Erilainen eka kerta

Nautiskelija

Olin 16-vuotiaana kotibileissä, joissa oli parikymmentä henkeä, suurinpiirtein yhtä paljon poikia ja tyttöjä, iältään 14 ja 16 vuoden välillä.

Kiinnitin huomiota 8. luokalla olevaan 14-vuotiaaseen Terhiin, joka oli melko tavanomaisesti kypsynyt: pystyt kiintetät tyttömäiset rinnat ja kovin pieni kiinteä pylly, tytöllä oli tiukat mustat kiiltävät housut, jotka menivät mukavasti pyllyä mukaillen myös pakaroiden väliin, mmm... siis naiseus orastamassa mutta muuten tyttö vielä.

Itse olin lukion ekalla 16-vuotiaana, kuitenkin kalu ja halut jo varsin miehiset, olin ylpeäkin kalustani, joka oli ympärileikattu yläasteella ihan lääketieteellisistä syistä: liian tiukka esinahka. Kuitenkin eräs hieman vanhempi eli 17-vuotias nainen oli kehunut vehjettäni eräällä risteilyllä: se oli kuulemma hienon, "tuunatun" näköinen ja herkullinen muutenkin, tuntui hyvälle ja myös näytti siis ilman nahkalerpaketta, oli mukavampi kuulemma ottaa suihinkin sitä kuin perusversiota.

No, lähestyin Terhiä: vaikka hän olikin vielä hieman pikkutyttö, niin hän oli sitä viehättävällä tavalla ja yritti vaikuttaa hieman ikäistään kypsemmältä, mikä tuntui hellyttävältä. Illan mittaan tutustuimme jutellen ja tarjolla ollut booli auttoi asiaa hieman. Talo jossa pippalot olivat, oli melko iso, kolme kerrostakin, joskin ylin oli melko vaatimaton, lähdimme kuitenkin etsimään rauhallista paikkaa tutustua lähemmin ja kolmannesta kerroksesta sellainen löytyikin: pieni huone, jossa oli ylimääräiseksi jäänyt sänky, jossa kuitenkin oli patja. Muuten huoneessa ei ollut kuin vanha pöytä ja eipä sillä huoneella ollut mitään käyttöä ja mukavasti syrjässä se oli, ettei kukaan tulisi häiritsemään lähempää tuttavuuden hieromistamme.

Siinä sitten ensin juttelimme vielä niitä näitä, kunnes Terhi pienessä humalassaan yhtäkkiä kysyi minulta, että oliko hän mielestäni vielä pikkutyttö. Vastasin, että ei toki, naiseus ihanasti alulla jo. Sitten hän kysyi, että mitä mieltä olen siitä, että hän on alkanut käyttää stringejä? Ihmettelin kysymystä, mutta Terhi tarkensi, että oli siitä tulut jotain sanomista äidin kanssa: äiti ei ymmärtänyt miksi niin pitää pukeutua alle, mutta Terhi perusteli sitä sillä, että se on muodikasta, ei näy pikkuhousuja tiukkojen housujen läpi ja muutenkin. Terhi painotti, ettei pitänyt niitä seksikkyyden, vaan muodikkuuden takia. Tosiaan, ajattelin, nuokin tiukat mustat housut olivat sellaiset, että niistä kyllä näkyisi "läpi" minkälaiset pikkuhousut on ja ehkä tytöt eivät halunneet niiden näkyvän tällätavoin läpi.

Sitten heitin humalassani huolettoman heiton puoliksi vitsinä: näytä sitten ne pikku-stringisi, että voin arvioida asiaa paremmin. Terhihän humalassa sitten tekikin työtä käskettyä. Terhi riisui mustat housunsa ja alla olikin todella niukat mustat stringit, edessä pienehkö pala kangasta pimpan päällä, mutta takana oli vain pieni naru, ei lainkaan kangasta. Aloin välittömästi kiihottua ja kalu alkoi kasvaa selvästi, tunsin sen. Pyysin Terhiä leikilläni sitten pyörähtämään siten, että peppu olisi minuun päin suoraan, Terhi yllätyksekseni kääntyikin näin. Näky oli melkoisen kiihottava ja samalla tuhma: 14-vuotias pikkusöpöpeppu siinä esittelee minulle pikkuhousujaan, jotka eivät edes peitä takaa mitään! Ihmettelen, että jaa-a, no, mitens toi naru sitten menee ja Terhi näyttää: se menee ihan täällä vaossa, ihan pikku pyllynreiän päältä. Alan olla todella kiihottunut jo. No, ei se mitään: pyydän terhiä raottamaan hieman pakaroita, että näen itse: ja totta tosiaan, naru menee ihan pyllynreikää vasten siellä.

Kysyn Terhiltä tässä vaiheessa, että haluaisiko hän hieman sekstailla varovasti kanssani ja hän vastaa arasti, että joo, mutta sitten varovasti, ettei satu. Pyydän Terhiä menemään mahalleen patjalle sitten. Tyttö on siinä pikku pylly kattoa kohti ja hakeudun kasvoineni lähelle noita pikku pakaroita: annan pusun ensin toiselle ja sitten toiselle, Terhi huokaa. Pistän nenäni pakaroiden väliin ja annan pusun vakoon, Terhi hieman jännittyy, muttei pitkäksi aikaa ja rentoutuu sitten, kun olen paikallani.

Minua alkaa todella paljon kiihottaa tämän tytön pikku pylly ja päätän että haluan sitä enemmän kuin mitään muuta nyt. Pistän kieltäni vakoon, naru on edessä, mutta se siirtyy kevyesti syrjään ja alta paljastuu pienen pieni tähtisilmä: hieman rypyssä karvattomana ja sievänä siinä. Nuuhkaisen reikää ja nenääni tulee huumaavan vieno tuoksu, ihana tytön pikku pyllynreikä tuoksuu siinä muikeasti kiihottaen minua niin, että kaluani alkaa jo pakottaa suorstaan. Nuolaisen pikku reikää varovasti ja Terhi jännittyy taas, sanoo, että eei, älä sieltä... minä vaan, että rennosti vaan, se on puhdas ja sievä, älä hermoile ja tyttö rauhoittuukin makaamaan. Alan nuolla rauhallisesti kielen kärjellä tätä reikää ja Terhi alkaakin nauttia selvästi: alkaa hengittämäänkin raskaammin ja suorastaan huohottamaan hieman, taitaa tehdä aika gutaa tämä tytölle.

Upotan naamani kunnolla kankkujen väliin ja vedän tuoksua nenääni ja nuolen vakoa ihan yläreunasta aina välilihaan asti, oikein koko matkalta vedän kielelläni ja vako alkaa olla melkoisen märkä syljestäni jo. Nyt vasta kosken etupuolelle, hivutan kättäni Terhin alle ja siellä onkin melkoisen märkä läiskä, hyväilen nuorta 14-vuotiasta häpyä sormin ja Terhi alkaa huohottamaan kunnolla. Terhi huomauttaa kuitenkin tässä, että on vielä neitsyt, eli pyytää varomaan, ettei satu tai immenkalvo repeä. Sanon, että otan sen huomioon kyllä. Mielesäni onkin jo, ettei immenkalvoa tarvitse rikkoa laisinkaan nyt tänä yönä.

Riisun omat housuni ja jätän vain paidan päälle. Kaluni onkin jo suorastaan kirkkaan punaisena terskasta, niin kovana se seisoo ja on ollut puristuksissa housuissa. Terhi makaa edelleen mahallaan, poski patjaa vasten ja hengitys alkaa tasaantua. Terhi pyytää minua kosketamaan taas etupuolelle itseään ja meinaa kääntyä selälleen, mutta pyydän häntä jäämään mahalleen ja ujutan käteni etupuolelle pimpalle hänen alleen. Hyväilen sieltä ja siirrän tyttömäistä kosteutta etupuolelta pyllynreiälle, jolloin tyttö kysyy, että mitä sä nyt? Mä vaan, että en paljon mitään... Painan sormeni hänen pikku anukseensa varovasti ja tyttö värähtää, huokaa ja menee takaisin mahalleen poski patjaa vasten. Siirrän lisää kosteutta nyt eri sormella pimpasta pyllyyn ja hieron samalla anusta, ennen kuin työnnän sormen sisään. Siirtelen tätä nestettä vielä hetken näin, kunnes sitten esitän asiani tytölle.

Terhi, mä haluisin kokeilla miltä tuntuu panna sua pyllyyn varovasti. Tyttö kysyy, että mitä, ei kai nyt sellaista? Vastaan, että ihan varovasti vaan ja hellästi, se voi tuntua tosi hyvälle. Tyttö vastustelee, mutta sanon, että ellei, niin sitten ei ollenkaan ja kyllä täältä varmaan joku löytyy, joka antaa myös pyllyä. Terhi miettii ja tuumii, että haluaisi kyllä nyt kovasti seksiä, on niin kiihottunut ollut jo ja ei halua, että lähtisin hakemaan ketään muutakaan ja unohtaisin hänet. Niinpä hän sitten suostuu, mutta pyytää olemaan sitten hellä. Nyt alan levittää lisäksi sylkeä lisää hänen pienten kankkujensa väliin: syljen sinne ja tiputan suusta sylkeä suoraan anukselle. Tuotan sylkeä minkä kykenen suullani ja saankin paikan melkoisen märäksi ja liukkaaksi.

Pyydän Terhiä olemaan rentona ja makaamaan mahallaan jalat hieman levitettyinä ja tyttö tekee näin. Asettelen varovasti terskaani pienelle liukkaalle reiälle ja saankin sen hyvin sitä vasten. Painan hiljaa alaspäin, mutta reikä tuntuu pakenevan alla kankkujen väliin, kaluani menee ikäänkuin kankkujen väliin hyvän matkaa, muttei reiästä sisään oikeastaan lainkaan, kärki vain painuu pikku reikää vasten ja siihen reiän reunoille. Pyydän Terhiä nyt painamaan vastaan, kuin olisi kakalla ja tälöin reikä tuleekin paremmin esiin ja kovemmaksi eteen, eikä pakene alla. Alan hiljaa painamaan vasten sitä ja samalla hieman nytkyttämään edestakaisin reikää vasten. Kaluni on onneksi kuin rautakankena, niin kovana ja jäykkänä ja kun painan aina vain voimakkaammin nytkyttäen samalla ja reikä on kovin liukas, niin kärki alkaa painumaan sisään. Terskasta painuu puolet sisään ja Terhi voihkaisee, ai se sattuu hieman, jolloin pysähdyn ja pidän paikoillaan ja rauhoittelen tyttöä.

Terhi rentoutuukin, kun huomaa, etten liiku ja puhun hellän rauhoittavasti hänelle, kerron hänen olevan ihana ja suloinen ja söpö ja kerron pitäväni hänestä kovasti. Tässä Terhin rentoutuessa pidän painetta vastaan kuitenkin koko ajan ja huomaan reiän hieman antavan periksi, jolloin painan hieman voimakkaammin ja plops, terska muljahtaakin sisälle anuksesta, tässä Terhi voihkaisee uudestaan, mutta sanon, että nyt kärki eli paksuin osa on jo sisällä, että levätään tässä ja rentoudutaan, loppu menee helposti, kun varsi on ohuempaa. Sitten painan lisää ja muna painuu sisään pikku pakaroiden välistä pyllyyn. Terhi yhtäkkiä sanoo, että seis, hänellä tulee kakka, sanon, että ei tule se vain tuntuu siltä samalta kun kalua on pyllyssä. Terhi ymmärtääkin tämän ja rentoutuu alleni mahalleen ja alan liikutella kalua ees takaisin tämän tytön pikku pyllyssä. Aah, että se tekee hyvää ja Terhikin alkaa selvästi nauttia paineen tunteesta pyllyssään ja makaa allani rennompana huohottaen ja hieman voihkien. Tyttö ajattelee varmaan, että tälläinen eka kerta sitten, se tapahtuukin sinne pyllyyn, eihän hän ollut koskaan edes ajatellut koko asiaa, ja yhtäkkiä tajuaa asian tuhmuuden, saaden siitä kiksejä, ajattelee, että tuo poika haluaakin panna häntä sinne pyllyyn, eihän siitä ole kuin joskus vitsailtu tyttöporukassa. Tämä asian tajuaminen kiihottaa tyttöä lisää ja hän alkaa samalla hyväillä itseään etupuolelta tuntien itsensä varsin tuhmaksi tyttöseksi, pikku hutsuksi suorastaan, joka saa munaa perseeseen siinä. Terhi alkaakin punoittaa kasvoista ja voihkia ja huohottaa voimakkaammin ja saa ensimmäisen orgasminsa ja vieläpä peppupanolla, tunnen kuinka lantionpohja supistelee rytmisesti ja myös pyllyssä tuntuu pientä lisäkiristystä kaluni ympärillä.

Nousen sitten parempaan asentoon katsomaan, kuinka Terhi, vasta 14-v. saa orgasmiaan kun häntä pannaan ekaa kertaa ja eka kerta onkin nyt poikkeuksellisesti pyllypano, katson tyttöä ja siirrän katsettani alas pikku pakaroihin, joiden väliin paksu kova ja jäykkä kaluni uppoaa komeasti, tuntuu aivan absurdilta katsella tätä, pylly on niin pieni kaluun nähden, mutta sinne se vaan menee ja tämä näky alkaa ollakin liikaa jo minulle. Vedän kalun melkein kokonaan ulos ja aivan reiän huulilta painan koko varren alas takaisin pyllyn syleilyyn ja alkaa tuntua kihelmöintiä ja painetta jalkovälissä ja huomaan, että kohta minulta kaiken lisäksi tulee tuonne pikku pyllyyn, tämä kiihottaa entisestään ja ehdin vetää enää yhden vedon melkein kokonaan ulos ja painan sisään nytkähdellen, minulta alkaa tulla lastia ryöpsähdellen voimakkaasti pikku Terhin pikku pyllyyn sisään ja painan pohjaan ja vavahtelenb orgasmini voimasta. Kaluni on tytön pyllyssä kokonaan ja alkaa veltostua siellä, tajunta alkaa palata teräväksi ja tyttö makaa allani pylly märkänä pimpan eritteistä ja syljestä. Vedän varovan hellästi kalua ulos ja se lopsahtaakin pikku reiästä pois ja eritteiden joukkoon tulee hieman myös spermaa, mutta suurin osa jää pyllyyn sisään.

Terhi kääntyy ympäri ja katsoo minua hieman häkeltyneenä: ai sellainen eka kerta sitten. No silittelen tytön poskea ja sanon, että eipä ainakaan tule huolta sitten ehkäisystä ja molemmat purskahdamme nauruun. Lupaan tytölle hoitavani myös A-rapun tässä lähiaikoina jos tyttö haluaa, ja vaihdammekin puhelinnumeroita ja sovimme soittelevamme. Menemme yhdessä alas juomaan hieman lisää boolia ja osa porukasta arvaa että seksiähän me olemme olleet harrastamassa jossain, kun meitä ei vähään aikaan näkynyt, mutta eivätpä varmaan arvaa, että minkälaista seksiä... Suputan Terhin korvaan vielä, että stringit sopivat hänelle kyllä erinomaisesti...

12

33307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eräs virkamies

      Tekstistäsi huomaa heti olet eräs tyyppi joka näillä sivuilla on jankannut tuota persereiän nuolemista ja imemistä iät ja ajat.Sen että olet sairas fetissirunkkari vielä menetteli mutta tämä oli jo liikaa.Olet myös pikkutytöistä haaveileva pedofiili!Ja tarpeeksi tyhmä että kirjoitat tuollaista tekstiä julkiselle sivustolle.Ihan vain tiedoksi,arvon sairas perverssi,että ilmoitus on tehty jo.Tulet vielä tajuamaan että se mitä nyt teit on myös laitonta.Ehkä samassa tutkinnassa paljastuu muutkin rikoksesi.
      Kaltaisillasi rikollisilla ei järki leikkaa kuten normaalilla ihmisellä.Ja hyvä niin,jäättepähän kiinni ajoissa.

      • 16 v.

        laita siihen 14 v. kohdalle 16.v niin ei tartte vinkua...


      • Ville-Veikko

        Ootkos ihan vakavissasi? Ajattelin, josko tämä olisi perinteinen trolli, mutta sitten...

        Jos sulla on ongelma fiktiivisistä tarinoista, niin minkä ihmeen takia täällä sitten niitä selailet? Itsekään en lue tarinoita, joista en välitä.
        VIHJE: Siinä tietokoneessa on virtanappi. Käytä sitä, kun ketuttaa.

        And get a life.


    • MäKylläTiedän

      Antaa muitten vikistä! Oli hieno tarina ja hyvin kirjoitettu.
      Tämä tuskin oli tosi tarina...Ja se mitä peppupanoon tulee en usko että se on laissa kiellettyä että lopettakaa se paskanjauhanta sen kammottavuuksista.

      • Hunk

        hyvää tekstiä.


    • Zirkus

      Mikäs tässä oli laitonta?
      kertokaapa höyrykaapit minullekkin?

    • Kuniz

      Pelimies liike =)

      • dgddgfgd

        tommosen kirjottamienn on kai laillista mutta jos tarina olis kuvamuodossan niin ei kai sitten!


    • pikkupeppu

      tarina minusta ja hyvin kirjoitettu. Minun eka kertani oli oikesti pyllyyn :)

      • aah, kiihottavaa

        Haluisitko kertoilla tänne tarkemmin siitä, vaikka lyhyestikin? Kerro ees, minkä ikänen olit ja tuntuko tuhmalle?


      • pikkupeppu
        aah, kiihottavaa kirjoitti:

        Haluisitko kertoilla tänne tarkemmin siitä, vaikka lyhyestikin? Kerro ees, minkä ikänen olit ja tuntuko tuhmalle?

        Mä olin 16-vuotias silloin. Olin kesän hoitamassa sukulaisperheen lapsia toisella paikkakunnalla ja käytännössä asustelin sukulaisten luona koko kesän. Viikonloppuisin minun ei tarvinnut katsoa muksujen perään ollenkaan vaan tutustuin uusiin ihmisiin ja vietettiin aikaa sekä pidettiin hauskaa. Olin jo useampana viikonvaihteena pyörinyt itseäni 3 vuotta vanhemman hepun kanssa ja meillä tuntui synkkaavan hyvin ja olin kaiketi ihastunut häneen. Loppukesästä olin sen hepun porukoitten mökillä tämän kanssa kahden ja silloin se sitten tapahtui ihan ilman alkoholin sumentamia ajatuksia.
        Poitsu ehdotti pitkällisen hyväilyn ja hellyyttelyn jälkeen tätä minulle. Hän oli tietoinen etten ollut koskaan ollut kenenkään kanssa. Olin alkuun vähän hämilläni mutta tilanne eteni vain. Erikoisemmin en osannut ekasta kerrasta nauttia mutta myöhemmin tämän saman kundin kanssa kylläkin ja monia kertoja =)
        Hmmm... tuhmaa ehkä siinä pikkasen on ;) mutta ihanaa joka tapauksessa...
        A


      • Aijai sentään... herkkuu...
        pikkupeppu kirjoitti:

        Mä olin 16-vuotias silloin. Olin kesän hoitamassa sukulaisperheen lapsia toisella paikkakunnalla ja käytännössä asustelin sukulaisten luona koko kesän. Viikonloppuisin minun ei tarvinnut katsoa muksujen perään ollenkaan vaan tutustuin uusiin ihmisiin ja vietettiin aikaa sekä pidettiin hauskaa. Olin jo useampana viikonvaihteena pyörinyt itseäni 3 vuotta vanhemman hepun kanssa ja meillä tuntui synkkaavan hyvin ja olin kaiketi ihastunut häneen. Loppukesästä olin sen hepun porukoitten mökillä tämän kanssa kahden ja silloin se sitten tapahtui ihan ilman alkoholin sumentamia ajatuksia.
        Poitsu ehdotti pitkällisen hyväilyn ja hellyyttelyn jälkeen tätä minulle. Hän oli tietoinen etten ollut koskaan ollut kenenkään kanssa. Olin alkuun vähän hämilläni mutta tilanne eteni vain. Erikoisemmin en osannut ekasta kerrasta nauttia mutta myöhemmin tämän saman kundin kanssa kylläkin ja monia kertoja =)
        Hmmm... tuhmaa ehkä siinä pikkasen on ;) mutta ihanaa joka tapauksessa...
        A

        Kiitokset! Todella kiihottavaa ajatella tilannetta jotenkin... eka kerta tapahtuukin pikkupeppuun...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe