olenko ainoa?

tyttö90

Ok. mä haluisin kysyä ku mä meen nyt kuudennelle ja mul on alko viidennen alus menkat ja kaikis lappusissa joit saa terkkarilt lukee aina -älä huoli jos muut ovat kehittyneet sinua nopeammin...
Nii mites sitte ne jotka ovat kehittyneet muita nopeammin niinku mä! Mä oon nyt meijän luokan pisin tyttö ja ainoo jolla on alkanu menkat ja karvotus kasvanu, eks ketkään oo ajatellu kuinka vaikeeta on olla se *ensimmäinen* luokalla? Onko kohtalon tovereita?

anteeksi jos muotoilin kysymyksen epäselvästi

9

790

  Vastaukset

  • Minä menen ensi syksynä ysille ja mulla ei oo viel alkanu menkat,mua hävettää koska olen varmaan luokan ainut jolla ei ole alkanut...
   On todella ärsyttävää kun joutuu valehtelemaan että on alkanu

   • mee kotiis kasvaa!!! onks sillä mitää välii onko eka vai vika!!? olkaa ylpeitä siitä!!!


  • miten sä oikein näät jos likalla on vaatteet päällä (niinkuin koulussa yleensä olaan) niin onko hänellä menkat alkanut ja karv. kasvanut?????

   • Ootko kuullut liikuntatunneista ja suihkuista? Kuka sanoi että se näkee vaatteiden läpi jotain? :)


  • Kyl mullaki oli sama juttu.. Tosin olin vasta neljännellä kun mulla alkoi menkat.. Ja olin kyllä pari vuotta se ensimmäinen luokallani. Vaikeeta oli, kun varsinki kaveritkin (tyttö kaverit) eivät tajunneet sellaista asiaa kuin menkat, karvoitus ja sun muuta sellaista ja niistä se oli naurettavaa ja mä olin jokin epämuodostunut peikko.
   Niih, totta se kyll on, ettei missään esitteessä mainita siitä, että mitä tehd jos olet se ensimmäinen luokalla..

   Mutta, ole ylpeä siitä! Jos kaverisi ovat sellaisia niin kuin minunkin oli, epäymmärtäväisiä, älä mainitse asiasta niille. Kyllä niilläkin joskus sellaiset alkaa, ja silloin voit kertoa niille ylpeydellä, ja todennäköisesti ne alkaa kyselemään sulta neuvoja.
   Mutta nyt, onnea!

   • Tuliko teille ensin menkat ja sitten karvoitus vai päinvastoin? Mulle nimittäin kävi näin, ja vaikka menkat alkoi neljännellä niin kukaan ei aavistellut mitään, kun menkat oli helpompi pukuhuoneessakin salata kuin karvoitus.
    Nelosen jälkeen kun tultiin vitoselle niin yllätysyllätys: en ollutkaan ainoa jolla oli "pensas" jalkovälissä, vaan aika monelle oli kesän aikana tpaahtunut vähän muutoksia...kuutoseilla olikin vissiin kaikki jo "täysinkehittyneitä..."


  • Ihmetyttää kun omassa ala-asteiässäni ei vertailtu koskaan kenellä on karvat kasvanu ja menkat alkanu jne. Ehkä kukin mielessään, mutta ei siitä puhuttu. Ja kun aikaa kuitenkin on vaan viitisen vuotta niin tuskin nuoriso kovin paljoo muuttunu on...? Älkää ottako siitä paineita, myöhemmin kehittyvät tytöt kehittyvät sit kerralla ja KUNNOLLA :)

  • mul alko just tänää menkat ja oon 12 vee ja vähä pelottaa ja ahistaa just se et jos koulus kaikki niiku kyselee et oks sul alkanu ja sit ne sanoo ei nii mitä mä sit vastaa ku rupee nolottaa et ooks mä oikeesti eka ku oon kumminki viel aika nuori...

   • Jos joku kysyy niin sanot ettei se kuulu muille. Enkä usko että oot eka jolla on alkanut kun oot kuitenkin JO 12 v.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   72
   1469