Mistä saa viirejä...

Aloitteleva rahtari

jotka voi kiinnittää imukupilla tuulilasiin, niissähän on jonkin kuorma-auto merkin nimi (SCANIA, VOLVO, MERCEDES jne.) kirjailtuna ylhäältä alaspäin ja onko kenelläkään tiedossa mikä on niiden valmistaja?

16

4213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T.Kesseli

      Onnin auto oy:sta Helsinki vois löytyä puh:09-35085210 ja on kait niitä vaikka missä,ennen oli sen alan kauppiaita karjaan trucker festivaaleilla,sittemmin Tuusulassa samat festarit,en tiedä onko enää koko tapahtumaa.Yleensä vaikea saada asiallista vastausta tuollaisiin kysymyksiin näiltä palstoilta,korkeintaa joku"neropatti ja kaikki tietävä"voi vittuilla!Pitäs kuitenkin muistaa että jokainen se jostain aloittaa ja jostain se ensimmäinen kipinä tällekkin alalle pitää saaha,autokuskeja/yrittäjiä tarvitaan tulevaisuudessakin muistakaa se!joten ketkä osaa neuvoa niin alkaapi vain naputella!!

      • jjjj

        Tarkkaileppas rekkakuskien suosimien huoltoasemien
        auloja ja myynti osastoja joissakin roikkuu moisia kylttejä seinillä ja niissä yhteystietoja


    • Sami

      Mitenkähän olisi raskaan kaluston erikoisliikkeissä? Esim. Originator Oy Lahdessa.

    • rekkisfh16

      ripustelisi niitä killuttimia siihen tuulilasille, sillä ainakaan volvosta ei sitä oikeaa etukulmaa
      tahdo kunnolla muutenkaan nähdä jo 3 kappaletta rivissä niitä himoitsemiasi killuttimia estävät näkyvyyttä senverran tehokkaasti, ettei ole järkevää niitä laittaa...tai laita vain, mutta revi ne välittömästi irti, kun jonkun mummon olet keilannut nurin...oli sitten onnettomuuden syy sitten mikä hyvänsä,se tulkitaan loppuviimeksi sinun tappiokseksi,usko pois.
      mene ottaan mieluimmin vaikkapa joku eksoottinen lävistys, vaikkapa terskaan, taikka sitten vain nenä/huulirengas itsellesi, niillä vahingoitat ainoastaan itseäsi,etkä syyttömiä sivullisia.
      nim.kokemustakin löytyy...

      • T.Kesseli

        voi vitun toope,ilonpilaaja,luuletko olevasi vitsikäs?mee ite toiselle kanavalle(aihealueelle)seksinovelli!.Olipa ne viirit ym edessä tai ei niin ei tuo sinun vastaus ainakaan kovin kohtelis ole ja vielä vähempi vitsikäs!perkele!


      • tosi kuitenkin
        T.Kesseli kirjoitti:

        voi vitun toope,ilonpilaaja,luuletko olevasi vitsikäs?mee ite toiselle kanavalle(aihealueelle)seksinovelli!.Olipa ne viirit ym edessä tai ei niin ei tuo sinun vastaus ainakaan kovin kohtelis ole ja vielä vähempi vitsikäs!perkele!

        jos sinun autossasi on näköesteenä vaikkapa niitä v...n killuttimia,niin sinusta se syntipukki onnettomuuteen joutuessasi tehdään, se on saletti.
        olin sitten ilonpilaaja tai mikä hyvänsä,tiedän kuitenkin varmuudella ja kokemuksella.
        kyllä niitä killuttimia yllättävän monessa autossa vielä näkee ja poliisi aina kun pysäyttää sellaisen auton jostakin muusta syystä,niin pois on otettava,eikä paljon purnaukset auta.
        olen tähän ikään mennessä ja ajettuja kilometrejäkin lähes kolme miljoonaa,nähnyt ja kokenut tienpäällä yhtä sun toista,eikä kaikista suinkaan ole jäänyt hauskoja muistoja mieleeni,joten uskoisin hieman enemmän asioista tietäväni,mutta jos joku veti herneet nenään, sille ei voi mitään. ripustelkaa mitä ripustelettekin autoihinne.
        yst.terv. rekkisfh16


    • bussillaa

      Minulta löytyy. Olen keräillyt niitä kerrossänkyni tikkaisiin. Lisäksi mulla on muovinen Sisu.

    • Oiniitäaikoja

      Rahtarit tapahtumista ja trukk vestareilta.Forssan piknicistä olen ostanut monet viirit ja matkalla maaseudun rahtirasteilta.En tiedä omia kilometrejä ,eikä ole väliäkään. Ajoin pääsääntöisesti puoliperärekkaa .Aloitin jo 1974 ja lopetin 2015. Eli kauan on aikaa siis.Rekkakuskin työssä oli varsikin 70-80 luvulla omaherransa.Viihdyin aina tienpäällä sai rauhassa olla ja ajonautinto vaihtuvien maisemien vuoksi oli rauhoittavaa.Niitä viirejä on ainakin vielä nelostien muutamilla rekka kahviloissa matkalla Sodankylään ja viitostiella lähellä Kuusamoa ,sen ristjärven jälkeen.Ivalon sti möi yhteen aikaan merkkiviirejä.Nuorgamin vanhakauppa möi ainakin parivuottasitten.Äijällä muuten meni herne nenään kun tukkirekalla tukin sen pihan.

      • Oiniitäaikoja

        Vielä jatkoa.... nykyjään lasken vanhainkodissa lämmintä vaippaan ja pidän kippurajohtoista partakonettani äl aa puhelimena. Kovasti kutsun huutaen vanhoja ajokavereita, mutta ne ei vastaa, ei vastaa enää ei..


      • Oiniitäaikoja

        Heheh.Nykyään tarkastelen naistenperiä ja mietin minkälainen on piilossa oleva vetokita .


      • Oiniitäaikoja
        Oiniitäaikoja kirjoitti:

        Heheh.Nykyään tarkastelen naistenperiä ja mietin minkälainen on piilossa oleva vetokita .

        Kovasti sitten illalla mietin niitä naisten vetokitoja ja liikuttelen nahkaa kalun päällä edes takas loppua kohden kiihtyvällä tahdilla.


    • Dilulilulei

      Heitin viirit ja muut koristeet ikkunasta pelolle! Jotka eräs nuorempi tulokas oli laittanut! Turvallista matkaa kaikille!

      • Dilulilulei

        Niin, tosin suraavana viikonloppuna tuo tulokas hakkas mut baarin pihalla ja pisti minut maksamaan nuo viirit ja koristeet noin sata kertaisesti, mutta tulipahan heiteetyä ne kuiteskin ulos, eli oppiipahan olemaan.


    • Wiiri
    • runoseppo

      Ouhjee rakastan viirejä ,gay viirejä,homo koristeita,viirejä,viirejä pyyhin perseen vireillä ouhjee!!!

    • Rekka-.Pappa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe