Yllätys metsässä

Kati84~

Oli kevään ensimmäisiä päiviä, tiet olivat loskaisia, koiranpaska haisi polkujen varrella ja vettä tihutti heikosti. Olin juuri ostanut punaisen Rukan sadeasun ja mustat, pikävartiset miesten kumisaappaat. Päätin lähteä kokeilemaan uusia vaatteitani läheiselle pururadalle, joka oli seudun suosituin ulkoilupaikka. Laitoin päälleni pitkät alushousut, sillä ilma oli kuitenkin sen verran viileä, että pelkillä satiinistringeillä saattaisi vilustua. Niiden päälle vedin nappiverkkarit ja lopuksi kiihottavan punaiset, ihanan tuoksuiset kurahousut. Pilluni kostui jo pelkästä kuravaatteiden koskettelusta, niiden päällepukeminen aiheutti jo pientä orgasmintapaista supistelua alapäässäni. Rintaliivejä en laittanut ollenkaan, mutta sadetakin alle laitoin verryttelytakin ja t-paidan. Uusia saappaita en kuitenkaan vielä raaskinut laittaa jalkoihini, vaan otin kaapista vanhat, kuluneet ja likaiset kumpparit. Niin olin valmis ulos lähtemään. Hetken mietittyäni laitoin käsiini myös keltaiset kura-hanskat, joitä käytän itseni sormettamiseen.

Pururata oli ihan mutainen ja koiranpaskaa oli siellä täällä. Olin jo aivan märkä, ennen kuin olin edes pääsyt kunnolla kävelemään ihanan löllöön mutaan. Ihmisiä ei näkynyt, jotem heti löydettyäni koirankakkaa, istuin sen päälle kurahousuillani. Pilluni suorastaan tihkui kiimasta, kun kurahanskoillani puristelin kakkaa käsissäni. Olo oli niin kiimainen, että menin metsän suojiin masturboimaan. Löysin suuren kiven johon nojaten aloin tyydyttää itseäni.

Kesken hommien kuulin takaaltani miehen äänen: "Ai, täällä on muitakin sadeasuihmisiä liikenteessä." Mies oli minua ehkä parikymmentä vuotta vanhempi (itse olen 21) ja hänellä oli yllään punaiset kumisaappaat ja siniset kurahaalarit sekä punainen sadetakki. Käsissään hänellä oli neonin pinkit kurahanskat. Pyysin häntä tulemaan tyydyttämään minua ja pian tunsinkin miehen kielen pillussani. Hänen kurahanskat hyväilivät persettäni ja pian peukalo olikin jo anuksessani. Värisin saadessani ensimmäisen orgasmin miehen kielestä. Hänen saappaansa olivat aivan koirankakassa ja aloin pyyhkimmään niitä kurahaskoillani. Mies oli yhtäkkiä takanani, kun vielä olin maassa nelinkontin jä tunsin hänen työntyvän anukseeni hitaasti ja hellästi, mutta samalla kiimaisesti. En ole ikinä pitänyt anaaliseksistä, mutta tällä kertaa annoin kiiman valloissa miehen panna minua muutaman työnnön ajan. Pian mies otti kullinsa pois perseestäni ja pyyhki sen puhtaaksi sadetakkiini. Otin miehen kalun suuhuni puhdistaakseni sen perusteellisesti ja kävin kiveä vastaan jalat levälteen. Mies työntyi märkään pilluuni ja käskin hänen panna minua niin rajusti kuin vain hän halusi. Ei kestänyt kuin parikymmentä sekuntia kun tunsin miehen tulevan. Pilluni täyttyi kuumasta ja tahmeasta spermasta. Minun oli pakko sormellani pyyhkäistä spermaa pillusta maistiaisksi. Sen suolainen maku saa minut aina kiimaiseksi. Keskittyessäni maistelemaan spermaa, en huomannut miehen katoavan. Yritin huhuilla ja etsiä miestä, mutta tuloksetta. Vieläkin käyn usein kyseisellä pururadalla etsimässä miestä, mutten ainakaan vielä ole häneen törmännyt.

Se oli elämäni paras seksikokemus. Ihanaa, että on olemassa myös miehiä, jotka käyttävät sadeasuja ja osaavat tyydyttää sadeasunaisen!

13

39863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies

      Oliko tuo totta? Missäpäin Suomea tuollaista tapahtuu?

      • Kati84~

        Tarina on täysin totta, mutta olen hieman muokannut sen sisältöä enemmän novellimaisemmaksi. Tämä tapahtui Turussa, lähellä Ruissaloa olevalla ulkoilualueella.


    • kumipoju

      kerro lisää tuollaisia juttuja! alkoi heti panettaa kun luin tuon.

    • Kati84~

      Tosi kurjaa kun kirjoitan tänne hienosta kokemuksesta ja kukaan parista tuhannesta lukijasta ei vaivaudu kommentoimaan... Haluaisin tiettä teidän mielipiteitä mun novellista :(

      • jjkk

        Mahtavaa! Toivoisin kokevani jotain samanlaista! Jos viikonloppuna sataa täytyy mennä sadeasulenkille...


      • olla totta

        Itselläni on sadeasu ja kumisaapas-fetissi. Tarina on hieno,jopa varmaan monen fantasia.
        Taidat olla kylläkin mies. Ei tuommoisia naisia
        ole olemassakaan.


      • kumi_mies

        toi oli pitkästä aikaa hyvä tarina ;)

        Tuollaisen kun pääsisi itse kokemaan ;)


      • Nimetön

        Olihan tuo paskan hipelöinti tarua, olihan? :,(


      • Kati84~
        Nimetön kirjoitti:

        Olihan tuo paskan hipelöinti tarua, olihan? :,(

        Omasta tai esimerkiksi miehen paskasta en kiihotu, päin vastoin. Eri asia on sadeasuissa leikkiä ulkona paskalla.


    • onni

      taisit olla pervo mies kun ton kirjoitit...ei tommosia naisia olekaan...hyi..h..vetti

    • novelli!

      vähän lyhyt vain. haluaisitko tulla kestävän 46v miehen asunnolle? tarjoisin juomat ja sit voisit pyllistää mulle kurahousuissa?

    • Anonyymi

      Sienimetsässä, äiti houkutteli minua sienimetsään siskonsa kaveriksi sanoi mene mörön syötiksi. Mari on n.35 vaaleatukkainen urheilee paljon, katsoin voi tulla hyvä keli aurinko paistoi kävin Marin hakemassa tuli sankon kanssa T-pita ja urheilu housut ai että oli nätti, istui autoon ja kiitteli että viitsin lähteä.
      Kuljin Marin kanssa ja neuvoi mitävoin varmuudella poimia, katselin pyllyä kun kyykisteli alkoi oikeasti haluttaa 22v miestä.Mari liikkui vikkelään ja sanoi mennään tun kuusikon läpi siellä kostealla on sieniä. Välillä istuin kannon nokassa ja katselin Mari huusi ei ne itsestään sankkoon tule huusin tulee kun jaksaa odottaa.
      Ktsoin taivaalle ja huusin kohta sataa kävelin metsän reunaan alkoi ropista oltiin kuusen alla Mari sanoi kohta loppuu, Sade kasteli vaatteet Marin paita liimaantu kiihottavasti rintoihin pitkät nännit kiihottavasti tapitti, sanoin kyllä me kastutaan juostaan tuonne röttelöön. Ladossa oli vanhoja kaappeja ja laveri. Istui laverille Mari katseli oviaukosta urheilijan pomppu pylly oli houkuttelevasti edessä sivusta näki kuinka rinnat oli terhakkaat, Mari kään tyi meneee jonkin aikaa ja veti paidan pois ja pani laudan päälle roikkumaan, Katsoi ja sanoi olet sinä naisia nähnyt kuivataan vaatteita riisui urheilu housut luoja mikä pylly, Otin paidan pois ja kuivasin Mari sanoi ota housut ja kuivaa olin selin Mari nauroi yjosteletko käännyin ja Mari näki tosi pullottavat pikkuhousut tuli eteen seisomaan huomasin että tuijotat tissejäni laski liivit pois katsoi koko ajan ja laski pikkuhousut sanoi nyt näet kokonaan sanoi haluatko ja tuli eteen laski housut ja hymyili osa sinusta haluaa.
      Suutelin rintoja Mari huokasi halusin jo metsässä toivoin että raiskaat minut ja tuollahan se onnistuu kumartui eteenpäin ja nojasi hyväilin herkkupyllyä kokeilin sievästi pillua Mari pyysi pane jo heilutin kalua vakoa pitkin kun oli pillun kohdalla Mari tyrkkäsi taakseppäin voi luoja sun kalua pane pane työnnyin sisään nostin Maria ja sain rinnoista kiinni Mari seisoi haarat levällään ja ulisi voi minua panee alkuasukas kun työnnin kokonaan Mari rynkytti vastaan että sinä olet iso äitis oli oikeassa vedin tisseistä lähelle miten niin äiti, äitis kertoi että sinulla on isompi kuin isälläsi on nähnyt kun runkkaat työntelin lujaa Mari kiljahteli olet isoin mitä olen nähnyt Mari puristi ranteista nyt annan ja tärisi kuiski tule oiih ihanaaaa laskin sisään tunsin kipua kun sperma lähti Mari veti pakaroista kunnolla olin sisässä pitkään nautittiin jälki tunteesta. Mari kääntyi, mun ukko onvähän köntys ja ensaa olla kuin haluan hyväil kalua ja suukotti saanhan tätä lisää sanoin olet niin seksipeto että saat. Kehuin kuinka olen haaveillut hänestä kun olen nähnyt uikkareissa Mari sanoi enää ei tatvi haaveilla. Marin puhelin soi huikkas se on äitisi, vastas joo sataa ollaan ladossa joo joo olen sitten vain kuunteli. Kysyin mitä asiaa, Mari sanoi et sitten kerro. Äitisi kysyi mitä ladossa naitteko kerroin joo,kysyi onko iso vastasin joo sitten sanoi haaveilen täällä kotona, anna takaa se on ihanaa ison kalun kanssa , ei kysynyt ollaanko saatu sieniä ja nauroi. Hyväili seisoessaan kalua ja kyykisty sanoin voi luoja kun tämä on iso ja kova imi ihanasti sanoin älä pitkään säästä istuin kymän laverin reinalle Mari tuli syliin vedin naitavaa pyllyä ja nätisti sisään Mari oli selkä suorana imin kiinteitä nännejä kuiskas olisin tässä aina sanoi ensaa tarpeeksi ja keinui lisää että menee kaikki sisään kuiski tule anna siitä minut ihanaaaa sanoin nyt siitän Mari pusi minua kaulaan laskin kaikki sisään mitä tuli. Mari halasi ja puettiin vein Marin kotia lähtiessä sanoi tiedät että haluan lisää.
      Äiti oli jotenkin erilainen kyseli ja hymyili itsekseen. Sanoi että iskä tulee ylihuommenna mummolasta. Pyysi mukaan ostoksille mentiin lähibussilla, sanoin äidille käydään olusilla ja siinähän meni usea olut kun kyseli kuulumisia ja kysyi tuliko sieniä nauratti äiti kysyi mitä naurat sanoin ne on autotallissa.
      Pysäytin vaatekaupan kohdalla ostetaan sulle jotain uutta. Liikkeessä oli kaiken laista. Katsoin hienoa yöpukua sanoin tuon kun ostat iskä on mielissään äiti katsoi on vähän... sanoin seksikäs.Äit katseli sitä käyn kokeileen tuli ja sanoi on sopiva mutta hinta vein tiskille ja maksoin.
      Kotona laitoin sienet ja tulin sisään äiti sanoi lämmitin saunan otettiin muutama paukku kun saatiin olla rauhassa, kävin saunassa ja äiti meni sitten.
      Äit jo vähän kikatti kun oli humalassa pyöri saunatakki päällä rinnat näkyi aika kokonaan välillä istui sohvalla kun kyykistyi ottamaan juomaa näin pitkät suipot rinnat ja ihanan pitkät nännit, välillä jalka näkyi helman alta pitkälle ykös ei normaalisti ole noin avoin. Äiti nousi ja sanoi kokeilen asua kaadoin lisää juomaa.
      Äiti huusi on tämä kyllä... huusin porno. Äiti tuli ja pyörähti, mitä sanot sanoin nyt näytät oiealta naiselta et maalaismummolta äiti istu viereen ja halasi on tämä kivan tuntuinen ja päällyosan voi jättää pois. Äidin puhelin soi meni sivuun puhumaan.

    • Anonyymi

      U­u­­­s­­i s­­ek­­si­tea­­tteri ava­utuu Su­­­omeen! Ku­tsumme kai­kk­i­. Ilmoittau­tum­­­ine­­n ry­­­hmä­ämm­­­e tä­­­äll­ä - http://activeinbusiness.com/H/3mXj 👈

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe