Automaattikirjoitusta?

Punnu

Tätä on tapahtunut jo noin kuukauden ajan: Aloitan kirjoittamaan vaikka muistilappua kauppaan, keskelle sanaa kirjoitan tahtomattani sanaan sopimattomia kirjaimia. Aloitan uudestaan, kirjaimet joita ei pitänyt kirjoittaa aloittavat koko sanan. Keskityn tiukasti ja saan kirjoitettua mitä pitikin. Alan miettiä seuraavaa kaupasta tuotavaa, sillä aikaa huomaan taas kirjoittavani muutamia kirjaimia.
Tämä ei ole jokapäiväistä ja tapahtuu ainoastaan käsin kirjoittaessani. En ole koskaan yrittänyt saada selvää mitä sanoja kirjaimista muodostuisi, enkä uskalla koittaa tulisiko niistä sanoja jos vaan antaisin kirjoituksen jatkua. Kannattaisiko kokeilla? Onko kellään vastaavia kokemuksia?

11

2571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • parapsykologiaa.

      Lukihäiriöön saa terapiaa. Juttusi ei kuulu tälle palstalle.

      • Punnu

        Aika myöhäinen aika ilmestyä lukihäiriö (42v). Luulisi, että jo aikaisemmin olisi saattanut ilmetä? Eikö?


      • Ei.
        Punnu kirjoitti:

        Aika myöhäinen aika ilmestyä lukihäiriö (42v). Luulisi, että jo aikaisemmin olisi saattanut ilmetä? Eikö?

        Ei.


    • markku.sa

      Kyseessä on avautuvan kanavan yksi kommunikointi ja viestien vastaanottokyky.Jos keskityt,alkaa tulostakin tulla,mihinkään pelkoon ei ole syytä.Kyky tulee inkarnaatiosuvun eli edellisten elämien kautta.Kyky on siis luonnollinen ja itsestäänselvä kun sen oivaltaa,tälläkin palstalla jopa 50% sen ymmärtää ja lopuilla ei koskaan.

      • kalevi

        Automaattikirjoitus ei ehkä sittenkään taida olla niin "yliluonnollinen" viestikanava.

        Aivovaurion saaneet ihmiset saattavat kokea yllättävän ilmiön kun esimerkiksi oikea käsi tekee vastakkaisen toiminnon. Kun yrittää pukea vaatteita päälle. Vasen käsi kyllä pukee. mutta oikea käsi riisuu vaatetta pois. Aivopuoliskojen yhteispeli ei enää toimi, joten tulee vaikutelma vieraasta persoonallisuudesta.

        Automaattikirjoituksessa aivojen toinen puolisko saa hetkeksi "yhteyden". Nämä viestit saattavat tuntua henkimaailmasta tulleilta.

        Autonomiset äänet voivat johtua siitä kun aivojen tasapaino häiriintyy, ja alkaa saada "ulkopuolisia" viestejä toiselta aivopuoliskolta.

        Minun kokemukseni samasta aiheesta:
        Harkitsin soittamista tutulle henkilölle. Otin luurin käteeni ja aloin silmät kiinni pyörittää numeroita. Yllätys oli melkoinen, kun puhelu meni sille ihmiselle, jolle halusin soittaa. Tiesin toki numeron, mutta en pyörittänyt numeroita tietoisesti, vaan ne tulivat alitajunnasta. Samalla perusteella voisin sanoa, että nuo automaattikirjoitukset tulevat alitajunnasta. Niissä viesteissä on se tieto minkä olet tiedostamatta tallentanut, eikä mitään muuta.

        Siinä tapauksessa on oman mielenrauhan kannalta parempi unohtaa yhteydenotot "henkimaailmaan" ja keskittyä sen sijaan maallisiin asioihin..


      • Punnu

        Kokeilin sitten, mitä käsi tahtoi kirjoittaa.
        Sanat tulevat kahden-kolmen sanan ryppäissä ja joskus joku kirjain ei ole aivan selkeä, mutta selvästi kirjain. Käsiala on outo ja kirjaimet ovat tikkukirjaimia. Tässä muutamia: "..reikiin iski..,..neiti piilotti öisin..,..ei rikki 40."
        Ei siis mitään tolkkua, mutta silti jotenkin väkivaltaisen kuuloista tekstiä!


      • markku.sa
        Punnu kirjoitti:

        Kokeilin sitten, mitä käsi tahtoi kirjoittaa.
        Sanat tulevat kahden-kolmen sanan ryppäissä ja joskus joku kirjain ei ole aivan selkeä, mutta selvästi kirjain. Käsiala on outo ja kirjaimet ovat tikkukirjaimia. Tässä muutamia: "..reikiin iski..,..neiti piilotti öisin..,..ei rikki 40."
        Ei siis mitään tolkkua, mutta silti jotenkin väkivaltaisen kuuloista tekstiä!

        Kirjoituksesi tulee persoonatasolta,elikkä omat persoonat tekevät joskus jäynää ja tuottavat joko kirjoitusta tai ääniä päähän.Jos näin tapahtuu käsket(sisäisesti)persoonien olla hiljaa.Ei kannata yrittää väkisin,odottelet kunnes se tulee itsestään.Lähemmin häirikköpersoonastasi,hän on nuori tyttö vasta 12v.asunut aikoinaan Bulgariassa,joskus 1100 luvulla.


      • ´´´´

        Skeptistienkään jutut eivät aina ole totta. Älä sinäkään sorru uskomaan jotain epätodeksi vain siksi, että ilmiötä ei todeksi ole todistettu.
        Elämä on ihmeitä täynnä.
        Joku juttu voikin olla ihan oikeasti ja todisteetta totta.


    • Sara

      Tätä se äitipuoleni ihmeellinen kirjoitus siis on. Hän on puhunut että saattaa istua vaikka kuinka kauan ja kirjoittaa tai piirtää jotain ihan transsissa, eikä muista mitään jälkeenpäin. Näin sellaisen kuvan jonka hän oli piirtänyt, siinä oli intiaanityttö ja hänen elämätarinansa oli kirjoitettu runoksi, ihan eri käsialalla.

    • YLLÄTY ITSESTÄ

      Itse kirjoitan "automaattikirjoitusta" ja piirrän "automaattisesti". Ehkä ei ole samasta automatiosta kysymys, koska itse tulkitsen ne intuitiiviset automatiot pääsääntöisesti ali/ylitajunna ja tietoisen minän vuoropuheluksi.

      Ne ovat loistava tapa tutustua omiin suuriin tiedostamattomiin potentiaaleihinsa.
      Eikä vain uteliaisuudesta, vaan siitä syystä, että ali/ylitajunta tietää paljon enemmän kun tiedätkään ja siksi sieltä voit saada tietoa, joka johtaa (hetkessä olevan) ongelman täydelliseen selkeytymiseen. Ainakin minulla "automaattinen" piirtäminen johtaa ihmeen omaisesti ongelman selkeytymiseen. Jonka seurauksena mieli vapautuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe