SOMALIT JATKAA RYÖSTELYÄ...

HKI 10.10

Katuryöstöt jatkuvat Helsingissä
Helsinki. Väkivaltaisten katuryöstöjen sarja on jatkunut Helsingissä, vaikka tahti onkin hidastunut noin kuukauden takaisesta pahimmasta ajasta. Viimeisin ryöstö tehtiin sunnuntain vastaisena yönä teräaseella uhaten Kalliossa. Helsingin poliisi on pidättänyt yhden miehen ryöstöstä epäiltynä.

Poliisi epäilee, että katuryöstöihin osallistuneet kuuluvat parinkymmenen somalialaistaustaisen miehen porukkaan. Yksittäisissä ryöstöissä tekijöitä on ollut useimmiten 2–3. Uhriksi ovat valikoituneet usein humalatilansa vuoksi huonosti puolustautumaan kykenevät kaupungilla liikkujat.

Osa ryöstöistä epäillyistä on nyt vangittuna. Kaikkia tapauksia ei kuitenkaan ole selvitetty. Poliisi on perustanut erillisen katuryöstöprojektin, jonka avulla ryöstöt yritetään saada loppumaan.
Ryöstöissä uhreilta on viety omaisuutta. Välillä on käytetty väkivaltaa, toisinaan vain uhkailtu. Ryöstöjä on tehty keskustan alueella esimerkiksi Kaisaniemen puistossa ja Kampissa.

Rikoskomisario Tomi Janssonin mukaan epäillyt ovat 15–30-vuotiaita. Tekojen taustalla on kuulustelujen perusteella syrjäytymistä ja kulttuurien yhteentörmäykseen liittyviä ongelmia.

21

4761

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kultturien törmäys ??

      "Rikoskomisario Tomi Janssonin mukaan epäillyt ovat 15–30-vuotiaita. Tekojen taustalla on kuulustelujen perusteella syrjäytymistä ja kulttuurien yhteentörmäykseen liittyviä ongelmia."

      EI EI EI

      Tekojen taustalla on vittumaisuutta, tyhmyyttä, loukkaamisen halu auttajaa kohtaan, paskapäisyyttä, pelkuruutta ja kaikkien näiden yhdistelmää. Takaisin vaan sinne missä kulttuuri sallii aseelliset ryöstöt niin eipä ole sitten törmäilyä.

    • barrikaadeille ja pian

      Somalit ovat ikävä kyllä tämän maapallon syöpäpesäke.Sanokaa mitä haluatte.Asun Vuosaaressa ja tiedän mistä puhun.Taloyhtiössämme nimittäin asuu Somaleita enemmän kuin tarpeeksi. He virtsaavat rappukäytävään kohtalaisen säännöllisesti ja viimeksi oli myös ulosteet virtsan lisäksi. Roskat heitellään rappuun ja pitkin pihoja, metelöidään, haistaan ja varastellaan. He haistattelevat, huorittelevat ja homottelevat aivan avoimesti kun näihin asioihin yritetään puuttua. Talossamme asuu myös eräs somali vanhus(mies) joka sylkäisee joka kerran pihatasoparvekkeemme suuntaan kun ohi sattuu kävelemään. Liekö vääräuskoisuuden merkiksi. Miksi helvetissä me Suomalaiset sallimme tälläistä. Miksi helvetissä me Suomalaiset sallimme näitä paskoja paapovia viranomaisia ja politikkoja. Miksi? Ajatellampa asiaa päinvastoin, jossa Somalit ojentaisivat meille auttavan kätensä, ottaisivat meidät maahansa ja pitäisivät huolta kaikin tavoin, josta me kiitollisina varastelisimme heidän omaisuuttaan, sotkisimme paikat, nimittelisimme heitä vääräuskoisiksi voileipä toisessa kädessä. Hakkaisimme ja puukottaisimme heidän alaikäisiä lapsiaan.Ansaitsisimeko me elämämme siinä maassa ja kunnioituksen paikallisilta ihmisiltä? Ja jauhaisimme päivästä toiseen sitä samaa paskaa, että kaikki syrjintä johtuu meidän ihomme väristä, ei suinkaan siitä miten elämme. Nouskaa Suomalaiset kapinaan. Äänestäkää niitä, jotka vievät asioita oikeasti eteenpäin. Minulla on neljä lasta ja olenkin päättänyt, että jos yksikin heistä joutuu jonkin somalipaskan pahoinpitelemäksi ja ryöstämäksi, niin tulen pitämään huolen siitä, että se somali ei pääse oikeuteen asti, jossa hänelle annettaisiin pahimmassa tapauksessa 6kk ehdonalaista ja pieni sakko, jos sitäkään. Ja uhri jäisi näppejään nuolemaan. Ajatelkaa, millainen eläin voi potkia maassa makaavaa 14 vuotiasta tyttöä kasvoihin ja ympäri vartaloa, varastaa tämän vähät rahat ja kännykän. Seuraavana päivänä tämä sama paskasäkki on hakemassa sitä rahaa sossun luukulta jotka me olemme työllämme tienanneet. Herätkää helvetti! Mutta kun tuolta virastojen kirjoituspöytien takaa on niin hiton helppo rakastaa sellaisia asioita, joista ei tiedä mitään. Tarja Halonenkin puhuu aina niin suurella paatoksella ihmisoikeuksista, mutta aina niin yksisuuntaisesti ,että ihan hävettää. Missä ovat meidän ihmisiokeudet? Odotan vastakirjoituksia ja tekoja.

      • näin on totta tosiaan

        ei lisättävää eikä pois otettavaa.

        Odotan minäkin kun kohta joku risuparta vegaani ihmisystävä taas tuomitsee meidät rasisitiksi ja ilmoittaa, että itseasiassa tämä kaikki on meidän syytä.
        Vituttaa jo etukäteen


      • Turkulainen
        näin on totta tosiaan kirjoitti:

        ei lisättävää eikä pois otettavaa.

        Odotan minäkin kun kohta joku risuparta vegaani ihmisystävä taas tuomitsee meidät rasisitiksi ja ilmoittaa, että itseasiassa tämä kaikki on meidän syytä.
        Vituttaa jo etukäteen

        Olen ihmetellyt miten te annatte somalien pitää valtaa ja ryöstää/raiskata stadia!!

        Väkivaltaa väkivaltaa vastaan ! Niin se täällä turussa loppuu aina kun ulkolaiset rupeaa riehumaan.. Se on totuus..


      • tapahtuu

        Somaliassa olot alkavat vakiintua. Onnea Somalit, te pääsette kohta kotiin!


    • epärealistinen hanke

      Ei evoluutio ole mihinkään loppunut. Maailman kehitys kulkee eteenpäin ja palikat hakee paikkaansa. Maailmassa on paljon lajeja jotka tulevat katoamaan siksi, etteivät yksinkertaisesti pärjää omilla ehdoilla. Yksi tälläinen laji ovat somalit ja muutamat muut afrikan kansat.Meidän kehitysapuamme saattaisi verrata vanhaan hölmöläistarinaan jossa hölmöläiset kantoivat säkillä valoa pirttiin koska ikkunat puuttuivat. Heillä(somaleilla) itsellään ei ole minkäälaisiia mekanismeja joilla he voisivat ylläpitää ja kehittää omaa sivilisaattiotaan. Jos nyt sallitaan pieni mielikuvitusleikki ja matkustaisimme aikakoneella kauaksi historiaan, niin kuuluisiko meidän puuttua luonnon kulkuun ja pelastaa neandertalin ihminen tuholta vain jonkin keinotekoisen humanismin nimissä.Aivan yhtä hyvin voimme todistaa "hyvyytemme", estämällä "pahaa" leijonaa syömästä söpöä ja viatonta antilooppia. Jos somaleilla olisi jokin ratkaisu oman lajinsa ja toimeentulonsa säilyttämiseksi, niin he olisivat sen löytäneet jo aikoja sitten. Kuten sananlasku sanoo: Ei nälkäiselle kannata antaa kalaa, vaan hänet kannattaa opettaa kalastamaan. Tätä metodia on käytetty somaliassa paljonkin ja tosi laihoin tuloksin. Ei niin ulkoaohjautuvalla, primitiivisellä kansalla ole minkäänlaisia mahdollisuuksia selvitä. Se on luonnon laki! Heidän mielestään hallituksen velvollisuus on antaa ruokaa ja rahaa ja jumala hoitaa loput. Yksilön ei tarvitse panna yhtään kortta kekoon tullakseen toimeen. Tapahtuu mitä tapahtuu, niin se on jumalan tahto. Kun tähän yhdistetään täydellinen käsityskyvyn puute mailmasta, ammattitaidottomuus yms.. ovat keinot todella lopussa. Itse en ainakaan laita ropoakaan mihinkään keräyskuppiin joka menee jonnekin afrikan sarven alueelle.Kansakunnan, (joka paikkapaikoin elää vielä lähes kivikautta) vetäminen 2005 luvulle on yritys johon vain täydellinen hourupää idalisti saattaa uskoa. Siksi olisikin oikeampaa politiikkaa järjestää somalian olot sellaisiksi, että heitä voitaisiin auttaa saavuttamaan se elintaso ja laatu, joka heille, heidän kulttuurinsa ja kehityksensä taso huomioon ottaen kuuluukin ,heidän omassa ympäristössään. Ei siis lähdetä kuskaamaan heitä ympäri maailmaa toisten riesaksi.Ne muutamat rosvoklaanit joita somaliassa on , panevat taatusti vähemmän hanttiin kuin irakilaiset. Mutta kun ei siellä ole sitä hemmetin öljyä, niin menköön miten menee.

      • Tutkija nro 1

        Alkuperäinen Suomalainen äiti ei saanut sairaan lapsensa kanssa päivärahaa kelalta ,vaikka hänellä lääkärintodistukset sekä itsestään että lapsensa sairaudesta..
        Sekä kela että sosiaalivakuutuslautakunta katsoivat äidin työkykyiseksi...Huh huh
        Mutta jos tulet somaliasta niin silloin apu löytyy


      • mieleen

        että mainitsemasi kansanryhmä on evoluution kautta tullut erittäin kyvykkääksi selviytymään muitten avun ehdoin ja mikä sinä olet tuomitsemaan miten ihminen selviytyy, itsekin olet vain evoluution tulos joten mieti ensin ketä haukut, haukut samalla itseäsi.
        :)

        perkule

        =P


      • Työtä tekevä

        Uskomattoman asiallista ja tieteellistä tekstiä. Olen jo kauan ihmetellyt sitä, että miksi niitä Afrikan tolloja tekohengitetään ja kannetaan ruokaa vaikka ne ei itse viitsi tehdä asian eteen yhtään mitään. Ja kuten huomaamme, tilanne ei ole muuttunut mihinkään viimeisen 50 vuoden aikana.


      • suomalainen

        Muuten hyvä, mutta somalit ja ihmiset ovat kyllä samaa lajia. Vaikka ei sitä kyllä niistä murhaajista uskoisi.


      • edelliseen
        suomalainen kirjoitti:

        Muuten hyvä, mutta somalit ja ihmiset ovat kyllä samaa lajia. Vaikka ei sitä kyllä niistä murhaajista uskoisi.

        Se ,että kaikki niinsanotut ihmiset , olisivat samaa lajia, ei pidä paikkaansa. Aika vain on liian varhainen, voidakseen otta asian käsittelyyn. Tiede kyllä sen tunnistaa, mutta hiljaisesti. Joskus tuhannen vuoden päästä lapset voivat lukea koulussa tästä, josta nyt vaietaan. Ihmisen tunnusmerkit ovat toki paljon muutakin , kuin vain kaksi jalkaa ja kättä ja nenä keskellä naamaa. Ihmisyyteen kuuluu myös lajia suojeleva ominaisuus, johon puolestaan kuuluu kyky arvioida jälkeläistensä menestystä.Ihmislajille ei tyypillisesti kuulu tuottaa pelkästään suurta määrää jälkeläisiä. Eläimille suuren jälkikasvun tuottaminen on lajinsäilymisen kannalta elinehto, mutta ei ihmiselle, koska ihmisellä on muita mekanismeja, joilla se voi taata oman tulevaisuutensa. Hevonen ja aasi voivat paritella ja tuottaa jälkeläisiä, muuleja, mutta eivät ne silti ole samaa lajia. Voin esim. taitella paperista tietynlaisen astian, ja voin keittää siinä vettä tulen päällä, mutta en saattaisi sitä silti kattilaksi sanoa. Asiat ovat arkoja, ja se vuoksi niistä vaietaan. On suorastaan absurdi väite, että kaikki, ns. ihmiseksi luokiteltavat olennot olisivat geneettisesti samalla viivalla, ainoana erona ihon väri.


      • nyt pahasti
        edelliseen kirjoitti:

        Se ,että kaikki niinsanotut ihmiset , olisivat samaa lajia, ei pidä paikkaansa. Aika vain on liian varhainen, voidakseen otta asian käsittelyyn. Tiede kyllä sen tunnistaa, mutta hiljaisesti. Joskus tuhannen vuoden päästä lapset voivat lukea koulussa tästä, josta nyt vaietaan. Ihmisen tunnusmerkit ovat toki paljon muutakin , kuin vain kaksi jalkaa ja kättä ja nenä keskellä naamaa. Ihmisyyteen kuuluu myös lajia suojeleva ominaisuus, johon puolestaan kuuluu kyky arvioida jälkeläistensä menestystä.Ihmislajille ei tyypillisesti kuulu tuottaa pelkästään suurta määrää jälkeläisiä. Eläimille suuren jälkikasvun tuottaminen on lajinsäilymisen kannalta elinehto, mutta ei ihmiselle, koska ihmisellä on muita mekanismeja, joilla se voi taata oman tulevaisuutensa. Hevonen ja aasi voivat paritella ja tuottaa jälkeläisiä, muuleja, mutta eivät ne silti ole samaa lajia. Voin esim. taitella paperista tietynlaisen astian, ja voin keittää siinä vettä tulen päällä, mutta en saattaisi sitä silti kattilaksi sanoa. Asiat ovat arkoja, ja se vuoksi niistä vaietaan. On suorastaan absurdi väite, että kaikki, ns. ihmiseksi luokiteltavat olennot olisivat geneettisesti samalla viivalla, ainoana erona ihon väri.

        Tämä osasto on rikoksia varten, joten evoluutioteoriat voisi käsitellä tiedepalstalla.


    • MIKSI ETTE TAJUA

      Somalit on ammatti ja tapa rikollisia niin kuin muutkin konnat ! olkaa varuillanne kun liikutte yöllä kävellen ! Sitä somali kyttää ja jos käy hyvä mäihä niin raiskaus päälle, ei somali voi olla meidän tasolla ! niiltä on jäänyt 15 ensimmäistä vuotta pois eli ne on villielukoita ja miten niitä kouluttaa ! Antaa samalla mitalla takaisin , asematunnelin mc" kahvilassa käy huume kauppa kuumana !on pilvee, piriä, pollee, ym. somalit sekoa viinasta , niin että partioikaa ajoissa nyt alkaa taas raikkaus sarja Helsingin yössä katsokaa vain !!!

    • Jusa

      Sellanen pitäis järjestää. Oon kyllästyny siihen paskasakkiin.

    • B.Edmund
      • jepsjuu

        Saitti on suljettu...


    • Tyrmistynyt
      • joo

        En yhtään ihmettelisi. Näyttää jäävän kusetusrahoista hienoihin autoihin ja vaatteisiinkin.


    • Miten tämä saataisiin loppu...

      Firmamme yhteistyökumppanina on Singaporelainen yritys, jonka edustaja oli neuvottelemassa kanssamme tämän viikon maanantaina. Lähdettyään toimistoltamme ydinkeskustasta rautatieasemalle hänen luokseen tuli ulkomaalaistaustainen mies kyselemään kartasta ohjeita.

      Kun ilmeni, että Singaporelainen ei tuntenut Helsinkiä hänet piiritettiin ja sanottiin että FBI haluaa nähdä hänen paperinsa. Liikemiehemme meni hämilleen kun ei ollut vastaavaa kohdannut ja näytti lompakosta henkilöllisyystodistustaan. Samalla nämä ulkomaalaiset (Singaporelainen arveli heidän olleen Somalialaisia) varastivat lompakossa olleet setelit.

      Kehotin yhteistyökumppaniamme tekemään rikosilmoituksen, jonka hän tekikin keskiviikkona.

      Nyt itse asiaan: Nämä perkeleen ryöstelijät, jotka röyhkeydessään jo klo 18 aikaan illalla vievät rahat Suomen vientikauppaa edistäneeltä rehelliseltä liikemieheltä aiheuttivat Suomen maineelle turvallisena paikkana synkän tahran. Te asemalla majaileva ja ryöstelevä roskasakki, en ihmettele miksi ette ole pärjänneet kotimaassannekaan.

      Eikö tuota paskasakkia saada jo kuriin? Pitääkö tässä itse alkaa partioida rautatieasemalla ja kansalaisoikeuksien rajoissa katkoa kädet mokomilta suolinkaisilta? Tätä tapausta en unohda ja jatkossa tiedotan jokaista liikemiestahoa joka meidän luona käy olemaan keskustelematta yhdenkään tumman henkilön kanssa, koska on epävarmaa että ryöstetäänkö hänet. Tämän te paskasakki aiheutatte kaikille klaaninne kunniallisillekkin jäsenille. Ette mielestäni ole tervetulleita Suomeen.

      HÄVETKÄÄ!

    • kajol_77

      anteeksi mutta olen kovasti eri mieltä ja sitä vastaan että aiana syytetään somali ihmisiä
      myönnän että he eivät ole mikään pulmuisia mutta alkaa ärsyttä täällä suomessa asuu monta eri maalaisia ihmisiä mutta TUMMANIHOISIA. joten mistä tiedetään että ne ei ole kongoja.... tai muun maalaisia heti kun nähdään tummaihoista nii epäillään somlilaisia
      ja se on epäreilua
      sorry mut mua alkaa ärsyttää en halunnu olla mitenkään olla epäkohtelias....mutta kai saa kysyäkin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe