Miksi käytte Venäjällä?

Mitä ihanaa

siellä on? Olen käsittänyt, että monet venäläiset tulisivat mielummin Suomeen (tai muihin hyvinvointivaltioihin), kuin olisivat Venäjällä, uusrikkaita lukuunottamatta.

28

2891

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ArthurDent

      Alettakos ihan alusta:

      "Olen käsittänyt, että monet venäläiset tulisivat.., kuin olisivat venäjällä" Mistä sinulle tuollainen käsitys on tullut? Oletko keskustellut asiasta monenkin venäläisen kanssa, vai onko joku varma taho sinulle näin kertonut?

      "Suomeen (tai muihin hyvinvointivaltiohin)" Onko suomi varmasti hyvinvointivaltio? Kenelle suomi on hyvinvointivaltio? Suomen uusrikkaille?

      Miksi uusrikkat eivät halua tulla tänne meidän hyvinvointivaltioomme? Eikö suomi olekkan riittävän hyvivointivaltio ?

      Ai niin. Kysymyshän oli siitä miksi käymme venäjällä. Elämän laadun takia. Siis laadun. Oikeiden ihmisten. Erilaisen kulttuurin ja välittömien ihmisten takia.

      • ja paatuneen..

        .. kin on hyvä pohtia tätä, vaikka kolmen kuukauden välein.


      • ihan omaan

        käsitykseeni olen ajatukset perustanut. Tosin olen naapureilta ajatellut asiaa kysyä, mutta eivät ole vielä sopivasti hollille tulleet. Sen verran paljon niitä täällä on, että väkistenkin tulee mieleen josko eivät viihdy omassa maassaan.

        Ja Suomi on kaikille hyvinvointivaltio, jos ihminen niin tahtoo. Jos haluaa puliukoksi kunnostautua, niin ei sekään ole kiellettyä. Rahaa on kaikille rittämiin. Ainakin minä tulen toimeen pienimmällä eläkkeellä. Ei sillä tietystikään hurjasti matkustella, mutta kyllä sillä toimeen tulee. On ihmisen oma vika jos se tuhlaa enmmän kuin tienaa. Ja jos ei rahat riitä, niin menköön töihin. Vaikka suomalainen, noin sivusta seuranneena, mielummin karttaa työtä kuin sen kanssa olisi tekemisissä. Ja vertasin Suomea läinnä Venäjään. Monelle venäläiselle suomi on hyvinvointimaa.

        Ja Suomessako ei sitten ole elämisen laatua? Senkin tosin luuslisi riippuvan ihmisestä itsestään. Jos joka vk loppu raahaa itsensä kapakkaan, niin ei siinä voi kyllä laadusta mitään puhua. Ja entä oikeat ihmiset? Eikö niitä ole Suomessa? Tai muualla maapallolla? Kulttuuri on totisesti erilainen, niin kuin ihmiset, sen myönnän. Tosin mietin, että kuinka "oikeita ihmisiä" ne ovat. Uskon että valtaosalle on yksi lysti käyttekö Venäjällä tahi ette. Pääasia, että viette sinne rahaa, ja sitähän siellä totiseti tarvitaan. Tietysti he ovat kohteliaita, ihan kuten suomalaiset venäläisiä kohtaan, mutta tuskin kukaan mitään syviä ystävyyssuhteita solmii.


    • fareast

      Ajatteles, etta on jopa suomalaisia jotka mielummin lahtevat sielta hyvinvointivaltiosta Venajalle asumaan, esimerkiksi mina. Jos maailmaa opiskelee helsingin sanomien ja mtv kolmosen opastuksella, voi olla etta Suomi jopa saattaa tuntuakin hyvalta paikalta asua, ja Venaja kammottavalta kehitysmaalta. Hyppaa junaan tai lentokoneeseen, tule ihmeessa katsomaan miten kamalaa taalla oikeastaan on.

      • Burgeri

        Se on elämysmatkailua,mukavaa touhua. pidän kullttuurista ja ihmisistä.Jos kävelee laput silmillä ja näkee kaikki mustavalkoisena, huono homma.


      • moduuli
        Burgeri kirjoitti:

        Se on elämysmatkailua,mukavaa touhua. pidän kullttuurista ja ihmisistä.Jos kävelee laput silmillä ja näkee kaikki mustavalkoisena, huono homma.

        lyhyesti ja ytimekkäästi tiivistettynä.poikamiehen(miksei ukkomiehenkin)paratiisi.unohtumattomia öitä on tullut vietettyä.


      • jos maassa

        on niin paljon narkomaaneja, alkoholisteja, katulapsia, nais-/tyttökauppaa, rikollisuutta, lahjontaa ja muutenkin kaikkinaista kurjuutta niin jotain vikaa maassa täytyy olla. Sinä tietysti asut Pietarissa, Moskovassa tai jossakin mussa "paremmassa" paikassa, joten ymmärrän hyvin että viihdyt siellä. Milloin mahdat käväistä niillä kurjemmilla kujilla, joita sieltä löytyy? Vai uskallatko niin pitkälle paakudulta poiketa? Eikä mtv:ssä mitään vikaa ole on ohjelmat on hyviä. Vaikka parhaimmat dokumentit tulevat 1 ja 2:lta. Esim. äskettäin tuli dokumentti venäläisistä journalisteista. Kuinkahan monta toimittajaa siellä olikaan tapettu siitä syystä, että kirjoittavat lehteen asioista joista tavallisen kansalaisen ei tulisi tietää missään nimessä yhtään mitään, noin niin kuin päättäjien mielestä. Ja ohimennen siinä lykättiin lehtimiehen taposta vankilaan "muka syyllinen" eli viaton ihminen. Todella mukava maa.

        Ja entäs se toinen äskettäin tullut dokumentti. Tavallisilta kansalaisilta yritettiin viedä kiinteistöjä tuosta noin vain ja varmaan siinä vielä onnistuvatkin. Rahahan se on joka siinä maassa puhuu, ei mikään muu. Riittää kun sinulla on jotain mitä joku suurempi herra haluaa ja sen se myös ottaa.


      • sanoit..
        Burgeri kirjoitti:

        Se on elämysmatkailua,mukavaa touhua. pidän kullttuurista ja ihmisistä.Jos kävelee laput silmillä ja näkee kaikki mustavalkoisena, huono homma.

        pitää laput silmillä.. Minusta kun tuntuu, että nämä matkamiehet täällä nimenomaan pitävät laput silmillä, koska kenekään mielestä Venäjällä ei ole mitään pielessä vaan päin vastoin, ihmiseten paratiisi.

        Siitä tulikin mieleen, että eikös tänne tullut kerran pari venäläispoikaa rajan yli, koska eivät halunneet mennä armeijaan. No onneksi muutama kiltti ja ystävällinen poliisi-setä ampui heidät ja säästi heidät siltä kurjuudelta, sillä se, jos mikä on Venäjällä kurjuus. Vankilatkin tuntuvat enemmän ihmisystävällisimmiltä. No onneksi matkailijoiden ei tarvitse olla tekemisissä tällaisten asioiden kanssa. Heille näytetään vain kaikkea kaunista ja sitähän Venäjällä riittää ihmettelemiseen saakka.


      • Tämän minä
        moduuli kirjoitti:

        lyhyesti ja ytimekkäästi tiivistettynä.poikamiehen(miksei ukkomiehenkin)paratiisi.unohtumattomia öitä on tullut vietettyä.

        tiesin jo ennen kuin kysinkään. Ü Varo aidisa ja muita tauteja.. Ja suomalaisnaiset.. pyytäkää miestänne käymään tautitesteissä aina kun Venäjältä tulevat. Tosin aidsin toteamiseen meni se puoli vuotta, joten ehkä kannattaa käyttää kortsua siihen asti. Ü


    • Ressu

      kaikki suomalaiset läksisimme heti alta aikayksikön amerikan maalle tai arabiemiraatteihin, jos se kaikki elämä olisi pelkästään elintasosta kiinni.

      Mutta kun se ei kuitenkaan niin ole.

      Elämä on vaan sitä, mitä me itse kukin haluamme. Rajan molemmin puolin. Se on samaa ruotsalaisten, eestiläisten, norjalaisten, puolalaisten, tanskalaisten, saksalaisten, englantilaisten, belgialaisten, hollantilaisten, luxenburgialaisten, ranskalaisten, espanjalaisten ja varsinkin italialaisten, sekä korsikalaisten, kroatialaisten, serbien, kroaattien ja albaanien kanssa. Lisäksi ainakin Ulko-Mongoolien kanssa, nepalilaisista puhumattakaan. Amerikkalaiset (Pohjois- ja Etelä-) mukaan lukien. Sitäpaitsi afrikkalaiset ja kaikki aasialaiset ja varsinkin australialaiset. Taiwanilaisia unohtamatta. Ja varsinkaan intialaisia ja samoalaisia unohtamatta. Eikä tietenkään fär-saarelaisia ja savolaisia.

      Huomaat, että meitä ihmisiä on joka lähtöön. Sinä ja Minä. Ja ne kaikki muut tietysti.

      Me kaikki olemme samanarvoisia, olemme samanlaisia. Ihmiset yhdessä joukossa.

      Sano huomenna sille uudelle ihmiselle "käsipäivää". Tervehdi sitä. Olkoon se sitten aivan mitä kansallisuutta tahansa. Tai vaikkapa naapurin mummo.

      Eleesi rikastuttaa Sinua, se rikastuttaa kanssaihmisiäsi. Pidä siitä periaatteesta kiinni.

      Maailma on melkoisen tumma, jos me emme itse kukin pyri maalaamaan sitä edes hieman vaaleammaksi.

      Hyvässä hengessä.

      • pahalla

        mutta: "Elämä on vaan sitä, mitä me itse kukin haluamme." ei todellakaan kuulu kaikkien ihmiesten oikeuksiin. Ei edes Suomessa saatika sitten Venäjällä tai muissa maissa mitä luettelit. Vai onko todella niin että nainen joka laitetaan seksiorjaksi jonnekin päin maailmaa on todellakin halunnut sitä? Tai lapsi, jonka vanhemmat myyvät jollekin örvelölle, että se saa tyydyttää kurjat himonsa? Hm.. "Joo.. kyllä.. ehottomasti haluan jonkun ihra ja kaljamahaisen miehen panemaan itseäni.. olenhan jo 6 vuotias.. mitä sitä itseään sille oikealle säästeleen." Ja jos ei kukaan myy, niin kaapataan kadulta keskellä kirkasta päivää.

        Entäs jos raha ja ruoka loppuu, eikä kumpaakaan saa mistään? Jäätkö vain istumaan ja odottamaan, että kuolet? Epäilen kyllä.. itse olen monesti miettinyt, että mitä tekisin, enkä epäile ollenkaan ettenkö menisi pimeän tullen varastamaan perunoita lähimmästä perunapellosta. Ja siitä kun kiinni jäisi niin Venäjällä siitä teosta joutuisi varmaan ainakin vuodeksi vankilaan, kun taas Suomessa siitä selviäisi sakoilla ja kenties ikuisella häpeällä. Tietysti valinta on periaatteessa minun, varastaako vaiko ei, mutta harva ihminen haluaa kuolemaa odotella, joten periaatteessa se on pakko tehdä. Ja niin tekisit sinäkin. Ellet sitten ryöstä kiskaa ja osta ruokaa varastetulla rahalla. Näitä ihmisiä Venäjällä on varmasti kasapäin, enkä niitä ollenkaan soimaa.


    • Itäsuomalainen

      Miksi yleensä pitää matkustaa, johonkin jos täällä hyvinvointvaltiossa on niin ihanaa? Miksi mennä, johokin turistirysään, jotka ovat samanlaisia ympäri maailman? Miksi pakata ruisleipää matkaan? Miksi vain suomalaiset taputtavat lentokoneessa ? Miksi käydä merta edempänä kalalassa? Samaan hengenvetoon voisi kysyä, miksi kysyä asiaa, johon on vastattu tässä foorumissa úseaan kertaan.

      Jokainen matkailee tyylillään.
      Kyllä minäkin viettäisin vähäiset lomapäiväni jossain Borborassa ja vlillä Alpeilla laskettelemassa, jos minulla olisi siihen varaa.

      Köyhänä on vain tyydyttävä siihen, mikä on lähellä. Köyhästäkin maasta löytyy arvokkaita kokemuksia, suorastaan rikkauksia.

      Meikäläisen laihaan budjettiin sopii Venäjä varsin hyvin. Ulkomailla olon tunne tulee välittömästi rajan jälkeen. Tarkoitan tätä todellakin positiivisessa mielessä. Jo heti Vaalimaan jälkeen voi nauttia venäläisen keittiön antimista, vikkapa Karhu-motellissa jossa saa muutakin kuin piparia. Pikallista kulttuuria etsivät voivat poiketa kansanruokalaan (Harmaa rakennus heti rajalta takavasemmalle, enisen Urpalan valinnan vieressä). Perinteisen venäläisen keittiön perässä saakin sitten taivaltaa Pietariin saakka ja maksaa silkin tilkkuja, tosin Viipurissa olen nähnyt jonkun blini/belmeni paikan kyltin.
      Varsinaista kulttuuritarjontaa ei rajaseudulla ole, mutta Pietarissa lötyy jo sitäkin enemmän. Muutenkin Pieteri on melkoinen aarreaitta ja vain parin sadan kilometrin päässä.
      Automatkailijalle Venäjä tarjoaa paljon, jos vain on vähänkin seikkailumieltä. Karjalan kylissä pärjää kohtalaisen hyvin somemkielelläkin ja kotimajoitus avartaa käsitystä kummasti. Näillä reissuillani olen oppinutsen, että kikki, mikä näyttää kurjalta, ei välttämättä ole kurjuutta. Talo voi näyttää uskon voimalla kasassa pysyvältä aj voi hyvin sitä ollakin, mutta sisällä on kodikasta ja vieras kestitään kylläiseksi.

      Venäjältä löytyy lähes kaikkea, mitä muistakin matkakohteista: Etelän rantoja, laskettelukeskuksia, luonnonpustoja, kalastusta jne.. Palvelutaso ei ole kaikkialla huippua, mutta ei myöskään hintataso. Hinta/laatusuhde varmasti kohdallaan, paitsi hotelleissa.

      • kirsti

        miten löytää helpoiten kotimajoitusta esim. Sortavalasta? Millaiset määräykset koskevat sitä ja mistä ne löytää? Kerrotko kokemuksistasi? Mitä mielenkiintoista tiedät Valamon ja Golelevin näyttelyn lisäksi? Mikä mielestäsi järkevin tapa hankkia viisumi? Kiitän.


      • matkotoimisto
        kirsti kirjoitti:

        miten löytää helpoiten kotimajoitusta esim. Sortavalasta? Millaiset määräykset koskevat sitä ja mistä ne löytää? Kerrotko kokemuksistasi? Mitä mielenkiintoista tiedät Valamon ja Golelevin näyttelyn lisäksi? Mikä mielestäsi järkevin tapa hankkia viisumi? Kiitän.

        Järkevin tapa hankkia viisumi? Matkatoimistosta?


    • sdfrgdf

      Miksi käyn venäjällä? Halpa bensa verrattuna suomalaisten tuloihin, ja minulle toinen kotimaa, vaikken kunnolla venäjää puhukaan. En ole missään tuntenut olevani niin kotonani, kuin venäjällä.

      • Russofani

        Ystävälliset, muut huomioon ottavat auttavaiset ihmiset. Hyvä ruoka ihan perusraflassakin, niisä slovovajoissa. Löytyy myös mäkkäri ja hesekin. Toreilla hyvää tavaraa ja ei o hinnalla pilattuja. Kyllä on pietari hyvä. Ihan suomen kielellä pärjää hyvin. Ny tekee mieli mennä viipuriin. Onko sekin mukava paikka? Puhutaanko sielläkin suomea tai edes saamea?


      • Ostoksilla
        Russofani kirjoitti:

        Ystävälliset, muut huomioon ottavat auttavaiset ihmiset. Hyvä ruoka ihan perusraflassakin, niisä slovovajoissa. Löytyy myös mäkkäri ja hesekin. Toreilla hyvää tavaraa ja ei o hinnalla pilattuja. Kyllä on pietari hyvä. Ihan suomen kielellä pärjää hyvin. Ny tekee mieli mennä viipuriin. Onko sekin mukava paikka? Puhutaanko sielläkin suomea tai edes saamea?

        Käyn usein ostoksilla Viipurissa ja Sortavalassa. Ostan vaikkapa elintarvikkeita. Mehuja, leipää, makkaraa, juustoja (joita ei oikeastaan saisi tuoda Suomeen), säilykkeitä, leivonnaisia, syksyisin sieniä ja marjoja. Vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa. Lisäksi ostan palveluja, kuten kampaamopalvelut. Bensaa, tupakkaa, olutta, viinaa.
        Viimeksi ostin Viipurista rautakaupasta brikettejä uunissa poltettavaksi. Ihan huvikseni ostin.
        Sortavalassa, Petroskoissa, Viipurissa ja Pietarissa on paljon nähtävää matkailijoille. Erityisesti kesäaikaan, mutta myös talvella on tarjolla taidetta ja monenlaisia näyttelyitä.
        Saamea tuskin Viipurissa puhutaan, mutta suomea puhuvat aika monet palveluammateissa työtään tekevät. Ainakin auttavasti.


      • hjuvamecto

        Venäjä vaan on niin iloisesti erilainen!


      • Putinomania
        Ostoksilla kirjoitti:

        Käyn usein ostoksilla Viipurissa ja Sortavalassa. Ostan vaikkapa elintarvikkeita. Mehuja, leipää, makkaraa, juustoja (joita ei oikeastaan saisi tuoda Suomeen), säilykkeitä, leivonnaisia, syksyisin sieniä ja marjoja. Vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa. Lisäksi ostan palveluja, kuten kampaamopalvelut. Bensaa, tupakkaa, olutta, viinaa.
        Viimeksi ostin Viipurista rautakaupasta brikettejä uunissa poltettavaksi. Ihan huvikseni ostin.
        Sortavalassa, Petroskoissa, Viipurissa ja Pietarissa on paljon nähtävää matkailijoille. Erityisesti kesäaikaan, mutta myös talvella on tarjolla taidetta ja monenlaisia näyttelyitä.
        Saamea tuskin Viipurissa puhutaan, mutta suomea puhuvat aika monet palveluammateissa työtään tekevät. Ainakin auttavasti.

        Venäjällä ei ole muuta nähtävää kuin kauniit naiset.


    • KörttiPappius

      Mukavasti menee aika Käkisalmi on mielessäin.

    • jkwrk

      Herran siunaus, ettei venäjä ole kuin amerikka! Edes jotain omaa. Mutta kaikki paha mikä keksitään venäjästä, niin sen parempi? Entä USA, joka on pitkin maailmaa sotinut kuin heikkopäinen, ja on nyt euroopassa? Vaikka Stalinin aikana kuolikin miljoonia venäläisiä, Maon aikana miljoonia kiinalaisia, ja Pol Potin aikana miljoonia kamputsealaisia, on myös pitkin maailmaa kuollut useita miljoonia ihmisiä amerikan operaatioidenkin tuloksena, ja varmaan yli miljardilla ihmisellä on enemmän pahaa sanottavaa USA:sta, kuin venäjästä. Sitä ei pidä unohtaa.
      Median suhteen pitäisi olla ymmärtäväinen. Se on nykyään paljolti usa:n talutusnuorassa. Puheet lehdistövapaudesta on pelkkä kulissi, johon hyväuskoiset uskoo. Media osoittaa epäkohdat, mutta harvemmin hyviä puolia - se jää yksilön harkintaan, jota se harvoin tekee, ja nyt on venäjä otettu kohteeksi muistamatta, että jokaisella maalla on ongelmia.
      Venäjällä jotkut siivoavat lattiansa amerikan lipusta tehdyllä rievulla, käyttävät amerikan lipun kuvilla painettua vessapaperia, ja käyttävät amerikka aiheista kenkien pyyhintä mattoa. Toinen ei hyväksy toisen mielipiteitä. Se on oikein. Mutta se, että kahden valtion pitäisi jakaa koko maailma...?
      Venäjästä voisi sanoa, että yhdessä euroopan kanssa, mutta omaa tietä.

      • Russofani

        Venajalla kunnioitetian Amerikka. Siellä on toita, ruoka rauha ja ihmisarvo. Vessapaperi ja matot katossaki. Venemaal ei mitaan ole.


      • töitäriittämiin
        Russofani kirjoitti:

        Venajalla kunnioitetian Amerikka. Siellä on toita, ruoka rauha ja ihmisarvo. Vessapaperi ja matot katossaki. Venemaal ei mitaan ole.

        Kuules sie russofani. Hommaas mulle sieltä kämppä ni katsotaan sitä työ puolta.


      • töitäriittämiin
        töitäriittämiin kirjoitti:

        Kuules sie russofani. Hommaas mulle sieltä kämppä ni katsotaan sitä työ puolta.

        Niin ja vielä: katso sellainen kämppä, jonka kattoa ei ole tapetoitu vessapaperilla.


      • Amerikkaa
        Russofani kirjoitti:

        Venajalla kunnioitetian Amerikka. Siellä on toita, ruoka rauha ja ihmisarvo. Vessapaperi ja matot katossaki. Venemaal ei mitaan ole.

        Oikeasti venäläiset ihailevat Amerikkaa. USA on venäläisten toivemaa vaikkapa matkustaa tai jopa asua. USA on venäläisille ensimmäinen ihannevaltio maailmassa. Se tuntuu vähän hassulta, kun muistaa vanhoja neukkuaikoja ja sen maan virallisen politiikan.
        Maailman merkkituotteet kuten CocaCola, MacDonalds tai monet vaatebrändit ovat erittäin suosittuja Venäjällä. Joskus aiemmin oli myös joku amerikkalainen jäätelöbaari hyvin suosittu. Se nyt on enemmänkin ulkoista rihkamaa, mutta mielenkiintoinen asia sinällään.
        Ihmiset ovat kovin samanlaisia ympäri maailmaa.


      • Putinomania
        Amerikkaa kirjoitti:

        Oikeasti venäläiset ihailevat Amerikkaa. USA on venäläisten toivemaa vaikkapa matkustaa tai jopa asua. USA on venäläisille ensimmäinen ihannevaltio maailmassa. Se tuntuu vähän hassulta, kun muistaa vanhoja neukkuaikoja ja sen maan virallisen politiikan.
        Maailman merkkituotteet kuten CocaCola, MacDonalds tai monet vaatebrändit ovat erittäin suosittuja Venäjällä. Joskus aiemmin oli myös joku amerikkalainen jäätelöbaari hyvin suosittu. Se nyt on enemmänkin ulkoista rihkamaa, mutta mielenkiintoinen asia sinällään.
        Ihmiset ovat kovin samanlaisia ympäri maailmaa.

        Venäläiset rikolliset säilyttävät myös omaisuutensa jenkkidollareissa, pieni osa euroissa.


      • ykstepastelija
        Putinomania kirjoitti:

        Venäläiset rikolliset säilyttävät myös omaisuutensa jenkkidollareissa, pieni osa euroissa.

        Kummallista tuo rikollisten touhu. Minulle riittää eurot ja ruplat.


    • Puolisoni on venäläinen. Äitini ja hänen sukunsa oli syntyisin Karjalasta. Olen etsinyt ja löytänyt tämän sukupaikan Äyräpäästä.
      Venäjä on hiukan erilainen, kiehtova maa.
      Edullinen, tosi edullinen. Se ei ole kuitenkaan tärkeintä.
      Venäläiset ihmiset ovat todella ihania, elämä jotenkin helppoa,
      kiireetöntä ainakin Petroskoissa.
      Pietarissa tai Moskovassa saattaa olla toisinkin.
      Kun kerron olevani suomalainen ja kiinnostunut Venäjästä,
      ihmiset ihan kuin sulavat, he ovat todella ystävällisiä
      ja auttavaisia.
      Viimeksi kävimme Pietarissa, illalla kävelyllä.
      Tunnelma kaupungilla oli todella mukava.
      Lämmin ilta, paljon nuoria liikkeellä, rento
      ja mukava tunnelma.
      Venäjä on suuri maa. Sitä voi pelätä mutta se on turhaa.
      Suuren maan pitääkin olla voimakas.
      Turisteja kumminkin he haluavat ja turisteille
      Venäjä on turvallinen.
      Puhun vain omasta kokemastani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe