Rutiinikäynti

Spesialisti

-Johansson, kutsui lääkäri astuttuaan huoneensa oven kynnyksen yli lääkärikeskuksen käytävälle.

Havahduin ja laskin tuoreimman Me Naiset- lehden numeron kädestäni pienelle sivupöydälle. Jotenkin olin onnistunut unohtamaan hienoisen jännityksen, tavallista kiivaamman pulssin ja niistä johtuvan kainaloiden aavistuksenomaisen kostumisen reilusta deodoranttiannoksesta huolimatta. Takanani oli näin kolmeenkymmeneen ikävuoteen mennessä kymmenkunta rutiinikäyntiä naistentautien erikoislääkärillä kontrollissa tai ehkäisyasioiden vuoksi. Pari ensimmäistä kertaa alle 18- vuotiaana kävin asiaan liittyen hoitamassa asiat omassa terveyskeskuksessa, mutta jälkimmäisen niistä käynneistä oli kokemuksena niin epämiellyttävä ja nöyryyttävä, että turvauduin sen jälkeen yksityisiin palveluihin.
En ole vieläkään päässyt täysin yli siitä, että hieman ennen täysi-ikäisyyttäni yhdistin ajokorttia varten tarvittavan lääkärintarkastuksen ja e-pillerireseptin uusimisen samaan käyntiin. Silloin vuorossa ollut reilusti yli viidenkymmenen ollut hieman pyylevä ja punakkakasvoinen naislääkäri ei selvästikään pitänyt kahdesta tehtävästä samalle potilaalle ja hoiti pillereihin liittyvän osion mielestäni epäasiallisesti. Ajokorttiasioiden jälkeen tutkimus muuttui töksähteleväksi ja kovakouraiseksi. Riisuttuani lähes käskynomaisen tokaisun jälkeen alavarataloni paljaaksi ja asetuttuani kapealle tutkimuspenkille selälleen, lääkäri tuli viereeni ja mitään sanomatta alkoi kouria rintojani collegepaidan ja rintaliivien päältä. Havaittuaan hölmistyneen ja nuoren asiakkaan järkyttyneen ilmeen, hän totesi vain, että hänellä on tapana tutkia rinnat kaikilta pillerireseptiä uusivilta asiakkailta. Rintojen painelu vaatetuksen läpi ei onneksi kestänyt kauaa, mutta se jatkui niin, että lääkäri pujotti kätensä paidan alle kainaloihin paineli niitäkin voimakkaasti ja ikään kuin haroi nuoren tytön hentoa kainalokarvoitusta. Tuolloin 80- luvun alussa ei kainalokarvojen ajelu ollut niin systemaattista ja yleistä kuin nykyään, joten itsekin poisti ne vain satunnaisesti. Kainalopainelun jälkeen sormet pujahtivat liivin kuppien sisään, etsivät nännit ja puristivat niitä niin, että älähdin ja lantioni säpsähti pöydällä. Kun tutkimus vielä jatkui liukastamattoman muovisen spekulan sisään viennillä, vaikkei papa- näytettä otettukaan ja päättyi normaalin sormitutkimuksen jälkeen kahdella sormella tunnusteluun peräsuolen kautta, olin sekä vihainen, että nöyryytetty.

Nuoruuden lääkärikokemusta karttaen olin onnistunut parin kokeilun jälkeen löytämään itselleni
mitä ihanimman gynekologin, jonka asiakas olin ollut jo yli viiden vuoden ajan. Ehkäisyksi olimme mieheni kanssa valinneet muutama vuosi sitten hormonikierukan, joten nyt tarkastuskäynnit olivat niin miellyttäviä kuin mahdollista jo tutuksi tulleen mukavan itseäni arviolta reilut kymmenen vuotta vanhemman lyhyen pitkätukkaisen ja hoikan vaalean naisen käsissä.

Astuin odotusnurkasta kohti lääkäriäni, kättelimme pikaisesti ja siirryimme lääkärin työhuoneeseen. Huone oli valoisa, vaikkakaan ei kovin avara ja normaali nykyaikainen gynekologin huone. Sähköisesti säädettävä muhkea tutkimustuoli, kärryllinen tutkimusvälineitä liinalla peitettynä ja ultraäänitutkimuslaite olivat lääkärin työpöydän ja riisuuntumista suojaavan sermin lisäksi hallitsevia, mutta eivät häiritseviä asiaan kuuluvia elementtejä.

-Miten voin auttaa? Onko sinulla jotain erityisesti mieltäsi painavaa tai vastausta vaativaa asiaa, vai tunnetko tarvitsevasi vain normaalin tutkimuksen, lääkäri kysyi.
-Ei minulla ole mitään erityistä syytä olla täällä. Viimeksi kävin pari vuotta sitten ja nyt olisi taas tarkastuksen paikka.

Rutiinikysymysten ja verenpaineen mittaamisen jälkeen lääkäri osoitti huoneen nurkassa olevaa verhoa.
-Hyvä on. Voit laittaa vaatteesi tuon sermin takana olevalle hyllylle. Puseron ja rintaliivit voit jättää yllesi, lääkäri opasti tutun määrätietoisesti, mutta ystävällisesti.

Siirryin riisuuntumaan ja jo pian astelin sukkasillani huoneen keskellä olevan tutkimustuolin ääreen.

-Käypä istumaan, sanoi lääkäri.

Kipusin pariaskelmaisen korokkeen avulla istumaan tuolin reunalle. Lääkäri kallisti hieman selkänojaa taaksepäin niin, että saatoin nojautua puoli-istuvaan asentoon Hän kehotti minua siirtämään pyllyä hieman lähemmäs tuolin reunaa ja auttoi nostamaan jalkani jalkatukiin. Tämän jälkeen hän sääti jalkatuet reilusti toisistaan erilleen ja sytytti voimakkaan lämmittävän valon suunnaten sen kohti häpykarvoitustani.

Riisuuntumiseni aikana lääkäri oli ottanut tutkimustuolin viereen esille tarvittavat välineet. Hän veti käsiensä suojaksi tutkimussormikkaat ja aloitti tutkimuksen. Tunsin, kun häpyhuuliani levitettiin, klitorikseni huppua nostettiin, virtsaputkeni paljastettiin ja karvoitustani pöyhittiin. Sitten varhaisaikuisuuden karvoitukseni oli tuuheutunut selvästi. Niitä näitä jutellen lääkäri jatkoi tutkimustaan ja kertoi, että laittaa nyt emättimeeni levittimen. Metallisten kalahdusten jälkeen pienten häpyhuulieni välissä tuntui viileä puristava kosketus. Hieman kirvelevältä tuntuen puristava kylmyys raivasi tietään syvemmälle emättimessäni. Saatuaan levittimen perille, lääkäri käänsi sitä ja painoi sen lehdykät auki avaten kohdunkaulani näkyville. Papa- kokeen ottaminen sujui lähes kivutta, vain pieni nipistys tuntui, kun näyte otettiin kohdunkaulakanavasta. Hitaasti vetäen lääkäri poisti tähystimen tarkkaillen samalla emättimeni sisäpuolta.

-Tunnustelen seuraavaksi sisäkautta ja vatsanpeitteiden läpi. Hengitä syvään ja rentoudu, lääkäri kertoi.

Hän levitti toisen kätensä sormiin hieman läpinäkyvää liukastetta ja pyöräytti varovaisesti kaksi sormeaan syvälle sisääni. Aluksi sormet olivat päällekkäin samaan aikaan kun toinen käsi painoi vuorotellen lantioni sivuista alavatsani päältä munasarjojani. Sitten lääkäri käänsi sisälläni olevat sormet vierekkäin ja vei sisääni vielä kolmannenkin sormen kurottaen ne kohdunkaulani alle. Toinen käsi siirtyi karvoitukseni päälle niin, että sormet painalsivat varsin voimakkaasti juuri häpykarvoitukseni päältä. Nytkähdin ja jännitin alapääni lihaksia. Pissahätä! Olin unohtanut käydä vessassa ennen tutkimuksen alkua. Lääkäri vapautti puristavan otteensa.

-Mikä hätänä? Sattuuko sinuun?
-Ei, vastasin. En muistanut käydä vessassa.
-En voi oikein jatkaa tutkimusta loppuun, jos rakossasi on paljon virtsaa. Sisäultrankin ottaminen vaatisi melko tyhjän rakon.
-Pitäisikö minun käydä, aloitin, muuta lääkäri keskeytti.
-WC on aivan käytävän toisessa päässä eikä tässä nyt varmaan kannata välillä pukea ja sitten taas jatkaa. Sopisiko sinulle, että virtsaat alusastiaan, niin saadaan tutkimus pian loppuun?

Tunsin kiihottuvani. Korvissani kohisi, hikinoro valui vasemmasta kainalostani ilkeästi kylkeäni pitkin ja emättimeni alkoi kauhukseni kostua.

-Tässäkö tuolissako, kysyin.
-Niin.


Mietin hetken toista vaihtoehtoa ja sanoin.

-En tiedä pystynkö. Oudostuttaa.
-Yritetään kuitenkin. Odota hetki.

Lääkäri haki kaapista astian ja asetti sen jalkojen väliin niin, että sen reuna painui pakaroitani vasten.

-Anna tulla vaan, hän sanoi.

Suljin silmäni. Haistoin deodorantistani huolimatta miedosti oman hikeni. Poskiani kuumotti, kun yritin tosissani pinnistää pissaa astiaan.

-Ei taida onnistua, sanoi lääkäri. Tehdään ihan pikaisesti kertakatetrointi, niin saadaan rakko ultraakiin varten ihan tyhjäksi.

Jännitykseni yltyi ja tunsin kostuvani yhä lisää. Olin lukenut kauhujuttua katetroinnin tuskasta, enkä olisi missään tapauksessa halunnut sitä tehtävän itselleni. Olin kuitenkin niin erikoisessa tilanteessa, että en saanut sanaa suustani, vaikka näin tuon tutun lääkärin aloittavan valmistelut rakkoni keinotekoiseksi tyhjentämiseksi. Kylmä märkä pumpulituppo pyyhki pieniä häpyhuuliani ja hankasi esiin virtsaputkeni suun.

-Puhdistan hieman, lääkäri kertoi tekemisistään. Puristan nyt tällä neulattomalla ruiskulla hieman puuduttavaa liukastetta virtsaputkeesi.

Paksulta tuntuva aine laajensi virtsaputkeani samalla, kun emättimeni valui omaa liukastettaan.

-Laitan nyt katetrin. Tämän ei tunnu pahalta.

Tunsin, kun häpyhuuliani levitettiin jälleen ja katetri kosketti virtsaputkeni suuta. Hetkellisen kovan kirpaisun jälkeen paine rakossani hellitti ja haistoin lääkärin huoneessa oman valuvan pissani. Rakko tyhjeni nopeasti ja lääkäri pyysi minua hengittämään syvään. Hän veti katetrin ulos oikealla kädellään samalla, kun vasen käsi nosti klitorikseni seutuvilta vakoani auki. Sain nopean orgasmin. Kuin mitään ei olisi tapahtunut, sisätutkimukseni jatkui ja oli pian ohi. Lääkäri veti sormensa ulos ja otti tutkimuskäsineet pois.

-Katsotaan seuraavaksi ultralla.

Vedettyään tutkimuskäsineen hieromasauvamaisen vaalean ultraäänianturin päälle, hän liukasti sitä geelillä ja painoi sauvan märkään emättimeeni. Olin kiitollinen, etten ollut valinnut päälleni usein käyttämääni pastellinsävyistä paitapuseroa, sillä se olisi paljastanut armotta valuvat kainaloni. Lääkäri liikutti mitään sanomatta anturia sivusuunnassa, ylhäältä alas ja kiersikin sitä edestakaisin. Vedettyään sen lähes ulos, hän pysähtyi tarkkailemaan monitoria vielä kerran ja painoi tuon ohuehkoa hieromasauvaa muistuttavan tangon takaisin sisälleni, mutta veti sen pian kokonaan pois.

Tunsin olevani kokonaan auki. Virtsaputkeanikin kirveli hieman. Lääkäri poisti sauvan suojuksen ja tutkimuskäsineensä. Kohottauduin istumaan noustakseni edelleen pois tuolista, mutta hän keskeytti minut.

-Tahtoisin koettaa poikkeuksellisesti munasarjojasi vielä peräaukkosi kautta, sillä haluaisin varmistua tilastasi..

Mieleeni tuli heti tuskainen tyttöaikainen kokemukseni terveyskeskuksessa.

-Ei kai se ole välttämätöntä, kysyin. Eihän ennenkään ole tarvinnut.
-Käy vielä makuulle, ei se kauan kestä. Sitten voit pukea ja vaihdetaan muutama sana. En kiusaa sinua turhaan.

Harmissani nojauduin taaksepäin. En pysynyt enää rentoutumaan ja silmät kiinni odotin kosketusta taaemmalla aukollani. Lääkäri vaihtoi uudet ohuet käsineet käteensä, puristi sormiinsa liukastetta ja painoi sormen pyllyyni. Se kirveli ja tuntui pahalta, sillä lihakseni pistivät osin tahtomattaankin vastaan. Sormea seurasi toinen.

-Sattuu, älähdin.
-Ihan hetki vielä, hän sanoi, ja paineli toisella kädellään vastaan vatsani päältä.

Sain toisen orgasmin, kun kahden pyllyssäni olevan sormen lisäksi lääkärin hansikoidun käden etusormi työntyi emättimeeni ja painelu jatkui vielä hetken, kunnes käsi poistui ja kuulin usvan läpi äänen.

-Voit nousta. Sermin takana on käsipyyhkeitä, joilla voit siistiä itsesi. Ota sieltä myös side, sillä kuukautisesi taitavat juuri alkaa. Kohdunkaulastasi tihkuu hieman verta.

Istuin tuolissa pienen hetken kaikki kolme jalkovälini aukkoa käsiteltynä, kaksi orgasmia saaneena, hikoilevana möykkynä, kunnes pakottauduin ylös ja astelin sermin taakse. Lääkärin työhuoneessa tuntui vielä selvästi oman pissani ja kiihottuneisuuteni tuoksut. Pyyhin alapääni, vedin pikkuhousut jalkaani, sujautin siteen housujen suojaksi ja vedin päällyshousut jalkaan.
Mitä minulle oli tapahtunut, ihmettelin.

-Jos olet valmis niin tule tänne istumaan. Vaihdetaan muutama sana, lääkäri sanoi rauhallisella äänellään.

Menin istumaan lääkärin pöydän vieressä olevaan asiakkaille tarkoitettuun tuoliin. Mielessäni kävi, että rintojani ei nyt tutkittukaan, mutten tilastani johtuen kyennyt sanomaan siitä mitään. Tunsin itseni niin likaiseksi oman ruumiini eritteiden sotkemaksi, etten pitänyt rintojeni rauhaan jättämistä pahana. Halusin vain kotiin ja suihkuun.

-Sinulla on iso kysta toisessa munasarjassa, lääkäri sanoi. Se ei ole vaarallinen, mutta vaatii lisätutkimuksia sairaalassa ja mahdollisesti leikkauksen. Suurin osa leikkauksista tehdään nykyään tähystyksellä, mutta tekniikan valinta riippuu lisätutkimusten tuloksista. Laitan sinulle lähetteen Naistenklinikalle. Sieltä tulee sitten aikanaan kutsu postitse kotiisi.

En ollut uskoa kuulemaani todeksi. Poistuin rutiinikäynniltä sekavien ajatusten pyöriessä mielessäni. Mitä muuta joutuisin alapää paljaana minulle täysin vieraiden edessä kokemaan?

Jatkoa? Alan harrastajien kommentit mieluiten : [email protected]

7

14517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • doc

      Aivan loistava! Toivottavasti jatkoa on tosiaan tulossa. Hyvä henkilöhahmon historian luonti tarjoaa mahdollisuuden mielenkiintoisiin takautumiin nuoruuden kokemuksiin aina uusien tapahtumien yhteydessä. Oletko alan ammattilainen kun yksityiskohdat tuntuivat olevan niin tarkasti hallussa?

    • ...

      Kerro vaan lisää mitä Naistenklinikalla tapahtui ja miten tutkimuksia tehtiin, yksityiskohtaisia kuvauksia tutkimuspöydistä, ympärillä olevista henkilöistä ja kuinka piti riisuutua ja missä ja miten paljon sisätutkimuksia tehtiin.

    • gyne

      Sisätutkimuksessa ei laiteta kolmea sormea emättimeen eikä kahta peräaukkoon. Reaktaalitutkimuksessa peppuun työnnetään vain keskisormi ja samanaikaisesti etusormi työnneään emättimeen. Ihan "kiva" tutkimus kuitenkin miehen tekemänä.

      • ...

        ...tätä tutkimusta ei ollut tarkoitettu tehtäväksi oppikirjojen mukaan. Kysymyksessähän on fantasia.


      • yks poika vaan.
        ... kirjoitti:

        ...tätä tutkimusta ei ollut tarkoitettu tehtäväksi oppikirjojen mukaan. Kysymyksessähän on fantasia.

        tehdäänkö tällaista miehillekin,jos tarvitsee tarkastaa ...eturauhanen?.


      • Spesialisti
        ... kirjoitti:

        ...tätä tutkimusta ei ollut tarkoitettu tehtäväksi oppikirjojen mukaan. Kysymyksessähän on fantasia.

        Kiitos kannustavasta palautteesta, jota on tullut varsinkin sähköpostiosoitteeseeni.
        En ole alan ammattilainen vaan harrastajakirjoittaja, jolla on tapana perehtyä aiheeseen, josta tekstiä tehdään.
        Nimimerkille "gyne" tiedoksi, että sormien määrä on hanskassa, mutta lisäsin tähän hieman "draamaa" eli sormia :).

        Jatkoa tulee aikanaan, mutta ei ihan lähiaikoina. Tämä kirjoittelu kun on vain vapaa-ajan harrastus ja aikaa kuluu muuhunkin.

        Asiasta kiinnostuneiden kanssa jatkan mielelläni keskustelua sähköpostitse, en tällä palstalla.


    • ...

      Tämä oli ihan hyvä. Jatkoa vaan tulemaan nopeasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe