Älykkö-Doope

PoliceGirl82

Kertokaapas dobberi-ihmiset, että millaisilla tempauksilla koiranne ovat teidät yllättäneet.

Kun muistelen taannoin edesmennyttä Blackyä, niin mieleen tulee kaikenlaista hassua. Kuinka se ihmisiä seuraamalla oppi tekemään kaikenlaista ja ymmärsi puhetta kuin ihminen. Ei sille tarvinnut sanoa kuin pari kertaa, niin se jo osasi asian. Tosin TOKO-kentillä tämä ominaisuus katosi ilmaan... =)

Kerran se tuijotti pitkän aikaa olohuoneen ikkunasta ulos, ja me ihmeteltiin, että hittoako se väijyy siinä. Katsottiin sitten ja nähtiin, että se katseli tilhiä pihlajanmarjapuskassa syömässä marjoja. Sitten se pyysi päästä ulos ja kun ovi avattiin, se säntäsi sinne puskan luo, hyppäsi sitä vasten ja alkoi syömään marjoja! Oli ahne koira ajatellut, että jos noille maistuu niin kyllä mullekin... Hassu Doope.

5

753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mimmi

      Tulvahti muistot omasta dobberista mieleen, kun luin tekstisi. Just tuo ihana "valikova ymmärrys" oli meidänkin koiralle ihan tyypillistä. Tosi fiksu koira, paitsi tarvittaessa =).

    • tyttö21

      kyllä ne kaikenlaista aina keksii... vanhempieni dobbe on kyllä nimensä veroisesti nero =) välillä "toimii" kun ajatus ja on niin että "hei, kyl mä nää hommat osaan", mut auts ku mennään tokoon...:S toisinaan on ku juttelis ihan kuuroille korville... toko-opet sanonu, et koirast huomaa ihan selvästi, että se osaa, ja tietää tarkasti mitä pitää tehdä, mut toisinaan vaan ei viitti. no onneks kuitenki joskus menee tokossakin niin nappiin, että hymy on korvissa niin koiralla ku mullakin.

      Kuten kerroit Blackystä, myös marjat maistuu meidän koiralle, pari marjaa aina repäsee puskasta ku lenkiltä tullaan.

      vieraanvaraisuus kunniaan... kotiporukalla kun ollaan niin silloin joskus saatetaan heittäytyä hulluttelemaan, mutta kun tulee vieraitaenemmän tai sellaisia jotka eivät koirista niin välitä, niin silloin osataan käyttäytyä niin mallikkaasti =)

      ja meidän "spesiaali" on "give me five", vasen etutassu nousee ja korkealle, kun pyytää vitosta... =), vekkuleita kavereita tosiaan, ja niin pirun viisaita =)

    • ex-tooperin omistaja

      muistan kun koulutin terrieriäni (opetin ns. turhia temppuja: kierimistä, ryömimistä jne..) ja dobberini katsoi vierestä. En siis opettanut niitä temppuja siinä vaiheessa vielä tooperilleni.

      Sitten yhtenä päivänä ajattelin opettaa ne samat temput myös dobberilleni. Kun sanoin sille käskyt niin hups, se osasikin ne jo. Oli siis oppinut ne pelkästään vierestä katsomalla. Se mielestäni osoittaa jo aikalaista viisautta =)

      Ei niitä turhaan kehuta viisaiksi roduiksi..

    • ei tykkää

      olla yksin kotona..
      niin se avaa ovet siinä missä lukotkin...
      nykyään on sit dobberi pidettävä mukana.. eikä mua haittaa hyvä auton vahti..

      • Ponzu_Issul

        Jippii, meidän Shao Da Doberman oli tänään taas avannut ruokakomeron ja syönyt kaiken mitä alahyllyllä sattui olemaan :)

        Muistelin juuri, että kerran kun mummoni täytti 70 vuotta, niin juhlat pidettiin sit meillä kotona, jossa asustaa toinen dobsuni, Dre.

        Siis äiti leipoi kakun ja vei sen sit komeroon oottamaan iltaa. Lähdettiin siinä mummoa hakemaan ja sit ku tultiin takasin, ni Dre oli tiputtanut kakun ja sitä kermavaahtoa oli ympäriinsä..

        Ja sit joskus Shao on pelannu mun kanssa korista, ihan vaan syöttelemällä :).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe