MIES PALASI TÖISTÄ KOTIIN VIIMEISENÄ TYÖPÄIVÄNÄ JA AJATTELI, ETTÄ PANISKO ENNEN REISUUN LÄHTÖÖ VAIMOO. NOH, MIES PÄÄTTI PANNA VAIMOO JA POIKKESI OSTAMAAN KORTSUJA HUOLTIKSELTA. MYYJÄ ESITTELI KORTSUJA: TÄSSÄ OIS MUSTAT 25€ VIHREET 50€ JA PUNASET 75€. NOH, MIES PÄÄTTI OSTAA MUSTAT KORTSUT, KU NE OLI HALVIMMAT. NOH, REISSUN AIKANA MUSTA MIES KÄVI PANEMASSA PALJAALA VAIMOO JA VAIMO TULI RASKAAKSI JA SYNTYI TUMMALAPSI. KU TUMMALAPSI KASVOI, ETTÄ ALKO YMMÄRTÄMÄÄN ASIOITA NIIN LAPSI KYSYI ERÄÄNÄ AAMUNA KU ISI LUKI LEHTEE, ETTÄ MINKÄ TAKIA MINÄ OLEN TUMMA JA NUO 4 MUUTA OVAT VALKEITA? ISI VETI LEHTEE SIVUUN JA SANOI POJALLE, ETTÄ OO VAIN POIKA ONNELLINEN, ETTÄ OOT MUSTA, JOS OISIN MAKSANUT VIELÄ 25€ LISÄÄ NIIN OIST VIHREE.
Miks oon musta?
upi
1
4436
Vastaukset
- melly94
Ihan hyvä. Kiva vaan, jos joku vähän pienempi lukee näitä vitsejä... niin okiva! =P
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Uskalla lähestyä minua
Mitä siinä menetät? Vai tyydytkö kirjoittelemaan täällä? Minä olen jo tehnyt aloitteen. Paitsi jos sinua ei kiinnosta. S617820- 1334504
Oulaskankaan päätöksistä
https://www.facebook.com/share/v/1BSCFTMTyX/ Nyt tuli kova päätös, arvostan tätä Kuoppamäen suoraselkäisyyttä.323757- 213118
- 232662
- 282586
- 502296
- 252170
Mitä toivot Suomi24:ltä? Osallistu sivuston kehitykseen!
Moikka keskustelijat! Terveisiä Suomi24:n kehitystiimiltä. Vuosi lähenee loppuaan, mutta ennen kuin rauhoitumme joulun3922123- 322059