ei ole mestaruus vaan mukana olo.


      • ei voita
        Turo-Inkeri kirjoitti:

        Luthi on kova vastustaja ja todella nopea kuljettaja, sitä ei voi kukaan kieltää.

        Minä kuitenkin uskon Mikaan ja myös hänen mahdollisuuksiinsa, ja pidän sormet ja varpaat ristissä, että hän on se, joka pytyn vie. Ja arvaas mitä, kuljettajan suorituksiin voi, varsinkin tiukoissa paikassa, jollaisia Mikalla epäilemättä vielä on mestaruutensa tiellä, vaikuttaa tieto, että häneen uskotaan.

        Joten painu sinä alistuja vaan ostamaan isoin hattu minkä löydät, minä lupaan toimittaa sen täyteen jotain poskeen pisteltävää sitten, kun meillä on uusi suomalainen RR-maailmanmestari.

        Mähän en painu minnekkään. Pidä sinä sinisten lasien läpi katsova umpisuomalainen homorunkkari vain turpasi kiinni ja tapa sitten itsesi kauden lopussa kun Kallio on kakkonen MM-sarjassa.


      • Turo-Inkeri
        ei voita kirjoitti:

        Mähän en painu minnekkään. Pidä sinä sinisten lasien läpi katsova umpisuomalainen homorunkkari vain turpasi kiinni ja tapa sitten itsesi kauden lopussa kun Kallio on kakkonen MM-sarjassa.

        perisuomalaisesta perus-kateudesta kärsivältä perus-alistujalta. Varmaan olet kuitenkin ensimmäisten joukossa tanssimassa kaduilla jos/KUN Kalliolla on homma paketissa?

        En muuten tapa itseäni vaikkei mestaruutta tulisikaan, minulla on kuitenkin mitä ilmeisimmin ollut kauden mittaan huomattavasti enemmän positiivisia fiiliksiä seuratessani Kallion taistelua kuin sinulla. Hän on ajanut upean kauden, tulee lopputulos sitten olemaan 1. tai 2.

        Yritä poika vaan nauttia siitä, ei näitä niin usein näe. Viimeksi kun suomalainen oli RR-maailmanmestari, oli 1970-luvun alkupuoli.


      • ei voita
        Turo-Inkeri kirjoitti:

        perisuomalaisesta perus-kateudesta kärsivältä perus-alistujalta. Varmaan olet kuitenkin ensimmäisten joukossa tanssimassa kaduilla jos/KUN Kalliolla on homma paketissa?

        En muuten tapa itseäni vaikkei mestaruutta tulisikaan, minulla on kuitenkin mitä ilmeisimmin ollut kauden mittaan huomattavasti enemmän positiivisia fiiliksiä seuratessani Kallion taistelua kuin sinulla. Hän on ajanut upean kauden, tulee lopputulos sitten olemaan 1. tai 2.

        Yritä poika vaan nauttia siitä, ei näitä niin usein näe. Viimeksi kun suomalainen oli RR-maailmanmestari, oli 1970-luvun alkupuoli.

        Ime kyrpää teini. Käyhän sinäkin välillä ulkomailla niin näet , että muuallakin on elämää kuin Suomessa. Mitä alistujaan tulee, se on Kallio; Sadekelillähän Mika tunnetusti antaa tilaa ettei molemmat kaadu :D . Lisäksi minä en juhli Kallion mestaruutta, koska en arvosta 125 luokkaa kovin korkealle, kuten ei ratamoottoripyöräilyssä yleensäkään. Piikkiluokka on lähinnä ponnahduslauta isompiin luokkiin. Ehkä sun lapsi ei kannata muistella -70 luvun alkua kun et silloin ollut vielä syntynytkään.


      • ei voita
        Turo-Inkeri kirjoitti:

        perisuomalaisesta perus-kateudesta kärsivältä perus-alistujalta. Varmaan olet kuitenkin ensimmäisten joukossa tanssimassa kaduilla jos/KUN Kalliolla on homma paketissa?

        En muuten tapa itseäni vaikkei mestaruutta tulisikaan, minulla on kuitenkin mitä ilmeisimmin ollut kauden mittaan huomattavasti enemmän positiivisia fiiliksiä seuratessani Kallion taistelua kuin sinulla. Hän on ajanut upean kauden, tulee lopputulos sitten olemaan 1. tai 2.

        Yritä poika vaan nauttia siitä, ei näitä niin usein näe. Viimeksi kun suomalainen oli RR-maailmanmestari, oli 1970-luvun alkupuoli.

        Kyllähän se tyhmempien mielestä kateutta on jos ei usko Kallion kykyihin. Samalla tavallahan se sun mielestä on kateutta jos ei usko Suomen voittava jalkapallon MM-titteliä 20-vuoden sisällä :D . Eiköhän se alistuja ole Kallio. Sadekelillähän se on Kallio joka antaa tilaa ettei molemmat osu toisiinsa, vai mitä? Ja tiedoksi minä en lähde kadulle tanssimaan jos Kallio vie tittelin, mutta sinä vaikutat sen verran lapselliselta että saatat yksinäsikin riehua torilla laulaen Queenin "We are the champions" kappaletta. Älä lapsi muistele -70 luvun alkua kun et sä silloin ollut edes syntynytkään.


      • Turo-Inkeri
        ei voita kirjoitti:

        Kyllähän se tyhmempien mielestä kateutta on jos ei usko Kallion kykyihin. Samalla tavallahan se sun mielestä on kateutta jos ei usko Suomen voittava jalkapallon MM-titteliä 20-vuoden sisällä :D . Eiköhän se alistuja ole Kallio. Sadekelillähän se on Kallio joka antaa tilaa ettei molemmat osu toisiinsa, vai mitä? Ja tiedoksi minä en lähde kadulle tanssimaan jos Kallio vie tittelin, mutta sinä vaikutat sen verran lapselliselta että saatat yksinäsikin riehua torilla laulaen Queenin "We are the champions" kappaletta. Älä lapsi muistele -70 luvun alkua kun et sä silloin ollut edes syntynytkään.

        naamariin ja äkkiä, sulla on mopo lähdös keulimaan katon kautta ympäri ihan just!


      • ei voita
        Turo-Inkeri kirjoitti:

        naamariin ja äkkiä, sulla on mopo lähdös keulimaan katon kautta ympäri ihan just!

        Sähän se lääkkeistä tiedätkin kun käytät niitä.


      • Turo-Inkeri
        ei voita kirjoitti:

        Sähän se lääkkeistä tiedätkin kun käytät niitä.

        ihan rehellisesti, saatko itse tupakkia R-kioskilta, vai täytyykö hommata joku spurgu asialle?

        Läppiesi perusteella minulla tosin on jo kokolailla kattava kuva sekä iästäsi, yleissivistyksestäsi, henkisestä kypsyysasteestasi että varsinkin tämänhetkisestä mielentilastasi.

        Taidan lopettaa kanssasi "keskustelemisen", se näyttää vaan pahentavan tuota mania-vaihettasi, ja on muutenkin vähän kuin masturboisi leivänpaahtimen kanssa: huvittavaa, mutta hieman tuskallista.

        Hyvää jatkoa. Koita rauhoittua.


      • ei voita
        Turo-Inkeri kirjoitti:

        ihan rehellisesti, saatko itse tupakkia R-kioskilta, vai täytyykö hommata joku spurgu asialle?

        Läppiesi perusteella minulla tosin on jo kokolailla kattava kuva sekä iästäsi, yleissivistyksestäsi, henkisestä kypsyysasteestasi että varsinkin tämänhetkisestä mielentilastasi.

        Taidan lopettaa kanssasi "keskustelemisen", se näyttää vaan pahentavan tuota mania-vaihettasi, ja on muutenkin vähän kuin masturboisi leivänpaahtimen kanssa: huvittavaa, mutta hieman tuskallista.

        Hyvää jatkoa. Koita rauhoittua.

        Saan itse tupakkaa, mutta en polta. Painu vain helvettiin niiden psykoanalyysiesi kanssa. Kerro rehellisesti mitä huumeita sä käytät vai oletko ollut syntymästä asti sairas? Muut ovat huonompia jos eivät kannata suomalaista kommenttiesi perusteella minulla on jo kattava kuva iästäsi, sivistymättömyydestäsi, henkisestä kypsyysasteestasi, kapeasta katsantokannastasi ja varsinkin tämänhetkisestä sairaasta mielentilasta.

        Älä vastaa kun se tuottaa sinulle ahdistusta ja pahentaa suppeaa ajatustyyliäsi. Tämä on vähän kuin kävelisi kuumilla hiilillä, mukavaa mutta alkaa poltella vähän liikaa.

        Pahaa jatkoa ja tapa itsesi.


    • vatuttaa tämmönen

      Voi vain kysyä montako mestaruutta schumilta formuloiden puolella olisi jäänyt saamatta jos tallikaverina olisi ollut noin "avulias" kaveri.

      Aika käsittämätön juttu. Miksi tuota moto gp sirkusta yleensä kierretään erivalmistajien toimesta? Että joku tallin kuskeista voittaisi mestaruuden. Ja kun siihen olisi hyvät saumat, pilaa täyden pistepotin tallikaveri. Siis siellähän KTM:llä taitaa pesiä oikein nerojen kerho. Enää jäi puuttumaan mikan klikkaus kokonaan pois radalta, sekin näytti olevan lähellä monta kertaa.
      Ja vielä tallipäällikkö kehtaa sanoa että jos takana on tallikaveri lopussa niin ei ole huolta. Eipä näyttänyt olevan.
      Tollotalli jossa ei ole tallipäällikköä vaan tollopäällikkö.

      • Turo-Inkeri

        kuitenkin sillä erotuksella, että tallilla on aika vähän tehtävissä silloin kun kuljettaja päättää ruveta tällaisiin yksilö-"suorituksiin".. kuulin, että Harald Bartol oli ohjeistanut, että kuka tahansa Kotari-kuskeista voi hänen puolestaan tulla ekana ruutulipulle, jos alusta asti on selvästi muita nopeampi, mutta mikäli on Mikan perässä, silloin ajetaan Mikan maailmanmestaruudesta.

        Ei vaan vissiin ollut paikalla tarpeeksi paksua ratakiskoa, mistä tämä olisi taivutettu myös herra Talmacsille!

        tollopäällikkö = :) (eikä liene epäselvää, KUKA se on KTM-tiimissä!!)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6183
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2576
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2083
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1827
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe