Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

auttaako mangneettipatja?

kokeilin jo...

Sain kokeltavaksi mangneettipatjan, siis ns. unijärjestelmän, johon kuuluu patja, tyyny ja peitto. Siis kaikki sellaisia mangneettijuttuja.

Olen kärsinyt lähes 10 vuotta pahenevista uniongelmista ja uni/ nukahtamis/masennus-lääkkeet kokeiltu ja todettu, etten voi niitä käyttää: unilääke toimiikin päinvastoin, kuin pitäisi, eli lyhyen käytön (n. puoli v.) jälkeen estää myös unen tuloa, masennuslääke vaikutti autolla-ajoon, vaikka niin ei olisi pitänyt käydä ja olin jotenkin "kummallinen", kertoi mm. työkaverini. Myös em. lääkkeet vain enemmänkin tekivät minut uneliaaksi, tokkuraiseksi käytön jälkeisinä päivinä, vaikka niinkään ei olisi pitänyt käydä. Yksi, n. 15 v. markkinoilla ollut mas.lääke viel kokematta, eli sekin sitten joskus kait "koettava".

MAGNETTIPATJASTA:

Siis, mangnettipatja peittoineen tyynyineen oli n. 2 vk. minulla koekäytössä. Ensimmäisen yön jälkeen issiashermo ilmoitti olemassaolonsa, mutta sain nukuttua. Seuraavan yön nukuin ilman mko. patjaa ja sitten kolmantena yönä otin sen taas käyttöön ja lopputulos oli seuraavanlainen:
Nukuin yöni sikeää, syvää unta. Ensimmäisten öitten jälkeen tuntui, että väsyttää vain vaikka olin nukkunut hyvin, eli univelkaani ilm. nukuin pois. Lopulta alkoi olo helpottua. Oli mahtavaa todeta, kun uni tulee mentyä sänkyyn. Omaksi vastuukksi jää vain se, miloin nukkumaan aijon käydä. Kun olen ns. iltakukkuja, on se nukkumaan meno aina liian myöhäistä. Mutta unipatjasysteemi siis tomi, niinkuin halusin: kun haluan nukkua ja menen sänkyyni, uni tulee. Ainoastaan pissalle heräilen keskellä yötä, ja sen jälkeen taas uni jatkuu.

Ainut ongelma on sen uni/-mangneettipatjan hnkinnassa, että se maksaa aika paljon. Kyse siis sadoista euroista patjoineen, tyynyineen peittoineen.

Eli, onko teillä toisilla kokemuksia näistä unisysteemeistä= mangneettipatjoista, ja millaisia, kertokaa?

20

8692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käyttänyt jo kohta kolme vu...

      olen käyttänyt magneettipatjaa, peittoa ja tyynyä jo kohta 3 vuotta ja kyllä se auttaa. nukun paljon paremmin ja yö unen tarve on lyhentynyt, koska uni on kunnon unta. lapsellanikin on unijärjestelmä ja hän on lakannut sairastamasta ns lasten tauteja (korvatulehdukset ym.). Ajattelisin, kun puhuit hinnasta, että minkä arvoisena pidät omaa terveyttäsi, johonka uni on kyllä valtavan suuri vaikuttaja? Kysy ihmiseltä, jolta patja ollut kokeiltavana, mitä vaihtoehtoja sen hankinnassa?

      • Nuuskamuikkunen09

        ..jotakin. jos nuo puheet pitävät paikkansa, on kyseessä todella hyvä juttu.
        Mitenkähän lääketehtaat tällaisista asioista ajattelevat. hyvät unilääkkeen ostajat katoavat yms. lääkkeitten syönti romahtaa. Eihän sellasta voi lääketehteille tehdä?! Voiko?
        .. Voi : ))


      • Höh !!!!!!!!
        Nuuskamuikkunen09 kirjoitti:

        ..jotakin. jos nuo puheet pitävät paikkansa, on kyseessä todella hyvä juttu.
        Mitenkähän lääketehtaat tällaisista asioista ajattelevat. hyvät unilääkkeen ostajat katoavat yms. lääkkeitten syönti romahtaa. Eihän sellasta voi lääketehteille tehdä?! Voiko?
        .. Voi : ))

        Oletko noin lääketehtaiden orja että kaikki pitäisi sieltä kysyä ? Ei oo tullu mieleenikään moinen ajatus.

        Kyllä ne sormensa peliin ovat muutenkin osanneet laittaa kysymättä. Meneppä, ja tutkaile noita hallinto-organisaatioita, kuinka monessa ne ovat mukana, ja lainsäädökset sen mukaisia. Juuri tuokin, että terveyteen ei saa mikään muu vaikuttaa, kuin lääke.

        Et saa sanoa, että ne auttaa missään terveysongelmassa... heh... minä kyllä sanon, ja kuulutan oikein suurella ääneellä, mutta minä en olekkaan myyjä. Eivät ole vielä saaneet aikasiksi sanavapauden rajoitusta. Se olisikin jo kinkkisempi juttu. Siinä vaiheessa taitiasi olla jo maan rajatkin muuttuneet. Tiedä häntä, mihin EU meitä kuljettaa ?


    • Römpötipötpöt

      Otan patjan mukaan auton takakonttiin. Sen ansiosta bensiininkulutus on laskenut 0,48 l/100 km. Lisäksi sisäilma on selvästi puhtaampaa, etuvalot näyttävät pitemmälle ja auton maalipintakin kiiltää paremmin. Kaveri väittää, että renkaiden kuluminenkin vähenee magneettien ansiosta. Ainoa haitta on, että luottokortin magneettinauha meni sekaisin, ja jäin viime viikolla Pohjanmaan lakeuksille, kun en saanut lisää bensaa automaatista. Onneksi oli patja mukana niin en paleltunut aamua odotellessa.

      • Mainitaan sekin

        Luettelosta jäi mainitsematta, että eräillä henkilöillä kuten yllä olevalla kirjoittajalta on luottokorttinauhan lisäksi seonnut myös tuo pehmeämpi mössö yläpäässä. Joten mitään paleltumisen vaaraa ei siis ollut, kun ei ole mitään, mikä paleltuu.


      • Römpötipötpöt
        Mainitaan sekin kirjoitti:

        Luettelosta jäi mainitsematta, että eräillä henkilöillä kuten yllä olevalla kirjoittajalta on luottokorttinauhan lisäksi seonnut myös tuo pehmeämpi mössö yläpäässä. Joten mitään paleltumisen vaaraa ei siis ollut, kun ei ole mitään, mikä paleltuu.

        Tuota samaa kaveritkin sanoivat kun kuulivat että hankin magneettipatjan.


    • unijukka

      Juuri heräsin magneettipetatuspatjan, -peiton ja -tyynyn ihanasta syleilystä ... että aamujen aamua vaan!

      Nuo magneettijutut näyttäisivät harmonisoivan ihmisen monien ympäristötekijöiden takia muuttuneen ominaisvärähtelyn luonnon taustasäteilyn jaksolukuun, joka on muuten 7,8 hertziä.

      Ja sitten rupeekin näköjään tapahtuun pieniä ihmeitä, keho voikin alkaa parantaa itse itseänsä ...

      Ja alkaakin sitten nukkumaan juur niinko pitääkin ... ja rupee naitattaan ja kestoståndaan ... miettikäähän ...

      Oisko tässä myös asia, joka puoltaa magneettiterapiaa, magneettituotteiden käyttöä:

      http://ilmatieteenlaitos.fi/uutiset/index_4.html?Id=102 6280360.html

      Ja tässä vielä kirjallisuusvihje:

      Arja Lindqvist-Niemelä: Magneettiterapia hoitomuotona (235 sivua)

      Kirjan omistuskirjoitus alkulehdillä:

      Tämä kirja on omistettu fysiologian tohtori, filosofian tohtori, liikuntatieteiden maisteri Erkki Rauhalalle, joka teki Suomessa 80- ja 90 luvuilla merkittävää tutkimustyötä magneettikenttä- ja happihoitojen parissa.

      Fysiologina hän keksi yhdistää magneettikenttä- ja happihoidon, jolloin kumpikin hoitomenetelmä tukee toinen toistaan.

      Edesmennyt Rauhala teki lääkäreistä ja yliopiston tutkijoista koostuvan tutkimusryhmänsä kanssa kansainvälistä tutkimustyötä.    

      • orava1

        Älkää hyvät ihmiset uskoko kalliiseen hömppään (sekä magneettipatjat että happihoidot kuuluvat samaan lajiin). Tuo ihmisen ominaisvärähtelyn harmonisoiminen ei perustu mihinkään tieteelliseen tutkimukseen. Happihoidoilla ei myöskään ole tieteellistä näyttöä lukuunottamatta ylipainehappihoitoja tietynlaisten pintaongelmien kuten hankalien palovammojen hoidossa. Magneeteista ei toki ole mitään haittaa, ja kuten tiedetään erilaisilla plasebohoidoilla saadaan jopa 30-40 %:lla tehoa esille, joten omapa on valintanne makaatteko magneetin päällä vai syöttekö kalkkitabletteja. Happihoidot ovat enimmäkseen vaarattomia myös, mutta esim. peräsuoleen laitettaviin otsonihoitoihin on jopa kuollut ihmisiä.


      • pätkäunet

        Kalkin puutetta poteville ihmisille kalkkitabletit on hyväksi,
        parempia kuin myrkylliset lääkkeet.

        Magneettipatjasta en tiedä mutta etsin juuri tietoa,
        ja ne jotka on kokeneet tietävät parhaiten.

        Eilen luin jostain lehdestä haastattelun jossa nuori nainen oli päässyt
        5 vuoden kivuista ja turvotuksista eroon viikossa vain patjan avulla,
        mukana lausunto joltain lääkäriltä,
        todenperäisyydestä en tiedä mutta suositteli patjan käyttöä.

        Aioin kokeilla.


    • Magne

      Mistä näitä magneettipatjoja saa tilattua?

      • elamanlaatua

        katsoppa vaikka palveluita tarjotaan-osiosta kohta horstaman-terapiaa vaasasta.
        yhteystiedoista voi kysellä lisää tuotteiden saatavuudesta.
        Itse kun nukun magneettipatjalla joka yö!


      • Nuuskamuikkunen09

        Näitten mangnettipatjojen... yms tuotteitten merkki on Nikken.

        Kuulemmas niitä ei myy mikään liike, vaan yksityisten ihmisten, jäleenmyyjien kautta niitä tilattavissa. Ei ole suomalainen, tuote, sen tiedän..

        Voisin asian selvittää tarkemmin. Kirjoita minulle sähköpsosti, niin selvitän asia lisää ja kerron sitten sinulle enemmän asiaan liittyviä yksityiskohtia ja hankintakanavat. Sp.osoiteeni on:
        [email protected]


      • jopasjotain

        WWW.Vita-life.com ainakin myy magneetti tuotteita.


    • Jänkhäguru

      Voin allekirjoittaa väitteen, että magneettipatja kohottaa kuntoa. Alkukesästä oltiin vaelluksella Lapissa. Kannoin rinkassa magneettipatjaa (oli vähän raskas, mutta mitäpä sitä ei tekisi terveytensä eteen). Se jo pakkasi puuskuttamaan tunturin kupeessa. Otettiin suunta pohjoiseen järven rantaan kalapaikalle. Viikko tarvottiin jalat rakoilla ja päädyttiin Muonioon. Magneetit p...le pistivät kompassin sekaisin. Mutta kunto kohosi. Että sellainen kokemus. Hyvä oli patja. Jätettiin poroille makuualustaksi.

      • etsienc

        Patjan myyjät löytyy kun gookletat, useampikin.


      • Kaskass
        etsienc kirjoitti:

        Patjan myyjät löytyy kun gookletat, useampikin.

        Tämän mainostarinan kirjoittajat ovat markkinoijija. Ei kai kukaan muutoin moista hömppää kirjoittaisi kuin rahastusmielessä.


      • KovatAjat
        Kaskass kirjoitti:

        Tämän mainostarinan kirjoittajat ovat markkinoijija. Ei kai kukaan muutoin moista hömppää kirjoittaisi kuin rahastusmielessä.

        Työkkäri pistää aktiivisesti yrittämään. Kaikenlaista höynäytysbisnestä on tulossa lisää.


    • Eroonkuorsauksesta

      Puhukaa mitä puhutte. Entinen työtoverini ryhtyi Nikken-jälleenmyyjäksi runsaat kymmmenen vuotta sitten. No kauppa ei tietysti kovin hyvin käynyt, kun tuotteet ovat todella hintavia. Minutkin kutsuttiin esittelyyn ja menin. Esittelyssä kerrottiin kaikista tuotteista, myös patjasta. Meidän perheessä oli jo vuosia ollut isona ongelmana äijän joka öinen kuorsaaminen, viikottaisina känni-iltoina kuorsaus yltyi niin, että joskus annoin mukuloiden olla pois koulusta, kun eivät olleet yöllä saaneet nukutuksi. Ja, joo, nukkuivat er huoneissa, mutta kun ihminen kunnolla kuorsaa, ei siinä asunnossa nuku kukaan. No, tilaisuudessa kerrottiin, että Nikken-patjalla kun nukkuu, kuorsaus loppuu. Lähinnä nauratti. Mutta jostain kumman syystä päädyin ostamaan patjan, systeemi oli hinnoiteltu siten, että jos
      teki ns. jälleenmyyjäsopimuksen ja sen myötä osti ns. varastopaketin, sai patjan halvemmalla kuin jos olisi vaan ostanut pelkän patjan. Tein siis jm-sopimuksen, vaikka tiesin, etten kuuna päivänä myisi mitään kenellekään, en oo sen luonteinen. Tänä päiväkin mulla on vielä Nikken-pohjallisia ainakin 15 paria, tykkäsin niistä kyllä, mutta harvemmin käytin kenkiä, joihin olis pohjalliset sopineet. Lahjoitin pohjallisia kavereille, muttei kukaan tainnut edes ottaa niitä poois poaketista. No, se patja. Patja oli paksu ja jäykän tuntuinen. Mutta niin vain meillä kävi, että kuorsaaminen loppui. Kaikki muut olosuhteet ja elintavat pysyivät samana, ryyppääminen ehkä vähän on ihan vielä vuosien mnyötä lisääntynyt, mutta kuorsaus loppui. Ja tätä auvoista yöunta on meillä riittänyt siis yli 10 vuotta. Yksi kaverini, jonka kotona kärsittiin samasta ongelmasta, hankki Nikkenin sijauspatjan. Heilläkin kuorsaaminen loppuii heti, mutta alkoi uudelleen, en nyt muista oliko 3 vai 6 kuukauden kuluttua. Pakettiin kuului myös peittoja, tyynyjä ja noita sijauspatjoja, kaikki ovat edelleen käytössä, mutten osaa niistä mitään ihmevaikutusta sanoa. Mutta patja-asiasta olen varma. Kysymys ei voi olla mistään uskomusasiasta, koska ukko ei tänä päivänäkään tiedä minkänimisellä patjalla hän nukkuu. Olisi kiva kuulla, onko jollakin muulla vastaavia kokemuksia, enkä tarkoita nyt mitään mainosjuttuja. En myöskään tiedä, onko tätä patjaa esim. mahdollista ottaa kotitestaukseen ennen ostopäätöstä. Vaikea liikuteltava se ainakin on.

    • TäälläKukutaan

      Myykö Unikulma vastaavia tuotteita? Jostain maadoituslakanasta olen kuullut.

    • AngelaAava

      Lääketieteestä ja neurologiasta jonkinlaista (yliopistotasoista) koulutusta omaavana on perusteltua olettaa että magneettipatjalla voi olla vaikutusta ”sähköllä” toimivaan hermosolujen toimintaan ja niiden muodostamiin hermoverkkoihin/ hermotuksen alaiseen toimintaan. Jollaista on käytännössä lähes tulkoon koko ihminen siis on. Tänä päivänä olemme käytännössä 24/7 sähkömagneettisen kentän ohjaamia ihmiskaltaisia robotteja. Räjähdysmäisesti kasvanut teknologia ja sen myötä sähköstimulaation määrä on mullistanut ihmisen biologiaa ja fysiologiaa nopeammin, kuin luontainen sopeutumismekanismimme on ehtinyt mukautumaan. Ja koska luonnossa liikkuminen ja erityisesti ” kosketuksissa” oleminen , joka siis luontaisesti madoittaa on samanaikaisesti vähentynyt huomattavasti vielä 50- v takaisesta, on seuraukset ja oireet ilmeisiä. Tästä ilmeisimmät ovat siis unihäiriöt ja lisäksi (vaatii tutkimustietoa lähteiksi...kande suhtautua varauksella...) oletan, että valtava kasvu masennuksen, migreeni-kirjon, nepsy- kirjon ja muun psykofyysinen oireilusta saattaa mielestäni johtua sähköisen kentän aiheuttamista häiriöistä ihmisen hermostolliseen systeemiin.
      Tätä ajatusta vastaan magneettipatja kuulostaa järkeenkäyvältä maadoituskeinolta, joka auttaa ihmisen hermostoa rauhoittumaan luonnollisella tavalla. Tutkimustieto maan päällä paljain jaloin seisomisesta, maassa makuulla olemisesta ja yleensä luonnossa olosta on paljon, kun tarkastellaan niiden suotuisia uni- ja psykofyysistä vaikutusta.

      Itse ajattelin ostaa ko.patjan kokeeksi a. Uniongelmiin, migreeniin ja jatkuviin selkäkipuihin. Ja kyllä - olen muutoin terve, normaalipainoinen, liikunnallinen, terveesti syövä alle 40-v nainen. Joten en usko kyseessä olevan elintapaperäiset oireet. Huuhaan kuulloista sähköherkkyyttä olen kylläkin havaitsevinani, mutta jätetään tämä aihe parempien tutkimuslähteiden puutteessa vain omaan tietooni. Tarkoitukseni ei ole ” olla oikeassa”, vaan tuoda pohdinta ja henkilökohtainen rohkeus uskoa asioihin, joita ei aina voi nähdä. Ei voi niitä radioaaltojakaan, eikä kukaan ole vielä kieltänyt niiden olemassaolon ;)

      Joutilasta Joulua 2018 kaikille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1944
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      79
      1685
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe