Tuomas Vimma / Kusti Miettinen / Hytönen

Vimmaa

Roskatoimittaja / roskalehdistön syöttiläs Matti-Esko Hytönen mollaa nyt Iltalehden juorupalstallaan Kusti Miettisen persoonaa (aka. Tuomas Vimma).

Vaan ei mahda mitään: Tuomas Vimma: Helsinki 12 oli saamiensa palkintoehdokkuuksien arvoinen. Tosi kulkeva ja kumma romaani. Alkoi räväkällä puoliparodialla mainostoimisto huumasta ja siirtyi tyylikkäästi mustaa dekkariin ja väkivaltasoppaan Helsingissä. Parhaita kotimaisia kirjoja vuosiin. Jopa klassikko erikoisuudessaan.

Toivottavasti Miettisen/Vimman toinen opus vastaa tasoa.

Hytönen F.O.A.D.

4 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Samaa mieltä. Yksikään Hytösen nälväisyistä ei oikein osunut. Mies selvästi kompensoi lyhyyttään vittuilemalla kaikille. Säälittävää.

    • Vimman uusi kaupoissa. Takakansi lupaili samantyylistä jatkoa kuin ensimmäinen.


  • Se Hytönen on jus se Vimma, vittu! Yrittää vaan kusettaa, vittu.

  • Ainoa vaan, että Tuomas Vimma (aka.Kusti Miettinen) on murhannut, kuten kuvattu ensimmäisen kirjan (Helsinki 12 ) lopussa. Tappoi veera nieminen nimisen naisen ihan Hernesaareen näkyvässä majakkasaaressa. Yhdessä roope aallon, jari isometsän, mikko kompan, marius asikaniuksen ja maria anthonin sekä marius antoniuksen kanssa. Myös henna kalinainen osallistui, muita nimiä en anna. ja homoja ovat kaikki (eli naisiksi pukeutuvia miehiä)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.