Aihealueet

Listaukset

  Tuomas Vimma / Kusti Miettinen / Hytönen

  Vimmaa

  Roskatoimittaja / roskalehdistön syöttiläs Matti-Esko Hytönen mollaa nyt Iltalehden juorupalstallaan Kusti Miettisen persoonaa (aka. Tuomas Vimma).

  Vaan ei mahda mitään: Tuomas Vimma: Helsinki 12 oli saamiensa palkintoehdokkuuksien arvoinen. Tosi kulkeva ja kumma romaani. Alkoi räväkällä puoliparodialla mainostoimisto huumasta ja siirtyi tyylikkäästi mustaa dekkariin ja väkivaltasoppaan Helsingissä. Parhaita kotimaisia kirjoja vuosiin. Jopa klassikko erikoisuudessaan.

  Toivottavasti Miettisen/Vimman toinen opus vastaa tasoa.

  Hytönen F.O.A.D.

  4

  1269

   Vastaukset

   • Samaa mieltä. Yksikään Hytösen nälväisyistä ei oikein osunut. Mies selvästi kompensoi lyhyyttään vittuilemalla kaikille. Säälittävää.

    • Vimman uusi kaupoissa. Takakansi lupaili samantyylistä jatkoa kuin ensimmäinen.


   • Se Hytönen on jus se Vimma, vittu! Yrittää vaan kusettaa, vittu.

   • Ainoa vaan, että Tuomas Vimma (aka.Kusti Miettinen) on murhannut, kuten kuvattu ensimmäisen kirjan (Helsinki 12 ) lopussa. Tappoi veera nieminen nimisen naisen ihan Hernesaareen näkyvässä majakkasaaressa. Yhdessä roope aallon, jari isometsän, mikko kompan, marius asikaniuksen ja maria anthonin sekä marius antoniuksen kanssa. Myös henna kalinainen osallistui, muita nimiä en anna. ja homoja ovat kaikki (eli naisiksi pukeutuvia miehiä)

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    216
    10431
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    237
    4921
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    61
    900