Yö koulussa

Veikko Vanu

Kello lähestyi jo kuutta illalla kun Helsinkiläis- koulun yhdeksäs luokkalaiset kirmasivat koulun käytävillä kuka minnekin menossa. Tapio heitti tavaransa luokan nurkkaa ja lähti etsimään Siniä. He olivat seurustelleet jo melkein kaksi kuukautta joten Tapio osasi odotti tulevasta illasta ja yöstä erikoislaatuista.

Sini odotti Tapiota viereisen luokan oven edessä, heti Tapion huomattuaan hän hyppäsi hänen kaulaansa ja upotti kielen syvälle Tapion suuhun. Tapio vastasi samalla tarmolla takaisin josta innostunut Sini kouraisi Tapion jo puoliksi kiihottunutta mulkkua. He olivat päättäneet etsiä koulusta hiljaisen sopukan missä voisivat tutustua toisiinsa paremmin. Hiljakseen he kävelivät koulun ruokalaan missä heille annettiin ohjeita ja kerrottiin illan ohjelmasta. Sinillä oli suuria ongelmia kuunnella ohjelmaa loppuun, niin innokkaasti Tapio häntä kähmi vuoroin rinnoista vuoroin vielä neitsyestä tussusta.

Kevyen iltapalan jälkeen Sini ja Tapio päättivät siirtyä muista sivummalle. Kävellessään koulun liikunta salin varastoon päin Sini työnsi kätensä Tapion housuihin ja koitti ensimäistä kertaa elämässään paljasta kyrpää, Tapio katsahti Sini ja ehdotti että he panisivat juoksuksi. Hetken kuluttua he saapuivat varaston eteen joka oli auki. Heti sisään päästyään he takertuvat toisiinsa ja suutelivat toisiaan hyvin pitkään. Tapio riisui Siniltä paidan pois jonka jälkeen hänelle paljastui lopullisesti millaisen jumalattaren kanssa hän seurustelee, Sinin rinnat pursusivat jo liian pieniksi jääneistä rintaliiveistä yli. Hän alkoi suutelemaan Sinin muhkeita munkkeja joiden nännit olivat jo kivikovina pystyssä. Hetken kuluttua he makasivat suurilla sinisillä patjoillaan. Sini alkoi ottaman Tapion housuja pois, pian housut lensivät näyttävässä kaaressa varaston seinää päin. Tapio avasi Sinin rintsikoiden hakaset ja suuteli häntä samalla kaulalle. Sini riisui hameensa pois, jolloin hänen päälleen jäi väin vaaleanpunaiset stringit. Tapio Suuteli Sinin rintoja jolloin Sini alkoi päästämään kiihkeää huohotusta. Sini riisui Tapion bokserit pois ja alkoi imemään kivikovana olevaa mulkkua suurella nautinnolla. Hetken imettyään Tapio siirtyi Sinin jalkoväliin ja otti sringit pois, ja työnsi aluksi yhden sitten toisen sormen kuuman kosteaan olevaan pilluun joka oli täytenään kiimaista pillulimaa. Hetken hinkattuaan hän ujutti kielensä Sinin lämpöiseen kammioon, Sini oli irrota liitoksistaan ensimmäisen orgasmin tultua. Muutaman hikisen ja kiimaisen hetken kuluttua, Tapio työnsi melansa Sinin tuikkaan pilluun mitään niin ihanaa hän ei ollut koskaan kokenut. Tapion kiihdyttäessä vauhtia Sini ehdotti että he koittaisivat toista asentoa. Sini nosti jalkansa Tapion olkapäille ja raotti tussuaan uudestaan. Tapio työnsi työntämistään kunnes hän huusi huohotuksen seasta että ei kestäisi enää kauvaa. Hän veti melansa pois sisältä ja teki muutaman runkkaavan liikkeen jonka jälkeen Sinin vatsalle lensi aimo annosta miehistä nestettä.

Niin päättyi Sinin ja Tapion ensimmäinen mutta ei varmastikkaan viimeinen yö yhdessä

4

11078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kultainen suihku

      Tämä on aivan mahtava! odotan kiimassa omaa yökoulua!

    • Blaahblaah

      Juu.. ja tämän kirjoittajalla oli ikää varmaan kaikki 11 vuotta tai niillä main. Selvästi jonkun teinipojan kirjoittama.. huono kielioppi ja täysin latteaa tekstiä. Huomaa ettei kirjoittaja ole ikinä päässyt seksiasioissa sen pidemmälle, kuin korkeintaan omiin housuihinsa.

    • jee jee

      munkkeja...
      päästämään...
      pillulimaa...
      melansa...
      ja aimo annos...jee jee

      • milja

        Älä unohda "miehistä nestettä"..!!:D buaahhahhhah..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe