Saunasta kaikki alkoi...

Kokeilkaa...

70-luvun loppu,piikkikortti käpälässä,ikää 16,tyttöystävä...Olen sitä mieltä että jokainen joka kieltää katselleensa anoppia,tässä tapauksessa kokelasta, sillä silmällä,valehtelee.Niin tein minäkin.

Flirttailu hänen puoleltaan oli alkanut jo hyvän aikaa ennen tätä tapausta enkä oikein tiennyt miten suhtautua,hämmensi.Kutsuja saunaan sateli lähes joka lauantai,otin ne kuitenkin huumorin kannalta,olihan minulla upea tyttöystävä johon olin palavasti rakastunut.Tie kuitenkin vie ja niin anoppi alkoi kummitella ensin unissa,sitten jo runkatessakin.

Kesäinen sunnuntai ja olin vapaalla kesätöistä,tyttöystäväni piti kuitenkin lähteä töihin puutarhalle.Jäin hänen huoneeseensa odottelemaan, että hän palaisi ja voisin hyväillä häntä.Luonnollisesti ajatukset liukuivat seksiin ja otin kaluni esille,masturboin hitaasti.Jossain vaiheessa runkkaustani ymmärsin anopin olevan kanssani kahden talossa.Survoin seisovan kaluni housuihin ja menin keittiöön jossa anoppikokelas oli tupakalla,siihen aikaan vielä poltettiin sisällä.

Ensimmäiseksi sain kiusoittelevan katseen ja kysymyksen"mikä pullottaa"?En tänä päivänä tiedä mikä minuun meni,kaivoin seisovan kullin esille ja menin hänen eteensä.Anoppi naurahti ja sanoi, "sulla on jo miehen vehkeet",lause jonka muistan lopun ikäni.Kysyin haluaako hän pitää sitä hyvänä,hän epäröi ja sanoi ettei uskalla koska tytär voi tulla minä hetkenä tahansa. Hän otti kuitenkin kaluni käteensä ja runkkasi sitä hitaasti."Nopeasti sitten"olivat seuraavat sanat.

Menimme appiukon ja hänen makuuhuoneeseensa,vaatteita riisuen,paksu aikuisen naisen vitun tuoksu täytti huoneen kun hän levitti jalkansa.Olin jo laukeamispisteessä kun hän ohjasi kyrpäni märkään vakoonsa ja antoi toisen rintansa suuhuni.Yritin hillitä itseäni että kestäisin edes hetken ja kaikki menikin hyvin siihen asti kunnes hän sanoi että voit laskea reilusti sisälle,muuta en tarvinnut siinä tilanteessa,kortsu oli vakituinen seuralainen tyttöystäväni kanssa.Nain hulluna kun tunsin sperman irtoavan enkä pystynyt pidättelemään,anoppi uikutti ja ilmeisesti laukesi myös.

Muu on korutonta,heti ylös sängystä,minä ensin ,anoppi perässä, spermaa valuvaa vittua kuivaten isolla pyyhkeellä.Tuntui kyllä aika äijältä katsellessani spermalätäkköä lattialla hänen jalkojensa välissä.Sain pehmeän suukon.Yhteen kertaan se jäi,flirttailu ei.

1

26530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muijan sijaan

      Hääjuhlamme olivat kai normaalien odotusten mukaiset. Ystävät ja ssukulaiset molempien puolelta olivat läsnä lahjoineen. Pitopalvelu hoiti hyvin kaikki tarjoilupuolen ja itse lisäsin sitä vielä Virosta tuoduilla juomalasteilla.

      Minulla oli erittäin hyvät välit appivanhempieni kanssa, tai oikeastaan anopin kanssa. Heidän mökillään olin jo aikaisemmin huomioinut anoppini, aika rohkeat katseet. Usein hän suorastaan vei katseeni etumukselleni, tai hymyili viettelevästi vastaan, kun kihlattuni ei nähnyt.

      Hänen halailunsakin olivat minusta vähän pitkät ja läheiset. Häissääme virtasi alkoholi ja vaimonikin otti vähän liikaa. Lopulta hän yksinkertaisesti sammui. Veimme hänet yhdessä anopin kanssa yläkertaan appivanhempien talossa, missä häittemme loppujuhlaa vietettiin.

      Riisuimme vaimoni yhdessä anopin kannsa. Hääpuvun alta paljastuneesta korsetista anoppi antoi ihastuttavan huokaisun: "oooh, olisipa vielä nuori".

      Vilkaisin häntä ja koetin olla kohtelias sanomalla:
      "Mitä suotta, sinähän näytät yhtä nuorelta kuin tyttäresikin..."

      Näin ihastuksen hymyn anopin huulilla ja samassa tunsin hänen syleilynsä. Anoppi halili minua joka puolelta ja lopulta olimme alasti nukkuvan vaimoni vieressä. Anoppi melkein raiskasi minut ja sain parhaan nainnin siihen saakka, eikä vaimoni kovin paljoa paremmaksi ole kehittynyt vieläkään 15-vuoden jälkeen.

      Anopin kanssa siitä tuli sellainen salajuttu. Aina kun oli mahdollista, rakastelimme kiihkeästi, eikä vaimoni tiedä siitä mitään, tai... mene ja tiedä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe