Nuoret tyhmiä?

M-36

Mistähän johtuu et nykynuoret (14 - 20) ovat pääsääntöisesti täysiä idiootteja, joilla ei mahdu pieneen pääkoppaan muuta ku tosi-TV ja kännykkä. Tuntuu et sukupolvi toisensa jälkee vaan tyhmenee. Eikä tää ole pelkästään mun mielipide!

27

4158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äiskä.....

      Voisitkos perustella väitettäsi? Esimerkiksi missä asioissa he ovat tyhmempiä kuin esim. sinä tai minä aikoinaan? Itselläni on kaksi nuorta ja työskentelen paikassa, missä on juuri tuon ikäisiä nuoria satamäärin, enkä kyllä väittäisi heitä tyhmiksi. Toki osa nuorista koheltaa ja toimii päättömästi, mutta valta osa on fiksuja, tavallisia nuoruuden ikävaihetta eläviä ihmisiä. Tuon ikäisille kuuluu aika mustavalkoinen ajatusmaailma, jota sitten aikaa myöten elämänkokemus kyllä värittää.

      Enemmän minusta monen aikuisen elämäntyyli on aika idioottimaista. Mistähän ne nuoret mallia ottaa.

      • M-36

        Sepä se kun nuorilla ei ole enää kotona kunnon mallia. Työssäkäyvät vanhemmat ei jouda kasvattamaan ja työttömät ns. sosiaalitapaukset on taas kaikkea muuta kun hyvä malli. Sen takia kasvatuksen hoitaa TV ja juorulehdet, mistä ei varmaan saa oikeaa käsitystä elämästä. Tämähän ei tietysti koske teidän lapsianne...


    • Särkynyt enkeli

      Mä kuulun ilmeisesti sun luokitelmassas tähän "tyhmään nuorisoon" koska olen 18v. Kaipaisin jotain perusteluita siihen millä tavalla me nykynuoret olemme tyhmempiä kuin sinun ikäluokkasi oli meidän iässä? Mitä olen äidiltäni/isältäni/tädiltäni jne.. kuullut olitte kyllä te nuorina paljon pahempia.. Itse en koe olevani tyhmä. Eikä kukaan aikuinenkaan ole minua tyhmäksi sanonut. Minulla on mielipiteitä niin kuin sinullakin, mutta osaan perustella ne järkevästi!!!
      Loppuun laitan vielä yhden kuuluisan nykynuoren eli ilmeisesti tyhmän laulajan laulun sanat:
      "Ja sit vanhemmat miettii et mikä niitä vaivaa, eiks nuorisol oo ollu omat kujeensa aina. Ihmettelet niin paljon miks mul on isot housut, ite olit kai nuoreen täys hippi. Aikuiset eí oikee taho muistaa enää mitä nuoreen mentiin, mitä ei menty tekemään. Kyl kaikki hoituu, hyvin pärjäsitte tekin ja vähintää yhtä hyvin tullaan hoitaa hommat mekin"!!!

      • Queen-Pissis

        Näin on kaikki(14-20)vuotiaat on Tyhmiä :) tosiasia kestä faktat tai vaiha kouluu!


    • ???

      Kuules, oot säkin nuori ollut ja tyhmä! Tosi typerää väittää että "nykyajan nuoret" jne... Toi on helvetin ärsyttävää, kun yleistetään! Aina on ollut nuoria, jotka tekevät pahaa ja nuoria, jotka eivät tee pahaa.. Ja tiiätkös, nuorilla tulee murrosikä ja sulla on joku aikuisiän murrosikä.
      Menee hermot tollaseen touhuun..! Samanlaisia nuoret on ollu kautta aikojen! Et pidä sinä pääs kiinni. Mäki varmaan oon tyhmä nuori kun oon 19, ja sä sitten oot 36-vuotias ja niin samperin viisas vai??!
      Ja ihan tiedoks että ne "sosiaalitapaukset" on myös ollut "entisajan" nuoria niin että voi jee.. Ja jos sä syytit et vanhemmat ei vietä tarpeeks aikaa lapsien kanssa niin huhhuh. Ennen ollut sama juttu... Vanhemmat duunissa, lapset himassa. Ja kyllä vanhemmatki ihmiset niitä tosi-tv:tä kattoo ja omistaa kännykän!

    • pupuli91

      En oo vielä tullu tyhmäksi, en oo ihan vielä täyttäny neljäätoista :D

    • Milkakuu

      Haluan kuulla selityksen, että KAIKKI nykynuoret on tyhmiä ja täysiä idiootteja? Voi kuule, kyllä meistäkin löytyy niin idiootteja kuin vähän viisampiakin, samoin aikuisista. Ihan sama, kuin minä sanoisin, että 30-100 vuotiaat on niin tyhmiä ja idiootteja, et niil ei oo muuta tekemistä kuin nuorten haukkuminen. Mutta en sano! Koska ei voi yleistää. Minkälainen olit itse nuorena?

      Nuorten elämässä on paljon muutakin kuin tosi-TV sekä kännykkä. Kuten kaverit, koti sekä koulu. Sanoit, että vanhemmilla ei ole aikaa työn takia kasvattaa lapsia. Sinulla ei taida olla lapsia? Tai sitten, että työttömät ovat todella huono esimerkki nuorille?
      Kaikille ei ole töitä. Kuten nyt on mediassa ollut paljon, että akateemisesti koulutetut nuoret ovat paljon työttöminä. Nämäkö kaikki huonoja esimerkkejä? He ovat jaksaneet kouluttaa itsensä korkealle. Tai sitten, kaikki eivät halua olla jossain siivousfirmassa orjapalkalla. Tai nytkin on ollut yritysten "säästö"kuurit. Eli potkitaan porukka pihalla, vaikka tehdään hurjaa tuottoa.

      Siitä sinulle miettimisen aihetta.

    • Särkynyt enkeli

      Oli vielä pakko lisätä vähän.. Ensinkin vaadin perusteluja miksi mielestäsi KAIKKI nuoret ovat tyhmiä??! Totta kai osa nuorista tekee tyhmyyksiä, mutta et voi silti yleistää!!
      Suurimmalla osalla nuorisosta on kuitenkin PALJON muuta sisältöä elämässään kuin tositv-sarjat ja kännykkä.. Kyllä ainakin mun ja mun ystävien/tuttujen/sukulaisten yms..elämässä on mm.ystävät,perhe,poika/tyttöystävät,eläimet, koulu, joillakin työ (joillakin sekä koulu että työ) yms...(lisää löytyisi vaikka kuinka paljon!! Itse mm.opiskelen lähihoitajaksi, "vapaa-aikanani" (mikä jää kun en ole koulussa) teen työtä lasten ja vanhusten hyväksi. (mm.vahdin lapsia,teen töitä nuorten eteen joilla on ongelmia, teen töitä vanhusten vuodeosastolla...) Joten en pidä tuota kauhean tyhmänä. Ja silti kuulun tähän sinun luokitteluusi "tyhmät nuoret"...

    • tyhmiä

      kaikki yli 25 vuotiaat on kusipäitä.. vanhoja äkäpäitä... muita tunteita ei oo ku viha ja sekin jatkuvaa... se on MUN mielipide...

      ja jos et kuulu nuoriin sulla ei pitäs olla hierveesti asiaa tälle osastolle... ime käyrää

    • Ankeli

      Oiskohan se se yhteiskunta ja vanhempien asettamat (tai asettamatta jääneet) rajat? Eiköhän se nuorena oleminen oo aina ollu samanlaista, se vaan vaihtaa pikkuisen muotoaan.

    • Opettajag

      Ei nuoret tyhmene. Itse vain vanhenet. Ja kännykät ja tosi-tv nyt vain ovat villityksiä joita on aina ollut nuorten keskuudessa. Jumalauta jojo-villityskin jostain mysteerisestä syystä aina löytää tiensä kouluihin mutta kukaan ei silloin sano, että nykynuoret ovat tyhmiä kun räpläävät vain jojojaan.

      Mutta toisaalta, kyllä kakarat ovat "tyhmentyneet". Itse matematiikan opettajana olen huomannut tämän vuosien varrella. Syy ei ole pennuissa, vaan maailmassa jossa pennut kasvaa. Vanha virsi siitä, että nykyinen nopeatempoinen fastfood-instantaccess-multimedia-hypermedia-tositv-kännykkä-kulttuuri
      tekee pennuista lyhytjännitteisempiä ja mielikuvitusköyhiä, joka tekee oppilaista tyhmempiä. Jos ei pysty keskittymään kirjan lukemiseen kun on koko pikku elämänsä tuijottanut tv:tä ja pelannut pleikkarilla jotain hyperaktiivista peliä, ei voi pahemmin oppiakaan.

      Eikä tämä kulttuurin vaikutus ulotu nuoriin vaan se vaikuttaa kaikkiin, nuoret vain ovat niin paljon alttiimpia kaikille vaikutuksille kun kasvavat ja kehittyvät (sitähän se nuoruus on).

      Ja arvon aikuinen, kyllä ne pennut on ihan ok vieläkin, vaikka käpylehmien tilalle onkin tullu kännykät. Tai siis tyhmiähän ne on, mutta sellaisia kakarat aina on ollut.

      • M-36

        Vituttaa katella koulun pihalla klarinetti kädessä sexyjä alaluokkalaisia ku ne perkeleet ei anna ees persettä yhyy


    • Nasse-setä

      Olen aivan samaa mieltä! Vitun pissikset

    • Anonyymi

      woi wittuuu

    • Anonyymi

      Niiku ihan oikeasti katsokaa elokuva- Sokkotanssi, siinä elokuvassa näemme, että aina lapset on tyhmiä ollut ja aina lapset tulee tyhmiä olemaan. Ei mulla muuta.

    • Anonyymi

      Me aikuiset vaan aina luullaan, että nuoret olisivat jotenkin tyhmempiä.
      Sehän ei ole totta alkuunkaan, he ovat fiksumpia kuin me osataan ajatellakkaan.

      Itse apuvälineen kanssa liikkuvana voin sanoa aivan rehellisesti ja suoraan, että enemmän ovat nuoret tarjonneet kaupungilla apua, kuin esim. keski-ikäiset tai sitä vanhemmat.

      Aikuisetkin ovat olleet nuoria, ajattelevatko kaikki aikuiset itsestään, että kylläpäs oltiin tyhmiä silloin nuorena ? Tuota en usko.

    • Anonyymi

      Suomen nuoriso on tyhmä T:nuorison edustaja

      • Anonyymi

        ihan samaa mieltä....kaiken maailman ilmaston vouhotusta. Ihan ku se ilmasto ei olis muuttunu joskus muulloinki. Ei ilmasto voi olla stabiili vuodesta toiseen. Nuoret ei tajuu millaset rahat siellä pyörii, joka sanelee koko touhun. Nuoria voidaan vetää ihan 6-0 noissa asioissa, kun ei vielä ole aivot kehittyneet


    • Anonyymi

      Tutkittu on, että ÄO on alkanut laskea 90-luvulta lähtien. Netti ja some varmaan vievät nykyään kaiken ajan, että nuoret eivät enää harrasta kehittäviä asioita, kuten vaikkapa ihan vaan kirjojen lukemista, jota itse lapsena tuli harrastettua, kun ei ollut vielä edes videoita kotona. Silloin lapset kokosivat rakennussarjoja, mitä ei taideta enää nykyisin enää tehdä. Ainoastaan liikuntaharrastukset taitaa nykyisin olla ainakin yhtä suosittuja, mutta ne eivät kehitä älykkyyttä samalla tavalla, kuin muut harrastukset. Jotenkin tyhjäpäistä touhua nämä kaikki nykytouhu, hirveän narsistista itsensä esittelyä. kaikki tositeeveet, sun muut. Miten kukaan älykäs ainakaan voisi kiinnostua sellaisesta paskasta? Sitten on tietysti maahanmuuttajat, jotka on lähes kehitysvammaisia älykkyydeltään, ja he näkyvät tilastoissa alentaen lukua. Heitä sitten pidetään "cooleina" ja ovat kovia "gangstoja" kun äly ei riitä mihinkään muuhun, kuin idiotismiin.

      • Anonyymi

        kerranki joku kirjotti asiaa ja hyvät perustelut. Olen samaa mieltä !


    • Anonyymi

      Ärsyttää kun vanhemmat ihmiset yleistää

      • Anonyymi

        ei ne yleistä kun löytyy ihan faktaa, että ÄO on alkanut laskea 90-luvulta lähtien.
        Joten se voi ärsyttää että on paljon tyhmempi kuin vanhemmat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei ne yleistä kun löytyy ihan faktaa, että ÄO on alkanut laskea 90-luvulta lähtien.
        Joten se voi ärsyttää että on paljon tyhmempi kuin vanhemmat.

        Olikohan sun arvosana koulussa kovin hyvä? Vanhemmilla ÄO on huonompi koska keho ja aivot rappeutuvat vanhetessa. Mutta evät kaikki nuoret ole tyhmiä enkä koe olevani tyhmä toisin kuin sinä.


    • Anonyymi

      Mieti omaa nuoruuttas vanhus.

    • Anonyymi

      Ja haittaaks jos nuoret on muka tyhmii?

    • Anonyymi

      Nuoret ovat aivan helvetin typeriä/ tumpuloita ikähaitarilla 14 - 22.

      Pilalle passattuja pikku läskipalloja

    • Anonyymi

      Joo ihan samoilla linjoilla että kyseisen ikähaitarin ihmiset ovat hyvin yksinkertaisuudessaan tyhmempiä kuin vaikka 70-80lukulaiset. Onko some tyhmentänyt nuoret vai mistä johtuu että Suomen pisapisteetkin laskemaan päin? Nuorissa tulevaisuus hmm...Meillä töis neljä 18-20v jätkää jotka valmistuneet kyseiseen ammattiin mitä he nyt tekevät mutta ei ne siis osaa mitään, kädestäpitäen pitää neuvoa kaikki ja useaan kertaan ja oma-aloitteisuus täysin tuntematon sana. Vanhin pojista ollut meillä duunissa jo kesällä tulee 2v täyteen, edelleen ne perus asiat eivät luonnistu ellei ole joku käskemässä miten mikäkin tehdään. Ei voi olla kuulossa vikaa mutta korvien välissä oltava kun niin veteläitä ja luupäitä ovat kun mikään ohje ei mene perille. Enää en minä niitä käskytä, huomasin että se on turhaa jos toinen ei vaan älyä niin minkä sille mahtaa. Sellasia tulevaisuuden pro ihmisiä. Eiköhän 2010 luvulla syntyneistä eteenpäin heistä tule it alan ihmisiä kun netin käyttö onnistuu mutta perusjutut elämässä ei onnistu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe