Koputuksia

kalle

Joskus vuosia sitten makuuhuoneeni katossa koputteli joku otus. Koputus alkoi huoneen toisesta päästä ja kulki välillä nopeasti ja välillä hiljaa sänkyni yli. Joskus taas koputus kulki ympäri huonetta lattiasta kattoon ja seinälle. Tämä toistui noin kerran kuukaudessa mutta sitten yhtäkkiä tämä ilmiö lakkasi. Nukun edelleen samassa huoneessa ja joskus vieläkin olen kuullut koputuksia ja askeleita kotini olohuoneesta ja keittiöstä. Ilmeisesti kyseessä on ollut rauhaton henki tai joku sellainen, itse en osannut sitä pelätä vaikka ties mikä piru lienee ollut.

13

4345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zombi

      Itselleni on tapahtunut vähän samanlaista, tosin se tapahtui päivällä. Olen kertonut tästä aikaisemminkin tällä palstalla. Luin sängyssä kirjaa ja potkaisin sängyn päädyssä olevaa seinää. Seinästä alkoi kuulua koputuksia ja hakkaamisen ääniä, jotka loppuivat hetkeksi ja alkoivat sitten uudelleen. Sitä kesti jonkin aikaa ja sitten se loppui. Eikä ketään ollut seinän toisella puolella, koska sen olisi nähnyt ikkunasta.

      • seinistä

        Myös minä olen kuullut omakotitalossa kummallisia seinästä kuuluvia ääniä ikään kuin jokin kipittäisi lujaa vauhtia paikasta toiseen. Melko karmivia ääniä, mutta yleensä olen järkeillyt asian niin, että siellä majailee rakenteissa hiiriä tms.
        Tosi lujaa ne kyllä juoksevat hiiriksi..
        Ja toisaalta ääni on joskus ollut mielestäni voimakkaampaa kuin mitä pieni hiiri (rotta!?) voi saada aikaiseksi.


    • toxic.tears

      En millään tahdo olla sarkastinen, mutta oliko kyseessä omakoti- vai kerrostalo?
      Itse asun kerrostalossa ja ylä puolella asuu ihmisiä ja tullut niitten juoksemista siellä pari kertaa säikähdyttyä. :P

      • Sanji1

        Yläkerran naapurit harvemmin juoksevat pitkin ja poikin seiniä...


    • Unettomat yöt

      Minulla on täsmälleen samanlaisia kokemuksia viimeisin niistä on viime perjantailta.
      Olemme äitini uuden miesystävän kanssa aina sillointällöin viikonloppuisin käyneet kunnostamassa vanhaa huvilaa, jonka kyseinen mies omistaa.

      Kaikki alkoi noin kuukausi sitten kun olin ensimmäistä kertaa yöpymässä huvilan keittiössä, jonne minulle on aina tehty peti.

      Olin melkein saanut unenpäästä kiinni kun outo koputus alkoi katosta ja kierteli ympäri seinää todella nopealla vauhdilla ja pysähtyi seinässä siihen kohtaan jossa sänkyni sijaitsi. Aluksi tietenkin ajattelin, että hiiret ne siellä juoksevat seinärakenteiden sisällä, mutta ajan mittaan äänet alkoivat olla todella kiusallisia ja voimistuivat aivan kuin joku olisi nyrkillä seinää takonut.

      Viime perjantaina kun olimme taas remonttihommissa huvilalla, niin osasin jo odottaa näitä yöllisiä ääniä, jotka aina illantullen alkavat.

      Äänet tulivatkin puolenyön maissa todella voimallisina. Ne alkoivat taas katonrajasta, jatkuivat seinää pitkin sänkyäni kohti ja ohitettuuan sänkyni, vieressäni olleet ikkunan verhot pitivät ääntä kuin joku olisi niitä heilutellut, sellaista suhinaa.

      Silloin huusin kovaan ääneen "LOPETA". Kuinka ollakkaan kokoyössä en tämän jälkeen mitään kuullut. Asiasta en ole kertonut äitini miesystävälle, joka autuaasti nukkuu toisessa huoneessa. Ensi viikonloppuna taas remonttihommat ja huvilalla yöpyminen edessä. Saa nähdä miten yö sillä kertaa sujuu.

      • Zombi

        Kyseessä on varmaan jokin henkiolento, joka haluaa kiusata sinua.


      • AulisParka

        Itse en ole koputuksia kuullut, vaikka olen autuaasti mennyt aina vanhaan hevostalliin nukkumaan jonne minulle on tehty aina peti. Huhupuheissa olen kuullut että joku siellä on öisin kyllä koputtellut. Veljeni siskon tyttären poika on niitä kertonnut kuulleensa mutta en viitsi mennä nyt kysymään kun hän tuolla autuaasti nukkuu, pirtissä jonne hänelle on aina tehty peti. Ja sitten asiaan en tiedä mistä nämä koputukset johtuvat, lienkö jännitteistä rungossa (paukkuuhan se hyvä runkonen akkakin kun oikeen jyystää), vaiko jokin eläin tai sitten ihan oikea kummitus. Outoa koska näitä koputuksia kuulee kovin moni. Outoa tosiaan. Päätän tälläkertaa tarinani tähän koska pitää mennä ottamaan puuro pois hellalta.


      • tutkija;=
        AulisParka kirjoitti:

        Itse en ole koputuksia kuullut, vaikka olen autuaasti mennyt aina vanhaan hevostalliin nukkumaan jonne minulle on tehty aina peti. Huhupuheissa olen kuullut että joku siellä on öisin kyllä koputtellut. Veljeni siskon tyttären poika on niitä kertonnut kuulleensa mutta en viitsi mennä nyt kysymään kun hän tuolla autuaasti nukkuu, pirtissä jonne hänelle on aina tehty peti. Ja sitten asiaan en tiedä mistä nämä koputukset johtuvat, lienkö jännitteistä rungossa (paukkuuhan se hyvä runkonen akkakin kun oikeen jyystää), vaiko jokin eläin tai sitten ihan oikea kummitus. Outoa koska näitä koputuksia kuulee kovin moni. Outoa tosiaan. Päätän tälläkertaa tarinani tähän koska pitää mennä ottamaan puuro pois hellalta.

        Tuohan on ihan klassinen kummittelutapaus. Joskus niihin voi liittyä myös poltergaistia jolloin esineet liikkuvat itsestään tms.
        Yleensä tälläinen kummittelu on loppunut kun on kutsunut median edustajat paikalle.
        Kummitukset ei ilmeisesti perusta julkisuudesta..

        (tietolähde: Henrik Tikkala: Olevaisen yöpuoli-kirjasta)


    • hiirulainen

      oliko sillä pienet korvat ja siimahäntä?

    • Iiik...

      Moi,
      Mä kuulin juuri äsken muutama minuutti sitten koputuksia. Ne kuuli läheltä ja kuulosti siltä,kun jok koputtaisi seinään. Olen yksin kotona,sillä äitini tulee vasta klo. 17.00. Olen kuullut koputuksia ennenkin. Kerran tunsin myös kylmää hengitystä käsissäni ja kaulassani. En tiedä mistä tämä johtuu.

    • Kirkuja

      Kerran kävelimme kaverin kanssa jouluna metsäteillä. Oli kova pakkanen eikä tuullut yhtään. Yhdessä välissä kuulin mereltäpäin kovan kirkaisun, semmoinen pitkä minkä joku iso lintu saattaisi päästää. Vastaan tuli kohta jossa oli käppyräinen puu, ja jostain läheltä kuului kovaa kitinää ja narinaa, kuin vanha kiikku narisisi tosi lujalla äänellä. Mietimme onko jossain puussa linnunpesä jossa poikaset rääkkyy, mutta ei kai ollut. Ääni paikantui käppyräiseen puuhun ja ihmettelimme siinä vieressä että miten se tuollaista ääntä voi päästää? Sanoin ääneen että "saammeko kulkea tästä" ja se loppui heti. Olimme siinä lähistöllä vielä hiljaista ja kirkasta kuutamoyötä ihmettelemässä jonkin aikaa, mutta ääni oli hävinnyt. Mikä lie luonnonhenki? Puu ei narissut tuulen voimasta koska ei tuullut ja oli aivan hiljaista.

    • Anonyymi

      Joo mistähän semmonen johtuu että nyt yöllä about 2.45-3 yöllä nyt siis klo 3 yöllä kun kirjoitan ja olen makuuhuoneessa ja asun/olen yksin ja keittiöstä kuuluu naputusta ja ovi on auki ja en todellakaan mene ottamaan selvää äänestä
      PS:kuulostaa siltä että joku naputtaisi minun puista keittiön pöytää

      • Anonyymi

        Olisko pöydän jalka lämpöpatteria vasten joka lämmön vaihdellessa naksuu?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe