Mistä meritamenta Velkuan suunnalta?

Dustin

Eli tarkoitus olis lähtee ens viikonloppuna tuonne Velkuan suuntaan meritaimenjahtiin, ja nyt tiedustelisinkin vinkkejä ottipaikoista!

Onko kukaan lähiaikoina käynyt tuolla päin?
Mistä päin on tullut kalaa?
Ja onko kenties joitain tiettyjä paikkoja, mitkä kannattais käydä kokemassa?

Tässä tarkemmin karttaa siitä, minne ollaan menossa: http://www.univalkama.com/yhteystiedot.htm

Kiitoksia jo etukäteen kaikille vastanneille!

5

505

  Vastaukset

  • kalapaikka - TURUN KAUPPAHALLI

   • Parempi sais olla paikka


   • Harvoin siellä TAIMENTA on kirjoitti:

    Parempi sais olla paikka

    Hamburger Börs.
    Taimenen saat valmiiksi lautasella lisukkeineen ja juomineen.
    Vieheenä käy 100€:n setelit.


   • paikka kirjoitti:

    Hamburger Börs.
    Taimenen saat valmiiksi lautasella lisukkeineen ja juomineen.
    Vieheenä käy 100€:n setelit.

    Mistähän nämä lampaan päiset nerot oikein sikiää,tai ehkä koittavat olla vitsikkäitä


  • Univalkaman satamassa uudesta autosta rikkoutunut rengas tänäkesänä jo kahdesti.
   Huhun mukaan tavaraa katoaa

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Kokoomus vaatii ansiosidonnaista kaikille

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006566858.html?ref=rss Älkää missään nimessä kuvitelko että tämän takana on kokoomuslaisilta tai etenkään tuolta hirviöämmä Lepomäeltä minkäänlainen yritys parantaa suomalaisten työntekijöiden asemaa. Siinä on takana jotain todella pirullista porvallisuutta, ilmeisesti tarkoitus murentaa ammattiyhdistysliikkeen asemaa tällä lyhytaikaisella politiikalla. Mutta kauaskantoisesti se olisi työttömille ja työntekijöille vain ja ainoastaan heikennys.

   160
  • Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä?

   101
  • Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vihreät vaativat Timo Soinin eroa ulkoministerin virasta. Esim. Kansanedustaja Emma Kari, joka on tällä hetkellä Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtajana. ihmetteli Twitterissä, miksi pääministeri ei puutu ulkoministerin toimintaan, jos se ei vastaa hallituksen linjaa. https://www.uusisuomi.fi/uutiset/ulkoministeri-osallistui-aborttiprotestiin-tyomatkalla-vihreat-tyrmistyi-katsooko-hallitus-taas-soinin-touhut-sormien-lapi/9c0fb75e-3ce9-38d0-8a87-0506475a74a1 Nyt kun rikospoliisi epäilee ulkoministeri Pekka Haavistoa (vihr.) virkarikoksesta ja yhteistoimintavelvoitteen rikkomisesta, niin Marinin hallitus on hiljaa eikä kommentoi mitenkään Haaviston rikossyytteitä. Eikö Marinin hallitusta lainkaan huolleta se, mitä ulkomailla ajatellaan siitä, että Suomen ulkoministeri saa jatkaa virkaansa vaikka on syytteessä kahdesta rikosesta, josta toisesta voisi saada jopa kaksi vuottaa vankeutta? Onko tämä Suomen hallituksen hälläväliä linja?

   279

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   100
   6205
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1261