yöelämä agadirissa?

minna

Ollaan lähdössä siskon kanssa Agadiriin maaliskuussa.Onko kellään kokemuksia minkälainen yöelämä siellä on?löytyykö baareja ja onko niissä turvallista käydä,ja mikä on hintataso?
Onko yleensä nuoria kohteessa paljon vai onko enemmän ikäihmisiä?Onko hyviä ostospaikkoja ja minkälaista tavaraa siellä kaupataan?

5

3323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaupan

      Ali Baban yökerhossa päivystää satakunta
      maksullista naista. HIV-VAARA!

      Anezin yökerho on taas täys huijauspaikka.

      Beach Clubissa on ihan rentoa menoa.

    • siellä käynyt

      Moi!Kävin just viime maaliskuussa kyseisessä paikassa. Kaupungissa ei ollut paljon suomalaisia turisteja eikä muun maalaisiakaan. Miehet on innokkaita. Olkaa varovaisia!Niillä motiivina löytää joku nainen EU alueelta jotta pääsisivät Euhun töihin, kun aattelevat että täällä helpompaa elää. Ei kannata yksin kulkea ja varokaa kovin myöhään kulkemista tai jos kuljette, ajakaa taksilla. Meitä seurasi pakettiauto kun keskellä yötä kävelimme hotellille.Oli tosi myöhä ja meidän hotelli oli syrjäisessä paikassa, mutta kuitenkin aika lähellä keskustaa, paikallisten asuinalueella. Meille ainakin jäi sellainen mielikuva, että turistit ovat etupäässä yli 40v Agadirissa. Nuoria vähän. Maksullisia naisia on kuulemma baareissa.Paikalliset ei tykkää länsimaalaisista baareista ja eivät suositelleet yökerhoja meille. Käytiin yhtenä iltana, mutta ei siellä ollut yhtään porukkaa. Agadir ihan mukava kaupunki, mutta basaarialueella haisee! Me ei voitu kauan siellä olla. Teki niin pahaa. Siellä on kyllä halvempaa kuin Suomessa. Me ostettiin kamelin nahasta tehty istuin ja koruja. Mukavaa matkaa!

      • Ulla

        Olen käynnyt eräitä kertoja Agadirissa.Viettänyt illat ja yöt viihteellä. Hyviä alkuillan paikkoja ovat rantakadun ravintolat.Yökerhoja löytyy niin marokkolaisa sekä kansainvälisiä.Marokkolaisissa soitetaan paikallista musiikkia.Hintataso on niissä erittäin halpa.Rantakadulla esim.drinkit ovat lähellä suomem hinta tasoa,paikallinen olut on erittäin hyvää ja edullista.Myös marokkolaisia viiniä kannattaa maistaa.Niitä saa myös tavallisista ruokakaupoista.Miehet ovat olleet erittäin ystävällisisä,eikä heistä ole mitään haittaa jos heihin suhtautuu ystävällisesti eikä haistattele tai huuda heille.Agadirissa on yksi irkkupubi.Euron kurssi marokon dirhamiin on 11/05, 10.718.Euro on erittäin hyvä valuutta siellä,vaihtaessa et joudu maksamaan vaihto palkkiota.Agadirin lentokentällä kannattaa mennessä vaihtaa rahaa,koska nykyinen lento on siellä juuri siestaaikaan.Rahaa kannattaa vaihtaa vähän kerralla,koska marokon dirhamilla ei ole suomessa mitään arvoa ja kurssi Agadirin kentällä vaihtaessa huono.Muuten marokkolaista viiniä tai olutta ei saa kentän taxfreestä.Muutoin myymälä on erittäin hyvä tasoinen.Toivotan teille hyvää ja antoisaa matkaa marokon agadirin,avoimella mielellä kaikki sujuu hyvin.ps.jos ajatte taxsilla niin pyytäkää mittari päälle,erittäin halpa liikkumismuoto agadirissa.


    • matkalainen1

      ..itse vaihtaisin vielä teinä kohdetta, kun aikaa kerta ja mahdollisuuksia siihen olisi.

      Kaikella tasolla musta koko paikka oli aika turha ja surkea. Kolmen päivän jälkeen olisin ollut ihan valmis vaihtamaan loman jonnekin muualle.

      Jos bailaus kiinnostaa niin lähtekää vaikka kanarialle, Inglesissä on kuuulemanmukaan hyvät bileet. Lanzarotellakin on aika mukava bailumeinkin, sitä voit itsekin suositella. Carmenissa yksi ostarin tapainen paikka, jossa on bailupaikkaa vaikka kuinka!

      Agarissa ainoa kiva juttu oli päivämatka marrakechiin. Agadirissä ei mitään meininkiä ollut, eikä se muutenkaan mukava kohde ollut. Äijät tosiaan jaksoivat kyyläten kävellä kilsa tolkulla toisella puoella tietä, vaikke päällä neitosilla ollut mitään minimekkoa tms. Riitti, kun oli sääret ja käsivarret paljaina.

      Ja auta armias, miten pullahti hottelin työntekijäpoikien silmät kun seisoivat patsaana terassilla kuolaten altaalla makaavia bikini-neitosia.


      Marokossa on toki osa paikallisista naisista puettu ihan länsimiasesti, esim. hotellin kampaamoiden työntekijät tms. Mutta muutoinhan siellä kuljetaan aika peitettyinä.

      Harkitkaa vielä kohdetta..

    • Malika

      Kyllä Marokkoon kannattaa matkustaa! Siellä on sekä alkuperäistä että eurooppalaista menoa! hotellien yökerhot eivät enää mitään edullisia mutta suomalaisittain ei kalliitakaan. Rantakadulla baareja riittää ja seuraa myös. On sitten ihan itsestä kiinni jos tuntee sen tunkeiluksi. Sitä saa mitä tilaa. suosittelen pyörähtään myös Essaouirassa. Ottakaa taksi ja menkää vaikka yökuntiin.Terveisiä marokon pojille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe