Anopit

E.K

Paljon näkee runkkareiden fantasoita anoppien panoista. Missä viipyy ne anoppien "tositarinat"
Tosielämässä taitavat olla anoppiin sekaantujat aika vähissä.

17

81934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anoppi

      olen kanssasi samaa mieltä, anoppia moni nuori mies himoitsee, mutta siihen ase asian arkaluontoisuuden vuoksi varmaan jääkin

    • suurinpiirtein

      Minulla voi sanoa olevan kokemusta tuosta, mutta ei ihan anoppitasolla.
      Olen nainut kahden tyttöystäväni äitejä ja kerran taas nain erään 35 aviossa olevan naisen lisäksi , hänen 17v-tytärtään, ja tuosta ilkesi äitinsä vielä suuttua!

      • Fundeeraaja

        Kuulostaa vähän liikaa Dustin Hoffmanin tähdittämältä elokuvalta Miehuuskoe, joka tuli pari viikkoa sitten telkkarista. Hyvä leffa muuten ja hyvä musiikki, esim Mrs Robinson...


    • horny68

      olis mitään vastaan kokeilla myös kohta viisikymppistä anoppiani, kokeiltuani jo tytärtään moneen kertaan;-)

    • onnistunutkaan

      anopin pano ainakaan mulla. Onneksi sain laitettua yrityksen kännin piikkiin. Ei ne oikeesti vävyille anna.

      • osa ei anna

        Osa antaa vain kouria


    • Keisari

      Ei tullut mieleen että anopit ei välttämättä osaa käyttää nettiä, tai että heillä ei välttämättä ole samanlaista halua todistella mitään yhtään kenellekään, niinkuin miehillä? Kyllä niitä anopinpanijoita vain kuule on vaikka harvassa ovatkin. Itse en ole kokenut enkä kokeile koska anoppini on heti suohirviöstä seuraava. Tuttuni kävi kuitenkin kännipäissään kokeilemassa omaa anoppiansa. Se tuli myöhemmin ilmi ja pilasi monen ihmisen elämän.

    • Joskus kokeillut

      En minäkään päässyt tosi toimiin edesmenneen anopin kanssa, mutta pettingiä oli silloin tällöin. Anoppi tykkäsi katsella minua vähissä vaatteissa. Teki oikein tikusta asiaa, kun olin vaikka suihkussa anoppilassa. Vilauteli joskus upeaa vartaloaan minulle "vahingossa".

      Muutaman kerran pääsin hyväilemään hänen rintojaan, mutta aina jomman kumman järki voitti, ettemme päätyneet sänkyyn. Vieläkin kaipaan joskus hänen kiimamista katsettaan, kun olin hyväillyt isohkojen vähän riippuvien rintojen nännit aivan kivikoviksi.

    • Unelma vävy?

      Minun anoppini sanoi itse kun istuimme kahdestaan kesällä verannalla "että voikun joskus joku panis mua ja oikein kovalla rytkeellä."

      Akkani oli marjastamassa ja appiukko töissä. Siinä joutessamme anopin kanssa juopoteltiin ja polteltiin tupakkaa kun noin tokas. Nooh anopin pillu maistui oikein hyvälle ja kovasti sitä tuli naimalla huudatettua. Aina joskus poistan vieläkin anopin himoja appiukolla kun ei kuulemma stondaa enään, emmekä pidä hommaa minään yksi elämän tarjoamista nautinnoistahan tässä vain on kyse.

    • anoppi

      ei tiedä tietokoneen käytöstä mitään, mutta suihinotosta se tietää kaiken!!!!

      • kkk17cm

        mutta anoppi pitää kullin vilauttelusta vaikka ei muuta olisikaan ,sekin kiihottaa ja vapauttaa esim saunontaa


    • jjjjjjjjjjjjjjjjjjj

      Puhelinseksiä ollaan vedelty anopin kanssa. Uskoo ken haluaa.

    • mietityttää

      Kyllä sitä ois Ex anoppia voinut hoidella mielellään. 60v ja kovin nuorekas ja muodokas. Pientä sanailua kyllä oli mutta ei oikein kunnon tilaisuutta tullut. Pitäisiköhän nyt kokeilla kepillä jäätä kun ei ole enää anoppini. ;o)

      • jurtikko

        Taitaa olla liian kuiva toi anoppi ja muutenkin epäsiisti, ett semmostaviagraa ei ole joka sais stodiksen mulle, se kun täytti 80 v.


    • aanop

      Mulle anoppi on märkä uni. Kun tämä tapahtui, niin vasta seurustelimme vaimon kanssa. Anoppi oli alta 50v ja sairaan seksikäs. Hain hänet pikkujoulusta yöllä klo 2 ja talutin autosta sisälle. Tuleva vaimo ja siskonsa nukkuivat yläkerrassa. Anoppi kävi kuumana ja alkoi halailemaan. Vastasin samalla mitalla jolloin tilanne eteni siihen saakka, että imeskelin kaulaa ja laitoin käden takapuolelle. Siitähän mulle hirveä stondis, jolloin anoppi intaantui ja laitoi käden housuihin ja otti munani kouraansa. Siinä sitten nojailtiin ja anoppi runkkasi kulliani. Meinasin kaataa hänet sohvalle, jolloin anoppi laittoi jarrut päälle ja meni vessaan. Huikkasi mennessään, että hyvää yötä. Menin siitä naimaan tyttöystävää... On oltu siitä lähtien kuin ei mitään olisi tapahtunut.

    • ei sankari

      no en tiedä kuin moni panee tai ei pane mutta itse olen 20v poikana saanut silloisen tyttöystäväni äitiä naida ja tapahtui selvinpäin ja useamman kerran ja itseasiassa ero tytöstä tuli siitä kun sai tietää että äitiä nain.ei mikään sankaritarina mutta itse olen nuorena päästänyt aivan ihanan tytön menemään anoppia nussimalla.

    • Anonyymi

      Olin nuori 25v piti mennä anoppia45v. katsomaan vaimo soitti töistä. Anopin selkä oli venähtänyt, kulki kumarassa oli ottanut konjakkia ei ollut auttanu vein sänkyyn ja otin saunatakin pois suuret pyöreät rinna oli viiveissa ja vähän leviä lantio. Nauroi ukko ei ole silloin kotona kun tarvitaan. Katselin voidetta ei ollut löysin öljyä jolla voi hieroa.
      Sanoin kokeillaan, anoppi oli vatsallaan tiputtelin öljyä sanoi kylmää kylmää.
      hieroin olka päät ensinavasin liivit sanoi et kai vetäisin ne pois hieroin kunnolla Salme huokaili että tekee hyvää pääsin pakaroille laiton lisää öljyä kuulu sanovan olkoon teet mitä haluat hieroin selkää ja pakarat ei mikään pihti kinttu jalat erillään ja väli näkyy kunnolla annoin öljyn valua kunnolla laskin pikkareita ja hieroin näkyi jo pillun huulet siirryin hieromaan jalkoja vedin välillä pikkareita alemmas hieroin jalkoja ja vedin kummallakin kädellä housuja alas olivat jo nilkoissa kun otin kädellä kiinni nakkasin housut levitin jalkoja Salme huokaili jo on hieronta työnsin pitkiä vetoja haaroihin asti lähelle pillua lantio nousi aina Sain jalat hierottua kään sin Salmea sanoi hui ei minilla ole mitään panin pyyhkeen kasvoille nyt on hieroin rintoja olen monesti katsonut niitä leivoin niitä ja puristelin nänniä kohti pyöritin nännejä Salme vaan huokaili hieroin vatsaa alavatsaa kun hieroin lantio nousi hieroin sievästi pillun yläpuoelta odotin reaktiota vain huokailuja karvat oli jo ihan öljyssä koskin huuliin jalat levisi tiesin saan koskea työnsin öljyset sormet sisään kuului vaan ei ei ei ja sain jatkaa lantio tärähtrli kun runkkasin Salme puristi toisesta kädestä antoi runkata kiljahteli ja odotti uutta laskin housut lattialle nousin sänkyyn haarat oli leviällä työnnyin sisään Salme sanoi vihdoinkin ja nakkasi pyyhkeen suukotin Salmea otti kiinni ja antoi kkieli suudelman kuiskas pane syvälle Salme antoi kuiskas haluan hulluna halusin heti kun aloitit oltiin öljyiset rakasteltiin pitkään Salme huusi kun teki hyvää Salmen orgasmin jälkeen tulin sisään Salme halasi ja suukotti kertoi ei koskaan näin ole käynyt ja tärisi.
      Kävin pesulla kun tulin makkariin veti luokseen kuiskas vaikka on niin väärin tule kalu oli heti kova työnnyin sisään Salme kuiski pane annan sinulle nyt kesti katsottiin toisia ja suukoteltiin suutelin Salmea kunnolla veti pään kaulalle ja sanoi että minä haluan ... kyrpää oikeaa kyrpää hulluna alettiin naida ja tulin ja tulin Salme sanoi en pese haluan osan sisnusta sisään. Peittelin Salmen vaimo soitti miten kävi sanoin ei vakavaa pesin suihkussa pitkään öljyä pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      58
      4120
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      171
      2533
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2329
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      155
      2315
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      429
      1604
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      152
      1408
    7. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      157
      1307
    8. 79
      1271
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      98
      1268
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      58
      1195
    Aihe